Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hanskat tiskillä ja sormi suussa

Kiinasta tilatut sormikkaat eivät vastanneet odotuksia.
Taustatietoja: Hannele on tilannut sormikkaat Kiinasta. Hanskat tiskillä ja sormi suussa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1763 (1781 ääntä)
   Kun et vaan millään voi myöntää olleesi itse väärässä..

   Lainaa

  2. Kumpi ja Kampi 5.2.2019 0:37
   Tulos: +768 (790 ääntä)
   Hannele väittää etteivät muut tajua, muttei tajua että itse ei tajua jutun jujua.

   Lainaa

  3. Tulos: +694 (700 ääntä)
   Hannele puhuu viimeisessä kommentissa itsestään. Joillekin on niin vaikeeta myöntää olleensa väärässä.

   Lainaa

  4. Dramallama 5.2.2019 0:39
   Tulos: +440 (446 ääntä)
   No niin alkaa hävettää se tyhmyys joo. Mutta ei kaikkien suomalaisten, vaan ennemmin niiden jotka pukee hanskat vääriin käsiin.

   Lainaa

  5. Tulos: +476 (480 ääntä)
   Joku herännyt hanskat väärissä käsissä :D

   Lainaa

  6. Tulos: +557 (557 ääntä)
   Jos Hannelella on tavalliset, yksiväriset sormikkaat, miten ihmeessä hän pysyy kärryillä siitä, kumpi hanska menee kumpaan käteen? Olishan se nyt ihan kamalaa, jos menis väärin päin! :P

   Lainaa

  7. Tulos: +233 (281 ääntä)
   Ei oo ihme että wishillä ja aliexpressillä nousee hinnat jatkuvasti kun ihmiset vaatii ihan järjettömistä syistä rahojaan takasin ☹️

   Lainaa

  8. Tulos: +296 (336 ääntä)
   Luulen, että ymmärsin Hannelen pointin. Jos sormikkaat on neulottu niin, että niissä on selkeästi selkäpuoli ja kämmenpuoli, niin ne helposti tuntuvat käsissä inhottavilta eivätkä istu. Mutta harvemmin tuollaisissa neulotuissa sormikkaissa sellaisia saumoja on. Nuo sormikkaat tuskin paljon kahta euroa enempää ovat muutenkaan maksaneet, joten älytöntä vaatia rahojaan takaisin.

   Lainaa

  9. Tulos: +297 (299 ääntä)
   Tulee mieleen yksi asiakas joka vaati tarjoilijalta "vasemman käden haarukkaa" ihan tosissaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +126 (178 ääntä)
   En ymmärrä miksi ihmiset käyttävät Wish:ä. Se on aivan nimensä kukainen, toivotaan toivotaan.

   Lainaa

  11. Tulos: +126 (126 ääntä)
   Kiusallista...

   Lainaa

  12. Tulos: +88 (104 ääntä)
   Hannelen tulee muistaa, että vasen käsi on se, jossa peukalo on oikealla puolella.

   Lainaa

  13. Puhpallura 5.2.2019 2:47
   Tulos: +36 (62 ääntä)
   Aika kamalat. Käytössä kuvalla ei merkitystä. Vaikka onkin oikein.

   Lainaa

  14. Jormakainen 5.2.2019 3:39
   Tulos: +84 (100 ääntä)
   Mitehän tuo eukko päättä kumpi kumihanska tulee kumpaan käteen :D

   Lainaa

  15. Tulos: +266 (268 ääntä)
   Jormakainen: Mitehän tuo eukko päättä kumpi kumihanska tulee kumpaan käteen
   Mites sellainen 100kpl paketti kertakäyttöhanskoja? Siinä kasassa onkin setviminen

   Lainaa

  16. Tulos: +125 (133 ääntä)
   Hannelella on taatusti ollu aika monessa ovessa saranat väärällä puolella.

   Lainaa

  17. Tulos: -252 (278 ääntä)
   Yhtään molempikätistä hanskaa en kyllä vielä ole omistanut, neulottua tai ommeltua.

   Lainaa

  18. Piisamirotta 5.2.2019 6:19
   Tulos: +33 (41 ääntä)
   Tää on ihan niinkun se South Parkin jakso, jossa jahdataan sitä sarjamurhaajaa. Uskomatonta.

