Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 47

Millä todennäköisyydellä näin tapahtuu?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 47

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 67 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -104 (244 ääntä)
   Suvakki jolla on rasistinen likainen kikkeli :o

   Lainaa

  2. Tulos: -61 (201 ääntä)
   Toi Rosan kommentti kruunasi tämän. :D

   Lainaa

  3. Tulos: +486 (580 ääntä)
   Naistenhuoneen mielipidejakauma. 533 ajattelevat: "TIETYSTI hyönteiset ovat eläimiä, siis haloo. Mikä idiootti tuolla onkaan kumppanina!" 1300 ajattelevat: "Näin yksinkertaiseen ja ilmiselvään kysymykseen pitää ehdottomasti vastata väärin, koska tämä on Naistenhuone ja haluan säilyttää tämän paikan maineen online-hullujenhuoneena."

   Lainaa

  4. Tulos: +281 (327 ääntä)
   Onnetonta, puolitoista tuhatta ihmistä on sitä mieltä ettei hyönteiset ole eläimiä.

   Lainaa

  5. Tulos: +373 (381 ääntä)
   Osa vastasi Ilonan kysymykseen varmasti väärin tarkoituksella, mutta pelottaa ajatella kuinka moni vastasi väärin tosissaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +53 (69 ääntä)
   Napael: Osa vastasi Ilonan kysymykseen varmasti väärin tarkoituksella, mutta pelottaa ajatella kuinka moni vastasi väärin tosissaan.
   Siis vastasi varmasti huvin vuoksi väärin.

   Lainaa

  7. Tulos: +68 (176 ääntä)
   Liki 1,5t naista aattelee et hönteiset ei oo eläimiä, eikä kasveja. Onko ne sit jotain helvetin kiviä?

   Lainaa

  8. Tulos: -210 (362 ääntä)
   diddidii: Liki 1,5t naista aattelee et hönteiset ei oo eläimiä, eikä kasveja. Onko ne sit jotain helvetin kiviä?
   Miten ois vaikka tuo hyönteinen

   Lainaa

  9. Kummallista 29.1.2019 1:53
   Tulos: +366 (374 ääntä)
   Hyönteiset kuuluvat eläinkuntaan.

   Lainaa

  10. Muistelija 29.1.2019 2:38
   Tulos: +142 (168 ääntä)
   Hyönteisktsymykseen taisi tyypit olla vastanneet jotakuinkin "kyl mä nyt tiiän et ne virallisesti on eläimii mut ei ne musta niinku jos oikeessa elämässä puhutaan nii oo niin siks vastasin et ei oo" eli ihan tosissaan olivat vastanneet suurin osa näin...

   Lainaa

  11. Tilppitappi 29.1.2019 6:31
   Tulos: +184 (184 ääntä)
   muulimaa: Miten ois vaikka tuo hyönteinen
   Mikäs se hyönteinen sitten on?

   Lainaa

  12. Tulos: +161 (331 ääntä)
   Eikö ketään muuta huoleta se, että Naistenhuoneella useampi nainen vastasi avoimesti olevansa rasisteja enemmin kuin suvakkeja?

   Lainaa

  13. Tulos: -19 (195 ääntä)
   Säde: Eikö ketään muuta huoleta se, että Naistenhuoneella useampi nainen vastasi avoimesti olevansa rasisteja enemmin kuin suvakkeja?
   Kyllä. Myös suvakkien määrä huolettaa. Ja jyrkkä kahtiajako myös. On muitakin vaihtoehtoja olla kuin nämä kaksi ääripäätä. Mielestäni ainakaan se, että haluaa seuloa maahanmuuttajia motivaatioiden ja tarpeiden perusteella ihonväriin tai kansalaisuuteen katsomatta ei ole rasistista, vaan järkevää. Tämä seulominen muuttuu rasistiseksi vasta, kun jonkin väriset ihmiset vapautetaan siitä.

   Lainaa

  14. Tulos: +70 (70 ääntä)
   Kyllä hengitystä täytyi pidättää kun scrollasin tuon "onko hyönteiset eläimiä" kyselyn ohitse, sillä aina niitä olen eläimiä pitänyt mutta eivät ne sitä ilmeisesti olekaan, miten voin olla näin tyhmä... Kiitos kommentit että korjasitte tilanteen. Olin niin järkyttynyt omasta "erehdyksestäni" että unohdin etsiä koko mokaa kyseisestä kyselystä.

