Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mustasukkaisen naisystävän kosto

Ikimuistoinen veneretki Turun saaristossa.
Suurenna näkymä
Ikimuistoinen veneretki

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 67 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -1463 (1817 ääntä)
   Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.

   Lainaa

  2. Tulos: +1370 (1396 ääntä)
   Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
   Itse asiassa Jori vastasi alkuperäiseen aloitukseen jotakuinkin noin, mikä johti "mitä, miten, kerro lisää" -tyylisiin kommentteihin. Myöhemmin yleisön pyynnöstä tuli vasta koko tarina.

   Lainaa

  3. Tulos: +1763 (1807 ääntä)
   Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
   Itse ainakin luin mielenkiinnolla läpi, kiva kun on välillä hyvinkirjoitettu tarina täällä.

   Lainaa

  4. Tulos: +691 (741 ääntä)
   Helli: Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
   Ois jääny hurja tarina kuulematta! Tarinan opetus: älä lähde veneellä kahdestaan Niina-nimisten henkilöiden kanssa.

   Lainaa

  5. Tulos: +713 (753 ääntä)
   Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
   Olihan tarina pitkä, mutta mielenkiintoinen ja elävästi kirjoitettu. Silti välttäen kaikki ärsyttävät kiertoilmaukset ja jonninjoutavuudet ja sen sellaiset. Normi facebook-tarinassa meinaan olisi rakennettu se lautta ja purjehdittu sillä kotiin, pari matkalta pelastettua pirkkoa kyydissä.

   Lainaa

  6. Tulos: +1187 (1195 ääntä)
   Millähän Niina kuvitteli miehen saaresta liftanneen kotiin ja töihin? Toivottavasti tuli edes joku syyte niskaan.

   Lainaa

  7. Tulos: +924 (944 ääntä)
   Säälin sitä miesraukkaa, jonka kanssa Niina nykyisin on. Kaikkea hyvää Jorille.

   Lainaa

  8. pinkki puudeli 21.2.2019 1:48
   Tulos: -303 (467 ääntä)
   ….: Säälin sitä miesraukkaa, jonka kanssa Niina nykyisin on. Kaikkea hyvää Jorille.
   Suurin osa miehistä on polvet vetelinä juuri tuollaisten pirttihirmujen edessä kuin Nina. Jori on taatusti jo seuraavan öykkäriemännän talutushihnassa. Sitten kitistään aina jälkeenpäin kun ex-muija oli niin kauhea.

   Lainaa

  9. Tulos: +287 (317 ääntä)
   Upea tarina (tän sivun standardeilla)! Nyt alkoi melkein itsekin tehdä mieli ryhtyä saaristo-selviytyjäksi. Pitkästä aikaa tämmöinen inspiroiva, mutta arkisia elementtejä (paska parisuhde, saunominen, vitsikirjan lukeminen paskalla) sisältävä tarina.

   Lainaa

  10. Tulos: +863 (873 ääntä)
   Jori olisi jo Niinan ravintolasekoilun jälkeen voinut toivottaa tälle hyvää loppuelämää. Ei tuollaista lapsellisuutta tarvitse kenenkään jaksaa.

   Lainaa

  11. Tulos: +208 (254 ääntä)
   Tähän pätee ikivanha viisaus: don't stick your dick in crazy.

   Lainaa

  12. Mikko Ranki 21.2.2019 7:05
   Tulos: +204 (250 ääntä)
   Tästä tarinasta puuttuu ainoastaan se että jatkuiko heidän parisuhde vai ei

   Lainaa

  13. Näintäämenee 21.2.2019 7:06
   Tulos: +510 (516 ääntä)
   Tarinan lopussa selviää, että Nina on ex. Minua jäi nyt vaivaamaan, tuliko hänestä ex välittömästi?

   Lainaa

  14. Tulos: -398 (454 ääntä)
   Miks jokaista tarinaa pitää liioitella ja pitkittää. Vie maun koko jutusta

   Lainaa

  15. Tulos: +178 (246 ääntä)
   Itse olisin lopettanut suhteen tuollaisen mielenterveysongelmaisen kanssa jo aikoja sitten.

