Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kiinan ihmeet, osa 18

Tämähän on selkeä huijaus. Suoraan poliisille ja heti.
Kiinan ihmeet, osa 18

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 64 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +365 (383 ääntä)
      No jopas on peilillä kokoa

      Lainaa

    2. Tulos: +211 (233 ääntä)
      Itsellä kävi päinvastoin - yritin seurata kiinakokoja parhaani mukaan, ja kivan hameen sijasta sainkin rinkulan kangasta jonka sisään mahtuisin varmaan kolmesti :D ensimmäinen ja viimeinen kiinatilaukseni. Halpaa on, mutta laatu ja yllärit sen mukaisia.

      Lainaa

    3. Tulos: -50 (78 ääntä)
      Ei haittaa puuttuva peili kun on übercool pandora-matto!

      Lainaa

    4. Tulos: +405 (423 ääntä)
      Kurkkaako tuolta peilistä kissa? Vai Batman ehkä? :D

      Lainaa

    5. heikki4422 21.3.2019 4:03
      Tulos: -108 (138 ääntä)
      voi pyytä puhelin laita mulle en laita rahaa tilille ei tietä mikä huijari on enkä maksa kun saa koko puheli käytön sitte voi maska

      Lainaa

    6. Paskapallero 21.3.2019 6:10
      Tulos: +270 (280 ääntä)
      Iha huumorimielessä laittaisin peilin seinään.

      Lainaa

    7. Tulos: +84 (100 ääntä)
      Peili pääsi jo iltalehteenkin

      Lainaa

    8. Tulos: +650 (674 ääntä)
      Voi luoja, lopettakaa jo toi random-saasteen tilaaminen. Ei siinä mitään jos tietää mitä haluaa ja tietää että tämä tuote nyt sellainen on, mutta just nämä kokeiluostokset on se jonka takia hukutaan skeidaan. ”No mutku se oli vaan 2,90€ ni ei millään oo mitään väliä” Saatana! Ärh. Olkaa hintakriittisiä ja vertailkaa sekä tuotteita että hintoja, mut myös sitä mistä oloista ne on peräisin.

      Lainaa

    9. Insinööri 21.3.2019 7:26
      Tulos: +539 (567 ääntä)
      Koko wish pitäisi kieltää. Saastuttaa ihan älyttömän paljon ja täysin turhaan.

      Lainaa

    10. Tulos: +205 (223 ääntä)
      Insinööri: Koko wish pitäisi kieltää. Saastuttaa ihan älyttömän paljon ja täysin turhaan.
      Ne kaikki kuvathan siellä on pöllitty jostain muualta. Välillä olen ihan mielenkiinnosta selvittänyt mitä jotkut tuotteet OIKEASTI on. Esim. Sormus jota myytiin hintaan 1€,kuvassa on Sothebys huutokaupassa yli miljoonalla myyty uniikkikappale. Takki jota myytiin jollain noin 20€:lla,kuvassa on pienen designer merkin takki joka maksaa oikeasti yli 4000€.

      Lainaa

    11. Tulos: +240 (252 ääntä)
      Siis peili Kiinasta?!? Jollain tasolla pystyn hyväksymään pieniin paketteihin pakattavan tavaran tilaamisen, mutta että peili!

      Lainaa

    12. Tulos: +299 (313 ääntä)
      Peeke: Voi luoja, lopettakaa jo toi random-saasteen tilaaminen. Ei siinä mitään jos tietää mitä haluaa ja tietää että tämä tuote nyt sellainen on, mutta just nämä kokeiluostokset on se jonka takia hukutaan skeidaan. ”No mutku se oli vaan 2,90€ ni ei millään oo mitään väliä” Saatana!
      Sitten en ymmärrä, kun porukka oikeasti tilaa tosiaan tuollaisia Suomessakin max. 10 € maksavaa kamaa. "No tää makso 2 €, Suomessa olis ollu ainaki 5 €" Lisäksi vanhemmiten on jo oppinut, että vaatteiden materiaalin laatu on aika iso tekijä. Mielummin ostaa, vaikka yhden 60 e. maksavan puuvilla/villa/merinovillapuseron kuin kolme 20 e. maksavaa akryyli/polyesterihirvitystä.

