Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Anoppi helvetistä

Ex-anoppi lähettelee tällaisia viestejä. Kiva tässä olla.
Suurenna näkymä
Anoppi helvetistä
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1298 (1318 ääntä)
   En ihmettele, että on ex-anoppi. Tsemppiä ex-miehelle perheineen.

   Lainaa

  2. Tulos: +452 (464 ääntä)
   Pahastuukohan ex-anoppi sitten, kun näkee tämän julkaisun Feissarimokissa?

   Lainaa

  3. Tulos: -48 (110 ääntä)
   Emilian kommentteja lukiessa tuli mieleen ei yhtään mitää. :|

   Lainaa

  4. totuuden_torvi 28.2.2019 1:33
   Tulos: +443 (483 ääntä)
   Tässä asiassa selkeitä voittajia olivat Tapsa ja Tapsan äiti. Varmasti ikävöivät noin mukavaa vävyä ja ex puolisontekelettä. Hyvin se esiteini voisi hyvin käyttää vaikka minkä kokoista tyynyä. Omat tän hetkiset tyynyt on 34x60x10 ja 30x60x11 ja etureuna matalempi ku takareuna.

   Lainaa

  5. Pilkunviilaaja 28.2.2019 2:10
   Tulos: +334 (346 ääntä)
   totuuden_torvi: Tässä asiassa selkeitä voittajia olivat Tapsa ja Tapsan äiti. Varmasti ikävöivät noin mukavaa vävyä ja ex puolisontekelettä. Hyvin se esiteini voisi hyvin käyttää vaikka minkä kokoista tyynyä. Omat tän hetkiset tyynyt on 34x60x10 ja 30x60x11 ja etureuna matalempi ku takareuna.
   Oisko kuitenki miniä ;)

   Lainaa

  6. Tulos: +159 (167 ääntä)
   Mä voisin ottaa ton tyynyliinan

   Lainaa

  7. Tulos: +261 (265 ääntä)
   Mut hei, se on sentään ompelija, ammattilainen! Tsiisus...

   Lainaa

  8. Tulos: +386 (398 ääntä)
   Mie oon 25 ja ihan hyvin voisin käyttää nalle-tyynyliinaa

   Lainaa

  9. Tulos: +29 (41 ääntä)
   Fiilaten ja höyläten?

   Lainaa

  10. Mitä nyt taas 28.2.2019 6:28
   Tulos: +416 (418 ääntä)
   Anoppi vaikutti mukavalta :(

   Lainaa

  11. Tulos: +497 (501 ääntä)
   Kyllä mulla nousi ainakin ne sympatiat ja empatiat. Ex-anoppia kohtaan tosin.

   Lainaa

  12. Tulos: +232 (256 ääntä)
   Vaikka tuossa ei mitään kovin ihmeellistä sisältöä olekaan niin pidän erittäin törkeänä tuota, että yksityisiä viestiketjuja julkaistaan ilman toisen suostumusta.

   Lainaa

  13. Tulos: -68 (78 ääntä)
   Siis tähän on ollu ennenki jossakin, joko täällä tai jossain muualla. Varmaan jokunen vuosi sitten.

   Lainaa

  14. Tulos: +121 (123 ääntä)
   Miisa: Siis tähän on ollu ennenki jossakin, joko täällä tai jossain muualla. Varmaan jokunen vuosi sitten.
   Naistenhuoneella oli tää aloitus muutama viikko sitten.

   Lainaa

  15. Tulos: +100 (102 ääntä)
   Miisa: Siis tähän on ollu ennenki jossakin, joko täällä tai jossain muualla. Varmaan jokunen vuosi sitten.
   On mahdollista, että jokin tapahtuma (tai hyvin sen kaltainen) voi tapahtua useammallekin kuin vain yhdelle ihmiselle.

   Lainaa

  16. Tulos: +272 (286 ääntä)
   Näin ompelijanakaan en kyllä ymmärrä mikä selitys tuo tyynyn koko on. Kyllä se tyyny hieman pienempään liinaan mahtuu kunhan survoo! Harmittaa ex anopin puolesta, enemmänkin vaikuttaisi että hän haluaisi osallistua lapsen elämään ja tehdessään eleen sen eteen hyökkää äiti kimppuun..

