Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 62

Kaikkia ei voi miellyttää: K-Ruoka saa vihaista palautetta.
Suurenna näkymä
Mielensäpahoittajat, osa 62

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 87 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Mister D:n kaveri 27.6.2019 1:03
      Tulos: -249 (507 ääntä)
      No ”mättöherkku”- sanan voisi kyllä kieltää. Ihan kamala, tulee sellanen mielikuva että naama on sössössä ja tunnuksia pitkin valuu.

      Lainaa

    2. Mister D:n kaveri 27.6.2019 1:04
      Tulos: -106 (182 ääntä)
      Rinnuksia siis.

      Lainaa

    3. Tulos: +326 (376 ääntä)
      Mister D:n kaveri: No ”mättöherkku”- sanan voisi kyllä kieltää. Ihan kamala, tulee sellanen mielikuva että naama on sössössä ja tunnuksia pitkin valuu.
      Ei oo pakko syödä kuin joku puuma.

      Lainaa

    4. Tulos: +350 (404 ääntä)
      Itselleni sana "mättöruoka" tuo mieleen sellaisen kokkauksen, jota mielellään syö vatsansa täyteen sen maistuvuuden vuoksi. Harvoin saa omiaa kokkauksia kyseisellä termillä kehua, mutta äidin laittamaan ruokaa sitäkin useammin.

      Lainaa

    5. Lohikäärme 27.6.2019 1:43
      Tulos: -292 (364 ääntä)
      Täytyy kyllä sanoa että "naughty brgr" ei ehkä mikään osuvin nimi kaikenikäisille. Kaikki yli 10 vuotiaat osaavat jo kikattaa tälle hasulle vitsille "69 äx dee dee NaUgHtY lol"

      Lainaa

    6. Tulos: -89 (195 ääntä)
      Vähän homoa...

      Lainaa

    7. Tulos: +434 (474 ääntä)
      Jaxuhaleja vaan Raunolle jos meinaa loppuelämänsä selvitä tolla asenteella (siis siinä tilanteessa että Rauno oikeasti boikotoi kaikki muiden mainitsemat yritykset pelkän öyhötyksen sijaan, mitä suuresti epäilen)

      Lainaa

    8. Tulos: -21 (67 ääntä)
      Kerro toki lisää, Salme. Kirjoita kokonainen kirja siitä, mistä olet tehty, nyt kun vauhtiin pääsit.

      Lainaa

    9. Tulos: +73 (139 ääntä)
      Minulle mättöruoasta tulee mieleen kaupungin halvin "syö niin paljon kun maksat" buffetti. Muuten en "mätä" ruokaa suuhun vaan syön sivistyneesti suu kiinni.

      Lainaa

    10. Tulos: +40 (54 ääntä)
      Väsynyt: Minulle mättöruoasta tulee mieleen kaupungin halvin “syö niin paljon kun maksat” buffetti. Muuten en “mätä” ruokaa suuhun vaan syön sivistyneesti suu kiinni.
      *jaksat

      Lainaa

    11. Tulos: +249 (281 ääntä)
      Eläkeyhtiön (Varma) boikotoinnissa pitää kyllä olla jo melkoinen velho. Toisaalta voi myös vain tulla kaapista ulos..

      Lainaa

    12. Tulos: -322 (510 ääntä)
      Ei mitään prideä vastaan, eikä sen takana seisovia yrityksiä, mutta omasta mielestä valtiollisten yhtiöiden/järjestöjen kuten Kelan ei kuuluisi olla listalla virallisena partnerina. Ei pridessä, eikä missään muussakaan kantaaottavassa tapahtumassa. Alko nyt ehkä vielä menisi.

      Lainaa

    13. aamu-uninen 27.6.2019 7:15
      Tulos: +493 (587 ääntä)
      Pirjo: Ei mitään prideä vastaan, eikä sen takana seisovia yrityksiä, mutta omasta mielestä valtiollisten yhtiöiden/järjestöjen kuten Kelan ei kuuluisi olla listalla virallisena partnerina. Ei pridessä, eikä missään muussakaan kantaaottavassa tapahtumassa. Alko nyt ehkä vielä menisi.
      Omasta mielestäni juuri valtion nimenomaan pitää olla tukemassa ja ajamassa kaikkien kansalaisten yhdenvertaisia oikeuksia.

      Lainaa

    14. Tulos: +296 (378 ääntä)
      Raunon kaltaisten idioottien takia pridejä tarvitaan ja vielä jatkossakin. Jestas mikä myötähäpeä. Onneksi tämä homofoobinen Rauno -sukupolvi kuolee sukupuuttoon piakkoin.

      Lainaa

    15. Tulos: -156 (230 ääntä)
      Enpä muista, että 20 vuotta sitten virastot ja yritykset olisivat tunkeneet eturiviin tulemaan Pridea. Kertoo ihan siitä mistä ns. tukemisessa on kyse.

      Lainaa

    16. Paskapallero 27.6.2019 8:19
      Tulos: +124 (200 ääntä)
      Ihme ja kumma miten paljon Raunoa ja muita pride vastaisia kiinnostaa ajatella MUIDEN seksiä, en minä ainakaan ajattele kuin omaani. Plus homous on normaalia todella monessa eläinlajissakin sitä harrastetaan. Mutta avioliitto on vain yhdesaä rodussa. Niin mikä tässä on epänormaalia? Onkohan nää homofoobikot heitä, jotka eivät saa puolisoa? Sitten vituttaa kun "ne vei mun naisen" tai "ne vei mun miehen"... Ensinnäkään jos joku Milka on lesbo, hän ei alunperinkään ollut Raunosta kiinnostunut, tajuatko Rauno? Vai pitäiskö katsoa peiliin ja tajuta, että vika ei ollutkaan muissa, ettet naista saanut vaan itsessäsi, kun veit homofobiasi niin korkealle elämässäsi, ettei muuhun jäänyt aikaa? Eikö se ole epänormaalia? Kotona odottaa seksikäs emäntä, mutta ei, mä huudan ja raivoan homoista netissä mieluummin. Miksei ihmiset keskittyisi omaan elämään, kun kerran täällä maapallolla eletään itseämme varten? Miksi pitää höyhöttää muiden elämästä? Samaa logiikkaa voi käyttää mihin tahansa. Harrastuksia saa olla, mutta se ei enää ole tervettä kun se vie elämästä enemmän aikaa kuin kotona puolison kanssa viettäminen.

      Lainaa

    17. Tulos: +164 (178 ääntä)
      Jallu: Enpä muista, että 20 vuotta sitten virastot ja yritykset olisivat tunkeneet eturiviin tulemaan Pridea. Kertoo ihan siitä mistä ns. tukemisessa on kyse.
      Mistä siinä siis on mielestäsi kyse?

      Lainaa

    18. Tulos: -199 (325 ääntä)
      aamu-uninen: Omasta mielestäni juuri valtion nimenomaan pitää olla tukemassa ja ajamassa kaikkien kansalaisten yhdenvertaisia oikeuksia.
      Tässäpä se ongelma piilee. Valtion pitäisi olla tukemassa myös kaikkia muitakin tapahtumia ja kulkueita. Jos valtio on mukana pridessä, pitäisi sen olla tukemassa esim. 612-marssia. Muuten ei toteudu yhdenvertaisuusmääritelmä. Vaikka homofoobikot ja äärimaahanmuuttovastaiswt ihmiset eivät suurta suosiota nautikkaan, ovat hekin Suomen kansalaisia ja näin ollen yhdenvertaisia. Jos näin ei ole, silloin kyseessä ei enää ole demokratia vaan valtio alkaa sulkemaan tietynlaisia mielipiteitä. Kuinka pitkälle se menee, sitä ei kukaan tiedä. Tl:dr Valtion tulisi tukea kaikkia tapahtumia tai ei mitään.

