Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ruudun takaa

Kun TV:n tarjonta ei miellytä ja Ruutu menee rikki.
Suurenna näkymä
Ruudun takaa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. purppurakruunu 23.4.2019 0:38
   Tulos: +423 (439 ääntä)
   Toi Ruudun sometyöntekijä ansaitsee vähintään pullakahvit töissä. (Ja kiitos Feissarimokat korvamadosta.)

   Lainaa

  2. Tulos: +1156 (1170 ääntä)
   Ruutu vastailee oikein asiallisesti :)

   Lainaa

  3. Tulos: +576 (630 ääntä)
   Tämä ei varmaan kiinnosta ketään, mutta totuushan on se, että Ruutu toimii Amazonin pyörittämässä pilvipalvelussa, ja jos se kaatuu, niin kyseessä on suurempi kriisi, jota Amazon lähtee heti selvittämään ilman, että Ruutu edes puuttuu asiaan. Ruudulla ja sen työntekijöillä ei siis ole osaa eikä arpaa tässä asiassa – heillä ei ole pääsyä Amazonin infraan tällä tasolla – joten siellä Facessa räyhääminen ei auta sitten laisinkaan. Sitä toki ihmettelen, miksei Ruutu vain vieritä vastuuta eteenpäin sanomalla, että Amazonin palvelimet kaatuivat ja tämä on meillekin kiusallinen tilanne, mutta odotellaan! Mitä hyötyä tässä tapauksessa on ottaa vastuu niskoilleen ylläpitämällä illuusiota siitä, että Ruutu korjaa asiaa "kaikin lihaksin"? Etenkin, kun tässäkin jo hieman vihjaillaan "kansainvälisestä palveluntarjoajasta". Käytännössä tilanne on sama, kuin tubettajat ottaisivat vastuun siitä, ettei YouTube toimi. "Teen parhaani, että saan YouTuben pyörimään kaikille katsojilleni!" Ööh, kyllä me tiedetään, että sä syöt ihan vaan sipsejä himassa.

   Lainaa

  4. Tulos: +508 (520 ääntä)
   En kestä noita "HÄVETKÄÄ"-palautteita :D aah jotkut ihmiset sit osaa suhtautua joka asiaan negatiivisesti.

   Lainaa

  5. Tulos: +273 (333 ääntä)
   Ei mene jakeluun miksi yoga on niin saatanallinen asia kristinuskosille. :D

   Lainaa

  6. Tulos: +224 (244 ääntä)
   bleb: Ei mene jakeluun miksi yoga on niin saatanallinen asia kristinuskosille.
   Kai se siitä johtuu, et jooga tulee hinduilta joille se on yks rukoilun muoto.

   Lainaa

  7. Tulos: +341 (389 ääntä)
   On muuten vittumaista kun meet päivystykseen ja siellä pyörii joku TV7, jonka ohjelmasisältö on parhaimmilaankin jumalanpalveluksia ja huonoimmillaan jotain henkisten parantajien ja ennustajien ostos-tv:tä. Mielipiteeni on, että julkisessa rakennuksessa ei pitäisi tuollaista uskonnollista sisältöä näyttää, kun kaikki nyt eivät satu olemaan kristittyjä. Sitten sitä kanavaa ei saa edes vaihdettua.

   Lainaa

  8. Tulos: +276 (304 ääntä)
   bleb: Ei mene jakeluun miksi yoga on niin saatanallinen asia kristinuskosille.
   Joo, ja miksi "itämaisille uskonnoille"(jotka kaikki on tietysti yksi ja sama ja voi kätevästi niputtaa yhteen) altistuminen on niin kamala asia? En usko, että jossain lastenjoogassa on uskonnollisuutta suuntaan tai toiseen, mutta en nyt usko kristitynkään lapsen saavan mitään traumoja siitä, että kaikki muut eivät olekaan kristittyjä. Tai jos saa, vanhemmat on tehneet jotain tosi väärin. Naurahdin kyllä vähän joogasta irti päässeille. Joogan uhrit ry:lle selvästi olisi tilausta. :D

   Lainaa

  9. Tulos: -175 (289 ääntä)
   En nyt mieltäni ihan Ruudun kommenteista pahoittanut, mutta olen ehkä vähän vanhanaikainen elämänkatsomukseltani ja odottaisin asiallisempaa kommentointia uskottavalta yritykseltä. Nyt vaikuttaa lähinnä joltain teekkarien vitsifirmalta, sielläkin tosin kielenkäyttö luultavasti olisi nokkelampaa.

