Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yliluonnolliset ilmiöt, osa 19

Oletko koskaan saanut yliluonnollista puhelua?
Yliluonnolliset ilmiöt, osa 19 Tässä uteliaille enkelitulkitsijan teksti kokonaisuudessaan.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +447 (483 ääntä)
   Mun intuitio sanoo, että noi kivet ei tee pas_kakaan.

   Lainaa

  2. Tulos: +88 (250 ääntä)
   Petkele: Mun intuitio sanoo, että noi kivet ei tee pas_kakaan.
   Kiitos, kapteeni Ilmiselvä!

   Lainaa

  3. Tulos: -20 (204 ääntä)
   Aika creepyä toi puhelinjuttu

   Lainaa

  4. Tulos: -30 (58 ääntä)
   Kristiinan logiikka lomille lompsis

   Lainaa

  5. Tulos: +185 (201 ääntä)
   Mua häiritsi eniten se että ”ilmaisia lounaita ei ole olemassakaan” -sanontaa käytetään väärin. Ei se tarkoita sun itse itsellesi hankkimaa lounasta. Kapteeni ilmiselvän pesti vissiin oli jo tän mokan osalta annettu jolleki toiselle mutta voin olla vaikka joku perämies.

   Lainaa

  6. Tulos: +203 (223 ääntä)
   Tai sitten Kalle oli unissaan napannut puhelimen käteen ja luuri päättänyt soittaa puolisolle, ja puoliso olettaa luurin olevan lattialla mihin se on illalla jätetty. Tai lemmikki on kävellyt luurin yli ja saanut sen vahingossa soittamaan esim. viimeisimpään numeroon. Tai jokin oikosulku. Vastaajassa todnäk kuuluu maagista huminaa ja/tai kuorsausta :-D Tuulia taas on varmaan itse valitellut päänsärkyä, tai kylässä ollut tuttava tai radiomainos... Ja googleassistentti on napannut kysymyksen "miksi?" ja avuliaasti vastaa :-) Tai sitten kaikessa on kyse jostakin mystisestä, yliluonnollisesta ilmiöstä...

   Lainaa

  7. Tulos: +133 (141 ääntä)
   Löysin hienoja kiviä... onkohan ne arvokkaita. Ei kuulemma. Keksin tarinan nousevasta energiasta, syövän parantamisesta ja ripuloinnin estäjästä. Kas kummaa kauppa käy kovaan hintaan kuin kuumille kiville. Kiviä ovat mielestäni ne jotka noihin uskoo.

   Lainaa

  8. Tulos: +37 (143 ääntä)
   Itse käytän nuita kyseisiä kiviä ja tunnen sielussani kuinka tämä kommentti saa ennätysmäärän "en tykkää" painalluksia.

   Lainaa

  9. Tulos: +149 (151 ääntä)
   Hei nuo kivethän toimi, kun intuitio ajoi Kristiinan lahjoittamaan niitä pois

   Lainaa

  10. Tulos: +222 (238 ääntä)
   Työkentelen puhtaasti tieteeseen perustuvalla alalla. Huomasin työkaverin pitävän juomapullossaan magneettitikkua. Kuulema muokkaa vettä jotenkin paremmaksi. Olen alkanut katsomaan kaikkia sen touhuja aika epäilevästi ja välttelemään yhteisiä töitä. Autaiskohan nuo kivet tähän vaivaani.

   Lainaa

  11. Tulos: +51 (79 ääntä)
   Ziimind: Aika creepyä toi puhelinjuttu
   Ei ole.

   Lainaa

  12. DannieDorko 27.6.2019 9:15
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Onneksi on jo poikien kanssa ladannut kristallit täyteen ainakin viikoksi niin ei tarvitse kivillä kikkailla.

   Lainaa

  13. Tulos: 0 (68 ääntä)
   On oikeesti yliluonnollisia juttuja ja sit on ”yliluonnollisia” juttuja... Ja yleensä ihmiset, joilla aitoja kokemuksia on, ei huutele niistä paljoakaan. Varsinkaan facessa.

