Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 9

Koira tuhoaa 1500 euron edestä ruokaa.
Koiranomistajat, osa 9

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +635 (669 ääntä)
      Niissä lääkerasioissa lukee kirjaimin ja pistekirjoituksella, mitä niissä on sisällä

      Lainaa

    2. Tulos: +647 (685 ääntä)
      Janille voikin sitten tulla yllätyksenä kun rahan sijasta saakin syytteen koiran varastamisesta ja kiristysyrityksestä jos ei palauta koiraa suosiolla omistajalleen...

      Lainaa

    3. Tulos: +194 (200 ääntä)
      Ei matokuurista ainakaan haittaa ole.

      Lainaa

    4. Leipäressu 7.5.2019 1:05
      Tulos: +297 (307 ääntä)
      Joo, Satu, sitä sattuu. Mun juttu oli kissan väliaikainen ehkäisylääke. Päänsärkyyn sekin.

      Lainaa

    5. Tulos: +308 (328 ääntä)
      Öh aika monessakin eri lääkkeessä on hyvin samankaltaiset liuskat, viime aikaisista ainakin antibiootti muistuttanut buranaliuskaa. Vähän on omaa tyhmyyttä jos ei tarkasta mistä liuskasta nappaa, varsinkin jos tapahtuu toistuvasti

      Lainaa

    6. pinkki puudeli 7.5.2019 1:10
      Tulos: +207 (209 ääntä)
      Petkele: Ei matokuurista ainakaan haittaa ole.
      Oot oikeessa. Eläinten matolääke Axilur tappaa myös ihmiseltä mahdollisesti löytyvät heisimadot.

      Lainaa

    7. Tulos: +337 (341 ääntä)
      Anteeksi oliko koira siis ensin tuhonnut 1500€ edestä ruokaa ja tämän seurauksena Jani otti kiinni? Ja on kyllä ollut huolimattomassa läjässä ruuat, ellei sossu nykyään jakele arvojuustoja ja kaviaaria.

      Lainaa

    8. Perspillu ja hyvät vitut 7.5.2019 1:52
      Tulos: -50 (160 ääntä)
      Satu, tiesitkö että nenäsi yläpuolella on kaksi pallonmuotoista elintä joita käytetään näköhavaintojen tekemiseen? Niitä kutsutaan silmiksi. Käytä niitä!

      Lainaa

    9. purppurakruunu 7.5.2019 2:49
      Tulos: +67 (81 ääntä)
      Sd: Öh aika monessakin eri lääkkeessä on hyvin samankaltaiset liuskat, viime aikaisista ainakin antibiootti muistuttanut buranaliuskaa. Vähän on omaa tyhmyyttä jos ei tarkasta mistä liuskasta nappaa, varsinkin jos tapahtuu toistuvasti
      Juuri tämän saman virheen takia ostan Ibumaxinini nykyään siinä muovipurkissa.

      Lainaa

    10. Tulos: +125 (137 ääntä)
      Näyttää siltä, että Jani ei ole kohdellut koiraa hyvin.

      Lainaa

    11. Tulos: +387 (393 ääntä)
      Tämä sossunruokahomma ei selvinnyt ikinä, mutta joku ystävällinen kanssaeläjä haki koiran pois ja toimitti löytölään, eli koiralle kävi lopulta ihan hyvin. :)

      Lainaa

    12. Tulos: +121 (131 ääntä)
      Ei ole satu vielä oppinut, että matolääkkeet voi säilyttää samassa paikassa missä kissan ruuat ja omat lääkkee lääkekaapissa.

      Lainaa

    13. Tulos: +132 (136 ääntä)
      bL: Tämä sossunruokahomma ei selvinnyt ikinä, mutta joku ystävällinen kanssaeläjä haki koiran pois ja toimitti löytölään, eli koiralle kävi lopulta ihan hyvin.
      Mulle selvis jo viestiä lukiessa, että tää tyyppi koittaa saada rahaa siihen ruokaan keksimällä tarinoita mitä koira on tuhonnut ja toi 100e ylläpitokulutkin kertoo jo aika paljon kun koiraa ruokkii satasella vähintään kuukauden.

