Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 375

Etälamautin vs. luoti.
Sekalaisia, osa 375

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 42 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1434 (1446 ääntä)
      Vissiin valikoiva sähköyliherkkyys ihmisillä, kun voivat halutessaan sähkölaitteella facea käyttää

      Lainaa

    2. Tulos: +1495 (1499 ääntä)
      En tiedä sähköyliherkistä, mutta itse olen ainakin luotiyliherkkä.

      Lainaa

    3. Tulos: +397 (407 ääntä)
      Joo Juho, on mielipide: olet tyhmä. Tavattoman tyhmä.

      Lainaa

    4. Tulos: +634 (640 ääntä)
      Ois jännä tietää, miten sähköyliherkät reagoi ukkoseen. Vai onko se jotain "luonnollista sähköä" (ja tähän joku silmienpyörittelyhymiö)?

      Lainaa

    5. Aasiantuntija 2.4.2019 3:06
      Tulos: +152 (198 ääntä)
      Napael: En tiedä sähköyliherkistä, mutta itse olen ainakin luotiyliherkkä.
      Itsekkin olen yliherkkä 9mm "buranalle"

      Lainaa

    6. Tulos: +480 (492 ääntä)
      Tuossa tilanteessa voi tietysti miettiä, että kannattako antaa aihetta sille taserillekkaan...

      Lainaa

    7. Charles McGill 2.4.2019 6:42
      Tulos: +143 (149 ääntä)
      WHERE IS MY SPACE BLANKET!

      Lainaa

    8. Tulos: -159 (183 ääntä)
      Baarin nimi pitäisi kylläkin olla Panema, jotta se taipuisi noin.

      Lainaa

    9. Juicewski 2.4.2019 6:46
      Tulos: +165 (167 ääntä)
      Se että poliisi rupeaisi leikkimään lucky lukea ja alkaa sihtailemaan epäiltyjä jalkahoihin, sen sijaan että käyttäisi etälamautinta kuulostaa harvinaisen huonolta idealta. Varsinkin kun ottaa huomioon että etälamautin on tarkoitettu tilanteisiin joissa epäilty ei aiheuta välitöntä hengenvaaraa mutta ei suostu rauhoittamaan puheella (kenties aseistautunut jonkinlaisella astalolla). Pistooli taasen onkin sitten se viimeinen voimakeino kun epäillyllä on teräase, ampuma-ase, tai joku muu välittömän hengenvaaran aihettava väline. Toki teräaseella varustautuneen epäillyn voi yrittää etälamauttimella tiputtaa mutta silloin tulisi aina partiokaverin tukea yritystä pistoolilla jos etälamautin ei toimi ko. tilanteessa.

      Lainaa

    10. Johan Pompas 2.4.2019 7:08
      Tulos: +251 (251 ääntä)
      Ammattirikolliselle oiva tilaisuus hakea pääsyä sairaseläkkeelle, jos ei kestä lamauttimen sähköä.

      Lainaa

    11. Tulos: +178 (180 ääntä)
      Johan Pompas: Ammattirikolliselle oiva tilaisuus hakea pääsyä sairaseläkkeelle, jos ei kestä lamauttimen sähköä.
      Samallahan tuosta vaivasta paranee, kun Kelan lääkäri suorittaa ihmeparantamisen etänä.

      Lainaa

    12. Ykstoistatyypin pitaleipä 2.4.2019 7:34
      Tulos: -10 (44 ääntä)
      Onkohan toi Temppari-Tia

      Lainaa

    13. Tulos: +384 (386 ääntä)
      - Täällä on poliisi, kädet ylös! *rikollinen ei kuuntele* - TÄÄLLÄ POLIISI, OLETKO SÄHKÖYLIHERKKÄ VAI AMMUTAANKO ASEELLA!?

      Lainaa

    14. Pekka Peitsi 2.4.2019 8:42
      Tulos: +67 (71 ääntä)
      Miarez93: Vissiin valikoiva sähköyliherkkyys ihmisillä, kun voivat halutessaan sähkölaitteella facea käyttää
      Joku tietenkin kirjoittaa Juhon profiiliin hänen puolestaan. Paikallislehteen kirjoittelee eräs vanhempi mies poikansa/pojanpoikansa avustamana.

