Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 60

Pilapuhelu saa pasmat sekaisin.
Mielensäpahoittajat, osa 60

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 27 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Timbertantti 23.5.2019 3:50
      Tulos: -109 (381 ääntä)
      No onhan toi ulkoa helvetin ruma. Tai ei ruma mutta pelkkä laatikko...

      Lainaa

    2. Tulos: +115 (393 ääntä)
      Näyttää ihan vankilalta tai hullujenhuoneelta. Ruma on kyllä, savimajakin vie voiton.

      Lainaa

    3. Määäääää 23.5.2019 5:56
      Tulos: +266 (424 ääntä)
      Jos joku huippusuunnittelija on suunnitellu jotain, se on hieno. Sivistymätöntä ajatella muuta. Vaikka olis kakanruskea tasareunainen neliö, niin Alvar Aallon suunnittelema se on hieno. Ettekö tajua, suunnittelijan nimi ratkaisee, ei se, miltä tuote näyttää oikeasti.

      Lainaa

    4. Tulos: -2 (160 ääntä)
      Ruma pytinki olis purettu aikoja sitten, jos siinä ei olis Aallon nimeä

      Lainaa

    5. Tulos: +312 (328 ääntä)
      Kyllähän Aalto oli aikanaan modernin arkkitehtuurin suurimpia kehittäjiä, ei hänen töitään palvoa tarvitse mutta on hyvä ymmärtää vähän isommassa kuvassa hänenkaltaisten ihmisten vaikutuksia koko kulttuurimme kehittymiseen. Toki kriittinen saa ja pitääkin olla, eikä mitään pitäisi suojella tai ylistää pelkän nimen tai brändin takia.

      Lainaa

    6. Tulos: +29 (55 ääntä)
      Mikalla jäänyt lääkkeet ottamatta

      Lainaa

    7. Tulos: +161 (171 ääntä)
      Joo ei tuo varmasti Aallon parhaimmistoon kuulu, mutta kuten tuossa Peeke toteaa, niin Alvar Aallolla on ollut suuri vaikutus suomalaiseen arkkitehtuuriin. Kyllähän nykypäivänä suojellaan jossain päin maailmaa muutaman vuosikymmenen takaisia betonilähiöitä, koska ovat aikansa tuotteita. Ovat niin historiaa, kuin kulttuuriakin.

      Lainaa

    8. Tulos: +155 (181 ääntä)
      No siis minusta toi tönö on ihan nätti, vaikken nyt olekaan mikään Aalto-fani. Ootteko huomanneet, että Alvar Aalto kuuluu nykyään niihin suunnittelijoihin, joista ”ei voi tykätä oikeesti”? Ja lähinnä vain siksi, että on kuuluisa ja arvostettu. Kaipa se kuuluisuus ja arvostus on jollekin joku punainen vaate.

      Lainaa

    9. Tulos: +58 (82 ääntä)
      Mika tarvitsee lisää pilapuheluterapiaa, jotta oppisi joko laittamaan luurinsa äänettömälle yöksi tai olemaan piittaamatta moisista turhuuksista. Mielellään sekä että.

      Lainaa

    10. Tulos: +138 (148 ääntä)
      Et saa anteeksi, Katriina. Sietäisit hävetä vielä lisää. Ettäs kehtaat olla väärää mieltä. Marttyyrikortti ei ansaitse kenenkään sympatioita.

      Lainaa

    11. Tulos: +84 (94 ääntä)
      Vaikkei tuo Aira-talo ole mikään Notre Dame, mutten sitä kuitenkaan kutsuisi rumaksi.

      Lainaa

    12. Tulos: +117 (133 ääntä)
      Leinokki: No siis minusta toi tönö on ihan nätti, vaikken nyt olekaan mikään Aalto-fani. Ootteko huomanneet, että Alvar Aalto kuuluu nykyään niihin suunnittelijoihin, joista ”ei voi tykätä oikeesti”? Ja lähinnä vain siksi, että on kuuluisa ja arvostettu. Kaipa se kuuluisuus ja arvostus on jollekin joku punainen vaate.
      Enemmän Aalto on punainen vaate mm. Jyväskylän yliopiston opiskelijoille siksi, että Aallon tai tämän oppipojan rakennukset on umpihomeessa mutta niitä ei saa korjata kunnolla tai korjauskelvottomia ei voi vaan purkaa. Lisäksi remontit kestää kohtuuttoman pitkään eikä ne välttämättä edes auta sisäilmaongelmiin. Ja sitten on nämä keissit, jossa verhoja ei saanut muuttaa, koska Alvar oli kaikessa viisaudesaan tietynlaiset verhot valinnut. ps. vessasta löytyvät rappuset on myös yksi Aallon legendaarisista aivopieruista.