      Lainaa

    14. Tulos: +126 (130 ääntä)
      Kunhan ei syöttäisi koiralle buranaa matolääkkeenä.

      Lainaa

    15. Tulos: +173 (197 ääntä)
      Säilyttääkö joku lääkkeitä ilman pahvipakettia, vai miten voi mennä sekaisin?

      Lainaa

    16. Tulos: +157 (161 ääntä)
      1500 euron ruoka_kulut? Kustantaako sossu ravintolakäynnit? Ja huolen_pito_kulut 100 e kello viidestä eteenpäin? Liekö päivää kohden? Mitkä oikeushaasterahat oikein kiiluvat Janin silmissä? Ja olipa kumma, ettei häke tarttunut kiireettömään asiaan. Vahvaa järjenjuoksua kaiken kaikkiaan.

      Lainaa

    17. Tulos: -69 (107 ääntä)
      Kiisu: Niissä lääkerasioissa lukee kirjaimin ja pistekirjoituksella, mitä niissä on sisällä
      Noista liuskoista tai listoista, kuten Satu mainitsi, ei näe. Pistekirjoitusta ei ole missään ja tekstiäkään ei olee kaikissa. Buranassa tosin taitaa olla, tuosta toisesta en ole varma, mutta ihan inhimillinen virhe tuo oli.

      Lainaa

    18. Tulos: +108 (202 ääntä)
      Pera: Noista liuskoista tai listoista, kuten Satu mainitsi, ei näe. Pistekirjoitusta ei ole missään ja tekstiäkään ei olee kaikissa. Buranassa tosin taitaa olla, tuosta toisesta en ole varma, mutta ihan inhimillinen virhe tuo oli.
      Täyden aivovammaisen virhe se on. Normaaliälyinen ihminen ei A. Säilytä lääkkeitä irrallaan ja sikinsokin missä sattuu. Vaan omissa pakkauksissaan, joissa lukee sisällön tiedot. B. Ei syö lääkkeitä joissa ei päällä lue, mitä ne ovat.

      Lainaa

    19. Tulos: -63 (121 ääntä)
      Hihi: 1500 euron ruoka_kulut? Kustantaako sossu ravintolakäynnit? Ja huolen_pito_kulut 100 e kello viidestä eteenpäin? Liekö päivää kohden? Mitkä oikeushaasterahat oikein kiiluvat Janin silmissä? Ja olipa kumma, ettei häke tarttunut kiireettömään asiaan. Vahvaa järjenjuoksua kaiken kaikkiaan.
      Päätä särkee, kun ajattelee näitä urpoja, jotka soittavat HÄTÄkeskukseen elukoista. Pitäis tulla sakot jokaisesta tarpeettomasta soitosta. Häkeen soitetaan, kun on kyse hengenvaarasta.

      Lainaa

    20. Tulos: +142 (148 ääntä)
      Lääkekiuskoissa näkyy kyllä pohjassa mitä lääkettä ovat, juuri siitä syystä jos pahvipaketti sattuu katoamaan. Jos ei sitä älyä lukea, on kyllä aika tollo.

      Lainaa

    21. Tulos: +109 (111 ääntä)
      Lääkkeen nimi ja vahvuus lukee myös siinä liuskassa jos paketitkin menee sekasin.

      Lainaa

    22. Tulos: -54 (110 ääntä)
      Sargee: Täyden aivovammaisen virhe se on. Normaaliälyinen ihminen ei A. Säilytä lääkkeitä irrallaan ja sikinsokin missä sattuu. Vaan omissa pakkauksissaan, joissa lukee sisällön tiedot. B. Ei syö lääkkeitä joissa ei päällä lue, mitä ne ovat.
      Mä olen se epänormaaliälyinen sitten :D Heitän sen pahvipakkauksen jo apteekissa roskiin. Toki en söisi liuskasta, missä ei ole minkäänsortin tekstiä, kyllä niihin folioihin on lääkkeen nimi ja parasta ennen päiväys painettuna.