   Lainaa

  14. Tulos: +55 (55 ääntä)
   Ziimind: Aika creepyä toi puhelinjuttu
   Ei kovin kummoista, meidän äidin vanha nokialainen soitteli ittekseen yhteystiedoissa oleviin numeroihin ja hänen kaverinsa nokialainen harrasti tätä sama, ääniviestejä ei tainnut kyllä yhtään jättää.. Välillä ei myöskään antanut millään vastata tuleviin puheluihin.. Jotkut puhelimet asennettu olemaan tottelemattomia kenties?

   Lainaa

  15. Tulos: +113 (121 ääntä)
   Myyn herkkäuskoisuudesta eroon auttavia kiviä hintaan 10€/kpl.

   Lainaa

  16. Tulos: +47 (59 ääntä)
   Kiitos vain, mutta minulle on siunaantunut energisoivat kivet jo syntymässä. Riittävät suuremmalle vesimassalle, vahvistavat intuitiota etenkin hevonpaskan tunnistamisessa ja pesukin hoituu suihkun yhteydessä niin tarvitse läträtä erikseen haisevalla etikalla.

   Lainaa

  17. Pyramidienkeli 27.6.2019 10:03
   Tulos: +59 (63 ääntä)
   Tuo enkelitulkitsija tekee sivubisnestä varmaan FitLinen "asiantuntijana". Vitskujapusseja myyydään ja jauhopussien kauppaaminen on ollut elämän paras päätös ja hymiöitä niin saatanasti. Loistavaa hyvinvointia todistetaan laittamalla valokuva perseestä tai jauhepussista, sekä hurmoskokouksesta.

   Lainaa

  18. Tulos: -5 (41 ääntä)
   Aha täälläkin näitä yliluonnollisen uskojia. Käykyy todistamassa ilmiönne vaikka Tšekeissä. Siel on tämmönen yhdistys ku Czech Skeptics' Club Sisyfos joka maksaa sulle 160 000 ku todistat niille yliluonnollisen ilmiön.

   Lainaa

  19. Tulos: +3 (23 ääntä)
   Nämä ihmiset pitäisi saattaa holhoukseen.

   Lainaa

  20. Tulos: +56 (60 ääntä)
   Missä ei ole huolia se on hautausmaa (tähän nauruhymiö)

   Lainaa

  21. Tulos: +45 (49 ääntä)
   jackson: Aha täälläkin näitä yliluonnollisen uskojia. Käykyy todistamassa ilmiönne vaikka Tšekeissä. Siel on tämmönen yhdistys ku Czech Skeptics’ Club Sisyfos joka maksaa sulle 160 000 ku todistat niille yliluonnollisen ilmiön.
   Suomessa Skepsis ry tarjoaa enemmän: 20 000€ https://www.skepsis.fi/SkepsiksenHaasteJaStipendi Yhdysvalloissa James Randi tarjoaa miljoona dollaria.

   Lainaa

  22. purppurakruunu 27.6.2019 12:15
   Tulos: +55 (55 ääntä)
   Pyramidienkeli: Tuo enkelitulkitsija tekee sivubisnestä varmaan FitLinen “asiantuntijana”. Vitskujapusseja myyydään ja jauhopussien kauppaaminen on ollut elämän paras päätös ja hymiöitä niin saatanasti. Loistavaa hyvinvointia todistetaan laittamalla valokuva perseestä tai jauhepussista, sekä hurmoskokouksesta.
   Tulin just samaa kommentoimaan, että ton enkelitulkin teksti kuulostaa sille, kuin se aikoisi seuraavassa kappaleessa myydä mulle keto-kahvia.

   Lainaa

  23. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Joo ei: Missä ei ole huolia se on hautausmaa (tähän nauruhymiö)
   Koko viestin jälkikirjoitukset kruunasivat, Ps. ja Ps2. (Playstation ja Playstation 2?) "Topakkaa päivää (kruunu)viikkoa!! Kenttä päivä tänään (pum)(kieppuvat tähdet)."

   Lainaa

  24. Vastarannan kiiski 27.6.2019 13:30
   Tulos: +35 (47 ääntä)
   Miksi noita kiviä pitää pestä, kun niitä pidetään puhtaassa juomavedessä? Eiköhän tuollaiset mystiikkakivet kykene huolehtimaan itsestään. Siis siinä sivussa kun energisoivat vettä intuition tarpeisiin.