   Lainaa

  19. Tulos: +5 (17 ääntä)
   Oh dear..

   Lainaa

  20. Tulos: +262 (266 ääntä)
   Iso Hoo: Yhtään molempikätistä hanskaa en kyllä vielä ole omistanut, neulottua tai ommeltua.
   Sitten et vain ole ostanut tai saanut niitä kaupan ohuimpia ja halvimpia sormikkaita, ne on järjestään molempikätisiä.

   Lainaa

  21. Tulos: +95 (99 ääntä)
   Jotkut villasormikkaat juuri menevät juuri niin päin käteen kuin miltä itsestä tuntuu, eikä oikeaa kämmen- ja selkäpuolta ole muun kuin juuri kuvioiden kannalta

   Lainaa

  22. Stnklprvttu 5.2.2019 7:49
   Tulos: +93 (101 ääntä)
   Emppu: Luulen, että ymmärsin Hannelen pointin. Jos sormikkaat on neulottu niin, että niissä on selkeästi selkäpuoli ja kämmenpuoli, niin ne helposti tuntuvat käsissä inhottavilta eivätkä istu. Mutta harvemmin tuollaisissa neulotuissa sormikkaissa sellaisia saumoja on. Nuo sormikkaat tuskin paljon kahta euroa enempää ovat muutenkaan maksaneet, joten älytöntä vaatia rahojaan takaisin.
   Neulotuissa sormikkaissa ei ole istuvuuseroja, etenkään noissa ohuissa, jotka neulotaan putkena. Nahkahansikkaissa on eroa, jopa Hannele huomaisi sen.

   Lainaa

  23. Tulos: +183 (183 ääntä)
   Hannele on raivostuttavan tyhmä. Ja vielä kehtaa nokka pystyssä haukkua muita, oikeassa olevia jotka yrittää vaan auttaa. Saisi lopettaa tuon lässynlässynsä.

   Lainaa

  24. Tulos: +91 (93 ääntä)
   Hannele on kuin mun anoppi.. ei vaan viitsi millään peruuttaa ja myöntää olleensa väärässä :D

   Lainaa

  25. Esa Lindqvist 5.2.2019 9:23
   Tulos: +74 (76 ääntä)
   On kyllä ärsyttävän tyhmä ihminen.

   Lainaa

  26. Tulos: +184 (196 ääntä)
   "Tilasin Kiinasta 0,68 euron hintaiset hanskat, nyt ulisen somessa kun en osaa käyttää niitä." Paljonko paloi lentobensaa että saatiin tämäkin tilaus toimitettua?

   Lainaa

  27. Tulos: -28 (78 ääntä)
   Just oli yhdessä koiraryhmässä samanlainen vänkääjä, joka ei ymmärtänyt mitenkään, että omistaja on vastuussa koirastaan eikä koira saa purra ketään. Oli kuulemma uhrin syy jos kiusaa koiraa. Ja juuri tuo "te ootte tyhmiä kun ette tajua, jaksa tälläistä vänkäämistä kun asia ei etene mihinkään!"

   Lainaa

  28. yli opisto hörhö 5.2.2019 10:38
   Tulos: +105 (107 ääntä)
   Vaatii kyllä taitoa ettei näe noissa kahdessa kuvassa mitään eroa eikä ymmärrä että itsellä on hanskat väärissä käsissä. Siis ei siinä, aivopierujahan sattuu itsekullekin, mutta tuollakin oli kymmenisen ihmistä jotka kertoivat että Hannele tekee jtn väärin eikä hällä silti luetunymmärtäminen toimi sen vertaa.

   Lainaa

  29. jukkapalmu 5.2.2019 10:40
   Tulos: +56 (62 ääntä)
   Tuli mieleen Ikean aprillipila muutaman vuoden takaa: http://cdn.campaignbrief.com/wa/assets_c/2012/04/IKEA%20Allen%20Key-thumb-300x409-71699.jpg

   Lainaa

  30. Tulos: +70 (72 ääntä)
   Iso Hoo: Yhtään molempikätistä hanskaa en kyllä vielä ole omistanut, neulottua tai ommeltua.
   Ommelluissa käsineissä on yleensä peukalo erillinen kappale ja se on enemmän jommalla kummalla puolella hanskaa. Näin myös usein esimerkiksi mummojen kutomissa tumpuissa. Sen sijaan halvat aikuisten neulekäsineet sekä useimmat lasten vastaavat ovat identtisiä molemmin päin: https://m2.hm.com/m/fi_fi/productpage.0233091022.html Ja niitä voi pitää ihan kummassa kädessä vain.

