Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 361

112, täällä on tilanne päällä.
Sekalaisia, osa 361

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 46 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Laksatiivitaavi 4.12.2018 0:35
      Tulos: +544 (558 ääntä)
      Kalle ilmeisesti on tämmöinen syväluotaava tapaus, joka ensiksi tutustuu uhriinsa ja sitten harkinnan jälkeen antaa tuomionsa. Mikähän sen Astral tv:n nimimerkki on?

      Lainaa

    2. One Flew Over The Cockoo's Nest 4.12.2018 0:53
      Tulos: +464 (472 ääntä)
      Tuli keskimmäiselle tarinalle hiukan lisää jännitys- ja outousarvoa kun en näin keskellä yötä rekisteröinyt sanaa "Serenassa"

      Lainaa

    3. Tulos: +128 (138 ääntä)
      Mika :D

      Lainaa

    4. Perspillu ja hyvät vitut 4.12.2018 1:19
      Tulos: +209 (221 ääntä)
      Toi Mikan juttu nauratti pitkästä aikaa.

      Lainaa

    5. Tulos: +125 (139 ääntä)
      Nyt on viehättävä, älykkään oloinen ja sanavalmis kaveri tää Mika!

      Lainaa

    6. Tulos: +271 (279 ääntä)
      Oli perkele tilanne päällä kanta-hämeessä kun näky hirvi!

      Lainaa

    7. Tulos: +277 (291 ääntä)
      Kylläpä oli vaikee sisäistää että liikennevalomäki ei liity autoiluun mitenkään. Piti lukea pari kertaa ja lisäksi kommentit että ymmärsin tarinan.. Mut nyt kun ymmärsin niin arvostan :'D

      Lainaa

    8. Tulos: +153 (185 ääntä)
      Strippaaminen on kyllä rankkaa touhua. Pisteet niille jotka sitä hommaa tekee.

      Lainaa

    9. Karvaanush 4.12.2018 2:25
      Tulos: +21 (61 ääntä)
      Kallella taitaa olla mätitahnat housun etumuksessa?

      Lainaa

    10. Alkuperäisen nähnyt 4.12.2018 3:57
      Tulos: +122 (128 ääntä)
      One Flew Over The Cockoo’s Nest: Tuli keskimmäiselle tarinalle hiukan lisää jännitys- ja outousarvoa kun en näin keskellä yötä rekisteröinyt sanaa “Serenassa”
      Joo itekin aloin lukeen sitä ajatellen että autolla ajetaan. Piti alkaa uudestaan lukeen kun loppu ihmetytti

      Lainaa

    11. Tulos: -65 (137 ääntä)
      Selvennyksenä niille joita tuon keskimmäisen tapahtumat hämmentävät, Serena on vesipuisto. Kyse oli siis vesiliukumäestä eikä esim. maantiestä.

      Lainaa

    12. Tulos: +272 (274 ääntä)
      Missä amiksessa voi opiskella strippariksi?

      Lainaa

    13. Tulos: +269 (285 ääntä)
      Huomaa tästä Kallesta miten mukava pullaposki kyseessä onkaan. Ketjussa kolme henkilöä (2 miestä ja 1 nainen) vähän sanoo tyhmäksi niin ainoastaan viimeisimmäksi kommentoinut naisihminen saa vittuilua takaisin. Ei tainnut pokka riittää avautumaan äijille?

      Lainaa

    14. Tulos: +100 (102 ääntä)
      Heikki menee samaan kategoriaan kuin ihmiset, jotka ilmoittavat Facebookin puskaradioissa sun muissa nähneensä metsässä koiran vapaana, tutkapanta kaulassa. Ja itse kuitenkin ymmärtävät tämän oranssin härpäkkeen merkityksen, mutta silti kiljuvat paniikissa ihmisiä apuun..

      Lainaa

    15. Tulos: +84 (92 ääntä)
      Sanna: Nyt on viehättävä, älykkään oloinen ja sanavalmis kaveri tää Mika!
      Yhtä Kallea kohti täytyy olla yksi Mika, se on luonnonlaki.

      Lainaa

    16. Tulos: +153 (155 ääntä)
      "Ilmoitettu hirvistä hätäkeskukseen" Hoi hittu taas.

      Lainaa

    17. Tulos: +184 (184 ääntä)
      Ei kai kukaan oikeasti ilmoita häkeen, jos näkee hirviä? Sitten voi ilmoittaa, jos sellainen lentää konepellille, mutta jos ne vaan jolkottaa tien yli. Ei.