      Lainaa

    19. Tulos: +200 (230 ääntä)
      Homous on ihmisoikeus, eikä mikään mielipide.

      Lainaa

    20. Tulos: -74 (186 ääntä)
      Lumi: Raunon kaltaisten idioottien takia pridejä tarvitaan ja vielä jatkossakin. Jestas mikä myötähäpeä. Onneksi tämä homofoobinen Rauno -sukupolvi kuolee sukupuuttoon piakkoin.
      Raunon kaltaiset idiootit vain vahvistavat omia negatiivisia mielikuviaan priden takia. Ei heidän mielipidettään sillä muuteta. Sitten ne kaikki muut, jotka eivät ole Raunoja, jo hyväksyy sen mitä pride ajaa takaa. Itse kannatan täysillä priden ideaa, mutta minusta toteutustapa on täysin väärä. Sen sijaan että näytettäisiin lgbt-ihmisten olevan ihan samanlaisia tavallisia ihmisiä kuin muutkin, he esittävät itsensä täysin yliseksualisoituina friikkeinä. Ihmiset jotka jo valmiiksi kammoksuvat ideaa, ei varmasti muuta mielipidettään friikkikulkueen nähdessää.

      Lainaa

    21. Tulos: +73 (85 ääntä)
      Jallu: Enpä muista, että 20 vuotta sitten virastot ja yritykset olisivat tunkeneet eturiviin tulemaan Pridea. Kertoo ihan siitä mistä ns. tukemisessa on kyse.
      No mistä?

      Lainaa

    22. Tulos: +224 (276 ääntä)
      Välis: Tässäpä se ongelma piilee. Valtion pitäisi olla tukemassa myös kaikkia muitakin tapahtumia ja kulkueita. Jos valtio on mukana pridessä, pitäisi sen olla tukemassa esim. 612-marssia. Muuten ei toteudu yhdenvertaisuusmääritelmä. Vaikka homofoobikot ja äärimaahanmuuttovastaiswt ihmiset eivät suurta suosiota nautikkaan, [...]
      Voihan sen noinkin tietty nähdä. Mutta esim. 612-marssi on lähtökohtaisesti negatiivissävytteinen toisin kuin pride. Pride edistää tasa-arvoisuutta riippumatta seksuaalisuudesta. Kenenkän toisen seksuaalisius ei vahingoita toista ihmistä ja jokaisen pitäisi saada olla rauhassa riippumatta siitä tykkääkö Jormasta vai Irmelistä. Esim. natsijärjestöt taas haluaa lietsoa pelkoa ja ihmisten eriarvoisuutta, samoin rasistit. Tästä syystä valtion, jonka tuleekin tukea tasa-arvoa, ei tule osallistua ”kaikkiin tapahtumiin”. En ymmärrä, mistä ihmisillä tulee tämä kaikki tai ei mitään -ajatelu, koska on ihan järjellä nähtävissä, miksi valitaan positiiviset tapahtumat.

      Lainaa

    23. Tulos: +210 (242 ääntä)
      Välis: Tässäpä se ongelma piilee. Valtion pitäisi olla tukemassa myös kaikkia muitakin tapahtumia ja kulkueita. Jos valtio on mukana pridessä, pitäisi sen olla tukemassa esim. 612-marssia. Muuten ei toteudu yhdenvertaisuusmääritelmä. Vaikka homofoobikot ja äärimaahanmuuttovastaiswt ihmiset eivät suurta suosiota nautikkaan, [...]
      Yhdenvertaisuus ei tarkoita sitä, että pitäisi tukea mm. myös yhdenvertaisuutta vastustavia tahoja. Ei mikä tahansa asia ole ok, ”koska yhdenvertaisuus ja tasa-arvoisuus ja suvaitsevaisuus”, vaikka tuota kovasti koitetaankin huudella. Kyllä valtio saa ja sen täytyykin näyttää minkälaista valtiota halutaan rakentaa. Suomi on onneksi maa, jossa tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta pidetään isossa arvossa ja sen toteutumisen eteen tehdään paljon töitä.

      Lainaa

    24. Tulos: +171 (187 ääntä)
      Jallu: Enpä muista, että 20 vuotta sitten virastot ja yritykset olisivat tunkeneet eturiviin tulemaan Pridea. Kertoo ihan siitä mistä ns. tukemisessa on kyse.
      Että maailma on muuttunut 20 vuodessa suvaitsevaisemmaksi?

      Lainaa

    25. Tulos: +155 (175 ääntä)
      Ihmisillä unohtuu nyt et Pride on paljon muutakin, kuin kulkue ja marssi ja mielenosoitus. PrideVIIKOLLA on tarkoituksena tehdä hlbti+ -yhteisöä näkyvämmäksi, muistuttaa oikeuksista, järjestää tapahtumia ja jakaa tietoa (aiempina vuosina ainakin on ollut seminaareja sateenkaariperheille, tiedotusta sukupuolitaudeista ym.,tämän vuoden ohjelmaa en oo tutkinu läpi). Eli ei tässä valtio ole tukemassa mitään yliseksualisoitua marssia, vaan ylipäänsä koko pride tapahtumaa. Eiköhän valtio tue myös muita vähemmistöjen asioita, vaikka prideviikko nouseekin enemmän esille, kiitos median. Ja jos luulee että pride kulkueessa ihmiset esittävän itsensä "yliseksualisoituina friikkeinä", niin kannattaos ehkä tulla kattomaan minkänäköistä porukkaa siellä enimmäkseen kävelee. Toki on tämä kinky-osasto joka vuosi ja osa ihmisistä haluaa ilmaista itseään ehkä turhankin vähillä vaatteilla, mut se on vaan pieni pätkä koko kulkueesta. Suurin osa on ihan normaalisti pukeutunutta ja käyttäytyvää porukkaa (ok, ehkä niillä on sateenkaaria ties missä ja ne meluaa) ja mukana on myös paljon lapsiperheitä.

      Lainaa

    26. Tulos: +157 (171 ääntä)
      Välis: Tässäpä se ongelma piilee. Valtion pitäisi olla tukemassa myös kaikkia muitakin tapahtumia ja kulkueita. Jos valtio on mukana pridessä, pitäisi sen olla tukemassa esim. 612-marssia. Muuten ei toteudu yhdenvertaisuusmääritelmä. Vaikka homofoobikot ja äärimaahanmuuttovastaiswt ihmiset eivät suurta suosiota nautikkaan, [...]
      Jos valtio kokee tärkeäksi edistää yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa, se voi vallan mainiosti tukea tapahtumia, jotka edistävät yhdenvertaisuutta ja jättää tukematta tapahtumia, jotka pyrkivät vähentämään yhdenvertaisuutta.

      Lainaa

    27. Tulos: -20 (56 ääntä)
      traumcity: Ei oo pakko syödä kuin joku puuma.
      Puumat ovat hoikkia. Tarkoititko: "Ei ole pakko ahmia kuin joku punkki".

