Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Koiranomistajat, osa 9

  Suurenna näkymä
  Koiranomistajat, osa 9

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +573 (603 ääntä)
   Niissä lääkerasioissa lukee kirjaimin ja pistekirjoituksella, mitä niissä on sisällä

   Lainaa

  2. Tulos: +587 (621 ääntä)
   Janille voikin sitten tulla yllätyksenä kun rahan sijasta saakin syytteen koiran varastamisesta ja kiristysyrityksestä jos ei palauta koiraa suosiolla omistajalleen...

   Lainaa

  3. Tulos: +175 (181 ääntä)
   Ei matokuurista ainakaan haittaa ole.

   Lainaa

  4. Leipäressu 7.5.2019 1:05
   Tulos: +271 (279 ääntä)
   U2FsdGVkX1+ZZ6wcud55SiMChOHNWUTwErNL76spdAXvetdko1A3ERhIlEYw2rCCxc3ZkOYfY1bQ74J759HbQwtrXVb2Kc/1mIVotRRmhnvaSwyrbuDSKUCa3e6icuAVZNmBgkdHtf5q3WcQX9UmB9csBHSaWVms4sYihD0HqiQ=

   Lainaa

  5. Tulos: +278 (292 ääntä)
   Öh aika monessakin eri lääkkeessä on hyvin samankaltaiset liuskat, viime aikaisista ainakin antibiootti muistuttanut buranaliuskaa. Vähän on omaa tyhmyyttä jos ei tarkasta mistä liuskasta nappaa, varsinkin jos tapahtuu toistuvasti

   Lainaa

  6. pinkki puudeli 7.5.2019 1:10
   Tulos: +181 (183 ääntä)
   Petkele: Ei matokuurista ainakaan haittaa ole.
   Oot oikeessa. Eläinten matolääke Axilur tappaa myös ihmiseltä mahdollisesti löytyvät heisimadot.

   Lainaa

  7. Tulos: +302 (304 ääntä)
   Anteeksi oliko koira siis ensin tuhonnut 1500€ edestä ruokaa ja tämän seurauksena Jani otti kiinni? Ja on kyllä ollut huolimattomassa läjässä ruuat, ellei sossu nykyään jakele arvojuustoja ja kaviaaria.

   Lainaa

  8. Perspillu ja hyvät vitut 7.5.2019 1:52
   Tulos: -43 (141 ääntä)
   Satu, tiesitkö että nenäsi yläpuolella on kaksi pallonmuotoista elintä joita käytetään näköhavaintojen tekemiseen? Niitä kutsutaan silmiksi. Käytä niitä!

   Lainaa

  9. purppurakruunu 7.5.2019 2:49
   Tulos: +62 (72 ääntä)
   Sd: Öh aika monessakin eri lääkkeessä on hyvin samankaltaiset liuskat, viime aikaisista ainakin antibiootti muistuttanut buranaliuskaa. Vähän on omaa tyhmyyttä jos ei tarkasta mistä liuskasta nappaa, varsinkin jos tapahtuu toistuvasti
   Juuri tämän saman virheen takia ostan Ibumaxinini nykyään siinä muovipurkissa.

   Lainaa

  10. Tulos: +115 (123 ääntä)
   Näyttää siltä, että Jani ei ole kohdellut koiraa hyvin.

   Lainaa

  11. Tulos: +356 (358 ääntä)
   Tämä sossunruokahomma ei selvinnyt ikinä, mutta joku ystävällinen kanssaeläjä haki koiran pois ja toimitti löytölään, eli koiralle kävi lopulta ihan hyvin. :)

   Lainaa

  12. Tulos: +101 (111 ääntä)
   Ei ole satu vielä oppinut, että matolääkkeet voi säilyttää samassa paikassa missä kissan ruuat ja omat lääkkee lääkekaapissa.

   Lainaa

  13. Tulos: +113 (117 ääntä)
   bL: Tämä sossunruokahomma ei selvinnyt ikinä, mutta joku ystävällinen kanssaeläjä haki koiran pois ja toimitti löytölään, eli koiralle kävi lopulta ihan hyvin.
   Mulle selvis jo viestiä lukiessa, että tää tyyppi koittaa saada rahaa siihen ruokaan keksimällä tarinoita mitä koira on tuhonnut ja toi 100e ylläpitokulutkin kertoo jo aika paljon kun koiraa ruokkii satasella vähintään kuukauden.

