Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Sekalaisia, osa 377

  Nyt soitan poliisit.
  Suurenna näkymä
  Sekalaisia, osa 377

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Memerento 9.4.2019 0:34
   Tulos: +328 (364 ääntä)
   Tunnen Ronjan tuskan. Aikoinaan pelasin ekaa Simsiä sillä samalla yhdellä hahmolla, ja kun vihdoin oli saavuttanut hyvän elintason ja rempannu ison kämpän, tuli näytölle teksti: "Your sims has died" Sit kello alko pyörii vaan pikakelausta eteenpäin ja talo ja kaikki jäi turhaksi kun ei voinu pelata ilman sitä samaa simiä

   Lainaa

  2. Mustalaisnaamio 9.4.2019 0:35
   Tulos: +94 (106 ääntä)
   Ronja, sellaista on elämä.

   Lainaa

  3. Tulos: +511 (519 ääntä)
   Kenen ruumista Satu on pesemässä? Fobban puolesta kyselen.

   Lainaa

  4. Tulos: +781 (785 ääntä)
   Joskus itsestäkin tuntuu, että olen Sims-hahmo ja ämmä, joka mua ohjaa ei tunne yhtään cheat-koodia, joten teen kolme viikkoa töitä ostaakseni oven.

   Lainaa

  5. Tulos: +434 (446 ääntä)
   Hihi: Kenen ruumista Satu on pesemässä? Fobban puolesta kyselen.
   Jason Momoan?

   Lainaa

  6. Tulos: +337 (343 ääntä)
   Pikkarit kannattaa pestä, jos silmät vuotaa.

   Lainaa

  7. Höröplöö 9.4.2019 1:27
   Tulos: -32 (112 ääntä)
   Momoa ei kestänyt enää ja teki itsarin

   Lainaa

  8. Tulos: -87 (193 ääntä)
   Miten Muumien ja TIS:n ikäraja liittyy kestovaippojen myyntiin?

   Lainaa

  9. Tulos: +292 (318 ääntä)
   Ah lapsuusmuistoja, kun ensimmäisessä Sims-pelissä tuli hukutettua simejä uima-altaaseen poistamalla tikkaat ja odottamalla niiden nukahtamista altaassa.

   Lainaa

  10. Tulos: +61 (89 ääntä)
   Eiih, mä nauran itteni tärviölle ja muu perhe kohta herää mun hörötykseen! :D Kommentitkin ihan huippuja mokien ohella.

   Lainaa

  11. heikki4422 9.4.2019 4:17
   Tulos: +87 (95 ääntä)
   Jason Momoan Rip

   Lainaa

  12. Kakkulakekkuli 9.4.2019 4:41
   Tulos: +132 (136 ääntä)
   gigu: Miten Muumien ja TIS:n ikäraja liittyy kestovaippojen myyntiin?
   Kyseisessä ryhmässä joka OMVnä tunnetaan, on keskustelukin sallittu.

   Lainaa

  13. Tulos: -82 (110 ääntä)
   Memerento: Tunnen Ronjan tuskan. Aikoinaan pelasin ekaa Simsiä sillä samalla yhdellä hahmolla, ja kun vihdoin oli saavuttanut hyvän elintason ja rempannu ison kämpän, tuli näytölle teksti: “Your sims has died” Sit kello alko pyörii vaan pikakelausta eteenpäin ja talo ja kaikki jäi turhaksi kun ei voinu pelata ilman sitä samaa simiä
   “Your sims has died” :D:D en oo kyllä kirjoitus asulle noin pahasti repeilly hetkeen xD

   Lainaa

  14. Tulos: +207 (207 ääntä)
   Sims oli kyllä aikanaan tosi hauska peli, mutta lähinnä rakentelin sillä taloja. Pitihän ne aina sitten kokeilla ”oikeilla” asukkailla, mutta tuntuu etten koskaan pelannut sitä niinkuin sitä kuuluisi pelata kun 95% ajasta kulutin editorimoodissa.

