Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vaaka valehtelee

Vaaka valehtelee, koska asiakas on aina oikeassa.
Vaaka valehtelee 2,342 lbs = 1,06 kg

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 23 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +743 (755 ääntä)
      5000g eli kilo.

      Lainaa

    2. Tulos: +449 (461 ääntä)
      On se kumma kun nykyään pitää joka asiasta reklamoida heti ja nyt. Ei edes viitsitä ensin selvittää missä vika. Tässä tapauksessa se vika on käyttäjässä.

      Lainaa

    3. Tulos: +419 (459 ääntä)
      Kiitos ylläpidolle että ilmoitti lopussa painon kiloissa muunnettuna retardiyksiköistä.

      Lainaa

    4. Tulos: -22 (98 ääntä)
      Liian pieniä nuo mun ostamat uudet munakupit ku ei ees marsu mahtunut niihin!

      Lainaa

    5. Tulos: +65 (71 ääntä)
      Painavaa asiaa.

      Lainaa

    6. Tulos: -114 (126 ääntä)
      Voi Tiia <3 Jotenkin niin suloinen reppana.

      Lainaa

    7. Tulos: +187 (193 ääntä)
      Saisivat keittiövaa'atkin olla iskunkestäviä ja punnita 100 000 grammaan asti... eli 20 kiloon. Tiialle sopisi ehkä paremmin perinteinen, analoginen jousivaaka.

      Lainaa

    8. Tulos: -28 (74 ääntä)
      Gr=grain eli ei kannata sitä valita jos haluaa metrijärjestelmällä puntaroida.

      Lainaa

    9. Tulos: +115 (135 ääntä)
      Haluan nähdä kun Tiia käyttää mittanauhaa. "Rinnanympärys 7 metriä. Ja toisen 7 ja puoli."

      Lainaa

    10. Parempi vaihtoehto 26.2.2019 9:51
      Tulos: +22 (44 ääntä)
      Hihi: Saisivat keittiövaa’atkin olla iskunkestäviä ja punnita 100 000 grammaan asti… eli 20 kiloon. Tiialle sopisi ehkä paremmin perinteinen, analoginen jousivaaka.
      Kaupasta kyllä saa keittiövaakoja, joissa suurin punnitusmassa on 10, 15 tai 20 kg. Ostettiin sellainen, koska yleinen 5kg:n maksimi ei oikein riitä esimerkiksi joulukinkun tai mustikkaämpärin punnitsemiseen.

      Lainaa

    11. Kata(pultti) 26.2.2019 12:38
      Tulos: +157 (169 ääntä)
      IT-tuki Itse olen IT-tuessa töissä, niin ensimmäiset lauseet alkavat yleensä " Minulle myytiin tämmöstä paskaa, joka ei toimi" Lähdetään selvittämään vikaa ja kysytään selkokielellä (ei IT-termein) asioita ja opastetaan menemään oikeaan kohtaan, jotta ongelma saadaan korjattua --> Asiakas alkaa hermostumaan ja puhelunluonne menee nopeasti siihen, että tuntuu kuin komentaisin 5 vuotiasta tytärtäni rauhoittumaan. Kun hermostunut asiakas on saatu rauhoitettua ja päästään eteenpäin, asiakas sanoo toisen ongelman jota aletaan korjata --> Ja jälleen menee hermot hänellä ja rauhoitteluprosessi alkaa alusta. Lopuksi kun ongelmat on saatu korjattua kysytään monesti, että paljon tämä tuli maksamaan (puhelu maksaa x,xx€ / min) ja aletaan lopuksi valittamaan hinnasta (vaikka itse on soitettu palveluun ja saatu tietää puhelun alussa hinnat), vaikka kärvästämistä on puhelussa yleensäkin enemmän kuin itse ongelmanratkaisuun käytettyä aikaa. On se jännä, että puhelu maksaa paljon, jos 10 min valitetaan muusta kuin itse ongelmasta.

      Lainaa

    12. Tulos: -29 (41 ääntä)
      Hihi: Saisivat keittiövaa’atkin olla iskunkestäviä ja punnita 100 000 grammaan asti… eli 20 kiloon. Tiialle sopisi ehkä paremmin perinteinen, analoginen jousivaaka.
      Tarkoitat ehkä mekaaninsta vaakaa, vaikka jousivaa-an tapauksessa analoginenkaan ei ole väärin sanottu. Elektroninenkin vaaka voi olla analoginen. Vertaa analoginen ja digitaalinen tietokone.

      Lainaa

    13. Tulos: +126 (130 ääntä)
      Valuvika: Voi Tiia Jotenkin niin suloinen reppana.
      Mistä lähtien ihmisen tyhmyys on ollut suloista?

      Lainaa

    14. Avaruusleijona 26.2.2019 14:35
      Tulos: +79 (83 ääntä)
      Jäi sellanen kuva ettei Tiia oikeesti tiedä paljonko litran maitoa pitäis painaa

      Lainaa

    15. Tulos: +103 (105 ääntä)
      Sara: On se kumma kun nykyään pitää joka asiasta reklamoida heti ja nyt. Ei edes viitsitä ensin selvittää missä vika. Tässä tapauksessa se vika on käyttäjässä.
      Ja toinen mitä suunnattomasti ihmettelen on se miten ne idiootit kuvittelee saavansa hyvitystä. Suklaapatukka on halki niin odottaa rekallista suklaata ja jos saa ehjän tilalle niin pitävät vittuiluna.