   Lainaa

  16. Tulos: -305 (395 ääntä)
   Näintäämenee: Tarinan lopussa selviää, että Nina on ex. Minua jäi nyt vaivaamaan, tuliko hänestä ex välittömästi?
   Ainakin tässä taloudessa olisi tullut ja ämmälle potku vatsaan,vittu mikä idiootti.

   Lainaa

  17. Tulos: +84 (162 ääntä)
   Elä ny: Ois jääny hurja tarina kuulematta! Tarinan opetus: älä lähde veneellä kahdestaan Niina-nimisten henkilöiden kanssa.
   On niitä muunkin nimisiä hulluja. Satun seurustelemaan samanlaisen henkilön kanssa, tuollaisia vastaavanlaisia "seikkailuja" joutuu kokemaan muutaman vuodessa. Ainakin saa tarinoita kerrottavaksi, reaktiot ovat aina samat: Huutonaurua, päiden pudistelua, ja sitten kysymys "miksi olet yhä hänen kanssaan?". Se onkin vaikea kysymys se.

   Lainaa

  18. Tulos: -53 (81 ääntä)
   "Myöden".

   Lainaa

  19. Tulos: +238 (252 ääntä)
   Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
   Sinun kommenttisi olisit voinut kattaa sillä että olisit jättänyt feissarimokat lukematta ja säästää kanssalukijat erinomaisuudeltasi.

   Lainaa

  20. Tulos: -30 (94 ääntä)
   Huh miten rahvas muija

   Lainaa

  21. Tulos: +423 (429 ääntä)
   Siis kaikki tämä sen vuoksi että siinä ravintolassa oli joku toinenkin asiakas?

   Lainaa

  22. Tulos: +316 (320 ääntä)
   Huh huh, kaikkia hulluja se leipä elättää. Onneksi oma vaimo on henkisen vakauden suhteen selkeästi paljon korkeammalla levelillä. Mistä tulikin mieleen että pitääkin viedä hänelle kukkakimppu. Taas pitkästä aikaa.

   Lainaa

  23. Tulos: +174 (176 ääntä)
   sekaani: On niitä muunkin nimisiä hulluja. Satun seurustelemaan samanlaisen henkilön kanssa, tuollaisia vastaavanlaisia “seikkailuja” joutuu kokemaan muutaman vuodessa. Ainakin saa tarinoita kerrottavaksi, reaktiot ovat aina samat: Huutonaurua, päiden pudistelua, ja sitten kysymys “miksi olet yhä hänen kanssaan?”. Se onkin vaikea kysymys se.
   Tee kuten Jori, ja kerro.

   Lainaa

  24. Tulos: +4 (106 ääntä)
   Täytyy sanoa että yllätti kommentit tällä kertaa, musta on tuntunut että syytökset värikynästä ja jaarittelusta tulee yleensä vähemmästäkin. :D Mä jo aattelin että jutun juoni on siinä, että tyyppi sanoo antavansa lyhyen version tarinasta, ja nauroin kun kappaletta vaan pukkaa... En toki tiennyt tätä taustaa, että lisätietoja oli kyselty. No, harvemmin itse käyn ottamaan kantaa näihin tarinoihin, enkä taida tälläkään kertaa. Mukavaa jos teitä viihdytti~

   Lainaa

  25. anonyymi ameeba 21.2.2019 11:18
   Tulos: +100 (198 ääntä)
   Sane: Itse olisin lopettanut suhteen tuollaisen mielenterveysongelmaisen kanssa jo aikoja sitten.
   Tuollainen kommentointi on jotain minkä voisi kyllä lopettaa. Ei mulla muuta. Ihan tarpeeksi jo stigmaa mielenterveysongelmien ympärillä. (Ja joo, jotkut käyttäytyy arvaamattomasti ja kaikkea ei tarvi sietää.)

