Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mustasukkaisen naisystävän kosto

Ikimuistoinen veneretki Turun saaristossa.
Ikimuistoinen veneretki

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 71 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -1600 (1974 ääntä)
      Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.

      Lainaa

    2. Tulos: +1484 (1514 ääntä)
      Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
      Itse asiassa Jori vastasi alkuperäiseen aloitukseen jotakuinkin noin, mikä johti "mitä, miten, kerro lisää" -tyylisiin kommentteihin. Myöhemmin yleisön pyynnöstä tuli vasta koko tarina.

      Lainaa

    3. Tulos: +1884 (1936 ääntä)
      Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
      Itse ainakin luin mielenkiinnolla läpi, kiva kun on välillä hyvinkirjoitettu tarina täällä.

      Lainaa

    4. Tulos: +728 (788 ääntä)
      Helli: Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
      Ois jääny hurja tarina kuulematta! Tarinan opetus: älä lähde veneellä kahdestaan Niina-nimisten henkilöiden kanssa.

      Lainaa

    5. Tulos: +763 (809 ääntä)
      Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
      Olihan tarina pitkä, mutta mielenkiintoinen ja elävästi kirjoitettu. Silti välttäen kaikki ärsyttävät kiertoilmaukset ja jonninjoutavuudet ja sen sellaiset. Normi facebook-tarinassa meinaan olisi rakennettu se lautta ja purjehdittu sillä kotiin, pari matkalta pelastettua pirkkoa kyydissä.

      Lainaa

    6. Tulos: +1284 (1294 ääntä)
      Millähän Niina kuvitteli miehen saaresta liftanneen kotiin ja töihin? Toivottavasti tuli edes joku syyte niskaan.

      Lainaa

    7. Tulos: +989 (1011 ääntä)
      Säälin sitä miesraukkaa, jonka kanssa Niina nykyisin on. Kaikkea hyvää Jorille.

      Lainaa

    8. pinkki puudeli 21.2.2019 1:48
      Tulos: -329 (505 ääntä)
      ….: Säälin sitä miesraukkaa, jonka kanssa Niina nykyisin on. Kaikkea hyvää Jorille.
      Suurin osa miehistä on polvet vetelinä juuri tuollaisten pirttihirmujen edessä kuin Nina. Jori on taatusti jo seuraavan öykkäriemännän talutushihnassa. Sitten kitistään aina jälkeenpäin kun ex-muija oli niin kauhea.

      Lainaa

    9. Tulos: +307 (341 ääntä)
      Upea tarina (tän sivun standardeilla)! Nyt alkoi melkein itsekin tehdä mieli ryhtyä saaristo-selviytyjäksi. Pitkästä aikaa tämmöinen inspiroiva, mutta arkisia elementtejä (paska parisuhde, saunominen, vitsikirjan lukeminen paskalla) sisältävä tarina.

      Lainaa

    10. Tulos: +926 (938 ääntä)
      Jori olisi jo Niinan ravintolasekoilun jälkeen voinut toivottaa tälle hyvää loppuelämää. Ei tuollaista lapsellisuutta tarvitse kenenkään jaksaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +222 (282 ääntä)
      Tähän pätee ikivanha viisaus: don't stick your dick in crazy.

      Lainaa

    12. Mikko Ranki 21.2.2019 7:05
      Tulos: +218 (274 ääntä)
      Tästä tarinasta puuttuu ainoastaan se että jatkuiko heidän parisuhde vai ei

      Lainaa

    13. Näintäämenee 21.2.2019 7:06
      Tulos: +547 (557 ääntä)
      Tarinan lopussa selviää, että Nina on ex. Minua jäi nyt vaivaamaan, tuliko hänestä ex välittömästi?

      Lainaa

    14. Tulos: -444 (504 ääntä)
      Miks jokaista tarinaa pitää liioitella ja pitkittää. Vie maun koko jutusta

      Lainaa

    15. Tulos: +193 (275 ääntä)
      Itse olisin lopettanut suhteen tuollaisen mielenterveysongelmaisen kanssa jo aikoja sitten.

      Lainaa

    16. Tulos: -327 (425 ääntä)
      Näintäämenee: Tarinan lopussa selviää, että Nina on ex. Minua jäi nyt vaivaamaan, tuliko hänestä ex välittömästi?
      Ainakin tässä taloudessa olisi tullut ja ämmälle potku vatsaan,vittu mikä idiootti.