      Lainaa

    15. Tulos: +98 (108 ääntä)
      Möö: Ois jännä tietää, miten sähköyliherkät reagoi ukkoseen. Vai onko se jotain “luonnollista sähköä” (ja tähän joku silmienpyörittelyhymiö)?
      Salamat voivat kuulemma laukaista reaktion sähköyliherkässä. Silti ilmeisesti joidenkin sähkönlähteiden kohdalla asia on juuri noin, kun "allergikolta" kysyy, eli että jokin sähkö voi olla tarpeeksi luonnollista ollakseen "erilaista" sähköä. Näin ainakin ihmiskehojen muodostamien sähkömagneettisten kenttien kohdalla. Sellainen biosähkö ei heitä vaikuta haittaavan, vaikka jakaisi saman huoneen kuinka monen ihmisen kanssa tahansa. Täysin loogista ja sitä rataa. :D

      Lainaa

    16. pääkäyttäjä 2.4.2019 11:25
      Tulos: +258 (262 ääntä)
      En tiedä, minusta sekä etälamautin että luoti kuulostavat sangen epämiellytäviltä vaihtoehdoilta. Olen itse ratkaissut asian niin, etten hankkiudu tilanteisiin, joissa poliisin pitäisi sellaisia minuun käyttää. Juhon kohdalla tietysti olemassa on pikkuriikkinen mahdollisuus, että kunnon täräys saisi aikaiseksi vähän liikehdintää hänenkin pääkopassaan.

      Lainaa

    17. Tulos: +163 (163 ääntä)
      Merppa: Baarin nimi pitäisi kylläkin olla Panema, jotta se taipuisi noin.
      Ärsyttää jos menin trolliin, mutta sen ravintolan nimi on Panema.

      Lainaa

    18. Abbasabbasmabbas 2.4.2019 14:10
      Tulos: -89 (109 ääntä)
      Tunnen erään sähköyliherkän henkilön. Hänen kohdallaan on kyse pikemminkin siitä, et ei voi esim. olla huoneessa, jossa on vaikkapa viisi tietokonetta, niin kovin pitkään. Alkaa tulla huono olo/migreeni tms. Ja vaikka ei siis edes katsoisi tietokoneen näyttöjä. En tuota osaa itse selittää kovin hyvin, mutta uskon kyllä, että tietyllä tapaa on mahdollista olla herkkä sähkölle. Mutta luulisinpa, että etälamautin tuntuu ihan riittävän <"kivalta" myös ei normi-ihmiselle.

      Lainaa

    19. ihanmummovaan 2.4.2019 14:28
      Tulos: +91 (93 ääntä)
      Merppa: Baarin nimi pitäisi kylläkin olla Panema, jotta se taipuisi noin.
      Sen nimi onkin Panema.

      Lainaa

    20. Tulos: +82 (86 ääntä)
      Mitä jos ratkaistaan tuo sähköyliherkkien ongelma kertaheitolla ja aseistetaan valtion miekankantajat hapansilakalla täytetyillä vesi-ilmapalloilla noin ikään pehmeän taltuttamisen keinona? Vähän täydennyskoulutusta pesisliigalta sen heittokäden kanssa ja tilaus vetämään Ruotsista. Ei takuulla kukaan vastusta virkavaltaa eikä jää karkuun vipeltäneet rikolliset ottamatta kiinni jos ovat osuman ottaneet, yleisövihjeistä tuskin olisi puutetta.

      Lainaa

    21. Tulos: -16 (114 ääntä)
      Johan Pompas: Ammattirikolliselle oiva tilaisuus hakea pääsyä sairaseläkkeelle, jos ei kestä lamauttimen sähköä.
      Ei tarvitse olla ammattirikollinen tai edes harrastelija saadakseen poliisin kimppuunsa. Olin mielenosoituksessa -täysin laillisessa -jossa jostain syystä jotkut alkoivat heitellä kiviä, mikä ei suinkaan ollut tarkoitus. Sanoin kumppanilleni että nyt lähdetään nopeaan, tämä ei lopu hyvin, ja sitten juostiin. Ehdimme hädin tuskin pois ennenkuin poliisi kävi koko porukan kimppuun, millään tavalla sortteeraamatta ketkä olivat paikalla täysin laillisesti ja tapojen mukaan käyttäytyen, ja ketkä paiskoivat kiviä. On typerää uskoa mihinkään sähköallergioihin, mutta ihan yhtä typerää luulla ettei poliisi tee virheitä.