   Lainaa

  15. Tulos: -131 (159 ääntä)
   Jos kerran ihmisten mielestä hyönteiset on eläimiä, miksi sitten sieni ei ole kasvi?

   Lainaa

  16. Tulos: +187 (193 ääntä)
   muulimaa: Miten ois vaikka tuo hyönteinen
   Niin että linnutkaan ei ole eläimiä, kaloista puhumattakaan. Nehän ovat lintuja ja kaloja.

   Lainaa

  17. Tulos: -49 (177 ääntä)
   Säde: Eikö ketään muuta huoleta se, että Naistenhuoneella useampi nainen vastasi avoimesti olevansa rasisteja enemmin kuin suvakkeja?
   Ei

   Lainaa

  18. Tulos: +95 (103 ääntä)
   Tuohon hyönteiskommenttiin sen verran, että siinä oli satoja naurureagointeja, jotka kuitenkin näkyvät tuossa tykkäyksinä, eli noin moni ei todellakaan pidä hyönteisiä muina kuin eläiminä.

   Lainaa

  19. Tulos: +186 (190 ääntä)
   Vaakku: Jos kerran ihmisten mielestä hyönteiset on eläimiä, miksi sitten sieni ei ole kasvi?
   Koska sienen solurakenne poikkeaa kasvin solurakenteesta niin huimasti.

   Lainaa

  20. Tulos: +144 (148 ääntä)
   Vaakku: Jos kerran ihmisten mielestä hyönteiset on eläimiä, miksi sitten sieni ei ole kasvi?
   Sienet kuuluvat omaan aitotumaisten kuntaansa, eli kehitys on poikennut kasvien kehityksestä. Yksinkertaisesti sanottuna sienet kuuluvat sieniin ja kasvit kasveihin, mutta molemmat ovat aitotumaisia.

   Lainaa

  21. Hölömörkö 29.1.2019 8:16
   Tulos: +83 (141 ääntä)
   Ja miksi ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin rasisti ja suvakki? Kaksi ihan ääripäätä, musta ja valkoinen, ei harmaan sävyjä? Uskon, että suurin osa on näitä harmaita.

   Lainaa

  22. Tulos: +160 (170 ääntä)
   Hölömörkö: Ja miksi ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin rasisti ja suvakki? Kaksi ihan ääripäätä, musta ja valkoinen, ei harmaan sävyjä? Uskon, että suurin osa on näitä harmaita.
   tulihan siihen kolmaskin vaihtoehto...

   Lainaa

  23. Reima Ungas 29.1.2019 8:31
   Tulos: +77 (121 ääntä)
   Se, ovatko hyönteiset eläimiä eläintieteen taksonomian mukaan, ei tietenkään ratkea missään Facebook-ryhmässä äänestämällä, ei perheriidalla eikä baarivedonlyönnillä. Ei sen kummemmin kuin se, onko maa pyöreä vai litteä tai onko Pluto planeetta. Eri asia on sitten se, mitä arkikielessä eläimellä tarkoitetaan. Ihmisen arkiajattelu, toisin kuin tieteen luokitukset, ei pelaa kategorioilla, jotka määritellään tiettyjen kriteerien avulla, vaan ns. prototyypeillä. Meillä on siis jossain ajattelun pohjalla mielikuva siitä, millainen on "tavallinen" eläin, lintu, talo, auto jne., ja mitä kauempana jokin olio on tästä prototyypistä, sen vaikeampi sitä on sijoittaa. Tätä on oikeasti tutkittukin, esimerkiksi testeillä, joissa koehenkilöiden pitää vaikkapa salamannopeasti reagoida semmoisiin kuin "pingviini on lintu, oikein vai väärin?" – ja tähän vastaaminen vie muutaman sekunnin murto-osan enemmän kuin "varpunen on lintu". Varmaan meistä useimmille prototyyppinen eläin on karvainen nisäkäs. Siinä mielessä Ilonan kysymys ei ole ollenkaan niin tyhmä kuin äkkiseltään ajattelisi.

   Lainaa

  24. Tulos: -82 (184 ääntä)
   Ns. rasismi kukoistaa aika monen tytön ja naisen mielessä nykyään, eikä vähiten sen takia että monet joutuvat uussuomalaisten ahdisteltaviksi likimain päivittäin, jotkut saaneet maistaa heidän vieraanvaraisuuttaan vielä pahemmin, joten ei, ei ihmetytä tulokset.