   Lainaa

  26. Tulos: +171 (195 ääntä)
   anonyymi ameeba: Tuollainen kommentointi on jotain minkä voisi kyllä lopettaa. Ei mulla muuta. Ihan tarpeeksi jo stigmaa mielenterveysongelmien ympärillä. (Ja joo, jotkut käyttäytyy arvaamattomasti ja kaikkea ei tarvi sietää.)
   Vähän sama, itselläni on epätyypillinen masennus ja ahdistuneisuushäiriö. Johtaa joskus siihen että sähköposti voi jäädä vastaamatta jos alkaa riivata; ei johda siihen että joisin kaupan kaiken siiderin, syyttäisin miestäni syyttä suotta pettämisestä, tai hylkäisin ketään yksinään saareen (heitteillejättö taitaa olla rikos). Terveen papereilla nämä oman elämänsä sankarit tuntuvat menevän, kun eivät ymmärrä hakeutua hoitoon ennen kuin tosiaan tekevät jotain lohduttoman typerää, kun taas niillä joilla riittää ymmärrys hakea hoitoa heti kun alkaa viirata eikä vasta sitten kun jotain outoa sattuu, stigmatisoidaan.

   Lainaa

  27. yli opisto hörhö 21.2.2019 12:27
   Tulos: +130 (136 ääntä)
   Ikävä kyllä näitä sekopäitä on. Ikävämpää on se että se hulluus tulee yleensä ilmi vasta siinä vaiheessa kun seurustelu on jo aika vakavalla pohjalla ja tunteita on paljonkin pelissä. Sen myötä suhteesta voi olla vaikea irtautua kun ensin on ollut pari ihan normaalia vuotta ja sitten yhtäkkiä alkaa sairaalloinen mustasukkaisuus (mistä toki on yleensä saanut vähän osviittaa jo aiemmin mutta ei siihen välttämättä ole silleen kiinnittänyt huomiota). Tarinahan ei toki kerro Jorin jatkotoimia muuten kuin että naisesta tuli ex, mutta täytyy sanoa että en itse ehkä kovin iloinen olisi ollut tuosta tempusta.

   Lainaa

  28. Tulos: +173 (179 ääntä)
   Minullakin ollut Niina niminen ex, joka käyttäytyi täsmälleen samoin. Olisiko ollut jopa sama henkilö? Aina baarissa jos joku katsoikin minuun päin niin oli mykkäkoulua tai vitullinen raivari. Lopulta selvisi käytöksen syy. Hän itse jakoi persettä sielunsa kyllyydestä ja luuli minun olleen samanlainen pettäjä, mistä johtui sairaanloinen mustasukkaisuus. Onneksi en saanut tauteja. Muuta hyvää siitä suhteesta ei jäänyt mieleen.

   Lainaa

  29. Tulos: +80 (92 ääntä)
   Kun kerran Niinan mustasukkaisuuskohtaus vaikuttaa tarinassa tutulta ja tunnistettavalta tilanteelta, niin totta kai kysyttää että miksi jäädä moiseen suhteeseen ja odottaa sen eskaloitumista tuolle tasolle. Tai miksei ottaisi noita "oikkuja" tosissaan nopeammin. Joo, aluksi voi naurattaa, mutta kuinka kauan? Siitä en tiedä, raaskisinko patistaa jotain Niinaa hakemaan apua jos osuisi omalle kohdalle, mutta tavalla tai toisella kanssakäyminen saisi loppua lyhyeen.

   Lainaa

  30. Tulos: -222 (242 ääntä)
   Joskus miehiä täytyy vähän kouluttaa ja opettaa rankemmalla kädellä että menee perille. :)

   Lainaa

  31. Tulos: -13 (59 ääntä)
   Duocorn: Itse ainakin luin mielenkiinnolla läpi, kiva kun on välillä hyvinkirjoitettu tarina täällä.
   Mulla lähti hiiren rulla irti kun scrollasin tänne alas.

