Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää: 5G:n vaarat

5G-verkko on pysäytettävä – ennen kuin se tuhoaa meidät.
Foliohattu kiristää: 5G:n vaarat

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kirjahylly 11.7.2019 0:46
   Tulos: +499 (509 ääntä)
   Kaikki internetissä on totta! Tietysti myös Kaisan linkkaaman sankarin on pakko olla oikeassa, vaikka mitään todisteita ei olisikaan. :-)

   Lainaa

  2. Masto Mies 11.7.2019 0:50
   Tulos: +397 (421 ääntä)
   Uskokaa vaan, kyllä Kaisa on oikeessa, oon ton videon tyyppi ja tiedän mistä puhun!

   Lainaa

  3. Tulos: +329 (335 ääntä)
   Auringosta tulee myös 5G-säteilyä (30 GHz) maan pinnalle asti. Minne voi piiloutua?

   Lainaa

  4. Tulos: +190 (200 ääntä)
   Nyt on joku säteily tehnyt temppuja Kaisan aivoissa.

   Lainaa

  5. Tulos: +136 (142 ääntä)
   Nymme kuollaan kaikki!

   Lainaa

  6. Tulos: +309 (315 ääntä)
   Wtf: Auringosta tulee myös 5G-säteilyä (30 GHz) maan pinnalle asti. Minne voi piiloutua?
   Meet paulan luokse piiloon niin se jo puolittaa säteiden määrän.

   Lainaa

  7. Tulos: -194 (276 ääntä)
   Toki kaikki internetissä ei ole totta, mutta en silri tyrmäisi Kaisaa koska asioita ei ole tutkittu riittävästi ja, kaikenlaista vaaraa on luvassa.

   Lainaa

  8. Kaikki on totta 11.7.2019 2:16
   Tulos: +207 (219 ääntä)
   Eikös se mene vähän, että kaikki on totta jos siihen uskoo. Vaikka joku sanoisi, että jääkarhun iho on musta eikä henkilö usko tuohon, mitkään maailman todisteet eivät vakuuta, koska ne ovat kuitenkin feikattuja. Sitten taas luulee, että ruskeasta lehmästä tulee kaakaota, mitkään maailman lypsyvideot eivät vakuuta, että maito on valkoista, lehmän väristä riippumatta. Sääli vaan, että usko ei korvaa tietoa. Jääkarhun iho on tosiaan musta ja maito ei ole kaakaota vaikka lehmä olisi kuinka ruskea.

   Lainaa

  9. Tulos: -215 (259 ääntä)
   Siitä on myös luotettavia tutkimuksia, että se on hyvin vaarallinen. Porukka myös muualla maailmassa tuhoaa 5G-antenneja, koska on ymmärtänyt sen. Suosittelen tutkimaan asiaa.

   Lainaa

  10. Kaikkivaltias 11.7.2019 3:21
   Tulos: +205 (209 ääntä)
   Porukka on myös murhannut toisiaan. Hyvä, sillä ihmiset ovat vaarallisia. Yksikin on liikaa.

   Lainaa

  11. Tulos: -54 (76 ääntä)
   Masto Mies: Uskokaa vaan, kyllä Kaisa on oikeessa, oon ton videon tyyppi ja tiedän mistä puhun!
   Jaa ja milläs taajuuskaistalla nykyinen 4G-verkon liikenne kulkee? Olikos se megahertzeinä vai gigaherzeinä?

   Lainaa

  12. Tulos: +150 (154 ääntä)
   wtff: Jaa ja milläs taajuuskaistalla nykyinen 4G-verkon liikenne kulkee? Olikos se megahertzeinä vai gigaherzeinä?
   Whiuuuuh vaan kuului ja tukka pölisi kun vitsi meni yli hilseen...