   Lainaa

  25. Tulos: +11 (153 ääntä)
   Säde: Eikö ketään muuta huoleta se, että Naistenhuoneella useampi nainen vastasi avoimesti olevansa rasisteja enemmin kuin suvakkeja?
   Nykyään taitaa olla rasisti jo, kun pikkuisenkin kyseenalaistat laittomat maahanmuuttajat lähi-idästä ja afrikasta. Kerran minut haukuttiin natsiksi kun mainitsin, että maahanmuuton kustannukset ovat jo nyt enemmän, mihin Suomella olisi varaa.

   Lainaa

  26. Tulos: +105 (111 ääntä)
   Vaakku: Jos kerran ihmisten mielestä hyönteiset on eläimiä, miksi sitten sieni ei ole kasvi?
   Esim. siksi että sieni ei yhteytä, ja biologisessa taksonomiassa kasvit on määritelty ominaisuudeltaan yhteyttäviksi.

   Lainaa

  27. niimpä niin 29.1.2019 9:59
   Tulos: +45 (67 ääntä)
   Profiili: Nykyään taitaa olla rasisti jo, kun pikkuisenkin kyseenalaistat laittomat maahanmuuttajat lähi-idästä ja afrikasta. Kerran minut haukuttiin natsiksi kun mainitsin, että maahanmuuton kustannukset ovat jo nyt enemmän, mihin Suomella olisi varaa.
   Enemmän varmaan porukka ärsyttää, kun jaottelu on joko Suvakki tai Rasisti ja ei mitään väliltä. Jokainen vähänkin järkevää maahanmuuttoa kannattava on joko suvakki tai sitten rasisti, riippuen kummalta ääripäältä kysyt.

   Lainaa

  28. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Hihi: Esim. siksi että sieni ei yhteytä, ja biologisessa taksonomiassa kasvit on määritelty ominaisuudeltaan yhteyttäviksi.
   No, tähänkin tietysti on poikkeuksia, kotimainen esimerkki mäntykukka. https://fi.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4ntykukka

   Lainaa

  29. Tulos: +71 (83 ääntä)
   Ensimmäiseen kysymykseen kuinka todennäköistä asia on, on vaikea vastata suoraan. Pitäisi tietää kuinka todennäköisiä seuravat asiat on 1) Posteljooni tiputtaa kirjeen 2) Kuinka suuri osuus posteljoonin jakamista kirjeistä on Eevalle 3) Kuinka usein Eeva valitsee tämän poikkeusreitin 4) Kuinka paljon peräkärryn ohi kulkee ihmisiä jotka sekä huomaavat kirjeen ja päättävät auttaa lähimmäistään

   Lainaa

  30. Jouko Salming 29.1.2019 10:45
   Tulos: +97 (99 ääntä)
   Faktoista äänestäminen on kyllä aina hedelmällistä touhua.

   Lainaa

  31. Tulos: +51 (69 ääntä)
   1300 ihmistä "äänesti", että hyönteiset ei ole eläimiä???? Ja vielä oletan että suurin piirtein kaikki tuolla naistenhuoneella on aikuisia? Älkää nyt sitten kertoko näille, että ihminenkin on eläin. Niiden pääthän räjähtää tästä tiedosta.

   Lainaa

  32. Tulos: -41 (43 ääntä)
   Jouko Salming: Faktoista äänestäminen on kyllä aina hedelmällistä touhua.
   Tuossa ei ollut yhtään fiktioon perustuvaa kysymystä.

   Lainaa

  33. Tulos: -7 (45 ääntä)
   Säde: Eikö ketään muuta huoleta se, että Naistenhuoneella useampi nainen vastasi avoimesti olevansa rasisteja enemmin kuin suvakkeja?
   Ei, mikä vittu edes on suvakki? Siellä on kolmas järkevä vastausvaihtoehto, joka onkin saanut selvästi eniten ääniä.

