Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Liian lihava koira

Pullea koira menee tunteisiin – syynä väärinkäsitys.
Liian lihava koira

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 44 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +945 (1059 ääntä)
      Ottamatta mitenkään tähän nimenomaiseen yksittäistapaukseen kantaa, niin ihan paska vitsihän tuo on. Ja jo aika vanhakin.

      Lainaa

    2. Tulos: +959 (969 ääntä)
      Anitan koira taisi olla ylipainoinen?

      Lainaa

    3. Kilokalori 16.4.2019 0:44
      Tulos: -15 (159 ääntä)
      Anitasta pitäisi tehdä eläinsuojeluilmoitus. Selkeää haittaa eläimelle, ehkä jopa eläinrääkkäystä.

      Lainaa

    4. Tulos: +538 (554 ääntä)
      Se koira älähtää...

      Lainaa

    5. Tulos: +464 (528 ääntä)
      Juomari: Ottamatta mitenkään tähän nimenomaiseen yksittäistapaukseen kantaa, niin ihan paska vitsihän tuo on. Ja jo aika vanhakin.
      On se silti huvittavaa viihdettä lukea miten jollakin nousee kierrokset nollasta sataan kyseisestä vitsistä.

      Lainaa

    6. Tulos: +602 (616 ääntä)
      Yhä edelleen... Ymmärrän jos ei tuota ikivanhaa vitsiä vielä tiedä, mutta se että ei suostu selkeästi luettavaa suomea ymmärtämään vaan jankkaa vastaan että "eikä vie sen ihmisen profiiliin joka siitä painaa vaan minun profiiliin" niin ei mene mulla kaaliin että mikä siinä on niin vaikeaa. Tosin taisi tosiaan olla Anitan koiruus vähäsen pulska kun riehaantui noin.

      Lainaa

    7. Tulos: +189 (213 ääntä)
      joo alkuperäinen vitsi ehkä vähän heikko (noita profiilinlinkkausvitsejä on täällä ollu ennestäänkin) mut kyllä se jotenki aina jaksaa naurattaa miten tunteisiin joillakuilla menee kun eivät tajua että se on vitsi... mahtoikohan nyt vähän osua kipeään paikkaan tämä

      Lainaa

    8. Tulos: +312 (314 ääntä)
      Mä olin toiveikas, että lopussa Anita viimein olisi ymmärtänyt mistä on kyse, koska oli jo niin monesta ratakiskosta asia väännetty. Mut sitten tuli: "Tuo musta lappis on minun koira." Viimeisetkin toivon rippeet valuivat juuri viemäriin. :D

      Lainaa

    9. Tulos: -241 (365 ääntä)
      Ihan yhtä hedelmällistä keskustelua voi halutessaan käydä feminatsien ja rajat auki-henkisten kulttuurin rikastajien kanssa.

      Lainaa

    10. Tulos: +296 (310 ääntä)
      Nythän tuo tylsä vitsi muuttikin käytännölliseksi! Heti ilmoittautui yksi koiraansa rääkkäävä ylensyöttäjä. Nyt kaikki viljelemään erilaisia syyttäviä versioita tuosta vitsistä. "En kyllä tunne ketään, joka olisi syyllistynyt yhtä suuriin veropetoksiin kuin tämä henkilö." "Ja taas näin tämän tyypin ajavan autoa kännissä..." "Hui kauheaa, löysin täältä sen lapsenraiskaajan profiilin, joka uhkaili uhrinsa pitämään raiskaukset salaisuutena!" Sitten vain odotetaan, että syyllistyneet ilmoittavat itse itsensä.

