Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 49

Oletko aina kirjoittanut rairuohon väärin?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 49

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 38 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Keittiöpyskolgi 7.2.2019 1:49
      Tulos: +314 (340 ääntä)
      Voi giggelis goggelis!

      Lainaa

    2. heijastamaton 7.2.2019 1:52
      Tulos: -244 (302 ääntä)
      inka on kyllä täysin oikeassa. omaa tyhmyyttä ja oma valinta se on. niillekkin mainosrahoille varmasti parempaakin käyttöä

      Lainaa

    3. Tulos: +363 (377 ääntä)
      Hannan petikaveri on varmaan kattellut liikaa Maikkia ja pelottavaa Pontsoa?

      Lainaa

    4. Tulos: +208 (236 ääntä)
      Totaalinen repeeminen tälle "Voi juukelis puukelis"! Ehkä on hyvä aika mennä nukkumaan...

      Lainaa

    5. Tulos: +690 (714 ääntä)
      Inkalle ja muille pässeille tiedoksi: siitä jää kivat traumat yliajajalle, eikä asiaa auta, että sitä tutkitaan autoilijan osalta kuolemantuottamuksena. Tai jos ei alle jää, niin autoilija totta kai tekee kulkijan huomatessaan äkkiväistön, ja siinä voikin sitten sattua useampaan. Myöskään pyöräilijät eivät näitä pimeitä näe, siinä onkin sit kiva lentää voltit pyörän selästä.

      Lainaa

    6. Tulos: +288 (302 ääntä)
      On todella huono ihminen. Yliajalle se kuuluu jos joku jää alle. Jos itsemurhan haluaa tehdä niin älkää nyt muiden ihmisten elämää pilatko välkinpitämättömyydellä.

      Lainaa

    7. Karoliina 7.2.2019 5:52
      Tulos: +120 (132 ääntä)
      Meinasin kommentoida jotain auton alle jäämisesta tai 'nevö ageen'-ilmaisusta, mutta rai-rai vei voiton.

      Lainaa

    8. Isä neljän, joka olet töissä 7.2.2019 6:53
      Tulos: +219 (223 ääntä)
      heijastamaton: inka on kyllä täysin oikeassa. omaa tyhmyyttä ja oma valinta se on. niillekkin mainosrahoille varmasti parempaakin käyttöä
      Kyllä. Se on omaa tyhmyyttä ja oma valinta, mutta vaikutukset ulottuvat myös muihinkin. Itsetuhoisuudelle on harmittomampiakin ilmaisumuotoja, joita en kylläkään myöskään suosittele.

      Lainaa

    9. Tulos: +170 (178 ääntä)
      heijastamaton: inka on kyllä täysin oikeassa. omaa tyhmyyttä ja oma valinta se on. niillekkin mainosrahoille varmasti parempaakin käyttöä
      Vain itsekeskeiset paskiaiset ajattelevat näin.

      Lainaa

    10. Tulos: -118 (148 ääntä)
      Vitut mitään äkkiväistöjä tehdä. :D
      Tinka: autoilija totta kai tekee kulkijan huomatessaan äkkiväistön

      Lainaa

    11. Tulos: -195 (267 ääntä)
      Lapsilla heijastimet on kyllä tärkeitä, mutta luulisi aikuisen ihmisen osaavan olla kävelemättä auton eteen mikäli on epävarma näkyvyydestään.

      Lainaa

    12. Tulos: +200 (204 ääntä)
      heijastamaton: inka on kyllä täysin oikeassa. omaa tyhmyyttä ja oma valinta se on.
      Siitä vaan koituu sekä materiaalisia että tod.näk. myös terveydellisiä kovan luokan kustannuksia myös sille osapuolelle, joka törmää heijastamattomaan tai esim. tekee harkitsemattoman äkkiväistön sellaisen ilmestyessä valokeilaan tyhjästä, ettei ajaisi päälle. Useimmiten myös henkiset kolhut ja oikeudenkäynnit kuuluvat mukaan. Mutta ei siis koske muita, eipä ei.

      Lainaa

    13. Tulos: +72 (80 ääntä)
      Klup: Lapsilla heijastimet on kyllä tärkeitä, mutta luulisi aikuisen ihmisen osaavan olla kävelemättä auton eteen mikäli on epävarma näkyvyydestään.
      Oot trolli, eiks niin?

