Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löydetty kissa

Etsi kuvasta kissa.
Suurenna näkymä
Löydetty kissa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -90 (338 ääntä)
   Paha mieli tuli ylemmän kissan puolesta. :( Toinen haluaa vaan rakkautta ja joko huolimaton omistaja laskenut vaan ulos seikkailemaan tai sitten kissa on päättänyt muuttaa parempaan kotiin.

   Lainaa

  2. Tulos: +548 (562 ääntä)
   Paha mieli tuli alemman kissan puolesta, kun siitä on tullut jo aivan näkymätön. Niin kai käy kun kukaan ei välitä.

   Lainaa

  3. Epäpoliitikko 23.7.2019 9:10
   Tulos: +132 (144 ääntä)
   Ippa: Paha mieli tuli alemman kissan puolesta, kun siitä on tullut jo aivan näkymätön. Niin kai käy kun kukaan ei välitä.
   Näkymätön Ninni.

   Lainaa

  4. Tulos: +192 (206 ääntä)
   Minäkin haluan pahoittaa mieleni jostain?

   Lainaa

  5. Tulos: +80 (86 ääntä)
   Entäs löytyikö jälkimmäisen kissan omistaja?

   Lainaa

  6. Tulos: +242 (250 ääntä)
   Kerrankin Yp:n puolesta tuli hyvä mieli vaikka "leikkii Jumalaa"

   Lainaa

  7. Kirjautuminen epäonnistui 23.7.2019 10:24
   Tulos: +118 (136 ääntä)
   Minulla on sitten varmaan näkijän kykyjä, kun erotan alemmasta kuvasta kissan. Naaman kuviointi erottuu, joten sen perusteella voi päästä hieman jäljille onko oma kissa. Tosin Essinä olisin ehkä kuitenkin etsinyt Googlesta saman näköisen kissan ja ilmoittanut "tämän tapainen kissa". Tästä tulisi kyllä hyvä piilokuva-arvoitus, "näetkö heinäntupsun vai kissan kuonon".

   Lainaa

  8. Tulos: +169 (171 ääntä)
   Ylemmässä on hyvä opetus YP:ltä, älkää viestitelkö mitään turhuuksia kuten "JAETTU!", jos etsitään kadonnutta eläintä tai ihmistä. Sieltä 10 000 viestin seasta on omaisten aika pirun hankala etsiä niitä johtolankoja yms.

   Lainaa

  9. Vastarannan kiiski 23.7.2019 10:36
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Kai tuossa alemmassa jutussa oli kuvan epäselvyydestä huolimatta sellaisia tuntomerkkejä, joiden mukaan joku - nuoren oloisen - kaulapannalla varustetun - mustavalkoisen kissan omistaja voisi omansa tunnistaa ja hakea pois, mikäli sellainen sattuu ylipäänsä olemaan kadoksissa. Mutta hauskoja olivat kommentit toki.

   Lainaa

  10. Tulos: +48 (88 ääntä)
   "... mutta ehkä tyhjää parempi." No ei Essi oikeastaan.

   Lainaa

  11. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Kun tarkemmin katsoo, niin kyllä minäkin olen erottavinani alemmasta kuvasta kissan.. Hyvin se kyllä on maastoutunut!

   Lainaa

  12. Tulos: +107 (109 ääntä)
   Haluisin kauheesti tietää mitä tää ylemmän postauksen pirkko sitten korjoitteli?

   Lainaa

  13. Tulos: -138 (162 ääntä)
   Ylempi kissa näyttää varsin hyvinvoivalta, kuten ulkokissat usein näyttää jotka luontaisessa ympäristössään elävät. Ei siitä nyt tarvitse niin huolissaan olla, varsinkin lintuja löytyy syötäväksi niin paljon että kisu voi saalistamistaan valita parhaat päältä. Kissa kuuluu Suomen luontoon siinä missä ahma, karhu, siili tai undulaatti, enkä ole nähnyt ihmisten ottavan kuvia karhuista sylissään :D Tunteeks joku tätä otsoo, on melko kesy.

   Lainaa

  14. Tulos: +110 (116 ääntä)
   Traumcity: Ylempi kissa näyttää varsin hyvinvoivalta, kuten ulkokissat usein näyttää jotka luontaisessa ympäristössään elävät. Ei siitä nyt tarvitse niin huolissaan olla, varsinkin lintuja löytyy syötäväksi niin paljon että kisu voi saalistamistaan valita parhaat päältä. Kissa kuuluu Suomen luontoon siinä missä ahma, karhu, [...]
   No nyt oli niin huono trolli että melkein naurattaa.

