Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 8

Aspartaamin ja television vaarat.
Foliohattu kiristää, osa 8

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 37 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +431 (443 ääntä)
      Tomi, lähtisit vain pois "internetistä" jos olet yliherkkä nykytekniikalle.

      Lainaa

    2. Tulos: +373 (381 ääntä)
      Ilq: Tomi, lähtisit vain pois “internetistä” jos olet yliherkkä nykytekniikalle.
      Ei kun Tomi on valaistunut. Tomi tunnistaa kaiken tason aivopesun eikä sorru sen uhriksi. Tomi on immuuni, toisin kuin me lampaat, jotka uskomme elokuvien olevan totta.

      Lainaa

    3. Tulos: +75 (131 ääntä)
      Mulle samaa kamaa satasella mitä Tomille!

      Lainaa

    4. Shittishontiainen 25.6.2019 2:06
      Tulos: +283 (301 ääntä)
      Markku muistanee myös Fun light-iskun Tokion metroon vuonna 1995.

      Lainaa

    5. Tulos: +240 (248 ääntä)
      Väärää tietoa, jota ei oikeasti saisi tietää? Yritän nyt kieputtaa aivojani tuon ajatuksen ympärille siinä onnistumatta. Tomi voitti tämän erän.

      Lainaa

    6. Tulos: +48 (62 ääntä)
      Yks tuttava teki myös sitä että kaatoi tupansa sokkelin viereen Jaffa ligthia, taisi se toimiakin kun muurhaiset kuulemma kaikkosi. Tosin saattaisin minäkin lähteä jos pelkkiä dieettilimuja tarjottaisiin

      Lainaa

    7. Tulos: +73 (81 ääntä)
      Ja mitä tulee Tomin teoriaan niin odotan kovasti että tänään uutisissa kerrotaan liitonarkista, Margaret Thatcherista, hippikommuuneista ja entisestä kommandosta joka lähti pelastamaan tytärtään kylväen kuolemaa ja onelinereita.

      Lainaa

    8. Tulos: +136 (150 ääntä)
      Tomilla taitaa olla hieman löysää yliskamarissa, mutta valitettavasti tuo ensimmäinen haihatelma median ja uutisten vääristä vaikutuksista ihmisiin on ihan todellisuutta. Kommunistiset valtiot vääristelee median ja uutisten avulla ihmisten mielikuvia aika rankalla kädellä ja hieman samaan suuntaan toimii esimerkiksi jenkeissä republikaanien populistikoneisto (Fox News, Breitbart, jne) jotka luottavat siihen, että näitä kanavia seuraavat ihmiset eivät osaa kyseenalaistaa ja varmistaa kuulemaansa muista kanavista.

      Lainaa

    9. Pekka Peitsi 25.6.2019 8:40
      Tulos: +54 (56 ääntä)
      Shittishontiainen: Markku muistanee myös Fun light-iskun Tokion metroon vuonna 1995.
      Ja Alexander Stubbia heitettiin colalla.

      Lainaa

    10. Kummallista 25.6.2019 10:45
      Tulos: +65 (69 ääntä)
      Ihan huvikseen pientä kuuklailua tein, että onko aspartaamin LD50 luku mikä. Lopulta löytyi "safety data sheet" pdf, jossa lukema aspartaamille 10,000mg/kg. RAID:lle vastaava luku oli 5000mg/kg.

      Lainaa

    11. Tulos: +43 (45 ääntä)
      Tomin kanssa kalja lähipubissa olisi pelkkää tuskaa.

      Lainaa

    12. Tulos: +29 (63 ääntä)
      Tää on vähän kyseenalaista nauraa Tomille, koska hän sairastaa skitsofreniaa missä vainoharhat ovat yleisiä.

      Lainaa

    13. Tulos: +43 (79 ääntä)
      Kummallista: Ihan huvikseen pientä kuuklailua tein, että onko aspartaamin LD50 luku mikä. Lopulta löytyi “safety data sheet” pdf, jossa lukema aspartaamille 10,000mg/kg. RAID:lle vastaava luku oli 5000mg/kg.
      Ja suola 3000 mg/kg. Otetaas nyt rauhallisesti. Sokeri on aspartaamia pahempi myrkky, joka oikeasti tappaa ihmisiä.