   Lainaa

  34. Runo-Rööpe 29.1.2019 11:57
   Tulos: +47 (57 ääntä)
   Kala: Naistenhuoneen mielipidejakauma. 533 ajattelevat: “TIETYSTI hyönteiset ovat eläimiä, siis haloo. Mikä idiootti tuolla onkaan kumppanina!” 1300 ajattelevat: “Näin yksinkertaiseen ja ilmiselvään kysymykseen pitää ehdottomasti vastata väärin, koska tämä on Naistenhuone ja haluan säilyttää tämän paikan maineen online-hullujenhuoneena.”
   Kala on Palannut Oisin sua halannut Jos mun juomaveteen et ois kakannut

   Lainaa

  35. Paskapallero 29.1.2019 11:58
   Tulos: -121 (133 ääntä)
   No varmaan on ihan siitä kyse miten ajattelee. Minä ajattelen niin, että eläimet on niitä joilla on tunteet, joten hyönteiset ovat ihan vain hyönteisiä. Linnut kuuluvat eläimiin, koska korpit ovat yhtä viisaita kuin ihmiset, ne osaavat myöskin suunnitella elämäänsä, toisin kuin jotkut ihmiset. (Kun joku mietti onko linnut sitten kiviä, jos hyönteiset ei ole eläimiä) Ei aina tarvitse lukion oppien mukaan ajatella, vaan saa olla omiakin mielipiteitä. Mutta sitten kokeissa kannattaa vastata mitä kirjoissa lukee, ei oman mielipiteen mukaan. T. Lukion käynyt, jolla on päässä muutakin kuin sana tarkat opit lukiosta.

   Lainaa

  36. Tulos: +96 (146 ääntä)
   Hölömörkö: Ja miksi ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin rasisti ja suvakki? Kaksi ihan ääripäätä, musta ja valkoinen, ei harmaan sävyjä? Uskon, että suurin osa on näitä harmaita.
   Rasisteja olen tavannut paljonkin mutta missä piileskelevät suvakit? Teidättehän, ne tarunhohtoiset feministit, jotka haluavat ottaa 100 % maailman pakolaisista Suomeen ja kertovat islamin olevan ihastuttava uskonto, jotka haluavat vähentää hoitajia palvelutaloista, jotta saadaan maahanmuuttajille palveluita ja joilla ei ole kriittisyyden häivääkään missään asiassa. En ole koskaan nähnyt yhtäkään, kuullut vain juttuja rasistien puheissa. Olisi kiva joskus tavata.

   Lainaa

  37. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Mitenköhän kävisi tuolla Naistenhuoneessa (tai joistain kommenteista päätellen täällä FB-mokissa), kun kertoisi kaikkien näiden hyönteiset = eläimiä, linnut = eläimiä, sienet = sieniä, kasvit = kasveja jne. faktojen jälkeen vielä, että lisäksi kaikkia näitä yllä mainittuja nimitetään yhteisnimikkeellä "eliöt"?

   Lainaa

  38. Tulos: +20 (34 ääntä)
   Mikko: Ensimmäiseen kysymykseen kuinka todennäköistä asia on, on vaikea vastata suoraan. Pitäisi tietää kuinka todennäköisiä seuravat asiat on 1) Posteljooni tiputtaa kirjeen 2) Kuinka suuri osuus posteljoonin jakamista kirjeistä on Eevalle 3) Kuinka usein Eeva valitsee tämän poikkeusreitin 4) Kuinka paljon peräkärryn ohi kulkee ihmisiä jotka sekä huomaavat kirjeen ja päättävät auttaa lähimmäistään
   Hyvää pohdintaa. Riittävästi parametreja sisältävän tapahtuman todennäköisyyden etukäteen arvioiminen johtaa todennäköisyyteen joka on likimain nolla. Mutta arvelen, että tässä tapauksessa oikea kysymys todennäköisyyksistä on muotoa: "Millä todennäköisyydellä tapahtuu jotakin, joka ylittää Eevan facebookviestin lähettämiskynnyksen?" tai vähemmän provosoivasti: "Mikä on todennäköisyys sille, että tapahtuu jotain yllättävää?". Henkilöstä riippuen, todennäköisyys voi hyvinkin saada arvon 1.

   Lainaa

  39. Tulos: +105 (113 ääntä)
   Paskapallero: No varmaan on ihan siitä kyse miten ajattelee. Minä ajattelen niin, että eläimet on niitä joilla on tunteet, joten hyönteiset ovat ihan vain hyönteisiä. Linnut kuuluvat eläimiin, koska korpit ovat yhtä viisaita kuin ihmiset, ne osaavat myöskin suunnitella elämäänsä, toisin kuin jotkut ihmiset. (Kun joku mietti onko [...]
   Tämän kommentin lukeminen sattui aivoihin.