   Lainaa

  32. Tulos: +28 (62 ääntä)
   Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
   Menes Niina pois täältä huutelemasta :D

   Lainaa

  33. Petäjävaara 21.2.2019 15:51
   Tulos: +143 (147 ääntä)
   Eikö tota Niinaa voisi vetää oikeuteen tuosta?

   Lainaa

  34. Tulos: +67 (121 ääntä)
   anonyymi ameeba: Tuollainen kommentointi on jotain minkä voisi kyllä lopettaa. Ei mulla muuta. Ihan tarpeeksi jo stigmaa mielenterveysongelmien ympärillä. (Ja joo, jotkut käyttäytyy arvaamattomasti ja kaikkea ei tarvi sietää.)
   Niina aika selkeästi ikävä kyllä on mielenterveysongelmainen, kaiken lisäksi todennäköisesti vielä diagnosoimaton. Yleensä kun hoitotasapaino on kunnossa, mt-potilasta ei erota mitenkään tavan tallaajasta. Eli kerrotko vielä miksei mielenterveysongelmalla saisi spekuloida? Ei kukaan sanonut että kaikki mielenterveysongelmaiset käyttätyisivät noin kuin Niina. Kirjo on aika laaja.

   Lainaa

  35. Tulos: +117 (119 ääntä)
   torkku: Minullakin ollut Niina niminen ex, joka käyttäytyi täsmälleen samoin. Olisiko ollut jopa sama henkilö? Aina baarissa jos joku katsoikin minuun päin niin oli mykkäkoulua tai vitullinen raivari. Lopulta selvisi käytöksen syy. Hän itse jakoi persettä sielunsa kyllyydestä ja luuli minun olleen samanlainen pettäjä, mistä [...]
   Jännä juttu kyllä, yleensä sairaalloisen mustasukkaiset henkilöt tuntuvat itse olevan pahimpia sarjapettäjiä.

   Lainaa

  36. Tulos: +114 (136 ääntä)
   ….: Jännä juttu kyllä, yleensä sairaalloisen mustasukkaiset henkilöt tuntuvat itse olevan pahimpia sarjapettäjiä.
   Siitä huoli, mikä pyörii omassa mielessä eniten. Vähän sama homofoobikoillakin, jotka osaavat kuvailla "homojen sairaita haluja" ulkomuistista irstaimpia yksityiskohtia myöten. Miten he ovat ne oppineet?

   Lainaa

  37. Tulos: +67 (97 ääntä)
   ….: Niina aika selkeästi ikävä kyllä on mielenterveysongelmainen, kaiken lisäksi todennäköisesti vielä diagnosoimaton. Yleensä kun hoitotasapaino on kunnossa, mt-potilasta ei erota mitenkään tavan tallaajasta. Eli kerrotko vielä miksei mielenterveysongelmalla saisi spekuloida? Ei kukaan sanonut että kaikki mielenterveysongelmaiset käyttätyisivät noin kuin Niina. Kirjo on aika laaja.
   Mielestäni pitäisi erotella mielenterveysongelmat sekä persoonallisuushäiriöt toisistaan. Ahdistus, masennus, bipolaarisuus, yms. ei aiheuta (yksinään) tuollaista käytöstä. Narsistinen, epävakaa, epäsosiaalinen, estynyt, yms. persoonallisuushäiriö sen sijaan voi aiheuttaa tuollaisia ”luovia” ongelmanratkaisumalleja.

   Lainaa

  38. Tulos: +74 (80 ääntä)
   Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
   Sulla ei taida olla minkäänlaista ymmärrystä hyvän tarinan päälle.

   Lainaa

  39. Väärä diagnoosi 22.2.2019 0:02
   Tulos: +70 (78 ääntä)
   Sprikles: Mielestäni pitäisi erotella mielenterveysongelmat sekä persoonallisuushäiriöt toisistaan. Ahdistus, masennus, bipolaarisuus, yms. ei aiheuta (yksinään) tuollaista käytöstä. Narsistinen, epävakaa, epäsosiaalinen, estynyt, yms. persoonallisuushäiriö sen sijaan voi aiheuttaa tuollaisia ”luovia” ongelmanratkaisumalleja.
   Minulla on diagnoosina epävakaa ja eristäytyvä persoonallisuushäiriö enkä todellakaan ole koskaan käyttäytynyt niin kuin tuo Niina. Lisäksi on ahdistuneisuushäiriö ja keskivaikea masennus koska persoonallisuushäiriöt harvoin tulevat yksin. En kuitenkaan ota sitä itseeni, jos joku sanoo Niinan olevan mielenterveysongelmainen. Ehkä tarkemman diagnoosin voisi kuitenkin jättää lääkäreille.

