Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yliluonnolliset ilmiöt, osa 18

Vanhus poistuu ruumiistaan ja esittäytyy Iltalehdelle.
Yliluonnolliset ilmiöt, osa 18

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +590 (598 ääntä)
      Tarjan jutut ovat luonnottomia.

      Lainaa

    2. Tulos: +522 (536 ääntä)
      Nyt kyllä Tarjalle äkkiä joku lääkitys. Tuo ei ole normaalia.

      Lainaa

    3. Tulos: +946 (954 ääntä)
      Tarja kuoli jo kauan sitten. Refleksi kirjoittelee.

      Lainaa

    4. Nuori DiiJei Rrrrristooo! 9.5.2019 1:21
      Tulos: +42 (72 ääntä)
      Tarja on kyllä ihan smäk.

      Lainaa

    5. Tulos: -38 (52 ääntä)
      bob: Tarja kuoli jo kauan sitten. Refleksi kirjoittelee.

      Lainaa

    6. Tulos: +41 (73 ääntä)
      Narskis:
      Hymiö & haamuhymiö

      Lainaa

    7. Perspillu ja hyvät vitut 9.5.2019 1:49
      Tulos: +88 (136 ääntä)
      Eihän tollasia pidä mennä edes leikillään lörpöttelemään. Kyseessä on HAUDANVAKAVA asia.

      Lainaa

    8. Tulos: +427 (427 ääntä)
      Siis yrittääkö Tarja kertoa että tuo kuvassa esiintyvä seniori on zombi?

      Lainaa

    9. Tulos: +234 (236 ääntä)
      Meillä ei vaan äly riitä. XD

      Lainaa

    10. Tulos: +321 (321 ääntä)
      Tarja vetää itse elävä-kuollut-kortin puskista ja toteaa sitten ”no nyt kun päästiin paranormaaleihin aiheisiin” jatkaen ilmeisesti mieliaiheellaan. Hieno tapa vetää keskustelua haluamaansa suuntaan.

      Lainaa

    11. Tulos: +149 (181 ääntä)
      Tarjan sanoman asiasisältö on arvoton, mutta oli tuo kyllä aika tappava vastaus tuo "mene omiin ryhmiisi puhumaan taudeistasi". Tuo pitää muistaa seuraavalla kerralla kun joku huomauttelee mielenterveysongelmista kesken keskustelun.

      Lainaa

    12. Tulos: +26 (74 ääntä)
      Tarjalla ei nyt äly riittänyt olla hiljaa. Lääkitys tarvis hoitaa kuntoon tollasille ja joku vois lyödä vaikka lapiolla Tarjaa päähän, niin sais itse toistaa niitä refleksejään.

      Lainaa

    13. Tulos: +104 (106 ääntä)
      Veikkaan, että Tarjalta ovat lähteneet aivot sieltä korvien välistä.

      Lainaa

    14. Kuollut vai ei? 9.5.2019 10:01
      Tulos: +99 (101 ääntä)
      Kiinnostaisi kyllä tietää, millainen ajatusten ketju Tarjan päässä kulki ja miten tuohon päätelmään oli päätynyt. Nämähän on usein perin huvittavia silloin kun oma äly ei riitä samaan.

      Lainaa

    15. Tulos: +98 (128 ääntä)
      Valopalloista. Äitini sanoi että mummoni (äidin äidin) hautajaisissa näkyi pieni valkoinen valopilkku jossain. No niitähän heijastuu. Muutin mummoni kämppään kun se oli tyhjillään ja kerran vietetiin siellä aikaa koko perhe (okei, korjattiin pesukonetta). Sivusilmällä näkyi koko ajan kaksi pientä valkoista valoa 'tarkkailemassa'. Kävi mielessä että mummo ja vaariko tuli katsomaan mitä heidän kämpässään puuhataan. En sinänsä usko moiseen mutta olisihan se kiva ajatus että tuonpuoleinen on ja sieltä pääsee valopallona vierailemaan. Jäänee nähtäväksi.