   Lainaa

  15. Kurkkusopuli 23.7.2019 14:13
   Tulos: -79 (105 ääntä)
   bleb: Paha mieli tuli ylemmän kissan puolesta. Toinen haluaa vaan rakkautta ja joko huolimaton omistaja laskenut vaan ulos seikkailemaan tai sitten kissa on päättänyt muuttaa parempaan kotiin.
   Kissojen pito vapaana on itse asiassa melko normaalia useammassakin maassa, ja monet kissat nauttivat ulkoilusta palaten sitten sisätiloihin milloin huvittaa (usein niillä on oma ovikin). Kyse ei ole "hylkäämisestä", ja ns.kesäkissailmiö on suurimmaksi osaksi humpuukia. Uskon, että suurin osa maatiaiskissojen omistajista pitää kissaansa vapaana ja tämä tarjoaa kissalle myös virikkeitä mitä ei neljän seinällä sisällä ollessa saa.

   Lainaa

  16. Tulos: +56 (56 ääntä)
   Frodo: Haluisin kauheesti tietää mitä tää ylemmän postauksen pirkko sitten korjoitteli?
   Muistaakseni postaus oli kyseisen ryhmän perustajan postaamana (nimet kokonaan peitettynä) toisessa Facebook ryhmässä. Ilmeisesti sama tyyppi käy selittelemässä sekavia ryhmän postauksiin aina välillä, vaikka ryhmän tarkoitus ja säännöt ihan selkeesti sanovat ettei ryhmän tarkoitus ole keskustella vaan nimenomaan löytää kadonneiden eläimien omistajia. Touhu ei tahdo loppua niin käy aina välillä jäähyllä ja tais jo tulla poistettuakin ryhmästä jos en ihan väärin muista.

   Lainaa

  17. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Kyllä tossa alemmassa kuvassa kissa näyttäisi olevan. Osapuilleen tuossa, missä Hannan piirtämässä kuvassa on kissan pää. Näkyy, kun katsoo tarkasti.

   Lainaa

  18. Määäääää 23.7.2019 15:53
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   limp: Minäkin haluan pahoittaa mieleni jostain?
   Liity johonkin eläinsuojelujärjestöön. Takaan, että löytyy aihetta pahoittaa mieltään enemmän kuin tarpeeksi.

   Lainaa

  19. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Olin kans eka et what, mut nyt ku hokasin ni kissa melkein hyppää silmille. Alemmassa valkoisessa läikässä näkyy nenä, valkoinen, muuten aikalailla musta kissa, katsoo kuvaajasta ohi oikealle.

   Lainaa

  20. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Ei toi Hantan kommentti kyllä mikään nokkela ollut, kun Essi itsekin myöntää kuvan olevan kehno eikä väitä selkeäksi. Kiva et Essi edes yrittää auttaa, vaikkei yritys kuvan osalta sitten hyvä olisikaan ollut. Ja itsekin hahmotin kissan heti ja saisin selvää vielä siitäkin, onko naaman valkoinen kuvio oikeanlainen jos kissa olisi oma. :/

   Lainaa

  21. Tulos: +53 (57 ääntä)
   Kurkkusopuli: Kissojen pito vapaana on itse asiassa melko normaalia useammassakin maassa, ja monet kissat nauttivat ulkoilusta palaten sitten sisätiloihin milloin huvittaa (usein niillä on oma ovikin). Kyse ei ole “hylkäämisestä”, ja ns.kesäkissailmiö on suurimmaksi osaksi humpuukia. Uskon, että suurin osa maatiaiskissojen [...]
   On joo. Portugalilainen tuttavani pitää kissojaan aina vapaana, kissa kun on mystinen ja vapaa eläin (sic). Kissoja on ollut noin kahdeksan, kun ne aina jotenkin mystisesti katoavat. Samana aikana oma kissani, valjaissa ulkoileva, on elänyt seitsenvuotiaaksi. Voihan olla että puolivilli kissa saa virikkeitä juu, mutta itsekään en ajatellut ryhtyä harrastamaan vaikkapa haiden kanssa uintia ilman suojahäkkiä, ei vaikka siinä epäilemättä olisikin elämystä ja virikettä kerrakseen.

   Lainaa

  22. Tulos: -25 (33 ääntä)
   Jos kissa on pienestä pitäen opetettu ulkokissaksi niin se ei ole niin paha, mutta kun monesti omistajat vaan heittää kissan ulos ja uskoo sen selviävän siellä.