      Lainaa

    23. Tulos: +144 (154 ääntä)
      : Päätä särkee, kun ajattelee näitä urpoja, jotka soittavat HÄTÄkeskukseen elukoista. Pitäis tulla sakot jokaisesta tarpeettomasta soitosta. Häkeen soitetaan, kun on kyse hengenvaarasta.
      Tämä ei itseasiassa pidä paikkaansa. Poliisiasiat kuuluvat myös hätäkeskukseen ja aina ei ole kyse hengenvaarasta.

      Lainaa

    24. Sateenkaarikala 7.5.2019 9:27
      Tulos: +73 (75 ääntä)
      Anskuli: Mä olen se epänormaaliälyinen sitten Heitän sen pahvipakkauksen jo apteekissa roskiin. Toki en söisi liuskasta, missä ei ole minkäänsortin tekstiä, kyllä niihin folioihin on lääkkeen nimi ja parasta ennen päiväys painettuna.
      Kaikki lääkkeet ei säily kovin hyvin ilman pahvipakettia. Monet esim. valoherkkiä. Mut mikäs siinä tietysti, jos kuitenkin tehon lääkkeistä saanut.

      Lainaa

    25. Tulos: +25 (77 ääntä)
      Sateenkaarikala: Kaikki lääkkeet ei säily kovin hyvin ilman pahvipakettia. Monet esim. valoherkkiä. Mut mikäs siinä tietysti, jos kuitenkin tehon lääkkeistä saanut.
      Saati sitten että niissä liuskoissa ei lue mahdollisia sivuoireita taikka missä vaiheessa ottaa yhteys lääkäriin jos onkin lääkeaineallergia tai joku muu ei yhteensopiva lääke rinnalla. Ja jos on niin väliinpitämätön että ei kiinnosta sen paketin olemassaolo, niin tuskin on käynyt allergiatesteissäkään testaamassa jokaista lääkeainetta. Kun ei sitä voi koskaan tietää. Ja on se ihan hyvä varmistaa pakkausselosteesta että mitenkä suuri annostus ottaa.

      Lainaa

    26. Sprinkles 7.5.2019 9:54
      Tulos: +106 (114 ääntä)
      Jani on kyllä joku porvarispurgu, jos sossu kustantaa 1500 euron einekset ja koiraakin on varaa pitää TOISESSA WC-tilassa (aika monella isoissakin omakotitaloissa asuvalla on yleensä vain yksi WC-tila..) Satu, en olisi huolissani syömistäsi matolääkkeistä, mutta vaihtoehtoisesti hyvin huolissani koiran syömistä buranoista.

      Lainaa

    27. Tulos: -14 (38 ääntä)
      Syö se koira niin ootte sujut.

      Lainaa

    28. Tulos: +10 (46 ääntä)
      Anskuli: Mä olen se epänormaaliälyinen sitten Heitän sen pahvipakkauksen jo apteekissa roskiin. Toki en söisi liuskasta, missä ei ole minkäänsortin tekstiä, kyllä niihin folioihin on lääkkeen nimi ja parasta ennen päiväys painettuna.
      Sua ei sitten kiinnosta mitkään varoitukset tai sivuvaikutukset :(

      Lainaa

    29. aamu-uninen 7.5.2019 10:22
      Tulos: +40 (60 ääntä)
      Maijja: Sua ei sitten kiinnosta mitkään varoitukset tai sivuvaikutukset
      eiköhän sitä buranaa ole jo pariin otteeseen ehkä ottanut, jos sitä itse käy apteekista ostamassa ja silloin tietää tuleeko oireita vai ei. Ei siihen sitä pahvia tarvita. Ja kaikki lääkärit tietävät mitä kyseinen lääke sisältää, jos ei tiedä niin se ei kyllä varmasti hätätilanteessa ole se vakavin ongelma.

