Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 6

Tässä on nyt joku koira haudattuna.
Suurenna näkymä
Koiranomistajat, osa 6
Arvonta! Feissarimokat palasi Facebookiin upouudella sivulla ja arvomme 40 €. Osallistu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +511 (519 ääntä)
   Aika taitava koira. :D

   Lainaa

  2. Tulos: +436 (452 ääntä)
   Anette sai sitten melkein kirjaimellisesti paskaa niskaan.

   Lainaa

  3. Aasiantuntija 2.4.2019 3:13
   Tulos: -428 (522 ääntä)
   Tavallaan ymmärrän Annaa vaikka kolikolla on se kääntöpuoli. Lemmikin pitäminen on suht kallista touhua ja jos ei ole vara ostaa uutta vinkulelua lapsen viemän tilalle, niin ainakin itse alkaisin miettimään asioita uudestaan.

   Lainaa

  4. Tulos: +516 (528 ääntä)
   Aasiantuntija: Tavallaan ymmärrän Annaa vaikka kolikolla on se kääntöpuoli. Lemmikin pitäminen on suht kallista touhua ja jos ei ole vara ostaa uutta vinkulelua lapsen viemän tilalle, niin ainakin itse alkaisin miettimään asioita uudestaan.
   Ei kai se kiellettyä ole kysyä jos jollain on leluja ylimääräisenä kun kaikilla on kaikkea ylimääräisenä. Itselläni on varaa pitää eläintarhaani, ostan niille leluja, ja puolet ajasta lelut eivät kelpaa, pahvilaatikko jossa ne saapuivat on parempi lelu. On turhauttavaa poiskaan heittää käyttökelpoista uutta tavaraa; tarjoan ne muiden maukujille jos heidän arvon hännälliselle aristokratialleen kelpaisi. Kaiken tämän konmarittamisen keskellä on kai tullut selväksi että varsin moni haluaa turhasta tavarasta eroon, ja jos joku kerran haluaa sen ja hakee sen sovittuun aikaan niin hyvä.

   Lainaa

  5. Tulos: +448 (454 ääntä)
   Aasiantuntija: Tavallaan ymmärrän Annaa vaikka kolikolla on se kääntöpuoli. Lemmikin pitäminen on suht kallista touhua ja jos ei ole vara ostaa uutta vinkulelua lapsen viemän tilalle, niin ainakin itse alkaisin miettimään asioita uudestaan.
   Niin no. Pakko kyllä todeta, että jos joku nimenomaan joitain tiettyjä vinkuleluja kirppis- tai roskalavaryhmässä etsis, niin ei tulis mulle kyl mieleenkään epäillä, että sillä ihmisellä ei olis eläimeensä varaa. Jos todella talous olisi (lemmikin takia) tiukoilla, niin luultavasti sieltä ryhmästä etsittäis jotain ihan muuta kun tiettyä vinkulelua. Toisekseen, niin sitähän varten nuo ryhmät on, että tarpeetonta tavaraa voi antaa pois: esim itse satun omistamaan tuollaisen kyseisen vinkupossun, joka selvästi on minusta paljon hauskempi, kuin elukoideni mielestä, eli jos jonkun koira sellaista kovasti kaipaisi, niin joutaisi menemään. Lisäksi ymmärrän hyvin senkin, että jos koira on mieltynyt johonkin tiettyyn leluun ja repii niitä leikeissään kappaleiksi yhden päivässä, niin mieluusti sitä kyselee vaikka sieltä roskalavalta jos joltain löytyisi ylimääräisenä. On se aina pois sitten niistä mitä sieltä kaupasta pitää kantaa. Ja se ei minusta todellakaan ole merkki siitä, että ihmisellä ei olisi lemmikkiinsä varaa. Kyse on ennemmin vaan siitä, (kuten nyt tuosta Marikan postauksestakin tulkitsin), että kun niitä samoja leluja sais uusia olla koko ajan ostamassa, niin miksei fiksu ihminen kysyisi roskalavalta, että sattuisiko sellaisia muilta tarpeettomana löytymään.

   Lainaa

  6. Tulos: +146 (198 ääntä)
   Tässä taas ongelma siitä, kun köyhät luulee, että nuo roskalavaryhmät ovat tehty heidän taloudellista avustamistaan varten, eikä kukaan, joka ei ole sairaseläkkeellä oleva koditon kuuden lapsen yksinhuoltaja, saa kysellä sieltä mitään.

