Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Unelmana R-kioski

Liminkaan on saatava R-kioski, hinnalla millä hyvänsä.
Unelmana R-kioski

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 37 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +743 (757 ääntä)
      Juhohan olisi varmasti oikein miellyttävä ja muutenkin täydellinen R-kioskin kauppias!

      Lainaa

    2. Tulos: +389 (419 ääntä)
      Melkein tekisi mieli sijoittaa pari satasta Juhon R-Kioskiin ihan vain jotta saisi nähdä kuinka lujaa ja hienosti se tulee menemään v*tuilleen.

      Lainaa

    3. Ruma Elsa 7.2.2019 2:44
      Tulos: +495 (511 ääntä)
      Juholla on oikein mehevä sanavarasto, kyllähän tuota kuuntelisi Ärrän tiskillä: -Minen oo mikään ynseä myyjämies, minä poltan piippua ja luen Rattoa.

      Lainaa

    4. Tulos: +282 (284 ääntä)
      Positiivisella ajattelulla ei haitta vaikka tilikirja näyttää punaista.

      Lainaa

    5. Sami Kuupas 7.2.2019 3:36
      Tulos: +463 (475 ääntä)
      Ihan hyvä nimenvaihdos kunnalta, ettei ole enää Sinikka Takapajula. Limingan kunta on paljon käytännöllisempi. (y)

      Lainaa

    6. niimpä niin 7.2.2019 7:33
      Tulos: +24 (82 ääntä)
      Aika hienoa miten porukka oikeasti vastaa tosisssaan Juholle, vaikka selvästi näkee kyseessä olevan jokin kylähullu.

      Lainaa

    7. tuomas viheliäinen 7.2.2019 7:35
      Tulos: +171 (177 ääntä)
      No mikäs siinä, ei muuta kuin ärrää pystyyn ja lippu liehumaan. Jos ei onnistu, niin siinähän on arvokas opetus yrittäjyyden realiteeteista. Jos onnistuu, niin hieno homma, hyvä juho!

      Lainaa

    8. Tulos: +244 (256 ääntä)
      Ainakin asiakaspalveluasenne on Juholla jo plakkarissa. Voin vain kuvitella, kun joku tulee ostamaan lottokuponkia Juhon kioskista, hän kysyy että laitetaanko jokerikin, ja kun asiakas sanoo ei, kassalta kuuluu: "Väärä vastaus. Mahdat olla Jumalaan menevää väkeä. Et taida tietää piipputupakkamerkkejäkään."

      Lainaa

    9. Tulos: +47 (59 ääntä)
      Jaa: Juhohan olisi varmasti oikein miellyttävä ja muutenkin täydellinen R-kioskin kauppias!
      ...ja valitettavasti vähän liian tyypillinen yrittäjä. Yrityksen on tarkoitus tuottaa voittoa. Liminkaa lähemmin tuntematta arvelisin, että siellä olisi kysyntää lähinnä talkkarille, joka huolehtisi mm. ok-talossa asuvan ikäihmisen lumitöistä, nurmikonleikkuusta, ikkunanpesusta, asiointimatkoista ja pikkuremonteista kuten palovaroittimen pariston vaihdosta ym.

      Lainaa

    10. Tulos: +41 (55 ääntä)
      No onhan siellä vastoin kaikkia odotuksia jopa Kotipizza, miksei siis myös R-kioski?

      Lainaa

    11. Tulos: +52 (54 ääntä)
      tuomas viheliäinen: No mikäs siinä, ei muuta kuin ärrää pystyyn ja lippu liehumaan. Jos ei onnistu, niin siinähän on arvokas opetus yrittäjyyden realiteeteista. Jos onnistuu, niin hieno homma, hyvä juho!
      Juuri näin. Rohkea asenne on yrittäjyyden peruskivi. Tokikaan se yksin ei riitä, mutta ilman sitä ei homma käynnisty.

      Lainaa

    12. Tulos: +50 (56 ääntä)
      Hihi: Ainakin asiakaspalveluasenne on Juholla jo plakkarissa. Voin vain kuvitella, kun joku tulee ostamaan lottokuponkia Juhon kioskista, hän kysyy että laitetaanko jokerikin, ja kun asiakas sanoo ei, kassalta kuuluu: “Väärä vastaus. Mahdat olla Jumalaan menevää väkeä. Et taida tietää piipputupakkamerkkejäkään.”
      Pitää ottaa tämä käyttöön

      Lainaa

    13. Tulos: +17 (43 ääntä)
      En tiedä Limingasta mitään, saati Juhon kylähulluudesta, mutta onhan se hyvä, että joku yrittää työllistää itsensä. Ei siinä pitäisi olla mitään moitittavaa.On hänelle varmaan riskit kerrottu siellä Oulussa.

