Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 377

Nyt soitan poliisit.
Sekalaisia, osa 377

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Memerento 9.4.2019 0:34
      Tulos: +373 (411 ääntä)
      Tunnen Ronjan tuskan. Aikoinaan pelasin ekaa Simsiä sillä samalla yhdellä hahmolla, ja kun vihdoin oli saavuttanut hyvän elintason ja rempannu ison kämpän, tuli näytölle teksti: "Your sims has died" Sit kello alko pyörii vaan pikakelausta eteenpäin ja talo ja kaikki jäi turhaksi kun ei voinu pelata ilman sitä samaa simiä

      Lainaa

    2. Mustalaisnaamio 9.4.2019 0:35
      Tulos: +101 (119 ääntä)
      Ronja, sellaista on elämä.

      Lainaa

    3. Tulos: +543 (551 ääntä)
      Kenen ruumista Satu on pesemässä? Fobban puolesta kyselen.

      Lainaa

    4. Tulos: +872 (876 ääntä)
      Joskus itsestäkin tuntuu, että olen Sims-hahmo ja ämmä, joka mua ohjaa ei tunne yhtään cheat-koodia, joten teen kolme viikkoa töitä ostaakseni oven.

      Lainaa

    5. Tulos: +464 (476 ääntä)
      Hihi: Kenen ruumista Satu on pesemässä? Fobban puolesta kyselen.
      Jason Momoan?

      Lainaa

    6. Tulos: +366 (372 ääntä)
      Pikkarit kannattaa pestä, jos silmät vuotaa.

      Lainaa

    7. Höröplöö 9.4.2019 1:27
      Tulos: -38 (122 ääntä)
      Momoa ei kestänyt enää ja teki itsarin

      Lainaa

    8. Tulos: -93 (215 ääntä)
      Miten Muumien ja TIS:n ikäraja liittyy kestovaippojen myyntiin?

      Lainaa

    9. Tulos: +321 (347 ääntä)
      Ah lapsuusmuistoja, kun ensimmäisessä Sims-pelissä tuli hukutettua simejä uima-altaaseen poistamalla tikkaat ja odottamalla niiden nukahtamista altaassa.

      Lainaa

    10. Tulos: +78 (106 ääntä)
      Eiih, mä nauran itteni tärviölle ja muu perhe kohta herää mun hörötykseen! :D Kommentitkin ihan huippuja mokien ohella.

      Lainaa

    11. heikki4422 9.4.2019 4:17
      Tulos: +93 (101 ääntä)
      Jason Momoan Rip

      Lainaa

    12. Kakkulakekkuli 9.4.2019 4:41
      Tulos: +147 (153 ääntä)
      gigu: Miten Muumien ja TIS:n ikäraja liittyy kestovaippojen myyntiin?
      Kyseisessä ryhmässä joka OMVnä tunnetaan, on keskustelukin sallittu.

      Lainaa

    13. Tulos: -93 (125 ääntä)
      Memerento: Tunnen Ronjan tuskan. Aikoinaan pelasin ekaa Simsiä sillä samalla yhdellä hahmolla, ja kun vihdoin oli saavuttanut hyvän elintason ja rempannu ison kämpän, tuli näytölle teksti: “Your sims has died” Sit kello alko pyörii vaan pikakelausta eteenpäin ja talo ja kaikki jäi turhaksi kun ei voinu pelata ilman sitä samaa simiä
      “Your sims has died” :D:D en oo kyllä kirjoitus asulle noin pahasti repeilly hetkeen xD

      Lainaa

    14. Tulos: +235 (237 ääntä)
      Sims oli kyllä aikanaan tosi hauska peli, mutta lähinnä rakentelin sillä taloja. Pitihän ne aina sitten kokeilla ”oikeilla” asukkailla, mutta tuntuu etten koskaan pelannut sitä niinkuin sitä kuuluisi pelata kun 95% ajasta kulutin editorimoodissa.

      Lainaa

    15. Juicewski 9.4.2019 7:05
      Tulos: +163 (169 ääntä)
      Jokseenkin tragikoomista että Aquaman kuoleev tulipalossa

      Lainaa

    16. Tulos: +194 (196 ääntä)
      Peeke: Sims oli kyllä aikanaan tosi hauska peli, mutta lähinnä rakentelin sillä taloja. Pitihän ne aina sitten kokeilla ”oikeilla” asukkailla, mutta tuntuu etten koskaan pelannut sitä niinkuin sitä kuuluisi pelata kun 95% ajasta kulutin editorimoodissa.
      Sama täällä. Mä pari vuotta sitten tein ihan oman kartankin siihen tarkotetulla ohjelmalla ja aloin rakentamaan sinne 1800-luvun lopun kylää ja kartanoa. Ai mikä elämä muka?