      Lainaa

    11. Tulos: +99 (109 ääntä)
      Ei taas:D miten näin aprillipäivänä aikoihin löytyy aina ne pari palikkaa jotka ei näitä tajua. Joo, vanha vitsi mut on nämä saanu aivan uuden merkityksen ku aina on joku joka vetää herneen nokkaan. Mutta hyvä että selvis että se oli se musta lappis

      Lainaa

    12. Tulos: -15 (93 ääntä)
      Tuo Anita on ihan samanlainen kuin yks Annika. Onkohan nimien kanssa jotain korrelaatiota? Oli ratsastamassa turistikohteessa norsulla ja kerroin sille, että ei ehkä kannattaisi koska niitä norsuja kidutetaan pienestä pitäen alistumaan siihen hommaan. En mielestäni mitenkään provosoivasti edes sanonut. No tämä blokkasi minut ja sitten vielä haukkui lähtiessään.

      Lainaa

    13. Tulos: +149 (207 ääntä)
      daz: Ihan yhtä hedelmällistä keskustelua voi halutessaan käydä feminatsien ja rajat auki-henkisten kulttuurin rikastajien kanssa.
      Näköjään yhtä hedelmällistä keskustelua saa aikaan misogyynisten rajat kiinni -henkisten elämäm koululaisten kanssa. Puhe mistä vaan niin maahanmuuttajat ja feministit saadaan vedettyä mukaan. r/nobodyasked

      Lainaa

    14. Tulos: +112 (112 ääntä)
      bleb: Yhä edelleen… Ymmärrän jos ei tuota ikivanhaa vitsiä vielä tiedä, mutta se että ei suostu selkeästi luettavaa suomea ymmärtämään vaan jankkaa vastaan että “eikä vie sen ihmisen profiiliin joka siitä painaa vaan minun profiiliin” niin ei mene mulla kaaliin että mikä siinä on niin vaikeaa. Tosin taisi tosiaan olla Anitan koiruus vähäsen pulska kun riehaantui noin.
      Ymmärtämättömyyden takana on usein illuusio ymmärryksestä, eli että uskoo ymmärtäneensä kaiken aina oikein heti ensimmäisellä kerralla. Anita tietää esim. senkin, mitä muiden ruuduilla tapahtuu. :D – "Kun minä klikkaan tuota linkkiä, se vie minun profiiliini" – "Eikä vie" – "Aha, kiitos kun kerroit, hyvä tietää, nolottaapa olla väärässä"

      Lainaa

    15. Tulos: -20 (68 ääntä)
      Kala: Nythän tuo tylsä vitsi muuttikin käytännölliseksi! Heti ilmoittautui yksi koiraansa rääkkäävä ylensyöttäjä. Nyt kaikki viljelemään erilaisia syyttäviä versioita tuosta vitsistä. “En kyllä tunne ketään, joka olisi syyllistynyt yhtä suuriin veropetoksiin kuin tämä henkilö.” “Ja taas näin tämän tyypin ajavan autoa [...]
      Miksi täytyy keksiä vain negatiivisia juttuja ? Miksei vois laittaa jotain sellasta "argh, millasta unta näin tuosta tyypistä viime yönä ja vieläkin pyörii sukat sanonko-mä-missä ja olispa tuo tyyppi nyt täällä". Varmasti olisi kaikilla mukavampaa, ja varsinkin muutamalla.

      Lainaa

    16. Tulos: +72 (132 ääntä)
      daz: Ihan yhtä hedelmällistä keskustelua voi halutessaan käydä feminatsien ja rajat auki-henkisten kulttuurin rikastajien kanssa.
      Elämme sellaista aikaa, että monissa vegaanivitseissä "vegaanin" voi nyt korvata rajakilla. Esimerkiksi: Miten tunnistat rajat kiinni -ihmisen? Älä huoli, hän kertoo kyllä. Oletko rajakki ja vihaatko naisia? Kumman kerrot muille ensin?

      Lainaa

    17. Vainmutsijutut k 16.4.2019 11:17
      Tulos: +86 (94 ääntä)
      Tää on kyllä klassikkovitsi ja siihen nimenomaan kuuluu se, kuinka jollain menee tunteisiin ja ei rauhotu, vaikka vitsi selitetään auki. "Ai minäkö muka paviaaneja nussiva sirkusklovni!? Oikeudessa tavataan!"

