Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 370

Mitä kaikkea kosteuspyyhkeillä saakaan pois.
Sekalaisia, osa 370

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Keittiöpyskolgi 7.2.2019 1:48
      Tulos: +320 (340 ääntä)
      Peukut pyllypyyhkeille bd. Vielä tehokkaampia on meikinpoistopyyhkeet, jos niillä ei lika irtoa, niin ei sitten millään.

      Lainaa

    2. Tulos: -170 (390 ääntä)
      Holy shit! Tuo lastenhoitoilmoitus on TOSI PELOTTAVA.

      Lainaa

    3. Tulos: +274 (584 ääntä)
      Hienoa että rikosrekisteri sentään löytyy, en minkään poliisia pelkäävän vellihousun käsiin lastani antaisikaan.

      Lainaa

    4. Tulos: +178 (188 ääntä)
      Keittiöpyskolgi: Peukut pyllypyyhkeille bd. Vielä tehokkaampia on meikinpoistopyyhkeet, jos niillä ei lika irtoa, niin ei sitten millään.
      Kyllä, isot peukut näille! Kävi vähän aika sitten tropiikissa niin, että repun pikkutaskussa puolillaan ollut salmiakkirasia tyhjeni sinne ja helteessä lähmäsi kaiken sisällön sieltä. Hetken koin epätoivoa, mutta meikinpoistopyyhkeillä tavarat ja tasku putsaantui mainiosti.

      Lainaa

    5. Tulos: +739 (833 ääntä)
      Juomari: Hienoa että rikosrekisteri sentään löytyy, en minkään poliisia pelkäävän vellihousun käsiin lastani antaisikaan.
      RikosrekisteriOTE eli todennäköisesti todiste ettei rikostaustaa ole. En näe tässä mitään ”mokaa”. Huono suomenkielentaito ei ole syy olla etsimättä oma-aloitteisesti töitä.

      Lainaa

    6. Tulos: +272 (292 ääntä)
      Juomari: Hienoa että rikosrekisteri sentään löytyy, en minkään poliisia pelkäävän vellihousun käsiin lastani antaisikaan.
      Rikosrekisteriote*

      Lainaa

    7. Tulos: +208 (256 ääntä)
      Joo kysehän on tästä lapusta, joka lasten kanssa työskennellessä on esitettävä, ennen kuin voi työn aloittaa. Huom. Vaikka linkissä lukee rikosTAUSTAote, sivulla käytetään myös sanaa rikosREKISTERIote. https://www.oikeusrekisterikeskus.fi/fi/index/asiakaspalvelu/rekisteritotteetjatodistukset/rikosrekisteri/rikostaustaote.html Tässä moka on siis ihan lähettäjän ja FM-tiimin, ei suinkaan kirjoittajan.

      Lainaa

    8. Tulos: +480 (526 ääntä)
      Mitä hittoa tuo eka täällä tekee? Suomi ei näytä olevan äidinkieli, mutta kyllähän siitä täysin selvän saa. Ja lasten parissa työskenteleviltä yleensä vaaditaan tuo rikosrekisteriote, josta siis näkyy, että rikosrekisteriä ei ole. Jos lapsenvahtikeikkaa tekevällä tälläinen on, niin hyvähän sd vain on.

      Lainaa

    9. Murmurmurmeli 7.2.2019 5:05
      Tulos: -204 (226 ääntä)
      Se on sitäpaitsi rikostaustaote, ei rikosrekisteriote.

      Lainaa

    10. Tulos: +170 (184 ääntä)
      Murmurmurmeli: Se on sitäpaitsi rikostaustaote, ei rikosrekisteriote.
      Googlaa niin yllätyt. Näköjään mun linkillistä kommenttia ei oo vielä hyväksytty, mutta oikeusrekisterikeskuksen linkissä sanotaan "Rikostaustaotteella tarkoitetaan rikosrekisteriotetta, joka on tarkoitettu esitettäväksi työnantajalle, viranomaiselle, oppilaitokselle tai vapaaehtoistoiminnan järjestäjälle Suomessa, kun henkilö ryhtyy toimimaan alaikäisten kanssa."

