Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kiinan ihmeet, osa 19

Haluaako joku lähteä häihin Kiinaan kanssani?
Kiinan ihmeet, osa 19

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 22 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +302 (312 ääntä)
      Ovathan ne kiinalaiset häät näyttävä tapahtuma ja en pitäisi pois suljettuna etteikö se voisi olla yhden jos toisenkin ihmisen unelma kokea moinen tapahtuma (oudompiakin haaveita olen kuullut), tosin harvempi ihminen on valmis käyttämään tuhansia euroja voidakseen järjestää feikkihäät kiinassa.

      Lainaa

    2. Tulos: +116 (120 ääntä)
      Virpille on varmaan helppo myydä kaikkea rikkinäistä.

      Lainaa

    3. Mustalaisnaamio 21.5.2019 1:01
      Tulos: +156 (188 ääntä)
      Aika moni muukin kulttuuri suosii sitä, että HÄÄjuhlissa on kumpikin puoliso... Ja ymmärrän kyllä Elinan miestäkin siinä, että suomalaisena hääjuhlien järjestäminen Kiinassa voi olla kyllä ihan kiitettävän haasteellinen savotta. Miksi ne juhlat pitää sen miehen järjestää? Jos Elinalla kerran on rahaa, niin maksaa siitä järjestämisestä jollekin?

      Lainaa

    4. Tulos: +196 (218 ääntä)
      Mäkään en täysin ymmärtänyt mitä Elina haluaa. Mut jotenkin tuli olo, että tuolta palatessaan se mies tajuaa olevansa oikeasti naimisissa Elinan kanssa... Avioliittoon huijaus! Ja vielä, miksi ilmoitus myös paskaksi englanniksi kun etsii suomalaista miestä...

      Lainaa

    5. Tulos: -73 (123 ääntä)
      Luin sanat "heitä roskii" ja kuvittelin jo jätteiden viskelyä, mutta se olikin kirjoitusvirhe.

      Lainaa

    6. Tulos: +297 (301 ääntä)
      Siis haluaako Elina miehen mukaan aveciksi jonkun tutun/kaverin/sukulaisen häihin vai siis ihan että haluaa järjestää itselleen vielä "kiinalaiset hää"?

      Lainaa

    7. jukkapalmu 21.5.2019 7:56
      Tulos: +94 (100 ääntä)
      Pesusieni kerää karvat pesukoneesta. Sinne vaan pyykin sekaan.

      Lainaa

    8. Piisamirotta 21.5.2019 9:48
      Tulos: +86 (90 ääntä)
      jukkapalmu: Pesusieni kerää karvat pesukoneesta. Sinne vaan pyykin sekaan.
      Tai pala superloonia tms. Koiranomistajana elämä mullistui, kun keksi nakata neulahuovutusalustan pyykin sekaan. Takuuvarma kikka!

      Lainaa

    9. Tulos: +64 (66 ääntä)
      Sanna: Mäkään en täysin ymmärtänyt mitä Elina haluaa. Mut jotenkin tuli olo, että tuolta palatessaan se mies tajuaa olevansa oikeasti naimisissa Elinan kanssa… Avioliittoon huijaus! Ja vielä, miksi ilmoitus myös paskaksi englanniksi kun etsii suomalaista miestä…
      Minusta tuo alempi on automaattisen kääntäjän versio.

      Lainaa

    10. Tulos: +68 (72 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Aika moni muukin kulttuuri suosii sitä, että HÄÄjuhlissa on kumpikin puoliso… Ja ymmärrän kyllä Elinan miestäkin siinä, että suomalaisena hääjuhlien järjestäminen Kiinassa voi olla kyllä ihan kiitettävän haasteellinen savotta. Miksi ne juhlat pitää sen miehen järjestää? Jos Elinalla kerran on rahaa, niin maksaa siitä järjestämisestä jollekin?
      Luultavasti mies ei joutuisi itse järjestelyihin osaalistumaan, kuten ei myös tämä varamieskään. Alkuperäistä miestä ei vaan koko homma kiinnosta eikä halua mukaan, mutta ehkä naisen suku on kiinassa ja vaatii juhlia.