   Lainaa

  15. Juicewski 9.4.2019 7:05
   Tulos: +145 (151 ääntä)
   Jokseenkin tragikoomista että Aquaman kuoleev tulipalossa

   Lainaa

  16. Tulos: +169 (169 ääntä)
   Peeke: Sims oli kyllä aikanaan tosi hauska peli, mutta lähinnä rakentelin sillä taloja. Pitihän ne aina sitten kokeilla ”oikeilla” asukkailla, mutta tuntuu etten koskaan pelannut sitä niinkuin sitä kuuluisi pelata kun 95% ajasta kulutin editorimoodissa.
   Sama täällä. Mä pari vuotta sitten tein ihan oman kartankin siihen tarkotetulla ohjelmalla ja aloin rakentamaan sinne 1800-luvun lopun kylää ja kartanoa. Ai mikä elämä muka?

   Lainaa

  17. Tulos: -7 (65 ääntä)
   Ronja, I fell you pain. En itse kauheasti pelaa, mutta vaimo pelaa sitäkin enemmän ja noita erinäisiä surun hetkiä on tullut todella monia. Elämä jatkuu...Simsissäkin :)

   Lainaa

  18. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen 9.4.2019 9:03
   Tulos: +47 (53 ääntä)
   Petkele: Pikkarit kannattaa pestä, jos silmät vuotaa.
   Eikä pelkästään pikkarit...

   Lainaa

  19. Tulos: +314 (314 ääntä)
   Simsistä oppi hyödyllisiä elämäntaitoja. Kuten sen, että vasaralla hakkaamalla voi korjata mitä tahansa, tai jos rahapula iskee, aina voi myydä ikkunat.

   Lainaa

  20. Allerginen 9.4.2019 9:57
   Tulos: -19 (47 ääntä)
   Janni: Simsistä oppi hyödyllisiä elämäntaitoja. Kuten sen, että vasaralla hakkaamalla voi korjata mitä tahansa, tai jos rahapula iskee, aina voi myydä ikkunat.
   Maksuhäiriöt ovat vältettävissä.

   Lainaa

  21. Muistan tän haudassaki 9.4.2019 10:21
   Tulos: +17 (29 ääntä)
   Klapaucius ;!;!;!

   Lainaa

  22. Tulos: +133 (135 ääntä)
   Peeke: Sims oli kyllä aikanaan tosi hauska peli, mutta lähinnä rakentelin sillä taloja. Pitihän ne aina sitten kokeilla ”oikeilla” asukkailla, mutta tuntuu etten koskaan pelannut sitä niinkuin sitä kuuluisi pelata kun 95% ajasta kulutin editorimoodissa.
   Eikö Simsin peluussa ole ihan tavallista rakentaa tuntitolkulla täydellistä maailmaa ja elämää, jota sitten pelataan huimat puoli tuntia? :D
   Janni: Simsistä oppi hyödyllisiä elämäntaitoja. Kuten sen, että vasaralla hakkaamalla voi korjata mitä tahansa, tai jos rahapula iskee, aina voi myydä ikkunat.
   Ja jos ruoka loppuu, osta uusi jääkaappi.

   Lainaa

  23. Tulos: +117 (133 ääntä)
   Heh: “Your sims has died” :D:D en oo kyllä kirjoitus asulle noin pahasti repeilly hetkeen
   Mahtaa olla sun elämä hilpeää jos yhden kirjaimen typo aiheuttaa noin suurta huvia.

   Lainaa

  24. Tulos: +68 (78 ääntä)
   Ostin tietokoneelle the sims 4 pelin ja olen nyt pitkään miettinyt mikä siinä pelissä viehättää. Kaikki aika menee simien tarpeista huolehtimiseen, eikä millekään muulle jää yhtään aikaa. Koko ajan on nälkä, vessahätä, pitää päästä nukkumaan tai pakko mennä töihin tai saa potkut. Sitten ehkä hyvällä tuurilla ehdit hetken tehdä muuta ja taas on nälkä.