   Lainaa

  17. Tulos: +175 (179 ääntä)
   Saatanan ex-anoppi ku tuputtaa väärän kokoisia tyynyliinoja!!

   Lainaa

  18. Tulos: +54 (60 ääntä)
   Lapsesta kasvaa varmaan mieleltään tasapainoinen ja onnellinen.

   Lainaa

  19. Jonttufantti 28.2.2019 9:08
   Tulos: +214 (214 ääntä)
   Mielestäni anoppi vaikutti ihan asialliselta, eikä vaikuttanut yhtään pahastuneen.

   Lainaa

  20. pinkki puudeli 28.2.2019 9:20
   Tulos: -180 (240 ääntä)
   Joo ei: Näin ompelijanakaan en kyllä ymmärrä mikä selitys tuo tyynyn koko on. Kyllä se tyyny hieman pienempään liinaan mahtuu kunhan survoo! Harmittaa ex anopin puolesta, enemmänkin vaikuttaisi että hän haluaisi osallistua lapsen elämään ja tehdessään eleen sen eteen hyökkää äiti kimppuun..
   Siis anoppi on löytänyt jostain vauvojen tyynyliinan, jossa on sinisiä nallekuvioita, niinkuin vastasyntyneille poikavauvoille usein hankitaan. Tuollainen mini-tyynyliina olisi ollut paikallaan synnytyslaitokselta palaavalle vauvalle, ei enää 10-vuotiaalle koululaiselle. En ihan käsitä Emilian servaamista tässä... Ei omatkaan yli 10-vuotiaat esiteinit halua enää pinkkejä norsulakanoita tai nalle karhunen-verhoja huoneeseensa?

   Lainaa

  21. Tulos: +49 (79 ääntä)
   Ihan normi viestiä molemmilta, jos on hyvin tuttu voi sanoa suoraan. Mutta ex-anoppi ei taida olla niin tuttu, kun pitää heti alkaa tulkkaamaan viestiä. Luultavasti 10 v ei enää tuosta kuviosta tykkää. Ainakaan 9 v kummipoikani ei tykkäisi. Ja hänkin käyttää jo normaaleja tyynyjä, eikä lasten kokoja.

   Lainaa

  22. Tulos: -16 (26 ääntä)
   Kapu: On mahdollista, että jokin tapahtuma (tai hyvin sen kaltainen) voi tapahtua useammallekin kuin vain yhdelle ihmiselle.
   Toisaalta kyllä tämä aika ainutlaatuiselta tapaukselta vaikuttaa.

   Lainaa

  23. Tulos: +194 (198 ääntä)
   pinkki puudeli: Siis anoppi on löytänyt jostain vauvojen tyynyliinan, jossa on sinisiä nallekuvioita, niinkuin vastasyntyneille poikavauvoille usein hankitaan. Tuollainen mini-tyynyliina olisi ollut paikallaan synnytyslaitokselta palaavalle vauvalle, ei enää 10-vuotiaalle koululaiselle. En ihan käsitä Emilian servaamista tässä… Ei [...]
   Jotkut anopit on vähän hupsuja. Omanikin on. Ei kuitenkaan pahantahtoinen. Tarjoaa välillä jotain ihan karmivia kirppislöytöjään. Mutta eipä tulis mieleen screenshotata niitä facebookkiin ja yrittää saada isoa ryhmää (naistenhuoneella on mitä, kymmeniä tuhansia jäseniä?) Haukkumaan anoppia kuorossa.

   Lainaa

  24. Tulos: +105 (119 ääntä)
   pinkki puudeli: Siis anoppi on löytänyt jostain vauvojen tyynyliinan, jossa on sinisiä nallekuvioita, niinkuin vastasyntyneille poikavauvoille usein hankitaan. Tuollainen mini-tyynyliina olisi ollut paikallaan synnytyslaitokselta palaavalle vauvalle, ei enää 10-vuotiaalle koululaiselle. En ihan käsitä Emilian servaamista tässä… Ei [...]
   Onhan tuo 45x50cm vähän 50x60 cm standardia pienempi muttei mikään "mini", eikä 10-vuotiaan pää ole aikuisen kokoa. Kuosin sopivuus riippuu pojan mausta ja sosiaalisista arvoista. Jos vuodevaatteena pitää olla Salama McQueen tai Fortnite eikä saa olla "nolo", niin ei sitten. Muuten aivan se ja sama, kyllä poika voi tuosta tykätäkin. Onhan 10-vuotiailla usein pehmolelujakin sukupuolesta riippumatta. Toki äiti tuntee lapsensa anoppia paremmin (oletettavasti), mutta monesti vanhempien tietämys lastensa mieltymyksistä on pelkkää arvailua.

