Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 11

Koiran kana-allergia hämmentää omistajaa.
Koiranomistajat, osa 11

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -260 (434 ääntä)
      Joo onhan tässä kaikenlaista ikävää ihmiskohtaloa, kylähullua ja eläinrääkkäystä, mutta jostain syystä hajosin tohon halolla hakkaamiseen silti :D

      Lainaa

    2. Tulos: +713 (751 ääntä)
      Ööh... luulis että jos on lapsi pakotettu tekemään jotain noin traumatisoivaa ku tappaa eläin väkivalta uhkana niin ensimmäinen reaktio ei olis aikuisenakin tappaa kaikki vastaantuleva joka liikkuu? Mutta mistäpä minä tiedän, en oo lopettanut eläimiä 8- tai 9-vuotiaana. "Kissanpentuja tapoin jo 8-vuotiaana..." ei ole kyllä lause jota odotin ikinä lukevani tai kuulevani mistään.

      Lainaa

    3. Tulos: +286 (326 ääntä)
      ÄO 70 sadistit lisääntyvät kaikkein tehokkaimmin.

      Lainaa

    4. kardemumma 20.6.2019 2:21
      Tulos: +252 (340 ääntä)
      Ansaitsisi Tuula vieläkin 4 cm kepillä selkään (mihin ikinä mittayksikkö viittaakaan).

      Lainaa

    5. Tulos: -227 (335 ääntä)
      Tosiasia on, että suuri osa nykyihmisistä on niin uusavuttomia vieraantuneita luonnosta, että eivät kykene tappamaan kituvaa eläintä. Olen kuullut tapauksesta kun mies vei kituvan jäniksen eläinlääkäriasemalle lopetettavaksi ja matka kesti yli puoli tuntia eli yli puoli tuntia turhaa kitumista, koska uusavuttomuus. Toiset taas soittelevat poliisit apuun. Ehkä poliiseillakin olisi tärkeämpiä asioita hoidettavanaan. Voi olla, että raiskaaja jää ottamatta kiinni koska uusavuton soittaa poliisit tappamaan raajarikon jäniksen sen sijaan että vääntäisi siltä itse niskat nurin. Maailma menee viemäristä alas.

      Lainaa

    6. Tulos: +361 (405 ääntä)
      TtTa: Tosiasia on, että suuri osa nykyihmisistä on niin uusavuttomia vieraantuneita luonnosta, että eivät kykene tappamaan kituvaa eläintä. Olen kuullut tapauksesta kun mies vei kituvan jäniksen eläinlääkäriasemalle lopetettavaksi ja matka kesti yli puoli tuntia eli yli puoli tuntia turhaa kitumista, koska uusavuttomuus. [...]
      En nyt lähtisi ketään syyttämään uusavuttomuudesta jos ei kykene elävää olentoa tappamaan. Kun ei ole sellainen asia mitä pitäisi oikein opetella. Jos et kengännauhoja osaa sitoa niin olet uusavuton. Jos et kituvaa eläintä kykene lopettamaan niin se on kyllä ihan muuhun viittaava asia. Itse en tiedä pystyisinkö lopettamaan kärsimän eläimen elämää ja toivon mukaan sellaista tilannetta ei koskaan itselle tulekaan. Nyt vaan lähinnä ärsyttää että täytyy syyllistää ja haukkua uusavuttomiksi ihmisiä jotka kuitenkin yrittävät jotain tehdä. Joko soittaa sinne hätänumeroon tai ottaa aikaa omasta päivästä ja lähteä ajamaan eläinlääkäriin. Kun niin moni ihminen kävelisi muina miehinä vain kärsivän eläimen ohitse.

      Lainaa

    7. Jukkapalmu 20.6.2019 5:10
      Tulos: +228 (238 ääntä)
      Noi 4cm kepit on just niitä pahimpia

      Lainaa

    8. A. Engström 20.6.2019 8:28
      Tulos: -97 (105 ääntä)
      asf: ÄO 70 sadistit lisääntyvät kaikkein tehokkaimmin.
      En usko, kun raiskaus kuulemma harvemmin päättyy ejakulaatioon. Tuo joidenkin lisääntymispakkomielle vähän häiritsee. Ilmeisesti on älyttömän paljon väkeä, joka ei pääse edes harjoittelemaan lisääntymistä.