   Lainaa

  14. Tulos: +109 (111 ääntä)
   Kunhan ei syöttäisi koiralle buranaa matolääkkeenä.

   Lainaa

  15. Tulos: +156 (176 ääntä)
   Säilyttääkö joku lääkkeitä ilman pahvipakettia, vai miten voi mennä sekaisin?

   Lainaa

  16. Tulos: +142 (144 ääntä)
   1500 euron ruoka_kulut? Kustantaako sossu ravintolakäynnit? Ja huolen_pito_kulut 100 e kello viidestä eteenpäin? Liekö päivää kohden? Mitkä oikeushaasterahat oikein kiiluvat Janin silmissä? Ja olipa kumma, ettei häke tarttunut kiireettömään asiaan. Vahvaa järjenjuoksua kaiken kaikkiaan.

   Lainaa

  17. Tulos: -58 (92 ääntä)
   Kiisu: Niissä lääkerasioissa lukee kirjaimin ja pistekirjoituksella, mitä niissä on sisällä
   Noista liuskoista tai listoista, kuten Satu mainitsi, ei näe. Pistekirjoitusta ei ole missään ja tekstiäkään ei olee kaikissa. Buranassa tosin taitaa olla, tuosta toisesta en ole varma, mutta ihan inhimillinen virhe tuo oli.

   Lainaa

  18. Tulos: +99 (179 ääntä)
   Pera: Noista liuskoista tai listoista, kuten Satu mainitsi, ei näe. Pistekirjoitusta ei ole missään ja tekstiäkään ei olee kaikissa. Buranassa tosin taitaa olla, tuosta toisesta en ole varma, mutta ihan inhimillinen virhe tuo oli.
   Täyden aivovammaisen virhe se on. Normaaliälyinen ihminen ei A. Säilytä lääkkeitä irrallaan ja sikinsokin missä sattuu. Vaan omissa pakkauksissaan, joissa lukee sisällön tiedot. B. Ei syö lääkkeitä joissa ei päällä lue, mitä ne ovat.

   Lainaa

  19. Tulos: -57 (107 ääntä)
   Hihi: 1500 euron ruoka_kulut? Kustantaako sossu ravintolakäynnit? Ja huolen_pito_kulut 100 e kello viidestä eteenpäin? Liekö päivää kohden? Mitkä oikeushaasterahat oikein kiiluvat Janin silmissä? Ja olipa kumma, ettei häke tarttunut kiireettömään asiaan. Vahvaa järjenjuoksua kaiken kaikkiaan.
   Päätä särkee, kun ajattelee näitä urpoja, jotka soittavat HÄTÄkeskukseen elukoista. Pitäis tulla sakot jokaisesta tarpeettomasta soitosta. Häkeen soitetaan, kun on kyse hengenvaarasta.

   Lainaa

  20. Tulos: +120 (126 ääntä)
   Lääkekiuskoissa näkyy kyllä pohjassa mitä lääkettä ovat, juuri siitä syystä jos pahvipaketti sattuu katoamaan. Jos ei sitä älyä lukea, on kyllä aika tollo.

   Lainaa

  21. Tulos: +90 (92 ääntä)
   Lääkkeen nimi ja vahvuus lukee myös siinä liuskassa jos paketitkin menee sekasin.

   Lainaa

  22. Tulos: -50 (98 ääntä)
   Sargee: Täyden aivovammaisen virhe se on. Normaaliälyinen ihminen ei A. Säilytä lääkkeitä irrallaan ja sikinsokin missä sattuu. Vaan omissa pakkauksissaan, joissa lukee sisällön tiedot. B. Ei syö lääkkeitä joissa ei päällä lue, mitä ne ovat.
   Mä olen se epänormaaliälyinen sitten :D Heitän sen pahvipakkauksen jo apteekissa roskiin. Toki en söisi liuskasta, missä ei ole minkäänsortin tekstiä, kyllä niihin folioihin on lääkkeen nimi ja parasta ennen päiväys painettuna.

   Lainaa

  23. Tulos: +128 (138 ääntä)
   : Päätä särkee, kun ajattelee näitä urpoja, jotka soittavat HÄTÄkeskukseen elukoista. Pitäis tulla sakot jokaisesta tarpeettomasta soitosta. Häkeen soitetaan, kun on kyse hengenvaarasta.
   Tämä ei itseasiassa pidä paikkaansa. Poliisiasiat kuuluvat myös hätäkeskukseen ja aina ei ole kyse hengenvaarasta.