      Lainaa

    30. Tulos: -11 (29 ääntä)
      bleb: Saati sitten että niissä liuskoissa ei lue mahdollisia sivuoireita taikka missä vaiheessa ottaa yhteys lääkäriin jos onkin lääkeaineallergia tai joku muu ei yhteensopiva lääke rinnalla. Ja jos on niin väliinpitämätön että ei kiinnosta sen paketin olemassaolo, niin tuskin on käynyt allergiatesteissäkään testaamassa [...]
      Um, kai kaikki muutenkin säilyttävät lääkkeet suljetuissa lääkekaapeissa, varsinkin jos on kyse lapsi- tai lemmikkitaloudesta, joten valoherkkyys tuskin on ongelma? Ja itse ainakin kierrätän sekä pahvit että ohjeet samantien -liuskassa lukee mitä se on, omat verenpainelääkkeet, käsikauppalääkkeet "jollain on päänsärkyä" ja eläinten lääkkeet säilytetään tietenkin erikseen, joten virheen mahdollisuutta ei pitäisi juuri olla. Lisäksi vielä sekin että eri lääkkeillä saattaa olla ristivaikutuksia joten jos mikään epäilyttää, parasta suunnata farmaseutin puheille. (Pahin mitä olen koskaan tehnyt on sekoittaa melatoniini ja kofeiini, ne kun olivat molemmat kaapissa "Joo'lle, unisähläykseen, ei resepti").

      Lainaa

    31. Hammaspeikko 7.5.2019 11:45
      Tulos: +57 (65 ääntä)
      bleb: Saati sitten että niissä liuskoissa ei lue mahdollisia sivuoireita taikka missä vaiheessa ottaa yhteys lääkäriin jos onkin lääkeaineallergia tai joku muu ei yhteensopiva lääke rinnalla. Ja jos on niin väliinpitämätön että ei kiinnosta sen paketin olemassaolo, niin tuskin on käynyt allergiatesteissäkään testaamassa [...]
      Ai että allergiatesteihin pitäisi joka lääkkeen kanssa mennä? Nyt kyllä liioittelet, ei kyllä ole tarpeen. Jos tulee oireita niin sitten heti yhteys lääkäriin. Ja lääke pois. On kokeiltu. Ai niin ja kaiken pakkauksessa olevan infon saa netistä jos pakkauksen vaikka heittääkin menemään. Kyllä itse uuteen lääkkeeseen aina tutustun mutta tosissasiko meinaat että pitäisi keräillä niitä paketteja kun vuosikaudet syö samaa lääkettä? Annostuskin on netissä jos sen jostain syystä unohtaisi eikä yhtään pakettia pyöri nurkissa.

      Lainaa

    32. Parempi vaihtoehto 7.5.2019 11:59
      Tulos: +59 (67 ääntä)
      : Päätä särkee, kun ajattelee näitä urpoja, jotka soittavat HÄTÄkeskukseen elukoista. Pitäis tulla sakot jokaisesta tarpeettomasta soitosta. Häkeen soitetaan, kun on kyse hengenvaarasta.
      Ei nyt ihan pidä paikkaansa. Hätäkeskukseen soitetaan vaikkapa tulipalosta, vaikka kukaan ei olisi hengenvaarassa. Hätäkeskukselle kuuluvat myös poliisille tehtävät ilmoitukset, kuten esimerkiksi punaista päin ajamiset (törkeimmät on syytä ilmoittaa), suojatiellä väistämättä jättämiset ja vaikkapa ihan tavalliset ilmoitukset häiriötä aiheuttavista asioista. Kun poliisille tehtävät hätäilmoitukset siirrettiin hätäkeskuksille, hätäkeskuspäivystäjät saattoivat yrittää väittää, että vaikkapa punaista päin ajamisia ei kuulu ilmoittaa heille, vaan poliisille. Mihinkäs ilmoitat, kun alkuvaiheessa poliisin hätänumero kääntyi hätäkeskukseen, eikä muuta numeroa enää ollut. Mutta kovasti intettiin, että punaista päin ajamiset eivät kuulu hätäkeskuksille ilmoitettaviin asioihin. Kylläpä vain kuuluivat, sanoi laitoksen johto ja järjesti päivystäjille lisäkoulutusta.

