Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Kohtaamisia kaupoilla, osa 92

  Suurenna näkymä

  42 kommenttia

  1. taksitakasi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -52 (326 ääntä)

   Enpä tiedä Plutosta, mutta kun näkee Pepin Aku Ankan sivuilla saa kyllä shokin ilmankin mitään koira-allergiaa, on sen verran puistattavaa täytemateriaalia…

     Lainaa

  2. Sami Kuupas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -25 (145 ääntä)

   Sofia.

     Lainaa

  3. Heh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -392 (636 ääntä)

   Joskus ysärillä pantiin kaksosveljen kans toistemme muijia, kun eivät erottaneet meitä toisistaan :D

     Lainaa

  4. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +603 (685 ääntä)

   Heh:
   Joskus ysärillä pantiin kaksosveljen kans toistemme muijia, kun eivät erottaneet meitä toisistaan

   Ja jostain syystä ootte ylpeitä aivan törkeästä luottamuksen pettämisestä?

     Lainaa

  5. Määäääää kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +502 (532 ääntä)

   Heh:
   Joskus ysärillä pantiin kaksosveljen kans toistemme muijia, kun eivät erottaneet meitä toisistaan

   Urbaanilegenda. Kyllä minä opin miehen sisarentyttäret toisistaan erottamaan, kuten myös luokkakaverit. Aina on se jokin pieni juttu tai pari, millä sen eron tekee. Kahta täysin samannäköisiä ei vain ole ja nää oli identtisiä molemmat parit.

     Lainaa

  6. daz kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -269 (441 ääntä)

   Määäääää: Urbaanilegenda. Kyllä minä opin miehen sisarentyttäret toisistaan erottamaan, kuten myös luokkakaverit. Aina on se jokin pieni juttu tai pari, millä sen eron tekee. Kahta täysin samannäköisiä ei vain ole ja nää oli identtisiä molemmat parit.

   Jep. Minäkin opin lopulta erottamaan miehesi siskontyttäret. Kauan siinä meni, mutta kyllä Tuija on vähäsen kireämpi kuksittava.

     Lainaa

  7. Valuvika kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -148 (302 ääntä)

   Näitä Sofian kaltaisia “minulla on oikeus MINULLA ON OIKEUS!!!!” -tyylisiä ihmisiä alkaa olla maailmassa jo aivan liikaa. Velvollisuuksista heillä ei ole minkäänlaista käsitystä.

     Lainaa

  8. Make kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -211 (313 ääntä)

   Ei taida sofia tietää jos on paha astma ja todella allerginen koiralle,typerää tuollainen viisastelu jos asiasta ei enempää tiedä.

     Lainaa

  9. Luu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +232 (238 ääntä)

   Meillä oli armeijassa upserrikokelaina kaksi identtistä kaksosta. Toinen veljistä oli kasarmin ainoa joka sai luvan kanssa rikoa pukeutumiskoodia, sillä kaikkiin sen kuteisiin lisättiin punainen nauhanpätkä ihan vain siksi, että ne kaks saatiin erotettua toisistaan :D Käsittääkseni kuitenkin vaihtelivat päikseen takkeja yms hämätäkseen muita :)

     Lainaa

  10. jepu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +66 (144 ääntä)

   Kaikki allergiat eivät ole siedätettävissä, mutta koira-allergia usein on.

     Lainaa

  11. Korsolainen mirkunrömpsäkkä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +83 (113 ääntä)

   Painoin refleksinomaisesti “Tykkää” -nappia Pluto-kommentin kohdalla :D

     Lainaa

  12. Vaakku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +322 (372 ääntä)

   Kumpikohan on pahempi, koira isossa kaupassa missä on kunnon ilmastointi vai esim koiratarhan pitäjä, jonka vaatteet on ihan karjassa, pikkukaupassa? Pitääkö kieltää kaikkien koirien kanssa tekemisissä olevien pääsy kauppaan? Mitä jos on allerginen jollekin muulle? Ja tosiaan, eikö sokean opaskoiraakaan saisi päästää kauppaan?

