Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ylläpidolla on asiaa, osa 3

Kun valta nousee päähän.
Ylläpidolla on asiaa, osa 3

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 44 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +845 (867 ääntä)
      Meininki vitun lastentarha

      Lainaa

    2. Tulos: +364 (378 ääntä)
      Eläinvideokerho-ryhmä saa jatkossakin riittää mulle facessa, noihan on ihan hulluja saatana.

      Lainaa

    3. Tulos: +176 (184 ääntä)
      mitä ihmettä

      Lainaa

    4. Kyllästynyt 26.3.2019 1:04
      Tulos: +373 (377 ääntä)
      Mä poistuin tuolta Laihdutus/Painonhallinta-ryhmästä kun ennen tota tuli joku vissiin 18 kohdan sääntöpostaus ja ihme nillittämistä. Todella lapsellista käytöstä aikuisilta ihmisiltä.

      Lainaa

    5. Tulos: +224 (226 ääntä)
      Nina ei vaan kykene luopumaan vallasta.

      Lainaa

    6. Tulos: +271 (277 ääntä)
      Terveisin ylijumala yp

      Lainaa

    7. Tulos: +114 (156 ääntä)
      Nää faceryhmien ylikeisarit on jotenkin söpöjä.. :D

      Lainaa

    8. Vieraslajeihin kuuluva 26.3.2019 7:18
      Tulos: -214 (340 ääntä)
      Naiset Facebookin ryhmien vetäjinä on jotain käsittämätöntä.

      Lainaa

    9. Tulos: +67 (73 ääntä)
      Traumcity: Eläinvideokerho-ryhmä saa jatkossakin riittää mulle facessa, noihan on ihan hulluja saatana.
      Ihan sama meno sielläkin alkanut <3 näemme ennen pitkää sen ryhmän väännöt täälläkin.

      Lainaa

    10. Paskapallero 26.3.2019 8:22
      Tulos: +35 (65 ääntä)
      Onneksi ei ole facebookkia

      Lainaa

    11. Tulos: -90 (162 ääntä)
      Ei kukaan älykäs ole naamakirjassa. Siellä on ne, joiden on työnsä vuoksi pakko (asiakaspalvelu esim ) ja sitten kaikki ääliöt.

      Lainaa

    12. Tulos: -71 (145 ääntä)
      Nasu: Ei kukaan älykäs ole naamakirjassa. Siellä on ne, joiden on työnsä vuoksi pakko (asiakaspalvelu esim ) ja sitten kaikki ääliöt.
      Minä olen huomannut, että Facebookiin eivät halua kirveelläkään ne, jotka eivät oikein osaa kirjoittaa. Oman muinaisen koululuokkani lukihäiriöiset, hahmotushäiriöiset, sekä varsinaiset pudokkaat ja häiriköt karttavat kaikki naamakirjaa; juuri ne, joilta kirjallinen ulosanti puuttuu lähes kokonaan.

      Lainaa

    13. Tulos: +230 (234 ääntä)
      Mä taisin jotain kommentoida vielä tuolla askartelutarvikekirppiksellä tuon ekan kommenttini jälkeen, että tajuaako yp nyt ollenkaan mitä vaatii, ja että pitääkö jokaisen aikatauluttaa itselleen joka päivä käydä selaamassa kaikki ryhmät läpi olisko yp:llä ollut jotain asiaa joka pitäis kuitata, ja mikäli näin pitäisi tehdä niin miksi sitä ei ole kirjattu ryhmän sääntöihin. Sain bannit. Faaaaaaaaak.

      Lainaa

    14. Tulos: +154 (156 ääntä)
      Tulee pakostakin mieleen, että onko nämä facefyhmien ylläpitäjät sellaisia, jotka ei koskaan esim lapsena saaneet olla missään ryhmässä auktoriteettiasemassa ja nyt ottavat siitä sitten kaiken ilon irti?

      Lainaa

    15. Tulos: +52 (56 ääntä)
      leimo: Ihan sama meno sielläkin alkanut näemme ennen pitkää sen ryhmän väännöt täälläkin.
      Hitto, pakko myöntää että sokealla luotolla sympaattista ryhmää kohtaa menin. Mä katson hassut eläinkuvat, en lue mitään sääntöpäivityksiä.