   Lainaa

  24. Sateenkaarikala 7.5.2019 9:27
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Anskuli: Mä olen se epänormaaliälyinen sitten Heitän sen pahvipakkauksen jo apteekissa roskiin. Toki en söisi liuskasta, missä ei ole minkäänsortin tekstiä, kyllä niihin folioihin on lääkkeen nimi ja parasta ennen päiväys painettuna.
   Kaikki lääkkeet ei säily kovin hyvin ilman pahvipakettia. Monet esim. valoherkkiä. Mut mikäs siinä tietysti, jos kuitenkin tehon lääkkeistä saanut.

   Lainaa

  25. Tulos: +21 (67 ääntä)
   Sateenkaarikala: Kaikki lääkkeet ei säily kovin hyvin ilman pahvipakettia. Monet esim. valoherkkiä. Mut mikäs siinä tietysti, jos kuitenkin tehon lääkkeistä saanut.
   Saati sitten että niissä liuskoissa ei lue mahdollisia sivuoireita taikka missä vaiheessa ottaa yhteys lääkäriin jos onkin lääkeaineallergia tai joku muu ei yhteensopiva lääke rinnalla. Ja jos on niin väliinpitämätön että ei kiinnosta sen paketin olemassaolo, niin tuskin on käynyt allergiatesteissäkään testaamassa jokaista lääkeainetta. Kun ei sitä voi koskaan tietää. Ja on se ihan hyvä varmistaa pakkausselosteesta että mitenkä suuri annostus ottaa.

   Lainaa

  26. Sprinkles 7.5.2019 9:54
   Tulos: +89 (97 ääntä)
   Jani on kyllä joku porvarispurgu, jos sossu kustantaa 1500 euron einekset ja koiraakin on varaa pitää TOISESSA WC-tilassa (aika monella isoissakin omakotitaloissa asuvalla on yleensä vain yksi WC-tila..) Satu, en olisi huolissani syömistäsi matolääkkeistä, mutta vaihtoehtoisesti hyvin huolissani koiran syömistä buranoista.

   Lainaa

  27. Tulos: -11 (33 ääntä)
   Syö se koira niin ootte sujut.

   Lainaa

  28. Tulos: +9 (41 ääntä)
   Anskuli: Mä olen se epänormaaliälyinen sitten Heitän sen pahvipakkauksen jo apteekissa roskiin. Toki en söisi liuskasta, missä ei ole minkäänsortin tekstiä, kyllä niihin folioihin on lääkkeen nimi ja parasta ennen päiväys painettuna.
   Sua ei sitten kiinnosta mitkään varoitukset tai sivuvaikutukset :(

   Lainaa

  29. aamu-uninen 7.5.2019 10:22
   Tulos: +34 (54 ääntä)
   Maijja: Sua ei sitten kiinnosta mitkään varoitukset tai sivuvaikutukset
   eiköhän sitä buranaa ole jo pariin otteeseen ehkä ottanut, jos sitä itse käy apteekista ostamassa ja silloin tietää tuleeko oireita vai ei. Ei siihen sitä pahvia tarvita. Ja kaikki lääkärit tietävät mitä kyseinen lääke sisältää, jos ei tiedä niin se ei kyllä varmasti hätätilanteessa ole se vakavin ongelma.

   Lainaa

  30. Tulos: -10 (24 ääntä)
   bleb: Saati sitten että niissä liuskoissa ei lue mahdollisia sivuoireita taikka missä vaiheessa ottaa yhteys lääkäriin jos onkin lääkeaineallergia tai joku muu ei yhteensopiva lääke rinnalla. Ja jos on niin väliinpitämätön että ei kiinnosta sen paketin olemassaolo, niin tuskin on käynyt allergiatesteissäkään testaamassa [...]
   Um, kai kaikki muutenkin säilyttävät lääkkeet suljetuissa lääkekaapeissa, varsinkin jos on kyse lapsi- tai lemmikkitaloudesta, joten valoherkkyys tuskin on ongelma? Ja itse ainakin kierrätän sekä pahvit että ohjeet samantien -liuskassa lukee mitä se on, omat verenpainelääkkeet, käsikauppalääkkeet "jollain on päänsärkyä" ja eläinten lääkkeet säilytetään tietenkin erikseen, joten virheen mahdollisuutta ei pitäisi juuri olla. Lisäksi vielä sekin että eri lääkkeillä saattaa olla ristivaikutuksia joten jos mikään epäilyttää, parasta suunnata farmaseutin puheille. (Pahin mitä olen koskaan tehnyt on sekoittaa melatoniini ja kofeiini, ne kun olivat molemmat kaapissa "Joo'lle, unisähläykseen, ei resepti").