      Lainaa

    17. Tulos: +79 (177 ääntä)
      Elä ny: Ois jääny hurja tarina kuulematta! Tarinan opetus: älä lähde veneellä kahdestaan Niina-nimisten henkilöiden kanssa.
      On niitä muunkin nimisiä hulluja. Satun seurustelemaan samanlaisen henkilön kanssa, tuollaisia vastaavanlaisia "seikkailuja" joutuu kokemaan muutaman vuodessa. Ainakin saa tarinoita kerrottavaksi, reaktiot ovat aina samat: Huutonaurua, päiden pudistelua, ja sitten kysymys "miksi olet yhä hänen kanssaan?". Se onkin vaikea kysymys se.

      Lainaa

    18. Tulos: -62 (92 ääntä)
      "Myöden".

      Lainaa

    19. Tulos: +266 (286 ääntä)
      Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
      Sinun kommenttisi olisit voinut kattaa sillä että olisit jättänyt feissarimokat lukematta ja säästää kanssalukijat erinomaisuudeltasi.

      Lainaa

    20. Tulos: -32 (108 ääntä)
      Huh miten rahvas muija

      Lainaa

    21. Tulos: +463 (471 ääntä)
      Siis kaikki tämä sen vuoksi että siinä ravintolassa oli joku toinenkin asiakas?

      Lainaa

    22. Tulos: +337 (347 ääntä)
      Huh huh, kaikkia hulluja se leipä elättää. Onneksi oma vaimo on henkisen vakauden suhteen selkeästi paljon korkeammalla levelillä. Mistä tulikin mieleen että pitääkin viedä hänelle kukkakimppu. Taas pitkästä aikaa.

      Lainaa

    23. Tulos: +192 (196 ääntä)
      sekaani: On niitä muunkin nimisiä hulluja. Satun seurustelemaan samanlaisen henkilön kanssa, tuollaisia vastaavanlaisia “seikkailuja” joutuu kokemaan muutaman vuodessa. Ainakin saa tarinoita kerrottavaksi, reaktiot ovat aina samat: Huutonaurua, päiden pudistelua, ja sitten kysymys “miksi olet yhä hänen kanssaan?”. Se onkin vaikea kysymys se.
      Tee kuten Jori, ja kerro.

      Lainaa

    24. Tulos: -9 (129 ääntä)
      Täytyy sanoa että yllätti kommentit tällä kertaa, musta on tuntunut että syytökset värikynästä ja jaarittelusta tulee yleensä vähemmästäkin. :D Mä jo aattelin että jutun juoni on siinä, että tyyppi sanoo antavansa lyhyen version tarinasta, ja nauroin kun kappaletta vaan pukkaa... En toki tiennyt tätä taustaa, että lisätietoja oli kyselty. No, harvemmin itse käyn ottamaan kantaa näihin tarinoihin, enkä taida tälläkään kertaa. Mukavaa jos teitä viihdytti~

      Lainaa

    25. anonyymi ameeba 21.2.2019 11:18
      Tulos: +128 (234 ääntä)
      Sane: Itse olisin lopettanut suhteen tuollaisen mielenterveysongelmaisen kanssa jo aikoja sitten.
      Tuollainen kommentointi on jotain minkä voisi kyllä lopettaa. Ei mulla muuta. Ihan tarpeeksi jo stigmaa mielenterveysongelmien ympärillä. (Ja joo, jotkut käyttäytyy arvaamattomasti ja kaikkea ei tarvi sietää.)

      Lainaa

    26. Tulos: +188 (216 ääntä)
      anonyymi ameeba: Tuollainen kommentointi on jotain minkä voisi kyllä lopettaa. Ei mulla muuta. Ihan tarpeeksi jo stigmaa mielenterveysongelmien ympärillä. (Ja joo, jotkut käyttäytyy arvaamattomasti ja kaikkea ei tarvi sietää.)
      Vähän sama, itselläni on epätyypillinen masennus ja ahdistuneisuushäiriö. Johtaa joskus siihen että sähköposti voi jäädä vastaamatta jos alkaa riivata; ei johda siihen että joisin kaupan kaiken siiderin, syyttäisin miestäni syyttä suotta pettämisestä, tai hylkäisin ketään yksinään saareen (heitteillejättö taitaa olla rikos). Terveen papereilla nämä oman elämänsä sankarit tuntuvat menevän, kun eivät ymmärrä hakeutua hoitoon ennen kuin tosiaan tekevät jotain lohduttoman typerää, kun taas niillä joilla riittää ymmärrys hakea hoitoa heti kun alkaa viirata eikä vasta sitten kun jotain outoa sattuu, stigmatisoidaan.