      Lainaa

    22. Gummikarhu 2.4.2019 17:15
      Tulos: +40 (42 ääntä)
      Älkää unohtako aina mukavaa kumiluotia tai beanbagia.. Niistä ei saasähköyliherkkyydestä kärsivä migreeniä vaan mojovan mustelman

      Lainaa

    23. Arkkienkeli 2.4.2019 17:27
      Tulos: +83 (109 ääntä)
      Abbasabbasmabbas: Tunnen erään sähköyliherkän henkilön. Hänen kohdallaan on kyse pikemminkin siitä, et ei voi esim. olla huoneessa, jossa on vaikkapa viisi tietokonetta, niin kovin pitkään. Alkaa tulla huono olo/migreeni tms. Ja vaikka ei siis edes katsoisi tietokoneen näyttöjä. En tuota osaa itse selittää kovin hyvin, mutta uskon [...]
      Silloin ihminen ei käytännössä voi olla missään missä on sähköverkkoa. Ei kotonaan, ei autossa/bussissa/junassa/ratikassa, ei kaupassa jne. Eikä olemaan minkäänlaisen sähkölaitteen lähellä. Eikä omassa kehossaan, sillä ihmiskehossa mm. sydän toimii aivoista saadun sähköisen impulssin myötä. Sähköallergia kuuluu samaan sakkiin kuin litteän maan ystävät. Hulluihin.

      Lainaa

    24. Tulos: +53 (57 ääntä)
      Olen vain _hieman_ yliherkkä sähkölle, että jos medium rareksi jättäisitte niin kiitos.

      Lainaa

    25. yli opisto hörhö 2.4.2019 19:06
      Tulos: +86 (100 ääntä)
      Voi jeesus näitä "olen yliherkkä/allerginen sähkölle" tyyppejä. Minäkin olen allerginen paskapuheelle, eikö kukaan ajattele minua ja muita kaltaisiani???

      Lainaa

    26. Tulos: -20 (38 ääntä)
      Arkkienkeli: Silloin ihminen ei käytännössä voi olla missään missä on sähköverkkoa. Ei kotonaan, ei autossa/bussissa/junassa/ratikassa, ei kaupassa jne. Eikä olemaan minkäänlaisen sähkölaitteen lähellä. Eikä omassa kehossaan, sillä ihmiskehossa mm. sydän toimii aivoista saadun sähköisen impulssin myötä. Sähköallergia kuuluu samaan sakkiin kuin litteän maan ystävät. Hulluihin.
      aivot ei lähetä impulsseja vaan sydämessä sijaitseva sinnussolmukem sykkeen nopeuden muutokset aiheuttavat tahdosta riippumaton hermost ja veressä kiertävät hormonit

      Lainaa

    27. Tulos: -67 (91 ääntä)
      Arkkienkeli: Silloin ihminen ei käytännössä voi olla missään missä on sähköverkkoa. Ei kotonaan, ei autossa/bussissa/junassa/ratikassa, ei kaupassa jne. Eikä olemaan minkäänlaisen sähkölaitteen lähellä. Eikä omassa kehossaan, sillä ihmiskehossa mm. sydän toimii aivoista saadun sähköisen impulssin myötä. Sähköallergia kuuluu samaan sakkiin kuin litteän maan ystävät. Hulluihin.
      Se, että sitä sanotaan sähköyliherkkyydeksi ei tarkoita, että nämä ihmiset olisivat allergisia sähkölle. Kyse voi olla jostain muusta mutta kun sitä ei ole kunnolla tutkittu mistä oireet johtuvat, niin sitä nyt väliaikaisesti kutsutaan sähköyliherkkyydeksi koska parempaakaan nimeä ei ole tarjolla. Miksi ihmiset suhtautuvat tälläisiin asioihin aina niin skeptisesti mutta sitten sellainen kusetus kuin psykiatria, jossa on jotain mystisiä juttuja joita kukaan ei ole koskaan onnistunut mittaamaan, menee ihmisiään ihan täydestä? Valkoisen takia mystinen vaikutus?