      Lainaa

    14. Siitä vaan 7.2.2019 15:10
      Tulos: +45 (49 ääntä)
      teme66: En tiedä Limingasta mitään, saati Juhon kylähulluudesta, mutta onhan se hyvä, että joku yrittää työllistää itsensä. Ei siinä pitäisi olla mitään moitittavaa.On hänelle varmaan riskit kerrottu siellä Oulussa.
      Niinköhän? Ketju on kyllä kiinnostunut vain omasta tilistään ja vähät välittää, jos yrittäjä tekee huonon sopimuksen ja jää velkavankeuteen. https://www.kauppalehti.fi/uutiset/entiset-yrittajat-syyttavat-r-kioskia-ainoa-asia-johon-voi-vaikuttaa-on-oma-palkka/5eb93594-cb56-32e0-bd60-63a4015eab70

      Lainaa

    15. Kiinnostaa kyllä 7.2.2019 17:11
      Tulos: +63 (67 ääntä)
      Eikön miestenlehdetkin ole aika pitkälti lakkautettu, koska internetti?

      Lainaa

    16. Arkkienkeli 7.2.2019 18:18
      Tulos: +28 (36 ääntä)
      Olin yllättynyt siitä, että R-kioskilla todellakin on vielä miestenlehtiä myytävänä näin netin aikakaudella. Ilmeisesti on vielä henkilöitä, jotka passiivisista kuvista saavat kiksit. Piipputupakkaa ärrältä kyllä, mutta lehdet jää hyllyyn.

      Lainaa

    17. Tulos: +75 (75 ääntä)
      Sami Kuupas: Ihan hyvä nimenvaihdos kunnalta, ettei ole enää Sinikka Takapajula. Limingan kunta on paljon käytännöllisempi. (y)
      Sinikka Takapajula kuulostaa aika menevältä taiteilijanimeltä tangolaulajalle.

      Lainaa

    18. abort mission 7.2.2019 20:27
      Tulos: +31 (33 ääntä)
      Jassi: Liminkaa lähemmin tuntematta arvelisin, että siellä olisi kysyntää lähinnä talkkarille, joka huolehtisi mm. ok-talossa asuvan ikäihmisen lumitöistä, nurmikonleikkuusta, ikkunanpesusta, asiointimatkoista ja pikkuremonteista kuten palovaroittimen pariston vaihdosta ym.
      Liminka on ikärakenteeltaan nuorimpia kuntia (ellei jopa nuorin?), koska sinne on viime vuosina muuttanut hirveästi nuoria aikuisia ja lapsiperheitä halpojen tonttien perässä. Ouluun menee puolisen tuntia autolla, jos sitäkään. Mutta siis joo, talkkarille varmasti enemmän hommaa ku ärräyrittäjälle.

      Lainaa

    19. Tulos: +5 (77 ääntä)
      Arkkienkeli: Olin yllättynyt siitä, että R-kioskilla todellakin on vielä miestenlehtiä myytävänä näin netin aikakaudella. Ilmeisesti on vielä henkilöitä, jotka passiivisista kuvista saavat kiksit.
      Onhan niitäkin ihmisiä jotka saavat toisten ihmisten videoitua aktia katsellessa kiksit. Täysin yhtä kaukana seksistä sekin on. Ei nettipokelle runkkaaminen ole yhtään sen hienompaa kuin pornolehden kuvillekaan. Runkkari on runkkari.

      Lainaa

    20. pinkki puudeli 7.2.2019 22:21
      Tulos: +33 (69 ääntä)
      Valuvika: Onhan niitäkin ihmisiä jotka saavat toisten ihmisten videoitua aktia katsellessa kiksit. Täysin yhtä kaukana seksistä sekin on. Ei nettipokelle runkkaaminen ole yhtään sen hienompaa kuin pοrnolehden kuvillekaan. Runkkari on runkkari.
      Ei kai kukaan enää häpeile "itsesaastutusta", vuonna 2019? C'moon. Kyllä, sooloseksikin on ihan oikeaa seksiä. Nolottavaa kyllä, mutta vain silloin, jos on suorituspaineita ja pitää esittää jotain muille ihmisille.

      Lainaa

    21. Tulos: +25 (31 ääntä)
      Onko R-kioski mittari sille, onko joku kunta takapajula vai ei? Juho vaikuttaa ainakin olevan siitä melko vakuuttunut. Limingalle Ärrä, johan on sekin paikka äkkiä niinku uus!