      Lainaa

    18. Tulos: +70 (70 ääntä)
      Itel kävi Siilinjärven Fontanellassa samankaltaisessa valoliukumäes siten et joku tyyppi istu siel putkessa paikallaan ja sano vaa et "Mä jäin jumii tähän". :D

      Lainaa

    19. Tulos: +54 (62 ääntä)
      Väkisinkin sitä ajattelee, et kukakohan tuon oikeasti 69-vuotiaan vielä palkkaa töihin? Kaikenlaiset eläkkeet yms. hommelithan tossa loppuu, jos ikä onkin yllättäen 49 vuotta.

      Lainaa

    20. niimpä niin 4.12.2018 8:02
      Tulos: +61 (93 ääntä)
      Mitäpä Heikki kuvitteli, että Hätäkeskus niille hirville tekee? Lähettää partion paikalle vahtimaan, että eivät tule yli? Hirviaidan ylittäjät ammutaan tai kaasutetaan. ENEMMÄN MUUREJA TEIDEN VARSILLE JA LAITETAAN HIRVET MAKSAMAAN NE!! Mikalle tiedoksi, että keskipakoisvoimaa ei ole olemassa.

      Lainaa

    21. Tulos: +88 (88 ääntä)
      Ei ihme jos hälytyskeskus on ruuhkautunut jos sinne hirvistäkin aletaan soittelemaan.

      Lainaa

    22. Tulos: +98 (106 ääntä)
      Alkuperäisen nähnyt: Joo itekin aloin lukeen sitä ajatellen että autolla ajetaan. Piti alkaa uudestaan lukeen kun loppu ihmetytti
      Muodostui kieltämättä kiintoisa mielikuva, kun venäläisisä odottaa autoaan eteenpäin nylkyttävää tyttöään kädet ojossa liikennevalojen toisella puolen. Venäjän liikenteestä kuulee kyllä kaikenlaista...

      Lainaa

    23. Tulos: +87 (91 ääntä)
      Kiitos, Heikki, kun tukit häkeä luonnoneläinten takia. Kiva juttu. :) Ja Kalle: Hieno seivaus ja servaus, etpä enää näytä yhtään tyhmältä.

      Lainaa

    24. Tulos: +111 (117 ääntä)
      Hirvijutusta tuli mieleen: Eräs tuttu soitti kerraan häkeen, kun löysi metsästä pienen jäniksen poikasen, joka oli yksin eikä pyrkinyt pakoon. Järkyttävintä oli, että sinne oikeasti lähetettiin POLIISI katsomaan jänistä. Meni yli tunti poliisipartion aikaa, kun ajelivat hornan tuuttiin tuijottamaan lajityypillisesti käyttäytyvää, tervettä elukkaa sen luontaiseen elinympäristöön...

      Lainaa

    25. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen 4.12.2018 9:45
      Tulos: +91 (97 ääntä)
      Hieno pelastus Kalle - nyt kaikki varmasti pitävät sinua pienen alkuhämmennyksen jälkeen fiksuna ja filmaattisena herrasmiehenä ja piNpan saanti on ainakin loppuvuodeksi taattu.

      Lainaa

    26. Tulos: +57 (63 ääntä)
      Mutta onko Iltalehti oikeasti mennyt sanomaan että mies haluaa muuttaa syntymäpäivänsä 20 vuotta aikaisemmaksi? Silloinhan hän olisi 89-vuotias.

      Lainaa

    27. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Jos hollantilaismies onnistuu muuttamaan ikänsä, ja saa nuoren vaimon, niin hänhän saattaa olla maailman ensimmäinen ihminen, joka elää 140-vuotiaaksi. :D

      Lainaa

    28. Tulos: +69 (77 ääntä)
      Fun fact; en ole käynyt amista enkä varsinkaan valmistunut sellaisesta strippariksi :D mutta kiitos Kalle analysoinnista kuitenkin, #jaxuhalit <3

      Lainaa

    29. Tulos: +87 (91 ääntä)
      Parasta tässä on, että Kalle haukkui itse ensin tyhmäksi, kun oli itse liian tyhmä ymmärtämään asiaa tai käyttäytymään edes sivistyneesti ja sitten vetää kolme palkoa herneitä sieraimiin kun joku vihjaa että olisi sitä vähän peiliin katsomista

      Lainaa

    30. Tulos: +96 (100 ääntä)
      Mikä estää hollantilaismiestä yksinkertaisesti valehtelemasta ikäänsä tinderissä?

      Lainaa

    31. Tulos: +4 (42 ääntä)
      Kumma: Mikä estää hollantilaismiestä yksinkertaisesti valehtelemasta ikäänsä tinderissä?
      Moraali?