      Lainaa

    14. Tulos: +50 (54 ääntä)
      Ja noissa LD50 luvuissahan pienempi arvo on pahempi.

      Lainaa

    15. Tulos: -13 (55 ääntä)
      Kumpi tahansa pienempi paha onkaan, niin on ne kuitenkin aika lähellä toisiaan. Kun miettii, ettei Raidia viittis juoda vähääkään, kun taas makeutusaineellisia tuotteita juodaan/syödään vaikka millä mitalla...

      Lainaa

    16. Tulos: +64 (84 ääntä)
      Ld50 arvo kofeiinille 192 mg/kg. Kofeiinia on kupillisessa kahvia n. 70-120 mg. Aspartaamia tölkillisessä kevyt limua n. 70-100 mg. Ja silti uskallatte juoda kahvia. Kyllä näitä lukuja voidaan pyöritellä ja pyöritelläänkin, että saadaan ihmiset kauhistumaan jonkun muka vaarallisuudesta.

      Lainaa

    17. Tulos: -37 (55 ääntä)
      Aspartaamissa pahin vaara piilee siinä, ettei se tuhoudu elimistöstä lähes ollenkaan vaan varastoituu lihaksiin, koska keho lukee sen viallisesti hiilihydraattina. Tämän takia pienikin määrä on huono juttu, vaikkei se välttämättä siellä lihaksistossa mitään oireilua aiheuttaisikaan.

      Lainaa

    18. Tulos: +4 (74 ääntä)
      Aspartaami syntyi hyönteismyrkyn sivutuotteena, ei ole mitään foliohattuilua. Kannattaa muistaa sekin, että lihottaa oikeasti herkemmin kuin valkoinen sokeri.

      Lainaa

    19. Tulos: -19 (39 ääntä)
      Ihimemies: Ld50 arvo kofeiinille 192 mg/kg. Kofeiinia on kupillisessa kahvia n. 70-120 mg. Aspartaamia tölkillisessä kevyt limua n. 70-100 mg. Ja silti uskallatte juoda kahvia. Kyllä näitä lukuja voidaan pyöritellä ja pyöritelläänkin, että saadaan ihmiset kauhistumaan jonkun muka vaarallisuudesta.
      Miten LD50 nyt tähän liittyy? Voit ihan rauhassa nauttia aspartaamisi, tiedossa kyllä on, että liiallinen kofeiinin nauttiminen on epäterveellistä.

      Lainaa

    20. Tulos: +32 (58 ääntä)
      hrht: Miten LD50 nyt tähän liittyy? Voit ihan rauhassa nauttia aspartaamisi, tiedossa kyllä on, että liiallinen kofeiinin nauttiminen on epäterveellistä.
      Lue koko keskustelu niin tiedät. Sanoinpahan vaan, kun vedetään kaikenlaisia rinnastuksia Raidin ja aspartaamin välille. Ottakaa asioista selvää älkääkä toistelko noita perättömiä aspartaami on hermomyrkky väittämiä. Melkein kaikki on liikaa nautittuna myrkkyä. Ja aspartaami on nykytiedon mukaan vaarattomampi kuin sokeri, joka aiheuttaa kuolemaan johtavia tauteja.

      Lainaa

    21. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Topitii: Ei kun Tomi on valaistunut. Tomi tunnistaa kaiken tason aivopesun eikä sorru sen uhriksi. Tomi on immuuni, toisin kuin me lampaat, jotka uskomme elokuvien olevan totta.
      Tomilla on psykoosi.