   Lainaa

  31. Tulos: -2 (56 ääntä)
   S: Hannele on tyhmä –> suomalaiset ovat tyhmiä. Noin persut kai järkeilevät.
   Sellaiset paremman ihmisen olkiukkoilut sieltä.

   Lainaa

  32. Kirjautuminen epäonnistui 5.2.2019 11:54
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   Emppu: Luulen, että ymmärsin Hannelen pointin. Jos sormikkaat on neulottu niin, että niissä on selkeästi selkäpuoli ja kämmenpuoli, niin ne helposti tuntuvat käsissä inhottavilta eivätkä istu. Mutta harvemmin tuollaisissa neulotuissa sormikkaissa sellaisia saumoja on. Nuo sormikkaat tuskin paljon kahta euroa enempää ovat muutenkaan maksaneet, joten älytöntä vaatia rahojaan takaisin.
   Krääsäpuotien toiminta perustuu juuri siihen, että ihmiset eivät jaksa valittaa. Jos ihmiset eivät hyväksyisi väärää ja luokatonta kamaa, eivät ne kauaa pystyssä pysyisi. Itse palautan kyllä kauppaan huonot tuotteet, esim. jos vaate nukkaantuu ekassa pesussa. Vaikka se olisikin ollut halpa. Minusta on väärin tuhlata luonnonvaroja surkeisiin valetavaroihin, jotka vain päätyvät saman tien roskiin.

   Lainaa

  33. Tulos: +111 (115 ääntä)
   Aurora: Hannele on raivostuttavan tyhmä. Ja vielä kehtaa nokka pystyssä haukkua muita, oikeassa olevia jotka yrittää vaan auttaa. Saisi lopettaa tuon lässynlässynsä.
   Ns Dunning-Kruger-ilmiö toimii juuri näin - tyhmimmät ovat kaikkein varmimpia omasta viisaudestaan, koska heillä ei ole tarvittavaa ymmärrystä tajutakseen kuinka tyhmiä ovat

   Lainaa

  34. Tulos: +78 (86 ääntä)
   Pöljä: Just oli yhdessä koiraryhmässä samanlainen vänkääjä, joka ei ymmärtänyt mitenkään, että omistaja on vastuussa koirastaan eikä koira saa purra ketään. Oli kuulemma uhrin syy jos kiusaa koiraa. Ja juuri tuo “te ootte tyhmiä kun ette tajua, jaksa tälläistä vänkäämistä kun asia ei etene mihinkään!”
   Taidan olla samassa ryhmässä ja musta tuntuu ettei porukka vaan tajunnut sitä pointtia mikä siinä oli vaikka monta kertaa sanottiin. Jos tahallasi härnäät eläintä ja se puree niin miten se on omistajan vika?

   Lainaa

  35. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Mokaan sen verran että tuohon vastaukseksi tuli kyllä mahtavia esimerkkejä muistakin esineistä mistä kannattaa pyytää hyvitystä jos joku on "väärin päin."

   Lainaa

  36. Tulos: +60 (70 ääntä)
   Ni.: Ei oo ihme että wishillä ja aliexpressillä nousee hinnat jatkuvasti kun ihmiset vaatii ihan järjettömistä syistä rahojaan takasin ☹️
   Toivotaan että nousisivat oikein urakalla. Maailmassa on muutenkin se ongelma että kaikkea kamaa myydään vaan yksinkertaisesti ihan liian halvalla verrattuna sen aiheuttamaan kestämättömään kuormittavuuteen. Jos olisi määritelty minimihinta eri tavaroille, ei voisi ostaa sitä halvinta pskaa joka tehdään halvimmista ja usein haitallisista materiaaleista ilman mitään havaintoa niiden alkuperästä ja missä oloissa ne on kasattu eikä minkäänlaista kiinnostusta huollettavuuden tai uudelleenkäytön/kierrättämisen puoleen. Minimihinta johtaisi siihen että wishit sun muut tigerin lokasuoltamot joutuisivat nostamaan hintojaan ja huomaamaan ettei kukaan enää ostakaan heiltä vaan laadukkaammalta samanhintaiselta toimittajalta. Tämä johtaa siihen että halpismerkkienkin täytyisi skarpata tai laittaa lappu luukulle. En jaksa kaikkia perusteita edes kirjoittaa, saati että joku jaksaisi niitä lukea mutta oli hankala lopettaa kun sormet lähti suoltamaan lauseita. Anttteeexxx.