   Lainaa

  10. Tulos: +340 (346 ääntä)
   Varo vain venytellessäsi, ettet tee vahingossa jooga liikettä. Se on portti vahvempiin uskontoihin!

   Lainaa

  11. limpdickinson 23.4.2019 7:25
   Tulos: +273 (277 ääntä)
   Itsekin harrastin joogaa aikoinaan, jopa monta kertaa päivässä. Nyt ollut kuivilla jo viitisen vuotta, irti joogasta ry auttoi tässä asiassa hurjasti.

   Lainaa

  12. Tulos: +180 (188 ääntä)
   Vaikka jooga onkin itämaisesta uskontoperinteestä lähtöisin, länsimaissa harjoitettu vapaa-ajan jooga on kehittynyt vain tavalliseksi voimisteluksi. Ei se oikea, uskonnollinen jooga ole sitä, mitä lapsille telkkarissa vedetään. Se, mitä me sanotaan joogaksi, ei oikeastaan ole sitä alkuperäistä joogaa harjoittaville joogaa ollenkaan. Eli ei, telkkari ei levitä infernaalista joogademonia edes Harrille ;)

   Lainaa

  13. Tulos: +78 (84 ääntä)
   Nörtti: Sitä toki ihmettelen, miksei Ruutu vain vieritä vastuuta eteenpäin sanomalla, että Amazonin palvelimet kaatuivat ja tämä on meillekin kiusallinen tilanne, mutta odotellaan!
   Ruutu on kuitenkin itse valinnut palveluntarjoajansa ja on siitä vastuussa asiakkailleen. Toki tiedottamista voisi parantaa, mutta palveluntarjoajan nimeämiselle en näe tarvetta.

   Lainaa

  14. Tulos: +154 (168 ääntä)
   Harri, TV7 ei ole millään muotoa tervettä tai järkevää sisältöä tuottava kanava. Uskovainen olen itsekin, mutta voitasko me joskus edes yrittää olla normaaleja ihmisiä Somessa. Peace.

   Lainaa

  15. Pekka Peitsi 23.4.2019 8:02
   Tulos: -84 (134 ääntä)
   Mutta onko kukaan enää huolissaan kulttuurisesta omimisesta? Millä luvalla Suomessa opetetaan joogaa, joka on intialaisen vähemmistöuskonnon harjoite? Tämä naurettava väite "Eihän tämä ole uskonnollista" on sävyltään selittelevä. Kyllä aikuisten pi äisi tajuta, että tuo halventaa Intiassa harjoitettavaa, oikeaa joogaa.

   Lainaa

  16. Tulos: +100 (104 ääntä)
   Nörtti: Tämä ei varmaan kiinnosta ketään, mutta totuushan on se, että Ruutu toimii Amazonin pyörittämässä pilvipalvelussa, ja jos se kaatuu, niin kyseessä on suurempi kriisi, jota Amazon lähtee heti selvittämään ilman, että Ruutu edes puuttuu asiaan. Ruudulla ja sen työntekijöillä ei siis ole osaa eikä arpaa tässä asiassa – [...]
   No niin hyvä markkinointi toimii, tuetaan asiakasta kriisissä eikä osoitella ketään sormella. Kyse on tässä kohtaa asiakkaan TUNTEISTA, joita lempeästi myötäillään ja joihin ei pidä mennä silti mukaan. Hyvin Ruutu homman hoiti ollakseen ilmaispalvelu. Tunnejudoa.

   Lainaa

  17. Äääääääää 23.4.2019 8:11
   Tulos: +69 (89 ääntä)
   Pekka Peitsi: Mutta onko kukaan enää huolissaan kulttuurisesta omimisesta? Millä luvalla Suomessa opetetaan joogaa, joka on intialaisen vähemmistöuskonnon harjoite? Tämä naurettava väite “Eihän tämä ole uskonnollista” on sävyltään selittelevä. Kyllä aikuisten pi äisi tajuta, että tuo halventaa Intiassa harjoitettavaa, oikeaa joogaa.
   Mistä jalkapallo, lätkä ja golf on tuotu? Jooga on venyttelyjumppaa eikä uskontoa, mutta ok, kielletään sitten myös tantra, Kama Sutra, tupakkaja kahvin. Tuontikamaa kaikki, kuten 66% suomen kielen sanoistakin.