   Lainaa

  7. Daigadaiga 2.4.2019 6:45
   Tulos: +207 (225 ääntä)
   Aasiantuntija: Tavallaan ymmärrän Annaa vaikka kolikolla on se kääntöpuoli. Lemmikin pitäminen on suht kallista touhua ja jos ei ole vara ostaa uutta vinkulelua lapsen viemän tilalle, niin ainakin itse alkaisin miettimään asioita uudestaan.
   Ei. Et ymmärrä.

   Lainaa

  8. Näintäämenee 2.4.2019 6:53
   Tulos: +239 (239 ääntä)
   Njoo: Niin no. Pakko kyllä todeta, että jos joku nimenomaan joitain tiettyjä vinkuleluja kirppis- tai roskalavaryhmässä etsis, niin ei tulis mulle kyl mieleenkään epäillä, että sillä ihmisellä ei olis eläimeensä varaa. Jos todella talous olisi (lemmikin takia) tiukoilla, niin luultavasti sieltä ryhmästä etsittäis jotain ihan [...]
   Juuri näin. Verrattavissa siihen, että kaupoista haetaan banaanilaatikoita muuttolaatikoikiksi, vaikka suurimmalla osalla niitä olisi vara ostaa tai vuokrata. Niitä vain haetaan siksi, kun niillä niitä on. Tai se, että käy ilmaisessa kahvitarjoilussa, vaikka olisi vara käydä kahvilassa jne. Enemmänkin näen Annan kommentin vertauskuvallisena, että koira rakastaa noita leluja ja myös tuhoaa niitä paljon. Vähän sama kuin sanoa, että "oon sanonut ainakin miljoona kertaa.." tai "joskus kivikaudella tein jotain"

   Lainaa

  9. Tulos: +264 (264 ääntä)
   Aasiantuntija: Tavallaan ymmärrän Annaa vaikka kolikolla on se kääntöpuoli. Lemmikin pitäminen on suht kallista touhua ja jos ei ole vara ostaa uutta vinkulelua lapsen viemän tilalle, niin ainakin itse alkaisin miettimään asioita uudestaan.
   Luepas uudestaan, ei lapsi ollut vienyt mitään koiralta(kuka vanhempi ees tämmöstä hyväksyis), vaan koira oli ihastunut lapsen _omaan_ leluun, ja koira olisi halunnut sen :D

   Lainaa

  10. Tulos: -33 (81 ääntä)
   Mulle tuli alimmasta koirakuvasta jostain syystä mieleen "paskasti täytetyt eläimet"-ryhmä...Olenko ainut?

   Lainaa

  11. Tulos: -62 (136 ääntä)
   Kauhean näkösiä noi alimman kuvan koirat.

   Lainaa

  12. Tulos: +100 (104 ääntä)
   Haluan tietää, kuinka monta kommenttia Anna "En-kommentoi-enää" loppujen lopuksi vielä kirjoitti.

   Lainaa

  13. Tulos: +97 (97 ääntä)
   Aasiantuntija: Tavallaan ymmärrän Annaa vaikka kolikolla on se kääntöpuoli. Lemmikin pitäminen on suht kallista touhua ja jos ei ole vara ostaa uutta vinkulelua lapsen viemän tilalle, niin ainakin itse alkaisin miettimään asioita uudestaan.
   Meillä noita leluja on ainakin nurkissa aivan saatanasti turhia, mielelläni lahjoittaisin pois. Se kun on ihan täyttä arpapeliä mistä elukat sattuvat pitämään. Niitä mieluisia leluja pyritään sitten ostamaan useampia, mutta aina niitä ei sitten enää löydy. Tuo "kyllä mulla on varaa" suunsoitto on myös erikoista ylipäätään. Se varallisuus kun kasvaa helpoiten pienentämällä omia menojaan. 100€ säästö on 100€ puhtaana käteen, 100€ palkankorotus on suurimmalla osalla suomalaisista 52,8€ käteen.

   Lainaa

  14. Tulos: +89 (93 ääntä)
   Liekö taidonnäytteen vääntäneellä koiralla ollut perseet olalla. Tai jos se viihtyy rotunimityksen mukaisesti vintillä.