   Lainaa

  37. Tulos: +18 (44 ääntä)
   Juunas: “Tilasin Kiinasta 0,68 euron hintaiset hanskat, nyt ulisen somessa kun en osaa käyttää niitä.” Paljonko paloi lentobensaa että saatiin tämäkin tilaus toimitettua?
   Veikkaan että ei sitä 50gramman pakettia omalla koneella tänne lennätetty joten polttoainetta meni vähemmän ylimääräistä kuin tyypin kohdalla joka joi oluen juuri ennen lentoon lähtöä. Anteeksi oli pakko saivarrella vaikka ymmärsin pointin.

   Lainaa

  38. Tulos: -20 (66 ääntä)
   Tikru: Taidan olla samassa ryhmässä ja musta tuntuu ettei porukka vaan tajunnut sitä pointtia mikä siinä oli vaikka monta kertaa sanottiin. Jos tahallasi härnäät eläintä ja se puree niin miten se on omistajan vika?
   Miksi omistaja antaa tämän tapahtua? Onko omistaja jotenkin holhouksen alainen kun ei kykene puuttumaan tilanteeseen TAI jättää koiran oman onnensa nojaan? Minulla on kokemusta agressiivisista koirista ja se on minun vastuullani etteivät koirat pureksi ihmisiä. Jos ihminen kiusaa koiraani, puutun siihen tilanteeseen. Suokaa anteeksi miinustajat, mutta en ymmärrä teitä. Ei siitä kiusaamisesta saati koiran puremasta nauti yhtään kukaan, joten en halua sellaista tapahtuvankaan. Enkä haluaisi teitä naapuriini jos se on ihan ok antaa koiran hyökkäillä toisten kimppuun.

   Lainaa

  39. Tulos: +9 (61 ääntä)
   Tikru: Taidan olla samassa ryhmässä ja musta tuntuu ettei porukka vaan tajunnut sitä pointtia mikä siinä oli vaikka monta kertaa sanottiin. Jos tahallasi härnäät eläintä ja se puree niin miten se on omistajan vika?
   Omistaja on vastuussa siitä koirastaan ja sen tekimisistä. Jos omistaja ei ole puuttunut tilanteeseen ja opastanut härnääjää käyttäytymään oikein, eikä myöskään ole poistunut koiran kanssa tilanteesta, niin kyllä se omistaja silloin on väärin toiminut. Eipä se härnääjäkään ihan penaalin terävin kynä ole ollut, mutta viime kädessä omistaja vastaa koirastaan, sen tekemisistä ja hyvinvoinnista.

   Lainaa

  40. Tulos: +46 (48 ääntä)
   "Nyt alkaa jo hävettää suomalaisten tyhmyys" Jos kielitaitoa riittäis, Hannele vois käydä samaa keskustelua minkä tahansa maalaisen kanssa ja tulis joka kerta sama lopputulos, paitsi muutaman yhtä älykkään kanssa. Sit alkaiskin jo hävettää kun koko maailma on noin tyhmä!

   Lainaa

  41. Tulos: -26 (44 ääntä)
   Onkohan Hannelella ajokortti, ja jos on, niin missähän mielisairaalassa sen ajokoulun opettaja mahtaa olla?

   Lainaa

  42. Nörri Hakanen 5.2.2019 22:56
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Joo, Hannele, voi oilla ihan hyvä aika mennä nukkumaan nyt.

   Lainaa

  43. Tulos: +32 (48 ääntä)
   Pöljä: Miksi omistaja antaa tämän tapahtua? [...]
   Katsos kun koiraa, niinkuin kakaroitakaan ei voi vahtia 24/7 15 vuoden ajan. Helpostihan se kakara sitä koiraa härnää jossain nurkan takana. Voin sanoa kokemuksesta. Kakarana härnäsin mummon kissaa ja kyllä se sitte näytti lopulta että ei kannata. Voin sanoa että sen jälkeen en oo yhtäkään elukkaa kiusannu tuohon pisteeseen. Saattaa siis olla ihan hyväkin jos elukka tekee sille idiootille jotain joka sitä kiusaa. Saattais jopa oppia jotain. Moni ei opi kuin kantapään kautta.