   Lainaa

  31. Hammaspeikko 7.5.2019 11:45
   Tulos: +46 (52 ääntä)
   bleb: Saati sitten että niissä liuskoissa ei lue mahdollisia sivuoireita taikka missä vaiheessa ottaa yhteys lääkäriin jos onkin lääkeaineallergia tai joku muu ei yhteensopiva lääke rinnalla. Ja jos on niin väliinpitämätön että ei kiinnosta sen paketin olemassaolo, niin tuskin on käynyt allergiatesteissäkään testaamassa [...]
   Ai että allergiatesteihin pitäisi joka lääkkeen kanssa mennä? Nyt kyllä liioittelet, ei kyllä ole tarpeen. Jos tulee oireita niin sitten heti yhteys lääkäriin. Ja lääke pois. On kokeiltu. Ai niin ja kaiken pakkauksessa olevan infon saa netistä jos pakkauksen vaikka heittääkin menemään. Kyllä itse uuteen lääkkeeseen aina tutustun mutta tosissasiko meinaat että pitäisi keräillä niitä paketteja kun vuosikaudet syö samaa lääkettä? Annostuskin on netissä jos sen jostain syystä unohtaisi eikä yhtään pakettia pyöri nurkissa.

   Lainaa

  32. Parempi vaihtoehto 7.5.2019 11:59
   Tulos: +50 (56 ääntä)
   : Päätä särkee, kun ajattelee näitä urpoja, jotka soittavat HÄTÄkeskukseen elukoista. Pitäis tulla sakot jokaisesta tarpeettomasta soitosta. Häkeen soitetaan, kun on kyse hengenvaarasta.
   Ei nyt ihan pidä paikkaansa. Hätäkeskukseen soitetaan vaikkapa tulipalosta, vaikka kukaan ei olisi hengenvaarassa. Hätäkeskukselle kuuluvat myös poliisille tehtävät ilmoitukset, kuten esimerkiksi punaista päin ajamiset (törkeimmät on syytä ilmoittaa), suojatiellä väistämättä jättämiset ja vaikkapa ihan tavalliset ilmoitukset häiriötä aiheuttavista asioista. Kun poliisille tehtävät hätäilmoitukset siirrettiin hätäkeskuksille, hätäkeskuspäivystäjät saattoivat yrittää väittää, että vaikkapa punaista päin ajamisia ei kuulu ilmoittaa heille, vaan poliisille. Mihinkäs ilmoitat, kun alkuvaiheessa poliisin hätänumero kääntyi hätäkeskukseen, eikä muuta numeroa enää ollut. Mutta kovasti intettiin, että punaista päin ajamiset eivät kuulu hätäkeskuksille ilmoitettaviin asioihin. Kylläpä vain kuuluivat, sanoi laitoksen johto ja järjesti päivystäjille lisäkoulutusta.

   Lainaa

  33. Tulos: -17 (31 ääntä)
   Olisiko mennyt näin: 1. koira tuhosi Janin ruoat (ruokapussin jossain ulkona?) 2. Jani otti koiran kiinni 3. koira teki LISÄÄ tuhoja (mitä?) 1 500 euron edestä Ei varmaan tarkoittanut, että ne ruoat oli 1 500 euron arvoisia, mutta kirjoitti aika epäselvästi.

   Lainaa

  34. äölkjhgfdsa 7.5.2019 12:39
   Tulos: +33 (41 ääntä)
   Oiskohan tuo urpo peräti varastanut koiran ja sitten yrittänyt kiristää sillä rahaa. Hankalaa sekin että lain edessä lemmikit rinnastetaan tavaraan.

   Lainaa

  35. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Petkele: Ei matokuurista ainakaan haittaa ole.
   Voi se vähän pajauttaa, matolääkkeet vaikuttaa keskushermostoon

   Lainaa

  36. Tulos: +54 (54 ääntä)
   : Päätä särkee, kun ajattelee näitä urpoja, jotka soittavat HÄTÄkeskukseen elukoista. Pitäis tulla sakot jokaisesta tarpeettomasta soitosta. Häkeen soitetaan, kun on kyse hengenvaarasta.
   Samaa mieltä häken turhasta kuormittamisesta, mutta keskittämisideologiaa tuputtavat hallitukset ovat suuressa viisaudessaan päättäneet, että kiireetöntä ilmoitusnumeroa ei enää tarvita. Poliisiasemiakin vain suurimmissa kaupungeissa.