   Lainaa

  23. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Hei! Tokalla katsomiskerralla näin kissan! Ensin oli kyllä ihan vaan heinikkoa, joten ymmärrän hyvin hämmennyksen :D

   Lainaa

  24. Tulos: +38 (44 ääntä)
   Traumcity: Ylempi kissa näyttää varsin hyvinvoivalta, kuten ulkokissat usein näyttää jotka luontaisessa ympäristössään elävät. Ei siitä nyt tarvitse niin huolissaan olla, varsinkin lintuja löytyy syötäväksi niin paljon että kisu voi saalistamistaan valita parhaat päältä. Kissa kuuluu Suomen luontoon siinä missä ahma, karhu, [...]
   Kissa kuuluu yhtä vähän Suomen luontoon kuin undulaatti. Eli ei siis kuulu.

   Lainaa

  25. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Kurkkusopuli: Kissojen pito vapaana on itse asiassa melko normaalia useammassakin maassa, ja monet kissat nauttivat ulkoilusta palaten sitten sisätiloihin milloin huvittaa (usein niillä on oma ovikin). Kyse ei ole “hylkäämisestä”, ja ns.kesäkissailmiö on suurimmaksi osaksi humpuukia. Uskon, että suurin osa maatiaiskissojen [...]
   https://www.sey.fi/ajankohtaista/tiedotteet/831-suomessa-hylataan-20-000-kissaa-vuodessa-pakollinen-tunnistusmerkinta-ja-rekisterointi-auttaisi-vahentamaan-kissojen-hylkaamista Kesäkissailmiö ei valitettavasti ole humpuukia.

   Lainaa

  26. Tulos: -2 (4 ääntä)
   limp: Minäkin haluan pahoittaa mieleni jostain?
   Et halua, jos olet terve.

   Lainaa

  27. Tulos: +35 (35 ääntä)
   ……: Kissa kuuluu yhtä vähän Suomen luontoon kuin undulaatti. Eli ei siis kuulu.
   Totta. Mutta ei olekaan tiedossa, että löytökissa olisi päästetty irti. Se on voinut säikähtää ja repiä valjaansa irti. Omat kissat tekivät niin mökillä, ei koskaan kotipihassa. Kissa ei pärjää hyvin luonnossa, vaan kuolee nälkään, kylmään, autojen yliajamana, leikkuupuimurin silppuamana tai ilveksen syömänä. Kissan irti pitäjät saisi panna alasti pakkaseen etsimään ruokansa.

   Lainaa

  28. Tulos: -4 (10 ääntä)
   ……: Kissa kuuluu yhtä vähän Suomen luontoon kuin undulaatti. Eli ei siis kuulu.
   Totta. Mutta ei olekaan tiedossa, että löytökissa olisi päästetty irti. Se on voinut säikähtää ja repiä valjaansa irti. Omat kissat tekivät niin mökillä, ei koskaan kotipihassa. Kissa ei pärjää hyvin luonnossa, vaan kuolee nälkään, kylmään, autojen yliajamana, leikkuupuimurin silppuamana tai ilveksen syömänä. Kissan irti pitäjät saisi panna alasti pakkaseen etsimään ruokansa.
   Frodo: Haluisin kauheesti tietää mitä tää ylemmän postauksen pirkko sitten korjoitteli?
   Horinoita, joihin auttaa Ketipinor ja 2 viikkoa osastolla

   Lainaa

  29. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Kyllä mä ainakin heti näin kissan. Musta, jolla valkoinen naamakuviointi, kuono ja nenä valkoiset ja valkea "raita" jatkuu otsalle.

   Lainaa

  30. kissarakas 25.7.2019 0:25
   Tulos: -13 (19 ääntä)
   Hoplaa: “… mutta ehkä tyhjää parempi.” No ei Essi oikeastaan.
   kylläpäs oikeastaan mahdat olla melkoisen sokea jos et siinä kuvassa kissaa näe.