   Lainaa

  40. Tulos: +137 (141 ääntä)
   Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
   Hellin versio LotR-trilogiasta: Gandalf antoi sormuksen Frodolle ja sanoi "tämän sormuksen voi tuhota vain Mount Doomin liekeissä.". Muutaman käänteen ja parin vuoden jälkeen sormus tippui Klonkun mukana Mount Doomin liekkeihin. Sen pituinen se.

   Lainaa

  41. Tulos: -94 (104 ääntä)
   No ei kyllä voi sanoa hyvin kirjoitetuksi minusta. Hirveetä epäloogista jaarittelua.

   Lainaa

  42. Tulos: +19 (33 ääntä)
   Juicewski: Tähän pätee ikivanha viisaus: don’t stick your dick in crazy.
   Aamen.

   Lainaa

  43. Tulos: -95 (99 ääntä)
   Hohhoijaa, ei noin pitkäveteistä tekstiä jaksa ees lukea loppuun.

   Lainaa

  44. Tulos: +49 (59 ääntä)
   Riku odotellut mulkku kourassa jotain pervoja juttuja ja sitten Jori pilaa la-illan fantasioinnit tarinalla hullusta lehmästä ja selviytymistä autiolla saarelta.

   Lainaa

  45. Tulos: +102 (108 ääntä)
   ffs: Hohhoijaa, ei noin pitkäveteistä tekstiä jaksa ees lukea loppuun.
   Jatka sinä vain niitten Aku Ankkojen lukemista jos on noin raskasta. Ei se lukeminen näköjään kaikille sovi. Tuossa nyt ei ollut niin paljon lukemista ettei sitä jaksaisi lukea. Kannattaisi joskus aukaista oikea kirja, voisit hämmästyä että niissä on tekstiä vaikka esim 100 sivua! Ja se on vielä aika ohut kirja...

   Lainaa

  46. Tulos: +23 (43 ääntä)
   Tulin lukemaan Feissarimokaa ja päädyinkin lukemaan Reijo Mäen kadonneen Vares-pokkarin tarinan.

   Lainaa

  47. Tulos: +92 (92 ääntä)
   Juicewski: Hellin versio LotR-trilogiasta: Gandalf antoi sormuksen Frodolle ja sanoi “tämän sormuksen voi tuhota vain Mount Doomin liekeissä.”. Muutaman käänteen ja parin vuoden jälkeen sormus tippui Klonkun mukana Mount Doomin liekkeihin. Sen pituinen se.
   Nääh. Ihme jaarittelua. "Frodo tuhosi sormuksen tulivuoressa."

   Lainaa

  48. King Arthur 23.2.2019 2:49
   Tulos: +24 (62 ääntä)
   Juicewski: Hellin versio LotR-trilogiasta: Gandalf antoi sormuksen Frodolle ja sanoi “tämän sormuksen voi tuhota vain Mount Doomin liekeissä.”. Muutaman käänteen ja parin vuoden jälkeen sormus tippui Klonkun mukana Mount Doomin liekkeihin. Sen pituinen se.
   Miten tää voi olla tylsä noin lyhyenäkin?

   Lainaa

  49. Tulos: +117 (117 ääntä)
   Mua jäi eniten mietityttämään millä sanoilla Niina on ilmoittanut asiasta. kenties hätäkeskukseen soittanut:” -Hei tässä Niina, öööh.. jätin miehen autiolle saarelle pari päivää sitte.. eikä oo kuulemma ollu töissä tänään.”