   Lainaa

  18. Bodvåihsojeåve 23.4.2019 8:11
   Tulos: +130 (142 ääntä)
   Vastatakseni kysymykseesi, Harri: ei, Suomi ei ole enää kristillinen maa. Vuoden 1923 jälkeen on kukin saanut uskoa haluamaansa asiaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +126 (130 ääntä)
   - Ui jätkä, mitä sä oot vetänyt? - No oli tossa vähän riitaa vaimon kanssa ja vedin tunnin joogaa - Näytät kyllä tosi pahalta - Mä tiedän, mä lupaan lopettaa tän oikeesti, mä lupaan

   Lainaa

  20. Tulos: +14 (40 ääntä)
   Peeke: En nyt mieltäni ihan Ruudun kommenteista pahoittanut, mutta olen ehkä vähän vanhanaikainen elämänkatsomukseltani ja odottaisin asiallisempaa kommentointia uskottavalta yritykseltä. Nyt vaikuttaa lähinnä joltain teekkarien vitsifirmalta, sielläkin tosin kielenkäyttö luultavasti olisi nokkelampaa.
   Oletko koskaan asioinut telian asiakaspalvelu chatissa? Kun vielä oli sinne asiakkaana, niin tuli "oho hups :D meidän moka, sori :P" kun olivat unohtaneet linkata jonkun liittymän auki tai ylipäätään hymiöitä tuli aivan vääriin paikkoihin tai kohtiin, jossa mielestäni asiakaspalvelun ei pitäisi käyttää niitä. Ei ehkä tullut olo, että olisi saanut hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua.

   Lainaa

  21. Hööpölööpö 23.4.2019 10:04
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   Nörtti: Tämä ei varmaan kiinnosta ketään, mutta totuushan on se, että Ruutu toimii Amazonin pyörittämässä pilvipalvelussa, ja jos se kaatuu, niin kyseessä on suurempi kriisi, jota Amazon lähtee heti selvittämään ilman, että Ruutu edes puuttuu asiaan. Ruudulla ja sen työntekijöillä ei siis ole osaa eikä arpaa tässä asiassa – [...]
   Et nyt oikein ymmärrä yritysten vastuuta. Ihminen ostaa Ruutu -palvelun Sanomalta, palvelun toimiminen on Sanoman vastuulla. Vaikka Sanoma ostaisikin tarjoamansa palvelut Amazonilta, niin kyllä Sanoma on täysin vastuussa tekemistään sopimuksista ja asiakkailleen tarjoamiensa palveluiden toimivuudesta. Olisi lapsellista vastuun pakoilua nimetä oma alihankkijansa ongelman aiheuttajaksi. Ellei sitten ajauduta tilanteeseen, missä asiakkaille on tärkeätä tiedottaa, että ongelmat ovat liittyneet tiettyyn alihankkijaan/palvelun tuottajaan ja yhteistyö tämän toimijan kanssa on lopetettu.

   Lainaa

  22. Tulos: +77 (79 ääntä)
   Peeke: En nyt mieltäni ihan Ruudun kommenteista pahoittanut, mutta olen ehkä vähän vanhanaikainen elämänkatsomukseltani ja odottaisin asiallisempaa kommentointia uskottavalta yritykseltä. Nyt vaikuttaa lähinnä joltain teekkarien vitsifirmalta, sielläkin tosin kielenkäyttö luultavasti olisi nokkelampaa.
   Noh, asia on hoidettu asiallisesti, siitä on tiedotettu ja vikaa korjataan, joten minusta siinä vaiheessa voi jo heittää asiakkaiden kanssa läpyskää. Vai miten toivoisit asiakaspalvelun toimivan jos tulee sata kommenttia että yhyy haluan nähdä temptation islandin heti niinku olis jo. Spämmätä kaikkiin sama viesti siitä, että pahoittelut ja vikaa korjataan, vai jättää vastaamatta?

   Lainaa

  23. Tulos: +65 (65 ääntä)
   Olento: Kai se siitä johtuu, et jooga tulee hinduilta joille se on yks rukoilun muoto.
   Voi olla, että liittyisin takaisin kirkkoon jos kirkollisverorahoilla saataisiin puupenkkien sijasta jumppasali minne voisi joka sunnuntai mennä ryhmäohjatusti venyttelemään.