      Lainaa

    27. yli opisto hörhö 21.2.2019 12:27
      Tulos: +145 (153 ääntä)
      Ikävä kyllä näitä sekopäitä on. Ikävämpää on se että se hulluus tulee yleensä ilmi vasta siinä vaiheessa kun seurustelu on jo aika vakavalla pohjalla ja tunteita on paljonkin pelissä. Sen myötä suhteesta voi olla vaikea irtautua kun ensin on ollut pari ihan normaalia vuotta ja sitten yhtäkkiä alkaa sairaalloinen mustasukkaisuus (mistä toki on yleensä saanut vähän osviittaa jo aiemmin mutta ei siihen välttämättä ole silleen kiinnittänyt huomiota). Tarinahan ei toki kerro Jorin jatkotoimia muuten kuin että naisesta tuli ex, mutta täytyy sanoa että en itse ehkä kovin iloinen olisi ollut tuosta tempusta.

      Lainaa

    28. Tulos: +191 (201 ääntä)
      Minullakin ollut Niina niminen ex, joka käyttäytyi täsmälleen samoin. Olisiko ollut jopa sama henkilö? Aina baarissa jos joku katsoikin minuun päin niin oli mykkäkoulua tai vitullinen raivari. Lopulta selvisi käytöksen syy. Hän itse jakoi persettä sielunsa kyllyydestä ja luuli minun olleen samanlainen pettäjä, mistä johtui sairaanloinen mustasukkaisuus. Onneksi en saanut tauteja. Muuta hyvää siitä suhteesta ei jäänyt mieleen.

      Lainaa

    29. Tulos: +87 (101 ääntä)
      Kun kerran Niinan mustasukkaisuuskohtaus vaikuttaa tarinassa tutulta ja tunnistettavalta tilanteelta, niin totta kai kysyttää että miksi jäädä moiseen suhteeseen ja odottaa sen eskaloitumista tuolle tasolle. Tai miksei ottaisi noita "oikkuja" tosissaan nopeammin. Joo, aluksi voi naurattaa, mutta kuinka kauan? Siitä en tiedä, raaskisinko patistaa jotain Niinaa hakemaan apua jos osuisi omalle kohdalle, mutta tavalla tai toisella kanssakäyminen saisi loppua lyhyeen.

      Lainaa

    30. Tulos: -246 (268 ääntä)
      Joskus miehiä täytyy vähän kouluttaa ja opettaa rankemmalla kädellä että menee perille. :)

      Lainaa

    31. Tulos: -22 (68 ääntä)
      Duocorn: Itse ainakin luin mielenkiinnolla läpi, kiva kun on välillä hyvinkirjoitettu tarina täällä.
      Mulla lähti hiiren rulla irti kun scrollasin tänne alas.

      Lainaa

    32. Tulos: +27 (67 ääntä)
      Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
      Menes Niina pois täältä huutelemasta :D

      Lainaa

    33. Petäjävaara 21.2.2019 15:51
      Tulos: +159 (163 ääntä)
      Eikö tota Niinaa voisi vetää oikeuteen tuosta?

      Lainaa

    34. Tulos: +70 (134 ääntä)
      anonyymi ameeba: Tuollainen kommentointi on jotain minkä voisi kyllä lopettaa. Ei mulla muuta. Ihan tarpeeksi jo stigmaa mielenterveysongelmien ympärillä. (Ja joo, jotkut käyttäytyy arvaamattomasti ja kaikkea ei tarvi sietää.)
      Niina aika selkeästi ikävä kyllä on mielenterveysongelmainen, kaiken lisäksi todennäköisesti vielä diagnosoimaton. Yleensä kun hoitotasapaino on kunnossa, mt-potilasta ei erota mitenkään tavan tallaajasta. Eli kerrotko vielä miksei mielenterveysongelmalla saisi spekuloida? Ei kukaan sanonut että kaikki mielenterveysongelmaiset käyttätyisivät noin kuin Niina. Kirjo on aika laaja.