      Lainaa

    28. Tulos: +150 (178 ääntä)
      Välis: Tässäpä se ongelma piilee. Valtion pitäisi olla tukemassa myös kaikkia muitakin tapahtumia ja kulkueita. Jos valtio on mukana pridessä, pitäisi sen olla tukemassa esim. 612-marssia. Muuten ei toteudu yhdenvertaisuusmääritelmä. Vaikka homofoobikot ja äärimaahanmuuttovastaiswt ihmiset eivät suurta suosiota nautikkaan, [...]
      Nuo järjestöt ovat syrjintää kannattavia uusnatsijärjestöjä. Niiden agenda on tämän maan perustuslain vastainen. Lainvastaista vihaporukkaa ei voi eikä pidä minkään valtiollisen toimijan tukea. Persujen nuorisojärjestölle tämä jo konkretisoitui.

      Lainaa

    29. Tulos: +40 (56 ääntä)
      JannaS: No mistä?
      Jallun harhoista ja homma-foorumin salaliittoteoreetikoiden houreista. Nehän on keksineet sanan "homosaatio". Siitä vissiin puhe, mistä puute

      Lainaa

    30. Ei hyvää päivää 27.6.2019 10:11
      Tulos: -107 (173 ääntä)
      -x-x-: Jos valtio kokee tärkeäksi edistää yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa, se voi vallan mainiosti tukea tapahtumia, jotka edistävät yhdenvertaisuutta ja jättää tukematta tapahtumia, jotka pyrkivät vähentämään yhdenvertaisuutta.
      Eli homofoobikko ei ole yhdenvertainen muiden kanssa? Demokraattinen valtio edustaa kansaa sellaisena kuin se on tällä hetkellä ja siksi olisi parasta olla osallistumatta mihinkään. Nyt te täällä ehdotatte että valtion pitäisi edustaa vain sitä "oikeinajattelevaa" kansaa ja hylätä loput. Tämä johtaa aristokratiaan. Ainakin kuin viimeksi tarkastin, ei homovastainen ajatusmaailma/mielipide ole rikos ja jos näin ajattelevat sysätään syrjään, niin sensuuri on alkanut. Kohta lihansyöjät demonisoidaan ja valtio tukee vain vegaaneja, niin saadaan edustettava kansanosa taas vähän pienemmäksi. Tiedän että miinusta tulee, mutta näin se vaan menee. Nyt on jo valtioita, jotka eivät hyväksy eriävää mielipidettä. Ovatko ne hyviä valtioita, kun eri tavalla ajattelevat pyyhittiin pois?

      Lainaa

    31. Riippuu henkilöistä 27.6.2019 10:13
      Tulos: -55 (95 ääntä)
      Aino: Nuo järjestöt ovat syrjintää kannattavia uusnatsijärjestöjä. Niiden agenda on tämän maan perustuslain vastainen. Lainvastaista vihaporukkaa ei voi eikä pidä minkään valtiollisen toimijan tukea. Persujen nuorisojärjestölle tämä jo konkretisoitui.
      Mutta demareiden Hussein saa puhua mitä lystää? Miksiköhän näin? Hänen puheensa on ihan ok, koska demarina on kuitenkin tasa-arvon puolella? Ei se nyt ihan niinkään voi mennä

      Lainaa

    32. Tulos: +137 (155 ääntä)
      Ei hyvää päivää: Eli homofoobikko ei ole yhdenvertainen muiden kanssa? Demokraattinen valtio edustaa kansaa sellaisena kuin se on tällä hetkellä ja siksi olisi parasta olla osallistumatta mihinkään. Nyt te täällä ehdotatte että valtion pitäisi edustaa vain sitä “oikeinajattelevaa” kansaa ja hylätä loput. Tämä johtaa aristokratiaan. [...]
      Yleisesti länsimaiset valtiot ovat sitoutuneet puolustamaan ihmisoikeuksia, Suomikin. Homous on ihmisoikeus, sillä ketään ei saa syrjiä seksuaalisen suuntautumisensa takia. Homovastaiset kannanotot ovat esimerkiksi YK:n ihmisoikeusjulistuksen vastaisia. Varmasti itsekin tiedät, että ei kukaan voi täysin vapaasti mennä toivomaan juutalaisten kansanmurhaa ja sanoa, että se nyt vaan on mun mielipide. Se ei ole mielipide, vaan hyökkäys yhtä etnistä ryhmää vastaan. Jos ihmisoikeudet ei liiemmin kiinnosta, aina voi muuttaa vaikka Venäjälle.

      Lainaa

    33. Tulos: +53 (63 ääntä)
      "Herkkumättö" on positiivinen sana! Se joka siitä harmistuu ei tiedä elämänilosta mitään.

      Lainaa

    34. Tulos: +77 (85 ääntä)
      Riippuu henkilöistä: Mutta demareiden Hussein saa puhua mitä lystää? Miksiköhän näin? Hänen puheensa on ihan ok, koska demarina on kuitenkin tasa-arvon puolella? Ei se nyt ihan niinkään voi mennä
      Voipi olla kuitenkin niin, että demarit eivät seiso Husseinin sanojen takana? Hussein on tässä kussut omiin muroihinsa, ei järjestö jota hän edustaa ja toivottavasti Hussein saa ansionsa mukaan.

      Lainaa

    35. Tulos: +126 (148 ääntä)
      Ei hyvää päivää: Eli homofoobikko ei ole yhdenvertainen muiden kanssa? Demokraattinen valtio edustaa kansaa sellaisena kuin se on tällä hetkellä ja siksi olisi parasta olla osallistumatta mihinkään. Nyt te täällä ehdotatte että valtion pitäisi edustaa vain sitä “oikeinajattelevaa” kansaa ja hylätä loput. Tämä johtaa aristokratiaan. [...]
      Tää on kanssa aika tyypillinen ajatusvirhe. Eli koska kaikkia pitäisi suvaita, pitää myös suvaita heitä, jotka eivät muita suvaitse. No ei. Saa toki vapaasti vihata mitä tahansa ihmisryhmää omassa päässään, mutta se ei tarkoita että saisi tätä ihmisryhmää solvata, uhkailla tai muuten vain halventaa. Ei sananvapauden, ei yhdenvertaisuuden eikä tasa-arvon siivellä. Yksinkertaista mutta ilmeisesti vaikeaa ymmärtää.

      Lainaa

    36. yli opisto hörhö 27.6.2019 11:06
      Tulos: +105 (121 ääntä)
      Minua se ihmetyttää minkä takia foobikoita niin häiritsee nämä pride-jutut. Tietysti kun pelätään koko asiaa ja näin, mutta miten se muka vaikuttaa meidän heteroiden elämään? Ei ainakaan minun elämääni millään tavalla. Huhuhuhuu sateenkaaren värisiä logoja! Nyt on pahuus valloillaan! Not.. Rauno aikoo boikotoida kaikkia mukana olevia palveluita? One can only hope.. Niin ne homot tulee ja vie meidän naiset ja työpaikat!

      Lainaa

    37. Tulos: +49 (53 ääntä)
      Lohikäärme: Täytyy kyllä sanoa että “naughty brgr” ei ehkä mikään osuvin nimi kaikenikäisille. Kaikki yli 10 vuotiaat osaavat jo kikattaa tälle hasulle vitsille “69 äx dee dee NaUgHtY lol”
      No jos ne jo ymmärtää kikattaa sille sanalle nii sit ne taitaa olla jo ihan tarpeeks vanhoja näkemään ja kuulemaan sitä sanaa ympärillään. Sehän on vaan sana. Eikä edes ruma sellanen. Pienemmät lapset ei edes ymmärrä englantia ton vertaa.