   Lainaa

  25. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Banaani: Mua häiritsi eniten se että ”ilmaisia lounaita ei ole olemassakaan” -sanontaa käytetään väärin. Ei se tarkoita sun itse itsellesi hankkimaa lounasta. Kapteeni ilmiselvän pesti vissiin oli jo tän mokan osalta annettu jolleki toiselle mutta voin olla vaikka joku perämies.
   Banaaniperämies?

   Lainaa

  26. Ihmettelen vaan 27.6.2019 17:29
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Monttu oottaa. Jäi kiinnostamaan paljonko ennustus maksoi?

   Lainaa

  27. Tulos: +50 (50 ääntä)
   Aikanaan kun mulla oli honor 8 käytössä, niin se jostain syystä näytti edellisen soittajan nimeä joka oli tallennettu osoitekirjaan, mikäli puhelu tuli numerosta, mitä ei ollut tiedoissa. Hämmentäviä hetkiä oli joskus, kun vastas jotenkin tyhmästi, kun erehtyi soittajasta.

   Lainaa

  28. Tulos: +40 (46 ääntä)
   jackson: Aha täälläkin näitä yliluonnollisen uskojia. Käykyy todistamassa ilmiönne vaikka Tšekeissä. Siel on tämmönen yhdistys ku Czech Skeptics’ Club Sisyfos joka maksaa sulle 160 000 ku todistat niille yliluonnollisen ilmiön.
   Hankalaa koska yliluonnollista ei ole olemassakaan. Kaikki yliluonnolliseksi kutsuttu on täysin luonnollista, mutta ihmisten vajavaisen tieteen keinoin mahdotonta todistaa.

   Lainaa

  29. Tulos: -14 (24 ääntä)
   Irvikissa: Hankalaa koska yliluonnollista ei ole olemassakaan. Kaikki yliluonnolliseksi kutsuttu on täysin luonnollista, mutta ihmisten vajavaisen tieteen keinoin mahdotonta todistaa.
   En usko. Luulosi ja uskomuksesi saavat sinut kuvittelemaan että yliluonnollisuutta olisi olemassa.

   Lainaa

  30. Mustalaisnaamio 27.6.2019 23:23
   Tulos: -43 (59 ääntä)
   jackson: Aha täälläkin näitä yliluonnollisen uskojia. Käykyy todistamassa ilmiönne vaikka Tšekeissä. Siel on tämmönen yhdistys ku Czech Skeptics’ Club Sisyfos joka maksaa sulle 160 000 ku todistat niille yliluonnollisen ilmiön.
   Ongelmahan on, että kun 98% huuhaaseen uskovista on vähän koulutettuja naisia ja näillä pienituloisilla on rahat mennyt tähän humpuukiin, niin ei ole varaa lähteä mihinkään Tšekkeihin.

   Lainaa

  31. Vanhanaikainen 28.6.2019 0:26
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Topitii: Koko viestin jälkikirjoitukset kruunasivat, Ps. ja Ps2. (Playstation ja Playstation 2?) “Topakkaa päivää (kruunu)viikkoa!! Kenttä päivä tänään (pum)(kieppuvat tähdet).”
   Nykyaikana ei ole oikein käyttöä ps Ja ps2-puheille, kun tekstiä pystyy muokkaamaan. Nuo olivat siis kirjeissä kirjoitetut, kun tuli vielä jotain mieleen ennen kirjeen lähettämistä. Itsekin näitä käyttänyt ennen internetin ihmeellistä maailmaa. :)

   Lainaa

  32. Tulos: +19 (29 ääntä)
   Snagge: Suomessa Skepsis ry tarjoaa enemmän: 20 000€ https://www.skepsis.fi/SkepsiksenHaasteJaStipendi Yhdysvalloissa James Randi tarjoaa miljoona dollaria.
   20 000 ei tosin taida olla enemmän kuin 160 000...

   Lainaa

  33. Epäpoliitikko 28.6.2019 8:37
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   Joissakin Android-puhelimissa (esim. Samsung) on fyysinen koti-näppäin. Mitä tapahtuu, jos sitä pitää pohjassa pitkään? Aivan.