      Lainaa

    9. Tulos: +133 (141 ääntä)
      Jukkapalmu: Noi 4cm kepit on just niitä pahimpia
      Tulitikut.

      Lainaa

    10. Tulos: +87 (93 ääntä)
      Tätä on kollegan kanssa usein mietitty, että Karkkilan pohjavedessä on pakko olla jotain...

      Lainaa

    11. Tulos: -28 (46 ääntä)
      A. Engström: En usko, kun raiskaus kuulemma harvemmin päättyy ejakulaatioon. Tuo joidenkin lisääntymispakkomielle vähän häiritsee. Ilmeisesti on älyttömän paljon väkeä, joka ei pääse edes harjoittelemaan lisääntymistä.
      Sulla on raiskauspakkomielle. Yhtä tyhmiä ne venkuloiden muijatkin on.

      Lainaa

    12. Tulos: +57 (69 ääntä)
      Voi Tuula-parka, kauhuvanhemmat ovat toivottavasti jo mullan alla minne kuuluvatkin.

      Lainaa

    13. Tulos: +43 (55 ääntä)
      Taas näitä tapauksia joka laittaa miettimään että: "SoMessa kaikilla on ääni. Ei tarvis olla".

      Lainaa

    14. Tulos: -51 (113 ääntä)
      Jaso: Tulitikut.
      Noniin, vitsiniekat. Kun ihmisiä hakataan kepillä niin 4 cm on kepin paksuus-, ei pituusmitta. Sopimattomaksi viisastelun tekee se että tiedätte kyseessä olevan pahoinpitelytarinan yksityiskohta.

      Lainaa

    15. Kikkeliskokkelis 20.6.2019 12:18
      Tulos: +123 (129 ääntä)
      Monet murhaajat on alottanu lapsena eläinten rääkkäämisellä.

      Lainaa

    16. Tulos: +10 (32 ääntä)
      kardemumma: Ansaitsisi Tuula vieläkin 4 cm kepillä selkään (mihin ikinä mittayksikkö viittaakaan).
      Liekö paksuus vai ympärysmitta. Tuskin sai tulitikusta selkäänsä.

      Lainaa

    17. Tulos: +72 (74 ääntä)
      TtTa: Tosiasia on, että suuri osa nykyihmisistä on niin uusavuttomia vieraantuneita luonnosta, että eivät kykene tappamaan kituvaa eläintä. Olen kuullut tapauksesta kun mies vei kituvan jäniksen eläinlääkäriasemalle lopetettavaksi ja matka kesti yli puoli tuntia eli yli puoli tuntia turhaa kitumista, koska uusavuttomuus. [...]
      Eiköhän ne viranomaiset kuitenkin jollain asteikolla myös priorisoi niitä ilmoitettuja tapauksia...

      Lainaa

    18. Tulos: +121 (127 ääntä)
      Echo: En nyt lähtisi ketään syyttämään uusavuttomuudesta jos ei kykene elävää olentoa tappamaan. Kun ei ole sellainen asia mitä pitäisi oikein opetella. Jos et kengännauhoja osaa sitoa niin olet uusavuton. Jos et kituvaa eläintä kykene lopettamaan niin se on kyllä ihan muuhun viittaava asia. Itse en tiedä pystyisinkö [...]
      Jos ei *osaa* tappaa elävää olentoa. Isoisä opetti tappamaan kalan oikeaoppisesti; ei sitä hakata jollain 4 cm tikulla tai mitä nyt löytyykään vaan kerralla puuhaan tarkoitetulla terävällä veitsellä pää irti. Ei saa mennä sekuntia enempää. Jo vanhan kansan mielestä eläimen kiduttaminen on täysin sopimatonta. Ja kun en osaa kissaa/ jänistä/ koiraa lopettaa niin mitä muuta voi tehdä kuin hakea touhuun eläinhoitajan tai metsästäjän joka osaa; pitäisikö sitä potkia päähän kunnes se kuolee? Kun ei satu olemaan aseenkantolupaa? Ja jos olisikin niin ei metsästysasetta saa taajamassa mukana kanniskella varmuuden varalta? Eläimiä ei saa "lopettaa" (lue murhata) ellei tiedä mitä tekee ja ole asiaankuuluvaa tarpeistoa.