      Lainaa

    13. Tulos: +80 (84 ääntä)
      Tietäjä: Enemmän Aalto on punainen vaate mm. Jyväskylän yliopiston opiskelijoille siksi, että Aallon tai tämän oppipojan rakennukset on umpihomeessa mutta niitä ei saa korjata kunnolla tai korjauskelvottomia ei voi vaan purkaa. Lisäksi remontit kestää kohtuuttoman pitkään eikä ne välttämättä edes auta sisäilmaongelmiin. Ja [...]
      Tää. On ne tiilirakennukset ihan nättejä mutta koska Alvar Aalto ei ymmärtänyt ilmastointitekniikan päälle mitään, ei niitä myöskään tarvi muiden laittaa.

      Lainaa

    14. Kalma Kassinen 23.5.2019 11:19
      Tulos: -17 (83 ääntä)
      Leinokki: No siis minusta toi tönö on ihan nätti, vaikken nyt olekaan mikään Aalto-fani. Ootteko huomanneet, että Alvar Aalto kuuluu nykyään niihin suunnittelijoihin, joista ”ei voi tykätä oikeesti”? Ja lähinnä vain siksi, että on kuuluisa ja arvostettu. Kaipa se kuuluisuus ja arvostus on jollekin joku punainen vaate.
      Kuvassa talo on ehkä siedettävä verrattuna Aallon useisiin muihin yököttävämpiin hirvityksiin. Oma väheksyntäni liittyy osin Aallon vinksahtaneeseen estetiikkaan (joka ei miellytä - harva funkkis muutenkaan) ja osin niihin kauniisiin rakennuksiin, mitä on tuhottu alta, että on saatu Aallon suunnittelema, lähinnä oksennusreaktion aiheuttava, rotisko paikalle. Aalto on arkkitehtien Mauno Koivisto: jostain syystä arvostetaan, vaikka suurimmaksi osaksi sai vain vahinkoa aikaan.

      Lainaa

    15. Piisamirotta 23.5.2019 11:56
      Tulos: +61 (73 ääntä)
      Tietäjä: Enemmän Aalto on punainen vaate mm. Jyväskylän yliopiston opiskelijoille siksi, että Aallon tai tämän oppipojan rakennukset on umpihomeessa mutta niitä ei saa korjata kunnolla tai korjauskelvottomia ei voi vaan purkaa. Lisäksi remontit kestää kohtuuttoman pitkään eikä ne välttämättä edes auta sisäilmaongelmiin. Ja [...]
      Tismalleen näin. Aalto oli nero tekemään tuoleja, mutta olisipa jättänyt talot kotimaiseen ilmastoon erikoistuneille ammattilaisille.

      Lainaa

    16. Hööpölööpö 23.5.2019 13:54
      Tulos: -38 (92 ääntä)
      Määäääää: Jos joku huippusuunnittelija on suunnitellu jotain, se on hieno. Sivistymätöntä ajatella muuta. Vaikka olis kakanruskea tasareunainen neliö, niin Alvar Aallon suunnittelema se on hieno. Ettekö tajua, suunnittelijan nimi ratkaisee, ei se, miltä tuote näyttää oikeasti.
      Tämä on Suomi-designin ongelma. Naiset kulkevat kylillä ylpeinä päällään olevista Marimekon pussilakanoista ja käydään ostamassa 300€/kpl kolmijalkaisia jakkaroita. Tämmöiset tapaukset antavat designille huonon maineen.

      Lainaa

    17. Tulos: -14 (38 ääntä)
      Ai ei muka wifiä voi käyttää ilman salasanaa? Miten ihmeessä jotkut ihmiset luulevat tietävänsä kaikesta kaiken, vain siksi että sillä itsellään ja kaverilla hommat toimii kuvaamallaan tavalla? Mikä oikeasti estää ihmisiä ymmärtämästä, että sen oman kuplan ulkopuolella asiat eivät välttämättä ole ihan samanlaisia. T: Mä ylläpidän nopeaa ja kaikille ilmaista nopeaa hotspottia. Ei tarvitse salasanoja, eikä se urki tietoja. Jos löydätte SSID:n "Free pr0n here!", tiedätte missä asun.