      Lainaa

    28. Ankkurinappi 2.4.2019 21:59
      Tulos: +17 (23 ääntä)
      L: Samallahan tuosta vaivasta paranee, kun Kelan lääkäri suorittaa ihmeparantamisen etänä.
      Pinaattikeitot lens näytölle :D :D :D

      Lainaa

    29. Tulos: +93 (97 ääntä)
      Jallu: Se, että sitä sanotaan sähköyliherkkyydeksi ei tarkoita, että nämä ihmiset olisivat allergisia sähkölle. Kyse voi olla jostain muusta mutta kun sitä ei ole kunnolla tutkittu mistä oireet johtuvat, niin sitä nyt väliaikaisesti kutsutaan sähköyliherkkyydeksi koska parempaakaan nimeä ei ole tarjolla. Miksi ihmiset [...]
      Kyllä sitä on tutkittu ja se on todettu mielenterveysongelmaksi. Sillä kusetuksella nimeltä psykiatria sitä sitten hoidetaan.

      Lainaa

    30. Ääääää 3.4.2019 8:31
      Tulos: +52 (52 ääntä)
      Abbasabbasmabbas: Tunnen erään sähköyliherkän henkilön. Hänen kohdallaan on kyse pikemminkin siitä, et ei voi esim. olla huoneessa, jossa on vaikkapa viisi tietokonetta, niin kovin pitkään. Alkaa tulla huono olo/migreeni tms. Ja vaikka ei siis edes katsoisi tietokoneen näyttöjä. En tuota osaa itse selittää kovin hyvin, mutta uskon [...]
      Tuolla on diagnoosikin. Hypokondria.

      Lainaa

    31. Tulos: +41 (41 ääntä)
      Miarez93: Vissiin valikoiva sähköyliherkkyys ihmisillä, kun voivat halutessaan sähkölaitteella facea käyttää
      Sitähän se on. Oikeasti sähköyliherkkähän ei voisi mm. matkustaa kotoaan minnekään muuten kuin polkupyörällä (ilman valoja tai dynamoa), hevospelillä tai vastaavalla. Kaikki muut nykyaikaiset liikennevälineet ovat suorastaan täynnä sähkölaitteita ja siis sähkökenttiä.

      Lainaa

    32. Mitästätähän 4.4.2019 6:37
      Tulos: +41 (43 ääntä)
      Abbasabbasmabbas: Tunnen erään sähköyliherkän henkilön. Hänen kohdallaan on kyse pikemminkin siitä, et ei voi esim. olla huoneessa, jossa on vaikkapa viisi tietokonetta, niin kovin pitkään. Alkaa tulla huono olo/migreeni tms. Ja vaikka ei siis edes katsoisi tietokoneen näyttöjä. En tuota osaa itse selittää kovin hyvin, mutta uskon [...]
      Tee koe? Jos henkilö ei tiedä sähkövehkeiden lähellä olemisesta saako hän oireita?

      Lainaa

    33. Mister D:n kaveri 4.4.2019 13:06
      Tulos: +27 (29 ääntä)
      Juicewski: Se että poliisi rupeaisi leikkimään lucky lukea ja alkaa sihtailemaan epäiltyjä jalkahoihin, sen sijaan että käyttäisi etälamautinta kuulostaa harvinaisen huonolta idealta. Varsinkin kun ottaa huomioon että etälamautin on tarkoitettu tilanteisiin joissa epäilty ei aiheuta välitöntä hengenvaaraa mutta ei suostu [...]
      Niin siis jalkaan ammuttuun luotiin voi kuolla. Tai vammautua lopuksi ikää. Riippuu mihin osuu ja minkä infektion sitten siihen saat.

      Lainaa

    34. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Mister D:n kaveri: Niin siis jalkaan ammuttuun luotiin voi kuolla. Tai vammautua lopuksi ikää. Riippuu mihin osuu ja minkä infektion sitten siihen saat.
      Infektioriski on tällä vuosisadalla minimaalinen jos ammuttu pääsee moderniin sairaanhoitoon välittömästi. Mutta jalkaan ampuminen on kyllä ehdottoman vaarallista koska onhan siinä isot verisuonet ja luuhun osuessa saadaan vielä luusirpaleetkin mukaan kudosta ja verisuonia repimään.