   Lainaa

  13. Kummallista 11.7.2019 6:16
   Tulos: +135 (157 ääntä)
   Piti ihan googletella, että mikä tämä juttu on. Tätä 5G juttua on ilmeisesti levitellyt sama kaveri, joka puhuu ja tehnyt "tutkimuksia" 16 vuotta myös ufoista ja monista muistakin, oliko 36 salaliittoteoriasta. Kyllähän tuo sähkön, magnetismin ja valon suhde voi olla hankala ymmärtää. Yhtä hyvin porukka vouhkaa gmo:sta ja rokotuksista. Silti porukka vääntää naamariin maissia, soijaa, banaania + muita vihanneksia ja kasviksia. Rokottevastaisuudelle löytyy hyvin vähän sympatiaa, samat kaverit kuitenkin syövät sitten vitamiineja, hivenaineita ja luonnontuotteita ylenpalttisesti ja elimistö kiittää. Sitten löytyy näitä tuulimylly- ja sähköherkkiä ym. Ihmisiä.

   Lainaa

  14. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Kaikki on totta: Eikös se mene vähän, että kaikki on totta jos siihen uskoo. Vaikka joku sanoisi, että jääkarhun iho on musta eikä henkilö usko tuohon, mitkään maailman todisteet eivät vakuuta, koska ne ovat kuitenkin feikattuja. Sitten taas luulee, että ruskeasta lehmästä tulee kaakaota, mitkään maailman lypsyvideot eivät vakuuta, [...]
   Niin, vaikka voinhan minäkin olla uskomatta että jupiterissa sataa timantteja, mutta olen kuitenkin valmis uskomaan kun saan asiasta uskottavat perustelut / lähteet. Eli pelkkä asiaan uskominen tai uskomatta jättäminen ei tee hörhöksi, vaan se, kuinka lujasti asia on betonoitu mieleesi. Lujittaako mikä tahansa argumentti uskoa omaan mielipiteeseesi vaikka se muille todistaisi että uskosi on väärin?

   Lainaa

  15. Tulos: +196 (206 ääntä)
   Mulla on yks ystävä joka kuuluu tähän 5G "yliherkkiin" sekä sähkökenttä "yliherkkiin" Olen monesit häntä tietämättä kokeillu että onko nyt oikeasti yliherkkä kun hän näin väittää. Kertaakaan hän EI ole sanonnut että olisi tuntenut kuin radioaallot (tai mitkä lie) menee hänen läpi vaan aina jatkanut hymyilen juttelemista, mutta joka kerta kun joku muu huoneessa saa esim. puhelun niin se alkaa huutamaan että mene kauemmas puhumaan kun säteilee toi puhelin niin paljon.. On se jännää, ja täyttä paskaa! Youtube pitäis kieltää tommosilta idiooteilta, saa vain harmia aikaseks!!

   Lainaa

  16. Tulos: +126 (140 ääntä)
   Kingi: Mulla on yks ystävä joka kuuluu tähän 5G “yliherkkiin” sekä sähkökenttä “yliherkkiin” Olen monesit häntä tietämättä kokeillu että onko nyt oikeasti yliherkkä kun hän näin väittää. Kertaakaan hän EI ole sanonnut että olisi tuntenut kuin radioaallot (tai mitkä lie) menee hänen läpi vaan aina jatkanut hymyilen [...]
   Kuulosta lähinnä joltain mielenterveysongelmalta, ehkä pakko-oireisuudelta. Sympatiat sinne suuntaan.

   Lainaa

  17. Puistokemisti 11.7.2019 9:39
   Tulos: +144 (152 ääntä)
   Mahtoikohan jo morsetuksen aikoihin olla joku täti-ihminen kauhistelemassa, että nyt tulee syöpä kun piipitykset lentelee ilmassa?

   Lainaa

  18. Tulos: +82 (86 ääntä)
   kmjad: Kuulosta lähinnä joltain mielenterveysongelmalta, ehkä pakko-oireisuudelta. Sympatiat sinne suuntaan.
   Sitähän se on, tää kyseinen henkilö jopa möi asuntonsa koska siellä kuulema säteilee niin paljon! Ja kaikki tämä koska youtubessa katsomalla on kuulema valistanut häntä miten vaarallista tämä on!