      Lainaa

    13. jukkapalmu 21.3.2019 8:28
      Tulos: -152 (188 ääntä)
      Mrs. meme: No jopas on peilillä kokoa
      Piialla?

      Lainaa

    14. Tulos: +73 (77 ääntä)
      Epäonnea: Siis peili Kiinasta?!? Jollain tasolla pystyn hyväksymään pieniin paketteihin pakattavan tavaran tilaamisen, mutta että peili!
      No kun halvalla sai...

      Lainaa

    15. Tulos: +132 (140 ääntä)
      Epäonnea: Siis peili Kiinasta?!? Jollain tasolla pystyn hyväksymään pieniin paketteihin pakattavan tavaran tilaamisen, mutta että peili!
      Mutta siis tämähän nimenomaan oli pieneen pakettiin pakattu. :D

      Lainaa

    16. Tulos: +67 (73 ääntä)
      Varovasti tuon peilin kanssa, siihen voi tukehtua!

      Lainaa

    17. Tulos: -108 (144 ääntä)
      mikä siinä on,et aina naiset valittaa ettei ole tarpeeksi iso.

      Lainaa

    18. Ihmettelen vaan 21.3.2019 10:39
      Tulos: +127 (131 ääntä)
      Pitääkö joku kiinalaisia niin tyhminä, että he myisivät hyvää tavaraa huomattavasti normihintaa halvemmalla?

      Lainaa

    19. Tulos: -68 (128 ääntä)
      Ei Piia, edes hihat ei ole sopivat.

      Lainaa

    20. Tulos: +50 (70 ääntä)
      Itse olen saanut sitä mitä tilannutkin, tosin enpä kummempia olekaan tilannut Kiinasta. Ja suurin osa varmaan kuitenkin ebayn kautta Iso-Britanniasta eikä kiinasta. Hiusväri tai suoraväri, jonka tiedän olevan loistavaa, sen hinta 3-4 paketille on sama kuin Suomessa yhdelle.. ainoan "kuumotuksen" ja päivän naurut sai aikaan batman jääkaappimagneetti, joka oli pakattu hello kitty-pakettiin :D

      Lainaa

    21. Tulos: +51 (59 ääntä)
      Luna: Ne kaikki kuvathan siellä on pöllitty jostain muualta. Välillä olen ihan mielenkiinnosta selvittänyt mitä jotkut tuotteet OIKEASTI on. Esim. Sormus jota myytiin hintaan 1€,kuvassa on Sothebys huutokaupassa yli miljoonalla myyty uniikkikappale. Takki jota myytiin jollain noin 20€:lla,kuvassa on pienen designer merkin takki joka maksaa oikeasti yli 4000€.
      Ja paljon on alkanut pyöriä siellä jo pienien suomimerkkien kopioita. Paapii, story of roo, papu.. usein niin että kuvana käytetään jonkun suomalaisen harrastelijan kuvaa, kun on ommellut ko yritysten kankaista jotain. Jos wish/aliexpress hakee esim scandinavian interior tai jotain kids clothes tms niin suurin osa on suoria piraatteja pohjoismaisista merkeistä merkkien omilla kuvilla. Eikä näihin pysty yritykset kovin helposti puuttumaan

      Lainaa

    22. Pekka Paska 21.3.2019 11:29
      Tulos: -241 (295 ääntä)
      Jos ei 5XL mahdu päälle, oli se mistä maasta tahansa, ei ole vika paidassa.

      Lainaa

    23. Tulos: +154 (186 ääntä)
      Pekka Paska: Jos ei 5XL mahdu päälle, oli se mistä maasta tahansa, ei ole vika paidassa.
      Kiinakaupan 5XL on noin Suomen S-M. Kamalia läskejä kyllä koko maa täynnä tuolla perusteella.