   Lainaa

  25. Tulos: +67 (69 ääntä)
   Tuliko nolattua itsensä? Ihan sama ¯\_(ツ)_/¯

   Lainaa

  26. Tulos: +106 (108 ääntä)
   Tulee lähinnä mieleen että taustalla on vähän muutakin kuin tyynyliina, olen itsekin saanut sukulaisilta aika järkyttäviä lahjoja -vähän se on loukannut ettei selvästikään edes muisteta miltä lahjan saaja näyttää, vaaleanpunaisia prinsessahuiveja en ole käyttänyt edes pikkutyttönä -mutta en siitä nyt noin nokkiini ota, kiitän ja vien hiljaa kirpparille. Voi olla että ero oli vähemmän sopuisa ja kyseessä on haloefekti -siis se että kun joku on kerran tehnyt jotain oikein todella hirveää, niin kaikki siihen henkilöön liittyvät, myös aivan viattomat, asiat vaikuttavat paljon negatiivisemmilta kuin ovat. Tai tietysti voi olla että Emilia on vaan tärähtänyt.

   Lainaa

  27. Tulos: +15 (29 ääntä)
   Emilia on kyllä vajaa

   Lainaa

  28. Tulos: +111 (121 ääntä)
   pinkki puudeli: Siis anoppi on löytänyt jostain vauvojen tyynyliinan, jossa on sinisiä nallekuvioita, niinkuin vastasyntyneille poikavauvoille usein hankitaan. Tuollainen mini-tyynyliina olisi ollut paikallaan synnytyslaitokselta palaavalle vauvalle, ei enää 10-vuotiaalle koululaiselle. En ihan käsitä Emilian servaamista tässä… Ei [...]
   Mihin synnytyslaitokselta palaava vauva tarvitsee tyynyä joka on isompi mitä vauva itse?

   Lainaa

  29. Tulos: +71 (89 ääntä)
   pinkki puudeli: Siis anoppi on löytänyt jostain vauvojen tyynyliinan, jossa on sinisiä nallekuvioita, niinkuin vastasyntyneille poikavauvoille usein hankitaan. Tuollainen mini-tyynyliina olisi ollut paikallaan synnytyslaitokselta palaavalle vauvalle, ei enää 10-vuotiaalle koululaiselle. En ihan käsitä Emilian servaamista tässä… Ei [...]
   Vastasyntyneillä ei käytetä tyynyjä tai peittoja. Niissä on tukehtumisvaara. Pienillä vauvoilla on vuodenajasta riippuen nukkuessa vaan yöpuku ja/tai unipussi

   Lainaa

  30. Tulos: +56 (62 ääntä)
   Emilia, häpeä käytöstäsi. Onneksi exäsi ja ex-anoppisi pääsivät sinusta eroon. Hyi.

   Lainaa

  31. Tulos: -33 (37 ääntä)
   Kapu: On mahdollista, että jokin tapahtuma (tai hyvin sen kaltainen) voi tapahtua useammallekin kuin vain yhdelle ihmiselle.
   Toki. Mut siis ihan saman kuvan ja tekstin kanssa olen nähnyt. Ja on kyllä pitempi aika kuin pari viikkoa kun olen sen nähnyt.

   Lainaa

  32. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Aina ei anoppi ole suoraan helvetistä, joskus miniä on...