      Lainaa

    14. Tulos: +224 (228 ääntä)
      Tuntuu vain lisääntyvän nuo jutut tyyliin "oli kiista miehen/kaverin/kissan/punahilkan kanssa asiasta x". En voi ymmärtää, miksi näitä yksinkertaisia asioita ei vain tarkisteta jostain, vaan kysytään käytännössä ihmisten MIELIPIDETTÄ. Ja sitten oletettavasti lällätetään kiistan toiselle osapuolelle, jos oma "vaihtoehto" on voittanut äänestyksen. Nykyään mielipide on kaikkein tärkein, faktoista viis. En ihmettelisi jos tulisi maailmanloppu ihan justiinsa.

      Lainaa

    15. Heimo heimonheimo 7.2.2019 9:00
      Tulos: -79 (97 ääntä)
      Ruvik: Totaalinen repeeminen tälle “Voi juukelis puukelis”! Ehkä on hyvä aika mennä nukkumaan…
      Mee töihin

      Lainaa

    16. Tulos: +156 (168 ääntä)
      Kyllä se vähän muidenkin asia on, jos näkymätön jalankulkija joutuu pitkäaikaiseen tehohoitoon ja sen jälkeen on loppuikänsä työkyvytön. Veroilla ja muiden maksamilla vakuutuksillahan hänet elätetään. Olikohan tehohoidon vuorokausihinta yli kymppitonnin vai kaksi, kuka tietää? Vai meinaakohan tämä, että jos yli ajetaan, niin sitten ajetaan niin monta kertaa, että kituminen loppuu.

      Lainaa

    17. Tulos: +116 (120 ääntä)
      Lainaus ei toimi mutta... "Lapsilla heijastimet on kyllä tärkeitä, mutta luulisi aikuisen ihmisen osaavan olla kävelemättä auton eteen mikäli on epävarma näkyvyydestään." Niinhän sitä luulisi. Itse olen syksystä lähtien säikähtänyt jo monta kertaa kun aikuinen jalankulkija tai pyöräilijä ilmestyy yllättäen pimeydestä auton eteen. Ei heijastimen heijastinta tai pyörässä minkään valtakunnan valoa. Monesti nämä myös loikkivat tielle kohdissa joissa ei ole edes suojatietä. Oma lukunsa ovat sitten nämä itsemurhapyöräilijät, jotka eivät osaa liikennesääntöjä ja pelmahtelevat kolmioiden takaa ajoradalle ym. niin että jää tuurista kiinni ehtiikö jarruttaa niin ettei aja päälle. Paljon on näkynyt myös täysin mustiin puettuja lapsia joilla ei ole lainkaan heijastimia tai valoja.

      Lainaa

    18. Tulos: +109 (119 ääntä)
      Siisei vittu kun vituttaa tollaset Inkat. Se on vittu mun ongelma jos konepellillä on joku kaksjalkanen lehmä. Se on mun auto, millä mun on mentävä töihin, ne on mun yöunet jotka menee vuosiksi. Saatana, vaikka itekkin aina kauppaan mennesaä unohdan heijastimen uusia (kun se repeytyy aina irti) niin kyllä ois paikallaan heijastinta ilman oleville ilta/aamuliikkujille vaika sellanen 70e sakko liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Veikkaan että parin jälkeen vituttaa niin paljon että viittii (ja muistaa, niinkuin itte) laittaa sen heijasimen. Jos oon lenkillä mulla on heijastinliivi.

      Lainaa

    19. Mustalaisnaamio 7.2.2019 12:19
      Tulos: +82 (88 ääntä)
      Eva: Tuntuu vain lisääntyvän nuo jutut tyyliin “oli kiista miehen/kaverin/kissan/punahilkan kanssa asiasta x”. En voi ymmärtää, miksi näitä yksinkertaisia asioita ei vain tarkisteta jostain, vaan kysytään käytännössä ihmisten MIELIPIDETTÄ. Ja sitten oletettavasti lällätetään kiistan toiselle osapuolelle, jos oma [...]
      "Kiista", eli toinen on eri mieltä itsestään selvästä asiasta, eikä halua tarkistaa faktaa, vaan alkaa etsimään netistä samanmielisiä idiootteja.

      Lainaa

    20. Tulos: +94 (96 ääntä)
      Hyvä Inka, ketään ei kiinnosta millaisia heijastimia käytät, omani ovat mainostavaraa ja susirumia. Otan ne eteisessä pois ja sullon laukkuuni, ei vaikea manöveeri. Ainoa mikä porukkaa kiinnostaa ettei ole ihmiskebabia ympäripitkin, koska useimmat eivät siitä pidä. Se järkyttää kuskia, ympärilläolijoita, sukulaisia ja kaikkia. Se että heijastimeni ovat rumia ei järkytä ketään. Hiukan ymmärrystä ihmiskuntaan kuulumisesta, kiitos.