      Lainaa

    22. Tulos: +45 (67 ääntä)
      hrht: Aspartaami syntyi hyönteismyrkyn sivutuotteena, ei ole mitään foliohattuilua. Kannattaa muistaa sekin, että lihottaa oikeasti herkemmin kuin valkoinen sokeri.
      Ei aspartaamissa ole energiaa juuri yhtään toisin kuin sokerissa. Aspartaami ei siis lihota. Toki jos syöt aspartaamin lisäksi sitten enemmän muuta energiapitoista niin lihot.

      Lainaa

    23. Tulos: +56 (64 ääntä)
      Suosittelen tutustumaan aspartaamitutkimuksiin, jotka on tehty joissain oikeissa (julkisella rahoituksella toimivissa) tutkimuslaitoksissa. Hörhöjen webbisivut eivät aina (yleensä) ole koko totuus. Eikä sen paremmin amerikkalaisten maissintuottajien/sokeriteollisuuden rahoittamat "tutkimuksetkaan".

      Lainaa

    24. Ihmettelen vaan 25.6.2019 14:27
      Tulos: -5 (19 ääntä)
      Tomi. Lääkkeet. Nyt.

      Lainaa

    25. Mitä ihmettä 25.6.2019 14:39
      Tulos: +61 (65 ääntä)
      Nimi: Aspartaamissa pahin vaara piilee siinä, ettei se tuhoudu elimistöstä lähes ollenkaan vaan varastoituu lihaksiin, koska keho lukee sen viallisesti hiilihydraattina. Tämän takia pienikin määrä on huono juttu, vaikkei se välttämättä siellä lihaksistossa mitään oireilua aiheuttaisikaan.
      Lähde? Älkää hei uskoko ihan kaikkea. Mahdatko puhua fenyylialaniinista ja harvinaisesta sairaudesta nimeltä fenyyliketonuria, jossa elimistö ei kykene käsittelemään fenyylialaniinia, jota vapautuu aspartaamin hajotessa elimistössä? Tämä on tosiaan harvinainen, perinnöllinen tauti, eikä vaikuta suurimpaan osaan väestöstä.

      Lainaa

    26. saastasanomat 25.6.2019 14:42
      Tulos: +26 (32 ääntä)
      Kuitenkin Joe myrkyttää itseänsä nikotiinilla, vaikka samalla logiikalla hermostomyrkkynä sekin on rinnastettavissa sariiniin :D

      Lainaa

    27. Faktoja pöytään 25.6.2019 14:44
      Tulos: +30 (32 ääntä)
      Tässä videossa on selitty aspartaamin ympärillä leijuvat urbaanilegendat selkokielellä (englanniksi) ja videon alla on lähteet. Videon on tuottanut maailman suurin voittoa tavoittelematon tieteellinen seura, American Chemical Society. https://www.youtube.com/watch?v=92r1oOul0kM

      Lainaa

    28. Tulos: +39 (45 ääntä)
      Ihimemies: Ei aspartaamissa ole energiaa juuri yhtään toisin kuin sokerissa. Aspartaami ei siis lihota.
      Teknisesti aspartaamissa on energiaa: 4 kcal per gramma, tasan saman verran kuin sokerissa (ja hiilareissa ylipäätään). MUTTA se on parisataa kertaa makeampaa kuin sokeri, joten saman makeuden saavuttamiseksi sitä tarvitaan parisataa kertaa vähemmän kuin perinteistä sokeria, joten se on käytännössä kaloritonta niillä annoksilla, joita limukoihin lisätään.

      Lainaa

    29. Pekka Siitoin 25.6.2019 15:16
      Tulos: -35 (45 ääntä)
      Muurhainen? Vittu opettelisi kirjoittamaan.

      Lainaa

    30. Tulos: +22 (30 ääntä)
      Pekka Siitoin: Muurhainen? Vⅰttu opettelisi kirjoittamaan.
      Siitin on hyvä ja seuraa Johtajaansa

      Lainaa

    31. Arkkienkeli 25.6.2019 18:02
      Tulos: +55 (57 ääntä)
      hrht: Aspartaami syntyi hyönteismyrkyn sivutuotteena, ei ole mitään foliohattuilua. Kannattaa muistaa sekin, että lihottaa oikeasti herkemmin kuin valkoinen sokeri.
      Väärin. Lainaus Wikipediasta; "G. D. Searle & Co:lla työskennellyt James Schlatter huomasi aspartaamin makeuden vuonna 1965. Kehittäessään lääkettä mahahaavan hoitoon Schlatter kaatoi vahingossa aspartaamia sormilleen."