   Lainaa

  40. Tulos: +30 (48 ääntä)
   Voi vastata olevansa sekä rasisti että suvakki, mikä lienee suurimmalle osalle ihmisistä oikea vaihtoehto, kun katsoo millä kriteereillä näitä leimoja heitellään.

   Lainaa

  41. Tulos: +109 (113 ääntä)
   Paskapallero: No varmaan on ihan siitä kyse miten ajattelee. Minä ajattelen niin, että eläimet on niitä joilla on tunteet, joten hyönteiset ovat ihan vain hyönteisiä. Linnut kuuluvat eläimiin, koska korpit ovat yhtä viisaita kuin ihmiset, ne osaavat myöskin suunnitella elämäänsä, toisin kuin jotkut ihmiset. (Kun joku mietti onko [...]
   mitäh.... Jotkut asiat nyt vaan ei oo mielipidekysymyksiä :D Eikä tässä nyt ”lukion oppien mukaan” ajatellakaan, vaan satojen vuosien taksonomisen tutkimuksen mukaan :)

   Lainaa

  42. Tulos: +61 (65 ääntä)
   Paskapallero: No varmaan on ihan siitä kyse miten ajattelee. Minä ajattelen niin, että eläimet on niitä joilla on tunteet, joten hyönteiset ovat ihan vain hyönteisiä. Linnut kuuluvat eläimiin, koska korpit ovat yhtä viisaita kuin ihmiset, ne osaavat myöskin suunnitella elämäänsä, toisin kuin jotkut ihmiset. (Kun joku mietti onko [...]
   Tämä pitää paikkansa, sanat ovat vain sosiaalisia konstruktioita, joista jokainen voi poiketa ihan oman mielen mukaan. Tietysti jos halutaan pitää kieli toimivana kommunikaation välineenä, kannattaa pyrkiä käyttämään sanoja niiden yhdessä sovittujen käyttötapojen mukaan. Tällöin kansankielinen sanojen käyttökin on ok, mutta epäselvyyksien ilmentyessä kannattaa sen keskustelun ajaksi siirtyä käyttämään sanoja virallisten määritysten mukaan, jotka tieteellisissä piireissä syntyvät ja joita esimerkiksi niissä lukioissa opetetaan. Sana- ja tietokirjoista tai -nettisivuiltakin ne löytyvät.

   Lainaa

  43. yli opisto hörhö 29.1.2019 12:31
   Tulos: +51 (57 ääntä)
   Tilppitappi: Mikäs se hyönteinen sitten on?
   Kasvihan se. Ihmisetkään ei ole eläimiä. Olemme sairaus.

   Lainaa

  44. yli opisto hörhö 29.1.2019 12:36
   Tulos: +15 (59 ääntä)
   Woodrow: Voi vastata olevansa sekä rasisti että suvakki, mikä lienee suurimmalle osalle ihmisistä oikea vaihtoehto, kun katsoo millä kriteereillä näitä leimoja heitellään.
   Jep. "Suvakkien" mielestä olet rasisti mutta oikeiden rasistien mielestä suvakki. Itsekin olen huomannut että ns. "rajakit" heittelee kaikille jotka ei ole heidän kanssaan 100% samaa mieltä sitä "suvakkipelle" leimaa, ja sitten taas ne edesvastuuttomat "rajat auki" -tyypit leimaa sut "rajakkirasistiksi" jos et ole heidän kanssaan samaa mieltä. Lievästi huvittavaa miten voit olla sekä "äärisuvaitsevainen" että "rasisti" samaan aikaan.

   Lainaa

  45. Tulos: +65 (73 ääntä)
   Paskapallero: No varmaan on ihan siitä kyse miten ajattelee. Minä ajattelen niin, että eläimet on niitä joilla on tunteet, joten hyönteiset ovat ihan vain hyönteisiä. Linnut kuuluvat eläimiin, koska korpit ovat yhtä viisaita kuin ihmiset, ne osaavat myöskin suunnitella elämäänsä, toisin kuin jotkut ihmiset. (Kun joku mietti onko [...]
   Mutta esim. strutsi on kuulemma tyhmä lintu, eikö tää periaatteessa nollaa tän sun teorian että linnut kuuluu eläimiin koska korpit on viisaita? Tai jos joku korppi sattuukin olemaan tyhmä, eikö se silloin ole eläin?