   Lainaa

  24. Tulos: +93 (101 ääntä)
   Match heaven?

   Lainaa

  25. It's a deal 23.4.2019 11:13
   Tulos: +67 (69 ääntä)
   Karmeaa katsoa ihmisiä, jotka minkä tahansa stressin ja tekosyyn varjolla vetävät joogaa päivittäin.

   Lainaa

  26. Tulos: +17 (39 ääntä)
   ”Jooga johdattaa väistämättä ihmiset hinduismiin. Väittämä, ettei joogalla ole mitään tekemistä uskonnon kanssa, on täysin väärä. Jooga on uskonnollinen toimenpide. Jooga on uskonnollinen toiminto. Ei ole olemassa joogaa ilman hengellisiä elementtejä” -Rabi Maharaj, entinen guru

   Lainaa

  27. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Wtf: Match heaven?
   Oli yhden tempparijakson nimi.

   Lainaa

  28. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Joo, se TV7 kun on niin mieltä ylentävää kerrassaan. Päädyin kerran ohimennen lukemaan, mitä ko. kanavalla on seuraavaksi ohjelmistossaan, ja ohjelman nimi oli: "Herra käyttää lääkäriä: Onko minulla vaarallinen ripuli?" Siinä sitä hartautta ja henkevyyttä. :D Ehkä Harria mietityttää tällaiset asiat?

   Lainaa

  29. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Kristinusko ei sitten ole itämainen uskonto vai?

   Lainaa

  30. purppurakruunu 23.4.2019 12:07
   Tulos: +55 (55 ääntä)
   Täs tuli viime viikolla mielipidekirjoitus, jossa joku kirkon lady kyseli, miksi ihmiset hakevat hengellisyyttä ja rauhaa joogasta eikä kirkon penkiltä. Siellä kommenttikentässä joku narri ihan oikeasti puhui "joogasta irtipäässeiden tukiryhmistä", jossa ex-joogaajat vertaavat sitä kulttiin. Kommentti ei ollut millään tavalla muotoiltu sellaisella tavalla, että se lukisi sarkasmina. Mä toivon, että se oli tahallinen provo, mutta vaalien alla tuli tutustuttua niin monenlaiseen kirjoon suomalaisten mielipiteitä (juutalaisten natsi-NWO jäi tehokkaasti mieleen), että ei voi olla enää mistään varma.

   Lainaa

  31. Tulos: +72 (72 ääntä)
   Wtf: Match heaven?
   Tulitikkutaivas

   Lainaa

  32. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Kaikki hyvät kuolee, mutta tempparien katsojat senkun porskuttaa.

   Lainaa

  33. Tulos: +62 (62 ääntä)
   bleb: Ei mene jakeluun miksi yoga on niin saatanallinen asia kristinuskosille.
   Suomalaiseen kärsimyseeppokseen kuuluu, että sun pitää olla joka päivä umpijumissa ja kärsiä jännitysmigreenistä aina. Eihän se käy että joku menee venyttelemään itsensä vetreäksi.

   Lainaa

  34. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Kris: On muuten vittumaista kun meet päivystykseen ja siellä pyörii joku TV7, jonka ohjelmasisältö on parhaimmilaankin jumalanpalveluksia ja huonoimmillaan jotain henkisten parantajien ja ennustajien ostos-tv:tä. Mielipiteeni on, että julkisessa rakennuksessa ei pitäisi tuollaista uskonnollista sisältöä näyttää, kun kaikki [...]
   Miksi joka paikassa pitää edes olla televisio? Tietysti jossain urheilubaarissa matsit pitääkin näyttää, se kuuluu konseptiin ja sieltä pääsee pois, mutta juuri esim. mainitsemastasi päivystyksessä on väkeä ihan äärestä laitaan, joten ei ole mitään mahdollisuutta että kaikilla olisi TV'n suhteen sama maku, eikä sieltä poiskaan voi lähteä. Näytetäänpä mitä tahansa niin joku ei pidä siitä ja hyvin luultavasti joku vihaa sitä tai ainakin loukkaantuu. Tietenkään ei ole hyvä elää vain kuplassa, mutta jos joutuu kuuntelemaan 8 tuntia kun tosi-tv tähdet kirkuvat tai ihmeparantajat hoitavat peräpukamia pyhällä hengellä niin siinä keittää jo ihan aiheesta. Jokainen voisi kuunnella mieleistään ohjelmaa padiltaan tai puhelimestaan hiljaa kuulokkeilla -tai herravarjele, jos se TV ei huutaisi niin suorastaan lukea. Rippipappini kertoi että kokee yhteyttä jumalaan vaeltaessaan luonnossa ja tarkastellessaan sen ihmeitä. Joten metsät ja puistot pitää aidata, ja portilla vaatia kastetodistus?