      Lainaa

    38. Riippuu henkilöistä 27.6.2019 11:46
      Tulos: -108 (138 ääntä)
      Tips: Tää on kanssa aika tyypillinen ajatusvirhe. Eli koska kaikkia pitäisi suvaita, pitää myös suvaita heitä, jotka eivät muita suvaitse. No ei. Saa toki vapaasti vihata mitä tahansa ihmisryhmää omassa päässään, mutta se ei tarkoita että saisi tätä ihmisryhmää solvata, uhkailla tai muuten vain halventaa. Ei [...]
      Täytyykin pistää "lyhyilläkin on oikeus" tapahtuma pystyyn. "Minä olen lyhyt ja ylpeä siitä" kyltit heilumaan. Kela mukaan tukemaan. Ihmisten on hyväksyttävä myös lyhyet puolisoehdokkaat ja kaverit, eikä tyrmätä heitä heti lyhyyden takia. Tämä edistää tasa-arvoa, on normaalia olla lyhyt. Jos kela ei lähde tätä tukemaan, niin yhdenvertaisuus ei toteudu. Valtio ei pidä lyhyistä ihmisistä. Sanoitte mitä sanoitte, niin olisi täysin prideen verrattava tapahtuma, ei ehkä niin suuri mutta idea on täysin sama. Ei loukkaa tai halvenna ketään, ei uhkailuja jne. Paitsi pride kylläkin halventaa ihmisryhmää, homovastaisia.

      Lainaa

    39. Tulos: +66 (72 ääntä)
      Aino: Puumat ovat hoikkia. Tarkoititko: “Ei ole pakko ahmia kuin joku punkki”.
      Menikö vähän pointti ohi... Eihän siinä mielikuvassa ollut kyse vartalon muodoista. Mietipä miltä se näyttää kun kissapeto syö. Ihan siis se itse syömistapahtuma. Kita ammollaan raatelee ja mässyttää verta ja ryönää pitkin naamaa. Nyt mieti miltä punkki näyttää kun se syö.

      Lainaa

    40. Tulos: -89 (127 ääntä)
      Ronde: Yleisesti länsimaiset valtiot ovat sitoutuneet puolustamaan ihmisoikeuksia, Suomikin. Homous on ihmisoikeus, sillä ketään ei saa syrjiä seksuaalisen suuntautumisensa takia. Homovastaiset kannanotot ovat esimerkiksi YK:n ihmisoikeusjulistuksen vastaisia. Varmasti itsekin tiedät, että ei kukaan voi täysin vapaasti [...]
      Onhan homoilla jo samat ihmisoikeudet kuin heteroillakin. Mikä tämän priden pointti nyt enää on?

      Lainaa

    41. Tulos: +67 (89 ääntä)
      Välis: Tässäpä se ongelma piilee. Valtion pitäisi olla tukemassa myös kaikkia muitakin tapahtumia ja kulkueita. Jos valtio on mukana pridessä, pitäisi sen olla tukemassa esim. 612-marssia. Muuten ei toteudu yhdenvertaisuusmääritelmä. Vaikka homofoobikot ja äärimaahanmuuttovastaiswt ihmiset eivät suurta suosiota nautikkaan, [...]
      Suvaitsevaisuuden paradoksi. Kannattaa googlata, uskomatonta kyllä, et ole ensimmäinen, joka keksii tämän kakka-argumentin.

      Lainaa

    42. purppurakruunu 27.6.2019 11:57
      Tulos: +72 (104 ääntä)
      Välis: Tässäpä se ongelma piilee. Valtion pitäisi olla tukemassa myös kaikkia muitakin tapahtumia ja kulkueita. Jos valtio on mukana pridessä, pitäisi sen olla tukemassa esim. 612-marssia. Muuten ei toteudu yhdenvertaisuusmääritelmä. Vaikka homofoobikot ja äärimaahanmuuttovastaiswt ihmiset eivät suurta suosiota nautikkaan, [...]
      Kelan pitää myös antaa toimeentulotukea miljonääreille, työttömyystukia työssäkäyville ja lapsilisää lapsettomille, muuten ei toteudu yhdenvertaisuusjärjestelmä.

      Lainaa

    43. Tulos: +93 (109 ääntä)
      Miksi?: Onhan homoilla jo samat ihmisoikeudet kuin heteroillakin. Mikä tämän priden pointti nyt enää on?
      Kyllä aika paljon vielä on tekemistä, kun jossain Feissarimokien kommenttikentässä jotkut itkee, että ”yhyy en saa olla homovastainen, oikeuksiani poljetaan”.

      Lainaa

    44. Tulos: +63 (73 ääntä)
      Ei hyvää päivää: Eli homofoobikko ei ole yhdenvertainen muiden kanssa? Demokraattinen valtio edustaa kansaa sellaisena kuin se on tällä hetkellä ja siksi olisi parasta olla osallistumatta mihinkään. Nyt te täällä ehdotatte että valtion pitäisi edustaa vain sitä “oikeinajattelevaa” kansaa ja hylätä loput. Tämä johtaa aristokratiaan. [...]
      Ei johda mihinkään aristokratiaan, vaan on nimenomaan demokratiaa eli kansanvaltaa kun suurin osa ihmisistä on jotain mieltä.

      Lainaa

    45. Tulos: -55 (77 ääntä)
      purppurakruunu: Kelan pitää myös antaa toimeentulotukea miljonääreille, työttömyystukia työssäkäyville ja lapsilisää lapsettomille, muuten ei toteudu yhdenvertaisuusjärjestelmä.
      Taisi mennä teikäläisellä ohi koko juttu. Vihellys vaan kuuluim

      Lainaa

    46. Tulos: -27 (69 ääntä)
      joojoojoo: Voipi olla kuitenkin niin, että demarit eivät seiso Husseinin sanojen takana? Hussein on tässä kussut omiin muroihinsa, ei järjestö jota hän edustaa ja toivottavasti Hussein saa ansionsa mukaan.
      Se tässä on vähän ongelmana. Tuo ansionsa mukaan saaminen. Halla-aho sai tuomion, persunuoret menettivät rahoituksen ja Husseinille sanotaan soo-soo, ethän jatkossa enää kirjoittele tuollaisia. Joku ei täsmää.

      Lainaa

    47. Tulos: -62 (88 ääntä)
      aamu-uninen: Omasta mielestäni juuri valtion nimenomaan pitää olla tukemassa ja ajamassa kaikkien kansalaisten yhdenvertaisia oikeuksia.
      Eikös ne ole jo saavutettu? On avioliitto- ja adoptio-oikeus? Mitä vielä puuttuu?

      Lainaa

    48. Tulos: -40 (62 ääntä)
      Keijo: Mistä siinä siis on mielestäsi kyse?
      Populismista. Jos valtaosa kansasta olisi edelleen homovastaisia jne. ei kela tai valtio ylipäänsä olisi tukemassa prideä. Valitettavaa, mutta faktaa.