      Lainaa

    19. Tulos: +102 (108 ääntä)
      TtTa: Tosiasia on, että suuri osa nykyihmisistä on niin uusavuttomia vieraantuneita luonnosta, että eivät kykene tappamaan kituvaa eläintä. Olen kuullut tapauksesta kun mies vei kituvan jäniksen eläinlääkäriasemalle lopetettavaksi ja matka kesti yli puoli tuntia eli yli puoli tuntia turhaa kitumista, koska uusavuttomuus. [...]
      En tappaisi jäniksen kokoista eläintä. Se ei johdu siitä, että olisin niin voe voe surkuteltavan herkkä ja kaunosieluinen ja elämästä vieraantunut, vaan siitä, että en ole opetellut, miten se tehdään mahdollisimman tuskattomasti. Vähemmän se eläin kituu, jos sen tappaa asianmukainen toimija kuin jos kokematon käy mutupohjalta kiinni vain osoittaakseen sinun kaltaisillesi tyypeille, että kovia ollaan. Ja ettäkö poliisilla tärkeämpää? No, oliko se eläimen kärsimys nyt siis tärkeä asia vai ei? Hoh.

      Lainaa

    20. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Karkkila.

      Lainaa

    21. Tulos: -42 (52 ääntä)
      Kyöpeli: En tappaisi jäniksen kokoista eläintä. Se ei johdu siitä, että olisin niin voe voe surkuteltavan herkkä ja kaunosieluinen ja elämästä vieraantunut, vaan siitä, että en ole opetellut, miten se tehdään mahdollisimman tuskattomasti. Vähemmän se eläin kituu, jos sen tappaa asianmukainen toimija kuin jos kokematon käy [...]
      Puukolla kurkku auki. Luulisin että sitten kaikki vaatteesi ym on veressä, ei onneksi kokemusta. Kerran kaveri tappoi loukkaantuneen linnun pyörätelineellä, tarjosin kaljan tästä hänelle.

      Lainaa

    22. Tulos: +80 (84 ääntä)
      Väsynyt: Puukolla kurkku auki. Luulisin että sitten kaikki vaatteesi ym on veressä, ei onneksi kokemusta. Kerran kaveri tappoi loukkaantuneen linnun pyörätelineellä, tarjosin kaljan tästä hänelle.
      Jo kalan tappaminen kerralla ilman mitään vatvomista vaatii hiton terävän veitsen ja jonkin verran asiantuntemusta. Jos joku täällä haahuilisi mukanaan isonpuoleinen machete ja tieto tasan siitä miten kaula vedetään kerralla auki niin ettei eläimestä pääse pihaustakaan haluaisin todella tietää miksi. Joskin kyllä soittaisin poliisin kysymään, itse en uskaltaisi. Jajoo, olen luonnosta vieraantunut ituhippi kun suhtautuisin hiukan epäilevästi henkilöön joka ei lähde edes lähikauppaan ilman täyttä tappovarustusta. Netissä, varsinkin näin nimettömänä, on helppo päteä että osaisi tarpeen tullen pätevästi lopettaa vaikka kamelin, mutta ei kukaan oikeasti usko että Nimrod ja Rambo kuluttavat lounastaukonsa kinaamalla Feissarimokissa.

      Lainaa

    23. Tulos: +20 (32 ääntä)
      Voi Stiina.. Joo, kanalla ja broilerilla ei ole mitään yhteistä.

      Lainaa

    24. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Joitakin eläimiä olen joutunut lopettamaan ja jos joku nyt jää miettimään tapaa, niin riittävän raskaalla esineellä päähän lyöminen toimii. Kuka vain voi joutua tilanteeseen, jossa on hyvä osata toimia oikein. Tuskin kellään on puukkoa mukana kuitenkaan.

      Lainaa

    25. Tulos: -59 (67 ääntä)
      Echo: En nyt lähtisi ketään syyttämään uusavuttomuudesta jos ei kykene elävää olentoa tappamaan. Kun ei ole sellainen asia mitä pitäisi oikein opetella.
      Ei sitä tarvitse mitenkään opetella, sen kun tekee vaan. Aivan vastaava asia kuin auton renkaanvaihto tai roskapussien vienti tai herätyskellon ääneen herääminen. Ei niitä tarvii vittu opetella tai kenenkään neuvoa.