   Lainaa

  25. Tulos: +123 (125 ääntä)
   Lapsena tein itseni the sims ykköseen. Raadoin että sain upean talon, miehen ja pari lasta. Sitten unelmamieheni Richard kuoli nuhaan, sydämeni särkyi ja loppui pelaaminen.

   Lainaa

  26. Tasoittava 9.4.2019 13:15
   Tulos: +184 (190 ääntä)
   Mä niin tunnen Ronjan tuskan. Kerran tein pariskunnan, jossa nainen pamahti paksuksi ja sitten mentiin naimisiin. No koska sims draama on parasta, nii pistin ukon pettämään naista hääyönä ja hän jäi kiinni itse teossa. Nainen jätti miehen ja potki ulos talosta, ja myhäilin itekseni, että nyt nainen tulee kokee ihanan elämän tulevan vauvansa kanssa. No oiski ollu sit pelkkä vauva. Tuli jumalauta kolmoset, enkä ikinä ollu saanu kolmosia simsissä. Palkkasin jopa hoitajan auttamaan mun raukkaa kolmen pojan yksinhuoltaja äitiä mut se katto vaa telkkaria ja söi meijän ruuat. En pelannu hetkeen simssiä sen jälkeen.

   Lainaa

  27. Pekka Peitsi 9.4.2019 13:24
   Tulos: -15 (31 ääntä)
   Moni ei tunne Suomen nykyistä ikärajojen arviointiin perustuvaa järjestelmää. Esim. Wikipediasta löytyy selitys sille, millaista sisältöä ohjelmassa tulee olla ikärajan nostamisen perusteeksi. Myös huhu Muumilaakson 7+-ikärajasta on jäänyt elämään, vaikka se koskee todennäköisesti vain yhtä jaksoa.

   Lainaa

  28. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Pekka Peitsi: Moni ei tunne Suomen nykyistä ikärajojen arviointiin perustuvaa järjestelmää. Esim. Wikipediasta löytyy selitys sille, millaista sisältöä ohjelmassa tulee olla ikärajan nostamisen perusteeksi. Myös huhu Muumilaakson 7+-ikärajasta on jäänyt elämään, vaikka se koskee todennäköisesti vain yhtä jaksoa.
   Useampikin tuoreista Muumijaksoista on ”K-7”.

   Lainaa

  29. Tulos: +13 (63 ääntä)
   Kokoajan silmät vuotaa? Laita nyt hyvänen aika se kokoaja saikulle ja lääkäriin, voi olla tulehdus kaikesta kokoamispölystä.

   Lainaa

  30. Tulos: +160 (164 ääntä)
   Heh: “Your sims has died” :D:D en oo kyllä kirjoitus asulle noin pahasti repeilly hetkeen
   "kirjotus asulle" :D:D en oo kyllä kirjotusasulle noin pahasti repeilly hetkeen

   Lainaa

  31. Tulos: +63 (63 ääntä)
   Selittäkää ummikolle, joka ei ole koskaan pelannut Simsiä: tapahtuuko siinä siis ihan random asioita, joihin oma pelaaminen/hahmo pitää sopeuttaa, vai päätetäänkö siinä itse, että laitanpas hahmoni tekemään itsemurhan? Mulla ei ole siis minkään valtakunnan kokemusta tietokone- tai konsolipeleistä pasianssia lukuun ottamatta, joten ihan vilpittömän uteliaana kyselen.