      Lainaa

    11. Murmurmurmeli 7.2.2019 5:51
      Tulos: -212 (228 ääntä)
      PIN: Googlaa niin yllätyt. Näköjään mun linkillistä kommenttia ei oo vielä hyväksytty, mutta oikeusrekisterikeskuksen linkissä sanotaan “Rikostaustaotteella tarkoitetaan rikosrekisteriotetta, joka on tarkoitettu esitettäväksi työnantajalle, viranomaiselle, oppilaitokselle tai vapaaehtoistoiminnan järjestäjälle Suomessa, kun henkilö ryhtyy toimimaan alaikäisten kanssa.”
      Ja jos itse lukisit sen rakkaan linkkisi takaa löytyvän tekstin, niin voisit itse yllättyä. Ainoa kohta, jossa ko. tekstissä mainitaan "rikosrekisteriote", on tuo lainaamasi lause. Muuten teksti käsittelee rikostaustaotetta.

      Lainaa

    12. Tulos: +309 (319 ääntä)
      Murmurmurmeli: Ja jos itse lukisit sen rakkaan linkkisi takaa löytyvän tekstin, niin voisit itse yllättyä. Ainoa kohta, jossa ko. tekstissä mainitaan “rikosrekisteriote”, on tuo lainaamasi lause. Muuten teksti käsittelee rikostaustaotetta.
      Miten se poistaa sen tosiasian, että linkki mainitsee rikostaustaotteen synonyymina rikosrekisteriotteelle?

      Lainaa

    13. Tulos: +171 (197 ääntä)
      No en ymmärrä minäkään mikä ensimmäisessä on se "juttu"? Huono suomen kieli vai?

      Lainaa

    14. Tulos: +19 (121 ääntä)
      Ekassa hauska tietysti se, että tarjoaa yöpaikkaa jos vanhemmat haluaa lähteä radalle. Tuskin olisitte puolesta loukkaantuneet, jos olisi hyvällä suomen kielellä kirjoitettu :D

      Lainaa

    15. Näintäämenee 7.2.2019 6:56
      Tulos: +84 (86 ääntä)
      Itse asiassa kerroin on 12,75, jos lasketaan vuosipalkkaa, vähän tosin TES-kohtaistakin. Lomarahat kun lasketaan myös palkaksi. Netissä vähän väliä näkee tätä, kun joku ihmettelee, miten toisella jää eri summa käteen kuin itsellä samasta palkasta. Mutta kun vähennykset ovat riippuvaisia monesta asiasta ja lisäksi vähennetään muutakin kuin ennakonpidätys. Itsellä esim. meni tovin aikaa tajutessa, että käteen jäävä palkka isoni, vaikka palkka pysyi samana, kun asuinpaikkakunta vaihtui.

      Lainaa

    16. Tulos: +96 (124 ääntä)
      Gemma: Ekassa hauska tietysti se, että tarjoaa yöpaikkaa jos vanhemmat haluaa lähteä radalle. Tuskin olisitte puolesta loukkaantuneet, jos olisi hyvällä suomen kielellä kirjoitettu
      Mitäs hauskaa siinä taas on, että vanhemmat haluu joskus lähtee tuulettumaan ja vetää vaikka kännitkin? En käy baareissa/juo alkoholia lainkaan, mutta vastuullinen vanhempi ottaa aikaa itselleen silloin kun on sen tarpeessa. Ja luonnollisesti järjestää lapsenvahdin (siihen asti että on tarpeeksi selvä vastaamaan lapsen yllättäviinkin tarpeisiin).

      Lainaa

    17. Tulos: -46 (76 ääntä)
      Kaikenlaiset meikinpoisto- ja pyllypyyhkeet ovat turhakkeita. Roskaa mitä ei voi kierrättää.

      Lainaa

    18. Tulos: +14 (20 ääntä)
      Martta, sellasen 22-25%

      Lainaa

    19. Tulos: -6 (42 ääntä)
      : Huono suomenkielentaito ei ole syy olla etsimättä oma-aloitteisesti töitä.
      Juu ei. Nämä syrjäytymään pyrkivät perzujonnet esimerkiksi käyttävät muita tekosyitä, vaikka ilmeisin onkin huono tai puuttuva äidinkielen taito.