      Lainaa

    18. Kilokalori 24.5.2019 0:08
      Tulos: -61 (79 ääntä)
      Leenalla taitaa olla menkat. Muutenkin ällöttää kaikki idioottiämmät jotka laittaa sitä halpaa unikkoa joka paikkaan.

      Lainaa

    19. Tulos: -34 (48 ääntä)
      Ja lampaat ylistämässä Aaltoa bää bää

      Lainaa

    20. Murmurmurmeli 24.5.2019 12:20
      Tulos: +63 (73 ääntä)
      46885561: Ja lampaat ylistämässä Aaltoa bää bää
      Kaikki, jotka tykkäävät jostakin mistä sinä et tykkää, ovat lampaita? Ok.

      Lainaa

    21. Tulos: +47 (53 ääntä)
      Jännä, miten vaikea ihmisten on ymmärtää, että esim. se, onko joku rakennus kaunis vai ruma, on mielipidekysymys. Kertoo vain henkilökohtaisista mieltymyksistä.

      Lainaa

    22. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Jos minulta olisi kysytty, mitä mieltä olen talosta, niin olisin sanonut, että se on mitäänsanomaton. Piti ihan googlettaa, jotta näkisi ne kaikki hienot yksityiskohdat ja kauniit värit, mutta eipä löytänyt. Ihan sama kenen suunnittelema, ei se arkkitehtuurillaan mitenkään erityisesti säväytä. Ja olen nähnyt muita Aallon taloja, joista olen pitänyt. Mutta enemmän sellaisia mitäänsanomattomia.

      Lainaa

    23. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Ite en pidä Aallon suunnittelemista taloista ulkonäöllisesti, ja nyt piti oikein monta kertaa katsoa, että onko se onnistunut yhden näinkin nätin piirtämään!

      Lainaa

    24. Tulos: +13 (21 ääntä)
      Pulinalle: Ite en pidä Aallon suunnittelemista taloista ulkonäöllisesti, ja nyt piti oikein monta kertaa katsoa, että onko se onnistunut yhden näinkin nätin piirtämään!
      Mä oon toi mokan Paula, ja tää kiteyttää aika hyvin mun ajatukset. Oon Jyväskylässä kasvanut, mutta nähnyt tän talon aina vaan takapuolelta ja pitänyt sitä miellyttävän neutraalina, kiinnittämättä suurempaa huomiota. Tuo kuva jotenkin hätkähdytti. En edes tiedä mikä talossa miellyttää, varmaankin eleettömän hillitty ulkonäkö, joka kuitenkin poikkeaa niin paljon tämmöisen kasarilapsen elämän aikana rakennetuista taloista. Tässä rakennuksessa tuntuu olevan sielu. Itse Aalto ei mua noin kategorisesti puhuttele. Esimerkiksi Valtiontalo Jyväskylän keskustassa on ihan hirvee.

      Lainaa

    25. Kilokalori 20.4.2021 7:12
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      Alvar Aaltoa haukkuu yleensä ihmiset, jotka eivät osaa nimetä yhtään muuta suomalaista arkkitehtia. Ja sitten samaan syssyyn haukutaan kaikki betonilähiöt, joiden syntyyn ei ole vaikuttanut kukaan muu kuin betonielementtitehtaan elementtisuunnittelija.

      Lainaa

    26. Säkkipimeä siili 12.11.2022 17:39
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Kilokalori: Alvar Aaltoa haukkuu yleensä ihmiset, jotka eivät osaa nimetä yhtään muuta suomalaista arkkitehtia. Ja sitten samaan syssyyn haukutaan kaikki betonilähiöt, joiden syntyyn ei ole vaikuttanut kukaan muu kuin betonielementtitehtaan elementtisuunnittelija.
      Maria Nordin.

      Lainaa

    27. Iso-Britannian paras kotiviemäri 15.2.2024 1:24
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Kalma Kassinen: Kuvassa talo on ehkä siedettävä verrattuna Aallon useisiin muihin yököttävämpiin hirvityksiin. Oma väheksyntäni liittyy osin Aallon vinksahtaneeseen estetiikkaan (joka ei miellytä - harva funkkis muutenkaan) ja osin niihin kauniisiin rakennuksiin, mitä on tuhottu alta, että on saatu Aallon suunnittelema, lähinnä [...]
      So edgy

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, talo, Alvar Aalto, rakennus, wifi, salasana, pilapuhelu