   Lainaa

  35. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Nörtti: Sitä toki ihmettelen, miksei Ruutu vain vieritä vastuuta eteenpäin sanomalla, että Amazonin palvelimet kaatuivat ja tämä on meillekin kiusallinen tilanne, mutta odotellaan!
   Hehän nimenomaan vierittivät vastuun eteenpäin heti alkuperäisessä päivityksessä.

   Lainaa

  36. Tulos: -28 (44 ääntä)
   Traumcity: Kristinusko ei sitten ole itämainen uskonto vai?
   Itämaisella viitataan kaukoitään. Tai ainakaan itse en ole ikinä kuullut lähi-itää kutsuttavan itämaiseksi.

   Lainaa

  37. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Totisesti jooga on pirullinen juoni ja hunaja-ansa saattaa kristityt syvemmälle aina kovempien lajien pariin. Tiedän tapauksia, joissa viaton uhri on ensin houkuteltu joogaamaan ilmaisella tutustumistarjouksella. Yhtäkkiä ollaankin syvällä karaten, jiujitsun, kungfun ja taekwondon maailmoissa, joista ei enää niin vaan irti pyristelläkään. Siellä sitten joukolla kumarrellaan epäjumalille ja vieraiden (ITÄMAISTEN!) maiden lipuille ja puhutaan vierailla (ITÄMAISILLA!) kielillä. Jotkut jopa hengen heikkoudessaan lopulta matkustavat vierailemaan vieraisiin ITÄMAISIIN maihin. Se on ihan kauheaa ja viimeinen tuomio on karmea näille (ITÄMAISIIN!) houkutuksiin langenneille heikoille ihmispoloisille. Jos ystävänne tai sukulaisenne houkutellaan joogan syntien pariin, siihen asiaan pitää pistää stoppi heti - ennen kuin on liian myöhäistä!

   Lainaa

  38. Tulos: +9 (17 ääntä)
   purppurakruunu: Täs tuli viime viikolla mielipidekirjoitus, jossa joku kirkon lady kyseli, miksi ihmiset hakevat hengellisyyttä ja rauhaa joogasta eikä kirkon penkiltä. Siellä kommenttikentässä joku narri ihan oikeasti puhui “joogasta irtipäässeiden tukiryhmistä”, jossa ex-joogaajat vertaavat sitä kulttiin. Kommentti ei ollut millään [...]
   Voisin kuvitella, että joogankin ympärille voidaan rakentaa erilaisia ihmisiä hyväksikäyttäviä kultteja, kuten monen muunkin hengellisen/meditatiivisen aiheen. Yksi tuttu alkoi käydä jossain maksullisilla joogaretriiteillä, jossa kaikkien piti pukeutua valkoiseen... Olen ehkä vainoharhainen, mutta itsellä tuli fiilis, ettei siinä oltu enää ihan vaan fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin äärellä. Ei tietenkään leimaa koko lajia :)

   Lainaa

  39. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Ihimemies: Tulitikkutaivas
   Missä se lie?

   Lainaa

  40. Tulos: +41 (41 ääntä)
   limpdickinson: Itsekin harrastin joogaa aikoinaan, jopa monta kertaa päivässä. Nyt ollut kuivilla jo viitisen vuotta, irti joogasta ry auttoi tässä asiassa hurjasti.
   Itse pääsin irti ihan omin neuvoin. Laiskuudesta oli paljon apua, suosittelen muillekin.

   Lainaa

  41. Epäpoliitikko 23.4.2019 21:43
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Tips: Missä se lie?
   Raparperitaivaan naapurissa. ;)

   Lainaa

  42. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Tässä täytyy huomauttaa, että kyllä se jooga oikeasti on uskontoon littyvä asia. Sekin täytyy muistuttaa, että joogasta on olemassa useita muotoja. Osa näistä varsinkin vahvasti uskontoon yhteydessä ja puhutaan suoraan niistä asioista ja osa sitten painottuu siihen liikuntaan. Ja kyllä, on ihan oikeasti ihmisiä, jotka ovat joogan kautta kääntyneet. On myös ihmisiä, jotka lähtevät Intiaan harjoittamaan joogaa, josta on jo tullut elämäntapa, ja siellä sitten mahdollisesti onkin vielä vahvemmin uskontoa mukana. Sekin kyllä totta, että tämän tyyppiset uskonnot ovat melko kaukana siitä, mitä Suomessa on totuttu pitämään uskontona, joten on vaarana, että uskonnolliset termit tulevat ns. vahingossa tutuiksi, kun ei osata tunnistaa niitä sieltä "liikuntatermien" seasta. Uskontoa ei ole pelkästään Jumalasta/jumalista puhuminen. Asia ei siis ole niin simppeli ja riippuu myös siitä, mistä joogan muodosta puhutaan.