      Lainaa

    20. Tulos: +140 (142 ääntä)
      Pari ruumista olen hävittänyt pyllypyyhkeillä. Suosittelen.

      Lainaa

    21. Tulos: -22 (54 ääntä)
      : RikosrekisteriOTE eli todennäköisesti todiste ettei rikostaustaa ole. En näe tässä mitään ”mokaa”. Huono suomenkielentaito ei ole syy olla etsimättä oma-aloitteisesti töitä.
      itse asiassa ei. tuosta otteesta käy ilmi, onko henkilöllä tuomiota sellaisista rikoksista, joilla voisi olla vaikutusta lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn. esimerkiksi liikenne- ja talousrikokset eivät otteesta käy ilmi.

      Lainaa

    22. Tulos: +125 (127 ääntä)
      Murmurmurmeli: Se on sitäpaitsi rikostaustaote, ei rikosrekisteriote.
      Mutta siinä paperissa, jonka ne sieltä oikeusrekisterikeskuksesta pyynnöstä lähettää, lukee isolla rikosrekisteriote.

      Lainaa

    23. Tulos: +36 (50 ääntä)
      Tuoretta rikostaustaotetta (tunnetaan myös rikosrekisteriotteen nimikkeellä) vaaditaan ammatilliseen työskentelyyn lasten kanssa, ihan lain nimessä. Esim. huumausainemerkintä estää käytännössä työpaikan saamisen (itsestäänselvistä syistä). Se tulee ottaa omatoimisesti ulkomaille, jos sieltä hakee töitä, joten ei mikään ihme että ote "sattuu" löytymään ulkomaalaistaustaiselta.

      Lainaa

    24. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen 7.2.2019 10:59
      Tulos: +86 (92 ääntä)
      Piupali: Kaikenlaiset meikinpoisto- ja pyllypyyhkeet ovat turhakkeita. Roskaa mitä ei voi kierrättää.
      Jos sinulla joskus sattuu olemaan vaippaikäisiä lapsia, niin veikkaan että mielipiteesi muuttuu tod.näk. melko nopeasti. Varavaipat + pyllypyyhepaketti on aika korvaamaton lisävaruste esim. puistossa, automatkoilla, tai ylipäätään missään missä ei ole välitöntä vesipesumahdollisuutta tarjolla.

      Lainaa

    25. Nimimerkki 7.2.2019 11:13
      Tulos: +31 (37 ääntä)
      Hihi: Tuoretta rikostaustaotetta (tunnetaan myös rikosrekisteriotteen nimikkeellä) vaaditaan ammatilliseen työskentelyyn lasten kanssa, ihan lain nimessä. Esim. huumausainemerkintä estää käytännössä työpaikan saamisen (itsestäänselvistä syistä). Se tulee ottaa omatoimisesti ulkomaille, jos sieltä hakee töitä, joten ei mikään ihme että ote “sattuu” löytymään ulkomaalaistaustaiselta.
      Huumausainerikosmerkintä ei automaattisesti estä työpaikan saamista. Toki selityksiä tilanne vaatii. Joskus, jos merkintä on useiden vuosien takaa, esim. riippuvuuteen on saanut apua ja huumausaineista on pysynyt erossa, se saattaa olla jopa etu työnsaannissa. Tarkoitan tilanteita, joissa työhön kuuluu olennaisesti huumevalistus tai huumevieroitus, jolloin kokemusasiantuntijuus (nimenomaan huumeista eroon pääsyn näkökulmasta) voi olla olennainen osa sitä, mitä haetaan.

      Lainaa

    26. Tulos: +98 (104 ääntä)
      Gemma: Ekassa hauska tietysti se, että tarjoaa yöpaikkaa jos vanhemmat haluaa lähteä radalle. Tuskin olisitte puolesta loukkaantuneet, jos olisi hyvällä suomen kielellä kirjoitettu
      Meinaatko, että tuo "moka" olisi täällä jos joku täydellistä suomea puhuva tarjoaa lastenhoitoa viikonloppuöiksi? Meidän kaupungin lastenhoitoapuryhmä on täynnä vastaavia ilmoituksia eikä yksikään niistä ole päätynyt tänne. Suurempi moka minusta on ne äidit, jotka huutelee facebookin ryhmissä "tulisko joku tänään hoitamaan muksua että pääsen baariin". Nimittäin itse sekä hoitajana että äitinä käytän aina tutustumiskäyntejä ennen yöhoitoa enkä dumppaa lasta parin tunnin varoitusajalla tuntemattomalle. Sen sijaan se että ulkomaalaistaustainen tarjoaa lastenhoitoa ei ole mitenkään moka. Lisäksi jos rikosrekisteriotekin löytyy, hän on mahdollisesti tehnyt alan töitä jo enemmänkin (ote tilataan työpaikkaa varten).