      Lainaa

    21. Kummallista 7.2.2019 12:39
      Tulos: -23 (41 ääntä)
      Heijastimien käyttö kannattaa pimeällä. Jos joku haluaa juosta nurkan takaa tummissa vaatteissa auton alle, niin en ota siitä stressiä, joten siinä mielessä ei haittaa vaikka kohdalle osuisi, ettei kerkeäisi jarruttaa/väistää. Pikkulapset on tietenkin eri asia. Saattaa olla kylmää ajattelua, mutta minkä sille voi. Voi Juukelis puukelis oli kyllä mainio, arvostan.

      Lainaa

    22. Loskaputki 7.2.2019 16:25
      Tulos: -9 (45 ääntä)
      "voi juukelis puukelis"...... "voi Juukelis puukelis".... "voi juukelis puukelis"... "voi juukelis puukelis".. "voi juukelis puukelis". "voi juukelis puukelis",voi juukeli.. ja majoneesit sisään.

      Lainaa

    23. Kiinnostaa kyllä 7.2.2019 17:15
      Tulos: +55 (57 ääntä)
      Jos et halua käyttää heijastinta, tee elinluovutustestamentti, se voi pelastaa jonku hengen.

      Lainaa

    24. Tulos: +32 (32 ääntä)
      Mami: Siisei vⅰttu kun vituttaa tollaset Inkat. Se on vⅰttu mun ongelma jos konepellillä on joku kaksjalkanen lehmä. Se on mun auto, millä mun on mentävä töihin, ne on mun yöunet jotka menee vuosiksi. Saatana, vaikka itekkin aina kauppaan mennesaä unohdan heijastimen uusia (kun se repeytyy aina irti) niin kyllä ois [...]
      Tuohon irti repeytymiseen pikku vinkki. Mulla on ihanat kolme lepakkoheijastinta samassa narussa peräkkäin. Se oli ensin pitkään hakaneulalla kiinni, mutta kyllästyin irtoilemiseen (kerran löysin aarteeni bussipysäkiltä seuraavana päivänä), joten otin paksun parsinneulan ja ompelin narun takintaskuun kiinni. Ei irtoa vaikka tarttuisi kiinni johonkin. Toki ne lepakot ovat sellaisia pehmeitä, jotka pitäisi vaihtaa tuoreisiin tietyin väliajoin, mutta jos eivät tarpeeksi näy niin nykyään mulla on heijastinlangasta kudottu pipokin.

      Lainaa

    25. Tulos: +40 (50 ääntä)
      Inka: sillä ei olekaan mitään väliä jos kuolet mutta sillä on jos jäätkin henkiin ja yhteiskunnan elätettäväksi vuodeosaston vihannekseksi. Kallista lystiä kun et kuitenkaan ole sen arvoinen.

      Lainaa

    26. Tulos: -36 (56 ääntä)
      Kuinka monen hengen heijastin on pelastanut? Vaikea laskea. Sen sijaan se on helppo laskea, kuinka monta henkeä on vienyt autoilijan väärä tilannenopeus, kääntyminen ilman että katsoo suojatielle ja puhuminen puhelimeen ajamisen aikana. Jostain syystä kaikki keskittyvät silti syyllistämään niitä, joiden heijastin on taas jälkeen kerran tippunut/hajonnut/väärässä kohtaa väärällä hetkellä.

      Lainaa

    27. Tulos: +39 (45 ääntä)
      Heimo heimonheimo: Mee töihin
      Ei kaikki voi mennä töihin koska sattuu. Joissakin yrityksissä saattaa olla tietty aika koska sinne pitäisi saapua. En tiedä kuinka teidän firmassa menee.

      Lainaa

    28. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Mulla oli joskus nuorena sellainen parin illan juttu, joka jäi parin illan jutuksi syystä. Se mies LÄSSYTTI mulle!! O.o Siis niinkuin vauvalle lässytetään. Oikein kunnon turn-off. :D

      Lainaa

    29. Tulos: +15 (23 ääntä)
      Ace: Haha, ymmärsin ensin tuon ekan lauseen niin, että ei voi mennä töihin, koska on kipuja. Pidemmälle luettuani tajusin vasta pointin. Suomenkieli on (Y)
      Okei, mä en tiedä mitä tuossa tapahtui, että mun kommentti on tuolla lainauksen sisällä ja koko setti kaiken lisäksi lihavoituna. Eikä mun peukusta tullut edes peukku, vaan naisen lantio. :D

      Lainaa

    30. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Ace: Okei, mä en tiedä mitä tuossa tapahtui, että mun kommentti on tuolla lainauksen sisällä ja koko setti kaiken lisäksi lihavoituna. Eikä mun peukusta tullut edes peukku, vaan naisen lantio.
      Just hyvää feissarimokamatskua (Y)