   Lainaa

  43. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Venyttely on Saatanasta. En venyttele koskaan.

   Lainaa

  44. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Rosanna ja hänen miehensä ovat aivan varmasti "TULITIKKUTAIVAS"!

   Lainaa

  45. Tulos: -36 (38 ääntä)
   Ruutu saisi HÄVETÄ. Noin ei kuulu puhua maksavalle asiakkaalle!

   Lainaa

  46. pakkasenpurema 24.4.2019 1:31
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Arvostan ruudun asiakaspalvelua

   Lainaa

  47. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Nörtti: Tämä ei varmaan kiinnosta ketään, mutta totuushan on se, että Ruutu toimii Amazonin pyörittämässä pilvipalvelussa, ja jos se kaatuu, niin kyseessä on suurempi kriisi, jota Amazon lähtee heti selvittämään ilman, että Ruutu edes puuttuu asiaan. Ruudulla ja sen työntekijöillä ei siis ole osaa eikä arpaa tässä asiassa – [...]
   Tässä tapauksessa ruutu ei ole sama kuin tubettaja. Tubettajahan on sisällön tuottaja kun taas ruutu sen tarjoaja. Eli sama olisikin se jos se joku temppareiden silikonilissu sanoisi korjaavansa tilannetta. Ruutu on asiakkaalle sen palvelun kasvot ja on myynyt ohjelmasisällön katseluoikeudet. Joten asiakkaan näkökulmasta ruudullakin on vastuunsa. Se että ruutu sanoo tekevänsä kaikkensa, ei ole varsinaisesti valehtelua, sillä jotenkinhan sielläkin reagoidaan tilanteeseen. Eli helpompi siis sanoa niin, kuin alkaa selittää ummet ja lammet siitä kuka vastaa mistäkin infran tasosta yms. Se näyttäisi asiakkaalle omien käsien pesemiseltä, sillä kuten itsekin sanoit, kaikkia ei kiinnosta ja ruudun viesti on siten tässä tapauksessa varmin tapa saada tärkein info ulos muodossa, joka myös kunnioittaa asiakasta. Mutta minua kyllä kiinnosti tämä infosi, kiitos :)

   Lainaa

  48. Tulos: -4 (20 ääntä)
   Onneksi en tunne ketään joka katsoisi "temppareita". Hyi vittu.

   Lainaa

  49. PäteePieremällä 24.4.2019 11:48
   Tulos: +5 (31 ääntä)
   Temptation Islandin katsominen, jos mikä, kertoo ihmisen älykkyydestä todella paljon. Eikä siis mitään positiivista.

   Lainaa

  50. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Toj Karin: Itämaisella viitataan kaukoitään. Tai ainakaan itse en ole ikinä kuullut lähi-itää kutsuttavan itämaiseksi.
   Ei ihan noinkaan. Esimerkiks Tuhannen ja yhden yön tarinat kyl lasketaan itämaisiks tarinoiks ja siellä aika paljon kuljetaan nykyisen Iranin ja Irakin alueella =/

   Lainaa

  51. Arkkienkeli 24.4.2019 12:53
   Tulos: +9 (19 ääntä)
   Pekka Peitsi: Mutta onko kukaan enää huolissaan kulttuurisesta omimisesta? Millä luvalla Suomessa opetetaan joogaa, joka on intialaisen vähemmistöuskonnon harjoite? Tämä naurettava väite “Eihän tämä ole uskonnollista” on sävyltään selittelevä. Kyllä aikuisten pi äisi tajuta, että tuo halventaa Intiassa harjoitettavaa, oikeaa joogaa.
   Millä luvalla Suomessa syödään riisiä haarukalla, joka on kiinalainen enemmistön syömä peruselintarvike? Kyllä aikuisten pitäisi tajuta, että tuo halventaa kiinassa harjoitettavaa, puikoilla syötävää ruokaa. Onko kukaan enää huolissaan kulttuurisesta omimisesta?