      Lainaa

    27. Neiti Knatterton 7.2.2019 12:21
      Tulos: -14 (44 ääntä)
      Hihi: Tuoretta rikostaustaotetta (tunnetaan myös rikosrekisteriotteen nimikkeellä) vaaditaan ammatilliseen työskentelyyn lasten kanssa, ihan lain nimessä. Esim. huumausainemerkintä estää käytännössä työpaikan saamisen (itsestäänselvistä syistä). Se tulee ottaa omatoimisesti ulkomaille, jos sieltä hakee töitä, joten ei mikään ihme että ote “sattuu” löytymään ulkomaalaistaustaiselta.
      Nyt kiinnostaa: onko kellään tietoa, miten uusi on lastenhoitajan "tuore rikosrekisteriote"? Omaa lasta hoitaisin varmaankin aina itse, ja käytäis baarissa sen isän kanssa vuorotellen. Missä nää isät muuten oikein on, kun pelkästään äidit tarvitsevat lapsenvahteja? Aika 1800-lukulaista.

      Lainaa

    28. Tulos: +58 (60 ääntä)
      Huh, täällä halotaan hiuksia niin tehokkaasti että tekisi mieli heittää sekaan atomi ja kattoa mitä tapahtuu!

      Lainaa

    29. Jonttufantti 7.2.2019 12:51
      Tulos: +41 (57 ääntä)
      Ensimmäisen moka on se ettei Feissarimokien ylläpijät tiedä mikä on rikosrekisteriote?

      Lainaa

    30. Kummallista 7.2.2019 13:18
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      JoJo: Huh, täällä halotaan hiuksia niin tehokkaasti että tekisi mieli heittää sekaan atomi ja kattoa mitä tapahtuu!
      Käy samanlain kuin LHC:ssa, syntyy/löytyy uusia aiheita ratkottavaksi.

      Lainaa

    31. Tulos: +29 (41 ääntä)
      Gemma: Ekassa hauska tietysti se, että tarjoaa yöpaikkaa jos vanhemmat haluaa lähteä radalle. Tuskin olisitte puolesta loukkaantuneet, jos olisi hyvällä suomen kielellä kirjoitettu
      Jotain rajaa nyt, kaikki kritiikki ei ole loukkaantumista

      Lainaa

    32. Tulos: +53 (57 ääntä)
      Neiti Knatterton: Nyt kiinnostaa: onko kellään tietoa, miten uusi on lastenhoitajan “tuore rikosrekisteriote”? Omaa lasta hoitaisin varmaankin aina itse, ja käytäis baarissa sen isän kanssa vuorotellen. Missä nää isät muuten oikein on, kun pelkästään äidit tarvitsevat lapsenvahteja? Aika 1800-lukulaista.
      Jos viitsin baariin ollenkaan niin se on puoliskon kanssa: ei yksinäinen tuoppi ole mikään ilo,ja kaveriporukan kanssa hilluminen aamuneljään on tässä elämänvaiheessa historiaa. Jos tapaisin ja tykkäisin tyypistä niin ihan hyvin voisin palkata- tenttipreppaukseen täydellinen suomenkieli on välttämätöntä, vaipanvaihtoon, hedelmäntarjoiluun ja muumien katsomiseen nuhteeton tausta ja ymmärrettävä suomi riittää. Sitäkin arvostaisin että töitä ollaan hakemassa heti eikä vasta sitten kun jokainen verbi taipuu täydellisesti tai jotain osoitetaan sossusta; tekemisen meininki. Mutta onhan täällä helmetkin, ehkä tämä on katsottu siihen.

