Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kiinan ihmeet, osa 19

Haluaako joku lähteä häihin Kiinaan kanssani?
Suurenna näkymä
Kiinan ihmeet, osa 19

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 21 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +285 (295 ääntä)
   Ovathan ne kiinalaiset häät näyttävä tapahtuma ja en pitäisi pois suljettuna etteikö se voisi olla yhden jos toisenkin ihmisen unelma kokea moinen tapahtuma (oudompiakin haaveita olen kuullut), tosin harvempi ihminen on valmis käyttämään tuhansia euroja voidakseen järjestää feikkihäät kiinassa.

   Lainaa

  2. Tulos: +110 (112 ääntä)
   Virpille on varmaan helppo myydä kaikkea rikkinäistä.

   Lainaa

  3. Mustalaisnaamio 21.5.2019 1:01
   Tulos: +150 (178 ääntä)
   Aika moni muukin kulttuuri suosii sitä, että HÄÄjuhlissa on kumpikin puoliso... Ja ymmärrän kyllä Elinan miestäkin siinä, että suomalaisena hääjuhlien järjestäminen Kiinassa voi olla kyllä ihan kiitettävän haasteellinen savotta. Miksi ne juhlat pitää sen miehen järjestää? Jos Elinalla kerran on rahaa, niin maksaa siitä järjestämisestä jollekin?

   Lainaa

  4. Tulos: +185 (207 ääntä)
   Mäkään en täysin ymmärtänyt mitä Elina haluaa. Mut jotenkin tuli olo, että tuolta palatessaan se mies tajuaa olevansa oikeasti naimisissa Elinan kanssa... Avioliittoon huijaus! Ja vielä, miksi ilmoitus myös paskaksi englanniksi kun etsii suomalaista miestä...

   Lainaa

  5. Tulos: -69 (115 ääntä)
   Luin sanat "heitä roskii" ja kuvittelin jo jätteiden viskelyä, mutta se olikin kirjoitusvirhe.

   Lainaa

  6. Tulos: +285 (289 ääntä)
   Siis haluaako Elina miehen mukaan aveciksi jonkun tutun/kaverin/sukulaisen häihin vai siis ihan että haluaa järjestää itselleen vielä "kiinalaiset hää"?

   Lainaa

  7. jukkapalmu 21.5.2019 7:56
   Tulos: +90 (94 ääntä)
   Pesusieni kerää karvat pesukoneesta. Sinne vaan pyykin sekaan.

   Lainaa

  8. Piisamirotta 21.5.2019 9:48
   Tulos: +79 (83 ääntä)
   jukkapalmu: Pesusieni kerää karvat pesukoneesta. Sinne vaan pyykin sekaan.
   Tai pala superloonia tms. Koiranomistajana elämä mullistui, kun keksi nakata neulahuovutusalustan pyykin sekaan. Takuuvarma kikka!

   Lainaa

  9. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Sanna: Mäkään en täysin ymmärtänyt mitä Elina haluaa. Mut jotenkin tuli olo, että tuolta palatessaan se mies tajuaa olevansa oikeasti naimisissa Elinan kanssa… Avioliittoon huijaus! Ja vielä, miksi ilmoitus myös paskaksi englanniksi kun etsii suomalaista miestä…
   Minusta tuo alempi on automaattisen kääntäjän versio.

   Lainaa

  10. Tulos: +62 (66 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Aika moni muukin kulttuuri suosii sitä, että HÄÄjuhlissa on kumpikin puoliso… Ja ymmärrän kyllä Elinan miestäkin siinä, että suomalaisena hääjuhlien järjestäminen Kiinassa voi olla kyllä ihan kiitettävän haasteellinen savotta. Miksi ne juhlat pitää sen miehen järjestää? Jos Elinalla kerran on rahaa, niin maksaa siitä järjestämisestä jollekin?
   Luultavasti mies ei joutuisi itse järjestelyihin osaalistumaan, kuten ei myös tämä varamieskään. Alkuperäistä miestä ei vaan koko homma kiinnosta eikä halua mukaan, mutta ehkä naisen suku on kiinassa ja vaatii juhlia.