      Lainaa

    17. Tulos: -11 (75 ääntä)
      Ronja, I fell you pain. En itse kauheasti pelaa, mutta vaimo pelaa sitäkin enemmän ja noita erinäisiä surun hetkiä on tullut todella monia. Elämä jatkuu...Simsissäkin :)

      Lainaa

    18. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen 9.4.2019 9:03
      Tulos: +52 (60 ääntä)
      Petkele: Pikkarit kannattaa pestä, jos silmät vuotaa.
      Eikä pelkästään pikkarit...

      Lainaa

    19. Tulos: +352 (352 ääntä)
      Simsistä oppi hyödyllisiä elämäntaitoja. Kuten sen, että vasaralla hakkaamalla voi korjata mitä tahansa, tai jos rahapula iskee, aina voi myydä ikkunat.

      Lainaa

    20. Allerginen 9.4.2019 9:57
      Tulos: -24 (60 ääntä)
      Janni: Simsistä oppi hyödyllisiä elämäntaitoja. Kuten sen, että vasaralla hakkaamalla voi korjata mitä tahansa, tai jos rahapula iskee, aina voi myydä ikkunat.
      Maksuhäiriöt ovat vältettävissä.

      Lainaa

    21. Muistan tän haudassaki 9.4.2019 10:21
      Tulos: +20 (32 ääntä)
      Klapaucius ;!;!;!

      Lainaa

    22. Tulos: +156 (160 ääntä)
      Peeke: Sims oli kyllä aikanaan tosi hauska peli, mutta lähinnä rakentelin sillä taloja. Pitihän ne aina sitten kokeilla ”oikeilla” asukkailla, mutta tuntuu etten koskaan pelannut sitä niinkuin sitä kuuluisi pelata kun 95% ajasta kulutin editorimoodissa.
      Eikö Simsin peluussa ole ihan tavallista rakentaa tuntitolkulla täydellistä maailmaa ja elämää, jota sitten pelataan huimat puoli tuntia? :D
      Janni: Simsistä oppi hyödyllisiä elämäntaitoja. Kuten sen, että vasaralla hakkaamalla voi korjata mitä tahansa, tai jos rahapula iskee, aina voi myydä ikkunat.
      Ja jos ruoka loppuu, osta uusi jääkaappi.

      Lainaa

    23. Tulos: +138 (156 ääntä)
      Heh: “Your sims has died” :D:D en oo kyllä kirjoitus asulle noin pahasti repeilly hetkeen
      Mahtaa olla sun elämä hilpeää jos yhden kirjaimen typo aiheuttaa noin suurta huvia.

      Lainaa

    24. Tulos: +81 (93 ääntä)
      Ostin tietokoneelle the sims 4 pelin ja olen nyt pitkään miettinyt mikä siinä pelissä viehättää. Kaikki aika menee simien tarpeista huolehtimiseen, eikä millekään muulle jää yhtään aikaa. Koko ajan on nälkä, vessahätä, pitää päästä nukkumaan tai pakko mennä töihin tai saa potkut. Sitten ehkä hyvällä tuurilla ehdit hetken tehdä muuta ja taas on nälkä.

      Lainaa

    25. Tulos: +148 (150 ääntä)
      Lapsena tein itseni the sims ykköseen. Raadoin että sain upean talon, miehen ja pari lasta. Sitten unelmamieheni Richard kuoli nuhaan, sydämeni särkyi ja loppui pelaaminen.

      Lainaa

    26. Tasoittava 9.4.2019 13:15
      Tulos: +226 (232 ääntä)
      Mä niin tunnen Ronjan tuskan. Kerran tein pariskunnan, jossa nainen pamahti paksuksi ja sitten mentiin naimisiin. No koska sims draama on parasta, nii pistin ukon pettämään naista hääyönä ja hän jäi kiinni itse teossa. Nainen jätti miehen ja potki ulos talosta, ja myhäilin itekseni, että nyt nainen tulee kokee ihanan elämän tulevan vauvansa kanssa. No oiski ollu sit pelkkä vauva. Tuli jumalauta kolmoset, enkä ikinä ollu saanu kolmosia simsissä. Palkkasin jopa hoitajan auttamaan mun raukkaa kolmen pojan yksinhuoltaja äitiä mut se katto vaa telkkaria ja söi meijän ruuat. En pelannu hetkeen simssiä sen jälkeen.