      Lainaa

    24. Tulos: +3 (33 ääntä)
      Niin, peilihän oli ihan oma moka. Joskus kandee kattoo ne mitat ja tulkita oikein..ero milleissä ja centeissä on suhkot suuri.

      Lainaa

    25. Tulos: +94 (96 ääntä)
      pohtija: Niin, peilihän oli ihan oma moka. Joskus kandee kattoo ne mitat ja tulkita oikein..ero milleissä ja centeissä on suhkot suuri.
      Niin, Katjahan ei missään vaiheessa sanonutkaan, että ei olisi oma vika.

      Lainaa

    26. Tulos: +44 (64 ääntä)
      Ihmettelen vaan: Pitääkö joku kiinalaisia niin tyhminä, että he myisivät hyvää tavaraa huomattavasti normihintaa halvemmalla?
      Ei, mutta normihinta Kiinassa saattaa olla suomalaiselle ostajalle hyvinkin edullinen. Etkö ole ennen törmännyt ilmiöön, että hintatasot ja rahan arvo vaihtelevat eri maissa?

      Lainaa

    27. Tulos: +101 (101 ääntä)
      Lopultakin pääsen jakamaan tarinan kaverista joka teki "juhat" :D Paitsi että ihan suomalaiselle myyjälle. Hirvee rage miulle kun "ämmä kusetti eikä lähettäny ostamiani tuotteita, ilmotin nettipoliisille!" ja hetken jo kauhistelin mukana kunnes tuli tämä paljastus: "Onneksi en maksanu niitä!" Sit yritin saada hänet ymmärtämään ettei kaupankäynti oikein toimi noin yksityishenkilöiden kesken, mut ei ku kyllä pitää toimia ku on joskus ennenkin toiminu eri myyjän kanssa! Sama kaveri on muutenkin sekoillut kirpparihommissa, esim. myymällä viittä tuotetta yksittäin hintaan 2€ mutta könttähintaan 15€... Tästäkin huomautin mutta "kyllä joku maksaa ton 15€ jos saa kaikki kerralla sitten!"

      Lainaa

    28. Tulos: +82 (98 ääntä)
      Ihmiset jaksaa valittaa siitä kuinka se pari etelänmatkaa vuodessa saastuttaa maailman ja samalla tilaa viikottain Wishistä tollasta shaibaa vaan siks et saa pari euroo halvemmalla ku Suomesta.

      Lainaa

    29. Tulos: +87 (95 ääntä)
      Mun on aika vaikea ymmärtää ihmisiä, jotka tilaa Wishiltä tavaraa. Tai kai osa voi olla ihan kohtuullista laatua, mutta silti. Yksi ystäväni pitää itseään ihan tiedostavana ja fiksuna, mutta silti on tilaa säännöllisesti Wishiltä kaikenlaista muka "tarpeellista", kuten urheiluvaatteita, reppuja ja treenikasseja. Hän hehkuttaa sitä, että osaa valita jo oikeat koot ja tietää mitä tilata, kuulemma hyvä hinta-laatusuhde. Toisaalta se laatu on niin huono, että hän joutuu tilaamaan kerran, pari vuodessa uuden repun kun edellisestä pettää saumat. Sama juttu vaatteiden kanssa. Mä ostan esim. Kari Traan ja Röhnischin treenivaatteita ja asusteita, joilla on moninkertainen käyttöikä noihin Wishin rytkyihin verrattuna. Toki valitettavasti nekin taitaa olla jotain tasoa "made in China", mutta silti laadukkaampia ja kestävämpiä (=ekologisempia) vrt. Wishin kamat.

      Lainaa

    30. Tulos: +42 (52 ääntä)
      Ajattelikohan tuo peilin tilaaja tosissaan, että sellainen iso peili tulisi ehjänä perille?

      Lainaa

    31. Tulos: -1 (3 ääntä)
      No kukapa nyt poliisia jonku kahden ja puolen euron takia viittii lähtee vaivaamaankaan. :'DD

      Lainaa

    32. Tulos: +45 (59 ääntä)
      Mä en vaan ymmärrä miksi ihmiset tilaa tuolta netistä paskalaatusta, roinaa ja tuetaan epäeettisyyttä.