      Lainaa

    35. Tulos: +132 (134 ääntä)
      torkku: Minullakin ollut Niina niminen ex, joka käyttäytyi täsmälleen samoin. Olisiko ollut jopa sama henkilö? Aina baarissa jos joku katsoikin minuun päin niin oli mykkäkoulua tai vitullinen raivari. Lopulta selvisi käytöksen syy. Hän itse jakoi persettä sielunsa kyllyydestä ja luuli minun olleen samanlainen pettäjä, mistä [...]
      Jännä juttu kyllä, yleensä sairaalloisen mustasukkaiset henkilöt tuntuvat itse olevan pahimpia sarjapettäjiä.

      Lainaa

    36. Tulos: +130 (152 ääntä)
      ….: Jännä juttu kyllä, yleensä sairaalloisen mustasukkaiset henkilöt tuntuvat itse olevan pahimpia sarjapettäjiä.
      Siitä huoli, mikä pyörii omassa mielessä eniten. Vähän sama homofoobikoillakin, jotka osaavat kuvailla "homojen sairaita haluja" ulkomuistista irstaimpia yksityiskohtia myöten. Miten he ovat ne oppineet?

      Lainaa

    37. Tulos: +75 (109 ääntä)
      ….: Niina aika selkeästi ikävä kyllä on mielenterveysongelmainen, kaiken lisäksi todennäköisesti vielä diagnosoimaton. Yleensä kun hoitotasapaino on kunnossa, mt-potilasta ei erota mitenkään tavan tallaajasta. Eli kerrotko vielä miksei mielenterveysongelmalla saisi spekuloida? Ei kukaan sanonut että kaikki mielenterveysongelmaiset käyttätyisivät noin kuin Niina. Kirjo on aika laaja.
      Mielestäni pitäisi erotella mielenterveysongelmat sekä persoonallisuushäiriöt toisistaan. Ahdistus, masennus, bipolaarisuus, yms. ei aiheuta (yksinään) tuollaista käytöstä. Narsistinen, epävakaa, epäsosiaalinen, estynyt, yms. persoonallisuushäiriö sen sijaan voi aiheuttaa tuollaisia ”luovia” ongelmanratkaisumalleja.

      Lainaa

    38. Tulos: +91 (97 ääntä)
      Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
      Sulla ei taida olla minkäänlaista ymmärrystä hyvän tarinan päälle.

      Lainaa

    39. Väärä diagnoosi 22.2.2019 0:02
      Tulos: +78 (86 ääntä)
      Sprikles: Mielestäni pitäisi erotella mielenterveysongelmat sekä persoonallisuushäiriöt toisistaan. Ahdistus, masennus, bipolaarisuus, yms. ei aiheuta (yksinään) tuollaista käytöstä. Narsistinen, epävakaa, epäsosiaalinen, estynyt, yms. persoonallisuushäiriö sen sijaan voi aiheuttaa tuollaisia ”luovia” ongelmanratkaisumalleja.
      Minulla on diagnoosina epävakaa ja eristäytyvä persoonallisuushäiriö enkä todellakaan ole koskaan käyttäytynyt niin kuin tuo Niina. Lisäksi on ahdistuneisuushäiriö ja keskivaikea masennus koska persoonallisuushäiriöt harvoin tulevat yksin. En kuitenkaan ota sitä itseeni, jos joku sanoo Niinan olevan mielenterveysongelmainen. Ehkä tarkemman diagnoosin voisi kuitenkin jättää lääkäreille.

      Lainaa

    40. Tulos: +160 (164 ääntä)
      Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
      Hellin versio LotR-trilogiasta: Gandalf antoi sormuksen Frodolle ja sanoi "tämän sormuksen voi tuhota vain Mount Doomin liekeissä.". Muutaman käänteen ja parin vuoden jälkeen sormus tippui Klonkun mukana Mount Doomin liekkeihin. Sen pituinen se.

      Lainaa

    41. Tulos: -113 (123 ääntä)
      No ei kyllä voi sanoa hyvin kirjoitetuksi minusta. Hirveetä epäloogista jaarittelua.

      Lainaa

    42. Tulos: +20 (36 ääntä)
      Juicewski: Tähän pätee ikivanha viisaus: don’t stick your dick in crazy.
      Aamen.

      Lainaa

    43. Tulos: -117 (121 ääntä)
      Hohhoijaa, ei noin pitkäveteistä tekstiä jaksa ees lukea loppuun.

      Lainaa

    44. Tulos: +62 (72 ääntä)
      Riku odotellut mulkku kourassa jotain pervoja juttuja ja sitten Jori pilaa la-illan fantasioinnit tarinalla hullusta lehmästä ja selviytymistä autiolla saarelta.