   Lainaa

  19. Tulos: +104 (106 ääntä)
   En ikinä ymmärrä näiden ihmisten ajatustenjuoksua. Ollaan niin lähdekriittisiä, ettei mitään uskota, kunnes joku heppu Youtubessa sanoo "maa on litteä, tässä todiste". Tai sitten että 5g verkko aiheuttaa syöpää... Näiden ajatusmaailma on melkein koomista, katsoin juuri dokumentin Behind the Curve, ja välillä mietin, onko se komedia, mutta tosissaan ne kai oli.

   Lainaa

  20. yli opisto hörhö 11.7.2019 10:47
   Tulos: +154 (162 ääntä)
   Kuten niin monessa muussakin asiassa, myös tässä toimii sama periaate eli sun pitäisi olla hyvin lähdekriittinen valtavirtamediaa ja oikeita asiantuntijoita kohtaan ja oikeastaan olettaa että kaikki sieltä tulevat faktat ovatkin huijausta, mutta sitten kun löydät jonkun random hepun jostain youtubesta tai "vaihtoehtoiselta" uutissivustolta niin lähdekriittisyyttä ei tarvitakaan enää koska "mikä syy niillä olisi valehdella". Hohhoijaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Puistokemisti: Mahtoikohan jo morsetuksen aikoihin olla joku täti-ihminen kauhistelemassa, että nyt tulee syöpä kun piipitykset lentelee ilmassa?
   Ensimmäiset morsetukset kulkivat metallisia lankoja pitkin.

   Lainaa

  22. Make America Great Britain again 11.7.2019 12:56
   Tulos: +82 (88 ääntä)
   Kuin pisteenä I:n päällä kaverilla videossa `Make America great again` -lippis päässä...

   Lainaa

  23. Tulos: +60 (62 ääntä)
   foo: Ensimmäiset morsetukset kulkivat metallisia lankoja pitkin.
   Voi sitä tietämätöntä hullua, joka toisessa päässä oli saamassa syöpäpiippauksia päähänsä. Ja vielä kirjoitti viestit paperille muiden luettavaksi! Solutason muutokset kulkivat niitä pitkin lukijoille. Toki siis nykyistä hitaammin ja vähemmän, ja mehiläiset osas sillon vielä navigoida ihan ok. Kaikille ihmisille on luontaista etsiä todisteita sen puolesta, minkä uskoo valmiiksi olevan totta. Toisilla kuitenkin tuntuu tuo ominaisuus korostuvan huomattavasti toisia enemmän. Eikä se aina ole älykkyydestäkään kiinni; se kapea rajahan neronkin voi erottaa hullusta, että missä vaiheessa kykenee päästämään irti umpikujaan johtaneesta ajattelusta. Kyse on varmaan älyn lisäksi tunnepuolen asioista; yleinen epäluottamus yhteiskuntaa kohtaan yhdistettynä sisäiseen tunteeseen siitä, että jokin on salaa pielessä, voi saada foliohattukerhon tuntumaan eksklusiiviselta Paremmin Näkevien Yhteisöltä, josta löytyy sitten se oma identiteetti. Jos ei luota valtaväestöön, ei ehkä luota valtaväestön perustelujen ohella myöskään valtaväestön tapaan järkeillä... no, loogisesti. Sellainen ihminen saattaa tunnetasolla kaivata vaihtoehtoista tapaa järkeillä (esimerkiksi mystiikka tai muu intuitio), riippumatta siitä onko tyhmä ku saapas vai vaan vähän dorka. Voi olla että Kaisakin on ihan järkevä jossain toisessa asiassa.

   Lainaa

  24. Tulos: +21 (35 ääntä)
   En syö mitään jos ei oo mehiläisiä tarjolla.

   Lainaa

  25. Tulos: +68 (70 ääntä)
   "Kannattaa olla lähdekriittinen sellaisissa asioissa, jotka lähtökohtaisesti kuumottavat minua, mutta ei sellaisissa asioissa, jotka tukevat perättömiä luulojani."