      Lainaa

    49. Tulos: +41 (43 ääntä)
      Lohikäärme: Täytyy kyllä sanoa että “naughty brgr” ei ehkä mikään osuvin nimi kaikenikäisille. Kaikki yli 10 vuotiaat osaavat jo kikattaa tälle hasulle vitsille “69 äx dee dee NaUgHtY lol”
      Ei taida moni muistaa, että 90-luvun hittipelisarjan Crash Bandicoot pelistudion nimi oli Naughty Dog.Ilmankos 90-luvun sukupolvi on niin traumatisoitunutta ::D:D

      Lainaa

    50. Tulos: -14 (30 ääntä)
      Toj Karin: Raunon kaltaiset idiootit vain vahvistavat omia negatiivisia mielikuviaan priden takia. Ei heidän mielipidettään sillä muuteta. Sitten ne kaikki muut, jotka eivät ole Raunoja, jo hyväksyy sen mitä pride ajaa takaa. Itse kannatan täysillä priden ideaa, mutta minusta toteutustapa on täysin väärä. Sen sijaan että [...]
      Tämä on totta. Vaikka "friikkiosasto" onkin hyvin pieni osa. Tämä jakaa vähän ihmiskuntaa, suurin osa on jo aikaa sitten hyväksynyt lgbt-jutut ja niille tämä tapahtuma on sarjaa "nii, sitte?" Eli ihan sama ja se vähemmistö joka ei ole sitä suvaitsevaa sarjaa. Tätä vähemmistöä tämä vaan lähinnä ärsyttää, eikä kukaan niistä Raunoista mielikuvaansa muuta priden perusteella.

      Lainaa

    51. Tulos: +29 (31 ääntä)
      MissK: Menikö vähän pointti ohi… Eihän siinä mielikuvassa ollut kyse vartalon muodoista. Mietipä miltä se näyttää kun kissapeto syö. Ihan siis se itse syömistapahtuma. Kita ammollaan raatelee ja mässyttää verta ja ryönää pitkin naamaa. Nyt mieti miltä punkki näyttää kun se syö.
      Imukärsä burgeriin, jalat haralleen ja lihominen alkakoon

      Lainaa

    52. Hanskat kuuluu vetää käteen 27.6.2019 16:47
      Tulos: +28 (34 ääntä)
      Lohikäärme: Täytyy kyllä sanoa että “naughty brgr” ei ehkä mikään osuvin nimi kaikenikäisille. Kaikki yli 10 vuotiaat osaavat jo kikattaa tälle hasulle vitsille “69 äx dee dee NaUgHtY lol”
      Vittu sää oot sekasin xD

      Lainaa

    53. Tulos: +49 (65 ääntä)
      Jallu: Enpä muista, että 20 vuotta sitten virastot ja yritykset olisivat tunkeneet eturiviin tulemaan Pridea. Kertoo ihan siitä mistä ns. tukemisessa on kyse.
      Jep, tasa-arvosta, nykyajan ihmisen kykenevyydestä ymmärtää erilaisuutta, kykyä olla alentamatta itsestään poikkeavia elämäntyylejä. Hyhhyh, kamalaa hömpötystä ja muodin perässä juoksua! Äkkiä takaisin kivikaudelle!

      Lainaa

    54. Tulos: +80 (88 ääntä)
      Riippuu henkilöistä: Täytyykin pistää “lyhyilläkin on oikeus” tapahtuma pystyyn. “Minä olen lyhyt ja ylpeä siitä” kyltit heilumaan. Kela mukaan tukemaan. Ihmisten on hyväksyttävä myös lyhyet puolisoehdokkaat ja kaverit, eikä tyrmätä heitä heti lyhyyden takia. Tämä edistää tasa-arvoa, on normaalia olla lyhyt. Jos kela ei lähde tätä [...]
      Jos olet sitä mieltä, että ihmiset eivät hyväksy lyhyitä puolisoehdokkaita tai kavereita, että heitä syrjitään työnhaussa, perheenperustamiskysymyksissä, huudellaan hävyttömyyksiä ja solvataan eri yhteyksissä ja mitä näitä nyt on, niin hienoa, pistä kampanja pystyyn! Itse asiassa ihan oikeasti lyhytkasvuiset voisivatkin tällaisesta hyötyä (en tiedä, en tunne ketään henkkohtaisesti), mutta jos esteettömyyttä ja julkisten tilojen käytettävyyttä miettii niin miksei... Varmaan saisit myös valtion tuen. Erohan on toki siinä että ihan vaan lyhyys ei ole missään vaiheessa ollut rikos eikä lyhyitä ihmisiä lyödä minkään valtakunnan lakikirjalla tai uskonnollisella opuksella päähän. Mutta kansalaisvaikuttaminen on (lähes) aina suotavaa! Jos näet maailmassa epäkohdan niin luovuutta peliin ja anna palaa!

      Lainaa

    55. Tulos: +44 (50 ääntä)
      Ois kyllä hauskaa nähdä nää tyypit jotka boikotoi Alkoa :D

      Lainaa

    56. Homon kaveri 27.6.2019 21:29
      Tulos: -33 (51 ääntä)
      Ronde: Kyllä aika paljon vielä on tekemistä, kun jossain Feissarimokien kommenttikentässä jotkut itkee, että ”yhyy en saa olla homovastainen, oikeuksiani poljetaan”.
      Eipä se priden ansiosta ole muuttumassa. Kuten varmasti huomaat että pride vain ärsyttää heitä lisää.

      Lainaa

    57. Homon kaveri 27.6.2019 21:37
      Tulos: -38 (62 ääntä)
      traumcity: Ei johda mihinkään aristokratiaan, vaan on nimenomaan demokratiaa eli kansanvaltaa kun suurin osa ihmisistä on jotain mieltä.
      Demokratiaa on se kun kuunnellaan koko kansaa ja toimitaan enemmistön mukaan. Nyt täällä(kin) tuntuu olevan asenteita, että eri tavalla ajattelevia ei tarvitse kuunnella tai niiden mielipidettä yritetään väkisin muuttaa ja se taas ei ole demokratiaa. Miksei porukka muuten anna homovastaisten olla ihan rauhassa ja jättää heidän sanomisensa omaan arvoon? Täällä jo lyhyydestäkin oli jo puhetta, niin harvat lyhyet nousevat barrikaadeille kun heitä nimitellään pätkiksiksi tjsp. Jos yksi "Rauno" on jotain huutelemassa niin kauhee lössi tulee puolustamaan. Luuletteko ettei lgbt-porukka osaa puolustaa itseään? Välillä tuntuu siltä.

      Lainaa

    58. Tulos: -13 (45 ääntä)
      Keijo: Mistä siinä siis on mielestäsi kyse?
      Poseeraamisesta. Tuetaan ihmisoikeuksia vain silloin kun siitä ei ole liikaa vaivaa. Jos on riski saada turpiinsa, niin saa ne ihmisoikeudet ja niiden tukeminen unohtua.