   Lainaa

  33. pinkki puudeli 28.2.2019 15:36
   Tulos: -21 (55 ääntä)
   Tasu: Vastasyntyneillä ei käytetä tyynyjä tai peittoja. Niissä on tukehtumisvaara. Pienillä vauvoilla on vuodenajasta riippuen nukkuessa vaan yöpuku ja/tai unipussi
   Mitä? Olen kahden lapsen äiti, nuorempi heistä on nyt 11-vuotias. Kyllä heillä vastasyntyneenä oli kehdossaan ihan peitto ja tyyny, eikä mitään "unipusseja". :O

   Lainaa

  34. Tulos: +41 (49 ääntä)
   pinkki puudeli: Mitä? Olen kahden lapsen äiti, nuorempi heistä on nyt 11-vuotias. Kyllä heillä vastasyntyneenä oli kehdossaan ihan peitto ja tyyny, eikä mitään “unipusseja”.
   Tuskinpa ohuessa viltissä on vikaa, sehän kuuluu äitiyspakkaukseenkin. Vastasyntynyt ei silti varsinaisesti tarvitse mitään petivaatteita. Lisäksi paksut peitot ja tyynyt altistavat tukehtumisriskille, ja yleensäkin ylimääräinen sälä vuoteessa. Riski on toki aina pieni, mutta mitä enempi, sen pahempi.

   Lainaa

  35. Tulos: +59 (65 ääntä)
   Kissa: Mie oon 25 ja ihan hyvin voisin käyttää nalle-tyynyliinaa
   Niin mäki, mut ton ikäsillä lapsilla nyt on aina toi "oon nyt melkein aikunen ja lasten jutut on lapsellisia" vaihe. :'D Eikä saman ikäset kaverit varmaan hirveesti auta asiaa.

   Lainaa

  36. totuuden_torvi 28.2.2019 17:27
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Pilkunviilaaja: Oisko kuitenki miniä
   Heh totta! Kiitos korjauksesta :D

   Lainaa

  37. Arkkienkeli 28.2.2019 18:13
   Tulos: -50 (56 ääntä)
   Jepjoo: Vaikka tuossa ei mitään kovin ihmeellistä sisältöä olekaan niin pidän erittäin törkeänä tuota, että yksityisiä viestiketjuja julkaistaan ilman toisen suostumusta.
   Aivan. Kyseessä on viestintäsalaisuuden rikkominen ja siitä napsahtaa 450€ valtiolle heti. Toinen osapuoli voi sitten vaatia kovempia summia.

   Lainaa

  38. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Arkkienkeli: Aivan. Kyseessä on viestintäsalaisuuden rikkominen ja siitä napsahtaa 450€ valtiolle heti. Toinen osapuoli voi sitten vaatia kovempia summia.
   Eipä ollut. Eri asia jos kyseessä olisi jotain arkaluontoista tekstiä, tosin ei silloinkaan kyse ole viestintäsalaisuudesta, vaan kunnianloukkauksesta/yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. Viestintäsalaisuus-juttu koskee sitä kun luet toisen kirjeitä/tesktareita/sähköposteja tai muista keskusteluja luvatta.

   Lainaa

  39. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Säälin Emilian nyk. anoppia.

   Lainaa

  40. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Joo: Tulee lähinnä mieleen että taustalla on vähän muutakin kuin tyynyliina, olen itsekin saanut sukulaisilta aika järkyttäviä lahjoja -vähän se on loukannut ettei selvästikään edes muisteta miltä lahjan saaja näyttää, vaaleanpunaisia prinsessahuiveja en ole käyttänyt edes pikkutyttönä -mutta en siitä nyt noin nokkiini [...]
   Pikkujuttu, mutta haloefektissä toisen teot nähdään positiivisessa valossa. Tässä olisi kyse enemmänkin stigma-ilmiöstä.

   Lainaa

  41. Voi raasua 2.3.2019 15:04
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   "Tai onko kohtalotovereita?" Olipas kova kohtalo tosiaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Mulla oli ihana anoppi, ikävä vieläkin!

   Lainaa

  43. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Hihi: Tuskinpa ohuessa viltissä on vikaa, sehän kuuluu äitiyspakkaukseenkin. Vastasyntynyt ei silti varsinaisesti tarvitse mitään petivaatteita. Lisäksi paksut peitot ja tyynyt altistavat tukehtumisriskille, ja yleensäkin ylimääräinen sälä vuoteessa. Riski on toki aina pieni, mutta mitä enempi, sen pahempi.
   Traumcity: Mihin synnytyslaitokselta palaava vauva tarvitsee tyynyä joka on isompi mitä vauva itse?
   Ei ehkä tyynyä, mutta tyynyliinaa. Sairaaloissakin vauvan sänkyihin pedataan usein kiva tyynyliina (ilman sitä tyynyä). Kysehän on käytännössä aluslakanan suojaamisesta (puklu- ym. tahroilta).