      Lainaa

    32. Ihmettelen vaan 4.12.2018 15:51
      Tulos: +55 (55 ääntä)
      Ainoa tilanne, missä tietä ylittävistä hirvistä pitäisi soittaa hätänumeroon, olisi jos hirvet olisi jääneet hirviaidan sisälle ja poukkoilisivat tiellä. Mutta siitä tuskin oli kyse. Mikan tarina oli hauska ja hyvin kerrottu.

      Lainaa

    33. Tulos: +28 (34 ääntä)
      Hullu: Ei kai kukaan oikeasti ilmoita häkeen, jos näkee hirviä? Sitten voi ilmoittaa, jos sellainen lentää konepellille, mutta jos ne vaan jolkottaa tien yli. Ei.
      No hiivatissa jos näkee Hirven menevän tien yli Hevonkuusessa, niin pitää ilmoittaa häkeen. Lähin poliisi asema on 50 km. Niin se poliisi sit tulee tunnin päästä ihmettelemään, että jaa, tästäkö meni hirvi tunti sitten yli. No ei. Kerran nähtiin muuten neljä hirveä se on ennätys kerralla. Eipä tullut mieleen ilmoitella edes vastaantulijoille, koska ne olivat menneet jo siinä vaiheessa, harvoin ne takaisinpäin enää tulee kovin pian.

      Lainaa

    34. Comfortably numb 4.12.2018 18:30
      Tulos: +15 (19 ääntä)
      Minä näin kerran karhunpaskan metsässä. En soittanut Häkeen, vaan maikkarille. Pitäisikö olla huolissaan?

      Lainaa

    35. Tulos: +53 (53 ääntä)
      Olenpa kokenut saman kuin Mika, poislukien alhaalla odottavan isän syliin laskeutuminen, mutta tapauksessani vanhempi kyllä katsoi vähän pahasti, kun luuli kai, että olin etuillut hänen lastaan, kun olin aiemmin perillä. Onneksi tosiaan ohitus onnistui osumatta, mutta mitä ne pienet lapset tekee vesiliukkarissa väärin, kun ei luista? :0

      Lainaa

    36. Tulos: +20 (28 ääntä)
      Ilq: Missä amiksessa voi opiskella strippariksi?
      Samaa yritin jo etsiäkkin. Ei silti että kiinnostaisi mennä opiskelemaan, mutta voisin sponsoroida mainoksella opiskelijahaalareita.

      Lainaa

    37. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Raah: Olenpa kokenut saman kuin Mika, poislukien alhaalla odottavan isän syliin laskeutuminen, mutta tapauksessani vanhempi kyllä katsoi vähän pahasti, kun luuli kai, että olin etuillut hänen lastaan, kun olin aiemmin perillä. Onneksi tosiaan ohitus onnistui osumatta, mutta mitä ne pienet lapset tekee vesiliukkarissa väärin, kun ei luista? :0
      Pienet lapse istuu siellä liukumäessä ja peppu karahtaa liukumäen pohjaan. Kourun täyttävä mies tekee vähän tulvaa taakseen ja makaa veden päällä ja vauhti on sen mukainen. Aikoinaan tuli käytyä lasten kanssa usein uimahallissa, jossa on vesiliukumäki. Kyllä siellä oli välillä turistit ihmeissään kun täräytti pommilla niin että vesi meinasi lähteä laskualtaasta.

      Lainaa

    38. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Comfortably numb: Minä näin kerran karhunpaskan metsässä. En soittanut Häkeen, vaan maikkarille. Pitäisikö olla huolissaan?
      Olen soittanut hirvistä kolme kertaa häkeen. Kerran tapoin sellaisen autolla ja kaksi kertaa on ollut moottoritiellä riista-aitojen välissä.