      Lainaa

    45. Tulos: +119 (125 ääntä)
      ffs: Hohhoijaa, ei noin pitkäveteistä tekstiä jaksa ees lukea loppuun.
      Jatka sinä vain niitten Aku Ankkojen lukemista jos on noin raskasta. Ei se lukeminen näköjään kaikille sovi. Tuossa nyt ei ollut niin paljon lukemista ettei sitä jaksaisi lukea. Kannattaisi joskus aukaista oikea kirja, voisit hämmästyä että niissä on tekstiä vaikka esim 100 sivua! Ja se on vielä aika ohut kirja...

      Lainaa

    46. Tulos: +24 (52 ääntä)
      Tulin lukemaan Feissarimokaa ja päädyinkin lukemaan Reijo Mäen kadonneen Vares-pokkarin tarinan.

      Lainaa

    47. Tulos: +112 (112 ääntä)
      Juicewski: Hellin versio LotR-trilogiasta: Gandalf antoi sormuksen Frodolle ja sanoi “tämän sormuksen voi tuhota vain Mount Doomin liekeissä.”. Muutaman käänteen ja parin vuoden jälkeen sormus tippui Klonkun mukana Mount Doomin liekkeihin. Sen pituinen se.
      Nääh. Ihme jaarittelua. "Frodo tuhosi sormuksen tulivuoressa."

      Lainaa

    48. King Arthur 23.2.2019 2:49
      Tulos: +22 (78 ääntä)
      Juicewski: Hellin versio LotR-trilogiasta: Gandalf antoi sormuksen Frodolle ja sanoi “tämän sormuksen voi tuhota vain Mount Doomin liekeissä.”. Muutaman käänteen ja parin vuoden jälkeen sormus tippui Klonkun mukana Mount Doomin liekkeihin. Sen pituinen se.
      Miten tää voi olla tylsä noin lyhyenäkin?

      Lainaa

    49. Tulos: +143 (143 ääntä)
      Mua jäi eniten mietityttämään millä sanoilla Niina on ilmoittanut asiasta. kenties hätäkeskukseen soittanut:” -Hei tässä Niina, öööh.. jätin miehen autiolle saarelle pari päivää sitte.. eikä oo kuulemma ollu töissä tänään.”

      Lainaa

    50. Tulos: +11 (69 ääntä)
      King Arthur: Miten tää voi olla tylsä noin lyhyenäkin?
      Mitä mitä, onko joku MUUKIN sitä mieltä että Lotr on tylsä? Luulin oikeasti olevani ainoa.

      Lainaa

    51. Tulos: +5 (9 ääntä)
      ryb-vene :D :D :D

      Lainaa

    52. Tulos: +72 (84 ääntä)
      Väärä diagnoosi: Minulla on diagnoosina epävakaa ja eristäytyvä persoonallisuushäiriö enkä todellakaan ole koskaan käyttäytynyt niin kuin tuo Niina. Lisäksi on ahdistuneisuushäiriö ja keskivaikea masennus koska persoonallisuushäiriöt harvoin tulevat yksin. En kuitenkaan ota sitä itseeni, jos joku sanoo Niinan olevan mielenterveysongelmainen. Ehkä tarkemman diagnoosin voisi kuitenkin jättää lääkäreille.
      Läheinen, jolla sivumennen mainiten on psykologian tohtorin paperit, lausui kun ihmettelin taas kerran mikä ihme eksässäni oli vialla ja miten sen voisi korjata (myöskin taipuvainen käyttäytymiseen tyyliin *murhayritys* "...ups? Olisiko pitänyt juoda vähemmän?"): "Kaikelle ei ole diagnoosia. Jotkut ihmiset vaan ovat kusipäitä".

      Lainaa

    53. Tulos: +19 (39 ääntä)
      Rajatilapersoonallisuus on rankkaa sekä potilaalle ja läheisille. Harmittavan usein jää ilman diagnoosia, ja potilas (yleisimmin nainen) vain heitetään "crazy bitch" kategoriaan, eikä ikinä saa tarvittavaa hoitoa. Käyttäytymistä en mitenkään puolustele, mutta ymmärrystä saisi kaikki välillä harjoitella.