   Lainaa

  26. Tulos: +76 (78 ääntä)
   Hyvä: Siitä on myös luotettavia tutkimuksia, että se on hyvin vaarallinen. Porukka myös muualla maailmassa tuhoaa 5G-antenneja, koska on ymmärtänyt sen. Suosittelen tutkimaan asiaa.
   Minä taasen en voi suositella kalastelemaan luotettavia tutkimuksia, joiden mukaan 5G olisi hyvin vaarallinen, koska niitä ei ole, ja etsijä tuhlaa aikaansa turhaan. Jos vainoilijat oikeasti tietäisivät moisista "luotettavista tutkimuksista", he linkkaisivat niitä muille oma-aloitteisesti. Ainoa asia, jota foliohatut jakavat, on toisten foliohattujen some-materiaali, erit. Youtube-videot. "Minä en ole hullu, koska tämä toinenkin tyyppi on hullu, ja hän saa hulluutemme kuulostamaan jopa puoliksi fiksulta."

   Lainaa

  27. Frank N Stein 11.7.2019 14:45
   Tulos: +79 (83 ääntä)
   Kuten Albert Einstein aikoinaan sanoi, 90 prosenttia internetin tiedoista on väärää.

   Lainaa

  28. Korsolainen mirkunrömpsäkkä 11.7.2019 14:59
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   Onkohan tuo nainen sama tapaus, joka kulkee Tikkurilan alueella busseissa ja käskee muita matkustajia menemään riviin ennen bussiin astumista ja laittamaan kännykät taskuun, koska niiden säteilystä aiheutuu hänelle aivosyöpä? Sama tapaus haukkui minut kerran pystyyn, koska päälläni oli pilailupaita, jossa todettiin minun olevan lääkäri, ja koristeena oli vielä punainen risti. Kuka tahansa vähänkin aivotoimintaa omistava tajusi paidasta, että sillä ei ollut mitään tekemistä oikeiden lääkärien kanssa. Tämän naisen mielestä olin julma, koska apua hakevat narkomaanit kuulemma juoksisivat kaulaani roikkumaan ja hakemaan apua eivätkä päästäisi irti, ennen kuin saisivat sitä.

   Lainaa

  29. Turhautunut 11.7.2019 16:48
   Tulos: +78 (92 ääntä)
   Täähän on vähän kuin yrittäisi keskustella mun matalasti koulutettujen kavereiden kanssa. Minä: Mulla ois tässä tää tutkimus aiheesta. He: Mutta tässähän sanotaan, että on kysytty vain näin monelta eikä kaikilta, eihän tää pidä paikkaansa. M: Tiedätkö sä, miten tieteellistä tutkimusta tehdään? Riittävän iso satunnaisotannalla kerätty otos on kyllä melkosen kuvaava, toki siinä on virhemarginaali. H: Tiedän tiedän, mutta kun ei esim multa ole kysytty, niin eihän tää voi pitää paikkaansa. Sitäpaitsi mulla on mielipide.

   Lainaa

  30. Tulos: +57 (59 ääntä)
   Kingi: Sitähän se on, tää kyseinen henkilö jopa möi asuntonsa koska siellä kuulema säteilee niin paljon! Ja kaikki tämä koska youtubessa katsomalla on kuulema valistanut häntä miten vaarallista tämä on!
   Miltä laitteelta se niitä youtube-videoita katselee?

   Lainaa

  31. Tulos: +66 (66 ääntä)
   Puistokemisti: Mahtoikohan jo morsetuksen aikoihin olla joku täti-ihminen kauhistelemassa, että nyt tulee syöpä kun piipitykset lentelee ilmassa?
   Aikoinaan junat eivät saaneet kulkea yli 40 km/h koska uskottiin ettei ihmiskeho kestä sellaista vauhtia. Toki hevosen kyydissä menty todennäköisesti tätä kovempaa, muttei sen annettu hyvää kieltoa estää.

   Lainaa

  32. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Tuo 5G voi olla haitallinen - se voi häiritä sääsatelliittien signaalia. Mutta eiköhän tuokin ongelma ole ratkaistavissa.