      Lainaa

    33. Tulos: -20 (38 ääntä)
      Olisiko mennyt näin: 1. koira tuhosi Janin ruoat (ruokapussin jossain ulkona?) 2. Jani otti koiran kiinni 3. koira teki LISÄÄ tuhoja (mitä?) 1 500 euron edestä Ei varmaan tarkoittanut, että ne ruoat oli 1 500 euron arvoisia, mutta kirjoitti aika epäselvästi.

      Lainaa

    34. äölkjhgfdsa 7.5.2019 12:39
      Tulos: +37 (45 ääntä)
      Oiskohan tuo urpo peräti varastanut koiran ja sitten yrittänyt kiristää sillä rahaa. Hankalaa sekin että lain edessä lemmikit rinnastetaan tavaraan.

      Lainaa

    35. Tulos: -6 (8 ääntä)
      Petkele: Ei matokuurista ainakaan haittaa ole.
      Voi se vähän pajauttaa, matolääkkeet vaikuttaa keskushermostoon

      Lainaa

    36. Tulos: +61 (61 ääntä)
      : Päätä särkee, kun ajattelee näitä urpoja, jotka soittavat HÄTÄkeskukseen elukoista. Pitäis tulla sakot jokaisesta tarpeettomasta soitosta. Häkeen soitetaan, kun on kyse hengenvaarasta.
      Samaa mieltä häken turhasta kuormittamisesta, mutta keskittämisideologiaa tuputtavat hallitukset ovat suuressa viisaudessaan päättäneet, että kiireetöntä ilmoitusnumeroa ei enää tarvita. Poliisiasemiakin vain suurimmissa kaupungeissa.

      Lainaa

    37. Liikenteessä 7.5.2019 15:19
      Tulos: +12 (36 ääntä)
      Parempi vaihtoehto: Ei nyt ihan pidä paikkaansa. Hätäkeskukseen soitetaan vaikkapa tulipalosta, vaikka kukaan ei olisi hengenvaarassa. Hätäkeskukselle kuuluvat myös poliisille tehtävät ilmoitukset, kuten esimerkiksi punaista päin ajamiset (törkeimmät on syytä ilmoittaa), suojatiellä väistämättä jättämiset ja vaikkapa ihan tavalliset [...]
      Aika monta kertaa päivässä saisin olla häkeen soittelemassa, jos pitäisi ilmoittaa jokaisesta autosta, joka ei väistänyt suojatien reunassa odottavaa. Se on valitettavasti todella yleistä. Ei ole mitään syytä ilmoittaa siitä häkeen, koska poliisi ei voi jälkikäteen edes tehdä asialla mitään. Juuri tuollaisilla puheluilla ruuhkautetaan hätäkeskusta ja voidaan estää avunsaanti sitä oikeasti tarvitseville.

      Lainaa

    38. Capitain Obivious 7.5.2019 15:39
      Tulos: -9 (15 ääntä)
      Kiisu: Niissä lääkerasioissa lukee kirjaimin ja pistekirjoituksella, mitä niissä on sisällä
      ilmeisesti on ottanut joskus levyt pakkauksistaan ja ei ole laittanut käytön jälkeen takaisin. Eli sisälevyt on menny sekaisin ilman että ulkopakkauksia edes oli saatavilla.