   Lainaa

  32. DontTellMeAgain 9.4.2019 18:28
   Tulos: +57 (61 ääntä)
   Ranskasta: Selittäkää ummikolle, joka ei ole koskaan pelannut Simsiä: tapahtuuko siinä siis ihan random asioita, joihin oma pelaaminen/hahmo pitää sopeuttaa, vai päätetäänkö siinä itse, että laitanpas hahmoni tekemään itsemurhan? Mulla ei ole siis minkään valtakunnan kokemusta tietokone- tai konsolipeleistä pasianssia lukuun ottamatta, joten ihan vilpittömän uteliaana kyselen.
   Sekä että. Jos laitat asetuksista "vapaan tahdon" maksimille, Sim voi elää itsenäisesti omaa elämäänsä pelaajan siihen puuttumatta. Toki se voi olla sitä, että tyyppi tuijottaa jääkaapin ovea viisi tuntia. Kuitenkin pelaaja voi tosiaan ohjailla Simiä vessaan, tekemään ruokaa, tappelemaan naapurin kanssa, hoitamaan puutarhaa... ihan peruselämää siis. Sim ei voi tehdä itsemurhaa tietoisesti, mutta jos esim. kokkailut menee perseelleen->uuni syttyy tuleen->sim menee liekkien lähelle panikoimaan ja liekki tarttuu vaatteisiin->sim kuolee. Hauskaahan tietysti on, kun voi itse pelaajana tappaa simejä. :D Esim. laittamalla simin uimaan ja rakentamalla aidat uima-altaan ympärille, jolloin sim väsyttyään hukkuu. Tai poistamalla talosta jääkaapit yms, jolloin ennen pitkää sim kuolee nälkään. Tai laittamalla simin korjaamaan telkkaria märkänä, jolloin sim kuolee sähköiskuun jne.

   Lainaa

  33. RoyalFamily 9.4.2019 18:34
   Tulos: +87 (87 ääntä)
   Tulipa mieleen, kun itse pelasin Simsiä ekaa kertaa. Kakkonen oli silloin kyseessä. En tajunnut pelistä oikeastaan mitään ja tein 4 hengen perheen. Ja simeillähän on tosiaan aina nälkä, vessahätä, väsy ja mitä ikinä. En silloin tiennyt huijauskoodeista mitään, joten oli pieniä haasteita muistaa vahtia jokaisen simin tarpeita. Isä tuli sitten nälkäisenä töistä kotiin ja koska olin keskittynyt pelaamaan äidillä, niin isä kuoli nälkään. Oliskohan ollut seuraavana päivänä, niin syttyi tulipalo, jossa äiti kuoli ja sitten tuli sossut viemään lapset pois. Silloin opin, että ei kannata aloittaa isolla perheellä. :)

   Lainaa

  34. Tulos: +118 (120 ääntä)
   Pätkis: Ostin tietokoneelle the sims 4 pelin ja olen nyt pitkään miettinyt mikä siinä pelissä viehättää. Kaikki aika menee simien tarpeista huolehtimiseen, eikä millekään muulle jää yhtään aikaa. Koko ajan on nälkä, vessahätä, pitää päästä nukkumaan tai pakko mennä töihin tai saa potkut. Sitten ehkä hyvällä tuurilla ehdit hetken tehdä muuta ja taas on nälkä.
   Tämä kommentti viihdytti vielä enemmän kun jätti huomiotta kaksi ensimmäistä lausetta. Että sellaista se elämä vaan tuppaa olemaan, perskele.

   Lainaa

  35. Tulos: -27 (47 ääntä)
   Tasoittava: No oiski ollu sit pelkkä vauva. Tuli jumalauta kolmoset, enkä ikinä ollu saanu kolmosia simsissä. Palkkasin jopa hoitajan auttamaan mun raukkaa kolmen pojan yksinhuoltaja äitiä mut se katto vaa telkkaria ja söi meijän ruuat.
   Yksinhuoltajaäitisi unohti äänestää kokoomusta, olisi sitten ollut helpompaa irtisanoa tuollainen lastenhoitaja. :)

   Lainaa

  36. Tulos: +70 (72 ääntä)
   Mun lempi tarina simssistä on se ku muutin mun hahmon hovimestarin vahingossa vampyyriksi ja sit se tuli joka aamu mun hahmon taloon valmiina palvelemaan, paitsi että koska aurinko oli jo ylhäällä, se hovimestari alko vaan savuamaan ja juoksi kirkuen pois. Sit mun sim joutu siivoomaan ite sotkunsa. Enkä voinu ees antaa sille hovimestarille vastamyrkkyä jolla se muuttuis takasi ihmiseksi, koska se oli NPC.