      Lainaa

    33. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Nimimerkki: Huumausainerikosmerkintä ei automaattisesti estä työpaikan saamista. Toki selityksiä tilanne vaatii. Joskus, jos merkintä on useiden vuosien takaa, esim. riippuvuuteen on saanut apua ja huumausaineista on pysynyt erossa, se saattaa olla jopa etu työnsaannissa. Tarkoitan tilanteita, joissa työhön kuuluu olennaisesti [...]
      Käytöstä aiheutunut H-merkintä poistuu kyllä suht' nopsaan, jopa vuodessa, koska se on vakavuusasteeltaan vain sakotettava rikos. Tällöin se on voinut hyvinkin poistua esim. vieroituksen ja sitä seuranneen muun kuntoutuksen päätyttyä, eikä pelkkä käyttö saa merkintää säilymään montaa vuotta. Pitää olla suurten määrien hallussapito, välittäminen tmv. rankempi rike, jotta merkintä jäisi voimaan edes 5-10 vuodeksi. Kokemushistoria ja onnistunut vieroittuminen vuosia takaperin voivat olla työhaastattelussa mielenkiintoinen "mauste" ja antaa osviittaa työnhakijan perspektiivin laajuudesta, mutta voimassaoleva H-merkintä vaatii muitakin selvityksiä kuin vain omat puheet, ja ainakin se tuppaa keskeyttämään SoTe-opinnot. SoTe-alan opiskelijoiden joukossa on kyllä niitäkin, joilla on huumausaineen käyttöhistoriaa, mutta moisissa tapauksissa rike on jo vähintään toista vuotta vanha ja toimintakyvyn on arvioitu palautuneen kuntoutuksessa sille tasolle, että opinnot on katsottu mahdollisiksi, ja tämä moniammatillisen tahon arvio on annettu ilmi oppilaitokselle. Tuskin hakija saisi siis mitään esim. puoli vuotta vanhalla H-merkinnällä.

      Lainaa

    34. Tulos: +42 (42 ääntä)
      Neiti Knatterton: Nyt kiinnostaa: onko kellään tietoa, miten uusi on lastenhoitajan “tuore rikosrekisteriote”?
      Työnhaun yhteydessä toimitettava ote ei saa olla yli 6 kk vanha.

      Lainaa

    35. jukkapalmu 7.2.2019 18:37
      Tulos: -12 (26 ääntä)
      JMH: Holy shit! Tuo lastenhoitoilmoitus on TOSI PELOTTAVA.
      Se on poistettu sieltä jo, että nuku rauhassa :D Yks mikä on tosi hämmentävää on se, että sillä oli toinen ilmoitus mikä oli ihan sujuvaa suomea.

      Lainaa

    36. Nimimerkki 7.2.2019 21:31
      Tulos: +4 (10 ääntä)
      Hihi: Käytöstä aiheutunut H-merkintä poistuu kyllä suht’ nopsaan, jopa vuodessa, koska se on vakavuusasteeltaan vain sakotettava rikos. Tällöin se on voinut hyvinkin poistua esim. vieroituksen ja sitä seuranneen muun kuntoutuksen päätyttyä, eikä pelkkä käyttö saa merkintää säilymään montaa vuotta. Pitää olla suurten määrien [...]
      Rikostaustaotteessahan (siinä lakisääteisessä, joka toimitetaan työnantajalle, jos työ sisältää olelllisesti tai jatkuvasti lasten kanssa työskentelyä) ei edes näy ne merkinnät, joista suurin mahdollinen tuomio on alle vuoden ehdotonta (vai ehdollista?), eli ihan kaikki käyttörikokset eivät sinne asti päädykään.

      Lainaa

    37. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Teemun kanssa samoilla linjoilla, hämmennyin, mutta sit tarkistin ryhmän nimen.