   Lainaa

  34. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Jos löi luurit niinkuin sanoi niin ei kai silloin edes voi jättää viestiä vastaajaan? ellei uudestaan ole soittanut

   Lainaa

  35. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Kjeh: Kiitos vain, mutta minulle on siunaantunut energisoivat kivet jo syntymässä. Riittävät suuremmalle vesimassalle, vahvistavat intuitiota etenkin hevonpaskan tunnistamisessa ja pesukin hoituu suihkun yhteydessä niin tarvitse läträtä erikseen haisevalla etikalla.
   Suuremmalle vesimassalle? Ei sun virtsarakko kyllä palleissa ole.

   Lainaa

  36. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Välillä tekisi mieli itsekkin ryhtyä tohon enkeli/kristalli/energia/väreily/new-age liibalaaba bisnekseen koska noita juttuja voi keksiä kuka tahansa kellä on vähänkin mielikuvitusta ja voi myydä tyhjää kalliilla hinnalla. Mutta tulisi liian huono omatunto huijata ihmisiä. Tässä hyvä esimerkki kuinka helppoa luoda lähes identtistä liibalaabaa, jotkut kehittänyt tekoälyn joka osaa tyhjästä luoda new age höpinää joka saattaa päällepäin kuulostaa syvälliseltä ja hienolta mutta oikeasti ihan tyhjää sanahelinää: https://sebpearce.com/bullshit/

   Lainaa

  37. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Ziimind: Aika creepyä toi puhelinjuttu
   Jos oma puhelimesi _ei_ silloin tällöin soita taskupuheluita/ "henkipuheluita", lähetä tyhjiä tekstiviestejä tai muuten vaan sooloile, niin kerro kiltti merkki ja malli, haluan sellaisen. Joskin se olisi aika yliluonnollista/ creepyä -luulin että "omatoimisuus" kuuluu ohjelmointiin. (Minä kissalle: Alas, ei kissoja keittiön pöydälle. Puhelin: I am sorry, I don't understand that. Pitäisikö tästä päätellä että kissa kommunikoi telepaattisesti puhelimen välityksellä?)

   Lainaa

  38. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Petkele: Mun intuitio sanoo, että noi kivet ei tee pas_kakaan.
   Itse asiassa joistakin tuollaisista liukenee haitallisia aineita, eli kyllä ne jotakin tekee :D

   Lainaa

  39. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Oliko Ashley ja Kalle olleet jossain iltaa viettämässä ja Kallen puhelin unohtunut sille reissulle. Joku oli sen löytänyt ja yritti soittaa kertoakseen että puhelin on löytynyt.

   Lainaa

  40. Tulos: +4 (12 ääntä)
   jaappausta: Oliko Ashley ja Kalle olleet jossain iltaa viettämässä ja Kallen puhelin unohtunut sille reissulle. Joku oli sen löytänyt ja yritti soittaa kertoakseen että puhelin on löytynyt.
   Kummitus on tietysti joidenkin mielestä luonnollisempi ja todennäköisempi selitys.

   Lainaa

  41. Tulos: +19 (19 ääntä)
   jaappausta: Oliko Ashley ja Kalle olleet jossain iltaa viettämässä ja Kallen puhelin unohtunut sille reissulle. Joku oli sen löytänyt ja yritti soittaa kertoakseen että puhelin on löytynyt.
   Selitys ei sovi kovin hyvin yhteen sen kanssa, että Ashley kertoi kyseisen puhelimen olevan lattialla ja että kukaan ei koske siihen. Kummituskin lienee todennäköisempi selitys. ;)

   Lainaa

  42. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Vastarannan kiiski: Miksi noita kiviä pitää pestä, kun niitä pidetään puhtaassa juomavedessä? Eiköhän tuollaiset mystiikkakivet kykene huolehtimaan itsestään. Siis siinä sivussa kun energisoivat vettä intuition tarpeisiin.
   Viemäritkin tarvii energiaa, siksi niitä kiviä on hyvä välillä vähän huuhdella juoksevalla vedellä. Ei vesikään jaksa juosta ilman energiaa. Ehkä se kertoo uskonpuutteesta että kivet on menossa kuitenkin jakoon ilmaiseksi.

