Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 313

Näin tienaat lomarahat näppärästi kirpputorilta.
Taustatietoja: Myynnissä on PlayStation 3 ja 40 peliä. Pyyntihinta ei ole tiedossa. Kirpputorin löytöjä, osa 313

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +428 (622 ääntä)
   Nyt tulee sellainen tunne, että olisikohan Janne jotenkin kehitysvammainen tms.? Tai autistinen.

   Lainaa

  2. Tulos: +801 (871 ääntä)
   Mäkin tahdon lomalle. Kuka haluaa maksaa?

   Lainaa

  3. Oletko ansainnut? 26.2.2019 0:49
   Tulos: +584 (628 ääntä)
   Nyyh: Mäkin tahdon lomalle. Kuka haluaa maksaa?
   Riippuu kuinka monta syöpää sairastavaa lasta sulla on kotona. Ai ei yhtään? Haista makkara sitten nii.

   Lainaa

  4. Misantrooppi 26.2.2019 0:52
   Tulos: -314 (554 ääntä)
   Maija istuu lompakon päällä ja itkee kun ei ole varaa lomailla :D

   Lainaa

  5. Tulos: -149 (255 ääntä)
   Puumanainen etsii sponsoria. Valitettavasti hihamerkit on loppu.

   Lainaa

  6. Tulos: +270 (278 ääntä)
   Jannella ei oikein tinkaaminen nyt lähe.

   Lainaa

  7. Tulos: +248 (280 ääntä)
   Arvailija: Nyt tulee sellainen tunne, että olisikohan Janne jotenkin kehitysvammainen tms.? Tai autistinen.
   Joo ei ole ensimmäinen eikä varmaan viimeinenkään kerta kun hän ei millään anna periksi nyt kyllä. Samaa selkkausta hänen myynti-ilmoituksissaankin. Kuvottaa miten jotkut tuolla ryhmässä suoraankin pilkkaavat kun ihminen ei itse tajua.

   Lainaa

  8. Tulos: +57 (91 ääntä)
   Minä tarjoan 35€ pleikkarista ja peleistä. Ihan tosi.

   Lainaa

  9. Tulos: +463 (513 ääntä)
   "Pienten kanssa"... Teini-ikäiset ei ole enää niin pieniä etteivätkö pärjäisi keskenään ilman lastenvahtiakin joitakin päiviä.

   Lainaa

  10. Tulos: -55 (75 ääntä)
   Ei se ole tyhmä joka pyytää...

   Lainaa

  11. Tulos: -274 (320 ääntä)
   Oletko ansainnut?: Riippuu kuinka monta syöpää sairastavaa lasta sulla on kotona. Ai ei yhtään? Haista makkara sitten nii.
   Missä sanottiin että lapsilla on syöpä?

   Lainaa

  12. Lohikäärme 26.2.2019 3:55
   Tulos: +162 (248 ääntä)
   Ymmärrän jos pikkulapsia mukana mutta 24/7 lapsissa kiinni?? Väittääkö tää nainen muka ihan tosissaan ettei töissä edes pysty käymään? Siinähän olisikin sitten ongelmaan ratkaisu, työpaikka ja sillä palkalla kustannetaan pikkuisille hoitopaikka jonka jälkeen voi alkaa pikkuhiljaa säästämään sitä rahaa omaan lomaan. Ei luulisi olevan ongelma, jos kerran on aiemminkin ollut rahaa siihen että menee lomalle, vielä lastensa kanssa.

   Lainaa

  13. Tulos: +242 (256 ääntä)
   Tuli seurattua tuota Maijan juttua ihan suorana. Hänen profiilistaan bongattiin tilapäivitys: ”Lomalla viimeinkin... voin ottaa iisimmin.....

   Lainaa

  14. Tulos: +161 (167 ääntä)
   Dagon666: Tuli seurattua tuota Maijan juttua ihan suorana. Hänen profiilistaan bongattiin tilapäivitys: ”Lomalla viimeinkin… voin ottaa iisimmin…..
   Ja tuo oli siis vuodelta 2017.

   Lainaa

  15. Kutostyypin pitaleipä 26.2.2019 6:45
   Tulos: +125 (307 ääntä)
   Siinä voi sitten miettiä että kannattiko niitä lapsia tuutata tähän maailmaan niin maan perkeleesti lisää

   Lainaa

  16. Tulos: -97 (221 ääntä)
   Eihän toi viimenen nyt mikään moka ole! Jos kyse olis ollu mun jostain fb ystävästä olisin varmasti auttanu!!