      Lainaa

    16. Tulos: +140 (146 ääntä)
      Lamaa: Meininki vⅰtun lastentarha
      Äläpä kuule ollenkaan rienaa lastentarhaa! Siellä on ihan hyvä meno, nämä aikuisten ragehiekkalaatikot ovat yksiselitteistä paskaa.

      Lainaa

    17. Tulos: -39 (85 ääntä)
      Väittää, ettei elämä ole kiinni faceryhmän pyörittämisessä - ylläpitää sitä epätoivoisesti, niinkuin muuta elämää ei olisikaan. Tämä on varmaan sitä syvempää naisenlogiikkaa?

      Lainaa

    18. Tulos: -28 (72 ääntä)
      lax: Tulee pakostakin mieleen, että onko nämä facefyhmien ylläpitäjät sellaisia, jotka ei koskaan esim lapsena saaneet olla missään ryhmässä auktoriteettiasemassa ja nyt ottavat siitä sitten kaiken ilon irti?
      Kyllä. He ovat niitä koulussa kiusattuja lapsia, jotka haaveilivat aina paremmasta elämästä koulujen loputtua ja pettyivät pahemman kerran kun elämä ei aikuisenakaan ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Onneksi he kuitenkin ovat löytäneet elämälleen sisällön! Facebookin ryhmien ylläpitäjänä saat käyttää valtaa ja sanan säilää, olet kuin jumala omassa pienessä kuplassasi. Todella, todella pienessä.

      Lainaa

    19. yli opisto hörhö 26.3.2019 13:35
      Tulos: +85 (95 ääntä)
      Einari: Kyllä. He ovat niitä koulussa kiusattuja lapsia, jotka haaveilivat aina paremmasta elämästä koulujen loputtua ja pettyivät pahemman kerran kun elämä ei aikuisenakaan ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Onneksi he kuitenkin ovat löytäneet elämälleen sisällön! Facebookin ryhmien ylläpitäjänä saat [...]
      Narsistit on harvemmin niitä kiusattuja ja yleensä itseasiassa kiusaajia. En nyt väitä että nämä megalomaanit olisi olleet kiusaajia, mutta aivan yhtä naurettavaa väittää että kiusatuille tulisi jotenkin ihmeellisesti joku ylijumaluus-kompleksi, kun yleensä kiusaaminen nimenomaan tuhoaa itsetunnon ja se taas tarkoittaa ettet näe itseäsi huonossa tapauksessa ihmisenä ollenkaan.

      Lainaa

    20. yli opisto hörhö 26.3.2019 13:39
      Tulos: +52 (60 ääntä)
      Nämä menee mun mielestä vähän samaan kastiin kuin ne ihmiset jotka julkaisevat hyvin epäselvän kuvan jostakin aiheesta ja kysyvät mitä se mahtaisi esittää, ja kun saavat kaksi jtn "hassunhauskaa" kommenttia tyyliin "lintu" tai "kala" saavat käytännössä hermoromahduksen ja itku kurkussa valittavat miten nyt meni elämä pilalle tästä hirveästä somekiusaamisesta eikä voi ymmärtää miten hirveää tällaista on kokea.

      Lainaa

    21. Tulos: +29 (41 ääntä)
      Se tunne, kun huomaat uusien mokien listalla otsikon "Ylläpidolla on asiaa" ja tiedät, ettet tänäänkään joudu pettymään Feissarimokien tarjontaan. <3

      Lainaa

    22. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Nälkäkiukku ja faceryhmän YP on huono yhdistelmä.

      Lainaa

    23. Tulos: +56 (60 ääntä)
      Mitä tarkoittaa "ryhmän pyöritys" facebookissa? Onko se kovaakin hommaa tällaisessa valmiiksi tehdyssä keskustelualustassa?

      Lainaa

    24. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Jään odottamaan!

      Lainaa

    25. Tulos: +50 (54 ääntä)
      Ite muistan nuoruudestani habbo hotellin, oli hienoa perustaa "fubumicmac-army" ja laatia post-it lapuilla sääntöjä seinille. Sitä tunsi olevansa suuri johtaja. Näissä faceryhmissä tuntuu olevan paljon samankaltaista meininkiä. Se oli hauskaa alle 12 vuotiaana, mutta mitä nämä mammat vetää?