   Lainaa

  52. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Hihi: Ruutu saisi HÄVETÄ. Noin ei kuulu puhua maksavalle asiakkaalle!
   Eri Hihi kuin minä. En muuten kommentoisi (on näkynyt muita Hihejä ennenkin), mutta siitä tämä on aika hauska että tämä on lyöty heti minun kommenttieni perään. Pitäisi kai keksiä itselleni jokin luovempi nimitys. :D

   Lainaa

  53. Arkkienkeli 24.4.2019 16:01
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Hihi: Ruutu saisi HÄVETÄ. Noin ei kuulu puhua maksavalle asiakkaalle!
   Ja aikuinen maksava asiakas saa käyttäytyä kuin pahainen kakara? Ja vielä julkisesti tekee itsensä naurettavaksi. Ruudun mode vastasi asiallisesti & humoristisesti.

   Lainaa

  54. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Kris: On muuten vittumaista kun meet päivystykseen ja siellä pyörii joku TV7, jonka ohjelmasisältö on parhaimmilaankin jumalanpalveluksia ja huonoimmillaan jotain henkisten parantajien ja ennustajien ostos-tv:tä. Mielipiteeni on, että julkisessa rakennuksessa ei pitäisi tuollaista uskonnollista sisältöä näyttää, kun kaikki [...]
   Meidän päivystyksea on kaukosäädin. Kukaan ei tosin sitä uskalla käyttää. Lapaipotilaita kannustan reippaasti vaihtamaan kanavaa, jos tulee tylsää. Ja voi sitä tukahdutettujen tekareiden kalinaa, jos piltti vaihtaakin ostoskanavalta toiselle. Pyhään ruutuun ei kosketa..

   Lainaa

  55. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Diudau: Oletko koskaan asioinut telian asiakaspalvelu chatissa? Kun vielä oli sinne asiakkaana, niin tuli “oho hups meidän moka, sori :P” kun olivat unohtaneet linkata jonkun liittymän auki tai ylipäätään hymiöitä tuli aivan vääriin paikkoihin tai kohtiin, jossa mielestäni asiakaspalvelun ei pitäisi käyttää niitä. Ei ehkä tullut olo, että olisi saanut hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua.
   Ihan sama kokemus Telian asiakaspalvelusta! Noita mokassa olevia Ruudun kommentteja en pidä ollenkaan epäasiallisina, nuohan on pelkkää somekommentointia ei-niin-vakavasta asiasta... MUTTA se Telian hemmo kävi kyllä oikeasti ihmetyttämään ja ärsyttämäänkin, kun yritin laskutuksessa ollutta virhettä selvittää ja tuntui kuin olisi keskustellut jonkun alakoulusta karanneen kanssa. Siis oikeasti kommentit tätä luokkaa: "ookkei... O.o hupsista... selvä :P ..." Tuon jälkeen olin pitkään hieman epävarma, että tuliko se asia nyt ihan tosissaan hoidettua vai oliko jonkun työntekijän lapsi päässyt pelleilemään kanssani. :D En todellakaan toivoisi tuollaisen asiakaspalvelutyylin yleistyvän ainakaan silloin kun oikeasti käsitellään asiakkaan raha-asioita.

   Lainaa

  56. Tulos: -2 (4 ääntä)
   : Meidän päivystyksea on kaukosäädin. Kukaan ei tosin sitä uskalla käyttää. Lapaipotilaita kannustan reippaasti vaihtamaan kanavaa, jos tulee tylsää. Ja voi sitä tukahdutettujen tekareiden kalinaa, jos piltti vaihtaakin ostoskanavalta toiselle. Pyhään ruutuun ei kosketa..
   Tehän ootte sitten edistyksellisiä!

   Lainaa

  57. Tulos: +9 (9 ääntä)
   bleb: yog
   Minä harrastan yogaa ja syön yogurttia.

   Lainaa

  58. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Arkkienkeli: Millä luvalla Suomessa syödään riisiä haarukalla, joka on kiinalainen enemmistön syömä peruselintarvike? Kyllä aikuisten pitäisi tajuta, että tuo halventaa kiinassa harjoitettavaa, puikoilla syötävää ruokaa. Onko kukaan enää huolissaan kulttuurisesta omimisesta?
   Kiinalaisilla taitaa olla aika vahvat hampaat kun kerran haarukoita syövät.