   Lainaa

  46. Paskapallero 29.1.2019 13:09
   Tulos: -21 (45 ääntä)
   Miu: Mutta esim. strutsi on kuulemma tyhmä lintu, eikö tää periaatteessa nollaa tän sun teorian että linnut kuuluu eläimiin koska korpit on viisaita? Tai jos joku korppi sattuukin olemaan tyhmä, eikö se silloin ole eläin?
   Miten tunteet ja tyhmyys liittyy toisiinsa? Ai jos ihminen on tyhmä hän ei tunne mitään..?

   Lainaa

  47. Tulos: +38 (44 ääntä)
   Profiili: Nykyään taitaa olla rasisti jo, kun pikkuisenkin kyseenalaistat laittomat maahanmuuttajat lähi-idästä ja afrikasta. Kerran minut haukuttiin natsiksi kun mainitsin, että maahanmuuton kustannukset ovat jo nyt enemmän, mihin Suomella olisi varaa.
   Tuossahan kuitenkin siis kysyttiin, että oletko omasta mielestäsi enemmän rasisti kuin suvakki, ei että oletko jonkun muun mielestä.

   Lainaa

  48. Tulos: -25 (85 ääntä)
   Profiili: Nykyään taitaa olla rasisti jo, kun pikkuisenkin kyseenalaistat laittomat maahanmuuttajat lähi-idästä ja afrikasta. Kerran minut haukuttiin natsiksi kun mainitsin, että maahanmuuton kustannukset ovat jo nyt enemmän, mihin Suomella olisi varaa.
   Tää on kyllä totta ja niin naurettavaa touhua Suomessa. Ihmisiä ei kiinnosta yhtään että miten päin pidetään rajat auki kunhan saadaan "lisää halpaa työvoimaa" tai jotain shittiä. Sitä vastoin maahantunkeutujien (sanon tunkeutuja koska -muuttaja on enemmän sellainen joka oikeasti tulee työn perässä tms) argumentit yleensä on paljon järkevämpiä. Ei minullakaan ole mitään noita vastaan mutta kun näkee että suurin osa niistä on nimenomaa näitä jotka ei kunnioita meitä tai meidän kulttuuria. Tiesittekö muuten että näiden herrojen lähtömaassa, joita tänne roudataan, naisen asema on huonompi kuin eläimillä? Ja sitten kummastellaan kun ei tänne sopeutuneetkaan hyvin ja raiskaukset vaan lisääntyy. Huhhuh mitä touhua.

   Lainaa

  49. Tulos: -56 (62 ääntä)
   Janni: Rasisteja olen tavannut paljonkin mutta missä piileskelevät suvakit? Teidättehän, ne tarunhohtoiset feministit, jotka haluavat ottaa 100 % maailman pakolaisista Suomeen ja kertovat islamin olevan ihastuttava uskonto, jotka haluavat vähentää hoitajia palvelutaloista, jotta saadaan maahanmuuttajille palveluita ja joilla [...]
   Eli oot tavannu paljon sellaisa, tiedäthän, mustan miehen tavatessaan vetää turpaa. Kotona aina kännissä ja muijaa hakkaamassa. Miksi liikut tällaisten ihmisten kanssa? Tai edes tapaat niitä ihmisiä, jos kerta tiedät että he käyttäyvät näin?

   Lainaa

  50. Tulos: +36 (56 ääntä)
   no jopas?: Eli oot tavannu paljon sellaisa, tiedäthän, mustan miehen tavatessaan vetää turpaa. Kotona aina kännissä ja muijaa hakkaamassa. Miksi liikut tällaisten ihmisten kanssa? Tai edes tapaat niitä ihmisiä, jos kerta tiedät että he käyttäyvät näin?
   Kuuluu työn varjopuoliin. (ja ei, kaikkien ei ole mahdollista vaihtaa työpaikkaa, ettei tarvitsisi olla rasistien kanssa tekemisissä)

   Lainaa

  51. Tulos: +70 (72 ääntä)
   Paskapallero: No varmaan on ihan siitä kyse miten ajattelee. Minä ajattelen niin, että eläimet on niitä joilla on tunteet, joten hyönteiset ovat ihan vain hyönteisiä. Linnut kuuluvat eläimiin, koska korpit ovat yhtä viisaita kuin ihmiset, ne osaavat myöskin suunnitella elämäänsä, toisin kuin jotkut ihmiset. (Kun joku mietti onko [...]
   Tää on just se mikä nyky-yhteuskuntaa vaivaa. "Mihin mitään faktoja tai tiedettä tarvii ku mul on mun oma mielipide joka on ihan yhtä hyvä."