   Eiköhän se oo allergikon vastuulla ottaa lääkitys ajoissa ja pitää huolta itsestään jos on riski saada reaktio.

   - astmaatikko ja allergikko

     Lainaa

  13. cat dad kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +148 (154 ääntä)

   ainakin meillä puuilon ovessa on lappu ettei koirat ole sallittuja, mutta luulen ettei tällä ole allergian kanssa tekemistä vaan sotkemisen-

     Lainaa

  14. Janni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +146 (148 ääntä)

   Mulla oli luokkakavereina identtiset kaksostytöt, olkoot vaikka Hanna ja Anna, jotka pukeutuivat vielä lukiossakin samanlaisiin vaatteisiin. Hämäystä lisäsi se, että he olivat aina yhdessä, ja jos kysyit Hannalta jotain, Anna saattoi vastata.

     Lainaa

  15. Gynekologi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -23 (101 ääntä)

   daz: Jep. Minäkin opin lopulta erottamaan miehesi siskontyttäret. Kauan siinä meni, mutta kyllä Tuija on vähäsen kireämpi kuksittava.

   Kiihottumaton tuntuu kireämmältä kun kitka on kovempi. Mutta se kostautuu pian, toista kertaa tuskin tulee. Ja oliko se ekakaan vapaaehtoista…?

     Lainaa

  16. Allerginen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +143 (199 ääntä)

   Nämä itse allergiansa diagnosoineet ovat hysteerisiä id_iootteja. Allergiaa ei nykyään hoideta välttämällä vaan siedättämällä. Ja oikeasti allergisella on lääkkeet käytössä ja epinefriini taskussa.

   Jos on pahasti allerginen, reaktion saa jo koiran omistajan vaatteissa olevista koiran proteiineista.

   Jos on lievästi yliherkkä, nokka vuotaa tai silmät kutisevat hetken. Se on täysin vaaraton ja turha reaktio.

     Lainaa

  17. Päivi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -58 (112 ääntä)

   : Ja jostain syystä ootte ylpeitä aivan törkeästä luottamuksen pettämisestä?

   Miten joku edes voi noin nopeasti pudota noin huonoon läppään?

   Tämän vuoksi aprillipäivä on maailman paras päivä. Edes yhtenä päivänä SUURIN OSA ihmisistä saattaa hetken aikaa ajatella omilla aivoillaan ennen kuin uskoo joka sanan jonka netistä lukee.

     Lainaa

  18. Hihi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +70 (110 ääntä)

   Vaakku:
   Kumpikohan on pahempi, koira isossa kaupassa missä on kunnon ilmastointi vai esim koiratarhan pitäjä, jonka vaatteet on ihan karjassa, pikkukaupassa? Pitääkö kieltää kaikkien koirien kanssa tekemisissä olevien pääsy kauppaan? Mitä jos on allerginen jollekin muulle? Ja tosiaan, eikö sokean opaskoiraakaan saisi päästää [...]

   Näinpä juuri. Eikä pahimmankaan luokan koira-allergiasta taida olla edes mahdollista saada anafylaktista reaktiota, eli sen ei pitäisi olla kellekään hengenvaarallinen. Toki allerginen reaktio on tukala, mutta sitä varten niitä lääkkeitä tosiaan otetaan ja kannetaan.

     Lainaa

  19. yli opisto hörhö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +137 (171 ääntä)

   Voi luoja näitä ihmisiä. Jos olet pahasti allerginen jollekin niin eiköhän se ole aivan sinun omalla vastuullasi pitää huolta siitä että otat lääkkeet yms. mukaan kun lähdet kauppoihin. Ei se nyt vaan mene niin että muun maailman täytyy pyöriä sinun ympärilläsi.

     Lainaa

  20. Heimosenkeimo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -91 (175 ääntä)

   räkyttävät ja haisevat turrit ei kuulu kauppaan. ihmettelen miks lemmikkejä ei kielletä kun niistä on pelkkää haittaa, tietty olis hyväksyttyä jos nuo keski-ikäset koiralleen läsyttäjät edes kouluttas ne niin että niistä olis jotain hyötyä.