      Lainaa

    26. Tulos: +62 (66 ääntä)
      höh: Ei sitä tarvitse mitenkään opetella, sen kun tekee vaan. Aivan vastaava asia kuin auton renkaanvaihto tai roskapussien vienti tai herätyskellon ääneen herääminen. Ei niitä tarvii vⅰttu opetella tai kenenkään neuvoa.
      Jos oletataan, että henkilö ei ole ikinä nähnyt miten renkaita vaihdetaan - miten ihmeessä oletat, että se sisäsyntyisesti noin vain hoituisi? Lyöpä tunkki väärään kohtaan kiinni ja ihaile helmaa toimituksen päätteeksi. Puhumattakaan siitä, että jos niitä pultteja ei osaa tai vaan JAKSA käsiveivillä kiristää kunnolla kireälle, niin voi kumi ampaista kesken ajon metsikköä päin. Renkaista pitää myös ymmärtää pyörimissuunta ja kummalle akselille se on tarkoitettu. Nimimerkillä, en ole ikinä vaihtanut renkaita, koska en osaa. Ajokortti ollut vuodesta 2007.

      Lainaa

    27. Tulos: -38 (42 ääntä)
      Joo: Jo kalan tappaminen kerralla ilman mitään vatvomista vaatii hiton terävän veitsen ja jonkin verran asiantuntemusta. Jos joku täällä haahuilisi mukanaan isonpuoleinen machete ja tieto tasan siitä miten kaula vedetään kerralla auki niin ettei eläimestä pääse pihaustakaan haluaisin todella tietää miksi. Joskin kyllä [...]
      Mun auton takapaksissa on työkalulaatikko. Siellä on tietenkin myös puukko. Ei se kaulan leikkaminen auton alle jääneeltä porolta voi olla sen kummempaa kuin kiinalaisen teipillä pakkaaman kuplamuovipaketin.

      Lainaa

    28. Tulos: +30 (32 ääntä)
      bleb: Ööh… luulis että jos on lapsi pakotettu tekemään jotain noin traumatisoivaa ku tappaa eläin väkivalta uhkana niin ensimmäinen reaktio ei olis aikuisenakin tappaa kaikki vastaantuleva joka liikkuu? Mutta mistäpä minä tiedän, en oo lopettanut eläimiä 8- tai 9-vuotiaana. “Kissanpentuja tapoin jo 8-vuotiaana…” ei ole kyllä lause jota odotin ikinä lukevani tai kuulevani mistään.
      Tuollaiset kokemukset saattavat aiheuttaa sosiopatiaa ja silloin ei aikuisenakaan koe muiden satuttamista automaattisesti pahana asiana.

      Lainaa

    29. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Traumcity: Joo onhan tässä kaikenlaista ikävää ihmiskohtaloa, kylähullua ja eläinrääkkäystä, mutta jostain syystä hajosin tohon halolla hakkaamiseen silti
      Heippa taas trolli

      Lainaa

    30. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Seita: Joitakin eläimiä olen joutunut lopettamaan ja jos joku nyt jää miettimään tapaa, niin riittävän raskaalla esineellä päähän lyöminen toimii. Kuka vain voi joutua tilanteeseen, jossa on hyvä osata toimia oikein. Tuskin kellään on puukkoa mukana kuitenkaan.
      Tämä riippuu vähän eläimestä, paikasta ja omista voimista. Hiiri on vielä helppo: yleensä löytyy tarpeeksi painava esine ja sen verran voimaa. Jos puhutaan isommista eläimistä, niin en lähtis kokeilemaan. Täytyy olla varma, ettei aiheuta vain lisää kärsimystä.

      Lainaa

    31. Tulos: +11 (13 ääntä)
      .SL3087: Voi Stiina.. Joo, kanalla ja broilerilla ei ole mitään yhteistä.
      Ehkä Stiina vois kokeilla syöttää possua tai sikaa.

      Lainaa

    32. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Turha siitä on 70-lukua syyttää, jos omat vanhemmat tai muut läheiset on olleet jotain häiriintyneitä paskoja :DD

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koirat, allergia, kana, broileri, ruoka, karannut, Vattola, tappaa