      Lainaa

    16. Tulos: +145 (147 ääntä)
      Pitäisikö juttua siis muokata seuraavasti? Kummituksen kammari -ystäväpalvelu yhdisti Eilan ja Elinan. Nainen ja kummitus ovat elävä esimerkki siitä, kuinka astraalitaso ei ole ystävyyden este. "Tuntui niin hyvältä kun noin nuori nainen tuli kummituksen luokse" - Eila ja Elina ovat sydänystäviä!

      Lainaa

    17. Tulos: -42 (66 ääntä)
      Kuollut vai ei?: Kiinnostaisi kyllä tietää, millainen ajatusten ketju Tarjan päässä kulki ja miten tuohon päätelmään oli päätynyt. Nämähän on usein perin huvittavia silloin kun oma äly ei riitä samaan.
      Pohdin pitkään, että mitä Tarja voi tarkoittaa, mutta sitten kun hänen kehoituksensa mukaan katsoin uudestaan kunnolla kuvaa, niin tajusin. (Tai luulen tajunneen.) Onhan tuo mummo kuvassa vähän poissaolevan näköinen.

      Lainaa

    18. Tulos: +172 (174 ääntä)
      Mitä. Tuollainen sydäntälämmittävä otsikko eri sukupolvien välisestä ystävyydestä, ja Tarja tulee haukkumaan kyseistä vanhusta sanoen, että vanhukset ovat sisäisesti kuolleita, tai jotain. Tarja ei ole pelkästään sekava, vaan myös todella epäkunnioittava. Ihan yhtä paljon tuokin jutun vanha nainen on elävä ihminen joka ansaitsee ystävän.

      Lainaa

    19. Tulos: +61 (63 ääntä)
      Luin valopallon vappupallonaja oletin siksi aluksi tämän olevan parodia

      Lainaa

    20. Tulos: +22 (50 ääntä)
      En itsekään hirveemmin yliluonnolliseen usko, mutta olen myös itse noita valopalloja nähnyt läheisen kuoleman jälkeen, muuta selitystä en tapahtuneelle löytänyt (kutsutaan enkelipalloiksi, jos oikein muistan). Tarjan vika kommentti nerokas, aion käyttää sitä aina, kun puhun itseni pussiin!

      Lainaa

    21. Tulos: +49 (55 ääntä)
      Laura, se oli vihreän kuulan henki. Jäi kummittelemaan. Ihan loogista.

      Lainaa

    22. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Joo se digiboksin virtavalo on kuollu äiti. Ei oo muuta selitystä.

      Lainaa

    23. Tulos: +42 (44 ääntä)
      Tarja on näitä henkilöitä, jotka tekevät faniteorioita eri sarjoista, elokuvista ja peleistä (Pokemonin Ash on koomassa, Homer simpson on koomassa, Majoran maskissa Link on kuollut ja käy läpi surun 5 vaihetta, Ron Weasley on oikeasti Dumbledore, joka matkusti ajassa taaksepäin, jne) ja päätti viedä tämän HIEMAN pidemmälle. *lehtijuttu miten nuorempi nainen ystävystyi vanhemman henkilön kanssa* Tarja: "Mitäpä jos, tuo mummo onkin oikeasti KUOLLUT! Tämän ruumis on jäänyt jälkeen eikä kukaan ole huomannut näiden vuosien aikana, että kyseinen vanhus on ollut kuolleena jo kauan." Niin, HIEMAN pidemmälle.

      Lainaa

    24. Kummallista 10.5.2019 7:31
      Tulos: +26 (28 ääntä)
      Ei tuossa nyt sinänsä mitään ihmeellistä ole jos on vanhuksen ystävä. Kummankin osapuolen pitää vain kitkeä ennakkokäsitykset ja arvostaa toistaan. Tuo valopallo homma taas.. noh, jos siitä saa mielenrauhan niin hyvä juttu. Mutta miksi se on aina joku läheinen? Entä jos se onkin huono juttu nähdä valopallo? Jos se tulee ilmoittaamaan, että on sinun vuoro seuraavana?