   Lainaa

  43. X-files theme 1.7.2019 0:07
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Olmia: On oikeesti yliluonnollisia juttuja ja sit on ”yliluonnollisia” juttuja… Ja yleensä ihmiset, joilla aitoja kokemuksia on, ei huutele niistä paljoakaan. Varsinkaan facessa.
   Ei, on vain "yliluonnollisia" juttuja ja tyhmiä ihmisiä.

   Lainaa

  44. Tulos: +10 (10 ääntä)
   tep: Jos löi luurit niinkuin sanoi niin ei kai silloin edes voi jättää viestiä vastaajaan? ellei uudestaan ole soittanut
   Operaattorista ja liittymän asetuksista riippuen puhelun hylkääminen voi ohjata sen vastaajaan. Ainakin itsellä jossain liittymässä ohjautui vastaajaan, jos ei vastannut 30 sekunnissa tai painoi punaista luuria.

   Lainaa

  45. Tulos: +19 (19 ääntä)
   mandi: 20 000 ei tosin taida olla enemmän kuin 160 000…
   160 000 Tsekin korunaa näyttäis olevan n. 6000 €.

   Lainaa

  46. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Snagge: Suomessa Skepsis ry tarjoaa enemmän: 20 000€ https://www.skepsis.fi/SkepsiksenHaasteJaStipendi Yhdysvalloissa James Randi tarjoaa miljoona dollaria.
   Tosin nää Skepsis -hemmot eivät kyenneet sopimaan siitä, mikä on yliluonnollisen määritelmä, "arvioidaan tilannekohtaisesti". :D

   Lainaa

  47. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Olmia: On oikeesti yliluonnollisia juttuja ja sit on ”yliluonnollisia” juttuja… Ja yleensä ihmiset, joilla aitoja kokemuksia on, ei huutele niistä paljoakaan. Varsinkaan facessa.
   Ei ole. Kaikki mitä voi tapahtua, on luonnollista. Mutta sanan se merkitys, mitä "yliluonnollisella" yleensä tarkoitetaan ja ymmärretään (enneunet, kuolleista heräämiset, aaveet) todella on yliluonnollista, eikä tässä maailmankaikkeudessa, näillä luonnolaeilla mahdollista.

   Lainaa

  48. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Olin joskus yläasteen alkuvuosina parin kaverin kanssa mökillä yötä. Illalla kadotin puhelimeni ja kaveri soitti siihen, mutta puhelin ei soinut. Löysin sen lopulta kuitenkin, ei näkynyt kaverin soittoyritystä siinä. Menimme sitten nukkumaan parvelle, puhelimet jäi alakertaan. Yöllä kaikki kolme heräsimme, kun puhelimeni soi. Kampeuduin alakertaan ja katsoin puhelintani pöllästyneenä, kun siinä näkyi sen minulle aiemmin soittoa yrittäneen kaverin numero. Iskin luurin kiinni, varmistin että mökin ovi oli lukossa ja kiipesin takaisin parvelle, jossa hetken pelottelimme kavereiden kanssa toisiamme aaveilla ja sarjamurhaajista. Sitten menimme nukkumaan. Eiköhän tuo ollut joko puhelimessa bugi tai puhelinverkoissa ollut ongelma.

   Lainaa

  49. Tulos: +4 (4 ääntä)
   No ainakin nauruhymiö sopii hyvin lauseiden "helppo elämä on HARHAA" ja "Missä ei ole huolia - - se on hautausmaa" perään.

   Lainaa

  50. It's a deal 9.11.2022 0:02
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   otto: Työkentelen puhtaasti tieteeseen perustuvalla alalla. Huomasin työkaverin pitävän juomapullossaan magneettitikkua. Kuulema muokkaa vettä jotenkin paremmaksi. Olen alkanut katsomaan kaikkia sen touhuja aika epäilevästi ja välttelemään yhteisiä töitä. Autaiskohan nuo kivet tähän vaivaani.
   Riippuu montako syöt päivässä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: puhelu, soittaa, kännykkä, puhelin, kivet, energia, energisoivat kivet, enkelitulkitsija, emojit

 • Uusimmat

 • Kategoriat