      Lainaa

    22. Tulos: +12 (36 ääntä)
      Arkkienkeli: Olin yllättynyt siitä, että R-kioskilla todellakin on vielä miestenlehtiä myytävänä näin netin aikakaudella. Ilmeisesti on vielä henkilöitä, jotka passiivisista kuvista saavat kiksit. Piipputupakkaa ärrältä kyllä, mutta lehdet jää hyllyyn.
      Noh. Kyllä itseäni hieman inhottaa ajatus, että Kuukkelilla on arkistoituna jokainen koskaan tekemäni haku, koska en ole jaksanut perehtyä VPN-palveluihin ja Tor-selaimen hallussapito lähtökohtaisesti tuntuu jotenkin.. raskauttavalta. Ymmärrän, että ikäihmisten lisäksi foliohatut haluavat nakukuvat paperiformaatissa. Ei kai se kellekään yllätys ole, että lähes jokainen meistä aikuisten nakupainia katselee, mutta eri asia on, haluaako, että jonkun tietomurron myötä naapurit ja sukulaiset saavat tietää kaikki preferenssisi. (Katson siis silti itse ihan vain netistä, koska tykkään elää jännityksessä.)

      Lainaa

    23. Tulos: -32 (60 ääntä)
      pinkki puudeli: Ei kai kukaan enää häpeile “itsesaastutusta”, vuonna 2019? C’moon. Kyllä, sooloseksikin on ihan oikeaa seksiä. Nolottavaa kyllä, mutta vain silloin, jos on suorituspaineita ja pitää esittää jotain muille ihmisille.
      Runkkareiden keksimiä selityksiä ja kiertotermejä. Itse asia ei muutu miksikään. Seksi on seksiä ja runkkaaminen runkkaamista. Eri asioita.

      Lainaa

    24. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Yrittämiseen tarvitsee aivoja, aikaa ja hermoja. Rahasta nyt puhumattakaan. R-kioskia vastaan nostettiin Suomessa kanne, yrittäjät hävisivät.

      Lainaa

    25. Tulos: +5 (23 ääntä)
      abort mission: Liminka on ikärakenteeltaan nuorimpia kuntia (ellei jopa nuorin?), koska sinne on viime vuosina muuttanut hirveästi nuoria aikuisia ja lapsiperheitä halpojen tonttien perässä. Ouluun menee puolisen tuntia autolla, jos sitäkään. Mutta siis joo, talkkarille varmasti enemmän hommaa ku ärräyrittäjälle.
      Eli Oulu on aivan liian lähellä, varsinkin lapsiperheitä ajatellen.

      Lainaa

    26. juu jatkakaa 8.2.2019 15:28
      Tulos: +30 (34 ääntä)
      Aapeli: Melkein tekisi mieli sijoittaa pari satasta Juhon R-Kioskiin ihan vain jotta saisi nähdä kuinka lujaa ja hienosti se tulee menemään v*tuilleen.
      Suomalaista vahingoniloa kauneimmillaan :D <3

      Lainaa

    27. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Valitettavasti asia on näin. Jos kaipaan jotain 90-luvulta niin sitä että pieniä kauppoja ja kioskeja oli paljon ja ne kannatti. Siksi äänestän jaloillani enkä osta mitään netistä.

      Lainaa

    28. Tulos: +21 (29 ääntä)
      Aapeli: Melkein tekisi mieli sijoittaa pari satasta Juhon R-Kioskiin ihan vain jotta saisi nähdä kuinka lujaa ja hienosti se tulee menemään v*tuilleen.
      Oot muuten elävä todiste siitä mitä joskus väitettiin että suomalainen maksaa vaikka satasen ettei naapuri saisi satasen.

      Lainaa

    29. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Ossi: Oot muuten elävä todiste siitä mitä joskus väitettiin että suomalainen maksaa vaikka satasen ettei naapuri saisi satasen.
      Ei kun vain suomalainen on valmis maksamaan satasen, että naapuri ei tienaa viittäkymppiä

      Lainaa

    30. Ärrän kierrän orren ympäri 9.2.2019 1:54
      Tulos: +13 (17 ääntä)
      Jos ei Peräkylälle enää sovi niin pankaa Alapäähän.

      Lainaa

    31. pinkki puudeli 9.2.2019 11:00
      Tulos: +27 (51 ääntä)
      Valuvika: Runkkareiden keksimiä selityksiä ja kiertotermejä. Seksi on seksiä ja runkkaaminen runkkaamista. Eri asioita.
      Valuvika väittää siis, että "seksi on seksiä, se ei ole runkkaamista". Eli pelkkä penetraatio(=raskauteen johtava siittimen asettaminen vulvan sisään) on seksiä, mutta mikään muu toisen hyväileminen ei ole mitään? Kun teini löytää seksuaalisuutensa ja onanoi ensi kerran, hän ei ole oikeastaan tehnyt yhtään mitään, vaan vain häpäissyt itsensä ja muuttunut "runkkariksi"? Väärä vastaus, senkin ynseä myyjämies.