      Lainaa

    26. Tulos: +22 (28 ääntä)
      Se tunne kun joku Carolina perustaa FB-ryhmän ja muuttuu omassa mielikuvituksessaan jumalaksi.

      Lainaa

    27. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Gaius: Mitä tarkoittaa “ryhmän pyöritys” facebookissa? Onko se kovaakin hommaa tällaisessa valmiiksi tehdyssä keskustelualustassa?
      Ihmisten hyväksymistä sisään ryhmään ja tarpeen vaatiessa roskapostin/roskapostaajien poistamista. Tietty mitä enemmän sääntöjä, sitä enemmän vaivaa, ja sitä tärkeämmäksi yp itseään luulee :D

      Lainaa

    28. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Teku: Ite muistan nuoruudestani habbo hotellin, oli hienoa perustaa “fubumicmac-army” ja laatia post-it lapuilla sääntöjä seinille. Sitä tunsi olevansa suuri johtaja. Näissä faceryhmissä tuntuu olevan paljon samankaltaista meininkiä. Se oli hauskaa alle 12 vuotiaana, mutta mitä nämä mammat vetää?
      Eivät ole oikeassa elämässä koskaan olleet pomoina missään ja keski-iässä iskee sitten kova tarve päästä kokeilemaan. Eikä ole edes sukupuolisidonnainen ilmiö.

      Lainaa

    29. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Carolina taitaa saada odottaa lopun elämäänsä.

      Lainaa

    30. Tulos: +7 (19 ääntä)
      Ruma Elsa: Minä olen huomannut, että Facebookiin eivät halua kirveelläkään ne, jotka eivät oikein osaa kirjoittaa. Oman muinaisen koululuokkani lukihäiriöiset, hahmotushäiriöiset, sekä varsinaiset pudokkaat ja häiriköt karttavat kaikki naamakirjaa; juuri ne, joilta kirjallinen ulosanti puuttuu lähes kokonaan.
      Todellakin toivon, että olet trolli.

      Lainaa

    31. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Nasu: Ei kukaan älykäs ole naamakirjassa. Siellä on ne, joiden on työnsä vuoksi pakko (asiakaspalvelu esim ) ja sitten kaikki ääliöt.
      "Mulla ei edes ole telkkaria, koska olen fiksumpi kuin muut".

      Lainaa

    32. Hämmästynyt 27.3.2019 15:53
      Tulos: +9 (13 ääntä)
      Miten voi olla mahdollista, ettei Mäyräkoirapalstan yp:n ja muiden ääliöiden sekoilut ole vieläkään päässyt feissarimokiin? Ottakaapa joku koppi tästä. Nämä on pientä sen ryhmän menoon verrattuna.

      Lainaa

    33. Tulos: +17 (29 ääntä)
      Vieraslajeihin kuuluva: Naiset Facebookin ryhmien vetäjinä on jotain käsittämätöntä.
      Turhaa seksismiä.

      Lainaa

    34. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Mistä oli kyse Keravan roskalavalla? Missä kyselyssä, mikä kanta?

      Lainaa

    35. Avaruusleijona 27.3.2019 21:57
      Tulos: +24 (26 ääntä)
      Hämmästynyt: Miten voi olla mahdollista, ettei Mäyräkoirapalstan yp:n ja muiden ääliöiden sekoilut ole vieläkään päässyt feissarimokiin? Ottakaapa joku koppi tästä. Nämä on pientä sen ryhmän menoon verrattuna.
      Oletko lähettänyt niitä sekoiluita tänne?

      Lainaa

    36. voihankoira 28.3.2019 6:02
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Perustan fb ryhmän vain päästäkseni pätemään kun kaverini eivät enää jaksa lukea juttujani ja minun on pakko saada huomioni jostain. LUKEKAA TÄÄ JA KOMMENTOIKAA TAI MENKÄÄ MUUALLE MUN INTTERNETISTÄ!

      Lainaa

    37. Pettersson 28.3.2019 8:57
      Tulos: +1 (5 ääntä)
      Gaius: Mitä tarkoittaa “ryhmän pyöritys” facebookissa? Onko se kovaakin hommaa tällaisessa valmiiksi tehdyssä keskustelualustassa?
      Jäsenien hyväksymiset ja feikkitilien kick-bannaamiset onkin jo mainittu, mutta lisään vielä ehkä sen niheimmän duunin eli keskustelun "ylituomaroinnin" = ryhmään kuulumattomien keskusteluiden ja keskustelijoiden siivoamisen. Esim. väkivallalla uhkailu on monesti sellainen, josta näkyy seuraavan bannia...