   Lainaa

  44. Tulos: -63 (75 ääntä)
   Peeke: Toivotaan että nousisivat oikein urakalla. Maailmassa on muutenkin se ongelma että kaikkea kamaa myydään vaan yksinkertaisesti ihan liian halvalla verrattuna sen aiheuttamaan kestämättömään kuormittavuuteen. Jos olisi määritelty minimihinta eri tavaroille, ei voisi ostaa sitä halvinta pskaa joka tehdään halvimmista [...]
   Iso kokosena en löydä koskaan niitä vaatteita kierrätettynä omassa koossa joita oikeesti tarvitsen. Ja jos saan kiinasta saman 15e kuin suomesta 60e säästän rahaa, kaikki meistä kun ei ole kultalusikka perseessä syntyneitä "pelastetaan maailma sillä et ostetaan vaan käytettyä ja syödään pupun ruokaa" ajattelijoita kuten sinä

   Lainaa

  45. Tulos: +46 (56 ääntä)
   tiril: Omistaja on vastuussa siitä koirastaan ja sen tekimisistä. Jos omistaja ei ole puuttunut tilanteeseen ja opastanut härnääjää käyttäytymään oikein, eikä myöskään ole poistunut koiran kanssa tilanteesta, niin kyllä se omistaja silloin on väärin toiminut. Eipä se härnääjäkään ihan penaalin terävin kynä ole ollut, mutta viime kädessä omistaja vastaa koirastaan, sen tekemisistä ja hyvinvoinnista.
   "Älä silitä sitä koiraa se voi purra. Usko nyt!" "Ei noin söpö voi ..." "Räyh!". Kenen vika?

   Lainaa

  46. Kummallista 6.2.2019 7:58
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Joo o.. omapäinen saa olla, mutta omapäisyys vielä silloin kun olet jo hävinnyt.. Silloin lähempänä oikeaa nimitystä on idiootti. Ei urhea, rohkea, sinnikäs tai viisas vaan ihan rehellinen idiootti.

   Lainaa

  47. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Yleensä jos ihminen on tyhmä, niin hän on niin tyhmä ettei tajua olevansa tyhmä.

   Lainaa

  48. Tulos: +34 (46 ääntä)
   Pöljä: Just oli yhdessä koiraryhmässä samanlainen vänkääjä, joka ei ymmärtänyt mitenkään, että omistaja on vastuussa koirastaan eikä koira saa purra ketään. Oli kuulemma uhrin syy jos kiusaa koiraa. Ja juuri tuo “te ootte tyhmiä kun ette tajua, jaksa tälläistä vänkäämistä kun asia ei etene mihinkään!”
   Onhan se nyt kiusaajan vika jos kiusaa koiraa niin, että saa koiran puremaan. Pöljä.

   Lainaa

  49. Tulos: -11 (41 ääntä)
   En tiedä, kumpi skenaarioista on surullisempi: se, että Hannele ei aidosti ymmärrä olevansa väärässä, vai se, että hän tajuaa, muttei myönnä sitä. Ja koira-asiaan sen verran, että jos näen jonkun kiusaavan koiraani, puutun asiaan. Jos en ole näkemässä kun joku kiusaa koiraani ja se puree, niin mistä voin edes sanoa kiusaajan kiusanneen? Hänkö tunnustaa? Tuskin. Koiranomistajalla on aina vastuu. Jos ette voi suojella koiraanne riittävästi kiusaajilta, niin älkää hankkiko koiraa.