      Lainaa

    16. Tulos: +99 (99 ääntä)
      Kata(pultti): IT-tuki Itse olen IT-tuessa töissä, niin ensimmäiset lauseet alkavat yleensä ” Minulle myytiin tämmöstä paskaa, joka ei toimi” Lähdetään selvittämään vikaa ja kysytään selkokielellä (ei IT-termein) asioita ja opastetaan menemään oikeaan kohtaan, jotta ongelma saadaan korjattua –> Asiakas alkaa hermostumaan ja [...]
      Olettaisin tällaisten puheluiden yleisyyden johtuvan siitä, että rauhallisemmat kaverit todennäköisemmin ovat astetta fiksumpia, ja alkavat itse selvittämään ongelmaa. Ongelman selvittämiseenkin he käyttävät luultavasti rauhallisempaa tapaa, eli etsimällä lisätietoja asiaan vaikka netistä, ja ratkaisevat ongelman ennen kuin tarvitsee soittaa minnekkään. Tämän puhelinräyhääjäryhmän tapa selvittää ongelmia on kotioloissakin luultavasti ongelman hakkaaminen ja sille huutaminen ja kiroileminen. Sitten vaan todetaan että laitteessa on vika, koska huutamisen ja räyhäämisenhän pitäisi toimia aina, ja joka tilanteessa.

      Lainaa

    17. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Markalla saa gramman tavaran.

      Lainaa

    18. Tulos: -5 (5 ääntä)
      Vaaka-Tiia voisi tehdä marsullaan Richard Geret.

      Lainaa

    19. Tulos: +12 (28 ääntä)
      Kata(pultti): IT-tuki Itse olen IT-tuessa töissä, niin ensimmäiset lauseet alkavat yleensä ” Minulle myytiin tämmöstä paskaa, joka ei toimi” Lähdetään selvittämään vikaa ja kysytään selkokielellä (ei IT-termein) asioita ja opastetaan menemään oikeaan kohtaan, jotta ongelma saadaan korjattua –> Asiakas alkaa hermostumaan ja [...]
      Jaa-a itse olen ainakin kokenut monesti lapsenomaista suhtautumista IT-asiantuntijoiden puolelta. Tämä, jos mikä saa kiehahtamaan. Kuten täälläkin jo mainittu, monet yrittävät ensin itse selvittää asiaa googlettamalla jne. Lopulta soittavat palveluun ja saavat sieltä ohjeita laittaa näyttö päälle tai käynnistää laite uudelleen. Ilmoitettuasi, että kokeiltu jo kumpaakin alkaa vänkääminen, että kokeilisit vielä uudestaan. Liian usein ei kuunnella asiakkaan puhetta vaan aletaan korjaamaan ja ohjeistamaan jostakin, joka ei edes liity asiaan. Chateissäkin olen joutunut kysymään; luitko viestini ennen vastaamista ja usein vastaus on pahoittelut hätäisestä johtopäätöksestä. Lopulta itse ongelman ytimeen päästään vasta, kun maalaisjärki loppuu asiantuntijaltakin ja se jos mikä maksaa sekä turhauttaa.

      Lainaa

    20. Tulos: -23 (27 ääntä)
      Miten naiset voi olla aina noin tyhmiä?

      Lainaa

    21. Koherenssi riesa 26.7.2022 7:36
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Anskuli: Jaa-a itse olen ainakin kokenut monesti lapsenomaista suhtautumista IT-asiantuntijoiden puolelta. Tämä, jos mikä saa kiehahtamaan. Kuten täälläkin jo mainittu, monet yrittävät ensin itse selvittää asiaa googlettamalla jne. Lopulta soittavat palveluun ja saavat sieltä ohjeita laittaa näyttö päälle [...]
      Ongelma johtuu siitä, että se IT-tuki ei voi tietää miten hyvin vastapuoli ymmärtää asioita ja tietääkö hän yksinkertaisimpiakaan termejä. Itse olen asioinut mm. kollegan kanssa, joka luuli, että näytön sammuttaminen ja päälle laittaminen oli sama kuin tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Eikä uskomus muuttunut, vaikka kuinka asiaa yritin hänelle selittää. "Kyllä se tietokone buuttaa tuosta napista painamalla, se on aina ennenkin auttanut ongelmiin, miksi ei nyt??". Tämän takia meille oli ihan osastolle tulossa IT-tyyppi katsomaan konetta, koska buuttaaminen ei kuulemma auttanut. Buuttasin koneen, asia ratkesi ja peruutin IT-käynnin.

      Lainaa

    22. It's a deal 20.12.2022 16:00
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      "Kolmen paunan marsu!" on eri yksiköitä käyttävien "Kahen kilon siika!"

      Lainaa

    23. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Memerento: 5000g eli kilo.
      Joka on 4570 sekuntia.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, vaaka, maito, paino, marsu, vika, viallinen, pauna, lbs