   Lainaa

  33. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Täällä yksi #pätijä, mutta jos jotakuta kiinnostaa, niin Dunning-Kruger effect tarkoittaa sitä, että asioista vähemmän tietävät yliarvioivat omia kykyjään, ja eniten tietävät vastaavasti aliarvioivat omiaan. Kun ihmisiltä kysytään, kuinka kielellisesti lahjakkaita he ovat, ne kaikista heikkotaitoisimmat arvioivat taitonsa reippaasti yläkanttiin. Eli usein tyhmät eivät oikeasti tajua olevansa tyhmiä :)

   Lainaa

  34. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Kaisa on juuri oikea henkilö vastaanottamaan erinäköisiä huijausviestejä.

   Lainaa

  35. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Itsekin usein olen lähdekriittinen asioissa, jotka ovat eri mieltä kanssani...

   Lainaa

  36. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Vai, että on 5g vaarallinen korkean taajuutensa takia? Pitänee siis muuttaa pimeään luolaan, nimittäin näkyvän valon taajuus on vielä huomattavasti korkeampi...

   Lainaa

  37. Tulos: +26 (26 ääntä)
   5G:tä vastaan on tehty parin viime viikon aikana kaksi kansalaisaloitetta. Saa nähdä, miten niille käy.

   Lainaa

  38. Tulos: -14 (48 ääntä)
   Turhautunut: Täähän on vähän kuin yrittäisi keskustella mun mataIastⅰ koulutettujen kavereiden kanssa. Minä: Mulla ois tässä tää tutkimus aiheesta. He: Mutta tässähän sanotaan, että on kysytty vain näin monelta eikä kaikilta, eihän tää pidä paikkaansa. M: Tiedätkö sä, miten tieteellistä tutkimusta tehdään? Riittävän iso [...]
   Juuri tämän takia peruskouluun pitäisi saada pakollisena oppiaineena tieteellisen metodologian perusteet ja luonnontieteiden opetusmäärä pitäisi moninkertaistaa. Ruotsi, uskonto, kuvis yms. paska pois ja fysiikkaa tilalle. Se, että oppi menee tyhmimpäänkin kalloon pitäisi varmistaa tarvittaessa vaikkapa pampulla.

   Lainaa

  39. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Kingi: Sitähän se on, tää kyseinen henkilö jopa möi asuntonsa koska siellä kuulema säteilee niin paljon! Ja kaikki tämä koska youtubessa katsomalla on kuulema valistanut häntä miten vaarallista tämä on!
   Tosi ikävää. Toivottavasti saa apua tilanteeseensa ja toivottavasti te ystävät olette myös myötätuntoisia asian suhteen.

   Lainaa

  40. Arkkienkeli 12.7.2019 18:14
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Kaisallahan on validit argumentit! Miten me selvitään 2.4-5Ghz taajuuksista ollenkaan, kun taivaalla lähin tähti (ja koko galaksi) lähettää noitakin aallonpituuksia koko ajan maapallollemme? Ja oma palleromme, minkä päällä asumme.

   Lainaa

  41. LeikkiFiasko 13.7.2019 9:50
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Kaisa. On aika legit rakentaa sellaista teknologiaa joka tappaa kaikki sen käyttäjät! Silleesti varmaan tienaa ihan vitusti? Eikö totta? Esim ajonaikana räjähtävät autot olis oivallinen tuote. Valoja päälle nyt!

   Lainaa

  42. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Kingi: Sitähän se on, tää kyseinen henkilö jopa möi asuntonsa koska siellä kuulema säteilee niin paljon! Ja kaikki tämä koska youtubessa katsomalla on kuulema valistanut häntä miten vaarallista tämä on!
   Sisätiloissa saa oikeastikin enemmän säteilyä kuin ulkona (rakennusmateriaalit). Eli ulkoilkaapa :D

   Lainaa

  43. Tulos: +3 (9 ääntä)
   69G:tä odotellessa.

   Lainaa

  44. Tulos: -15 (19 ääntä)
   Googletappa ihan huvikseen "5g verkko haitat tutkimus"

   Lainaa

  45. Asiantuntija 14.7.2019 1:08
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Rad: Sisätiloissa saa oikeastikin enemmän säteilyä kuin ulkona (rakennusmateriaalit). Eli ulkoilkaapa
   Höpö höpö. Rakennukset suojaavat avaruussäteilyltä, mikä on suurin ihmisen säteilylle altistava säteilylähde.