      Lainaa

    39. Tulos: +18 (26 ääntä)
      One Flew Over The Cockoo’s Nest: Tuli keskimmäiselle tarinalle hiukan lisää jännitys- ja outousarvoa kun en näin keskellä yötä rekisteröinyt sanaa “Serenassa”
      Ite hoksasin serenan mut sit ku alettiin puhua liikennevaloista oletin vaan et on ilmeisesti olemas joku muuki serena-niminen paikka tai alue ku se kylpylä ja kuvittelin tapahtumapaikaksi liikenteen ja olin ihan yhtä hämmentyny lopussa. :'D

      Lainaa

    40. Tulos: +11 (25 ääntä)
      Tulee mieleen, kun olin lapsena mun isän kanssa Serenassa. Mä laskin vesiliukumäestä ensin ja isä oli tulossa perässä. Harmi vaan, että siinä meidän laskun välissä mäen suulle kerkesi venäläisnainen kurkkimaan (en uskaltanut kiskoa sitä pois edestä, yhteistä kieltä ei ollut). No, nainen ehti juuri kääntyä selin liukumäkeen kun mun isä tupsahti sieltä suoraan päin ja eikös naisen bikinit siinä rytäkässä tipahtanut päältä tissit kaikelle kylpyläkansalle paljastaen. Edelleen näin 20+ vuotta myöhemmin muistan tän tilanteen elävästi. Mikan laskun oisin myös halunnut nähdä!

      Lainaa

    41. Tulos: +47 (47 ääntä)
      No joo’o: Pienet lapse istuu siellä liukumäessä ja peppu karahtaa liukumäen pohjaan. Kourun täyttävä mies tekee vähän tulvaa taakseen ja makaa veden päällä ja vauhti on sen mukainen. Aikoinaan tuli käytyä lasten kanssa usein uimahallissa, jossa on vesiliukumäki. Kyllä siellä oli välillä turistit ihmeissään kun täräytti pommilla niin että vesi meinasi lähteä laskualtaasta.
      Eikä se hyvä laskuasentokaan kaikissa mäissä hirmuisia vauhteja anna, kun muksu painaa 25kg. Noissa on yleensä minimipituus laskijalle, mutta minipaino olisi relevantimpi. T. Jäänyt muksuna useasti jumiin Caribian rengasliukumäessä

      Lainaa

    42. Tulos: +63 (63 ääntä)
      Olipas typistetty versio Kallen mokasta... Tuo Kallehan rupesi lopuksi haukkumaan melkein kaikkia artikkelin kommentoijia ja arvosteli mm. heidän ulkonäköään postaamalla kuvakaappauksia heidän profiilikuvistaan. Todella nolo jätkä.

      Lainaa

    43. Tulos: +29 (33 ääntä)
      Höyrytin: Huomaa tästä Kallesta miten mukava pullaposki kyseessä onkaan. Ketjussa kolme henkilöä (2 miestä ja 1 nainen) vähän sanoo tyhmäksi niin ainoastaan viimeisimmäksi kommentoinut naisihminen saa vittuilua takaisin. Ei tainnut pokka riittää avautumaan äijille?
      Kyllä Kalle ulisi kaikille. Tänne on näköjään laitettu todella typistetty versio.

      Lainaa

    44. Tulos: +30 (32 ääntä)
      foo: Mutta onko Iltalehti oikeasti mennyt sanomaan että mies haluaa muuttaa syntymäpäivänsä 20 vuotta aikaisemmaksi? Silloinhan hän olisi 89-vuotias.
      Noh, sen ikäset miehet on harvemmassa että flaksi voi hyvinkin parantua siellä 90-vuotiaiden pikatreffeillä!

      Lainaa

    45. Tulos: -3 (17 ääntä)
      Nasu: “Ilmoitettu hirvistä hätäkeskukseen” Hoi hittu taas.
      No Mä kerran soitin ko jolkotti keskustassa mun auton edessä ja hidasti mun menoa. Oli aamuviideltä joten olin yksin pikkukaupungissa liikkeellä.

      Lainaa

    46. Epäpoliitikko 7.12.2018 23:32
      Tulos: +19 (21 ääntä)
      Kaisa: Jos hollantilaismies onnistuu muuttamaan ikänsä, ja saa nuoren vaimon, niin hänhän saattaa olla maailman ensimmäinen ihminen, joka elää 140-vuotiaaksi.
      Näinhän se on, koska vanhan vaimon kanssa moinen ei onnistu?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hirvi, hirvet, Serena, vesipuisto, liukumäki, ikä, iltalehti, uutiset, uutinen, häke, 112, hätäpuhelu, hätäkeskus