      Lainaa

    18. Ilonpilaaja 16.4.2019 11:52
      Tulos: +27 (85 ääntä)
      Sanokaa tosikoksi, mutta inhoan näitä vitsejä. Ainoa funktio on naureskella niille, joille toiminto ja vitsin kaava ei ole tuttu. Turhaa eripuran ja mielipahan kylvämistä, jotta voi naureskella kuin se typerin koulukiusaaja. Että onneksi olkoon vain näitä postaavat: ei, ette niinkään osoita, että joukossamme on digilukutaidottomia (kenelle se on yllätys?), vaan että olette itse ala-asteikäisen kypsyystasolla ja pidätte sitä vieläpä mainostamisen arvoisena asiana. Vahva suoritus.

      Lainaa

    19. Tulos: -9 (25 ääntä)
      Wanha mutta toimiva vitsi :)

      Lainaa

    20. Tulos: +2 (28 ääntä)
      Anitan kaltaisten älyn jättiläisten vuoksi tuokin vanha vitsi on aina vaan hyvä.

      Lainaa

    21. Tulos: +36 (60 ääntä)
      Tylsimys: Miksi täytyy keksiä vain negatiivisia juttuja ? Miksei vois laittaa jotain sellasta “argh, millasta unta näin tuosta tyypistä viime yönä ja vieläkin pyörii sukat sanonko-mä-missä ja olispa tuo tyyppi nyt täällä”. Varmasti olisi kaikilla mukavampaa, ja varsinkin muutamalla.
      Sinulla meni tämä pointti nyt ihan yhtä ohi kuin Anitallakin.

      Lainaa

    22. Tulos: -23 (45 ääntä)
      Ilonpilaaja: Sanokaa tosikoksi, mutta inhoan näitä vitsejä. Ainoa funktio on naureskella niille, joille toiminto ja vitsin kaava ei ole tuttu. Turhaa eripuran ja mielipahan kylvämistä, jotta voi naureskella kuin se typerin koulukiusaaja. Että onneksi olkoon vain näitä postaavat: ei, ette niinkään osoita, että joukossamme on [...]
      Morjens, Anita!

      Lainaa

    23. Cityvampyyri 16.4.2019 21:26
      Tulos: +47 (63 ääntä)
      Ilonpilaaja: Sanokaa tosikoksi, mutta inhoan näitä vitsejä. Ainoa funktio on naureskella niille, joille toiminto ja vitsin kaava ei ole tuttu. Turhaa eripuran ja mielipahan kylvämistä, jotta voi naureskella kuin se typerin koulukiusaaja. Että onneksi olkoon vain näitä postaavat: ei, ette niinkään osoita, että joukossamme on [...]
      Minustakin näille kilahtajille naurajilla on kiusaajan ja trollin taktiikkaa. Miksi toisen ihmisen vihastuttaminen on joidenkin mielestä lähtökohtaisesti huvittavaa silloinkin, kun tämä ei sitä provosointia mitenkään ansaitse? Kiusaajasta on hauskaa kun toiselle tulee paha mieli. Minusta se ei ole tervettä. Se ei ole yhtään sen kypsempää kuin nettitrollit, jotka täälläkin joka eläinaiheiseen juttuun kirjoittavat tyyliin myrkyttävänsä koiria ihan vain nauraakseen kiukkuisille vastauksille ja laittavat joka saamarin ketjuun jonkin kommentin maahanmuuttajista/feministeistä/muuta vastaavasta vain saadakseen keskustelun johdettua pois itse aiheesta. Trollit eivät ole hauskoja, ne ovat rasittavia. Tällaisia vitsejä jakavat tyypit eivät ole hauskoja vaan ärsyttäviä. Myös, kaikki ne, jotka väittävät että tällä vitsillä mukamas tuodaan esiin ne, joilla oikeasti on jotain salattavaa, olen eri mieltä. Ei tällä paljastu kuin se, kuinka moni on tietoinen vitsin jujusta/tarpeeksi diginatiivi ymmärtääkseen mistä on kyse. Jos sinua olisi ikinä kiusattu levittämällä valheita, ymmärtäisit kiukun, jonka moisen vihjaaminen (vaikkakin tässä vitsissä väärinymmärryksenä) aiheuttaa. Varmasti se lievä ärsytys, jonka tässä kommentissa ilmaisin, on sitten jonkun mielestä tosi hassua. Mutta jos toisen ihmisen täysin ansaitsematon vitutus on sinusta hauskaa, kysy joskus itseltäsi: miksi?