      Lainaa

    38. Epäpoliitikko 7.2.2019 22:13
      Tulos: -32 (38 ääntä)
      Neiti Knatterton: Nyt kiinnostaa: onko kellään tietoa, miten uusi on lastenhoitajan “tuore rikosrekisteriote”? Omaa lasta hoitaisin varmaankin aina itse, ja käytäis baarissa sen isän kanssa vuorotellen. Missä nää isät muuten oikein on, kun pelkästään äidit tarvitsevat lapsenvahteja? Aika 1800-lukulaista.
      Neiti Knatterton: Nyt kiinnostaa: onko kellään tietoa, miten uusi on lastenhoitajan “tuore rikosrekisteriote”? Omaa lasta hoitaisin varmaankin aina itse, ja käytäis baarissa sen isän kanssa vuorotellen. Missä nää isät muuten oikein on, kun pelkästään äidit tarvitsevat lapsenvahteja? Aika 1800-lukulaista.
      Rakastavat yh-isät ovat lasten kanssa kotona. Sen sijaan yh-äideille lapset ovat rasite, mutta ovat sen verran vastuuntuntoisia, että hankkivat lapsenvahdin. Aika 1800-lukuista?

      Lainaa

    39. Tulos: +14 (38 ääntä)
      Hihi: Tuoretta rikostaustaotetta (tunnetaan myös rikosrekisteriotteen nimikkeellä) vaaditaan ammatilliseen työskentelyyn lasten kanssa, ihan lain nimessä. Esim. huumausainemerkintä estää käytännössä työpaikan saamisen (itsestäänselvistä syistä). Se tulee ottaa omatoimisesti ulkomaille, jos sieltä hakee töitä, joten ei mikään ihme että ote “sattuu” löytymään ulkomaalaistaustaiselta.
      En tosin näe mitään itsestäänselvää siinä, että huumausainemerkintä estää työskentelyn lasten kanssa. Eihän kyseinen merkintä välttämättä tarkoita, että rännität päivät pitkät, vaan olet esimerkiksi huonolla tuurilla saanut joku viikonloppu sakot kun olet poltellut pilveä. Eihän baarissa käynnistäkään keneltäkään työpaikkaa evätä

      Lainaa

    40. Ihmettelen vaan 8.2.2019 9:57
      Tulos: -32 (36 ääntä)
      Lapsi oppia hoono soomi.

      Lainaa

    41. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Hannalle tiedoksi, kerroin on 12,5 — ei 12.

      Lainaa

    42. Tulos: +12 (20 ääntä)
      Juomari: Hienoa että rikosrekisteri sentään löytyy, en minkään poliisia pelkäävän vellihousun käsiin lastani antaisikaan.
      Ilmoittaja puhui rikosrekisteriotteesta. Rikosrekisteriote on eri asia kuin rikosrekisteri. Minäkin olen hakenut poliisilta rikosrekisteriotteen kun työskentelin lasten kanssa. Siitä näkee ettei rikosrekisteriä nimenomaan ole. En osaa selittää, katso itse rikosrekisteriote

      Lainaa

    43. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Piupali: Kaikenlaiset meikinpoisto- ja pyllypyyhkeet ovat turhakkeita. Roskaa mitä ei voi kierrättää.
      Kierrätätkö sinä sitten vaikka vessapaperia? Vanupuikkoja? Vanulappuja?

      Lainaa

    44. Tulos: +24 (24 ääntä)
      Neiti Knatterton: Nyt kiinnostaa: onko kellään tietoa, miten uusi on lastenhoitajan “tuore rikosrekisteriote”? Omaa lasta hoitaisin varmaankin aina itse, ja käytäis baarissa sen isän kanssa vuorotellen. Missä nää isät muuten oikein on, kun pelkästään äidit tarvitsevat lapsenvahteja? Aika 1800-lukulaista.
      Jospa äiti haluaa mennä tuulettumaan isän kanssa yhdessä? Tai jospa äiti on yh?

      Lainaa

    45. Tulos: -8 (10 ääntä)
      : RikosrekisteriOTE eli todennäköisesti todiste ettei rikostaustaa ole. En näe tässä mitään ”mokaa”. Huono suomenkielentaito ei ole syy olla etsimättä oma-aloitteisesti töitä.
      Mutta se saattaa vaikeuttaa työn löytymistä.