   Lainaa

  50. Tulos: -8 (32 ääntä)
   Okkemo: Iso kokosena en löydä koskaan niitä vaatteita kierrätettynä omassa koossa joita oikeesti tarvitsen. Ja jos saan kiinasta saman 15e kuin suomesta 60e säästän rahaa, kaikki meistä kun ei ole kultalusikka perseessä syntyneitä “pelastetaan maailma sillä et ostetaan vaan käytettyä ja syödään pupun ruokaa” ajattelijoita kuten sinä
   Ehkä säkin löytäisit sopivan kokoisia kierrätettyjä vaatteita jos söisit sitä pupun ruokaa.
   jn: Ja koira-asiaan sen verran, että jos näen jonkun kiusaavan koiraani, puutun asiaan. Jos en ole näkemässä kun joku kiusaa koiraani ja se puree, niin mistä voin edes sanoa [...]
   Samalla logiikalla sopii jättää ne mahdollisesti kiusattavaksi tai kiusaajiksi tulevat kakarat hankkimatta. Voi sitten rauhassa hankkia sen koiran

   Lainaa

  51. Tulos: +24 (40 ääntä)
   Okkemo: Iso kokosena en löydä koskaan niitä vaatteita kierrätettynä omassa koossa joita oikeesti tarvitsen. Ja jos saan kiinasta saman 15e kuin suomesta 60e säästän rahaa, kaikki meistä kun ei ole kultalusikka perseessä syntyneitä “pelastetaan maailma sillä et ostetaan vaan käytettyä ja syödään pupun ruokaa” ajattelijoita kuten sinä
   Mielipiteeni saattoi avistuksen hipaista herkkää kohtaasi. Henkilökohtainen harmistumisesi saattoi tekstiäsi värittää tahattoman komiikan puolelle, mutta vastaillaan nyt silti. En missään kohtaa tekstiäni kehoittanut lihattomaan ruokavalioon (johon oletettavasti ”pupun ruoalla” viittaat), enkä myöskään ostamaan tavaraa käytettynä. Ikävä tosiasia on että juuri se porukka joka välittämättä mistä tavara tulee ja sitä eniten halvalla hamstraa, on se sama porukka joka ei ymmärrä miksi se on haitallista eikä keksi miten muuten heillä olisi mahdollisuuksia ylipäätään yhtään mitään ostaa. Toivottavasti sinua kiinnostaa onko tavarasi koko hankintaketjun aikana käytetty esim lapsityövoimaa tai muita ihmisarvoa halventavia toimenpiteitä, tai onko tuotteittesi materiaalit allergisoivia tai pahimmillaan esim syöpää aiheuttavia. Nämä esimerkit eivät ole mitään dystopiaa, vaan silkkaa realismia isossa osassa maailmaa josta juuri tuo krääsä saa alkunsa. Saat ihan vastaavat isot rytkysi varmasti myös ihan tai lähes yhtä halvalla hankittua vaikka suomalaisista marketeista jos et enempää selvitystyötä jaksa tehdä. Ne ovat ainakin lähtökohtaisesti vastuullisempia toimijoita kuin halvimmalla netistä myyvät kioskit. Ainiin ja juu, en ole kultalusikka takapuolessa syntynyt.

   Lainaa

  52. Tulos: -28 (38 ääntä)
   Eihän Hannele ole väärässä. Jos sä käännät noi hanskat nurin päin niin kissa katsoo yhä pikkurillin suuntaan jolloin pesä on eri puolella. Väärin suunnitellut hanskat.

   Lainaa

  53. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Pöljä: Just oli yhdessä koiraryhmässä samanlainen vänkääjä, joka ei ymmärtänyt mitenkään, että omistaja on vastuussa koirastaan eikä koira saa purra ketään. Oli kuulemma uhrin syy jos kiusaa koiraa. Ja juuri tuo “te ootte tyhmiä kun ette tajua, jaksa tälläistä vänkäämistä kun asia ei etene mihinkään!”
   Kirjautuminen epäonnistui: Krääsäpuotien toiminta perustuu juuri siihen, että ihmiset eivät jaksa valittaa. Jos ihmiset eivät hyväksyisi väärää ja luokatonta kamaa, eivät ne kauaa pystyssä pysyisi. Itse palautan kyllä kauppaan huonot tuotteet, esim. jos vaate nukkaantuu ekassa pesussa. Vaikka se olisikin ollut halpa. Minusta on väärin tuhlata [...]
   Eli siis ostat halvan vaatteen ( olettaen, että se on hyvä, jota se todennäköisesti ei ole) ja samalla kritisoit halpoja tuotteita, koska niihin tuhlataan luonnonvaroja?