      Lainaa

    31. Tulos: +22 (22 ääntä)
      MrT: On todella huono ihminen. Yliajalle se kuuluu jos joku jää alle. Jos itsemurhan haluaa tehdä niin älkää nyt muiden ihmisten elämää pilatko välkinpitämättömyydellä.
      Suurin osa näistä tapauksista taitaa päätyä siten että alle jäänyt tyyppi päätyy ruhjoituneena hoitoon ja sitten ajellaan pyörätuolilla tai koikkekehditaan keppien kanssa ja selitellään sukulaisille, että "miks nyt sillä tavalla piti mennä tekemään".

      Lainaa

    32. Tulos: +18 (18 ääntä)
      ….: Just hyvää feissarimokamatskua (Y)
      Joo varsinkin kun nyt näyttää siltä, että se kommentti johon omalla kommentillani viittasin, on kadonnut. Jäljelle jäi vaan irrallinen lainaus kommentista, jota ei ole. :D

      Lainaa

    33. Tulos: +54 (58 ääntä)
      Tinka: Inkalle ja muille pässeille tiedoksi: siitä jää kivat traumat yliajajalle, eikä asiaa auta, että sitä tutkitaan autoilijan osalta kuolemantuottamuksena. Tai jos ei alle jää, niin autoilija totta kai tekee kulkijan huomatessaan äkkiväistön, ja siinä voikin sitten sattua useampaan. Myöskään pyöräilijät eivät näitä pimeitä näe, siinä onkin sit kiva lentää voltit pyörän selästä.
      Juuri näin! Oltiin muutama vuosi sitten joulun alla menossa mieheni kanssa autolla hakemaan lapsia mummolasta, kun heijastimeton lenkkeilijä hyppäsi puskista autotielle. Mies teki äkkijarrutuksen, ettei aja lenkkeilijän päälle. Takana ajava auto ajoi meidän perään. Mulla meni niskat ja siten joulu ohi nukkuessa tokkurassa kovista kipulääkkeissä. Yhä olen onnellinen ettei ne meidän lapset olleet silloin takapenkillä, vaan oltiin vasta menossa heitä hakemaan. Että käyttäkää niitä heijastimia! Jos ei oma henki kiinnosta, niin ajatelkaa muita edes!

      Lainaa

    34. Ounounounounou 9.2.2019 1:07
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      heijastamaton: inka on kyllä täysin oikeassa. omaa tyhmyyttä ja oma valinta se on. niillekkin mainosrahoille varmasti parempaakin käyttöä
      Ihanaa kantaa sitten loppu elämä sitä taakkaa kun on siihen oman auton eteen tälläinen loikkinut.

      Lainaa

    35. TämäOnNimi 9.2.2019 21:25
      Tulos: +15 (15 ääntä)
      Eva: Tuntuu vain lisääntyvän nuo jutut tyyliin “oli kiista miehen/kaverin/kissan/punahilkan kanssa asiasta x”. En voi ymmärtää, miksi näitä yksinkertaisia asioita ei vain tarkisteta jostain, vaan kysytään käytännössä ihmisten MIELIPIDETTÄ. Ja sitten oletettavasti lällätetään kiistan toiselle osapuolelle, jos oma [...]
      Ei ei, kun Google on väärässä, mutta sen sijaan kaikki mikä on Facebookissa on totta :)

      Lainaa

    36. Kumpi ja Kampi 10.2.2019 2:14
      Tulos: -2 (4 ääntä)
      Mulla on vissiin vinksahtanu huumorintaju, mutta hekottelin vähän tuolle Inkan kommentille. ^_^

      Lainaa

    37. Mister D:n kaveri 10.2.2019 16:41
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Meinasi käydä pahasti, räntäsateessa pimeellä meni joku tollo tien yli, sillä oli vielä maastopuku! Ei paljon järki päätä pakota. Onneksi ajoin hiljaa että sain väistettyä.

      Lainaa

    38. Tulos: -25 (31 ääntä)
      Annelle tiedoksi, että en ole käyttänyt heijastinta yli 5 vuoteen ja huono selitykseni on se, että repussani roikkuu kaksi erilaista valoa, jotka osaan kytkeä pimeän tullen päälle. Aika harvoin noitakaan tarvii kytkeä, kun kaupungissa elelee ja kadut on valaistu joka puolella. Vastuu on kuitenkin autoilijalla oli sitä heijastinta tai ei. Ei se hirvikään heijastimen kanssa tien reunassa seiso.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: rairuoho, äänestys, juukelis puukelis, heijastin