      Lainaa

    32. Tulos: +21 (23 ääntä)
      On kyllä aina hauska lukea näitä makeutusainemutuiluja :)

      Lainaa

    33. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Aspartaami on monella tavalla parempaa kuin sokeri. On kuitenkin tutkittu että enemmän kuin tölkillinen aspartaamilimsaa päivässä heikentää munuaisten toimintaa. Lisätutkimuksia tarvitaan, mutta kuten kaikessa muussakin, kannattaa pitää makeutusaineidenkin käyttö kohtuudessa vaikkei niistä lihoisikaan.

      Lainaa

    34. LouisFriend 28.6.2019 13:21
      Tulos: -1 (19 ääntä)
      Topitii: Ei kun Tomi on valaistunut. Tomi tunnistaa kaiken tason aivopesun eikä sorru sen uhriksi. Tomi on immuuni, toisin kuin me lampaat, jotka uskomme elokuvien olevan totta.
      Satun tuntemaan Tomin ja hän sairastaa skitsofreniaa. En ole ikinä kuullut että olisi kutsunut ketään lampaaksi tai käyttäytynyt muutenkaan että olisi jotenkin parempi kun muut.

      Lainaa

    35. Tulos: +7 (11 ääntä)
      hrht: Aspartaami syntyi hyönteismyrkyn sivutuotteena, ei ole mitään foliohattuilua. Kannattaa muistaa sekin, että lihottaa oikeasti herkemmin kuin valkoinen sokeri.
      Tännehän voi näemmä kuka tahansa kirjoittaa foliohattu päässään ihan mitä sattuu...

      Lainaa

    36. Tulos: -4 (14 ääntä)
      Ennenkuin nauratte kuinka kyseessä on foliohattu ja tuotteiden makeutusainemäärät ovat todettu turvallisiksi, niin kannattaa huomioida kuinka monet eri tuotteet on nykyään keinotekoisesti makeutettu. Pienistä puroista kasvaa iso joki, ja päivän suositeltu saanti menee yli heittämällä. Itse kärsin jatkuvasta päänsärystä, joiden takia tuli Magneetissakin käytyä. Lopulta päänsäryt loppuivat, kun lopetin Aspartaamilla ja asesulfaamilla makeutettujen tuotteiden käytön.

      Lainaa

    37. Kevyt on markkinointitermi 31.7.2019 20:00
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      JL: Ennenkuin nauratte kuinka kyseessä on foliohattu ja tuotteiden makeutusainemäärät ovat todettu turvallisiksi, niin kannattaa huomioida kuinka monet eri tuotteet on nykyään keinotekoisesti makeutettu. Pienistä puroista kasvaa iso joki, ja päivän suositeltu saanti menee yli heittämällä. Itse kärsin jatkuvasta [...]
      Jos tarpeekis juo niin kaipa suoraa haittaakin voi olla. Paljon oleellisempaa on muistaa vaikkapa se, että sokerillisen juoman vaihtaminen keinomakeutettuun kevytversioon ei todellisuudessa auta painonpudotuksessa, vaikka kalorit vähenevätkin muto-osaan. Yhteys on tilastojen valossa enemmänkin painonnoussun, kuin laskuun päin. Alla oleva englanninkielinen artikkeli käsittelee mahdollisia syitä tuohon painonousun ja keinoakeutusasineiden käytön välillä. Löytyy myös selitys, miten päätelmääm päästään. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2892765/

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Fun Light, mehu, sokeriton, aspartaami, elokuvat, aivopesu, muurahaiset, muurahaismyrkky, myrkky, myrkyt, sariini, tv, telkkari, media, uutiset