   Lainaa

  17. Tulos: +97 (213 ääntä)
   Kutostyypin pitaleipä: Siinä voi sitten miettiä että kannattiko niitä lapsia tuutata tähän maailmaan niin maan perkeleesti lisää
   Kannattaa myös miettiä kestääkö pää lasten kasvatusta, riittääkö rahat siihen ja kenen kanssa niitä lapsia tekee. Kun kaikki kohdat täyttyy, niin sitten ehkä kannattaa, muulloin ei.

   Lainaa

  18. Tulos: +175 (239 ääntä)
   NipaMan: Kannattaa myös miettiä kestääkö pää lasten kasvatusta, riittääkö rahat siihen ja kenen kanssa niitä lapsia tekee. Kun kaikki kohdat täyttyy, niin sitten ehkä kannattaa, muulloin ei.
   Maijan oletettavasti vanhin lapsi on 16 vuotta. Se on aika pitkä aika. Elämässä voi sattua vaikka ja mitä, ja tuskin kukaan meistä osaa ennustaa.

   Lainaa

  19. Tulos: -63 (91 ääntä)
   Arvailija: Nyt tulee sellainen tunne, että olisikohan Janne jotenkin kehitysvammainen tms.? Tai autistinen.
   Autistinen tai ei, enpä kyllä itekkään maksais ps3:sta sen enempää peleillä tai ilman.

   Lainaa

  20. Tulos: -15 (29 ääntä)
   Pitääkö Janne esikuvanaan Kari Tykkyläistä, kun on niin periksiantamaton?

   Lainaa

  21. Tulos: +128 (162 ääntä)
   Kutostyypin pitaleipä: Siinä voi sitten miettiä että kannattiko niitä lapsia tuutata tähän maailmaan niin maan perkeleesti lisää
   Mietipä sinä sitä, miten paljon helpompi on ennustaa jonkun menneisyyttä kuin omaa tulevaisuutta.

   Lainaa

  22. Tulos: +79 (95 ääntä)
   Älähdys: Maijan oletettavasti vanhin lapsi on 16 vuotta. Se on aika pitkä aika. Elämässä voi sattua vaikka ja mitä, ja tuskin kukaan meistä osaa ennustaa.
   Eikös vanhin lapsi ollut tulossa vahtimaan murrosikäisiä, joista toinen oli 16? Ja jos on 10 vuotta ollut yksinhuoltajana, niin aika kauan oli kuitenkin ehtinyt lasten toisenkin vanhemman kanssa niitä kasvattaa.

   Lainaa

  23. Tulos: +71 (85 ääntä)
   Älähdys: Maijan oletettavasti vanhin lapsi on 16 vuotta. Se on aika pitkä aika. Elämässä voi sattua vaikka ja mitä, ja tuskin kukaan meistä osaa ennustaa.
   Kirjoituksen mukaan se 16-vuotias on vaikeassa murrosiässä, ja tulee vaikutelma, että hän on yksi niistä lapsista, jotka loman tarpeen aiheuttavat. Ilmeisesti on siis myös "pikkuisia", jollainen 16-vuotias tuskin on. Vai onko? Tämä lastenvahdiksi tuleva "vanhin tytär" on kaiketi kuitenkin aikuinen... Olisi erikoista vedota lapsen murrosikään loman tarpeessa ja silti olla valmis jättämään pienemmät sisarukset tämän hoidettavaksi. En mä taas ymmärrä mitään. Sinänsä itse viesti on ymmärrettävä. Ilmeisesti vanha juttu, toivottavasti on päässyt lomailemaan / saanut omaa aikaa sittemmin.

   Lainaa

  24. Tulos: +174 (252 ääntä)
   Täällä on ihan turha viljellä typeriä kommentteja lapsiluvuista ja omista valinnoista kenenkään taustoista tietämättä. Elämässä sattuu kaikenlaista, se viiden lapsen yksinhuoltajuus harvoin on kenenkään oma valinta. Avioeroja tapahtuu, ihmisiä kuolee, puolisot pettävät, joku joutuu raiskatuksi ja myös työttömyyttä esiintyy. Elämä ei aina mene suunnitellulla kaavalla. Jos sinun elämäsi on mennyt, ole helvetin onnellinen siitä.