      Lainaa

    24. Ainajotaikummaa 16.4.2019 21:40
      Tulos: -12 (20 ääntä)
      Kun se mun koira... Ja kun se.. Mun koira kun. Se koira..mun

      Lainaa

    25. Tulos: +56 (56 ääntä)
      Kala: Sinulla meni tämä pointti nyt ihan yhtä ohi kuin Anitallakin.
      ...eikä se olisi yhtään kivaakaan jos joku menisi halpaan: "Ai pidäy minusta? Minäkin sinusta!" "No en todellakaan pidä, nyt on aprillipäivä ja linkki on vitsi" julkisesti olisi paljon nöyryyttävämpää kuin se että vahingossa myöntää ylisyöttävänsä koiraansa.

      Lainaa

    26. Tulos: -9 (11 ääntä)
      Vanha kunnon :DD

      Lainaa

    27. Tulos: -7 (23 ääntä)
      Ace: Mä olin toiveikas, että lopussa Anita viimein olisi ymmärtänyt mistä on kyse, koska oli jo niin monesta ratakiskosta asia väännetty. Mut sitten tuli: “Tuo musta lappis on minun koira.” Viimeisetkin toivon rippeet valuivat juuri viemäriin.
      Persuja riittää.

      Lainaa

    28. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Hauku mun mies/vaimo, hauku mun lapset. Mutta älä jumalauta hauku mun koiraa/autoa.

      Lainaa

    29. Tulos: -25 (31 ääntä)
      Herranjestas mitä SJW-paskaa kommenteissa.

      Lainaa

    30. pojan ja tytön äiti 17.4.2019 7:50
      Tulos: -33 (35 ääntä)
      No? Eerika, vieläkö vitsisi naurattaa, kun pikkuisen pelottaa mitä seuraamuksia sinulle on tulossa? Vitsisi oli erittäin huono.

      Lainaa

    31. pojan ja tytön äiti 17.4.2019 7:52
      Tulos: -26 (42 ääntä)
      WTF: Tuo Anita on ihan samanlainen kuin yks Annika. Onkohan nimien kanssa jotain korrelaatiota? Oli ratsastamassa turistikohteessa norsulla ja kerroin sille, että ei ehkä kannattaisi koska niitä norsuja kidutetaan pienestä pitäen alistumaan siihen hommaan. En mielestäni mitenkään provosoivasti edes sanonut. No tämä blokkasi minut ja sitten vielä haukkui lähtiessään.
      No mitäs menet aukomaan päätäsi toisen lomakuviin. Pidä huoli omista asioistasi.

      Lainaa

    32. pojan ja tytön äiti 17.4.2019 7:55
      Tulos: -29 (35 ääntä)
      Tylsimys: Miksi täytyy keksiä vain negatiivisia juttuja ? Miksei vois laittaa jotain sellasta “argh, millasta unta näin tuosta tyypistä viime yönä ja vieläkin pyörii sukat sanonko-mä-missä ja olispa tuo tyyppi nyt täällä”. Varmasti olisi kaikilla mukavampaa, ja varsinkin muutamalla.
      Ja pissikset hakkaa sun kommentille alapeukkua, koska kiusaaminen on niin paljon ziiztimbää.

