Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 327

SOS! Tatuointirasva on lopussa.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 327

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 30 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +293 (299 ääntä)
   Eli onko Fri ollut myös syntyjään kaiken pahan alku..

   Lainaa

  2. Tulos: +529 (535 ääntä)
   Onneksi Fri ei ole katkera. On ihan TÄYSIN normaalia olla vihainen erosta 20 vuoden jälkeen ja varsinkin avautua siitä jossain Espoon facebook-kirppisryhmässä. Ja hups, sinne se elämä sitten menikin..

   Lainaa

  3. Tulos: +102 (124 ääntä)
   Miksi iihmeessä nykyään on muotia tämä vinkumis-huomiohuoraus?

   Lainaa

  4. Tulos: +276 (288 ääntä)
   Varmaan niillä lapsillakin tosi kiva,kun isä rakastaa noinkin paljon. Lapsien elämän tukeminen taakka ja vaiva?

   Lainaa

  5. jukkapalmu 28.5.2019 7:33
   Tulos: -38 (60 ääntä)
   Huhhei: Onneksi Fri ei ole katkera. On ihan TÄYSIN normaalia olla vihainen erosta 20 vuoden jälkeen ja varsinkin avautua siitä jossain Espoon facebook-kirppisryhmässä. Ja hups, sinne se elämä sitten menikin..
   Toi oli Helsingin ryhmässä, ettei kauas menny :)

   Lainaa

  6. Tulos: +289 (301 ääntä)
   Mielenkiintoista, että elatusmaksut harmittaa enemmän kuin lapsien menettäminen erossa.

   Lainaa

  7. Tulos: +133 (137 ääntä)
   Känkky: Mielenkiintoista, että elatusmaksut harmittaa enemmän kuin lapsien menettäminen erossa.
   Näin ajatteli myös edesmennyt veljeni, ei ihan empaattisin ihminen jonka tunnen.

   Lainaa

  8. Tulos: +151 (163 ääntä)
   Onpas upee faija. "Lapset on kaiken pahan alku." Jos mä olisin ollu tän idiootin avioerossa tuomarina, niin olisin pistäny elareiden ja lainanlyhennysten lisäksi vielä pakollisen siivouksen kerran viikossa exän kämpässä tän kusiaisen velvollisuudeksi. Miten voikaan erossa käydä huonosti näin ihanalle ihmiselle.

   Lainaa

  9. Tulos: -50 (80 ääntä)
   Tatuointia ei tartte välttämättä rasvailla muutaku kerran. Muualla maailmassa niin on ohje, ja rantautumassa myös Suomeen. Ja ihan joku perusvoidekin tai vaikka naamarasva tossa olis käynyt, jos jotain haluaa laittaa. Jokaisella naisella on jotain rasvaa.

   Lainaa

  10. Tulos: +104 (106 ääntä)
   .SL3087: Tatuointia ei tartte välttämättä rasvailla muutaku kerran. Muualla maailmassa niin on ohje, ja rantautumassa myös Suomeen. Ja ihan joku perusvoidekin tai vaikka naamarasva tossa olis käynyt, jos jotain haluaa laittaa. Jokaisella naisella on jotain rasvaa.
   Mutta sillon kun se kutiaa on parempi laittaa rasvaa kuin raapia...

   Lainaa

  11. Tulos: +51 (99 ääntä)
   Ei vieläkään mee mulle perille että miksi ihmiset sanovat tatuointeja rumaksi kun eivät oo edes nähneet ko. leimaa? Miksi se on niin rumaa värittää ihoa haluamallaan tavalla?? En tatuoinnin hoidosta itte tiiä mitään, mutta Minen kommentti olisi voinut vielä olla ihan kiva ilman tuota lopun kettuilua.

   Lainaa

  12. Tulos: -96 (126 ääntä)
   Rahat loppu mutta tatskan kuitenkin otin! Ja loput ryyppäsin! #yolo

   Lainaa

  13. Tulos: +149 (157 ääntä)
   Juunas: Rahat loppu mutta tatskan kuitenkin otin! Ja loput ryyppäsin! #yolo
   Nyt on pakko kysyä että mistä sä sen rahattomuuden repäsit?

   Lainaa

  14. Tulos: +103 (107 ääntä)
   Jos Frin ex-vaimo sai lapset, niin mihin Fri olis tarvinnut elatusmaksuja ja lapsilisiä? Ja miksi ihmeessä Fri on maksanut ex-vaimon ja uuden miehen talon lyhennykset? Ei kai kukaan ole voinu häntä siihen pakottaa?