   Lainaa

  25. Tulos: -34 (140 ääntä)
   Lilja: Täällä on ihan turha viljellä typeriä kommentteja lapsiluvuista ja omista valinnoista kenenkään taustoista tietämättä. Elämässä sattuu kaikenlaista, se viiden lapsen yksinhuoltajuus harvoin on kenenkään oma valinta. Avioeroja tapahtuu, ihmisiä kuolee, puolisot pettävät, joku joutuu raiskatuksi ja myös työttömyyttä [...]
   Toisaalta joku voisi argumentoida tuohon, että kannattaako tehdä viittä lasta, kun ongelmia voi aina tulla. Vaikka nyt olisi asiat hyvin ja työpaikat ja muut, onko kymmenen vuoden päästä enää muuta kuin viisi nälkäistä lasta, kuollut aviomies ja maksamatta jäävä asuntolaina? Todellinen pessimistihän varautuu aina kaikista pahimpaan. Jos tuntuu, että pahimmastakin kyllä selviää, antaa sitten palaa vaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +121 (141 ääntä)
   Lilja: Täällä on ihan turha viljellä typeriä kommentteja lapsiluvuista ja omista valinnoista kenenkään taustoista tietämättä. Elämässä sattuu kaikenlaista, se viiden lapsen yksinhuoltajuus harvoin on kenenkään oma valinta. Avioeroja tapahtuu, ihmisiä kuolee, puolisot pettävät, joku joutuu raiskatuksi ja myös työttömyyttä [...]
   Tuo lapsien lukumäärä tuskin oli itsessään kenellekään ongelma, mutta ainakin itsellä särähti korvaan tuo yritys saada muita sponssaamaan lomaa. Yhtälailla monilla pienituloisilla tekee tiukkaa pärjätä, etenkin jos lapsia on useampia, mutta tällöin avunpyynnöt liittyvät yleensä ihan perustarpeisiin, mm. ruokaan ja vaatteisiin.

   Lainaa

  27. Tulos: +65 (91 ääntä)
   Ronde: Toisaalta joku voisi argumentoida tuohon, että kannattaako tehdä viittä lasta, kun ongelmia voi aina tulla. Vaikka nyt olisi asiat hyvin ja työpaikat ja muut, onko kymmenen vuoden päästä enää muuta kuin viisi nälkäistä lasta, kuollut aviomies ja maksamatta jäävä asuntolaina? Todellinen pessimistihän varautuu aina [...]
   Elämähän on yhtä riskinottoa. Ei voi tehdä mitään, jos alituiseen pelkää pahinta. Kauppareissulla saattaa meteoriitti pudota päähän tai omassa kylppärissä saada sähköiskun. Ei pelko voi estää elämästä tai yrittää toteuttamasta unelmiaan. Ja lapsia ei noin vaan tehdä, jotkut eivät yrityksestä huolimatta saa yhtäkään ja toiset saavat monta vaikkei ollut tarkoitus. Yksinhuoltajina on myös miehiä.

   Lainaa

  28. Tulos: -25 (83 ääntä)
   Lilja: Elämähän on yhtä riskinottoa. Ei voi tehdä mitään, jos alituiseen pelkää pahinta. Kauppareissulla saattaa meteoriitti pudota päähän tai omassa kylppärissä saada sähköiskun. Ei pelko voi estää elämästä tai yrittää toteuttamasta unelmiaan. Ja lapsia ei noin vaan tehdä, jotkut eivät yrityksestä huolimatta saa yhtäkään ja toiset saavat monta vaikkei ollut tarkoitus. Yksinhuoltajina on myös miehiä.
   Sepä siinä just on, että riskit pitää tiedostaa. Niin kuin sanoin, jos niiden jälkeenkin vielä tuntuu, että kaikki on sen arvoista, tottakai kannattaa painaa kaasu pohjaan. Pitää kuitenkin tietää, mihin lähtee.

   Lainaa

  29. Tulos: +148 (174 ääntä)
   Kutostyypin pitaleipä: Siinä voi sitten miettiä että kannattiko niitä lapsia tuutata tähän maailmaan niin maan perkeleesti lisää
   Kumma kyllä, asiasta ei koskaan syyllistetä miestä.