      Lainaa

    59. Tulos: -37 (57 ääntä)
      Ronde: Yleisesti länsimaiset valtiot ovat sitoutuneet puolustamaan ihmisoikeuksia, Suomikin. Homous on ihmisoikeus, sillä ketään ei saa syrjiä seksuaalisen suuntautumisensa takia. Homovastaiset kannanotot ovat esimerkiksi YK:n ihmisoikeusjulistuksen vastaisia. Varmasti itsekin tiedät, että ei kukaan voi täysin vapaasti [...]
      Kerroppa nyt Ronde ihan rehellisesti tekisitkö itse mitään jonkun muun hengen, terveyden tai vapauden puolustamiseksi jos olisi vakava riski, että sinulle itsellesi käy huonosti? Et tietenkään tekisi. Nautit omasta keskiluokkaisesta elämästäsi ja silloin tällöin "puolustat" ihmisoikeuksia heiluttamalla jotain lippua ja tykkäämällä facebookissa. Mitään riskiä et joudu ottamaan, et menetä rahaa, et menetä kavereita, et saa turpiisi. Voit aina vetäytyä ihanan pehmoiseen kuplaasi jossa muut liberaalit taputtavat toisiaan selkään ja kehuvat toisilleen miten hyviä ihmisiä he ovat. Kuplan ulkopuolella tapahtuu hirveyksiä mutta sehän ei sinua kiinnosta koska kukaan ei tule taputtamaan selkääsi.

      Lainaa

    60. Pertsa Valkuainen 27.6.2019 23:26
      Tulos: +39 (43 ääntä)
      aamu-uninen: Omasta mielestäni juuri valtion nimenomaan pitää olla tukemassa ja ajamassa kaikkien kansalaisten yhdenvertaisia oikeuksia.
      NImenomaan! Valtiohan se käytännössä järjesti myös lain tasavertaisesta avioliitostakin, joten miksi ei valtio olisi tukemassa tapahtumaa. Itse asiassa miksi valtio ei saisi olla tukemassa asiaa, jolla nostetaan esiin vähemmistöä ja sen oikeuksia. Osa tietysti toivoo, että valtion puolesta tapahtumaan olisi lähetetty kuolemanpartioita hoitamaan kuona pois silmistä.

      Lainaa

    61. Vanhanaikainen 27.6.2019 23:28
      Tulos: -41 (53 ääntä)
      jepjep: Jaxuhaleja vaan Raunolle jos meinaa loppuelämänsä selvitä tolla asenteella (siis siinä tilanteessa että Rauno oikeasti boikotoi kaikki muiden mainitsemat yritykset pelkän öyhötyksen sijaan, mitä suuresti epäilen)
      Vielä pärjää ilman nykyajan "öyhötyksiä". Mulla esim. ei ole fb, tinderiä, tai mitään muutakaan nykyajan "hömpötyksiä". Ei ole verkkopankkitunnuksia, eikä puhelimessa nettiä, ym. Asun Helsingissä. Kotitietokoneella pääsen nettiin, ja puhelin on puhumista varten(+sms). Laskut maksan automaatilla, joka sijaitsee n.150m. päässä. Ihmiset vaan tyhmistyy ja laiskistuu ruutua tuijottaessaan, eikä edes tajua sitä. Eli hoidan asiat niin kun lähes kaikki vielä hetki sitten toimi. :) Nyt se on niin pöyristyttävää että!

      Lainaa

    62. Tulos: +32 (40 ääntä)
      Paskapallero: Ihme ja kumma miten paljon Raunoa ja muita pride vastaisia kiinnostaa ajatella MUIDEN seksiä, en minä ainakaan ajattele kuin omaani. [...]
      ... tai seksittömyyttä. Terveisin aseksuaali.

      Lainaa

    63. Tulos: +51 (55 ääntä)
      Jallu: Kerroppa nyt Ronde ihan rehellisesti tekisitkö itse mitään jonkun muun hengen, terveyden tai vapauden puolustamiseksi jos olisi vakava riski, että sinulle itsellesi käy huonosti? Et tietenkään tekisi. Nautit omasta keskiluokkaisesta elämästäsi ja silloin tällöin “puolustat” ihmisoikeuksia heiluttamalla jotain lippua ja [...]
      Minä en omassa elämässäni jaottele ihmisiä värin tai seksuaalisen suuntautumisen mukaan. Osaan käytöstavat, osaan olla kohtelias ja olen avoin uusille ajatuksille. Jos tulet juttelemaan minulle, pystyn keskustelemaan kanssasi asiallisesti, olet sitten persuaktiivi, fundamentalistikristitty tai subutex-korvaushoidossa oleva narkomaani. Keskustelussa puolustan kuitenkin heikompien oikeuksia. Minä olen ihmisoikeuksien puolella. Minun ei tarvitse hypätä lentokoneeseen ja mennä Syyrian kaduille vaatimaan rauhaa ja rakkautta. Se olisi itsemurha, me molemmat tiedämme sen. Mutta jos tapaan täällä syyrialaisia, en tuomitse heitä sen perusteella, mistä he ovat tulleet. En tuomitse homoja sen perusteella, että heidän seksuaalisuutensa on erilaista kuin minun. Jos et sinä siihen pysty, kovin vähään pystyt.

      Lainaa

    64. Mietinpä vaan 28.6.2019 9:12
      Tulos: -33 (55 ääntä)
      Miksi ihmisille tulee oletuksena että henkilöstä x ei pidetä ja häntä "syrjitään" koska on homo/lesbo/ulkomaalaistaustainen jne.? Eikö muka voi olla mahdollista että kyseisestä henkilöstä ei pidetä esim. käytöksen takia? Tai se että ei saa työpaikkaa voi johtua siitä, että muut ovat pätevämpiä? Jos et kaveeraa tylyn ja töykeän henkilön kanssa, joka nyt sattuu olemaan vaikka Etiopiasta niin olet välittömästi rasisti.

      Lainaa

    65. Tulos: +48 (56 ääntä)
      Mietinpä vaan: Miksi ihmisille tulee oletuksena että henkilöstä x ei pidetä ja häntä “syrjitään” koska on homo/lesbo/ulkomaalaistaustainen jne.? Eikö muka voi olla mahdollista että kyseisestä henkilöstä ei pidetä esim. käytöksen takia? Tai se että ei saa työpaikkaa voi johtua siitä, että muut ovat pätevämpiä? Jos et kaveeraa tylyn [...]
      Tottakai voi olla homo ja kusipää. Päättelyketju ei vaan saa mennä niin, että koska joku on homo, sen on oltava nöyhtäperse. Sinällään kuitenkin hyvä muistutus, että ei kaikista tarvi tykätä henkilöinä. En minäkään pidä monesta henkilöstä työyhteisössäni. Se ei kuitenkaan vie heidän ihmisarvostaan mitään pois, eikä anna minulle oikeutta loukata heitä.

      Lainaa

    66. Tulos: -27 (35 ääntä)
      Ronde: Minä en omassa elämässäni jaottele ihmisiä värin tai seksuaalisen suuntautumisen mukaan. Osaan käytöstavat, osaan olla kohtelias ja olen avoin uusille ajatuksille. Jos tulet juttelemaan minulle, pystyn keskustelemaan kanssasi asiallisesti, olet sitten persuaktiivi, fundamentalistikristitty tai subutex-korvaushoidossa [...]
      Mitä sä oikein sekoilet? Tuo ei liittynyt mitenkään siihen mitä kysyin sinulta. Oletko ihan kunnossa?