      Lainaa

    54. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Väärä diagnoosi: Minulla on diagnoosina epävakaa ja eristäytyvä persoonallisuushäiriö enkä todellakaan ole koskaan käyttäytynyt niin kuin tuo Niina. Lisäksi on ahdistuneisuushäiriö ja keskivaikea masennus koska persoonallisuushäiriöt harvoin tulevat yksin. En kuitenkaan ota sitä itseeni, jos joku sanoo Niinan olevan mielenterveysongelmainen. Ehkä tarkemman diagnoosin voisi kuitenkin jättää lääkäreille.
      Diagnoosit tietenkin pitää jättää ammattilaisille, mutta tunnen & tiedän useita BDP-potilaita joiden käyttäytyminen on samaa luokkaa. Kaikki eivät tietenkään käyttäydy näin (erilaiset , mutta moni käyttäytyy, eivätkä ikinä tule saamaan tarvitsemaansa apua stigman takia... Tai koska ihmiset eivät vain tiedä käyttäytymisen johtuvan ihan oikeasti mielenterveysongelmista.

      Lainaa

    55. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Elfie: Diagnoosit tietenkin pitää jättää ammattilaisille, mutta tunnen & tiedän useita BDP-potilaita joiden käyttäytyminen on samaa luokkaa. Kaikki eivät tietenkään käyttäydy näin (erilaiset , mutta moni käyttäytyy, eivätkä ikinä tule saamaan tarvitsemaansa apua stigman takia… Tai koska ihmiset eivät vain tiedä käyttäytymisen johtuvan ihan oikeasti mielenterveysongelmista.
      Suluissa piti olla: (erilaiset hallintakeinot) .-.

      Lainaa

    56. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Upee stoori! Todella hyvin kirjoitettu myös.

      Lainaa

    57. Tulos: -4 (20 ääntä)
      Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
      Moi Niina!

      Lainaa

    58. Tulos: +24 (50 ääntä)
      Petäjävaara: Eikö tota Niinaa voisi vetää oikeuteen tuosta?
      Ei vain voisi vain pitäisi. Kuvittele tarina nimet toisin päin, tämä olisi pyörinyt lehtiensivuilla viikkoja ja vähintään julkistalynkkausta oltaisiin huudeltu sairaan miesystävän perään. Kaikkea ei tarvitse sietää humuristisen tarinan varjolla, tuo on yksiselitteisesti sairasta ja toivon ettei kukaan joudu sietämään niinaa nykyisin.

      Lainaa

    59. Tulos: +48 (50 ääntä)
      Petäjävaara: Eikö tota Niinaa voisi vetää oikeuteen tuosta?
      Tuostahan voisi väsätä syytteet heitteillepanosta, vapaudenriistosta, luvattomasta käytöstä (mikäli mies omisti ja hallitsi yksin venettä) ja ehkä vielä ruorijuoppoudestakin.

      Lainaa

    60. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Jotenkin Niina haiskahtaa sellaselta elämäm_koulu -naiselta. Yritän aina ajatella että toisten haukkuminen ei ole kovin älykästä mutta mistä helvetistä tollasia ihmisiä tulee? Missä vaiheessa on menty metsään? Tarina kyllä oli hauska.

      Lainaa

    61. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Kylläpä luulen että jos tuommoisen tempun oisin omalle isännälle tehny, ei tarvis pyrkiä samaan sänkyyn enää ikään!

      Lainaa

    62. Toisinpäin 7.7.2019 10:26
      Tulos: -5 (23 ääntä)
      Jos homma olisi mennyt toisinpäin, muija olisi pahimmassa tapauksessa epätoivoisena lähtenyt uimaan ja hukkunut. Iltalehti: Sadistinen mies hylkäsi avuttoman kumppaninsa saareen ilman selviytymis ja kommunikaatiovälineitä. Kuolemantuottamus vähintään...

      Lainaa

    63. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Toisinpäin: Jos homma olisi mennyt toisinpäin, muija olisi pahimmassa tapauksessa epätoivoisena lähtenyt uimaan ja hukkunut. Iltalehti: Sadistinen mies hylkäsi avuttoman kumppaninsa saareen ilman selviytymis ja kommunikaatiovälineitä. Kuolemantuottamus vähintään…
      En tiedä miksi se nainen olisi uimaan lähtenyt, mutta toi hypoteettinen lehtiotsikko kuulostaa ihan oikealta ja kyllä tosta syytteenkin lätkäisisin.