   Lainaa

  11. Tulos: +95 (97 ääntä)
   Elinan ilmoituksesta tuli mulle ensimmäisenä mieleen että Elina on vaan suomentanut ja julkaissut jonkun muun ilmoituksen; miksi selvästi suomalainen nainen haluaisi järjestää "kulttuurin vuoksi" häät Kiinassa. Eli joku kiinalainen nainen on mennyt naimisiin suomalaisen kanssa, suomalainen mies ei halua lähteä Kiinaan pitämään näön vuoksi häät kiinalaisten sukulaisten mieliksi, ja siksi vaimo etsii feikkisulhasta että saa kulttuuriin kuuluvat "häät" Kiinassa.

   Lainaa

  12. Tulos: +72 (74 ääntä)
   Sdx: Luultavasti mies ei joutuisi itse järjestelyihin osaalistumaan, kuten ei myös tämä varamieskään. Alkuperäistä miestä ei vaan koko homma kiinnosta eikä halua mukaan, mutta ehkä naisen suku on kiinassa ja vaatii juhlia.
   Näin tämän itsekin ymmärsin. Suku järjestää perinteiden mukaisesti hääjuhlat, mutta mies ei halua lähteä. Täten naiselle kelpaa kuka tahansa suomalainen mies sinne mukaan ja kustantaa tämän vapaaehtoisen matkankin. Jos olisin mies, ilmoittautuisin heti mukaan ilmaiselle reissulle.

   Lainaa

  13. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Piisamirotta: Tai pala superloonia tms. Koiranomistajana elämä mullistui, kun keksi nakata neulahuovutusalustan pyykin sekaan. Takuuvarma kikka!
   Pesusieni ja vaahtomuovi kokeiltu, muutaman karvan keräsivät ja siinä se.

   Lainaa

  14. Tulos: +95 (95 ääntä)
   Tuo karvankerääjä on tarkoitettu Aasian maissa yleiseen pesukonemalliin, joka on päältä auki ja pyörittää pyykkiä hitaasti vedessä, vähän niinkuin taikinaa vaivaisi. Tuo sitten lilluu siinä veden pinnalla ja kerää sieltä töhkät. Ei siis toimi meikäläiseen linkoavaan vehkeeseen ollenkaan tuo wishiltä tilattu kapine.

   Lainaa

  15. Tulos: -1 (11 ääntä)
   Jos nuo häät Kiinassa ei muka sulhasta kiinnosta, niin johan on "häät". Ihan klassinen huiputus kyseessä.

   Lainaa

  16. Tulos: +11 (33 ääntä)
   Minä ymmärtäisin, että Elina hakee deittiä jonkun toisen häihin? Ja häihin ei saa mennä ilman miespuolista seuralaista.. Mutta en kyllä tiedä kiinalaisista häistä mitään, pelkkä veikkaus.

   Lainaa

  17. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Henkari: Minä ymmärtäisin, että Elina hakee deittiä jonkun toisen häihin? Ja häihin ei saa mennä ilman miespuolista seuralaista.. Mutta en kyllä tiedä kiinalaisista häistä mitään, pelkkä veikkaus.
   Ei kai siinä sitten olisi mitään häiden järjestämisestä...?

   Lainaa

  18. Tulos: -22 (28 ääntä)
   Kaikki kulttuurit sais lopettaa.

   Lainaa

  19. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Elina: minä voin tulla Kiinaan! En ole mies, mutta voin esittää vaikka viikon miestä, jos minulle maksetaan matkat Kiinaan. Kasvatan vaikka parran jos tarve vaatii!

   Lainaa

  20. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Sanna: Mäkään en täysin ymmärtänyt mitä Elina haluaa. Mut jotenkin tuli olo, että tuolta palatessaan se mies tajuaa olevansa oikeasti naimisissa Elinan kanssa… Avioliittoon huijaus! Ja vielä, miksi ilmoitus myös paskaksi englanniksi kun etsii suomalaista miestä…
   Paska englanti on ihan Facebookin automaattikäännös.

   Lainaa

  21. Tulos: +1 (1 ääni)
   jukkapalmu: Pesusieni kerää karvat pesukoneesta. Sinne vaan pyykin sekaan.
   Täh, toimiiko tuo oikeasti?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kirpputori, karvankerääjä, karvat, pesukone, pyykki, häät, hääjuhla, kiina, Wish