      Lainaa

    25. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Ei ekassa nyt mitään varsinaista mokaa ole. Tutkitustikin on ihan yleistä ja sinänsä normaalia, että ihmiset kokevat läheisen kuoleman jälkeen kaikenlaisia selittämättömiä asioita. Ei se tarkoita, että nuo asiat olisi välttämättä totta, mutta koska tuo on niin yleinen ilmiö niin en osaa pitää sitä mitenkään erityisen "hullunakaan". Eivätkä näin tee paranormaaleja kokemuksia tutkivat pyskologitkaan. Ihmiselle on jossain määrin normaalia kokea omituisia asioita. Ehkä noilla "harhoilla" on ihan tarkoituksensa, jos ne tuovat lohtua ja ikäänkuin suojaavat menetyksen kokenutta mieltä. Tietysti siinä vaiheessa menee vähän överiksi, jos aletaan noiden kokemusten pohjalta vetää pitkälle vietyjä johtopäätöksiä saati harjoittaa jotain rahastusta.

      Lainaa

    26. Tulos: -15 (27 ääntä)
      Ahma: Mitä. Tuollainen sydäntälämmittävä otsikko eri sukupolvien välisestä ystävyydestä, ja Tarja tulee haukkumaan kyseistä vanhusta sanoen, että vanhukset ovat sisäisesti kuolleita, tai jotain. Tarja ei ole pelkästään sekava, vaan myös todella epäkunnioittava. Ihan yhtä paljon tuokin jutun vanha nainen on elävä ihminen joka ansaitsee ystävän.
      Tai Tarja tarkoittaa, että muistisairaus on edennyt niin pitkälle, että ihmisestä on jäljellä vain kuori. Kuori, jota jeesustelevat "ystävät" käyttävät hyväksi esmes raahaamalla kuvattavaksi.

      Lainaa

    27. Tulos: +55 (57 ääntä)
      Minä: Pohdin pitkään, että mitä Tarja voi tarkoittaa, mutta sitten kun hänen kehoituksensa mukaan katsoin uudestaan kunnolla kuvaa, niin tajusin. (Tai luulen tajunneen.) Onhan tuo mummo kuvassa vähän poissaolevan näköinen.
      Musta on niin monta paskaa kuvaa, että olen varmasti kuollut.

      Lainaa

    28. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Oon mäkin tollasen vihreän valopallon nähnyt pimeässä kun isä kuoli. Enkä edes usko yliluonnolliseen. Vähän säikähdin eka, että nyt sekosin. Mut eipä oo sen jälkeen valopalloja näkynyt. Olkoot loogista selitystä asialle tai ei, mutta kyllä ihan täyspäisetkin ihmiset noita valopalloja näkee :D

      Lainaa

    29. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Vai että oikein skitsofrenia, onpa yllättävä ehdotus. Jokainen hörhö on aina skitsofreenikko tai muutoin psykoosissa, jos nettikommentteja on uskominen.

      Lainaa

    30. Tulos: +6 (10 ääntä)
      : Tai Tarja tarkoittaa, että muistisairaus on edennyt niin pitkälle, että ihmisestä on jäljellä vain kuori. Kuori, jota jeesustelevat “ystävät” käyttävät hyväksi esmes raahaamalla kuvattavaksi.
      Muistisairas on lopussa kuori. Ei elä enää tässä päivässä tai missään. Ei puhu, syö tai edes juo. Siinä fyysinen kuolema tulee helpotuksena sairaalle itselleen ja omaisille.

      Lainaa

    31. Vaalea haukka 3.3.2021 18:40
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      Onko elosalama tuntematon käsite? Kannattaa lukea aiheesta, jos kokee nähneensä "yliluonnollisen valopallon"

      Lainaa

    32. Tulos: +1 (1 ääni)
      Petkele: Tarjan jutut ovat luonnottomia.
      Oma äiteeni uskoo kaiken maailman henkiparantamis hömppään ja myös kirjoittaa samalla tavalla kuin tuo ihminen. Jättää 90% asioista mitä kirjoittaa niin sanotusti sanomatta. Välillä erittäin vaikeaa yrittää saada kirjoitetuista asioista selvää mitä ajattelee.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, mummo, vanhukset, valopallo, kuolema, kuollut