   Lainaa

  54. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Petkele: En ymmärrä miksi ihmiset käyttävät Wish:ä. Se on aivan nimensä kukainen, toivotaan toivotaan.
   Ei sieltä pelkkää Kiinakamaa tilata, olen tilannut myös Virosta ja Briteistä ja hyvin mennyt wishin kautta.

   Lainaa

  55. Kiinnostaa kyllä 7.2.2019 17:38
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Onkohan Hannelelle koskaan käynyt niin että paketissa on kaksi väärän jalan kenkää tms.?

   Lainaa

  56. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Hannele on löytänyt uuden ulottuvuuden tyhmyydestä.

   Lainaa

  57. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Okkemo: Iso kokosena en löydä koskaan niitä vaatteita kierrätettynä omassa koossa joita oikeesti tarvitsen. Ja jos saan kiinasta saman 15e kuin suomesta 60e säästän rahaa, kaikki meistä kun ei ole kultalusikka perseessä syntyneitä “pelastetaan maailma sillä et ostetaan vaan käytettyä ja syödään pupun ruokaa” ajattelijoita kuten sinä
   Tuota noin,kyllä minun siskoni,joka on isokokoinen nainen löytää vaatteita ihan siedettävään hintaan Suomestakin, kun menee vain oikeaan liikkeeseen. Ei koko eikä hinta ole hybä tekosyy tilata roskaa Wishistä. Itse olen opiskelija ja opiskelijabudjetilla mennään, ja silti mielummin ostan kallista ja kestävää kuin tilaan netistä jotain mystistä kympillä.

   Lainaa

  58. Tulos: +8 (18 ääntä)
   Okkemo: Iso kokosena en löydä koskaan niitä vaatteita kierrätettynä omassa koossa joita oikeesti tarvitsen. Ja jos saan kiinasta saman 15e kuin suomesta 60e säästän rahaa, kaikki meistä kun ei ole kultalusikka perseessä syntyneitä “pelastetaan maailma sillä et ostetaan vaan käytettyä ja syödään pupun ruokaa” ajattelijoita kuten sinä
   Voi ei, yli 20 tai jopa yli 50 euroa joihinkin vaatteisiin? Tämähän ei ole realiteetti valtaosalle suomalaisista köyhät mukaan lukien, ei suinkaan. :D Esim. peruslaadukkaat housut ovat kaikille aikuisille helposti sen 50-70 euroa, ja hyvän talvitakin hinta yltää sataseen. Silti opiskelijallakin on tarvittaessa varaa niihin vielä kirjaostostenkin jälkeen, kunhan osaa priorisoida menonsa edes jotenkuten. Olisiko teidän arvon isokokoisen korkea aika kasvaa isoksi myös korvien välistä? Itsekin olen isokokoinen ja matalatuloinen, vaan jollain ihmeen kaupalla minulla ei ole tarvetta tilata sukkapariakaan Kiinasta.

   Lainaa

  59. Hanska Tuntia 11.2.2019 18:00
   Tulos: -24 (28 ääntä)
   Stnklprvttu: Neulotuissa sormikkaissa ei ole istuvuuseroja, etenkään noissa ohuissa, jotka neulotaan putkena. Nahkahansikkaissa on eroa, jopa Hannele huomaisi sen.
   En ole koskaan kyllä nähnyt sormikkaita, joissa molempien käsien sormikas olisi samanlainen. Sehän kiristäisi peukaloa. Jos et ole huomannut, niin etukäpälissäsi peukalo on kiinni siellä kämmenpuolella ja eri päin molemmissa käsissä (tai mistä minä tiedän, ehkä sinulla on ihan poikkeavat kädet :). Ehkä toimisi jos se tumppu olisi niin ylisuuri että sitä ei huomaa. Sitten huomaa kyllä sen, että onpas ihan liian iso sormikas.
   Jösses: Eihän Hannele ole väärässä. Jos sä käännät noi hanskat nurin päin niin kissa katsoo yhä pikkurillin suuntaan jolloin pesä on eri puolella. Väärin suunnitellut hanskat.
   Lisäksi nurja puoli ei todellakaan näytä siltä miltä päällyspuoli - vaan nurjalta puolelta.

   Lainaa

  60. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Todennäköisesti tyhmin ihminen jonka tiedä planeetalta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sormikkaat, hanskat, Wish, kiina, kissa, kuva, tilaus, reklamaatio, logiikka