      Lainaa

    32. Tulos: -23 (41 ääntä)
      pinkki puudeli: Valuvika väittää siis, että “seksi on seksiä, se ei ole runkkaamista”. Eli pelkkä penetraatio(=raskauteen johtava siittimen asettaminen vulvan sisään) on seksiä, mutta mikään muu toisen hyväileminen ei ole mitään? Kun teini löytää seksuaalisuutensa ja onanoi ensi kerran, hän ei ole oikeastaan tehnyt yhtään mitään, [...]
      Olet oikeassa... "Eli" - sanaan saakka. Siitä eteenpäin kaikki on vain sinun omia arvailuja ja johtopäätöksiä omista arvailuista aina kommenttisi loppuun saakka. Lyhyesti sanottuna rakensit olkinuken. Vieläpä aika huonon sellaisen :( Googlaa "olkinukke" jos et tiedä.

      Lainaa

    33. Suosittelen samaa 11.2.2019 6:33
      Tulos: +10 (22 ääntä)
      Valuvika: Olet oikeassa… “Eli” – sanaan saakka. Siitä eteenpäin kaikki on vain sinun omia arvailuja ja johtopäätöksiä omista arvailuista aina kommenttisi loppuun saakka. Lyhyesti sanottuna rakensit olkinuken. Vieläpä aika huonon sellaisen Googlaa “olkinukke” jos et tiedä.
      Se googlettaminen tekisi sinullekin ihan hyvää. Se että sanot "seksi on seksiä ja runkkaaminen runkkaamista" perustuu myöskin ihan omaan ajatteluusi. Seksi kuitenkin määritellään seuraavasti: Seksi eli seksikäyttäytyminen tai seksuaalinen toiminta on ihmisen fyysisen läheisyyden muoto, keino ilmaista seksuaalisuutta.[3] Se on toimintaa, joka tuottaa henkistä ja sukupuolista nautintoa.[4] Seksuaalinen kanssakäyminen ei välttämättä rajoitu toisen henkilön kehoon. Mikäli seksuaalinen toiminta suuntautuu vain omaan kehoon, kyseessä on autoerotismi. Autoerotismissa eli itsetyydytyksessä tapahtuu sukupuolista nautintoa, joten se täyttää seksin määritelmän. Myöskin jos halutaan mennä pidemmälle: "Masturbointi voi tarkoittaa myös toisen henkilön sukupuolielinten hyväilyä." Eli jos pariskunta päättää tehdä hommat käsipelillä toisilleen ja päättää "runkata" toista, niin tämä ei ole seksiä? Ei ole mitään seksuaalista nautintoa toisen kanssa?

      Lainaa

    34. Entinen liminkalainen 12.2.2019 4:18
      Tulos: +15 (15 ääntä)
      Juunas: No onhan siellä vastoin kaikkia odotuksia jopa Kotipizza, miksei siis myös R-kioski?
      Siksi kun tuoretta pitsaa ei saa kylällä muualta. Kaikkea mitä r-kioskilta saisi, saa myös kahdelta ylisuurelta, keskenään kilpailevalta marketilta. Paitsi ehkä sitä jotain tiettyä piipputupakkaa jota Juho kärtsää.

      Lainaa

    35. Tulos: -7 (9 ääntä)
      Ossi: Valitettavasti asia on näin. Jos kaipaan jotain 90-luvulta niin sitä että pieniä kauppoja ja kioskeja oli paljon ja ne kannatti. Siksi äänestän jaloillani enkä osta mitään netistä.
      Minä äänestän lompakolla, enkä osta mitään pienistä kaupoista.

      Lainaa

    36. Joutsenlippu 15.2.2019 18:32
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Ossi: Valitettavasti asia on näin. Jos kaipaan jotain 90-luvulta niin sitä että pieniä kauppoja ja kioskeja oli paljon ja ne kannatti. Siksi äänestän jaloillani enkä osta mitään netistä.
      Niin sitä pitää! Minäkin ostan mieluummin tuotteen kasvotusten myyjän kanssa ja mahdollisuuksien mukaan valitsen sen kotimaisen vaihtoehdon! Toivon valintojeni vaikuttavan suomalaisten hyvinvointiin...

      Lainaa

    37. Tulos: -1 (1 ääni)
      R- kioskit elää tupakan, kahvin ja veikkauksen pelien myynnillä. Taitopelit tuottaa kioskille enemmän kun arvontapelit.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: R-kioski, yrittäjä, kioski, kiska, Veikkaus, Liminka, velka, tappio, konkurssi, ketju