      Lainaa

    27. Pekka Peitsi 9.4.2019 13:24
      Tulos: -23 (41 ääntä)
      Moni ei tunne Suomen nykyistä ikärajojen arviointiin perustuvaa järjestelmää. Esim. Wikipediasta löytyy selitys sille, millaista sisältöä ohjelmassa tulee olla ikärajan nostamisen perusteeksi. Myös huhu Muumilaakson 7+-ikärajasta on jäänyt elämään, vaikka se koskee todennäköisesti vain yhtä jaksoa.

      Lainaa

    28. Tulos: +50 (50 ääntä)
      Pekka Peitsi: Moni ei tunne Suomen nykyistä ikärajojen arviointiin perustuvaa järjestelmää. Esim. Wikipediasta löytyy selitys sille, millaista sisältöä ohjelmassa tulee olla ikärajan nostamisen perusteeksi. Myös huhu Muumilaakson 7+-ikärajasta on jäänyt elämään, vaikka se koskee todennäköisesti vain yhtä jaksoa.
      Useampikin tuoreista Muumijaksoista on ”K-7”.

      Lainaa

    29. Tulos: +21 (77 ääntä)
      Kokoajan silmät vuotaa? Laita nyt hyvänen aika se kokoaja saikulle ja lääkäriin, voi olla tulehdus kaikesta kokoamispölystä.

      Lainaa

    30. Tulos: +183 (189 ääntä)
      Heh: “Your sims has died” :D:D en oo kyllä kirjoitus asulle noin pahasti repeilly hetkeen
      "kirjotus asulle" :D:D en oo kyllä kirjotusasulle noin pahasti repeilly hetkeen

      Lainaa

    31. Tulos: +76 (80 ääntä)
      Selittäkää ummikolle, joka ei ole koskaan pelannut Simsiä: tapahtuuko siinä siis ihan random asioita, joihin oma pelaaminen/hahmo pitää sopeuttaa, vai päätetäänkö siinä itse, että laitanpas hahmoni tekemään itsemurhan? Mulla ei ole siis minkään valtakunnan kokemusta tietokone- tai konsolipeleistä pasianssia lukuun ottamatta, joten ihan vilpittömän uteliaana kyselen.

      Lainaa

    32. DontTellMeAgain 9.4.2019 18:28
      Tulos: +72 (76 ääntä)
      Ranskasta: Selittäkää ummikolle, joka ei ole koskaan pelannut Simsiä: tapahtuuko siinä siis ihan random asioita, joihin oma pelaaminen/hahmo pitää sopeuttaa, vai päätetäänkö siinä itse, että laitanpas hahmoni tekemään itsemurhan? Mulla ei ole siis minkään valtakunnan kokemusta tietokone- tai konsolipeleistä pasianssia lukuun ottamatta, joten ihan vilpittömän uteliaana kyselen.
      Sekä että. Jos laitat asetuksista "vapaan tahdon" maksimille, Sim voi elää itsenäisesti omaa elämäänsä pelaajan siihen puuttumatta. Toki se voi olla sitä, että tyyppi tuijottaa jääkaapin ovea viisi tuntia. Kuitenkin pelaaja voi tosiaan ohjailla Simiä vessaan, tekemään ruokaa, tappelemaan naapurin kanssa, hoitamaan puutarhaa... ihan peruselämää siis. Sim ei voi tehdä itsemurhaa tietoisesti, mutta jos esim. kokkailut menee perseelleen->uuni syttyy tuleen->sim menee liekkien lähelle panikoimaan ja liekki tarttuu vaatteisiin->sim kuolee. Hauskaahan tietysti on, kun voi itse pelaajana tappaa simejä. :D Esim. laittamalla simin uimaan ja rakentamalla aidat uima-altaan ympärille, jolloin sim väsyttyään hukkuu. Tai poistamalla talosta jääkaapit yms, jolloin ennen pitkää sim kuolee nälkään. Tai laittamalla simin korjaamaan telkkaria märkänä, jolloin sim kuolee sähköiskuun jne.