   Lainaa

  30. Tulos: +15 (27 ääntä)
   Oispa myydä Jannelle pleikka ja pelit kahdellakympillä.

   Lainaa

  31. Tulos: +77 (93 ääntä)
   Gunman: Kumma kyllä, asiasta ei koskaan syyllistetä miestä.
   No kyllä syytän, jos pimpero kelpaa, mutta vastuu ei.

   Lainaa

  32. PäteePieremällä 26.2.2019 10:54
   Tulos: -91 (109 ääntä)
   Oletko ansainnut?: Riippuu kuinka monta syöpää sairastavaa lasta sulla on kotona. Ai ei yhtään? Haista makkara sitten nii.
   Mulla taitaa olla luetun ymmärtäminen pahasti pielessä, kun en lukenut missään sanaa "syöpä".

   Lainaa

  33. Tulos: +133 (139 ääntä)
   Arvailija: Nyt tulee sellainen tunne, että olisikohan Janne jotenkin kehitysvammainen tms.? Tai autistinen.
   Kyllä kehitysvammaisellekkin voi sanoa ihan normaalisti että ei tuu kauppoja ja että lakkaa jankuttamasta. Ei erilaisuudesta kannata tehdä niin mystistä. Tuli vaan mieleen.

   Lainaa

  34. Voi Maija, Maija Maija.... 26.2.2019 11:06
   Tulos: +105 (107 ääntä)
   Älähdys: Maijan oletettavasti vanhin lapsi on 16 vuotta. Se on aika pitkä aika. Elämässä voi sattua vaikka ja mitä, ja tuskin kukaan meistä osaa ennustaa.
   Toki juu, Maija vaan oli ollut muutama vuosi aikaisemmin Disneylandissä lomailemassa, toki lastensa kanssa ettei sinänsä lapsivapaa ollut.. Mutta kävi tuossa jutussa myös ilmi että sukulaisilta ja tuttavilta pummaa säännöllisesti rahaa myöskin. Eli elämäm kolu ei ole opettanut raha-asioiden hoitamista.

   Lainaa

  35. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Janne, mies joka ei anna periksi. Ollenkaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +51 (71 ääntä)
   Ronde: Toisaalta joku voisi argumentoida tuohon, että kannattaako tehdä viittä lasta, kun ongelmia voi aina tulla. Vaikka nyt olisi asiat hyvin ja työpaikat ja muut, onko kymmenen vuoden päästä enää muuta kuin viisi nälkäistä lasta, kuollut aviomies ja maksamatta jäävä asuntolaina? Todellinen pessimistihän varautuu aina [...]
   Eli lapsia ei kannata hankkia ellei ole sataprosenttisen varma että mitään pahaa ei koskaan satu? Koskaan ei voi tietää mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Nykyään on alalla kuin alalla YT-neuvotteluja, postitoimistoja ja pankkeja suljetaan monessa kunnassa, tehtaita siirretään Kiinaan. Ennen varma työpaikka onkin äkkiä vaakalaudalla ja pahimmassa tapauksessa sekä isä että äiti jäävät työttömiksi. Ei sellaista voi mitenkään ennustaa. Aika vähän olisi Suomessa asukkaita, jos pitäisi olla ennustaja että hankkii lapsia.

   Lainaa

  37. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Onhan sen 16v tytön syntymän jälkeen ehkä ajateltu, että kyllä me kolmaskin hanskataan, vaikka sitten siinä pahimmassa skenaariossa. Mitä jos silloin tulikin kolmoset???? Se pitäis sen pahimman skenaarion (ja myös ne melkein kaikki lievemmät) aivan uusiin mittasuhteisiin.

   Lainaa

  38. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Juomari: Janne, mies joka ei anna periksi. Ollenkaan.
   https://youtu.be/WKYD-cDd_Gs

   Lainaa

  39. Tulos: +26 (48 ääntä)
   Hopmaisk: No kyllä syytän, jos pimpero kelpaa, mutta vastuu ei.
   Mies on silti kaikkien silmissä vaan sonni. Ei kukaan oikeasti tuomitse.