      Lainaa

    33. Parempi liukas peukalo perseessä, kuin kymmenen pinsessä 17.4.2019 11:50
      Tulos: +26 (38 ääntä)
      pojan ja tytön äiti: Ja pissikset hakkaa sun kommentille alapeukkua, koska kiusaaminen on niin paljon ziiztimbää.
      Mutsiis hakattiin alapeukkua, kun sua tehtiin

      Lainaa

    34. Tulos: +28 (30 ääntä)
      pojan ja tytön äiti: Ja pissikset hakkaa sun kommentille alapeukkua, koska kiusaaminen on niin paljon ziiztimbää.
      Eikö se ole nimenomaan pahempaa kiusaamista saada toinen tuntemaan että on pidetty ja sen jälkeen vedetään matto alta kuin se että saa toisen tuntemaan olevansa jotain negatiivista ja päästää lopussa huokaisemaan helpotuksesta? Ihan mielenkiintoinen ajatusmaailma teillä parilla kommentoijalla.

      Lainaa

    35. Tulos: +43 (49 ääntä)
      pojan ja tytön äiti: No mitäs menet aukomaan päätäsi toisen lomakuviin. Pidä huoli omista asioistasi.
      Ai tiedon välittäminen on muiden asioihin sotkeentumista? Itse pidän elefanteista paljon enkä tiennyt että niitä rääkätään tottelevaisuuden aikaansaamiseksi, olisin varmasti mennyt sellaisella ratsastamaan jollei olisi kerrottu että eläimen selkä ei oikeastaan sitä kestä, sillä on omassa painossaankin tekemistä, ja ne tosiaan otetaan pieninä emoiltaan pois ja hakataan jotta isoina tottelisivat pelosta. Kun tämä selvisi, meninkin katsomaan elefanttien "turvakotia" jossa tästä pelastetut elefantit saavat hillua puskissa kuten mielivät -siinä on näkemistä kun elefantti repii puun maasta, syö sen ja tuuttaa päälle, ihan eri asia kuin katsoa jotain kahlittuja ressuja. En muista kuka asian kertoi (linkkien ja selvitysten kera) mutta kiitos hänelle, matkastani tuli paljon mielenkiintoisempi.

      Lainaa

    36. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Ilonpilaaja: Sanokaa tosikoksi, mutta inhoan näitä vitsejä. Ainoa funktio on naureskella niille, joille toiminto ja vitsin kaava ei ole tuttu. Turhaa eripuran ja mielipahan kylvämistä, jotta voi naureskella kuin se typerin koulukiusaaja. Että onneksi olkoon vain näitä postaavat: ei, ette niinkään osoita, että joukossamme on [...]
      No idioottihan sitä on oltava, ettei tota useista selittelyistä huolimatta ymmärrä. Ei siinä ettei 90 % näistä mokista olisi typeryksien arkipäivää. Oikeastaan tulee usein pää kipeäksi kun lukee näitä.

      Lainaa

    37. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Joidenki ihmisten pitäs vaa pysyä pois sosiaalisesta mediasta tai ehkä koko internetistä.

      Lainaa

    38. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Vanha vitsi, mutta eipä tuo yksi varmaankaan tyhjästä tulistunu. Siellä ehkä koiran vatsa pullottaa, kun noin ollaan puolustuskannalla. Kuha vaan ei ois mäyräkoira.

      Lainaa

    39. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Se on kyllä totta, ettei normaalipainoisia koiria enää katukuvassa juurikaan näy.

      Lainaa

    40. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Kilokalori: Anitasta pitäisi tehdä eläinsuojeluilmoitus. Selkeää haittaa eläimelle, ehkä jopa eläinrääkkäystä.
      Koiran syöttäminen obeesiksi on yhtä lailla eläinrääkkäystä kuin nälkään näännyttäminenkin ja kepillä hakkaaminen.