      Lainaa

    64. Tulos: -6 (16 ääntä)
      Noin käyttäytyi tuon aikaan Turussa eräs Niina, jonka sukunimi alkoi C:llä.

      Lainaa

    65. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Ruma Elsa: Noin käyttäytyi tuon aikaan Turussa eräs Niina, jonka sukunimi alkoi C:llä.
      Tämän tapauksen M:llä

      Lainaa

    66. Tulos: -7 (17 ääntä)
      EN jaksanu lukea kun alun enkä tajua mistä se nainen suuttui? Toinen nainen baaritiskillä? Vittu ei tollasen akan kanssa vois kukaan olla.

      Lainaa

    67. Tulos: +6 (8 ääntä)
      jukkapalmu: EN jaksanu lukea kun alun enkä tajua mistä se nainen suuttui? Toinen nainen baaritiskillä? Vittu ei tollasen akan kanssa vois kukaan olla.
      Tuolla naisella oli ilmeisen heikko luottamus miehen uskollisuuteen ja näki pettämistä siis siinäkin, kun joku tuli kahvilassa samaan aikaan tiskille tilaamaan jotain, kun mies oli siinä. Jep. Ihmettelen vain miksi tämä mies ylipäätään lähti enää merelle tämän Niinan kanssa. Kai se nyt tajusi ettei siitä hyvä seuraisi?

      Lainaa

    68. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Samantyyppinen käynyt. Ex jätti mökille, joku mulkkupääkohtaus iski. Onneks elettiin kännykkäaikaa.

      Lainaa

    69. Syyntakeeton mustikka 5.10.2021 0:40
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      sekaani: On niitä muunkin nimisiä hulluja. Satun seurustelemaan samanlaisen henkilön kanssa, tuollaisia vastaavanlaisia "seikkailuja" joutuu kokemaan muutaman vuodessa. Ainakin saa tarinoita kerrottavaksi, reaktiot ovat aina samat: Huutonaurua, päiden pudistelua, ja sitten kysymys "miksi olet yhä hänen kanssaan?". Se onkin vaikea kysymys se.
      Vieläkö Sekaani oot samaisen henkilön kanssa? Parisuhdeväkivaltaahan tuommoinen käytös on, mutta väkivaltaisesta suhteesta lähtö ei niin helppoa olekaan. Siksi olit/olet hänen kanssaan.

      Lainaa

    70. Edeltävä hyttynen 28.10.2021 13:02
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Jori, You da real MVP!

      Lainaa

    71. pinkki puudeli 28.10.2021 14:39
      Tulos: +16 (20 ääntä)
      Syyntakeeton mustikka: Vieläkö Sekaani oot samaisen henkilön kanssa? Parisuhdeväkivaltaahan tuommoinen käytös on, mutta väkivaltaisesta suhteesta lähtö ei niin helppoa olekaan. Siksi olit/olet hänen kanssaan.
       Raha on ongelma väkivaltaisen ihmisen luota poislähtemisessä.
      Muutto maksaa hirveästi. Samoin la-suilla ja tavaroiden ja vaatteiden rikkomisella uhkailu. Apua ja tukea ei heru mistään. 
       ...itse asun vastentahtoisesti vähän väliä uhkailevan miehen kanssa. Jokin aika sitten hän hajotti kalliin kännykkäni ja kuristi minua, koska puhuin naapurin kanssa. Jo 3 viikkoa on kurkkuani sattunut puhuessa ja syödessä, vaikka mustelmat ovat jo haalistuneet. 
        Poliisilaitos otti rikosilmoni vastaan, mutta ei vienyt juttua syyttäjälle, vaan ehdottaa nyt pontevasti rikoksen ns. sovittelua.
      Sovittelua! Naista saa siis kuristaa mielinmäärin ja tuhota hänen omaisuuttaan: naisen pitää vain hymyillä ja sopia asiat parhain päin...  ei ihme, että niin moni jää vaaralliseen parisuhteeseen, kun oikeusviranomaisten kanta on tuollainen. 

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tarina, pitkä, kertomus, mustasukkainen, kateellinen, saari, sauna, kateus, vene, Turku