   Lainaa

  46. Tulos: -22 (28 ääntä)
   Hmm, just tuli vastaan uutinen, joka sanoo Japanin hylänneen koko 5G:n "Japan will not develop and invest in the creation of fifth-generation mobile networks. This is stated on the official website of the Ministry of High Technologies of the country. Officials expressed the opinion that the creation of a faster Internet than previously is dangerous for the population and may adversely affect people’s health and labor productivity."

   Lainaa

  47. Tulos: +39 (41 ääntä)
   Hyvä: Hmm, just tuli vastaan uutinen, joka sanoo Japanin hylänneen koko 5G:n “Japan will not develop and invest in the creation of fifth-generation mobile networks. This is stated on the official website of the Ministry of High Technologies of the country. Officials expressed the opinion that the creation of a faster [...]
   Älä viitsi levittää näitä Venäjän feikkiuutisia. Japanissa on 5G tulossa ihan hyvää vauhtia. https://asia.nikkei.com/Spotlight/5G-networks/Japan-to-greenlight-5G-base-stations-on-200-000-traffic-signals

   Lainaa

  48. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Mä olen oikeasti jonkin sorttinen "foliohattu". Mutta tää menee yli ymmärryksen.

   Lainaa

  49. Tulos: +3 (25 ääntä)
   Lisään vielä, että olen ns. oikea foliohattu. Esim. Mun nimellä ei löydy mitään internetistä, en ole ikinä ollut facebookissa, mulla ei ole ikinä ollut pankkitunnuksia, eikä mitään muutakaan netissä tunnistettavaa. Kännykässä ei nettiä, yms. "vanhanaikaista". Ihmiset ihmetteelee, että miten edes pystyn elämään nykyään. Ihan samalla tavalla, kun ihmiset ennen internettiä! Musta tuntuu ihmeelliseltä, että näin lyhyesä ajassa unohdetaan kaikki, mitä oli ennen. :(

   Lainaa

  50. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Folio: Lisään vielä, että olen ns. oikea foliohattu. Esim. Mun nimellä ei löydy mitään internetistä, en ole ikinä ollut facebookissa, mulla ei ole ikinä ollut pankkitunnuksia, eikä mitään muutakaan netissä tunnistettavaa. Kännykässä ei nettiä, yms. “vanhanaikaista”. Ihmiset ihmetteelee, että miten edes pystyn elämään [...]
   En ihmettele foliohattuiluasi, kun katsoo tuota vastaustasi tuonne "Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 63" Ei ole ihan kaikki inkkarit kanootissa enää.

   Lainaa

  51. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Folio: Lisään vielä, että olen ns. oikea foliohattu. Esim. Mun nimellä ei löydy mitään internetistä, en ole ikinä ollut facebookissa, mulla ei ole ikinä ollut pankkitunnuksia, eikä mitään muutakaan netissä tunnistettavaa. Kännykässä ei nettiä, yms. “vanhanaikaista”. Ihmiset ihmetteelee, että miten edes pystyn elämään [...]
   Miten säilytät rahojasi, sukanvarressako?

   Lainaa

  52. Louis Friend 14.7.2019 15:42
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   En oikeen ymmärrä näitä foliohattujen aivotuksia; joskus ne sanoo että ihmiset ovat "eliittien" orjia joiden kuuluu kiltisti tehdä töitä ja maksaa veroja heidän pussiin, mutta myös samaan aikaan "eliitit" haluaa tappaa meidät 5G säteilyllä, ja myös tappaa ja sairastuttaa ihmisiä rokotteilla, fluorilla juomavedessä ja lentokoneiden aiheuttamilla kemikaalivanoilla jotka myrkyttää samaa ilmaa mitä eliitit hengittävät, ja myrkyttää ihmisiä GMO ruualla jnejne. Silti samaan aikaan ihmisiä on enemmän kuin koskaan ennen ja ihmiset on terveempiä kun koskaan ennen eli ei ilmeisesti toimi eliittien suunnitelmat ja jostain syystä haluavat tappaa kaikki ne ihmiset joita käyttävät hyväkseen.