   Lainaa

  15. aamu-uninen 2.4.2019 11:30
   Tulos: +117 (133 ääntä)
   Nikke: Kauhean näkösiä noi alimman kuvan koirat.
   Kumman meistä pitää käydä silmälääkärillä, kun minä en näe kuvassa kuin yhden koiran?

   Lainaa

  16. Silinterihattu 2.4.2019 12:18
   Tulos: +26 (52 ääntä)
   aamu-uninen: Kumman meistä pitää käydä silmälääkärillä, kun minä en näe kuvassa kuin yhden koiran?
   Tai tarkottaa, että koirat jotka ovat samaa rotua kuin tuo yksi tuossa kuvassa, ovat kauhean näköisiä.

   Lainaa

  17. Tulos: +86 (88 ääntä)
   Joo: Ei kai se kiellettyä ole kysyä jos jollain on leluja ylimääräisenä kun kaikilla on kaikkea ylimääräisenä. Itselläni on varaa pitää eläintarhaani, ostan niille leluja, ja puolet ajasta lelut eivät kelpaa, pahvilaatikko jossa ne saapuivat on parempi lelu. On turhauttavaa poiskaan heittää käyttökelpoista uutta tavaraa; [...]
   Tämä. Ja me saatiin aimo kasa koiran tarvikkeita meidän koirille, kun sukulaisen koira vanhuuttaan kuoli. En kokenut, ettei meillä ois rahaa pitää koiria tai että antaisivat meille armopaloja, vaan parempi että ylimääräiset tulee käyttöön :) meiltäkin joutaisi tuollainen possu eteenpäin, ei kumpaakaan koiraa kiinnosta se.

   Lainaa

  18. Tulos: -50 (96 ääntä)
   Eiköhän koira unohtanut 4€ Tokmannilla maksavan vinkulelun 5 sekunnin päästä. Harhaiset koiranomistajat vaan kuvittelevat muuta.

   Lainaa

  19. Tulos: +83 (83 ääntä)
   Itellä kans koira jolle ei vaan kaikki lelut kelpaa. Jostain syystä ei vaan leiki tolla vinkupossulla. Mielelläni antaisin sen toiselle koiralle. Ite sais hyvän mielen ja toinen koira lelun jolla tykkää leikkiä. Mikäpä sen parempaa?

   Lainaa

  20. Tulos: +71 (81 ääntä)
   Spider-dog, spider-dog. Spider-dog poops where ever he wants

   Lainaa

  21. Tulos: +70 (74 ääntä)
   Paska-arvoituksen ratkaisuksi veikkaan, että kakat oli takertuneet jotenkin häntäkarvoihin ja olivat siitä häntää huiskutellessa lennelleet seinään. Tuolla hännänpituudella sitä vipuvoimaa löytyy.

   Lainaa

  22. Tulos: -62 (88 ääntä)
   Eläimiä sisällä pitävien hygienia. Tarvitseeko muuta sanoa?

   Lainaa

  23. yli opisto hörhö 2.4.2019 19:30
   Tulos: +77 (87 ääntä)
   Seppo: Eläimiä sisällä pitävien hygienia. Tarvitseeko muuta sanoa?
   Jos et vaikka sanoisi mitään. Säästä meidät typeryyksiltäsi.

   Lainaa

  24. Avaruusleijona 2.4.2019 20:59
   Tulos: +59 (59 ääntä)
   Meidänkin koira on aivan hulluna noihin röhkiviin possuleluihin. Ne vaan hajoaa viidessä minuutissa ja maksaa tyyliin 8€/kpl.

   Lainaa

  25. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Onko tuo koira vai rukoilijasirkka?

   Lainaa

  26. Tulos: -26 (38 ääntä)
   Onko siis niin, että eroahdistuskoira on tuossa häkissä päivän? Sehän on rääkkäystä ja kaiketi kiellettyäkin.