   Lainaa

  40. Kummallista 26.2.2019 15:32
   Tulos: +19 (39 ääntä)
   Gunman: Kumma kyllä, asiasta ei koskaan syyllistetä miestä.
   Kyllä minä syyllistän jos ei ole mitään halua huolehtia jälkikasvusta, onko tuo sitten ihan totta vai vain tapa saada sääliä ja sitä myöten helpommin lomarahaa on sitten epäselvää. Ennen lastenkasvatus isoissa perheissä oli enimmäkseen sisarusten vastuulla, äiti huolehti vain juoksevista kotiasioista ja isä kävi töissä. Ei silloin välitetty oliko valvoja kotona 12 vai 18 vuotias, uusia tenavia tuli perheeseen vuoden välein kuitenkin. En tietenkään sano, että tämä olisi järkevä ja oikea tapa toimia. Vastuu pitää tekemisistään ottaa. Ei voi ennustaa tulevaisuutta, mutta jos haluaa 1-5 lasta tai enemmän, niin pitää olla varma että pystyy huolehtimaan niistä vaikka yksin, eikä elää pilvilinnoissa, että kyllä joku muu huolehtii, se jos mikä on idioottimaisuutta ja edesvastuutonta.

   Lainaa

  41. Tulos: +72 (78 ääntä)
   täysin tilannetta tietämättä ymmärtäisin sen, että pienen loman voisi ystävien avustuksella pitää (vaikka yön ja ruuat jossain kylpylähotellissa) jos ei yhtään ylimääräistä rahaa ole lasten takia, mutta kyllä nyt ihan hullua on pyytää muita kustantamaan ulkomaanmatkoja!? kasvoin itse todella köyhässä moni lapsisessa perheessä ja kyllä vanhemmille suurin loma oli saada viettää aikaa kahdestaan tai ystävän kanssa mökillä. Kaikki aika ja rahat meni meihin pentuihin. tästä lievästi traumatisoituneena en kyllä itse aijo ikinä hankkia lapsia

   Lainaa

  42. anonyymi ameeba 26.2.2019 17:04
   Tulos: +52 (72 ääntä)
   Misantrooppi: Maija istuu lompakon päällä ja itkee kun ei ole varaa lomailla
   Sovinistiset läpät voi tunkea jonnekin missä ei aurinko paista.

   Lainaa

  43. Tulos: +13 (27 ääntä)
   Frodo: Kyllä kehitysvammaisellekkin voi sanoa ihan normaalisti että ei tuu kauppoja ja että lakkaa jankuttamasta. Ei erilaisuudesta kannata tehdä niin mystistä. Tuli vaan mieleen.
   Niinhän sitä voi, mutta entäs sitten kun se ei sanomisesta huolimatta vaan lakkaa jankuttamasta?

   Lainaa

  44. Setä Tiramisu 26.2.2019 18:18
   Tulos: +53 (59 ääntä)
   Juomari: Niinhän sitä voi, mutta entäs sitten kun se ei sanomisesta huolimatta vaan lakkaa jankuttamasta?
   Pidät huolen, että et itse jankkaa. Kyllä se riittää, että kohteliaan jämäkästi sanoo, "kiitos, mutta ei kiitos ja hyvät jatkot". Tämän jälkeen ei tarvitse enää reagoida. Oli kyseessä kehitysvammainen, vihainen tai hullu. Hullukin lakkaa aikanaan hulluilemasta, kun ei saa vasta kaikua.

   Lainaa

  45. Tulos: -7 (77 ääntä)
   Suomessa syntyvyys on tällä hetkellä kaikkien aikojen(!) pohjalukemissa ja ollut laskussa jo pitkään. Jos te haluatte että tämä yhteiskunta pyörii jatkossakin entiseen malliin, niin ehkä niitä lisääntyjiä voisi jopa kannustaa eikä olla koko aikaa nälvimässä ja syyllistämässä. Ne on niitä, joiden lapset ja lapsenlapset maksaa niitä veroja ja huolehtii meistä siinä vaiheessa kun me ollaan siinä iässä ettei itse enää kyetä. Olen itse lapseton (omasta halustani), joten ei ole omaa lehmää ojassa siinä mielessä, välillä vaan ihmetyttää ihmisten vihamielinen asenne heti kun jollain lapsia tehneellä menee huonosti: pitikö niitä hankkia, mitäs läksit, oliko pakko, kannattaisko vähän miettiä. Mun mielestä ihan hyvä vaan että joku vielä viitsii ja haluaa siihen hommaan ryhtyä. (Ja joo kyllä, globaalisti maailman väestönkasvu on ihan oikeasti jo huolestuttavaa ja siihen pitäisi puuttua siellä missä asia on ongelma, mutta ehkä välillä pitää miettiä myös ihan sitä omaakin yhteiskuntaa eikä vain halailla maailmaa.)