   Lainaa

  37. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Pätkis: Ostin tietokoneelle the sims 4 pelin ja olen nyt pitkään miettinyt mikä siinä pelissä viehättää. Kaikki aika menee simien tarpeista huolehtimiseen, eikä millekään muulle jää yhtään aikaa. Koko ajan on nälkä, vessahätä, pitää päästä nukkumaan tai pakko mennä töihin tai saa potkut. Sitten ehkä hyvällä tuurilla ehdit hetken tehdä muuta ja taas on nälkä.
   Siinä vaiheessa kun on pelannut niin kauan että on saanut ostettua monia palkintoja, kuten pieni/olematon ruokahalu, ei tarvetta vessalle, aina hyvä hygienia jne. ja noiden päälle on kokeillut vähän kaikkea kirjan kirjoituksesta astronautin uraan, alkaa olla jo liikaakin sitä luppoaikaa ja rahaa.

   Lainaa

  38. Tulos: -22 (42 ääntä)
   Pätkis: Ostin tietokoneelle the sims 4 pelin ja olen nyt pitkään miettinyt mikä siinä pelissä viehättää. Kaikki aika menee simien tarpeista huolehtimiseen, eikä millekään muulle jää yhtään aikaa. Koko ajan on nälkä, vessahätä, pitää päästä nukkumaan tai pakko mennä töihin tai saa potkut. Sitten ehkä hyvällä tuurilla ehdit hetken tehdä muuta ja taas on nälkä.
   Miksi moista sontaa pitää pelata, ihan samaa sontaa on normi elämäkin, juokset kieli vyönalla töihin ja tuut sieltä niin on hirvee kiire paskalle ja nukkumaan.. repeat.

   Lainaa

  39. Kouluttaja 10.4.2019 0:14
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Ei saakeli mä naureskelen näille pelitarinoille! Pakko varmaan kohta kokeilla itsekin pelata tuota, vaikuttaa hauskalta?

   Lainaa

  40. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Kouluttaja: Ei saakeli mä naureskelen näille pelitarinoille! Pakko varmaan kohta kokeilla itsekin pelata tuota, vaikuttaa hauskalta?
   Mietin ihan samaa! En tajunnut, että se on noin hauska peli.

   Lainaa

  41. Tulos: +14 (24 ääntä)
   Litton: Mun lempi tarina simssistä on se ku muutin mun hahmon hovimestarin vahingossa vampyyriksi ja sit se tuli joka aamu mun hahmon taloon valmiina palvelemaan, paitsi että koska aurinko oli jo ylhäällä, se hovimestari alko vaan savuamaan ja juoksi kirkuen pois. Sit mun sim joutu siivoomaan ite sotkunsa. Enkä voinu ees [...]
   Mikä on NPC?

   Lainaa

  42. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Reetu: Mikä on NPC?
   Non-Playable Character. Eli hahmo jota pelaaja ei voi itse kontrolloida.

   Lainaa

  43. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Ai että viihdytyin lukemalla näitä kauniita sims-muistoja. Itsehän pääasiassa pelasin aina koodien turvin, joten elämä oli melko helppoa kun kaikkeen oli varaa. Vietin myös paljon aikaa rakennumoodissa ja rakentelin koko tontin kokoisia linnoja. Vieläköhän peli löytyisi jostain ja toimisikohan se nykyisellä tietokoneella.

   Lainaa

  44. Tulos: +40 (40 ääntä)
   asdf: Miksi moista sontaa pitää pelata, ihan samaa sontaa on normi elämäkin, juokset kieli vyönalla töihin ja tuut sieltä niin on hirvee kiire paskalle ja nukkumaan.. repeat.
   Simit sentään osaavat käydä vessassa työajallakin, jos on pakko.