     Lainaa

  21. NOni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +51 (75 ääntä)

   Mulla on astma. Näkispä enemmän koiria kaupoissa.

     Lainaa

  22. Ahma kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +89 (91 ääntä)

   Itselläni on kaksos-velipuolet isän uuden avioliiton kautta. Eivät identtiset, mutta silti hyvin samannäköiset, ja minua melkein 15 vuotta nuoremmat. Käyn isän luona suhteellisen harvoin, muutaman kerran vuodessa, ja vaikka kaksoset ovat jo melkein kouluiässä, myönnän, etten vieläkään erota kumpi on kumpi. Jokseenkin noloa.

     Lainaa

  23. Hemuli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +65 (67 ääntä)

   Lähisukulaiseni ovat identtisiä kaksosia, ja tämä on aiheuttanut huvittavia tilanteita. Vähiten vakavia ovat tapaukset, joissa jomman kumman tuttava tulee “väärää” veljestä vastaan ja ihmettelee, kun tyyppi ei ole huomaavinaankaan.

   Eräs puolituttu näki toisen kaksosen perheineen ja luuli, että mies on löytänyt uuden vaimon ja perheen, kun ei näitä tunnistanut.

   Hauskin tapaus oli vanhempi mieshenkilö, joka “pitkästä aikaa törmätessään” tuli kopauttamaan toista veljestä toverillisen leikkisästi kävelykepillään. Veli oli tietenkin jälleen “väärä”, ja kummastui, kun tuntematon vanhus tuli kepillä mätkimään. Oli kopauttelijaa hieman jälkikäteen hävettänyt.

     Lainaa

  24. Jep kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +84 (90 ääntä)

   Heh:
   Joskus ysärillä pantiin kaksosveljen kans toistemme muijia, kun eivät erottaneet meitä toisistaan

   Todennäkösesti ne muijat on vaan ollut leikissä mukana, että saavat välillä eri miestä. Koska kaksoset yleensä aina erottaa toisistaan, hetkenki tuntemisen jälkeen, vaikka kuinka ois identtisiä. Joten jokes on you. :)

     Lainaa

  25. jukkapalmu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +80 (88 ääntä)

   Miksei ihmiset osaa kysyä asoita oikeista paikoista? Jos mulla oli tollanen “Koira Puuiloon”- pulma niin ei olis mitenkään poissuljettu idea soittaa sinne liikkeeseen ja kysyä että voiko koiratarvikkeita sovittaa siellä. Saahan ne bussiinin tulla (Paitsi Onnibussiin) niin miksei kauppaankin jos on oikeesti asiaa.

     Lainaa

  26. Jekkujekku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +60 (64 ääntä)

   Jep: Todennäkösesti ne muijat on vaan ollut leikissä mukana, että saavat välillä eri miestä. Koska kaksoset yleensä aina erottaa toisistaan, hetkenki tuntemisen jälkeen, vaikka kuinka ois identtisiä. Joten jokes on you.

   Jep tämä :’D

   Mutta siis sekin, että ainakin oman mieheni kaksoisveli on luonteeltaan ja tyyliltään ihan erilainen kuin mun mies, viimeistään siinä vaiheessa tajuaa kumpi on kyseessä kun toinen alkaa puhumaan.

   Jos ei siis ulkonäöstä muka erottaisi.

     Lainaa

  27. Joo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +53 (73 ääntä)

   Mitä “allergioihin” tulee niin ihan sama onko mukanani kissa vai ei, vaikka teippirullaisin miten saadakseni kissankarvan pois, niin kissan ihosta lähtevät proteiinit -jotka ovat se allergisoiva osa -tarttuvat silti vaatteisiin, hiuksiin, kaikkeen. Joten jos on niin allerginen ettei voi olla eläinten kanssa samassa tilassa (olettaen ettei se tila ole joku minieriö) niin ei sitten voi myöskään istua eläimenomistajan viereen bussissa vaikka eläin olisikin kotona. Ei silti kukaan ole vielä toistaiseksi kysynyt “anteeksi, voinko istua tähän vai onko teillä kotona lemmikki?” Jos ei vaan pidä eläimistä niin sanoisi sitten sen. Seuraavaksi joku keksii olevansa lapsiallerginen…