      Lainaa

    33. RoyalFamily 9.4.2019 18:34
      Tulos: +113 (113 ääntä)
      Tulipa mieleen, kun itse pelasin Simsiä ekaa kertaa. Kakkonen oli silloin kyseessä. En tajunnut pelistä oikeastaan mitään ja tein 4 hengen perheen. Ja simeillähän on tosiaan aina nälkä, vessahätä, väsy ja mitä ikinä. En silloin tiennyt huijauskoodeista mitään, joten oli pieniä haasteita muistaa vahtia jokaisen simin tarpeita. Isä tuli sitten nälkäisenä töistä kotiin ja koska olin keskittynyt pelaamaan äidillä, niin isä kuoli nälkään. Oliskohan ollut seuraavana päivänä, niin syttyi tulipalo, jossa äiti kuoli ja sitten tuli sossut viemään lapset pois. Silloin opin, että ei kannata aloittaa isolla perheellä. :)

      Lainaa

    34. Tulos: +139 (141 ääntä)
      Pätkis: Ostin tietokoneelle the sims 4 pelin ja olen nyt pitkään miettinyt mikä siinä pelissä viehättää. Kaikki aika menee simien tarpeista huolehtimiseen, eikä millekään muulle jää yhtään aikaa. Koko ajan on nälkä, vessahätä, pitää päästä nukkumaan tai pakko mennä töihin tai saa potkut. Sitten ehkä hyvällä tuurilla ehdit hetken tehdä muuta ja taas on nälkä.
      Tämä kommentti viihdytti vielä enemmän kun jätti huomiotta kaksi ensimmäistä lausetta. Että sellaista se elämä vaan tuppaa olemaan, perskele.

      Lainaa

    35. Tulos: -35 (59 ääntä)
      Tasoittava: No oiski ollu sit pelkkä vauva. Tuli jumalauta kolmoset, enkä ikinä ollu saanu kolmosia simsissä. Palkkasin jopa hoitajan auttamaan mun raukkaa kolmen pojan yksinhuoltaja äitiä mut se katto vaa telkkaria ja söi meijän ruuat.
      Yksinhuoltajaäitisi unohti äänestää kokoomusta, olisi sitten ollut helpompaa irtisanoa tuollainen lastenhoitaja. :)

      Lainaa

    36. Tulos: +97 (99 ääntä)
      Mun lempi tarina simssistä on se ku muutin mun hahmon hovimestarin vahingossa vampyyriksi ja sit se tuli joka aamu mun hahmon taloon valmiina palvelemaan, paitsi että koska aurinko oli jo ylhäällä, se hovimestari alko vaan savuamaan ja juoksi kirkuen pois. Sit mun sim joutu siivoomaan ite sotkunsa. Enkä voinu ees antaa sille hovimestarille vastamyrkkyä jolla se muuttuis takasi ihmiseksi, koska se oli NPC.

      Lainaa

    37. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Pätkis: Ostin tietokoneelle the sims 4 pelin ja olen nyt pitkään miettinyt mikä siinä pelissä viehättää. Kaikki aika menee simien tarpeista huolehtimiseen, eikä millekään muulle jää yhtään aikaa. Koko ajan on nälkä, vessahätä, pitää päästä nukkumaan tai pakko mennä töihin tai saa potkut. Sitten ehkä hyvällä tuurilla ehdit hetken tehdä muuta ja taas on nälkä.
      Siinä vaiheessa kun on pelannut niin kauan että on saanut ostettua monia palkintoja, kuten pieni/olematon ruokahalu, ei tarvetta vessalle, aina hyvä hygienia jne. ja noiden päälle on kokeillut vähän kaikkea kirjan kirjoituksesta astronautin uraan, alkaa olla jo liikaakin sitä luppoaikaa ja rahaa.

      Lainaa

    38. Tulos: -32 (58 ääntä)
      Pätkis: Ostin tietokoneelle the sims 4 pelin ja olen nyt pitkään miettinyt mikä siinä pelissä viehättää. Kaikki aika menee simien tarpeista huolehtimiseen, eikä millekään muulle jää yhtään aikaa. Koko ajan on nälkä, vessahätä, pitää päästä nukkumaan tai pakko mennä töihin tai saa potkut. Sitten ehkä hyvällä tuurilla ehdit hetken tehdä muuta ja taas on nälkä.
      Miksi moista sontaa pitää pelata, ihan samaa sontaa on normi elämäkin, juokset kieli vyönalla töihin ja tuut sieltä niin on hirvee kiire paskalle ja nukkumaan.. repeat.