      Lainaa

    46. Tulos: +2 (14 ääntä)
      Juomari: Hienoa että rikosrekisteri sentään löytyy, en minkään poliisia pelkäävän vellihousun käsiin lastani antaisikaan.
      Rikosrekisteri ja rikosrekisteriote ovat kaksi aivan eri asiaa *wink wink* Tässä varmaan haettiin sitä että hän voi todistaa että on puhdas rekisteri

      Lainaa

    47. Neiti Knatterton 10.2.2019 18:17
      Tulos: +16 (22 ääntä)
      Lanttu: Jospa äiti haluaa mennä tuulettumaan isän kanssa yhdessä? Tai jospa äiti on yh?
      Miksiköhän isät eivät paljon huutele lastenvahdin tarvetta? Johtuukohan siitä, että isyys on melko tuore keksintö? Oma isäni ei laittanut tikkua ristiin, kun äitini oli pari päivää sairaalassa: isoäiti tuli meille asumaan meitä lapsia kaitsemaan. Minun isosiskoni soittaa joskus perjantaisin kaikki tutut ja sukulaiset läpi, kun hän hakee lapsenvahtia. Sitten hän hakee lapsenpiian kotiinsa, maksaa tälle ja pääsee lähtemään ravintolaan. Lapsen isä lähtee aina jo aiemmin rientoihinsa, häntä ei lapsenhoito stressaa.

      Lainaa

    48. asdfasdfasdf 11.2.2019 8:19
      Tulos: +15 (15 ääntä)
      : RikosrekisteriOTE eli todennäköisesti todiste ettei rikostaustaa ole. En näe tässä mitään ”mokaa”. Huono suomenkielentaito ei ole syy olla etsimättä oma-aloitteisesti töitä.
      Niin niin mut kun kato jos hei matumamu yrittää etsiä töitä niin ei sekään rasisteille kelpaa.

      Lainaa

    49. Tulos: -12 (12 ääntä)
      Ruuti: Kyllä, isot peukut näille! Kävi vähän aika sitten tropiikissa niin, että repun pikkutaskussa puolillaan ollut salmiakkirasia tyhjeni sinne ja helteessä lähmäsi kaiken sisällön sieltä. Hetken koin epätoivoa, mutta meikinpoistopyyhkeillä tavarat ja tasku putsaantui mainiosti.
      Eikö tropiikissa tunnettu nyrkkipyykkiä?

      Lainaa

    50. Zepi Sveitsistä 13.2.2019 7:37
      Tulos: -16 (16 ääntä)
      Ruuti: Kyllä, isot peukut näille! Kävi vähän aika sitten tropiikissa niin, että repun pikkutaskussa puolillaan ollut salmiakkirasia tyhjeni sinne ja helteessä lähmäsi kaiken sisällön sieltä. Hetken koin epätoivoa, mutta meikinpoistopyyhkeillä tavarat ja tasku putsaantui mainiosti.
      Mitä sinne tavaraan sitten oli mennyt? Repussa oli salmiakkia mutta en nyt millään keksi mikä tavarasi sotki?

      Lainaa

    51. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Olisikohan kyse inhimmillisestä erehdyksestä. Minä luin tuon ekan mokan ilman ote-sanaa. Luin ilmoituksen uudestaan, kun täällä alettiin puhumaan rikosrekisteriotteesta. Ja vasta oikein tarkkaan lukemalla luin kerralla oikein.

      Lainaa

    52. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Jonttufantti: Ensimmäisen moka on se ettei Feissarimokien ylläpijät tiedä mikä on rikosrekisteriote?
      Aika metaa. Mihin vois lähettää feissarimoka -mokia?

      Lainaa

    53. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Lol: Kierrätätkö sinä sitten vaikka vessapaperia? Vanupuikkoja? Vanulappuja?
      Kesto"vanu"lappuja myydään esimerkiksi ommeltuina ja virkattuina, korvien puhdistukseen löytyy oma tuote, meikin korjailu onnistuu vaikkapa meikinpoistoon tarkoitetun mikrokuituisen liinan kulmalla tai puutikkuun voi pyöräyttää vain hieman vanua päähän, ja usko tai älä mutta on myös ihmisiä jotka vessapaperin sijaan käyttävät käsisuihkua ja pyyhettä! Vaikka ei käyttäisi edellä mainituista mitään niin säästö se on pienikin säästö myös luontoa kohtaan. Etenkin kun kyse oli kosteuspyyhkeillä siivoamisesta. Se jos joku on idioottimaista ja uusavutonta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: harjaus, koirat, palkka, verot, vuositulot, veroprosentti, lastenvahti, lapsenvahti, lastenhoitaja, pöheikkö, kosteuspyyhkeet