     Lainaa

  28. mmuikku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +72 (80 ääntä)

   Kauppoihin ja muihin julkisiin paikkoihin nyt ei oikein voi välttää lemmikkien karvan kulkeutumista. Mutta tästä keskustelusta tuli mieleen, että symppaan kyllä allergikkojakin. Joillain ihmisillä tuntuisi nimittäin olevan kova hinku tunkea jopa varta vasten allergikoille varattuihin tiloihin niine karvoineen ja tupakankäryineen. Yhtenä esimerkkinä tästä on junan allergiahytti, jossa lähes poikkeuksesta istuu hajuvedeltä/tupakalta/eläimeltä haisevaa porukkaa. Kun siinä koko junassa on monta sataa paikkaa, niin onko pakko tulla just siihen yhteen koppiin, joka on allergisille matkustajille varattu? Ainahan voi toki ajatella, että sairaat ja allergiset pysykööt kotona, mutta minusta tuo on rinnastettavissa siihen, että liikuntakykyinen pysäköi autonsa invapaikalle ajatellen että “eihän tämä maailma voi invalidien ehdoilla pyöriä”.

     Lainaa

  29. Mie kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -37 (93 ääntä)

   Ei niitä piskejä joka paikkaan tarvii tuoda. Onneks ei yleisesti kauppoihin tai varsinkaan ravintoloihin niitä saa tuoda haisemaan saatanan kamalalle. Hiton hienoa olis syödä ravontolassa ku viereisen pöydän porukalla olis rakki siinä vieressä haisemassa.

     Lainaa

  30. Dea kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +33 (47 ääntä)

   Itse useamman koiran omistajana (+ muut lemmikit) ja astmaatikkona ihmettelen, että allergia ja astma niputetaan lähes aina yhteen. Joskus toki näin, mutta ei aina. En saa koiristani oireita, minkäänlaisia, koska EN ole allerginen niille, siitepölylle, millekään.

   Teen myös asiakaspalvelutyötä, ja pesen vaatteet kotonani. Kuivuvat koirien kanssa samoissa tiloissa. Yksikään asiakas ei ole 16 vuoden aikana asiasta valittanut, että saavat minusta allergisen kohtauksen. Sen sijaan näkyvistä lemmikeistä (baarissa tms) on valitettu. Voi ihmiset, ikävää, että olet allerginen/astmaatikko, mutta ei se nökyvä koira allergisoi yhtään enempää, kuin vaatteenikaan.

     Lainaa

  31. kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +27 (35 ääntä)

   Tämä on muuten jännä efekti. Eläinallergioissa vedotaan juurikin usein anafylaktiseen shokkiin ym ja haukutaan koiranomistajat. En ole kuullut näin pahasta eläinallergiasta. Sen sijaan tiedän useita pähkinäallergisia, jotka eivät missään nimessä saa olla missään tekemisissä pähkinän jäämienkään kanssa. Miksei kukaan moralisoi energiapatukoiden syöjiä?

   Ps. En omista lemmikki itse.

     Lainaa

  32. Jalapeno kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +35 (49 ääntä)

   Nyt kyllä pakko korjata väärät käsitykset tästä eläinallergia ja astma -asiasta.

   Tuo astma + allergia voi joillekin olla sellainen kombo, että ei todellakaan tee mieli altistaa itseään vaikkapa koirille tai kissoille yhtään. Vaikka kuinka vetelis ennakkoon allergia- ja astmalääkkeitä, ei ne kaikilla estä allergista astmakohtausta ja siitä aiheutuvaa pitempikestoista ja vaarallista astman pahenemista.

   Esimerkki istuu tässä sängynlaidalla kirjoittamassa:
   Itellä on lievä astma, johon joudun kuitenki käyttämään säännöllistä astmalääkitystä. Ei mitään mitä kukaan hoksais päälle päin.

   Mut voi tsiisös, siitepölyaika tai jos altistuu tietyille eläimille – se voi olla yhtä helevettiä.