   Lainaa

  37. Liikenteessä 7.5.2019 15:19
   Tulos: +9 (31 ääntä)
   Parempi vaihtoehto: Ei nyt ihan pidä paikkaansa. Hätäkeskukseen soitetaan vaikkapa tulipalosta, vaikka kukaan ei olisi hengenvaarassa. Hätäkeskukselle kuuluvat myös poliisille tehtävät ilmoitukset, kuten esimerkiksi punaista päin ajamiset (törkeimmät on syytä ilmoittaa), suojatiellä väistämättä jättämiset ja vaikkapa ihan tavalliset [...]
   Aika monta kertaa päivässä saisin olla häkeen soittelemassa, jos pitäisi ilmoittaa jokaisesta autosta, joka ei väistänyt suojatien reunassa odottavaa. Se on valitettavasti todella yleistä. Ei ole mitään syytä ilmoittaa siitä häkeen, koska poliisi ei voi jälkikäteen edes tehdä asialla mitään. Juuri tuollaisilla puheluilla ruuhkautetaan hätäkeskusta ja voidaan estää avunsaanti sitä oikeasti tarvitseville.

   Lainaa

  38. Capitain Obivious 7.5.2019 15:39
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Kiisu: Niissä lääkerasioissa lukee kirjaimin ja pistekirjoituksella, mitä niissä on sisällä
   ilmeisesti on ottanut joskus levyt pakkauksistaan ja ei ole laittanut käytön jälkeen takaisin. Eli sisälevyt on menny sekaisin ilman että ulkopakkauksia edes oli saatavilla.

   Lainaa

  39. Tulos: +23 (35 ääntä)
   Sargee: Pera
   Yeah.. Se onkin sopiva mittari "normaaliälyiselle" että säilyttääkö lääkkeitä pakkauksissa vai ei. NOT. Esim. jos lähtee reissulle, on hygieniapussiin helpompi pakata pari liuskaa, kuin useita kokonaisia pakkauksia. Tämmöinen rationaalinen ajattelu ei todellakaan ole aivovamman merkki, mutta sen sijaan ihmisten haukkuminen aivovammaiseksi tämmösten syiden takia kertoo ainoastaan sinun omasta idioottimaisuudesta.

   Lainaa

  40. Ainajotaikummaa 7.5.2019 16:32
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Voi ei!!!

   Lainaa

  41. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Huolen pito kulut.

   Lainaa

  42. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Merppa: Kunhan ei syöttäisi koiralle buranaa matolääkkeenä.
   Mietin just samaa. Koiraltahan lähtee todennäköisesti henki. Jospa sitten alkaisi lukemaan mitä niisä paketeissa lukee ja hieman huolehtimaan asioista.

   Lainaa

  43. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Itse ainakin pidän lääkeliuskat pakkauksissaan. Heitän liuskat pois kuin tyhjenevät, ja kun viimeinen liuska loppuu, heitän pakkauksen samalla pois. Sitten haen uuden lääkepakkauksen apteekista. Lääkekaappi pysyy siistimpänä ja lääkkeet eivät mene sekaisin, minulla kun on useita päivittäin otettavia reseptilääkkeitä ja perheenjäsenillä taas omat lääkkeensä.

   Lainaa

  44. Turun Murre 8.5.2019 1:49
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Pera: Yeah.. Se onkin sopiva mittari “normaaliälyiselle” että säilyttääkö lääkkeitä pakkauksissa vai ei. NOT. Esim. jos lähtee reissulle, on hygieniapussiin helpompi pakata pari liuskaa, kuin useita kokonaisia pakkauksia. Tämmöinen rationaalinen ajattelu ei todellakaan ole aivovamman merkki, mutta sen sijaan ihmisten [...]
   Ulkomaille reissatessa lääkkeiden on kuitenkin oltava alkuperäispakkauksissaan. Etenkin pääasiallisesti keskushermostoon vaikuttavien lääkkeisen osalta on huolehdittava myös paperit kuntoon reissua varten. Ja PKV-lääkkeet eivät suinkaan kaikki ole huumaavia, vaan joukossa on esim. ihan käsikaupassakin myytäviä allergia- ja matkapahoinvointilääkeitä.