   Lainaa

  15. Tulos: -73 (93 ääntä)
   Oppiipahan Roosa juomaan sen yhden tai kahden vähemmän, niin selviät seuraavana päivänä apteekkiin tai selviät ylipäätään. Vaihtoehtoisesti huolehdit ne rasvat ajoissa ennen kuin korkkaat ensimmäistä. Krapula-Päivin uusi kaveri Krapula-Roosa.

   Lainaa

  16. Tulos: +114 (114 ääntä)
   Ilmeisesti ne lapset lakkaavat olemasta omia eron sattuessa? Ei vissiin kannata hankkia,jos ei ole valmis huolehtimiseen ja elätykseen tilanteessa kuin tilanteessa.

   Lainaa

  17. Tulos: -5 (37 ääntä)
   riesa: Jos Frin ex-vaimo sai lapset, niin mihin Fri olis tarvinnut elatusmaksuja ja lapsilisiä? Ja miksi ihmeessä Fri on maksanut ex-vaimon ja uuden miehen talon lyhennykset? Ei kai kukaan ole voinu häntä siihen pakottaa?
   Siskoni erotessaan maksoi vielä vuosia omaa osuuttaan asunto- ja autolainasta, vaikka siis asunto ja auto jäivät entiselle miehelle. Ei jaksanut alkaa tappelemaan... Samaten mieheni, joka erosi muutama vuosi sitten entisestä vaimostaan, tarjoutui ottamaan koko silloisen yhteisen lainan kontolleen ja omien sanojensa mukaan maksaa sitä koko loppuikänsä. Ymmärrän että erotessa voi suostua melkein mihin vain päästäkseen toisesta eroon/lieventääkseen syyllisyyttään, tai millään ei vain ole siinä kohtaa mitään väliä, mutta kun se tulee kuitenkin vaikuttamaan isosti omaan tulevaisuuteen ja lisäksi mahdollisen tulevan kumppanin tulevaisuuteen (niin kuin tässä tapauksessa minun). Jos joskus haluamme ostaa yhteisen asunnon, minun täytyy tienata aika hyvin että pystyn maksamaan asuntolainan kokonaisuudessaan omasta pussistani. No, näillä mennään. Mutta palatakseni asiaan, aika surullista jos Fri on vielä 20 vuodenkin jälkeen katkera. Tosin maksamisesta hän tunsi katkeruutta, ei lapsien menettämisestä, joten ehkäpä karmalla osuutta asiaan..?

   Lainaa

  18. Tulos: +122 (126 ääntä)
   "Muija saa kaiken. Elarit, lapsilisät ja uuden äijän" Fri olisi halunnut sen uuden äijän! Vähemmästäkin katkeroituu >:(

   Lainaa

  19. Tulos: +45 (69 ääntä)
   Mikä ihmeen muoti-ilmiö on haukkua tatuointeja ja heitä jotka semmoisen haluavat? Se on jokaisen oma asia mitä ihoonsa ottaa eikä se tartu muihin ihmisiin kuin rutto.

   Lainaa

  20. Tulos: +53 (57 ääntä)
   Juunas: Rahat loppu mutta tatskan kuitenkin otin! Ja loput ryyppäsin! #yolo
   Rahat ei ole loppu, vaan on niin paha krapula ettei jaksanut/ehtinyt mennä apteekkiin. Varmasti monelle tuttu tilanne.

   Lainaa

  21. Tulos: +14 (36 ääntä)
   bleb: Ei vieläkään mee mulle perille että miksi ihmiset sanovat tatuointeja rumaksi kun eivät oo edes nähneet ko. leimaa? Miksi se on niin rumaa värittää ihoa haluamallaan tavalla?? En tatuoinnin hoidosta itte tiiä mitään, mutta Minen kommentti olisi voinut vielä olla ihan kiva ilman tuota lopun kettuilua.
   Ihan samalla tavalla, kuin kuka tahansa pitää X asiaa rumana. X voi olla vaikka punainen tukka tahi tietty taide suuntaus. Voin itsekin sanoa, että en todellakaan tykkää pointillismista vaikka en todellakaan ole nähnyt niitä kaikkia. Ihan sama homma tatuoinneissa. Kaikkia ei vain kiehdo ajatus kuvasta iholla. Nimim: Tatuoitu Hiha

   Lainaa

  22. Tulos: +17 (37 ääntä)
   Mursu: Rahat ei ole loppu, vaan on niin paha krapula ettei jaksanut/ehtinyt mennä apteekkiin. Varmasti monelle tuttu tilanne.
   Käsi ylös kaikki jotka eivät koskaan ole olleet krapulassa. Jos sellaista useammin sattuu niin on paikka tarkistaa elämäntavat, mutta oikeasti? Ette ole tilanneet krapulapitsaa edes ensimmäisen vuoden opiskelijana? Liikaa juominen ei ole kaunis luonteenpiirre, mutta eipä ole liikaa tuomitseminenkaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Toni on kyllä ihanan kannustava.