   Lainaa

  53. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Frisker: En ikinä ymmärrä näiden ihmisten ajatustenjuoksua. Ollaan niin lähdekriittisiä, ettei mitään uskota, kunnes joku heppu Youtubessa sanoo “maa on litteä, tässä todiste”. Tai sitten että 5g verkko aiheuttaa syöpää… Näiden ajatusmaailma on melkein koomista, katsoin juuri dokumentin Behind the Curve, ja välillä mietin, onko se komedia, mutta tosissaan ne kai oli.
   Se toinen niistä hepuista behind the curve ohjelmassa julkaisi tässä taannoin videon, missä kertoo ajattelevansa, että NASA:lla on koko maailman kokoinen led teknologiaan pohjautuva kupunäyttö maan yläpuolella, jolla simuloidaan maailmankaikkeutta. Eli koko ajan mennään hörhömpään suuntaan. Se nainen taas dokumentista on ilmeisesti poistanut oman youtubekanavansa ja ilmeisesti muutenkin vetäytynyt julkisuudesta.

   Lainaa

  54. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Folio: Lisään vielä, että olen ns. oikea foliohattu. Esim. Mun nimellä ei löydy mitään internetistä, en ole ikinä ollut facebookissa, mulla ei ole ikinä ollut pankkitunnuksia, eikä mitään muutakaan netissä tunnistettavaa. Kännykässä ei nettiä, yms. “vanhanaikaista”. Ihmiset ihmetteelee, että miten edes pystyn elämään [...]
   Voit lohduttautua sillä, että kyllä facebook ja google silti on sinut profiloinut ja sulla on siellä mainostili valmiina, et osataan näyttää mainoksia sun omalla kielellä paikallisilta firmoilta.

   Lainaa

  55. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Voi Kaisa-parka! Tiedän tuon ihmistyypin. Mututuntumalla sanoisin, että ahdistunut, matalasti koulutettu perheenäiti, joka ottaa kantaakseen kaiken huolen, mitä hänelle keksitään kipata. Oli kippaajana sitten oma lapsi 2v tai internetistä löytynyt asian_tuntia, jolla sattumalta olikin tarjota erikoishinnalla juuri Kaisan perhettä suojeleva anti-5G magneetti. Siis minkälainen äiti EI haluaisi suojella lastaan 5G:n vaaroilta? Kaisaa huolestuttaa muotisuuntauksista riippuen vuoroin rokotteet, epidemiat, lihominen, anoreksia tai vaikka 5G jos joku keksii siitä hänelle puhua huolestuneeseen sävyyn.

   Lainaa

  56. Tulos: +19 (21 ääntä)
   On surkuhupaisaa, että 5G kännykkäsäteilyä tms. vastustavat tahot ovat pitkälti juuri tässä kuvatun kaltaisia. Silloin vakavasti otettavat tutkimukset aiheen tiimoilta saavat leiman, jota kukaan vakavasti otettava tutkija ei halua ottaa niskaansa. On kuitenkin tutkimuksia, joiden mukaan kännyköiden säteily aiheuttaa rotilla lisää syöpäkasvaimien esiintymistä ja esim. tuhoaa siittiöitä. Kun tutkijaryhmä kehoitti miehiä kantamaan kännykkää jossakin muualla kuin palliensa lähellä, tämä kuitattiin mediassa lähinnä hymähtelemällä. Siitäkin huolimatta, että nuorten miesten kivessyövät ovat kasvussa ympäri maailmaa, mutta eniten kehittyneissä länsimaissa, joissa käytännössä kaikilla nuorilla miehillä on älykännykkä taskussa. Syöpien kehittymistä rotilla on vaikea verrata ihmisiin jo pelkästään siksi, että rottien elinikä on kovin lyhyt ja fysiologia niin erilainen. Pitäisin silti tutkimustuloksia vähintäänkin huolestuttavina. Yhden tutkimuksen mukaan Kännykkämastojen läheisyydessä asujien veressä on - syystä tai toisesta - enemmän stressihormonia kuin verrokeilla. Stressihormonin vaikutusta syöpien syntyyn pidetään joissakin tutkimuksissa todennäköisenä, toisissa ei. Aihe olisi varmasti lisätutkimuksien arvoinen - ilman, että valmistajat saavat rahoittaa / osallistua tutkimuksen tekoon. Nythän esim. säteilyn suojarajat on laskettu per laite, mutta kokonaissäteilyn määrästä ei välitetä koska ionisoimaton säteily on määritetty haitattomaksi solutasolla. Kun historiaa katsoo, niin aikanaan röntgen-säteitä ei mielletty vaaralliseksi, tupakointia pidettiin terveellisenä ja tätä rataa. Saa sitten nähdä miten tämän kanssa käy.