      Lainaa

    38. Mainokseton Kissa 31.3.2019 7:40
      Tulos: +1 (9 ääntä)
      Lamaa: Meininki vⅰtun lastentarha
      Siksikö siis kommentoit asiaa lasten käyttämällä tavalla?

      Lainaa

    39. Mainokseton Kissa 31.3.2019 7:41
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Paskapallero: Onneksi ei ole facebookkia
      Onneksi on sentään tämä feissarimokat some jotta pääset täällä kertomaan asiasta. Teille joilla on tarvetta kertoa noin tarpeettomia asioita se Facebook kyllä olisi juuri sopiva paikka.

      Lainaa

    40. Käsityömafia 2.4.2019 16:02
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Päivi: Mä taisin jotain kommentoida vielä tuolla askartelutarvikekirppiksellä tuon ekan kommenttini jälkeen, että tajuaako yp nyt ollenkaan mitä vaatii, ja että pitääkö jokaisen aikatauluttaa itselleen joka päivä käydä selaamassa kaikki ryhmät läpi olisko yp:llä ollut jotain asiaa joka pitäis kuitata, ja mikäli näin pitäisi [...]
      Yritin itsekin ostaa jotain tuossa ryhmässä mutta koska kännykällä selasin niin ostotapahtuma ei ollutkaan mennyt kaikkien taiteen kahdenkymmenen vaatimuksen sääntöjen mukaan joten en saanutkaan ostaa varaamaani tuotetta. Sen jälkeen alkoi ylläpidon hyökkäys käyttämääni nimeä kohtaan (nimi on oma mutta sukunimeä en käytä kun on niin harvinainen Suomessa). Heillä oli yhteyksiä toiseen harrastaja ryhmään, jossa käytiin myös vääntöä sittemmin tuosta nimestäni. Poistuin molemmista akkamafia ryhmistä.

      Lainaa

    41. Yksi näistä paskoista 2.4.2019 20:04
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      Kyllästynyt: Mä poistuin tuolta Laihdutus/Painonhallinta-ryhmästä kun ennen tota tuli joku vissiin 18 kohdan sääntöpostaus ja ihme nillittämistä. Todella lapsellista käytöstä aikuisilta ihmisiltä.
      Hei kiitos! Pakko arvostaa tälläistä ulosantia

      Lainaa

    42. Yksi näistä paskoista 2.4.2019 20:04
      Tulos: -11 (11 ääntä)
      Petkele: Nina ei vaan kykene luopumaan vallasta.
      Semmoisen kuvan tästä varmaan saa. Niina olisi kyllä mielellään lähtenyt mutta muut yp;t ei halunnut sitä päästää pois. Mut hyvähän se on tietämättömänä huudella.

      Lainaa

    43. Yksi näistä paskoista 2.4.2019 20:08
      Tulos: -7 (11 ääntä)
      On se kyllä hienoa nähdä miten ihmisillä menee tunteisiin ryhmien säännöt. Voi kun jotkut tietäisi oikeesti minkälainen lastentarha meininki niissä oikeesti on... Ja aina joku on vinkumassa ja vinisemässä kun joku sanoi pahasti, joku lähestyi yv;llä, ylläpidon syytä aina että kaikki on paskaa yms. Ajateltiin joskus että annetaan ryhmän pyöriä ihan miten haluaa vähän aikaa ja katotaan sitten, että miltä tuntuu olla siinä ryhmässä missä ei oo mitään sääntöjä, kaikki saa perseillä menemään ja kukaan ei lennä pihalle!

      Lainaa

    44. Pula-ajan Boomer 7.1.2021 22:12
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Yksi näistä paskoista: Semmoisen kuvan tästä varmaan saa. Niina olisi kyllä mielellään lähtenyt mutta muut yp;t ei halunnut sitä päästää pois. Mut hyvähän se on tietämättömänä huudella.
      Pidetäänkö häntä siis vankina jossain?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, ryhmä, ylläpitäjä, yp, ylläpito, avautuminen, säännöt