   Lainaa

  46. Tulos: -18 (30 ääntä)
   Kummallista: Kyllä minä syyllistän jos ei ole mitään halua huolehtia jälkikasvusta, onko tuo sitten ihan totta vai vain tapa saada sääliä ja sitä myöten helpommin lomarahaa on sitten epäselvää. Ennen lastenkasvatus isoissa perheissä oli enimmäkseen sisarusten vastuulla, äiti huolehti vain juoksevista kotiasioista ja isä kävi [...]
   Ja lapset jää yleensä naiselle, joten naisen tehtäväksi jää varautua yksin kasvattamiseen.

   Lainaa

  47. Tulos: -7 (17 ääntä)
   Yritin muutama vuosi sitten päästä eroon PS3:sta, yksikään järjestö/sairaala/laitos ei sitä huolinut koska uusin konsoli on PS4 ja lapset ovat kriittisiä. Yritin päästä FB:n johonkin roskalavaryhmään, päiväkausiin en päässyt sisään ja vein laitteen Sorttiin kun muutto tuli päälle. Hyvä meininki.

   Lainaa

  48. Ulkosuomalainen 27.2.2019 4:41
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Yks tyttö kerjäsi kerran kamalan sääliviestin kera rahaa, että pääsee ”ensimmäistä kertaa elämässään” muuttamaan ulkomaille Australiaan... muuten ihan hyvä vaan tämä tapaus oli juuri muuttanut ulkomailta takaisin Suomeen! Huijausta...

   Lainaa

  49. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Peeke: Yritin muutama vuosi sitten päästä eroon PS3:sta, yksikään järjestö/sairaala/laitos ei sitä huolinut koska uusin konsoli on PS4 ja lapset ovat kriittisiä. Yritin päästä FB:n johonkin roskalavaryhmään, päiväkausiin en päässyt sisään ja vein laitteen Sorttiin kun muutto tuli päälle. Hyvä meininki.
   Puhut paskaa. Käytetystä PS3:sta saa maksaa pelikaupassa 100-150€ (esim https://www.konsolinet.fi/product/15739/playstation-3-320gb-kaytetty) ja peleistä 5-20€. Pelikonsoleista ei tule arvotonta elektroniikkaromua vaikka uudempi versio olisikin kaupassa. Kun itse halusin vanhasta XBOX 360:stä eroon pari vuotta sitten, niin ensimmäinen hyväntekeväisyysjärjestö mihin sitä tarjosin otti vastaan ja kiitti kauniisti. Ihmiset, jotka ovat niin köyhiä että saavat joululahjat tms hyväntekeväisyysestä eivät valita vaikka lahja ei olisi juuri sitä viimeisintä mallia

   Lainaa

  50. Tulos: -5 (27 ääntä)
   En näe mitään hauskaa toisen ahdingolle nauramisessa. Ja ylemmässä myyjä on perseestä kun ei voi vastata edes alkuun asiallisesti.

   Lainaa

  51. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Tätä tarjousta et voi ohittaa!

   Lainaa

  52. Tulos: -5 (9 ääntä)
   mandi: “Pienten kanssa”… Teini-ikäiset ei ole enää niin pieniä etteivätkö pärjäisi keskenään ilman lastenvahtiakin joitakin päiviä.
   Missä sanottiin että lapsista nuorin olisi jo teini?

   Lainaa

  53. Seiskatyypin pitaleipä 28.2.2019 7:09
   Tulos: +17 (33 ääntä)
   En nää kyllä tilannetta millon kenenkään pitäisi viittä lasta tehdä tähän maailmaan joka ylikansottuu lakkaamatta. Enää kun ei oo se, että pakko tehdä lapset jotka huolehtii susta vanhana ja paras tehdä mahdollisimman monta koska ei tiedä kuinka moni niistä kuolee kulkutauteihin tai nälkään.