      Lainaa

    67. Tulos: -33 (51 ääntä)
      On tosi erikoista että valtion laitosten pitäisi olla missään tapahtumissa tukijana. Siis yhtään missään. Eikö niiden tehtävänä ole hoitaa oma lakisääteinen roolinsa mahdollisimman tehokkaasti veronmaksajien rahoja kunnioittaen? Ja ei en ole homofoobikko. Pride kyllä ärsyttää ja aiheuttaa myötähäpeää, mutta samoin ajattelee moni homo ystävänikin. Mutta olemme ratkaisseet asian niin että pysyttelemme tapahtumista etäällä ja toivomme että he kasvaisivat vähän ulos narsismistaan ja voisivat nauttia omasta elämästään juuri niin kuin väittävät haluavansa eli ihan tavallisina ihmisinä siinä missä muutkin, ilman vainoharhaisuutta ja paraateja. Se mikä oikeasti häiritsee on se että veronmaksajien rahoilla tuetaan yksittäisiä tapahtumia ja aatteita ja ihmisryhmien nostamista jalustalle.

      Lainaa

    68. VäinöVino 28.6.2019 11:50
      Tulos: +54 (62 ääntä)
      Miksi?: Onhan homoilla jo samat ihmisoikeudet kuin heteroillakin. Mikä tämän priden pointti nyt enää on?
      Tiesitkö muuten että Pride ei ole vain homoja varten? Se on myös lesboille, biseksuaaleille, transsukupuolisille, aseksuaaleille, muunsukupuolisille jne. Suomessa vaaditaan yhä lisääntymiskyvyttömyyttä sukupuolenkorjauksen yhteydessä. Eli mitenkäs se olikaan niiden ihmisoikeuksien kanssa? Ja jos kerran sateenkaariväki on täydellisen tasa-arvoista hetskujen kanssa, miksi siellä tönöttää aina joku natsipaska kulkuereitin varrella odottamassa?

      Lainaa

    69. Tulos: +41 (47 ääntä)
      Jallu: Mitä sä oikein sekoilet? Tuo ei liittynyt mitenkään siihen mitä kysyin sinulta. Oletko ihan kunnossa?
      Tunnut ajattelevan, että ihmisoikeuksien puolustaminen ilman välitöntä vaaraa hengelle tai terveydelle on lähinnä sosiaalista selkääntaputtelua. Tosiasiassa suurin merkitys on ihan tavallisilla ihmisillä. Sillä, että kun olet lähikaupassa ostamassa vessapaperia, kukaan ei tule arvostelemaan tai haukkumaan. Kun kävelet kadulla, kukaan ei osoittele sormella tai huutele asiattomuuksia perään. Vaikka ei olisi valmis kuolemaan uskonsa puolesta, ei sen uskon puolustaminen ole turhaa. Jos liberaalien turvallisessa kuplassa eläminen edesauttaa ihmisoikeusasioiden etenemistä, niin mikäpä siinä sitten.

      Lainaa

    70. Tulos: -27 (37 ääntä)
      VäinöVino: Tiesitkö muuten että Pride ei ole vain homoja varten? Se on myös lesboille, biseksuaaleille, transsukupuolisille, aseksuaaleille, muunsukupuolisille jne. Suomessa vaaditaan yhä lisääntymiskyvyttömyyttä sukupuolenkorjauksen yhteydessä. Eli mitenkäs se olikaan niiden ihmisoikeuksien kanssa? Ja jos kerran sateenkaariväki [...]
      Se natsipaska könöttää siellä reitillä niin kauan kun marsseja järjestetään. Ei se mieltään muuta, korkeintaan ehkä ärsyyntyy lisää.

      Lainaa

    71. Tulos: -22 (42 ääntä)
      Steffi: On tosi erikoista että valtion laitosten pitäisi olla missään tapahtumissa tukijana. Siis yhtään missään. Eikö niiden tehtävänä ole hoitaa oma lakisääteinen roolinsa mahdollisimman tehokkaasti veronmaksajien rahoja kunnioittaen? Ja ei en ole homofoobikko. Pride kyllä ärsyttää ja aiheuttaa myötähäpeää, mutta samoin [...]
      Erittäin hyvin sanottu. Valtio saisi hoitaa vain sille kuuluvat asiat, ykstyisen sektorin yritykset hoitaa tukemisen halutessaan.

      Lainaa

    72. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Steffi: On tosi erikoista että valtion laitosten pitäisi olla missään tapahtumissa tukijana. Siis yhtään missään. Eikö niiden tehtävänä ole hoitaa oma lakisääteinen roolinsa mahdollisimman tehokkaasti veronmaksajien rahoja kunnioittaen? Ja ei en ole homofoobikko. Pride kyllä ärsyttää ja aiheuttaa myötähäpeää, mutta samoin [...]
      No eiväthän ne Lidlit ja muutkaan siellä hyvän hyvyyttään ja ihmisoikeusrakkauttaan ole. Ne ovat siellä koska Pride (kulkue, ei koko hanke) on Stonewallin kapina-ajoista kasvanut suurta kansansuosiota nauttivaksi kesäjuhlaksi, johon osallistuvat (jotkut) homot ja vähemmistöt, niiden kaverit, lapset ja perheet, erilaiset järjestöt, ja käytännössä melkein kuka tahansa joka haluaa suuren kansanjuhlan tuntua. Tyhmähän sitä pitäisi olla, tai niin äärimmäisen ennakkoluuloinen että se on jo sama asia, ellei haluaisi myydä koko konkkaronkalle lisää piknik-tarvikkeita jos niiden myynti kuuluu bisnesideaan. Samasta syystä valtion, puolueiden etc lafkat ovat siellä kuin kauppiaatkin: halpaa mainosta. Kautta aikojen on ollut kaiken maailman "poliisi on ystävämme" kampanjoita ja poliitikkoja silittelemässä vauvoja kohottaakseen imagoaan. Prideistä on useimmilla hyvin myönteinen käsitys -vähän bilehenkeä mutta kuitenkin lapsiperheitä, puistopiknik plus ihmisoikeuksia -kaikkea hyvää ja kaunista. Ja se saa suuresti mediahuomiota. Joten ei siinä varsinaisesti veronmaksajien varoja tuhlata kun niin paljon mainosta kuin mahdollista haetaan niin halvalla kuin mahdollista... Siitä voi sitten olla montaa mieltä miten tekopyhää se on jos ihmisoikeudet kiinnostavat vain oman (edullisen) imagonluonnin kannalta. Mikä ei tietenkään tarkoita ettei rivimarssija edustamassa itseään olisi aivan tosissaan.

      Lainaa

    73. Jotain konkreettisempaa 28.6.2019 18:09
      Tulos: -33 (37 ääntä)
      VäinöVino: Tiesitkö muuten että Pride ei ole vain homoja varten? Se on myös lesboille, biseksuaaleille, transsukupuolisille, aseksuaaleille, muunsukupuolisille jne. Suomessa vaaditaan yhä lisääntymiskyvyttömyyttä sukupuolenkorjauksen yhteydessä. Eli mitenkäs se olikaan niiden ihmisoikeuksien kanssa? Ja jos kerran sateenkaariväki [...]
      Pridellä ei translakia muuteta ja niin kauan on jermut kulkureitillä kun marsseja järjestetään

      Lainaa

    74. Tulos: -35 (45 ääntä)
      Ronde: Tunnut ajattelevan, että ihmisoikeuksien puolustaminen ilman välitöntä vaaraa hengelle tai terveydelle on lähinnä sosiaalista selkääntaputtelua. Tosiasiassa suurin merkitys on ihan tavallisilla ihmisillä. Sillä, että kun olet lähikaupassa ostamassa vessapaperia, kukaan ei tule arvostelemaan tai haukkumaan. Kun [...]
      Se on sosiaalista selkääntaputtelua. Teette tota vain sen takia, että siitä saa hyvyyspisteitä muilta liberaaleilta. Oikeesti teitä ei kiinnosta ihmisoikeudet vähääkään.