      Lainaa

    33. Avaruusleijona 21.3.2019 22:17
      Tulos: -37 (65 ääntä)
      Lanttu: Ihmiset jaksaa valittaa siitä kuinka se pari etelänmatkaa vuodessa saastuttaa maailman ja samalla tilaa viikottain Wishistä tollasta shaibaa vaan siks et saa pari euroo halvemmalla ku Suomesta.
      Ihmiset jaksaa väittää, että Kiinasta nyssyköiden tilaminen saastuttais erityisesti ilmastoa, vaikka huomattavan suuri osa Suomen kaupoissa myytävistä tuotteista on tuotu Kiinasta. Ps. Wish-paketit tulee tänne matkustajalentokoneissa.

      Lainaa

    34. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Luna: Ne kaikki kuvathan siellä on pöllitty jostain muualta. Välillä olen ihan mielenkiinnosta selvittänyt mitä jotkut tuotteet OIKEASTI on. Esim. Sormus jota myytiin hintaan 1€,kuvassa on Sothebys huutokaupassa yli miljoonalla myyty uniikkikappale. Takki jota myytiin jollain noin 20€:lla,kuvassa on pienen designer merkin takki joka maksaa oikeasti yli 4000€.
      Lastenvaatteita myydään siellä ihan suomalaistenkin lasten kuvilla.. Ja siis feikkiä tietysti

      Lainaa

    35. Tulos: -77 (101 ääntä)
      Pari kuukautta ilman siideriä, niin johan alkaa vaattet sopia...

      Lainaa

    36. Tulos: -107 (129 ääntä)
      Piia ei ole tainnut käsittää että jos on jo Suomen kokoa 4XL, niin se kiinan 5XL ei välttämättä mahdu päälle :/

      Lainaa

    37. Tulos: +2 (14 ääntä)
      asd: Ajattelikohan tuo peilin tilaaja tosissaan, että sellainen iso peili tulisi ehjänä perille?
      Hyvin tulevat ehjinä näytöt sun muutkin.

      Lainaa

    38. Tulos: +20 (30 ääntä)
      Wish, Ebay ja vastaavat on ihan päteviä kauppapaikkoja, mutta ostajan pitää oikeasti tietää mitä on tilaamassa. Esimerkiks vaatteissa on vaan pakko tajuta, että vaikka materiaalit ois samaa kamaa kymmenen kertaa kalliimman kivijalasta ostetun tuotteen kanssa, niin laatu kiinasta tilatuissa on silti ihan paskaa verrattuna tuotteeseen joka on ommeltu pohjoismaissa, tms. Samoin elektroniikassa, se idioottihalpa 230V tehonen hiustenkiharrin polttaa luultavasti koko kämpän tai vähintään sulakkeen alle vuodessa, kun taas autokäyttöön ostettavat 12V ledit on turvallisempia kohteita, eivät maksa Suomessakaan mansikoita ja tuotteen lähtömaa on joka tapauksessa Kiina.

      Lainaa

    39. Tulos: +116 (128 ääntä)
      Annika: Piia ei ole tainnut käsittää että jos on jo Suomen kokoa 4XL, niin se kiinan 5XL ei välttämättä mahdu päälle
      Tuliko sulle nyt parempi olo itsestäsi kun pääsit ivaamaan Piian painoa?

      Lainaa

    40. Tulos: -3 (21 ääntä)
      Karjakatu: Ei haittaa puuttuva peili kun on übercool pandora-matto!
      Järkyttävän ruma matto, arvatenkin Ikeakamaa?

      Lainaa

    41. Tulos: -44 (52 ääntä)
      Insinööri: Koko wish pitäisi kieltää. Saastuttaa ihan älyttömän paljon ja täysin turhaan.
      Ja suurin osa asiakkaista viherpiipertäjiä, eipä yllätä yhtään.