   Lainaa

  54. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Salama: Puhut paskaa. Käytetystä PS3:sta saa maksaa pelikaupassa 100-150€ (esim https://www.konsolinet.fi/product/15739/playstation-3-320gb-kaytetty [...]
   Ok, no mukava kuulla että sinulla meni asia hyvin. En ymmärrä miksi puhuisin paskaa näin mitättömästä asiasta. Laitoin asiasta mailia kolmeen paikkaan (en muista enää tahojen nimiä), kaksi ei huolinut ja kolmas ei tainnut koskaan vastata. Roskalavaryhmään en ehtinyt päästä sisään ennen muuttoa enkä sitä enää uuteen kotiin vaivoikseni halunnut. En muutenkaan aktiivisesti asiaa ehtinyt muuttotohinassa hoitaa. Laite päätyi Sorttiin, pidit siitä tai et.

   Lainaa

  55. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Gaius: Missä sanottiin että lapsista nuorin olisi jo teini?
   "Lapset vaikees murrosiässä kumpikin"

   Lainaa

  56. Tulos: +5 (25 ääntä)
   amt: Suomessa syntyvyys on tällä hetkellä kaikkien aikojen(!) pohjalukemissa ja ollut laskussa jo pitkään. Jos te haluatte että tämä yhteiskunta pyörii jatkossakin entiseen malliin, niin ehkä niitä lisääntyjiä voisi jopa kannustaa eikä olla koko aikaa nälvimässä ja syyllistämässä. Ne on niitä, joiden lapset ja lapsenlapset [...]
   Se, että lapsia syntyy, ei takaa mitään. Voivat päätyä elämänkoululaisiksi, narkkareiksi tms sossupummeiksi. He eivät mitään veroja maksa tai pidä huolta meistä vanhoista.

   Lainaa

  57. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Seiskatyypin pitaleipä: En nää kyllä tilannetta millon kenenkään pitäisi viittä lasta tehdä tähän maailmaan joka ylikansottuu lakkaamatta. Enää kun ei oo se, että pakko tehdä lapset jotka huolehtii susta vanhana ja paras tehdä mahdollisimman monta koska ei tiedä kuinka moni niistä kuolee kulkutauteihin tai nälkään.
   Taidat olla vähäm tymä. Ei kukaan pääse eläkkeelle tässä maassa 30 vuoden päästä, joten parasta tehdä niitä lapsia.

   Lainaa

  58. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Ft: Kirjoituksen mukaan se 16-vuotias on vaikeassa murrosiässä, ja tulee vaikutelma, että hän on yksi niistä lapsista, jotka loman tarpeen aiheuttavat. Ilmeisesti on siis myös “pikkuisia”, jollainen 16-vuotias tuskin on. Vai onko? Tämä lastenvahdiksi tuleva “vanhin tytär” on kaiketi kuitenkin aikuinen… Olisi erikoista [...]
   Ei oo vanha, ei oo kahtakaan viikkoa siitä kun tämän julkaisi. Mutta hänen profiilistaan tosiaan näki että siellä on viime vuosina käyty Disneylandissa ja missä.

   Lainaa

  59. Ääääää 1.3.2019 12:40
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Maijalle tiedoksi, et tuettuja lomia saa hakea joka toinen vuosi. Joko ilman lapsia tai lasten kanssa. Aloittaa laittamalla googleen hakusanat:tuetut lomat. Noihin pääsee aina, on monta ajankohtaa ja paikkaa. Ei tarvi typeränä faces kerjätä. Viinarahaa ei tosin heru.

   Lainaa

  60. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Arvailija: Nyt tulee sellainen tunne, että olisikohan Janne jotenkin kehitysvammainen tms.? Tai autistinen.
   Autistina voin todeta, ettei me olla sentään noin retardeja. Ihan perusidiotismia tuo Jannen touhu on.

   Lainaa

  61. Tulos: -25 (25 ääntä)
   Arvailija: Nyt tulee sellainen tunne, että olisikohan Janne jotenkin kehitysvammainen tms.? Tai autistinen.
   Ettei vaan olisi "Janne" lempinimi "Jamal"ille

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: PlayStation, pelikonsoli, PS3, pelit, hinta, loma, lomarahat, loma-apu, kirpputori, kirppari, kirppis

 • Uusimmat

 • Kategoriat