   Lainaa

  27. Ei rääkkäystä 3.4.2019 14:22
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   : Onko siis niin, että eroahdistuskoira on tuossa häkissä päivän? Sehän on rääkkäystä ja kaiketi kiellettyäkin.
   Meinaatko, että koira onnistu pinnojen välistä kikaman sinkoomaan seinälle? Kuvassakin häkin ovi on auki. Häkki on koiran oma soppi. Sinne saa mennä vaikka viettämään omaa aikaansa kaikessa rauhassa jos haluaa. Minunkin koiran häkki on aina avoinna. Siellä on viltti ja leluja (silloin kun niitä ei ole rehattu muualle). En näe, että Anette rääkkäisi koiraansa.

   Lainaa

  28. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Aasiantuntija: Tavallaan ymmärrän Annaa vaikka kolikolla on se kääntöpuoli. Lemmikin pitäminen on suht kallista touhua ja jos ei ole vara ostaa uutta vinkulelua lapsen viemän tilalle, niin ainakin itse alkaisin miettimään asioita uudestaan.
   Lapsihan ei vienyt mitään, vaan koira olisi halunnut lapsen oman lelun. Koirien lelut ovat kalliita jos niitä pitää jatkuvasti ostella (Esim Mustissa ja Mirrissä nuo vinkusiat 6-7e), ja varsinkin tuollaiset vinkupossut ja pehmot kestävät innokkaampaa käsittelyä ehkä muutaman minuutin ja ovat jo hajalla. Vaikka varaa olisikin, en kyllä itse laittaisi LELUIHIN kymmeniä euroja kuussa tietäen että ne menevät saman tien roskiin. Jos jollain lojuisi koiran lempileluja turhana nurkissaan, voisin kyllä ottaa niitä vastaan. Omalle en tosiaan osta uutena enää yhtään pehmolelua kun ne suolestetaan niin nopeasti että niihin on aivan turha tuhlata rahaa kun esim. kirpparit ovat täynnä (puoli-)ilmaisia pehmoleluja jotka ajavat saman asian.

   Lainaa

  29. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Aasiantuntija: Tavallaan ymmärrän Annaa vaikka kolikolla on se kääntöpuoli. Lemmikin pitäminen on suht kallista touhua ja jos ei ole vara ostaa uutta vinkulelua lapsen viemän tilalle, niin ainakin itse alkaisin miettimään asioita uudestaan.
   Tämä "asiantuntija" ei näköjään ole kuullut kierrätyksestä.

   Lainaa

  30. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Venäjänvinttikoirat on niin kauniita <3

   Lainaa

  31. Etpä hääppöiseltä kuulosta itsekään 7.4.2019 10:48
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Nikke: Kauhean näkösiä noi alimman kuvan koirat.
   Käynti optikolla auttaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Seppo: Eläimiä sisällä pitävien hygienia. Tarvitseeko muuta sanoa?
   Joo pysy siellä ulkona vaan.

   Lainaa

  33. Tulos: +11 (11 ääntä)
   : Onko siis niin, että eroahdistuskoira on tuossa häkissä päivän? Sehän on rääkkäystä ja kaiketi kiellettyäkin.
   Ihmiset oikeasti pitävät eläimiä pienissä häkeissä. Ihan oikeasti tyhmyyttään. Harvat tahallisesti rääkätäkseen. Ihmiset vaan ovat tyhmiä.

   Lainaa

  34. Tulos: +1 (1 ääni)
   Oli tuo koira häkissä päivät tai ei, niin tietoisku niille, jotka ei tiedä: Eroahdistus ei toki suinkaan aina tarkoita sitä, että koira tuhoaisi koko talouden omistajien poissaollessa. Koira voi vaikka vaan tehdä tarpeensa (vrt. hädissään ruikuta ympäriinsä). Tai tuijottaa surkeana ovea ja hieman äänellä (vrt. haukkua/ulvoa taukoamatta). Tilan rajaaminen helpottaa toisia koiria muutenkin kuin vain estämällä tietyt oireet kuten tuhoamisen, mutta ei silti näyttelyhäkissä saa tuntitolkulla koiraa pitää. Kauppareissu on toki eri asia kuin työpäivä. Koira saattaa olla asiasta eri mieltä... Mun edesmennyt koira rakasti niitä kumisia, vanulla täytettyjä possuja, jotka röhkii! ♡♡♡ Sattui myös olemaan jokseenkin eroahdistunut, mutta ei se ole sen takia edesmennyt, vaan sairastui vanhemmiten.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koirat, koira haudattuna, lelut, kuva, vinkusika, pökäle, roskalava