   Lainaa

  45. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Juicewski: Jokseenkin tragikoomista että Aquaman kuoleev tulipalossa
   Eipähän sentään hukkunut.

   Lainaa

  46. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Mun ikimuistoisimpia sims-muistoja on 8 henkinen Niilo-perhe. Siis perhe/talous, joka koostui kahdeksasta, täysin identtisestä ja samoin pukeutuneesta Niilo-nimisestä simistä, niin ettei niitä voinut millään erottaa toisistaan. En yhtään tiedä millainen masokisti mussa oikein sai sen idean, mutta siitä seurannut kaaos oli aivan omaa luokkaansa, jopa simsin suurperhe-mittakaavassa. Suurperhe simsissä on normaalisti aivan järkyttävän stressaava, mutta se kaaos Niilo-perheessä oli jo sitä luokkaa, ettei oikeastaan mitään stressattavaa enää edes ollut: tilanne tuntui olevan jotenkin niin absoluuttisesti oman kontrollin ulkopuolella, että se olikin vapauttavaa. Sitä vain istui ja katseli kuinka lumipallo vyöryy ja Niilot itkee pissat housuissa milloin nälkäänsä, milloin väsymystä tai sitä, kun Niilon poikaystävä Niilo jäikin kiinni pettämisestä Niilon kanssa. Draamaa kuin kaunareissa, mutta vaan paljon tyhmempää.

   Lainaa

  47. Tulos: +51 (53 ääntä)
   Nämä kommenttien muistelot ovat kyllä ihanan nostalgisia :D Niilo-perhe kuulostaa kyllä sen sortin "realityltä" että jaksaisi ehkä itsekin seurata! :D Itse lähinnä rakentelin ja sisustelin, näppis hakkasi motherlodea jatkuvalla syötöllä. Yhdellä perheellä muistan pelanneeni pidempäänkin, äiti muuttui vuodenajat-lisäosan myötä puutarhuroidessaan rehuihmiseksi, muistaakseni perheessä oli myös rehulapsi. Tuon rehuuntumisen jälkeen homma alkoi tosin mennä reisille kun mamma makasi vain pihalla päivät pitkät yhteyttämässä, lopulta hukutin tantan uima-altaaseen.

   Lainaa

  48. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Janni: Simsistä oppi hyödyllisiä elämäntaitoja. Kuten sen, että vasaralla hakkaamalla voi korjata mitä tahansa, tai jos rahapula iskee, aina voi myydä ikkunat.
   Ja uima-altaaseen kannattaa asentaa tikkaat, niin kuin joku jo mainitsikin

   Lainaa

  49. Tulos: -9 (9 ääntä)
   Petkele: Uusimmat
   Silmän vuoto tuskin myöskään vähenee jos sinne tunkee jotain tippoja.

   Lainaa

  50. Tulos: +24 (26 ääntä)
   En oo ikinä pelannu Simsiä, mut hitsi teidän tarinat on hauskoja. Voisin vaan lukee niitä! En uskalla alkaa ite pelaamaan kun ei tulis muusta elämästä mitään, Spider-pasianssi koukuttaa mua jo ihan tarpeeks.

   Lainaa

  51. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Siis voi herran tähen näitä teidän tarinoita! Kiljuva vamppyyrihovimestari ja yhteyttävä rehumamma on kyllä mun lemppareita :D Ja tietty lastenhoitaja, joka istuu persiillään ja syö työnantajan ruoat. Lisää näitä tarinoita, naurua ei koskaan oo liikaa!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, sims, pelit, kosmetiikka, pesuaine, ruumis, vartalo, keho, silmät, piilarit, pikkarit, kirjoitusvirhe, muumilaakso, Muumit, ikäraja, ikäsuositus, Temptation Island, tv, tv-ohjelma