      Lainaa

    75. VäinöVino 28.6.2019 21:55
      Tulos: +37 (39 ääntä)
      Jotain konkreettisempaa: Pridellä ei translakia muuteta
      Totta! Paljon toimivampi ratkaisu on se, että sateenkaariväki ei järjestä yhtään minkäänlaista näkyvää tapahtumaa koskaan, vaan istuu hiljaa kaapissa. Sillä saadaan traslaki päivitettyä.

      Lainaa

    76. Tulos: -27 (33 ääntä)
      Jallu: Se on sosiaalista selkääntaputtelua. Teette tota vain sen takia, että siitä saa hyvyyspisteitä muilta liberaaleilta. Oikeesti teitä ei kiinnosta ihmisoikeudet vähääkään.
      Miinusta tulee mutta tosiasia.

      Lainaa

    77. Tulos: +32 (38 ääntä)
      Jotain konkreettisempaa: Pridellä ei translakia muuteta ja niin kauan on jermut kulkureitillä kun marsseja järjestetään
      Olen melkoisen varma, ettei m.m. tasa-arvoista avioliittolakia olisi, jos ihmiset eivät olisi marssineet ym sen puolesta. Veikkaan että natsit jossain vaiheessa lopettavat öyhöttämisen kun tajuavat olevansa erittäin pienessä marginaalissa ja naurettavia.

      Lainaa

    78. Tulos: +9 (23 ääntä)
      Jotain konkreettisempaa: Pridellä ei translakia muuteta ja niin kauan on jermut kulkureitillä kun marsseja järjestetään
      Yritätkö sanoa, että vain öyhöttäjät saavat puhua, muiden pitää olla hiljaa ja totella mitä öyhöttäjät käskee?
      HuiGai: Se natsipaska könöttää siellä reitillä niin kauan kun marsseja järjestetään. Ei se mieltään muuta, korkeintaan ehkä ärsyyntyy lisää.
      Yritätkö sanoa, että marsseja ei pidä järjestää koska te natsipaskat voitte ärsyyntyä? Että meidän pitäisi olla hiljaa ja jättää puheenvuoro vain ja ainoastaan teille natsipaskoille? Että ei missään tapauksessa pidä sanoa mitään, koska te natsipaskat könötätte ja ärsyynnytte? Vedä käteen, natsipaska!

      Lainaa

    79. Tulos: +13 (23 ääntä)
      Pirjo: Ei mitään prideä vastaan, eikä sen takana seisovia yrityksiä, mutta omasta mielestä valtiollisten yhtiöiden/järjestöjen kuten Kelan ei kuuluisi olla listalla virallisena partnerina. Ei pridessä, eikä missään muussakaan kantaaottavassa tapahtumassa. Alko nyt ehkä vielä menisi.
      Vanhan viisaus. Jättä kirjoittamatta "mutta" ja kaikki mitä sen jälkeen oli tarkoitus kirjoittaa, sillä sioinä on harvoin mitään merkittävää sisältöä.

      Lainaa

    80. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Jallu: Enpä muista, että 20 vuotta sitten virastot ja yritykset olisivat tunkeneet eturiviin tulemaan Pridea. Kertoo ihan siitä mistä ns. tukemisessa on kyse.
      Olisiko vaikkapa siksi, että homous oli rikos vielä 50 vuotta sitten, sairaus vielä 40 vuotta sitten ja kehotuskieltokin kumottiin vasta 20 vuotta sitten? Yhteiskunnalliset asenteet muuttuu, ja sitä kuuluisi valtion virastojenkin kyetä seuraamaan.

      Lainaa

    81. Tulos: -19 (27 ääntä)
      Mäyrä: Olisiko vaikkapa siksi, että homous oli rikos vielä 50 vuotta sitten, sairaus vielä 40 vuotta sitten ja kehotuskieltokin kumottiin vasta 20 vuotta sitten? Yhteiskunnalliset asenteet muuttuu, ja sitä kuuluisi valtion virastojenkin kyetä seuraamaan.
      Tarkastellaanpa mikä on oikeasti muuttunut 20 vuodessa. Ne samat ihmiset joiden mielestä oli oikein, että valtio sääntelee sitä mitä kaksi ihmistä tekee vapaaehtoisesti keskenään ovat edelleen täällä. He eivät ole muuttuneet. He ovat edelleen samaa mieltä. Nyt sitä ei vaan enää ole hyväksyttävää sanoa ääneen koska siitä saa huonon maineen. Eli homojen oikeudet ei perustu siihen, että ihmiset ihan itse omin aivoin olisivat tajunneet miten typerää on sekaantua muiden asioihin. Ne perustuvat palkintoon ja rangaistukseen. Jos vastaustut homojen oikeuksia saat vanhanaikaisen hölmön maineen. Jos kannatat homojen oikeuksia saat hyvän ja suvaitsevaisen ihmisen maineen. Ja todellakin toivoisin, että näin ei tarvitsisi olla vaan ihmisoikeudet kuuluisivat myös niille joilla ei ole valtaa palkita tai rangaista muita ihmisiä.

      Lainaa

    82. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun gaypride viikkoa kannatetaan niin suurin elein, mutta ace, aro, bi ynnä muut awareness viikot jää huomiotta

      Lainaa

    83. Tulos: -23 (31 ääntä)
      Itselle tuo prideoksennus tulee jo korvista pihalle. Sama kun tuputtaisi uskontoa jollekkin joka siitä ei halua kuulla.

      Lainaa

    84. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Nää on kyllä ihan helvetin typeriä ja säällittäviä nämä vinkujat jotka kitisevät jokaisen yhteistyökumppanin sivuilla millainen häpeä se on, jos joku tukee prideä. Ei ketään oikeasti kiinnosta teidän itkut, boikotikaa ihan rauhassa vain. Ei teidän tarvitse julistaa sitä kaikkialle.

      Lainaa

    85. St. Vitus Dance 2.7.2019 21:11
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Tällaiset Raunot voisivat puhaltaa penaaliinsa.

      Lainaa

    86. Fluoraamaton luumu 8.8.2020 11:34
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      Pirjo: Ei mitään prideä vastaan, eikä sen takana seisovia yrityksiä, mutta omasta mielestä valtiollisten yhtiöiden/järjestöjen kuten Kelan ei kuuluisi olla listalla virallisena partnerina. Ei pridessä, eikä missään muussakaan kantaaottavassa tapahtumassa. Alko nyt ehkä vielä menisi.
      Perusteles vielä että miksi Kelan pitäisi sanoutua irti tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta.

      Lainaa

    87. Syötävä kesyhanhi 28.11.2020 10:13
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      jepjep: Jaxuhaleja vaan Raunolle jos meinaa loppuelämänsä selvitä tolla asenteella (siis siinä tilanteessa että Rauno oikeasti boikotoi kaikki muiden mainitsemat yritykset pelkän öyhötyksen sijaan, mitä suuresti epäilen)
      Eihän nää velliperseet sellaiseen pysty. Paljon ääntä, vähän aikomusta. Heti kun menee elämä vähänkin hankalaksi niin katoaa kaikki kovasti öyhötetyt periaatteet kuin pieru persun verkkareihin.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, K-ruoka, pride, homot, kasvisruoka, vegaanit, hampurilaiset, ruoka, mättö