   Lainaa

  57. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Masto Mies: Uskokaa vaan, kyllä Kaisa on oikeessa, oon ton videon tyyppi ja tiedän mistä puhun!
   Hei, älä valehtele! It is me.

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Bleb: Toki kaikki internetissä ei ole totta, mutta en silri tyrmäisi Kaisaa koska asioita ei ole tutkittu riittävästi ja, kaikenlaista vaaraa on luvassa.
   Kännyköiden radiosäteily on yksi maailman tukituimmista asioista.

   Lainaa

  59. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Sargee: En ihmettele foliohattuiluasi, kun katsoo tuota vastaustasi tuonne “Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 63″ Ei ole ihan kaikki inkkarit kanootissa enää.
   Myönnän, etten osannut laskua laskea oikein, enkä kännipäissäni tajunnut, miten se oikein lasketaan. En ole ikinä tuommoista laskukaavaa elämässäni tarvinnut. Mutta selvisipä se sieltä kuitenkin. :)

   Lainaa

  60. Tulos: +6 (10 ääntä)
   foo: Miten säilytät rahojasi, sukanvarressako?
   Ihan samanlailla kun muutkin. Laskut maksan automaatilla. Lähin laskunmaksuautomaatti sijaitsee n. 100m. ulko-oveltani lähikaupan "eteisaulassa".

   Lainaa

  61. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Ps. Näin olen tehnyt 90-luvun alkupuolelta lähtien. Eli niin kauan kun olen laskuja maksanut.

   Lainaa

  62. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Gfvvg: Voit lohduttautua sillä, että kyllä facebook ja google silti on sinut profiloinut ja sulla on siellä mainostili valmiina, et osataan näyttää mainoksia sun omalla kielellä paikallisilta firmoilta.
   Mites profiloivat jos ei kumpaakaan käytä ja omaa jotain tietokone taitoja?

   Lainaa

  63. Tiedoksi vaan 30.1.2020 12:01
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   'säteilyherkkyys'-hulluthan pysyy pinnalla koska niillä on massia. Se yksi koneen/herlinin perijöistä (yllättäen nainen) kun on jo pitkään 'sairastanut' tätä.

   Lainaa

  64. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Joku sanoi joakus jossakin: KYSEENALAISTAKAA KAIKKI

   Lainaa

  65. Kompakti hyönteinen 1.9.2021 12:50
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   No siis 5G yltää jopa mikroaaltoihin, joten teoriassa voisi aiheuttaa vaikka palovammoja. Käytännössä taas... mikroaaltouunit lähettävät mikroaaltoja miljoonakertaisella teholla verrattuna 5G:hen. Siinä ei paljoa ruoka lämpeäisi, jos yrittäisit muutaman mikrowatin mikrolla lämmittää.

   Lainaa

  66. Spitaalinen kärsä 12.12.2022 3:49
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mitähän tälle valopäälle kuuluu?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: 5G, säteily, salaliitto, syöpä, vaarallinen, kännykät, data, antenni, tutkimus, lähdekritiikki, verkko, taajuus, taajuudet, internet