   Lainaa

  45. Tulos: +16 (20 ääntä)
   : Päätä särkee, kun ajattelee näitä urpoja, jotka soittavat HÄTÄkeskukseen elukoista. Pitäis tulla sakot jokaisesta tarpeettomasta soitosta. Häkeen soitetaan, kun on kyse hengenvaarasta.
   On olemasa paljonkin tapauksia milloin voi hätäkeskukseen soittaa eläimistä. Perus karhu yms. petohavainnot taajamista voi soittaa sinne. Se on kuitenkin helpoin tie ilmoittaa asiasta. Jäihin pudonneet peurat ja kauriitkin voi ilmoittaa sinne. Nämä nyt olivatkin esimerkkejä hengenvaarasta. Ihmisten ja niiden elukoiden. Sitten on ihan oikeita tapauksia, joissa nyt ei ole hengenvaaraa, mutta muuta haittaa, kuten linnut hormeissa, kauppakeskuksissa ja vaikka poro moottoritiellä. Ei se hengenvaaraa aiheuta, mutta riskinsä kylläkin. Eikä sitä lintua saisi sinne hormiin kaasuttaa kuin juutalaista. Pulu ruokahyllyllä ei tapa ketään, mutta täytyy se sieltä pois saada ja hätäkeskus osaa kyllä tilanteeseen sopivaa sakkia hälyttää tai neuvoa soittamaan riistanhoitajille. Helsingissä ainakin on ihan varta vasten eläintehtäviin oma paloauto ja erikseen palkattu palomies. Missään helposti saatavilla ei enää ole numeroita, joihin voisi ilmoittaa kiireettömistä tehtävistä, niin häkeenhän se on soitettava, jos ei itse viitsi asialle mitään tehdä. Tässä mokassa soitto oli turha, mutta ilmoittaja olikin sen verran vihainen ettei järki toimi kunnolla. Tokkopa se toimii muutenkaan

   Lainaa

  46. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Vinkki vitonen: säilytä eläinten lääkkeet eri paikassa kuin ihmisten lääkkeet (äläkä laita koiran matolääkkeitä käsilaukkuun)

   Lainaa

  47. perinnetyyppi 8.5.2019 16:26
   Tulos: -34 (38 ääntä)
   ihmiset jotka käyttää usein buranaa tai muita särkylääkkeitä on pelkkää saastaa silmissäni. kertaakaan edes krapulan takia en ole moisiin joutunut turvautumaan. hävetkää

   Lainaa

  48. saastasanomat 8.5.2019 18:03
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   PerspⅰIIu ja hyvät vitut: Satu, tiesitkö että nenäsi yläpuolella on kaksi pallonmuotoista elintä joita käytetään näköhavaintojen tekemiseen? Niitä kutsutaan silmiksi. Käytä niitä!
   Pallon muotoisia

   Lainaa

  49. John Forexample 9.5.2019 8:49
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Ymmärrän hyvin tuon matolääketilanteen. Toissailtana otin päänsärkyyn eläimille tarkoitetun pillerin joka oli eksynyt mun lääkekaappiin. Eilinen päivä meni ripuloidessa, viimeyö heräillessä vatsakramppeihin ja nyt olen töissä ja yritän pysyä tuolilla tipahtamatta kun on hiukan heikko olo. Lääkärin mukaan ei vaarallista mutta olo saattaa olla hiukan huono pari päivää... :D

   Lainaa

  50. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Ei se paketti välttämättä auta. Kerran migreenissä nappasin migreenilääkkeen ja menin nukkumaan migreeniä pois. Aamulla ihmettelin, että miksiköhän mun vanhat nukahtamislääkkeet on pöydällä. Oli muuten lähes identtinen paketti (siis se pahvinen) Migreeni lähti, yhtä kaikki

   Lainaa

  51. Avaruuskatti 4.6.2019 12:54
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   perinnetyyppi: ihmiset jotka käyttää usein buranaa tai muita särkylääkkeitä on pelkkää saastaa silmissäni. kertaakaan edes krapulan takia en ole moisiin joutunut turvautumaan. hävetkää
   :DDDDDDD

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, koirat, hätäkeskus, sossu, ruoka, Burana, lääkkeet, matolääke