   Lainaa

  31. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Eiköhän me voitais lopettaa tämänkin mokan kohdalla tosta ainaisesta vänkäämisestä kissojen irti pitämisestä. Se ei vielä ole ehtinyt kovin pitkälle, mutta jos annamme vähänkään saumaa aiheelle, niin hetkessä leviää käsiin... Olisi kiva kissamokissa lukea muunkin näköistä keskustelua... :/

   Lainaa

  32. Tulos: -10 (10 ääntä)
   Joo: On joo. Portugalilainen tuttavani pitää kissojaan aina vapaana, kissa kun on mystinen ja vapaa eläin (sic). Kissoja on ollut noin kahdeksan, kun ne aina jotenkin mystisesti katoavat. Samana aikana oma kissani, valjaissa ulkoileva, on elänyt seitsenvuotiaaksi. Voihan olla että puolivilli kissa saa virikkeitä juu, mutta [...]
   Itse alkaisin mielelläni harrastamaan haiuintia ilman häkkiä, meitä on moneen junaan, niinkuin kissojakin... En kuitenkaan rupea ottamaan kantaa niiden irti pitämisestä, turhan kulunut aihe...

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Ippa: Paha mieli tuli alemman kissan puolesta, kun siitä on tullut jo aivan näkymätön. Niin kai käy kun kukaan ei välitä.
   Ottaisin tuon kaunokaisen heti toisten kissojen seuraksi :)

   Lainaa

  34. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Alpertti: Totta. Mutta ei olekaan tiedossa, että löytökissa olisi päästetty irti. Se on voinut säikähtää ja repiä valjaansa irti. Omat kissat tekivät niin mökillä, ei koskaan kotipihassa. Kissa ei pärjää hyvin luonnossa, vaan kuolee nälkään, kylmään, autojen yliajamana, leikkuupuimurin silppuamana tai ilveksen syömänä. Kissan irti pitäjät saisi panna aIastⅰ pakkaseen etsimään ruokansa.
   Se on muuten jännä miten koirien omistajat vaahtoavat AINA kissoista. Täällä Espoossa juoksee koiria vapaana vastaan harvase päivä, oli linnuilla pesimisaika tahi ei. Jos mainitset asiasta niin lievimmässä tapauksessa saat haistattelut päällesi.

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Nämä "luvalla" ulkoilevat kissat huvittaa. Sama kuin sanoisi että meidän Perttiä ei saa puhallutta, koska olen luvannut ajaa kännissä.

   Lainaa

  36. Tulos: +2 (6 ääntä)
   ghng: Se on muuten jännä miten koirien omistajat vaahtoavat AINA kissoista. Täällä Espoossa juoksee koiria vapaana vastaan harvase päivä, oli linnuilla pesimisaika tahi ei. Jos mainitset asiasta niin lievimmässä tapauksessa saat haistattelut päällesi.
   Vapaana yksinään vai irti valvonnassa?

   Lainaa

  37. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Hoplaa: “… mutta ehkä tyhjää parempi.” No ei Essi oikeastaan.
   Se kirjoittkin; ehkä tyhjä parempi. Joten ei siis huijannut?

   Lainaa

  38. Tulos: -6 (10 ääntä)
   niinpä: Vapaana yksinään vai irti valvonnassa?
   Tästä tulee hauskaa. Kerrohan mitä merkitystä sillä mielestäsi on?

   Lainaa

  39. Bodvåihsojeåve 30.7.2019 16:46
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Tips: Olin kans eka et what, mut nyt ku hokasin ni kissa melkein hyppää silmille. Alemmassa valkoisessa läikässä näkyy nenä, valkoinen, muuten aikalailla musta kissa, katsoo kuvaajasta ohi oikealle.
   Totta, nyt näkyy! Ensin en todella hahmottanut ollenkaan.

   Lainaa

  40. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Alpertti: Totta. Mutta ei olekaan tiedossa, että löytökissa olisi päästetty irti. Se on voinut säikähtää ja repiä valjaansa irti. Omat kissat tekivät niin mökillä, ei koskaan kotipihassa. Kissa ei pärjää hyvin luonnossa, vaan kuolee nälkään, kylmään, autojen yliajamana, leikkuupuimurin silppuamana tai ilveksen syömänä. Kissan irti pitäjät saisi panna aIastⅰ pakkaseen etsimään ruokansa.
   Kyllä nuo villikissat näyttäis suht paksusti voivan tuossa meidän metsissä. Viimeksi eilen tuli nähtyä taas uusi yksilö, liekö viimetalven navettayöpyjän penikoita. Tokihan villikissaa koskee silloin samat riskitkin kun muita villejä eläimiä. Heikot sortuu elon tiellä ja niin pois päin.

   Lainaa

  41. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Bigfoot.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kissat, löytöeläimet, kuva, totuus, suttuinen, sumea, karkulainen, karkulaiset