   Joskus oon pöljä testannu, kestäiskö olla yhen vuorokauden samassa mökissä koiran kans. Allergia iski, yskä iski, hengenahistus iski. Vaikka olin ennakoinu ja ottanu tropit. Ja vaikka koira vietiin hyvin äkkiä toiseen huoneeseen.

   Yö meniki sitte valvoessa ja täristessä pesuhuoneen lattialla ikkuna auki (pakkasta ulkona -20 C) jotta tulis raikasta ilmaa ja henki kulkis. Aamuyöllä päivystykseen ku henki ei kulje ja astmayskä on loputon. Ei auttanu kohtauslääkkeet tai mikään.

   TK:ssa hengittelin spiiraa, sain kortisonia suoneen. Kotiin 14 päivän kortisonitablettikuuri ja lisää muutamaa astmalääkettä (inhaloitava kortisoni tuplana, kohtauslääke x N, Montelukast ja joku muu, en muista mikä). Viikon saikku, joka piteni entisestään, ku veti olon niin heikoksi, koska ko. lääkkeiden takia tulee mm. hirveä sydämentykytys ja levottomuus eikä pysty nukkumaan (kortisoni u know).

   Siitä ei ihan viikossa – parissa palautunu. Siis alle yksi vrk koiran kans samoissa tiloissa.

   Sama kuvio toistui, kun kerran halasin ystävää, joka oli samana päivänä pidellyt sylissään kissaa. Keskellä yötä päivystykseen, jne.

   Ei mikään pikku juttu, ja mulla sentään suht lievä astma. Eikä sellaisesta todellakaan voi siedättää itseään pois, astma ei vaan toimi niin. Siedätyksellä voi siis saada allergiaa pois, mut astmaatikko ei pysty siedättään jos tulee tollaset astmareaktiot.

   Aika pebasta et porukka dissailee vaikka ei vaan tiedä mistä on kyse. Kyllä minä niin mieleni pahoitin! :D

     Lainaa

  33. Hermes kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (31 ääntä)

   Jalapeno:
   Nyt kyllä pakko korjata väärät käsitykset tästä eläinallergia ja astma -asiasta.

   Tuo astma + allergia voi joillekin olla sellainen kombo, että ei todellakaan tee mieli altistaa itseään vaikkapa koirille tai kissoille yhtään. Vaikka kuinka vetelis ennakkoon allergia- ja astmalääkkeitä, ei ne kaikilla estä allergista [...]

   Ikävä, että sinulla on noin paha herkistyminen, mutta tuo on jo harvinaista, eikä se mistä nyt oireita kuvailit saavasi liity siihen että jossain kaupassa käy satunnaisesti joku koira, joka ei sinuun koske ja jonka omistajaa et halaile. Edelleenkin ihmisten vaatteissa kulkeutuu enemmän allergeeneja kauppaan kuin mistään niissä vierailevista koirista.
   Kauppa saa päättää päästäkö koiria tiloihinsa, ja allergikot ja koiravihaajat voivat nähdä sen kaupan ikkunassa olevasta kieltotarrasta, ja itse päättää käyttävätkö sen pohjalta jotain toista kauppaa. Koirat sisälle sallivat kaupat ovat takuuvarmasti miettineet kumpi heille kannattaa ja kumpi on tärkeämpää.
   Koiran pitää toki osata käyttäytyä ja sen omistajan ottaa muut asiakkaan huomioon koiraa kaupassa ohjatessaan.
   Läheisen K-Raudan ovessa muuten on lappu: Ethän jätä koiraa kuumaan autoon, meille saa tuoda koiran sisälle. Järkyttävän paha allergikko saa siis jo ennen kauppaan tuloa tiedon siitä, ja samalla tuo on kaunis muistutus, ettei koiraa saa kuumaan autoon jättää. En ole ikinä siellä mitään koiraryntäystä tavannut, hyvä jos pari kertaa vuodessa näen yksittäisen koiran tuossa isossa ja korkeassa hallissa.