      Lainaa

    39. Tulos: +31 (47 ääntä)
      Sargee: Pera
      Yeah.. Se onkin sopiva mittari "normaaliälyiselle" että säilyttääkö lääkkeitä pakkauksissa vai ei. NOT. Esim. jos lähtee reissulle, on hygieniapussiin helpompi pakata pari liuskaa, kuin useita kokonaisia pakkauksia. Tämmöinen rationaalinen ajattelu ei todellakaan ole aivovamman merkki, mutta sen sijaan ihmisten haukkuminen aivovammaiseksi tämmösten syiden takia kertoo ainoastaan sinun omasta idioottimaisuudesta.

      Lainaa

    40. Ainajotaikummaa 7.5.2019 16:32
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Voi ei!!!

      Lainaa

    41. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Huolen pito kulut.

      Lainaa

    42. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Merppa: Kunhan ei syöttäisi koiralle buranaa matolääkkeenä.
      Mietin just samaa. Koiraltahan lähtee todennäköisesti henki. Jospa sitten alkaisi lukemaan mitä niisä paketeissa lukee ja hieman huolehtimaan asioista.

      Lainaa

    43. Tulos: +36 (36 ääntä)
      Itse ainakin pidän lääkeliuskat pakkauksissaan. Heitän liuskat pois kuin tyhjenevät, ja kun viimeinen liuska loppuu, heitän pakkauksen samalla pois. Sitten haen uuden lääkepakkauksen apteekista. Lääkekaappi pysyy siistimpänä ja lääkkeet eivät mene sekaisin, minulla kun on useita päivittäin otettavia reseptilääkkeitä ja perheenjäsenillä taas omat lääkkeensä.

      Lainaa

    44. Turun Murre 8.5.2019 1:49
      Tulos: +22 (26 ääntä)
      Pera: Yeah.. Se onkin sopiva mittari “normaaliälyiselle” että säilyttääkö lääkkeitä pakkauksissa vai ei. NOT. Esim. jos lähtee reissulle, on hygieniapussiin helpompi pakata pari liuskaa, kuin useita kokonaisia pakkauksia. Tämmöinen rationaalinen ajattelu ei todellakaan ole aivovamman merkki, mutta sen sijaan ihmisten [...]
      Ulkomaille reissatessa lääkkeiden on kuitenkin oltava alkuperäispakkauksissaan. Etenkin pääasiallisesti keskushermostoon vaikuttavien lääkkeisen osalta on huolehdittava myös paperit kuntoon reissua varten. Ja PKV-lääkkeet eivät suinkaan kaikki ole huumaavia, vaan joukossa on esim. ihan käsikaupassakin myytäviä allergia- ja matkapahoinvointilääkeitä.

      Lainaa

    45. Tulos: +25 (29 ääntä)
      : Päätä särkee, kun ajattelee näitä urpoja, jotka soittavat HÄTÄkeskukseen elukoista. Pitäis tulla sakot jokaisesta tarpeettomasta soitosta. Häkeen soitetaan, kun on kyse hengenvaarasta.
      On olemasa paljonkin tapauksia milloin voi hätäkeskukseen soittaa eläimistä. Perus karhu yms. petohavainnot taajamista voi soittaa sinne. Se on kuitenkin helpoin tie ilmoittaa asiasta. Jäihin pudonneet peurat ja kauriitkin voi ilmoittaa sinne. Nämä nyt olivatkin esimerkkejä hengenvaarasta. Ihmisten ja niiden elukoiden. Sitten on ihan oikeita tapauksia, joissa nyt ei ole hengenvaaraa, mutta muuta haittaa, kuten linnut hormeissa, kauppakeskuksissa ja vaikka poro moottoritiellä. Ei se hengenvaaraa aiheuta, mutta riskinsä kylläkin. Eikä sitä lintua saisi sinne hormiin kaasuttaa kuin juutalaista. Pulu ruokahyllyllä ei tapa ketään, mutta täytyy se sieltä pois saada ja hätäkeskus osaa kyllä tilanteeseen sopivaa sakkia hälyttää tai neuvoa soittamaan riistanhoitajille. Helsingissä ainakin on ihan varta vasten eläintehtäviin oma paloauto ja erikseen palkattu palomies. Missään helposti saatavilla ei enää ole numeroita, joihin voisi ilmoittaa kiireettömistä tehtävistä, niin häkeenhän se on soitettava, jos ei itse viitsi asialle mitään tehdä. Tässä mokassa soitto oli turha, mutta ilmoittaja olikin sen verran vihainen ettei järki toimi kunnolla. Tokkopa se toimii muutenkaan