      Lainaa

    39. Kouluttaja 10.4.2019 0:14
      Tulos: +80 (82 ääntä)
      Ei saakeli mä naureskelen näille pelitarinoille! Pakko varmaan kohta kokeilla itsekin pelata tuota, vaikuttaa hauskalta?

      Lainaa

    40. Tulos: +57 (61 ääntä)
      Kouluttaja: Ei saakeli mä naureskelen näille pelitarinoille! Pakko varmaan kohta kokeilla itsekin pelata tuota, vaikuttaa hauskalta?
      Mietin ihan samaa! En tajunnut, että se on noin hauska peli.

      Lainaa

    41. Tulos: +18 (28 ääntä)
      Litton: Mun lempi tarina simssistä on se ku muutin mun hahmon hovimestarin vahingossa vampyyriksi ja sit se tuli joka aamu mun hahmon taloon valmiina palvelemaan, paitsi että koska aurinko oli jo ylhäällä, se hovimestari alko vaan savuamaan ja juoksi kirkuen pois. Sit mun sim joutu siivoomaan ite sotkunsa. Enkä voinu ees [...]
      Mikä on NPC?

      Lainaa

    42. Tulos: +66 (66 ääntä)
      Reetu: Mikä on NPC?
      Non-Playable Character. Eli hahmo jota pelaaja ei voi itse kontrolloida.

      Lainaa

    43. Tulos: +56 (58 ääntä)
      Ai että viihdytyin lukemalla näitä kauniita sims-muistoja. Itsehän pääasiassa pelasin aina koodien turvin, joten elämä oli melko helppoa kun kaikkeen oli varaa. Vietin myös paljon aikaa rakennumoodissa ja rakentelin koko tontin kokoisia linnoja. Vieläköhän peli löytyisi jostain ja toimisikohan se nykyisellä tietokoneella.

      Lainaa

    44. Tulos: +57 (59 ääntä)
      asdf: Miksi moista sontaa pitää pelata, ihan samaa sontaa on normi elämäkin, juokset kieli vyönalla töihin ja tuut sieltä niin on hirvee kiire paskalle ja nukkumaan.. repeat.
      Simit sentään osaavat käydä vessassa työajallakin, jos on pakko.

      Lainaa

    45. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Juicewski: Jokseenkin tragikoomista että Aquaman kuoleev tulipalossa
      Eipähän sentään hukkunut.

      Lainaa

    46. Tulos: +111 (113 ääntä)
      Mun ikimuistoisimpia sims-muistoja on 8 henkinen Niilo-perhe. Siis perhe/talous, joka koostui kahdeksasta, täysin identtisestä ja samoin pukeutuneesta Niilo-nimisestä simistä, niin ettei niitä voinut millään erottaa toisistaan. En yhtään tiedä millainen masokisti mussa oikein sai sen idean, mutta siitä seurannut kaaos oli aivan omaa luokkaansa, jopa simsin suurperhe-mittakaavassa. Suurperhe simsissä on normaalisti aivan järkyttävän stressaava, mutta se kaaos Niilo-perheessä oli jo sitä luokkaa, ettei oikeastaan mitään stressattavaa enää edes ollut: tilanne tuntui olevan jotenkin niin absoluuttisesti oman kontrollin ulkopuolella, että se olikin vapauttavaa. Sitä vain istui ja katseli kuinka lumipallo vyöryy ja Niilot itkee pissat housuissa milloin nälkäänsä, milloin väsymystä tai sitä, kun Niilon poikaystävä Niilo jäikin kiinni pettämisestä Niilon kanssa. Draamaa kuin kaunareissa, mutta vaan paljon tyhmempää.

      Lainaa

    47. Tulos: +83 (85 ääntä)
      Nämä kommenttien muistelot ovat kyllä ihanan nostalgisia :D Niilo-perhe kuulostaa kyllä sen sortin "realityltä" että jaksaisi ehkä itsekin seurata! :D Itse lähinnä rakentelin ja sisustelin, näppis hakkasi motherlodea jatkuvalla syötöllä. Yhdellä perheellä muistan pelanneeni pidempäänkin, äiti muuttui vuodenajat-lisäosan myötä puutarhuroidessaan rehuihmiseksi, muistaakseni perheessä oli myös rehulapsi. Tuon rehuuntumisen jälkeen homma alkoi tosin mennä reisille kun mamma makasi vain pihalla päivät pitkät yhteyttämässä, lopulta hukutin tantan uima-altaaseen.