   Lainaa

  50. Tulos: +19 (59 ääntä)
   King Arthur: Miten tää voi olla tylsä noin lyhyenäkin?
   Mitä mitä, onko joku MUUKIN sitä mieltä että Lotr on tylsä? Luulin oikeasti olevani ainoa.

   Lainaa

  51. Tulos: +5 (7 ääntä)
   ryb-vene :D :D :D

   Lainaa

  52. Tulos: +63 (71 ääntä)
   Väärä diagnoosi: Minulla on diagnoosina epävakaa ja eristäytyvä persoonallisuushäiriö enkä todellakaan ole koskaan käyttäytynyt niin kuin tuo Niina. Lisäksi on ahdistuneisuushäiriö ja keskivaikea masennus koska persoonallisuushäiriöt harvoin tulevat yksin. En kuitenkaan ota sitä itseeni, jos joku sanoo Niinan olevan mielenterveysongelmainen. Ehkä tarkemman diagnoosin voisi kuitenkin jättää lääkäreille.
   Läheinen, jolla sivumennen mainiten on psykologian tohtorin paperit, lausui kun ihmettelin taas kerran mikä ihme eksässäni oli vialla ja miten sen voisi korjata (myöskin taipuvainen käyttäytymiseen tyyliin *murhayritys* "...ups? Olisiko pitänyt juoda vähemmän?"): "Kaikelle ei ole diagnoosia. Jotkut ihmiset vaan ovat kusipäitä".

   Lainaa

  53. Tulos: +16 (30 ääntä)
   Rajatilapersoonallisuus on rankkaa sekä potilaalle ja läheisille. Harmittavan usein jää ilman diagnoosia, ja potilas (yleisimmin nainen) vain heitetään "crazy bitch" kategoriaan, eikä ikinä saa tarvittavaa hoitoa. Käyttäytymistä en mitenkään puolustele, mutta ymmärrystä saisi kaikki välillä harjoitella.

   Lainaa

  54. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Väärä diagnoosi: Minulla on diagnoosina epävakaa ja eristäytyvä persoonallisuushäiriö enkä todellakaan ole koskaan käyttäytynyt niin kuin tuo Niina. Lisäksi on ahdistuneisuushäiriö ja keskivaikea masennus koska persoonallisuushäiriöt harvoin tulevat yksin. En kuitenkaan ota sitä itseeni, jos joku sanoo Niinan olevan mielenterveysongelmainen. Ehkä tarkemman diagnoosin voisi kuitenkin jättää lääkäreille.
   Diagnoosit tietenkin pitää jättää ammattilaisille, mutta tunnen & tiedän useita BDP-potilaita joiden käyttäytyminen on samaa luokkaa. Kaikki eivät tietenkään käyttäydy näin (erilaiset , mutta moni käyttäytyy, eivätkä ikinä tule saamaan tarvitsemaansa apua stigman takia... Tai koska ihmiset eivät vain tiedä käyttäytymisen johtuvan ihan oikeasti mielenterveysongelmista.

   Lainaa

  55. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Elfie: Diagnoosit tietenkin pitää jättää ammattilaisille, mutta tunnen & tiedän useita BDP-potilaita joiden käyttäytyminen on samaa luokkaa. Kaikki eivät tietenkään käyttäydy näin (erilaiset , mutta moni käyttäytyy, eivätkä ikinä tule saamaan tarvitsemaansa apua stigman takia… Tai koska ihmiset eivät vain tiedä käyttäytymisen johtuvan ihan oikeasti mielenterveysongelmista.
   Suluissa piti olla: (erilaiset hallintakeinot) .-.

   Lainaa

  56. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Upee stoori! Todella hyvin kirjoitettu myös.

   Lainaa

  57. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Helli: Hienosti tiivistetty. Voi olla melko brutaalia keskustella kyseisen henkilön kanssa, jos jutut on samaa luokkaa. Tuon olisi voinut kattaa yhdellä lauseella: kerran muija jätti mut yksin saareen yöksi.
   Moi Niina!