      Lainaa

    35. Tulos: +51 (53 ääntä)
      Onhan se tieteellisillä tutkimuksilla moneen kertaan todustettu, että "sähköyliherkät" saavat oireita sen mukaan, kuvittelevatko he olevansa sähkökentässä vai ei. Jos heidät laitetaan huoneeseen, jossa ei ole mitään näkyvää tai kuuluvaa indikaatiota sähköverkosta, ja joku huoneen ulkopuolella kytkee tuohon huoneeseen sähkökentän, ei sähköyliherkkä pysty edes havaitsemaan, onko huonessa sähkökenttä vai ei. Todistettu moneen kertaan. Siksi se on luulosairaus, ei muuta.

      Lainaa

    36. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Ääääää: Tuolla on diagnoosikin. Hypokondria.
      Tai oikeastaan somatisaatiohäiriö.

      Lainaa

    37. Juholle vinkki 7.4.2019 14:45
      Tulos: +23 (27 ääntä)
      Ei poliisi käytä voimaa, jos ei pullikoi vastaan. Ei tarvi ottaa sitä luotiakaan jalkaan, kun käyttäytyy vain asiallisesti kun jää rikosta tehdessään rysänpäältä kiinni.

      Lainaa

    38. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Itse olen samaa mieltä Juhon kanssa, vaikka kylläkin ymmärsin "sähköyliherkkyyden" esim. tahdistimien omistajille. Tahdistimen omistajana olen usein miettinyt että ottaisin paljon mielelläni luodin jalkaan (vaikka toki sekin on todella vaarallista, ja tottakai siihenkin voi kuolla), kuin satavarmasti kuolisin taaserista. Oma syyhän se luultavasti olisi, jos taaserin eteen joutuisin, mutta on kuitenkin huolestuttavaa, että se on niin varma kuoleman keino. Eli omasta mielestäni ei niin tyhmä juttu.

      Lainaa

    39. Tulos: -9 (15 ääntä)
      Nimesi: Onhan se tieteellisillä tutkimuksilla moneen kertaan todustettu, että “sähköyliherkät” saavat oireita sen mukaan, kuvittelevatko he olevansa sähkökentässä vai ei. Jos heidät laitetaan huoneeseen, jossa ei ole mitään näkyvää tai kuuluvaa indikaatiota sähköverkosta, ja joku huoneen ulkopuolella kytkee tuohon huoneeseen [...]
      Mutta jospa se millä he ovat allergisia onkin sähköstä lähtevä ääni? Miltä sinusta tuntuu kun joku vetää kynsillä liitutaululla? Entäs jos sähköallegisista tuntuu samalta kun he ovat sähkölaitteiden lähellä ja kuulevat ne?

      Lainaa

    40. Tulos: -7 (13 ääntä)
      Pluri: Kyllä sitä on tutkittu ja se on todettu mielenterveysongelmaksi. Sillä kusetuksella nimeltä psykiatria sitä sitten hoidetaan.
      Kyseessä ei välttämättä ole sähkö vaan sähköverkon ääni. Ihmiset ovat erittäin herkkiä joillekin äänille kuten esim. kynnet liitutaululla. Itse lakkasin käymästä syömässä yliopiston ruokalassa kun en voi sietää metallian kirskuntaa posliinilautasia vasten. Tämä selittäisi myös sen miksi he voivat sietää joitakin sähkölaitteita.

      Lainaa

    41. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Antti: Tuossa tilanteessa voi tietysti miettiä, että kannattako antaa aihetta sille taserillekkaan…
      ei noin saa ajatella, pitää vaan räkä poskella huudella ACAB

      Lainaa

    42. It's a deal 14.11.2022 15:06
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Kun mielipidettä kerran kysyttiin, minäkin ottaisin ennemmin luodin Juhon jalkaan kuin kuolisin.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Klikinsäästäjät, iphone 6s, Ravintola Panema, poliisit, etälamautin, sähköyliherkkyys, sähköyliherkät, luoti