   Lainaa

  59. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Bodvåihsojeåve: Vastatakseni kysymykseesi, Harri: ei, Suomi ei ole enää kristillinen maa. Vuoden 1923 jälkeen on kukin saanut uskoa haluamaansa asiaan.
   Ja siitä huolimatta jokaisessa suomalaisessa koulussa opetetaan uskontoa pikku pilteille joka ikinen viikko....

   Lainaa

  60. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Nörtti: Tämä ei varmaan kiinnosta ketään, mutta totuushan on se, että Ruutu toimii Amazonin pyörittämässä pilvipalvelussa, ja jos se kaatuu, niin kyseessä on suurempi kriisi, jota Amazon lähtee heti selvittämään ilman, että Ruutu edes puuttuu asiaan. Ruudulla ja sen työntekijöillä ei siis ole osaa eikä arpaa tässä asiassa – [...]
   Koska vastuun ulkoistaminen muualle on vielä ärsyttävämpää. Ruutu on kuitenkin myyjä tässä tapauksessa. Jos sinun autostasi hajoaa moottori, tyydytkö autokauppiaan selitykseen että "kiinalainen alihankkija kyllä korjaa moottorissasi esiintyneen kannen tiivisteongelmat, me emme sitten teekään mitään muuta kuin odottelemme."

   Lainaa

  61. ...ääliö 26.4.2019 19:12
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Kerran oon liikuntaryhmässä osallistunut joogaan, joka alkuun kyllä vaikutti tavalliselta venyttelyltä. Jossain puolivälissä ohjaaja alkoi puhumaan henkisestä vapautumisesta ja pranan sisäänotosta. Kuka väittää ettei tuo mee jo uskonnonharjoituksen puolelle?

   Lainaa

  62. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Tuossa joogajutussa ei ollut mokaa eikä helmeä. Joidenkin mielestä jooga on syntiä, joidenkin mielestä ei. Ihan tavallinen keskustelu, joka ei edes eskaloitunut mitenkään.

   Lainaa

  63. Tulos: +1 (5 ääntä)
   limpdickinson: Itsekin harrastin joogaa aikoinaan, jopa monta kertaa päivässä. Nyt ollut kuivilla jo viitisen vuotta, irti joogasta ry auttoi tässä asiassa hurjasti.
   Minä olen silloin tällöin joogannut. Ehkä pari kertaa vuodessa. Onko minulla vielä toivoa, vai olenko jo täysin epäkelpo?

   Lainaa

  64. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Itse olin kerran sairaalan päivystyksessä yöllä ja siellä näkyi useampi kanava samasta ruudusta. Yhdessä ruudussa pyöri pornoa. Hieman eräällä miehellä punoitti posket, kun lapsensa kanssa istuivat odotushuoneessa.

   Lainaa

  65. Sijaiskärsijä 30.4.2019 12:02
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Gaius: Koska vastuun ulkoistaminen muualle on vielä ärsyttävämpää. Ruutu on kuitenkin myyjä tässä tapauksessa. Jos sinun autostasi hajoaa moottori, tyydytkö autokauppiaan selitykseen että “kiinalainen alihankkija kyllä korjaa moottorissasi esiintyneen kannen tiivisteongelmat, me emme sitten teekään mitään muuta kuin odottelemme.”
   Kyllä minuakin ärsytti taannoin, kun autosta hajosi hydrauliikkapumpun letku, ja korjaamo ei tehnyt asialle moneen päivään mitään. Vierittivät vain vastuun jollekin varaosien maahantuojalle sen sijaan, että olisivat itse tehneet/hankkineet sen varaosan. Mokomatkin vastuun ulkoistajat.

   Lainaa

  66. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Nörtti: Tämä ei varmaan kiinnosta ketään, mutta totuushan on se, että Ruutu toimii Amazonin pyörittämässä pilvipalvelussa, ja jos se kaatuu, niin kyseessä on suurempi kriisi, jota Amazon lähtee heti selvittämään ilman, että Ruutu edes puuttuu asiaan. Ruudulla ja sen työntekijöillä ei siis ole osaa eikä arpaa tässä asiassa – [...]
   Uskoisin, että Ruudun ja Amazonin välisessä sopparissa on jonkinlainen klausuuli Amazoin mainitsemisesta vikatilanteissa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Ruutu, videot, tv, televisio, ohjelmat, jooga, uskonto, asiakaspalvelu