   Lainaa

  44. Tulos: +23 (23 ääntä)
   En nyt jaksa lainailla kaikkia viestejä. Äitiyspakkauksessa ei muuten ole mitään "ohutta vilttiä" vaan ihan kunnon täkki. Ollut jo ainakin 16 vuotta, varmaan kauemminkin. Hirveen huono ja kömpelö, IMO, ne vanhat palleropeitteet on paljon parempia. Täkkejä vauvojen sängyissä käytetään myös sairaaloissa. Ihan vastasyntyneillä samoin kuin isommillakin vauvoilla. Ja sitten, kuka lie sanoikaan että 10-vuotiaan pää on aikuisen päätä pienempi. Riippuu lapsesta ja aikuisesta. Oma 10-vuotiaani on aina ollut isopäinen (olematta mitenkään sairas) ja varmaan jo 2-3 vuotta tarvinnut esim. aikuisen kokoisen pyöräilykypärän. Toisekseen, ne vauvakokoiset tyynyt on useimmiten semmoisia todella litteitä. En oikeestaan koskaan oo tajunnu niiden tarkoitusta. Vauva ei tyynyä tarvi, ja siinä vaiheessa ku meillä lapset on alkanu tyynyä kaivata, ei se lituska ole kelvannut. Eli vaikka pää mahtuisi sille vauvakokoiselle tyynylle, se ei 10-vuotiaalle käy enää ohuutensa vuoksi. Ja ei, en ole Emilia. Hän veti täysin tolkuttomat kierrokset asiasta. Ehkä ex-anoppi ei osoittanut parasta mahdollista kartallaoloa lapsenlapsensa ikätasosta (joo, minäki voisin käyttää tommosta tyynyliinaa mutta veikkaan että meidän pikkukoululaiset ei sitä huolis), mutta eikö ton nyt olis voinu ohittaa ihan vaan naurahtamalla itsekseen ja laittaa asiallisen viestin, esim. "kiitos, mutta hän on nykyään niin isoa poikaa ettei nallekuosit kelpaa".

   Lainaa

  45. Tulos: 0 (0 ääntä)
   sL3287: Naistenhuoneella oli tää aloitus muutama viikko sitten.
   No höpöhöpö! Tää on kyllä paljon vanhempi julkaisu kuin muutama viikko

   Lainaa

  46. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Olen 23v ja käytän välillä puuha pete pussilakanaa ja tyynyliinaa, kun kaveri vitsillä osti raksaukolle. Töissä toistelen sitten näitä onnistuuko tietenkin tai juu luulisin.

   Lainaa

  47. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Pelle muija. Muuta en keksi tähän hättään.

   Lainaa

  48. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Tulee mieleen oma eksä ja hänen tekemällä tehdyt "konfliktit" oman ex-anoppinsa kanssa...

   Lainaa

  49. Kiteetön vadelma 11.2.2023 12:33
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Joo ei: Näin ompelijanakaan en kyllä ymmärrä mikä selitys tuo tyynyn koko on. Kyllä se tyyny hieman pienempään liinaan mahtuu kunhan survoo! Harmittaa ex anopin puolesta, enemmänkin vaikuttaisi että hän haluaisi osallistua lapsen elämään ja tehdessään eleen sen eteen hyökkää äiti kimppuun..
   Sehän tässä oli luultavasti Emilia pointti. Ex-anoppi oli 10 vuoden aikana kerran hoitanut Joonaa. Siksi hänellä oli muistikuva, että poika on pieni. Olikin hurahtanut useampi vuosi ja poika oli 10 v. Mutta silti aika ihana ex-anoppi, kun kysyi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, WhatsApp, viesti, ex, anoppi, tyynyt, tyynyliinat, koko, kuosi, kuvio, lapsi, nallet

 • Uusimmat

 • Kategoriat