      Lainaa

    42. Tulos: -53 (67 ääntä)
      Just: Kiinakaupan 5XL on noin Suomen S-M. Kamalia läskejä kyllä koko maa täynnä tuolla perusteella.
      No eikä ole noin suuri ero kuitenkaan. Yhdellä koolla heittää korkeintaan.

      Lainaa

    43. Tulos: +78 (80 ääntä)
      Hämmennys on aitoa kommentoijista, jotka haukkuvat Piiaa. Ei mitään käsitystä realistisista vaateko'oista.

      Lainaa

    44. John Forexample 22.3.2019 20:48
      Tulos: +60 (76 ääntä)
      Omituisinta tässä kiinankaupoista tilailussa on se, että toimitukset tulevat ilmaiseksi. Tilaat tuotteen joka Suomessa verot + tulli + postikulut maksaisi 200 euroa. Kiinasta saat muutamalla kympillä ja lähettävät sen ilmaiseksi Suomeen. Miten on mahdollista? Ensinnäkin hinta on halpa koska työntekijöille ei makseta juuri mitään, orjatyövoimaa ja pahimmillaan lapsityövoimaa. Toimitus Suomeen ilmaiseksi, koska Suomella on Kiinan kanssa ns. kehitysmaasopimus, jonka vuoksi Kiinasta voidaan lähettää "kirje" Suomeen ym ilmaiseksi, ja vastaanottajamaa maksaa kulut. (terminal dues). "Kirjeenä" voidaan lähettää ilmaiseksi isojakin paketteja, koska kirjeen kokoa ei ole määritelty. Eli aina kun tilaat Kiinasta paketin kivasti ilman postikuluja, niin kulut menee todellisuudessa suomalaisten veronmaksajien piikkiin. Jos olet tilannut Kiinankaupoista tavaraa, niin olet varmaan huomannut, että isossakin paketissa osoitekortissa lukee "kirje". Itsekin olen tilannut kaupasta X mm. rc kopterin rungon, joka tuli lähes metrin levyisessä paketissa "kirjeenä". Tämän lisäksi kehitysmaissa voidaan tuottaa tavaraa halvalla, koska näiden maiden ei tarvitse välittää saasteista, vaan tehtaat saavat vapaasti puskea ilmoille hiilisavua piiput punaisina. Me sitten Euroopassa parannamme maailmaa asettamalla omalle tuotannolle niin suuria veroja että tehtaat laitetaan kiinni eikä täällä kannata tuottaa enää mitään. Sitten ostetaan samat tuotteet kehnolaatuisina maista joissa niitä voidaan valmistaa miljoonittain ilman veroja ja työsuojelulakeja. Sori vaan jos kuulostan populistipoliitikolta, mutta näin se vaan on.

      Lainaa

    45. Oikea taivutus 22.3.2019 21:00
      Tulos: -86 (88 ääntä)
      Colour: Hämmennys on aitoa kommentoijista, jotka haukkuvat Piiaa. Ei mitään käsitystä realistisista vaateko’oista.
      Ko'oista? Se on ihan vaan koko:ista.

      Lainaa

    46. Tulos: +64 (70 ääntä)
      Annika: Piia ei ole tainnut käsittää että jos on jo Suomen kokoa 4XL, niin se kiinan 5XL ei välttämättä mahdu päälle
      No eipä tuo Piia ole lähelläkään 4XL-kokoa, ehkä XL, voi olla jopa vain L.

      Lainaa

    47. Tulos: +73 (73 ääntä)
      Oikea taivutus: Ko’oista? Se on ihan vaan koko:ista.
      Väärin, kielitoimiston mukaan se on ko'oista. Kannattaa aina tarkistaa ennen toisen korjaamista.

      Lainaa

    48. Oikea taivutus 22.3.2019 23:07
      Tulos: -95 (95 ääntä)
      Kouluttaja: Väärin, kielitoimiston mukaan se on ko’oista. Kannattaa aina tarkistaa ennen toisen korjaamista.
      No eihän tuo ole edes Suomea. Tulee mieleen jonkun eksoottisen saarivaltion kieli, samoa tai vastaava. Niillä on juuri noita heittomerkkejä joka paikassa. fa'asamoa ko'oista "Kielitoimisto" :D Haha.

      Lainaa

    49. Tulos: +74 (76 ääntä)
      Oikea taivutus: No eihän tuo ole edes Suomea. Tulee mieleen jonkun eksoottisen saarivaltion kieli, samoa tai vastaava. Niillä on juuri noita heittomerkkejä joka paikassa. fa’asamoa ko’oista “Kielitoimisto” Haha.
      Jos haluat tietää painosi, niin käytkö vaakalla?

      Lainaa

    50. Tulos: +40 (42 ääntä)
      Oikea taivutus: Ko’oista? Se on ihan vaan koko:ista.
      Vaatekokot?

      Lainaa

    51. Oikea taivutus 24.3.2019 0:47
      Tulos: -57 (59 ääntä)
      Maire: Vaatekokot?
      No jos totta puhutaan, niin minä ainakin sanon ihan vaatekoista, enkä mitään ko'o'o'o'o'ista -änkytystä, joka ei ainakaan suomea ole.

      Lainaa

    52. Tulos: +57 (59 ääntä)
      Oikea taivutus: No jos totta puhutaan, niin minä ainakin sanon ihan vaatekoista, enkä mitään ko’o'o’o'o’ista -änkytystä, joka ei ainakaan suomea ole.
      Vaatekoi on myös vähän eri ötökkä, vaikka suomea onkin.

      Lainaa

    53. Tulos: +55 (55 ääntä)
      Oikea taivutus: No jos totta puhutaan, niin minä ainakin sanon ihan vaatekoista, enkä mitään ko’o'o’o'o’ista -änkytystä, joka ei ainakaan suomea ole.
      Kyllä suomen kielessä välillä joutuu heittomerkkiä käyttämään, esimerkiksi sanassa vaa'an (genetiivimuoto sanasta vaaka), mutta tietysti jos viisin kappalein niitä yhteen sanaan tunkee, ei se ole enää suomea.

      Lainaa

    54. Kielitohtori 24.3.2019 13:45
      Tulos: +47 (47 ääntä)
      Täällä kommenteissa on ihan oma mokansa menossa. :D

      Lainaa

    55. Tulos: -24 (38 ääntä)
      Wendie: Mun on aika vaikea ymmärtää ihmisiä, jotka tilaa Wishiltä tavaraa. Tai kai osa voi olla ihan kohtuullista laatua, mutta silti. Yksi ystäväni pitää itseään ihan tiedostavana ja fiksuna, mutta silti on tilaa säännöllisesti Wishiltä kaikenlaista muka “tarpeellista”, kuten urheiluvaatteita, reppuja ja treenikasseja. Hän [...]
      Miksi se sama tuote olisi Kiinasta ostettuna huonompi kuin Suomesta? Ihme uskomuksia taas täällä. Itse en osta paljoa vaatteita, mitä nyta asusteita ja alusvaatteita jotka sopii aina, mutta harrastevälineitä. Miksi ostaa sama tuote n. 10-15 kertaa kalliimmalla Biltemasta/Clash Ohlsonilta, jos sen saa ilman välikäsiä suoraan kiinasta. Kiinasta tilatessa jää rahaa enemmän oikeasti suomeen ja Suomalaisiin palveluihin. Ja lentoposti on itse asiassa ekologisempaa kuin se että Ruotsalainen halpakauppa tilaa kuriireilla.

      Lainaa

    56. Tulos: +46 (48 ääntä)
      Colour: Hämmennys on aitoa kommentoijista, jotka haukkuvat Piiaa. Ei mitään käsitystä realistisista vaateko’oista.
      Kellään ei ole mitään käsitystä naisten vaatekoista, tai ko'oista jos Kotus niin määrää. Omasta vaatekaapistani löytyy kaikkea mitalta 34-42 tai S-L, ja kaikki ovat samaa kokoa kuin minä. Tyttöjen, kalliiden ja ultramuodikkaiden koot tehdään niin että hyvä jos saa päälle edes suurinta kokoa, ja supermarkettimerkkien koot ovat sitä lajia että jo kaikkein pieninkin on aika iso. Amerikkalaiset vaatteet ovat aivan oma lukunsa; sieltä pitää aina pyytää XXS koska pienikin on jo säkki, toisaalta aasialaiset voi unohtaa kokonaan koska D-kuppi ei varmasti mahdu mihinkään. Jospa naisten vaatteet voitaisiin määritellä "rinnanympärys-vyötärynympärys--lantionympärys-pituus" niin olisin ikuisesti kiitollinen, vaikka sitten vyötärönympärys ei aina miellyttäisikään. Ei ole kiva kun vihaa shoppailua mutta joka ainutta rättiä on pakko sovittaa koska koot tarkoittavat ei yhtään mitään.

      Lainaa

    57. Läskejä kaikkialla 25.3.2019 20:23
      Tulos: -39 (41 ääntä)
      jukkapalmu: Piialla?
      Varo, täällä ei tykätä kun joku huomauttaa läskistä että se on läski.

      Lainaa

    58. Turhauttavaa 25.3.2019 22:46
      Tulos: -8 (8 ääntä)
      Epäonnea: Siis peili Kiinasta?!? Jollain tasolla pystyn hyväksymään pieniin paketteihin pakattavan tavaran tilaamisen, mutta että peili!
      Eikö tuo peili mahdu melko pieneen pakettiin?

      Lainaa

    59. Turhauttavaa 25.3.2019 22:48
      Tulos: +17 (21 ääntä)
      trägäm: mikä siinä on,et aina naiset valittaa ettei ole tarpeeksi iso.
      Yleensä se isoksi luvattu on tuollainen rääpäle kun sen kaivaa esille.

      Lainaa

    60. Pallerous on kaunista 26.3.2019 13:48
      Tulos: -13 (17 ääntä)
      Just: Kiinakaupan 5XL on noin Suomen S-M. Kamalia läskejä kyllä koko maa täynnä tuolla perusteella.
      Näin o. Todettu on. Mutta ihmettelen silti kovasti mikseivät muka osaa tehdä oikeesti isoja vaatteita kun tehdäänhän nää h&m Lindex Kappahl yms isojen tyttöjen vaatteet juuri KIINASSA, että mikä idea tehdä ihan eri koossa nämä "kiinalumput"???

      Lainaa

    61. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Pallerous on kaunista: Näin o. Todettu on. Mutta ihmettelen silti kovasti mikseivät muka osaa tehdä oikeesti isoja vaatteita kun tehdäänhän nää h&m Lindex Kappahl yms isojen tyttöjen vaatteet juuri KIINASSA, että mikä idea tehdä ihan eri koossa nämä “kiinalumput”???
      Lindexien tehtaat on Kiinassa koska siellä on halpaa ne valmistaa mutta kuteet on kuitenkin länkkäreille suunniteltuja. Kiinan lafkoille ei oo laatutakuut niin justiinsa, halvalla luukuttaa paljon about oikeita tuotteita ja tyypit tilailee koska se on halpaa.

      Lainaa

    62. bananaforscale 21.9.2019 17:37
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Mrs. meme: No jopas on peilillä kokoa
      Eihän siinä, isojen teleskooppien peilitkin tehään usein pienemmistä osista koska valmistus on helpompaa.

      Lainaa

    63. Olematon sirkka 12.6.2020 17:21
      Tulos: -11 (11 ääntä)
      Sen verran on Katjalla punaiset kädet, että kannattaisi mennä lääkäriin tutkimaan maksan kunto.

      Lainaa

    64. Tulos: +1 (1 ääni)
      Läskejä kaikkialla: Varo, täällä ei tykätä kun joku huomauttaa läskistä että se on läski.
      Miksi kelleen pitäisi huomauttaa tuollaisesta asiasta?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, peili, paita, koko, XL, kiina, Wish, huijaus, huijata, varoitus, pieni