      Lainaa

    48. Tulos: +23 (27 ääntä)
      Janni: Simsistä oppi hyödyllisiä elämäntaitoja. Kuten sen, että vasaralla hakkaamalla voi korjata mitä tahansa, tai jos rahapula iskee, aina voi myydä ikkunat.
      Ja uima-altaaseen kannattaa asentaa tikkaat, niin kuin joku jo mainitsikin

      Lainaa

    49. Tulos: -17 (17 ääntä)
      Petkele: Uusimmat
      Silmän vuoto tuskin myöskään vähenee jos sinne tunkee jotain tippoja.

      Lainaa

    50. Tulos: +46 (48 ääntä)
      En oo ikinä pelannu Simsiä, mut hitsi teidän tarinat on hauskoja. Voisin vaan lukee niitä! En uskalla alkaa ite pelaamaan kun ei tulis muusta elämästä mitään, Spider-pasianssi koukuttaa mua jo ihan tarpeeks.

      Lainaa

    51. Tulos: +47 (49 ääntä)
      Siis voi herran tähen näitä teidän tarinoita! Kiljuva vamppyyrihovimestari ja yhteyttävä rehumamma on kyllä mun lemppareita :D Ja tietty lastenhoitaja, joka istuu persiillään ja syö työnantajan ruoat. Lisää näitä tarinoita, naurua ei koskaan oo liikaa!

      Lainaa

    52. Kiva raadonsyöjä 21.3.2021 13:44
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      Sims kakkosta pelatessa tilasin kerran perheeseen lapsenvahdin, joka jäikin talon nurkkiin loisimaan. Äitisims palasi töistä lapsensa luo ja koetin lähettää vahdin matkoihinsa, mutta sepä jäikin taloon pelaamaan tietokoneella ja katsomaan telkkaria. En pystynyt tekemään mitään akalle ja huijauskoodit eivät toimineet. Vihdoin lapsenvahdin mennessä talon terrasille pissaamaan housuunsa iskin ja rakensin seinät hänen ympärillensä. En uskaltanut purkaa niitä ettei loinen vaan palaisi takaisin sisälle. Siellä se sitten kökötti kun äitini jatkoi elämäänsä lapsensa kansss uuden vahdin tilaten. Sillä sentään oli tilannetajua. Seuraavan kerran kun avasin koneen ja pelin vahti oli kadonnut. :-D

      Lainaa

    53. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Mun sim oli menestyvä rock-muusikko, jolla oli seksisuhde naapurin vesipiippu-pössyttelijän kanssa (eihän ne nyt voineet virallisesti olla yhdessä kun mun sim oli rikas ja naapuri köyhä, saa). Kerran karaokebaarissa tää naapuri jäikin kiinni toisen naisen kanssa flirttailemisesta ja mun simille tuli surku. No, aattelin että se on nyt ansainnut jonkun vähän kalliimman drinkin kun tuota rahaakin on, joten ostin ole washioned drinkin sydänsuruun. Sim kyllä otti tämän juoman, mutta niin otti myös toisen baariasiakkaan halpisdrinkin ja meni huoneen nurkkaan juomaan niitä - yksi drinkki kummassakin kädessä. Seuraavana päivänä oli kova darra.

      Lainaa

    54. Pilkkopimeä ämpäri 12.2.2023 5:39
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Peeke: Sims oli kyllä aikanaan tosi hauska peli, mutta lähinnä rakentelin sillä taloja. Pitihän ne aina sitten kokeilla ”oikeilla” asukkailla, mutta tuntuu etten koskaan pelannut sitä niinkuin sitä kuuluisi pelata kun 95% ajasta kulutin editorimoodissa.
      pelasit simsiä miten se alunperin suunniteltiin, talon rakentelu- ja sisustuspelinä :D simien kuului vaan tulla tuomitsemaan talo, mutta kehittäjät totes että ne simit on mielenkiintoisempia niin alkoivat kehittää niitä eteenpäin

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, sims, pelit, kosmetiikka, pesuaine, ruumis, vartalo, keho, silmät, piilarit, pikkarit, kirjoitusvirhe, muumilaakso, Muumit, ikäraja, ikäsuositus, Temptation Island, tv, tv-ohjelma