      Lainaa

    11. Tulos: +101 (103 ääntä)
      Elinan ilmoituksesta tuli mulle ensimmäisenä mieleen että Elina on vaan suomentanut ja julkaissut jonkun muun ilmoituksen; miksi selvästi suomalainen nainen haluaisi järjestää "kulttuurin vuoksi" häät Kiinassa. Eli joku kiinalainen nainen on mennyt naimisiin suomalaisen kanssa, suomalainen mies ei halua lähteä Kiinaan pitämään näön vuoksi häät kiinalaisten sukulaisten mieliksi, ja siksi vaimo etsii feikkisulhasta että saa kulttuuriin kuuluvat "häät" Kiinassa.

      Lainaa

    12. Tulos: +80 (82 ääntä)
      Sdx: Luultavasti mies ei joutuisi itse järjestelyihin osaalistumaan, kuten ei myös tämä varamieskään. Alkuperäistä miestä ei vaan koko homma kiinnosta eikä halua mukaan, mutta ehkä naisen suku on kiinassa ja vaatii juhlia.
      Näin tämän itsekin ymmärsin. Suku järjestää perinteiden mukaisesti hääjuhlat, mutta mies ei halua lähteä. Täten naiselle kelpaa kuka tahansa suomalainen mies sinne mukaan ja kustantaa tämän vapaaehtoisen matkankin. Jos olisin mies, ilmoittautuisin heti mukaan ilmaiselle reissulle.

      Lainaa

    13. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Piisamirotta: Tai pala superloonia tms. Koiranomistajana elämä mullistui, kun keksi nakata neulahuovutusalustan pyykin sekaan. Takuuvarma kikka!
      Pesusieni ja vaahtomuovi kokeiltu, muutaman karvan keräsivät ja siinä se.

      Lainaa

    14. Tulos: +109 (109 ääntä)
      Tuo karvankerääjä on tarkoitettu Aasian maissa yleiseen pesukonemalliin, joka on päältä auki ja pyörittää pyykkiä hitaasti vedessä, vähän niinkuin taikinaa vaivaisi. Tuo sitten lilluu siinä veden pinnalla ja kerää sieltä töhkät. Ei siis toimi meikäläiseen linkoavaan vehkeeseen ollenkaan tuo wishiltä tilattu kapine.

      Lainaa

    15. Tulos: -4 (16 ääntä)
      Jos nuo häät Kiinassa ei muka sulhasta kiinnosta, niin johan on "häät". Ihan klassinen huiputus kyseessä.

      Lainaa

    16. Tulos: +13 (37 ääntä)
      Minä ymmärtäisin, että Elina hakee deittiä jonkun toisen häihin? Ja häihin ei saa mennä ilman miespuolista seuralaista.. Mutta en kyllä tiedä kiinalaisista häistä mitään, pelkkä veikkaus.

      Lainaa

    17. Tulos: +37 (39 ääntä)
      Henkari: Minä ymmärtäisin, että Elina hakee deittiä jonkun toisen häihin? Ja häihin ei saa mennä ilman miespuolista seuralaista.. Mutta en kyllä tiedä kiinalaisista häistä mitään, pelkkä veikkaus.
      Ei kai siinä sitten olisi mitään häiden järjestämisestä...?

      Lainaa

    18. Tulos: -27 (35 ääntä)
      Kaikki kulttuurit sais lopettaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +43 (43 ääntä)
      Elina: minä voin tulla Kiinaan! En ole mies, mutta voin esittää vaikka viikon miestä, jos minulle maksetaan matkat Kiinaan. Kasvatan vaikka parran jos tarve vaatii!

      Lainaa

    20. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Sanna: Mäkään en täysin ymmärtänyt mitä Elina haluaa. Mut jotenkin tuli olo, että tuolta palatessaan se mies tajuaa olevansa oikeasti naimisissa Elinan kanssa… Avioliittoon huijaus! Ja vielä, miksi ilmoitus myös paskaksi englanniksi kun etsii suomalaista miestä…
      Paska englanti on ihan Facebookin automaattikäännös.

      Lainaa

    21. Tulos: +2 (2 ääntä)
      jukkapalmu: Pesusieni kerää karvat pesukoneesta. Sinne vaan pyykin sekaan.
      Täh, toimiiko tuo oikeasti?

      Lainaa

    22. Addiktoiva lepakko 6.4.2022 0:25
      Tulos: +1 (1 ääni)
      en tiedä mitä tuo Elina meinas, mutta jos kyseessä oli jonkun sen kaverin häät jonne hän tarttis avecin, voisin lähteä. Mikäs sen parempaa kun ilmanen reissu eksoottiseen Kiinaan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, kirpputori, karvankerääjä, karvat, pesukone, pyykki, häät, hääjuhla, kiina, Wish