      Lainaa

    41. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Juuh eli: On se silti huvittavaa viihdettä lukea miten jollakin nousee kierrokset nollasta sataan kyseisestä vitsistä.
      Eihän ne kierrokset vitsistä nouse, vaan siitä ei ymmärrä sitä vitsiksi, vaan pitää suoranan hyäkkäyksenä itseään vastaan.

      Lainaa

    42. Sijaiskärsijä 21.4.2019 15:42
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Kala: Nythän tuo tylsä vitsi muuttikin käytännölliseksi! Heti ilmoittautui yksi koiraansa rääkkäävä ylensyöttäjä. Nyt kaikki viljelemään erilaisia syyttäviä versioita tuosta vitsistä. “En kyllä tunne ketään, joka olisi syyllistynyt yhtä suuriin veropetoksiin kuin tämä henkilö.” “Ja taas näin tämän tyypin ajavan autoa [...]
      Minusta on aika outoa olettaa, että vain sellainen ihminen puuttuisi itseään koskeviin julkisiin syytöksiin (esim. rattijuopoksi leimaaminen), jolla syytökset pitävät paikkansa. Nyt pitää kuitenkin muistaa, että ainoat ihmiset, jotka tällaisiin reagoivat, ovat nimenomaan niitä, jotka eivät tätä vitsiä tunne. Heidän näkökulmastaan vitsin postaaja siis panettelee nimenomaan heitä. Kyllä itsekin puuttuisin siihen, jos joku somessa huutelisi mun olevan lastenraiskaaja, vaikken ole sellaista tehnyt.

      Lainaa

    43. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Koiraihmiset.. :D

      Lainaa

    44. Kunnioitettava perhonen 20.10.2021 0:33
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Cityvampyyri: Minustakin näille kilahtajille naurajilla on kiusaajan ja trollin taktiikkaa. Miksi toisen ihmisen vihastuttaminen on joidenkin mielestä lähtökohtaisesti huvittavaa silloinkin, kun tämä ei sitä provosointia mitenkään ansaitse? Kiusaajasta on hauskaa kun toiselle tulee paha mieli. Minusta se ei ole [...]
      Jarrutapas vähän. Jos kyseessä oikeasti olisi kiusaaja tai trollaaja, ei kukaan yrittäisi selittää vitsiä auki. Jos itse lähettäisin omille fb-lavereille saman tekstin, en ajattelisi vittuilevani heille, koska kyseessä on vitsi, eli huumoripäivitys. Jos joku ei sitä tajua, selittäisin sen. Tässäkin tapauksessa selitettiin useampaan kertaan, miten linkki toimii, mutta viesti ei mennyt perille. Jos toinen ei jotain asiaa ratakiskosta vääntämisen jälkeenkään ymmärrä, ei se tarkoita sitä, että vastapuoli olisi trolli tai kiusaaja. Silloinhan kukaan ei voisi käyttää mitään huumoria koskaan, kun aina on joku joka ei tajua. Mutta tää toisten puolesta loukkaantuminen tuntuu olevan jonkin sortin muoti-ilmiö, että ei edes haluta ymmärtää huumoria vaan ensimmäisenä vedetään herneet nenään, huudetaan kunnianloukkausta ja uhkaillaan poliisilla. Kaiken lisäksi, jos kerran noin meni Anitalla tunteisiin, taisi se koira ihan oikeasti olla ylipainoinen. Se puolestaan on koiran terveydelle huonoksi ja siitä eläinlääkärikin huomauttaisi. Jos itse alat meuhkaamaan, vaikka asiaa yritetään ystävällisesti selittää, kannattaa muistaa katsoa peiliin ja osata nauraa myös itselleen, ennen kuin syyttää muita kiusaajiksi. Kaikki ei ole aina niin totista :)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koirat, linkki, pila, profiili, lihava, väärinkäsitys

  • Uusimmat

  • Kategoriat