      Lainaa

    46. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Vinkki vitonen: säilytä eläinten lääkkeet eri paikassa kuin ihmisten lääkkeet (äläkä laita koiran matolääkkeitä käsilaukkuun)

      Lainaa

    47. perinnetyyppi 8.5.2019 16:26
      Tulos: -48 (52 ääntä)
      ihmiset jotka käyttää usein buranaa tai muita särkylääkkeitä on pelkkää saastaa silmissäni. kertaakaan edes krapulan takia en ole moisiin joutunut turvautumaan. hävetkää

      Lainaa

    48. saastasanomat 8.5.2019 18:03
      Tulos: -6 (8 ääntä)
      PerspⅰIIu ja hyvät vitut: Satu, tiesitkö että nenäsi yläpuolella on kaksi pallonmuotoista elintä joita käytetään näköhavaintojen tekemiseen? Niitä kutsutaan silmiksi. Käytä niitä!
      Pallon muotoisia

      Lainaa

    49. John Forexample 9.5.2019 8:49
      Tulos: +7 (11 ääntä)
      Ymmärrän hyvin tuon matolääketilanteen. Toissailtana otin päänsärkyyn eläimille tarkoitetun pillerin joka oli eksynyt mun lääkekaappiin. Eilinen päivä meni ripuloidessa, viimeyö heräillessä vatsakramppeihin ja nyt olen töissä ja yritän pysyä tuolilla tipahtamatta kun on hiukan heikko olo. Lääkärin mukaan ei vaarallista mutta olo saattaa olla hiukan huono pari päivää... :D

      Lainaa

    50. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Ei se paketti välttämättä auta. Kerran migreenissä nappasin migreenilääkkeen ja menin nukkumaan migreeniä pois. Aamulla ihmettelin, että miksiköhän mun vanhat nukahtamislääkkeet on pöydällä. Oli muuten lähes identtinen paketti (siis se pahvinen) Migreeni lähti, yhtä kaikki

      Lainaa

    51. Avaruuskatti 4.6.2019 12:54
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      perinnetyyppi: ihmiset jotka käyttää usein buranaa tai muita särkylääkkeitä on pelkkää saastaa silmissäni. kertaakaan edes krapulan takia en ole moisiin joutunut turvautumaan. hävetkää
      :DDDDDDD

      Lainaa

    52. Hellä lisko 6.3.2024 17:27
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Alekseli: On olemasa paljonkin tapauksia milloin voi hätäkeskukseen soittaa eläimistä. Perus karhu yms. petohavainnot taajamista voi soittaa sinne. Se on kuitenkin helpoin tie ilmoittaa asiasta. Jäihin pudonneet peurat ja kauriitkin voi ilmoittaa sinne. Nämä nyt olivatkin esimerkkejä hengenvaarasta. Ihmisten ja niiden [...]
      Vai ei poro moothoritiellä aiheuta henkhenvaaraa.

      Lainaa

    53. Maksuton joutsen 6.3.2024 21:02
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      perinnetyyppi: ihmiset jotka käyttää usein buranaa tai muita särkylääkkeitä on pelkkää saastaa silmissäni. kertaakaan edes krapulan takia en ole moisiin joutunut turvautumaan. hävetkää
      Siis etkö sä kestä juoda viinaa ilman, että tulee krapula?
      Kuinka nolo voi ihminen olla?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, koirat, hätäkeskus, sossu, ruoka, Burana, lääkkeet, matolääke