     Lainaa

  34. kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -15 (35 ääntä)

   Ällöttää nämä koiriaan jokapaikkaan raahaavat ihmiset. Juuri samat itkevät sitten traumaansa, kun kohtaavat lapsen julkisissa tiloissa.

     Lainaa

  35. Hihi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (26 ääntä)

   :
   Ällöttää nämä koiriaan jokapaikkaan raahaavat ihmiset. Juuri samat itkevät sitten traumaansa, kun kohtaavat lapsen julkisissa tiloissa.

   Koira sentään osaa olla kaupassa lähes aina. Lapsesta päin vastoin ei koskaan mene takuuseen. :D

     Lainaa

  36. xxx kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -6 (26 ääntä)

   Sofia haistakoon paskan. Allergia ei ole leikin asia ja itseänikin todella ärsyttää, että kaikenmaailman piskit ja katit saa tuoda nykyään käytännössä lähes kaikkialle, kuten mm. kirjastoon, joihinkin kauppoihin yms.

     Lainaa

  37. Qwerty kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (5 ääntä)

   Koirista en tiedä, mutta minua aikanaan myyjä käski tuomaan kissan kauppaan sovittamaan valjaita ennen ostamista.

     Lainaa

  38. Pohtija kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -6 (10 ääntä)

   Siis oikeesti kaupas on niin hyvä ilmastointi ja siel ei kukaan vietä nii paljoo aikaa et se ois vaarallista (poikkeuksena myyjät) mut se on absurdia ajatella, että koiria ei saa missään nimessä ottaa kauppaan koska allergiset ihmiset ja astmaatikot. Helvetti mä oon astmaatikko ja allerginen joillekkin kissoille, mutta silti mulla oli kissa jolle olin allergine ja tiesin sen kun adoptoin hänet, ja silti mä olen ammatiltani eläintenhoitaja ja opiskellessa tein harkkoja esim viikin löytölässä (pääasiassa kissoja) ja hesyn kissatalolla. Eli jatkuva altistuminen huonosti ilmastoidussa paikassa tuntikausia + pölisevä kissanhiekka. En tietääkseni kuollut. Nytkin elän 2 kissan ja koiran kanssa

     Lainaa

  39. Lol kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (2 ääntä)

   Vaakku:
   Kumpikohan on pahempi, koira isossa kaupassa missä on kunnon ilmastointi vai esim koiratarhan pitäjä, jonka vaatteet on ihan karjassa, pikkukaupassa? Pitääkö kieltää kaikkien koirien kanssa tekemisissä olevien pääsy kauppaan? Mitä jos on allerginen jollekin muulle? Ja tosiaan, eikö sokean opaskoiraakaan saisi päästää [...]

   Minun sukulainen on kalalle niin allerginen, ettei voi olla samassa huoneessa kalan kanssa. Mutta voi silti käydä ihan normaalisti kaupassa jopa Lihaosastolla.

     Lainaa

  40. HC SM kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (4 ääntä)

   Valuvika:
   Näitä Sofian kaltaisia “minulla on oikeus MINULLA ON OIKEUS!!!!” -tyylisiä ihmisiä alkaa olla maailmassa jo aivan liikaa. Velvollisuuksista heillä ei ole minkäänlaista käsitystä.

   Päin vastoin. Aina löyty joku erityisherkkä, jolla on enemmän oikeuksia kuin muilla. Kauppias päästää että käykö heillä asiakkaana lemmikin omistajia vai eritysherkkiä, kummatkohan ostaa enemmän?

     Lainaa

  41. Ss kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -5 (7 ääntä)

   Pitäkää ne koiranne poissa kaupoista. En ymmärrä miksi ne pitää sinne ottaa mukaan häiritsemään muita.

     Lainaa

  42. NipaMan kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (0 ääntä)

   Heh:
   Joskus ysärillä pantiin kaksosveljen kans toistemme muijia, kun eivät erottaneet meitä toisistaan

   Tuli mieleen aivan kauhea tilanne. Mitä jos joskus oon vahingossa antanutkin oman muijan siskolle. Huh, voikohan tästä katastrofista selvitä, varsinkin jos tekivät sen ihan tarkoituksella?

     Lainaa

  43. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , ,