Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ystävänpäivän yllätys

Muista, että Facebookin palstoilla on myös tuttuja.
Ystävänpäivän yllätys

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 67 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +674 (682 ääntä)
      Ei luulisi facebookin käyttäjälle (ellei ole vasta liittynyt) olevan yllätys että kaverien kommentoimat julkaisut tulevat usein siihen etusivulle myös...

      Lainaa

    2. Tulos: +653 (663 ääntä)
      "Ei saatana" =D

      Lainaa

    3. Tulos: +817 (839 ääntä)
      Hyvä Mikko!

      Lainaa

    4. Tulos: -45 (185 ääntä)
      "Juhlitaan ystävänpäivää vähän ennakkoon. Millaista viinaa se tää absintti on.."

      Lainaa

    5. Häähullu 19.2.2019 0:49
      Tulos: +450 (456 ääntä)
      Kerron "salaisuuteni" oman kylän facebook ryhmässä ja tutut näkee sen. Kumma juttu :/

      Lainaa

    6. Tulos: +206 (210 ääntä)
      Se siitä stressittömästä päivästä.

      Lainaa

    7. Tulos: +387 (413 ääntä)
      Mikko :D :D Hörähdin niin, että herätin vieressä nukkuvan mieheni.

      Lainaa

    8. Määäääää 19.2.2019 3:43
      Tulos: +217 (223 ääntä)
      On ihan yleistä, että ihmiset säikähtävät, kun nettiryhmissä, joihin kuka tahansa pääsee, on tuttuja. Sitten jopa suuttuvat, kun joku tuttu on lukenut julkisen julkaisun. Salla onneksi tajusi asian ottaa huumorilla.

      Lainaa

    9. Muumi (kopio) 19.2.2019 6:54
      Tulos: -251 (307 ääntä)
      Yrittääkö kulta-katriina saada uutta asiakassegmenttiä? Eivät taida oikeasti välittää mistään tasa-arvosta vaan rahasta.

      Lainaa

    10. Tulos: +83 (159 ääntä)
      Yrjöttävää saastaa tosiaankin. Ei siis tuo kuva tai kilpailu, mutta Kulta Katriina ylipäätään. Hyi hitto.

      Lainaa

    11. Tulos: +282 (292 ääntä)
      Mikko osui asian ytimeen.

      Lainaa

    12. Tulos: -20 (90 ääntä)
      Dummy87: Yrjöttävää saastaa tosiaankin. Ei siis tuo kuva tai kilpailu, mutta Kulta Katriina ylipäätään. Hyi hitto.
      Joo on vähän erilaista kun kahvi muualla maailmassa, ei meinaa samaksi substanssiksi tunnistaa (riittää et ostaa Suomestakin vaikka Lavazzaa mut parhaat kahvit oon kyllä juonu Hollannissa). Sittenku tästä mainitsee niin suurin osa suomalaisista on puolustelemassa äkäsenä ku talviunelta kesken herätetty karhu. :D Meijän pyhät juhla mokat ja kulta-katriinat!!

      Lainaa

    13. Tulos: +459 (469 ääntä)
      Nauroin tuolle Mikon kommentille, kun sen Kulta Katriinan sivuilta luin. Lähes yhtä paljon nauroin, kun ihmiset eivät lukeneet hänen kommenttiaan loppuun asti ja tulivat häntä haukkumaan.

      Lainaa

    14. Pennissä miljoonan alku 19.2.2019 8:19
      Tulos: +322 (334 ääntä)
      Tanjan boikotti viivästyy hiukan, koska hänen moraalikäsitystään loukkaavaa kahvia on vielä hiukan jäljellä.

      Lainaa

    15. Tulos: +301 (315 ääntä)
      Toi Kulta Katriinan julkaisu oli surullisuudessaan huvittavaa luettavaa. Kommentteja oli useita satoja ja ylläpitoparka yritti toistuvasti muistuttaa, että käyttäytykää nätisti. Siellä tais lopulta olla joku kymmenen kommenttia, jotka osas osallistua arvontaan ja loput oli näitä urpoja, jotka muuttuu homoksi, kun ne näkee kahvimainoksen, jossa on kaksi tyttöä. Yks nainen jopa laittoi kuvan omasta roskiksestaan, jonne oli kaksi kahvipakettia paiskannut.

      Lainaa

    16. jukkapalmu 19.2.2019 8:31
      Tulos: -51 (105 ääntä)
      Ziimind: “Juhlitaan ystävänpäivää vähän ennakkoon. Millaista viinaa se tää absintti on..”
      Ihan tavallista yrtillä maustettua viinaa. Jägermeister on aikalailla samaa. Siitä tulee humalaan. Ei sen kummempaa.

      Lainaa

    17. Tulos: +210 (212 ääntä)
      Jh: Nauroin tuolle Mikon kommentille, kun sen Kulta Katriinan sivuilta luin. Lähes yhtä paljon nauroin, kun ihmiset eivät lukeneet hänen kommenttiaan loppuun asti ja tulivat häntä haukkumaan.
      Juu, lukutaito on hämmentävän harvinainen nykyään. Erityisen harvinainen tyypeillä, jotka kiihtyvät sekunnissa nollasta sataan.

      Lainaa

    18. Tulos: +264 (272 ääntä)
      Toi kulta katriina jutun Minna on btw KD:n listoilla vaaliehdokkaana koska haluaa "vähentää ihmisryhmien välisiä kuiluja" tms

      Lainaa

    19. Tulos: +121 (127 ääntä)
      Jh: Nauroin tuolle Mikon kommentille, kun sen Kulta Katriinan sivuilta luin. Lähes yhtä paljon nauroin, kun ihmiset eivät lukeneet hänen kommenttiaan loppuun asti ja tulivat häntä haukkumaan.
      Tuo on kyllä ihan liian yleistä nykyään ettei kyetä käsittelemään koko kommenttia/juttua milloin mistäkin ja hirvee sauhuuminen. Nolaavat ittensä eivätkä edes tajua sitä "koska mun mielipide ja sen saa kertoo!!11" Hiton hyvä veto Mikolta kyllä =](vaikka muuten missasin täysin ton KK-mainoksen, täällä vasta näin ko.kuvan)

      Lainaa

    20. Tulos: +203 (237 ääntä)
      Tuo on kyllä aivan loistava keino saada kaikista idiooteimmat ihmiset asiakaskunnastaan pois: Tekee LGBT-myönteisen mainoskampanjan. Sama aikoinaan kun jonkun matkatoimiston mainoksessa vilahti homopariskunta, niin moni julisti boikotoivansa kyseistä matkatoimistoa vastedes.

      Lainaa

    21. Tulos: +110 (124 ääntä)
      Mikolle yläfemmat ja kaikki muuutkin asiaankuuluvat heitot

      Lainaa

    22. Tulos: +111 (117 ääntä)
      Keskustelu Kulta Katriinan julkaisussa oli aivan järjettömän paljon pidempi ja täysin absurdi, siellä moni laittoi kahvin boikottiin kuvan takia.

      Lainaa

    23. Tulos: +99 (103 ääntä)
      Kulta katariinan mainoksen kommentteja oli kyllä viihdyttävä seurata. Olen tavallaan vähän surullinen että typerät viestit poistettiin, mutta toisaata pääsee niitä lukemaan ihan tarpeeksi muutenkin.

      Lainaa

    24. Tulos: +149 (161 ääntä)
      Mikko <3 Ja tosiaan, yököttää ajatuskin popcornin ja kahvin yhdistämisestä.

      Lainaa

    25. Tulos: +49 (57 ääntä)
      Mikko :D:D:D <3

      Lainaa

    26. Tulos: +108 (120 ääntä)
      Ensin tuli Sallan kommentista mieleen nämä "oon kymmenen multivammaisen pienen lapsen yh joten ymmärrätte varmaan päästää jonon ohi kun lupasin jo lapsille marenkia", eli yritetään laittaa paras kommentti = voitto. Tosin loput kommentit luettuanu oon enää 50% varma ettei mitään häitä ollut tulossakaan.

      Lainaa

    27. yli opisto hörhö 19.2.2019 11:23
      Tulos: +122 (134 ääntä)
      Varmasti nyt Kulta Katriinaa harmittaa vietävästi että muutama ihminen jättää heidän kahvinsa ostamatta. Tai ainakin väittää jättävänsä.

      Lainaa

    28. Tulos: +156 (168 ääntä)
      Kahvimerkiltä ihan hyvä veto -kaikkien "boikotoin koska yäk" asiakkaiden tilalle tulee kymmenen "ostan koska tyhmin boikotti ikinä, naurattaa" asiakasta. Mutta Mikko on kyllä oikeassa: popcornia ja kahvia? Saako leffateatterista edes kahvia? Jotkut liitot eivät ole Korkeimman siunaamia (popcorn+kahvi).

      Lainaa

    29. Tulos: -32 (84 ääntä)
      Mamma Mia, joku sitäkin ihan vapaaehtoisesti katsoo? YÄK

      Lainaa

    30. Tulos: -86 (134 ääntä)
      PP: Tuo on kyllä aivan loistava keino saada kaikista idiooteimmat ihmiset asiakaskunnastaan pois: Tekee LGBT-myönteisen mainoskampanjan. Sama aikoinaan kun jonkun matkatoimiston mainoksessa vilahti homopariskunta, niin moni julisti boikotoivansa kyseistä matkatoimistoa vastedes.
      LGBT porukka taisi boikotoida Kärkkäistä, yllättäen Kärkkäisen myynti kasvanut huimasti ja jatkuu vaan..

      Lainaa

    31. Tulos: +154 (168 ääntä)
      ”Yhteiskuntaa on rakennettava eettisesti kestävillä ratkaisuilla ja eri maailmankatsomusten yhteiseloa kunnioittaen.” Lainaus on peräisin tuon KD:n ehdokkaan esittelystä. Mielenkiintoinen ilmiö tuo kristillisten kaksinaismoralismi ja syrjintä.

      Lainaa

    32. Tulos: +158 (184 ääntä)
      Tässä ois ollu nyt hyvä veto Pauligilta, Saludolta, ja mitä näitä nyt on, tehdä omat LGBT-myönteiset mainoksensa ja ahdasmieliset rutisijat voivat alkaa juomaan aamuisin vaikka kaarnauutetta, koska mikään kahvimerkki ei halua osallistua syrjintään. Itse asiassa jokainen valmistaja voisi pitää esim. viikon tehokamppanjan omille tuotteilleen monimoituusteemalla. Olisi ihan viihdyttävää katsoa kuinka aatteineen muutenkin 1800-luvulle jämähtäneet olisivat käyttämättä autoa, jääkaappia, valmisperunamuussia, urheilukenkiä, kännykkää, televisiota, yms. nykyajan hapatuksia, kun niiden valmistajat olisi laitettava boikottiin, koska käyttävät mainoksissaan homoja.

      Lainaa

    33. Tulos: +48 (54 ääntä)
      jukkapalmu: Ihan tavallista yrtillä maustettua viinaa. Jägermeister on aikalailla samaa. Siitä tulee humalaan. Ei sen kummempaa.
      Jos alkosta ostaa, niin pitää paikkansa, mutta kunnon absintissa on myös koiruohoa (Artemisia absinthium), joka sitten muuttaakin juoman luonnetta hyvin.

      Lainaa

    34. Tulos: +109 (117 ääntä)
      Nää boikotoijat on luultavasti samoja, jotka asiakaspalvelussa huutaa, etteivät enää ikinä tule tähän kauppaan vaan alkavat suosia kilpailijaa. Ja sitten nään heidät kuitenkin parin päivän päästä taas ostoksilla - olisivat vaan pysyneet poissa.

      Lainaa

    35. Tulos: +93 (105 ääntä)
      Tuliko kellään muulla mieleen, että Salla väitti viettävänsä häitä, että saisi herkut itselleen? Olenko vain pessimisti?

      Lainaa

    36. Tulos: +74 (80 ääntä)
      Olmia: Toi Kulta Katriinan julkaisu oli surullisuudessaan huvittavaa luettavaa. Kommentteja oli useita satoja ja ylläpitoparka yritti toistuvasti muistuttaa, että käyttäytykää nätisti. Siellä tais lopulta olla joku kymmenen kommenttia, jotka osas osallistua arvontaan ja loput oli näitä urpoja, jotka muuttuu homoksi, kun ne [...]
      Itse asiassa ne urpot, jotka pelkää muuttuvansa homoksi Kulta Katriinan paheellisesta lesbomainoksesta, oli pieni (mutta äänekäs) vähemmistö. Valtaosa kommentoijista nauroi niille päin naamaa tai väänsi rautalankaa. Myös reaktioita kurkkiessa sama tulos: itku-, kiukku- ja naurureaktioita oli huomattavasti vähemmän kuin ehdottomasti positiiviseksi tulkittavat reaktiot.

      Lainaa

    37. Tulos: +47 (57 ääntä)
      Mikon kommentti kruunas!
      Mango: Ensin tuli Sallan kommentista mieleen nämä “oon kymmenen multivammaisen pienen lapsen yh joten ymmärrätte varmaan päästää jonon ohi kun lupasin jo lapsille marenkia”, eli yritetään laittaa paras kommentti = voitto. Tosin loput kommentit luettuanu oon enää 50% varma ettei mitään häitä ollut tulossakaan.
      Noi nyyhkytarinat on niin hölmöjä, koska ne ei vaikuta voittoon pätkääkään. Tosin itse jos olisin arpoja ja voitto tulisi tuollaisen tarinoijan kohdalle, arpoisin uudelleen :D

      Lainaa

    38. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Mikon kommentti sai hymyn huulille. :)

      Lainaa

    39. Tulos: +39 (43 ääntä)
      Jh: Nauroin tuolle Mikon kommentille, kun sen Kulta Katriinan sivuilta luin. Lähes yhtä paljon nauroin, kun ihmiset eivät lukeneet hänen kommenttiaan loppuun asti ja tulivat häntä haukkumaan.
      Tai lukivat mutta eivät raukat ymmärtäneet vitsiä siinä :(

      Lainaa

    40. Tulos: +25 (31 ääntä)
      VMH: Jos alkosta ostaa, niin pitää paikkansa, mutta kunnon absintissa on myös koiruohoa (Artemisia absinthium), joka sitten muuttaakin juoman luonnetta hyvin.
      Näin ei vaan pitäisi käydä, koska absintissa ei ole niin paljon koiruohoa, ettäkö pullollisessa olisi mitään muuta ainetta myrkytyspitoisuuksissa kuin alkoholia. Ei edes "ehdassa, aidossa ja alkuperäisessä reseptissä". Koiruohoa on käytetty muissakin alkoholijuomissa, joissakin runsaammin kuin absintissa, eikä niillä ole mitään ns. trippimehumainetta, toisin kuin absintilla. Ja vaikka absintti olisi pelkkää koiruohoa, sillä ei edes ole "trippaavia" aineita tai ominaisuuksia. Koiruohon väitetyistä hallusinatiivisista vaikutuksista syytetään tujonia. Tujonimyrkytys voi aiheuttaa esim. kouristuksia, pahoinvointia ja huimausta, mutta aistiharhat eivät kuulu oireisiin.

      Lainaa

    41. Tulos: -125 (153 ääntä)
      Kyllähän tuollaisilla luonnottomuuksilla mainostaminen antaa todella huonon kuvan yrityksestä. Lapsellista hyvispisteiden kalastelua joka kuitenkin häiritsee suurinta osaa asiakkaista.

      Lainaa

    42. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Sallan kommentti kuulosti noiden reaktioiden jälkeen vähän siltä että yritti vaan kalastella voiton

      Lainaa

    43. Arkkienkeli 19.2.2019 17:14
      Tulos: +96 (106 ääntä)
      yli opisto hörhö: Varmasti nyt Kulta Katriinaa harmittaa vietävästi että muutama ihminen jättää heidän kahvinsa ostamatta. Tai ainakin väittää jättävänsä.
      Tulipa sama mieleen. Mitäpä jos Alko tekisi mainoksen, jossa kaksi samaa sukupuolta olevaa nauttisi liikkeen tuotteita. Menisiköhän herkimmälläkään homovastaisella boikottiin?

      Lainaa

    44. Avaruusleijona 19.2.2019 18:27
      Tulos: +60 (62 ääntä)
      say10: ”Yhteiskuntaa on rakennettava eettisesti kestävillä ratkaisuilla ja eri maailmankatsomusten yhteiseloa kunnioittaen.” Lainaus on peräisin tuon KD:n ehdokkaan esittelystä. Mielenkiintoinen ilmiö tuo kristillisten kaksinaismoralismi ja syrjintä.
      Sehän tarkoittaa vain sitä että muiden kuuluu kunnioittaa kristittyjen maailmankatsomusta.

      Lainaa

    45. Setä Tiramisu 19.2.2019 18:35
      Tulos: +87 (97 ääntä)
      Kun minä perustan baarin, niin karaokeiltaa mainostetaan videolla, jossa homoseksuaalit maahanmuuttajamiehet laulavat Klamydiaa ja juovat pillillä Karhua. Loppuun teksti "Sedän Kievarissa jytkytetään joka lauantai kello 18-22". Ja jokaiseen some-avautumiseen kommentoidaan vain Marco Bjurstömmin "Vituttaako nami-nami" -meemillä.

      Lainaa

    46. Tulos: +35 (47 ääntä)
      Hyi: Kyllähän tuollaisilla luonnottomuuksilla mainostaminen antaa todella huonon kuvan yrityksestä. Lapsellista hyvispisteiden kalastelua joka kuitenkin häiritsee suurinta osaa asiakkaista.
      Yhdistät _hyvis_pisteet ja homomyönteisyyden, jota siis suurin osa täkäläistä mielestäsi vastustaa? Eli siis suurin osa haluaa pahispisteitä? Mitä siinä pitäisi ilmoittaa, "kahvissamme on taatusti eläviä torakoita joista ainakin osa pääsee pakoon!"

      Lainaa

    47. Tulos: -79 (107 ääntä)
      Mikko tässä ei puolusta lesboparien oikeutta syleillä leffateatterissa vaan hakee itselleen huomiota ja selkääntaputteluja homojen kustannuksella. Jokaisessa vastaavassa ketjussa on ainakin yksi tälläinen oman elämänsä ismo leikola joiden mielestä homofobia on sikahauskaa fiktiota koska se ei kosketa heitä henkilökohtaisesti ja ne kaikki heittää tän tismalleen saman kuluneen, väkisin väännetyn läpän. Hohhoijaa shut up.

      Lainaa

    48. Tulos: -6 (20 ääntä)
      Peeke: Mikko osui asian ytimeen.
      Etiopiassa juodaan kahvia popcornin kanssa. Se on oikein iso herkku.

      Lainaa

    49. Tulos: +48 (56 ääntä)
      Nämä boikotit kyllä tiedetään. Kun on saanut oksentaa pahan olonsa kaikkien silmille niin menee ja keittää itselleen Kulta katriinat kuten ennenkin. Ja ostaa sitä myös ensi kerralla kaupasta. Luusereita nämä elämäm kovan koulun käyneet ovat muutenkin, mutta toisaalta ihan kiva että heillä on edes Facebook johon pahaa oloaan voi vuodattaa ja kuvitella että ihmisiä kiinnostaa.

      Lainaa

    50. Vaniljankukka 20.2.2019 4:57
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Olmia: Toi Kulta Katriinan julkaisu oli surullisuudessaan huvittavaa luettavaa. Kommentteja oli useita satoja ja ylläpitoparka yritti toistuvasti muistuttaa, että käyttäytykää nätisti. Siellä tais lopulta olla joku kymmenen kommenttia, jotka osas osallistua arvontaan ja loput oli näitä urpoja, jotka muuttuu homoksi, kun ne [...]
      Ei hele...vähänkö haluisin päästä lukemaan koko ketjun! :D

      Lainaa

    51. Vaniljankukka 20.2.2019 5:09
      Tulos: +6 (18 ääntä)
      Hihi: Näin ei vaan pitäisi käydä, koska absintissa ei ole niin paljon koiruohoa, ettäkö pullollisessa olisi mitään muuta ainetta myrkytyspitoisuuksissa kuin alkoholia. Ei edes “ehdassa, aidossa ja alkuperäisessä reseptissä”. Koiruohoa on käytetty muissakin alkoholijuomissa, joissakin runsaammin kuin absintissa, eikä niillä [...]
      Muuten hyvä info, mutta aina kun puhutaan elävän olennon elimistöstä ja kehosta, on syytä muistaa että joka ikinen on yksilöllinen. On tietty joitakin viitteitä ja rajoitteita, mutta joihinkin eri asiat vain vaikuttaa eri tavalla kuin toisiin. Tosin, en ihmettelisi yhtään etteikö myös absinttia nauttineiden joukossa olisi näitä placebo-vaikutuksen kokeneita. Monet parikymppiset on kokeneet hempostikkin "kunnon kännit" kun on todellisuudessa juotu vain 2-3 siideriä. Heidän joukossa on muutamia joilla on ollut vain uskomattoman huono alkoholin sietokyky, mutta se isompi joukko ilmiön kokeneista on vain kuvitelleet olevansa enemmän kännissä kuin todellisuudessa ovat olleet.

      Lainaa

    52. Kilokalori 20.2.2019 8:14
      Tulos: +32 (38 ääntä)
      Arkkienkeli: Tulipa sama mieleen. Mitäpä jos Alko tekisi mainoksen, jossa kaksi samaa sukupuolta olevaa nauttisi liikkeen tuotteita. Menisiköhän herkimmälläkään homovastaisella boikottiin?
      Eikös jotain isoa suvaitsevaisuus-miekkaria sponssannu Hartwall (tms) panimo, ja nasset jo pää punaisena uhkasivat jättää kaljat juomatta. Epäilen etteivät kumminkaan malttaneet pysyä selvin päin.

      Lainaa

    53. Kilokalori 20.2.2019 8:19
      Tulos: +47 (53 ääntä)
      Joo: Yhdistät _hyvis_pisteet ja homomyönteisyyden, jota siis suurin osa täkäläistä mielestäsi vastustaa? Eli siis suurin osa haluaa pahispisteitä? Mitä siinä pitäisi ilmoittaa, “kahvissamme on taatusti eläviä torakoita joista ainakin osa pääsee pakoon!”
      Jep, myös kasvissyöjät kuulema vaan kalastelee hyvispisteitä. Samoin rahaa hyväntekeväisyyteen antavat. Hassua, että möyhkäävä ihminen itsekin tunnistaa toiminnan hyvispisteiden arvoiseksi. Kai öykkääjät sit vaan haluaa olla pahisten puolella.

      Lainaa

    54. Tulos: +7 (15 ääntä)
      jukkapalmu: Ihan tavallista yrtillä maustettua viinaa. Jägermeister on aikalailla samaa. Siitä tulee humalaan. Ei sen kummempaa.
      Et taida olla Jukkapalmu nähnyt legendaarista absintti-pätkää?

      Lainaa

    55. Kummallista 20.2.2019 16:04
      Tulos: -7 (13 ääntä)
      Jh: Nauroin tuolle Mikon kommentille, kun sen Kulta Katriinan sivuilta luin. Lähes yhtä paljon nauroin, kun ihmiset eivät lukeneet hänen kommenttiaan loppuun asti ja tulivat häntä haukkumaan.
      En ole facebookin jäsen, enkä näe viestiketjua kokonaisuudessaan, mutta jäi mielensopukoihin hieman kaivelemaan, että jos kaksi aikaisempaa kommenttia on lyhyitä ja selvästi oman kantansa esille tuovia, sitten joku kirjoittaa hieman pidemmän tekstin, niin sitä pidemmän tekstin kirjoittajaa vastaan käydään kuin sika limppuun. Miksi näin? Miksi kohdistettu yhteen henkilöön? Oli kuitenkin mukava lukea mikon kommentti.

      Lainaa

    56. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Kilokalori: Jep, myös kasvissyöjät kuulema vaan kalastelee hyvispisteitä. Samoin rahaa hyväntekeväisyyteen antavat. Hassua, että möyhkäävä ihminen itsekin tunnistaa toiminnan hyvispisteiden arvoiseksi. Kai öykkääjät sit vaan haluaa olla pahisten puolella.
      Filosofia tuon asenteen takana vaikuttaa jotakuinkin olevan, ettei kiven_kovalla tosi_äijjällä (mukamas) ole laisinkaan tunteita, joten hänelle ei koidu omantunnontuskia "pahistelusta", eikä "hyvistelylle" ole emotionaalista, sosiaalista tai moraalista tarvetta. Jostain syystä tämä luonteenpiirre on suurenkin ylpeyden ja öyhöttämisen aihe. Yhteisen hyvän tavoittelijat ovat vaan hentoja nynneröitä ja vimpsahtaneita lälläreitä, jotka koittavat osoittaa olevansa parempia kuin muut ihmiset... välittämällä muista ihmisistä. Hah! Hippiä turpaan vaan!

      Lainaa

    57. Vaniljankukka 20.2.2019 19:57
      Tulos: +29 (39 ääntä)
      Hihi: Filosofia tuon asenteen takana vaikuttaa jotakuinkin olevan, ettei kiven_kovalla tosi_äijjällä (mukamas) ole laisinkaan tunteita, joten hänelle ei koidu omantunnontuskia “pahistelusta”, eikä “hyvistelylle” ole emotionaalista, sosiaalista tai moraalista tarvetta. Jostain syystä tämä luonteenpiirre on suurenkin ylpeyden [...]
      Totta. Ovat muuten todella niitä avuttomimpia ja ebiten hukassa pyöriviä ihmisrassukoita jotka eivät selviä edes tavallisesta arkiviikosta ellei äiti tai jostakin omituisesta syystä siunaantunut tyttöystävä huolehdi heistä. Kun ei tosimies ja raavas äijä kykene käsittelemään toimintoja kuten pyykinpesu, tiskaus, siivous ylipäänsä ja lista on loputon. Oma henkilökohtainen hygienia ei yletä edes siedettävälle hajutasolle ellei edellä mainittu huoltaja komenna ja nalkuta todiäijää suihkuun. Suihkussa lotrataan kaksi purkkia Axea. For men, you know. Jokaisessa tilanteessa naisten haukkuminen, naisviha ja etenkin oman kumppanin mollaaminen ja yleinen siksilu on kyseiselle arjen sankarille suuri ylpeilyn aihe. Vihaa, katkeruutta ja äärimmäisyyksiin vedettyä junttisikailua hän sitten pitää oikean miehen hommana. Vihaa naisia vielä lisää kun se kolmaskin nainen sai lopulta tarpeekseen ja elää onnellisessa suhteessa tasapainoisen sekä todellisen herrasmiehen kanssa. Kaiken tuon idioottimaisen ja todella nolon junttiperseilyn alla on ihan vain pieni poika joka jätettiin vanhempien toimesta sinne 8-vuotiaan tasolle, eikä hän yksinkertaisesti kykene toimimaan aikuisten maailmassa. Muut lapset kun ohittivat hänet henkisessä kasvussa jo hiekkalaatikolla ja nyt sitten niillä lapsen taidoilla pitäisi pärjätä aikuisten maailmassa, ja kaataa hurjasti naisia. Vaikka oikeastaan ei ole kyllä mitään tietoa että mikä se sellainen...nainen on. Se on joku outo olio, jolla on tisdit ja perse ja siitä pitää puhua tosi rumasti. Muuten ei ole hyvä mies eikä oikea äijä. Joo. On kokemusta.

      Lainaa

    58. Vaniljankukka 20.2.2019 20:00
      Tulos: +3 (9 ääntä)
      Pahoitteluni typoista. Yritin tarkistaa jopa, puhelimella vain aika haastavaa välillä. (=___=) Joku muokkaus-toiminto olis ihan jees, en ole ainoa typoilija kuitenkaan.

      Lainaa

    59. Huono suunta 20.2.2019 23:29
      Tulos: -12 (24 ääntä)
      Kilokalori: Jep, myös kasvissyöjät kuulema vaan kalastelee hyvispisteitä. Samoin rahaa hyväntekeväisyyteen antavat. Hassua, että möyhkäävä ihminen itsekin tunnistaa toiminnan hyvispisteiden arvoiseksi. Kai öykkääjät sit vaan haluaa olla pahisten puolella.
      Termi on sarkastinen ja viittaa lopputuloksesta piittaamattomaan oman egon kiilotukseen mitä tuollaiseen liittyy. Hyvin kyseenalaista luoda itsestään kiiltokuvaa nuoleskelemalla ja mielistelemällä monenlaisia sellaisia tahoja joista on suuremmassa mittakaavassa lähinnä yleistä haittaa. Kuten juuri kaikenlaisia vähemmistöjen dramaqueeneja. Ei myöskään ole mitenkään harvinaista että todelliselta luonteeltaan hyvin kyseenalaiset henkilöt luovat tuolla keinolla itsestään todellisuutta parempaa kuvaa. Toki suurin osa on varmastikin vain lyhytnäköisyyttä ja/tai nai naiiviutta ja mainostajien tapauksessa bisnestä. Mikä ei tietty poista pohjimmaista ongelmaa.

      Lainaa

    60. Tulos: +35 (43 ääntä)
      äitisi: Mikko tässä ei puolusta lesboparien oikeutta syleillä leffateatterissa vaan hakee itselleen huomiota ja selkääntaputteluja homojen kustannuksella. Jokaisessa vastaavassa ketjussa on ainakin yksi tälläinen oman elämänsä ismo leikola joiden mielestä homofobia on sikahauskaa fiktiota koska se ei kosketa heitä [...]
      Voi tsiisus fucking kraist, pitääkö nyt tästäkin mieli pahoittaa? Vai että ihan homojen kustannuksella kerää selkääntaputuksia. Eli mielestäsi vain homot ovat oikeutettuja heittämään läppää homofobiasta (tai pikemminkin pilkkaamaan homofoobikoita heidän omalla kustannuksellaan) vai oletko kenties sitä mieltä että homofobia on vakava asia eikä siitä saa heittää läppää ollenkaan? Olen joka tapauksessa molemmista vahvasti eri mieltä, joskus leikinlasku typeryyksistä on parempi keino kuin pää punaisena raivoaminen. Niin kuin esimerkiksi tässä tapauksessa.

      Lainaa

    61. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Mango: Ensin tuli Sallan kommentista mieleen nämä “oon kymmenen multivammaisen pienen lapsen yh joten ymmärrätte varmaan päästää jonon ohi kun lupasin jo lapsille marenkia”, eli yritetään laittaa paras kommentti = voitto. Tosin loput kommentit luettuanu oon enää 50% varma ettei mitään häitä ollut tulossakaan.
      Mullakin tuli ekana mieleen sama, kun kerta kaverit ei tienny asiasta mitään.

      Lainaa

    62. Tulos: +30 (30 ääntä)
      Itsehän pahoitin mieleni siitä, että Kulta Katriina olettaa kaikilla olevan joku, jonka kanssa viettää ystävänpäivää. Missä ovat kaikki kilpailut meille ystävänpäivänäkin yksin kotona itkurunkkaaville, kysympä vaan.

      Lainaa

    63. Setä Tiramisu 26.2.2019 0:07
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Hän: Itsehän pahoitin mieleni siitä, että Kulta Katriina olettaa kaikilla olevan joku, jonka kanssa viettää ystävänpäivää. Missä ovat kaikki kilpailut meille ystävänpäivänäkin yksin kotona itkurunkkaaville, kysympä vaan.
      Yllättävän moni julkkis ja poliitikko antaa Facebookissa "tägätä" itsensä. Että seuraavan "Tägää ystäväsi kenen kanssa haluaisit viettää romanttisen viikonlopun Lapissa" - kilpailuun voit hyvin miettiä, että kuka Kuustosen sisaruksista se olisi. Vaiko sittenkin joku ministereistämme.

      Lainaa

    64. Tulos: 0 (6 ääntä)
      ….: Voi tsiisus fucking kraist, pitääkö nyt tästäkin mieli pahoittaa? Vai että ihan homojen kustannuksella kerää selkääntaputuksia. Eli mielestäsi vain homot ovat oikeutettuja heittämään läppää homofobiasta (tai pikemminkin pilkkaamaan homofoobikoita heidän omalla kustannuksellaan) vai oletko kenties sitä mieltä että [...]
      se hetero älähtää joka mielensä pahoittaa

      Lainaa

    65. Tulos: +10 (10 ääntä)
      B: Juu, lukutaito on hämmentävän harvinainen nykyään. Erityisen harvinainen tyypeillä, jotka kiihtyvät sekunnissa nollasta sataan.
      On se kyllä jännä. Jos itse näen netissä jotain, mikä vaikuttaa absurdilta, loukkaavalta, ihmisarvojen vastaiselta tmv, koitan varmistaa että olen edes oikeassa ennen kuin hermostun. Esimerkki parin päivän takaa: video suunnilleen otsikolla "proof the earth is flat". Toisin kuin melko moni muu, en syöksynyt painamaan dislike-nappia vaan katsoin videon ja tajusin sen parodiaksi. Yllättävän moni ei ikinä haasta ajatuksiaan ja vain kirjaimellisesti tai kuvainnollisesti huutaa eriävien näkemysten päälle. Jos kaikki tekisivät noin, yhteiskunta ei olisi ikinä kehittynyt edes tajuamaan ettei maapallo ole universumin keskipiste.

      Lainaa

    66. Tulos: +5 (5 ääntä)
      äitisi: Mikko tässä ei puolusta lesboparien oikeutta syleillä leffateatterissa vaan hakee itselleen huomiota ja selkääntaputteluja homojen kustannuksella. Jokaisessa vastaavassa ketjussa on ainakin yksi tälläinen oman elämänsä ismo leikola joiden mielestä homofobia on sikahauskaa fiktiota koska se ei kosketa heitä [...]
      Ei niin, mitä sitten?

      Lainaa

    67. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Hihi: Näin ei vaan pitäisi käydä, koska absintissa ei ole niin paljon koiruohoa, ettäkö pullollisessa olisi mitään muuta ainetta myrkytyspitoisuuksissa kuin alkoholia. Ei edes "ehdassa, aidossa ja alkuperäisessä reseptissä". Koiruohoa on käytetty muissakin alkoholijuomissa, joissakin runsaammin [...]
      Kokeilepa joskus huitaista kännit absintista, aiemmin ainakin oli Alkossakin dr xxx absinthe, joka oli vekkulia.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, Kulta Katriina, kahvi, arvonta, leffa, elokuvat, homot, lesbot, Mamma Mia, päivä, ystävänpäivä, häät, naimisiin