   Lainaa

  52. Pen is Power 29.1.2019 16:20
   Tulos: -20 (54 ääntä)
   Säde: Eikö ketään muuta huoleta se, että Naistenhuoneella useampi nainen vastasi avoimesti olevansa rasisteja enemmin kuin suvakkeja?
   Ei sitten yhtään, näinhän se oikeasti menee. Se, ettei ole suvakki ei oikeasti tarkoita, että olisi rasisti... paitsi suvakkien mielestä. Suurin osa suomalaisista ei ole suvakkeja, mutta ketään ei enää nykypäivänä hetkauta, vaikka sanottaisiinkin rasistiksi. Tämä on oikea suunta.

   Lainaa

  53. Tulos: -32 (50 ääntä)
   Janni: Kuuluu työn varjopuoliin. (ja ei, kaikkien ei ole mahdollista vaihtaa työpaikkaa, ettei tarvitsisi olla rasistien kanssa tekemisissä)
   Oho. Olikin eka kerta internetissä kun argumentin vahvistukseksi ollaan "töissä alalla". No pakko sen on olla totta.

   Lainaa

  54. Arkkienkeli 29.1.2019 17:53
   Tulos: -45 (51 ääntä)
   Kala: Naistenhuoneen mielipidejakauma. 533 ajattelevat: “TIETYSTI hyönteiset ovat eläimiä, siis haloo. Mikä idiootti tuolla onkaan kumppanina!” 1300 ajattelevat: “Näin yksinkertaiseen ja ilmiselvään kysymykseen pitää ehdottomasti vastata väärin, koska tämä on Naistenhuone ja haluan säilyttää tämän paikan maineen online-hullujenhuoneena.”
   Hyönteiset ovat ihan oma eliölajinsa. Eivät kuulu eläimiin.

   Lainaa

  55. Tulos: +3 (15 ääntä)
   Paskapallero: Miten tunteet ja tyhmyys liittyy toisiinsa? Ai jos ihminen on tyhmä hän ei tunne mitään..?
   Tuo tyhmästrutsi voisi opetella luetunymmärtämistä...

   Lainaa

  56. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Paskapallero: Miten tunteet ja tyhmyys liittyy toisiinsa? Ai jos ihminen on tyhmä hän ei tunne mitään..?
   Ei vaan jos "linnut kuuluu eläimiin koska korpit ovat yhtä viisaita kuin ihmiset", erittäin läpällä huomautin että entäs kun on olemassa myös tyhmiä lintuja, eivätkö ne kuulu eläimiin? Totta kai kaikki elävät olennot tuntee jotakin. Myös tyhmät.

   Lainaa

  57. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Ja ei, se ei ole mielipide että mikä on eläin ja mikä ei ole.

   Lainaa

  58. Tulos: +35 (37 ääntä)
   Vaakku: Jos kerran ihmisten mielestä hyönteiset on eläimiä, miksi sitten sieni ei ole kasvi?
   Sienet ovat tieteellisestä näkökulmasta lähempänä eläinkuntaa kuin kasveja. Solujen rakenne jne, en muista tarkemmin kun BBC:ltä jotain katselin. Sienet eivät siis kuulu kumpaankaan, kuten eivät viruksetkaan.

   Lainaa

  59. Tulos: -18 (44 ääntä)
   riesa: Tuossahan kuitenkin siis kysyttiin, että oletko omasta mielestäsi enemmän rasisti kuin suvakki, ei että oletko jonkun muun mielestä.
   Mutta ongelmana kuitenkin on, kun vastapuoli väittää kaikkia vähänkin eriävää mieltä olevia rasisteiksi. Keskustelua ei synny. On lukuisia yksittäisiä toimittajia, jotka yrittää avata keskustelua, näiden "suvakkien" kanssa, mutta he eivät suostu puhumaan. Kertoo kyllä paljon heistä, ketkä niitä fasisteja oikeasti ovatkaan.