   Lainaa

  24. Tulos: +65 (65 ääntä)
   Miten voi olla, että joku on jättänyt Frin kaltaisen kiltin miehen ja omistautuvan isän. Ihan sydäntä särkee miesparan puolesta. (Jostain syystä en usko Frin jättäneen entistä vaimoaan.)

   Lainaa

  25. Tulos: +47 (49 ääntä)
   RIP: Samaten mieheni, joka erosi muutama vuosi sitten entisestä vaimostaan, tarjoutui ottamaan koko silloisen yhteisen lainan kontolleen ja omien sanojensa omien sanojensa mukaan maksaa sitä koko loppuikänsä. Jos joskus haluamme ostaa yhteisen asunnon, minun täytyy tienata aika hyvin [...]
   Lohdutus: pankki ei myönnä yli 25v lainoja, eli jos miehesi ei ole n.60v niin tuskin loppuelmää maksaa. Toiseksi, sen voi myydä ja maksaa lainat pois myyntitulolla tai asua siinä itse, kerta on hänen omistuksessa täysin ja voit halutessasi ostaa siitä puolet tarvittaessa.

   Lainaa

  26. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Raxxus: Oppiipahan Roosa juomaan sen yhden tai kahden vähemmän, niin selviät seuraavana päivänä apteekkiin tai selviät ylipäätään. Vaihtoehtoisesti huolehdit ne rasvat ajoissa ennen kuin korkkaat ensimmäistä. Krapula-Päivin uusi kaveri Krapula-Roosa.
   Mä oon kohtalaisen varma että joku myi Roosalle ihan mielellään jonkun vanhan rasvapurkin ja tienasi hiukan kolikoita samalla kuin Roosa sai jatkaa krapulointiaan rauhassa. Oppikohan Roosa nyt siis että kannattaa juoda aina se yksi tai kaksi liikaa? Toinen vaihtoehto on että kukaan ei oppinut mitään ja huono olo tuli sen enempää suunnittelematta mutta onneksi ihmiset jeesailee joskus. Tai on jeesailematta, ei kuulosta miltään maailmanlopun tilanteelta. Kappas, härkänen pörrää katossa.

   Lainaa

  27. Kissamies2 3.6.2019 16:03
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Sinttu: Näin ajatteli myös edesmennyt veljeni, ei ihan empaattisin ihminen jonka tunnen.
   Kyllähän se nyt vituttaa tulla epäoikeudenmukaisesti ryöstetyksi. Lapsia voi tehdä uusia ja halvemmalla.

   Lainaa

  28. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Joo: Käsi ylös kaikki jotka eivät koskaan ole olleet krapulassa. Jos sellaista useammin sattuu niin on paikka tarkistaa elämäntavat, mutta oikeasti? Ette ole tilanneet krapulapitsaa edes ensimmäisen vuoden opiskelijana? Liikaa juominen ei ole kaunis luonteenpiirre, mutta eipä ole liikaa tuomitseminenkaan.
   O/ Ihana tää Suomen kulttuuri, jossa odotetaan että kaikki harrastaa kännäämistä ja ainakin siihen krapulakuntoon asti.

   Lainaa

  29. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Joo: Käsi ylös kaikki jotka eivät koskaan ole olleet krapulassa. Jos sellaista useammin sattuu niin on paikka tarkistaa elämäntavat, mutta oikeasti? Ette ole tilanneet krapulapitsaa edes ensimmäisen vuoden opiskelijana? Liikaa juominen ei ole kaunis luonteenpiirre, mutta eipä ole liikaa tuomitseminenkaan.
   Minä. En ole ollut krapulassa, koska en juo vaikka opiskelenkin. En nyt silti ollut tässä tapauksessa tuomitsemassa ketään, mutta halusin nyt ilmaista, että meitäkin löytyy, kun nyt erikseen kysyit.

   Lainaa

  30. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Liekö Mine sama, joka myös mm. Äityleissä jakelee aina yhtä mukavia ja hyödyllisiä kommentteja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: amme, kuva, kirpputori, kirppari, kirppis, Bepanthen, tatuoinnit, voide, rasva, ero, lapset