   Lainaa

  58. Tulos: +20 (32 ääntä)
   Petäjävaara: Eikö tota Niinaa voisi vetää oikeuteen tuosta?
   Ei vain voisi vain pitäisi. Kuvittele tarina nimet toisin päin, tämä olisi pyörinyt lehtiensivuilla viikkoja ja vähintään julkistalynkkausta oltaisiin huudeltu sairaan miesystävän perään. Kaikkea ei tarvitse sietää humuristisen tarinan varjolla, tuo on yksiselitteisesti sairasta ja toivon ettei kukaan joudu sietämään niinaa nykyisin.

   Lainaa

  59. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Petäjävaara: Eikö tota Niinaa voisi vetää oikeuteen tuosta?
   Tuostahan voisi väsätä syytteet heitteillepanosta, vapaudenriistosta, luvattomasta käytöstä (mikäli mies omisti ja hallitsi yksin venettä) ja ehkä vielä ruorijuoppoudestakin.

   Lainaa

  60. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Jotenkin Niina haiskahtaa sellaselta elämäm_koulu -naiselta. Yritän aina ajatella että toisten haukkuminen ei ole kovin älykästä mutta mistä helvetistä tollasia ihmisiä tulee? Missä vaiheessa on menty metsään? Tarina kyllä oli hauska.

   Lainaa

  61. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Kylläpä luulen että jos tuommoisen tempun oisin omalle isännälle tehny, ei tarvis pyrkiä samaan sänkyyn enää ikään!

   Lainaa

  62. Toisinpäin 7.7.2019 10:26
   Tulos: +2 (12 ääntä)
   Jos homma olisi mennyt toisinpäin, muija olisi pahimmassa tapauksessa epätoivoisena lähtenyt uimaan ja hukkunut. Iltalehti: Sadistinen mies hylkäsi avuttoman kumppaninsa saareen ilman selviytymis ja kommunikaatiovälineitä. Kuolemantuottamus vähintään...

   Lainaa

  63. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Toisinpäin: Jos homma olisi mennyt toisinpäin, muija olisi pahimmassa tapauksessa epätoivoisena lähtenyt uimaan ja hukkunut. Iltalehti: Sadistinen mies hylkäsi avuttoman kumppaninsa saareen ilman selviytymis ja kommunikaatiovälineitä. Kuolemantuottamus vähintään…
   En tiedä miksi se nainen olisi uimaan lähtenyt, mutta toi hypoteettinen lehtiotsikko kuulostaa ihan oikealta ja kyllä tosta syytteenkin lätkäisisin.

   Lainaa

  64. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Noin käyttäytyi tuon aikaan Turussa eräs Niina, jonka sukunimi alkoi C:llä.

   Lainaa

  65. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ruma Elsa: Noin käyttäytyi tuon aikaan Turussa eräs Niina, jonka sukunimi alkoi C:llä.
   Tämän tapauksen M:llä

   Lainaa

  66. Tulos: -3 (5 ääntä)
   EN jaksanu lukea kun alun enkä tajua mistä se nainen suuttui? Toinen nainen baaritiskillä? Vittu ei tollasen akan kanssa vois kukaan olla.

   Lainaa

  67. Tulos: 0 (0 ääntä)
   jukkapalmu: EN jaksanu lukea kun alun enkä tajua mistä se nainen suuttui? Toinen nainen baaritiskillä? Vittu ei tollasen akan kanssa vois kukaan olla.
   Tuolla naisella oli ilmeisen heikko luottamus miehen uskollisuuteen ja näki pettämistä siis siinäkin, kun joku tuli kahvilassa samaan aikaan tiskille tilaamaan jotain, kun mies oli siinä. Jep. Ihmettelen vain miksi tämä mies ylipäätään lähti enää merelle tämän Niinan kanssa. Kai se nyt tajusi ettei siitä hyvä seuraisi?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tarina, pitkä, kertomus, mustasukkainen, kateellinen, saari, sauna, kateus, vene, Turku