   Lainaa

  60. Tulos: +34 (42 ääntä)
   tenpura: Ns. rasismi kukoistaa aika monen tytön ja naisen mielessä nykyään, eikä vähiten sen takia että monet joutuvat uussuomalaisten ahdisteltaviksi likimain päivittäin, jotkut saaneet maistaa heidän vieraanvaraisuuttaan vielä pahemmin, joten ei, ei ihmetytä tulokset.
   Ihme juttu että olin 14 kun ensimmäisen kerran edes näin ei-valkoihoisen miehen oikeassa elämässä (en kasvanut edes mitenkään hevonkuusessa, lähestyn vain keski-ikää) ja siitä huolimatta namusedistä ja pahemmasta varoiteltiin ja itsensäpaljastajia -siis pikkutytöille -nähtiin siihen määrään ettei edes ymmärtänyt järkyttyä. Ihan luontevasti levisi ala-asteikäisten tyttöjen keskuudessa tieto että "älä sitten mene sitä ja sitä reittiä, siellä on taas se setä sadetakissa". (Silti pidän miehistä noin yleisesti, eihän se sadetakkiporukka enemmistöä edusta). Eiköhän kyse lie enemmän siitä että kasvava ulkomaalaisten määrä ja naisten/ tyttöjen "nyt todellakin riitti" tympääntyminen (tunnetaan muös nimellä #metoo) sattuivat samoihin aikoihin, joten molemmat asiat ovat olleet tapetilla.

   Lainaa

  61. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Naistenhuoneesta ja äityleistä ja muista mammapalstoista alkaa jo mokaa lukiessa soimaan se Kumman Kaa -sarjan tunnusmusiikki vaimeasti jostain kaukaa, yhä voimistuen mitä pidemmälle mokaa lukee kunnes se lopussa soi jo tärykalvoja halkovalla voimakkudeella ja sadan metrin säteellä kaikki vesi muuttuu siideriksi.

   Lainaa

  62. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Carl von Linné pyörii haudassaan

   Lainaa

  63. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Hölömörkö: Ja miksi ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin rasisti ja suvakki? Kaksi ihan ääripäätä, musta ja valkoinen, ei harmaan sävyjä? Uskon, että suurin osa on näitä harmaita.
   Mustan mielestä harmaa on valkoinen ja valkoisen mielestä musta, joten pakko näköjään valita molemmat vaihtoehdot.

   Lainaa

  64. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Janni: Rasisteja olen tavannut paljonkin mutta missä piileskelevät suvakit? Teidättehän, ne tarunhohtoiset feministit, jotka haluavat ottaa 100 % maailman pakolaisista Suomeen ja kertovat islamin olevan ihastuttava uskonto, jotka haluavat vähentää hoitajia palvelutaloista, jotta saadaan maahanmuuttajille palveluita ja joilla [...]
   Puhumattakaan siitä kuinka he haluavat sänkypuuhiin näiden kaikkien pakolaisten kanssa.

   Lainaa

  65. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Kala: Naistenhuoneen mielipidejakauma. 533 ajattelevat: “TIETYSTI hyönteiset ovat eläimiä, siis haloo. Mikä idiootti tuolla onkaan kumppanina!” 1300 ajattelevat: “Näin yksinkertaiseen ja ilmiselvään kysymykseen pitää ehdottomasti vastata väärin, koska tämä on Naistenhuone ja haluan säilyttää tämän paikan maineen online-hullujenhuoneena.”
   Tämähän se juuri onkin mielipidekysymys

   Lainaa

  66. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Ihan kuin se olisi mielipidekysymys onko ötökkä eläin vai ei...

   Lainaa

  67. Tulos: +8 (8 ääntä)
   tep: Sienet ovat tieteellisestä näkökulmasta lähempänä eläinkuntaa kuin kasveja. Solujen rakenne jne, en muista tarkemmin kun BBC:ltä jotain katselin. Sienet eivät siis kuulu kumpaankaan, kuten eivät viruksetkaan.
   Oikeassa olet. Fun fact: Virukset ei itseasiassa ole eliöitä ollenkaan, vaan bakteerit, arkit, sienet, kasvit, alkueliöt ja eläimet muodostavat eliökunnan :)!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kirje, kirjekuori, posti, rasisti, suvakki, eläimet, eläin, hyönteiset, hyönteinen, kysely

 • Uusimmat

 • Kategoriat