Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 83

Roskalavalta löytyy uusi vessanpönttö. Ottajia?
Roskalavalla rapisee, osa 83

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 38 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -154 (270 ääntä)
      Yllättävää ehkä, mutta kyllä, ihmiset hakee vaikka käytettyjä haljenneitä 60-vuotta vanhoja pönttöjäkin ilmaiseksi.

      Lainaa

    2. Tulos: +894 (928 ääntä)
      En ymmärrä tuota, miksi ennemmin heitetään käyttökelpoista kamaa kaatikselle kuin annetaan tarvitsevalle. Tulee mieleen sanonta suomalainen maksaa 50 e siitä, että naapuri ei saa satasta.

      Lainaa

    3. Tulos: +752 (756 ääntä)
      Mikä ihme voi olla syynä siihen että Katja väkisin haluaa pöntön menevän kaatopaikalle?

      Lainaa

    4. Tulos: +396 (406 ääntä)
      "oletan jonkun jo istuvan tuolla" kruunasi :'D

      Lainaa

    5. Tulos: +320 (320 ääntä)
      Ai kauhee haluan jatkoa, mikä juttu tää Katjan juttu on.

      Lainaa

    6. Tulos: +322 (324 ääntä)
      Haluaisin kanssa tietää miksi Katja haluaa pöntön välttämättä päätyvän kaatopaikalle. Repesin Annan stoorille, jonka aiheuttama mielikuva on 6/5

      Lainaa

    7. Tulos: +108 (116 ääntä)
      Hetken ajan yhdistin Katjan "kuvassa on meidän pönttö" -kommentin liittyvän tuohon takkaan, ja hämmennyin että kylläpäs on tarkka nainen kun tunnistaa 2-3mm rakeiksi muuttamisen ja rakeiden jatkokäytön jälkeenkin vielä täysin uudesta lopputuotteesta oman vessanpönttönsä... Mutta huhhui, eikös lie uudet pöntöt aika hintavia, että eikö sen nyt ajattelisi olevan ihan käypää kauppatavaraa remontoijille, jos se siis nimenomaan on ehjä. Saahan sen pestyä vaikka millä desinfiointiaineilla ihan vaikka läpikotaisin, jos ei tohdi "käytetylle" pöntölle istua... Sinänsä ihan hupaisa mielikuva, että ihmisillä aina hervoton desipullo repussa/laukussa/taskussa mukana ihan sen takia, ettei tarvi pyllistää istuimella, jossa voi olla muiden kakkapartikkeleita. Jos siis käy ulkona ja mahdollisesti voi joutua käymään julkisessa/jonkun muun vessassa. Tosin siitä ehkä johtuu ne "älä vuoraa istuinta vessapaperilla" tai "ethän seiso vessanpöntön päällä" -lappuset jossain vessoissa... Et ollaan kauhean ahdistuneita niistä pöpöistä, joita istuimesta voi omaan kankkuun jäädä.

      Lainaa

    8. Tulos: +165 (189 ääntä)
      Syy taitaa olla jo täälläkin mainittu suomalaisten perusominaispiirre. Ei missään nimessä mitään ilmaiseksi kellekään, ja parempi minulle jos toisillakin menee huonosti.

      Lainaa

    9. Johan Pompas 13.12.2018 7:55
      Tulos: -142 (162 ääntä)
      "Pidän omaa pönttöä aina mukana". Mahtaa olla hankalaa liikkua kaupungilla. Vai olisiko repussa potta? Helpotuksen hetkiä vaan, Jatta.

      Lainaa

    10. niimpä niin 13.12.2018 8:23
      Tulos: +154 (156 ääntä)
      "koeponnistettu istuin", voi elämän kevät. Se Posliini meneekin siinä käytössä niiiiiin likaiseksi. Olisi tosissaan kiva tietää miksi Katja haluaa pöntön menevän kaatikselle?

      Lainaa

    11. Tulos: +149 (159 ääntä)
      Peeke: Syy taitaa olla jo täälläkin mainittu suomalaisten perusominaispiirre. Ei missään nimessä mitään ilmaiseksi kellekään, ja parempi minulle jos toisillakin menee huonosti.
      Tätä itsekin epäilen, vaan en ymmärrä. Tulen vähävaraisesta perheestä ja olen päätynyt jumittumaan matalapalkka-alalle kunnes sain motivaatiota lähteä opiskelemaan parempaa huomista. Ei silti koskaan ikinä ole käynyt mielessä, etteikö voisi toisia auttaa mm. lahjoittamalla käyttökelpoista tavaraa sitä tarvitsevalle tai osallistumalla jopa joskus jouluna lahjakeräyksiin vähävaraisille lapsille. Mutta niinhän se sanontakin menee, köyhä antaa vähästään, rikas ei paljostakaan.

      Lainaa

    12. Tulos: +37 (53 ääntä)
      Me remontoidaan taloa ja nimenomaan etsitään torista niitä vanhoja värikkäitä pönttöjä ja lavuaareja. Ennen en voinu käydä yleisissä vessoissa mut ny ikää tullu lisää ni yleiset vessat onki ihan ok :'D

      Lainaa

    13. Tulos: +20 (44 ääntä)
      Mä ymmärsin Katja kommentin huumoriksi. Tai siis.. pakkohan sen on olla, eikö?

      Lainaa

    14. Tulos: +109 (113 ääntä)
      Jaa: Mikä ihme voi olla syynä siihen että Katja väkisin haluaa pöntön menevän kaatopaikalle?
      Murha-ase?

      Lainaa

    15. Tulos: +28 (46 ääntä)
      Piupau: Mä ymmärsin Katja kommentin huumoriksi. Tai siis.. pakkohan sen on olla, eikö?
      Itse halusin kovasti ymmärtää Katjan kommentin niin, kun se on juuri tuossa Timon kommentin alla, että Timon pitää poistaa takkakuva kun Katja "tunnisti" oman pönttönsä takan laatoista.

      Lainaa

    16. Tulos: +44 (64 ääntä)
      Pöö: En ymmärrä tuota, miksi ennemmin heitetään käyttökelpoista kamaa kaatikselle kuin annetaan tarvitsevalle. Tulee mieleen sanonta suomalainen maksaa 50 e siitä, että naapuri ei saa satasta.
      Onhan joillain ravintoloillakin kiveen hakatut ohjeet, että valmistettu mutta myymättä jäänyt ruoka on ehdottomasti heitettävä roskiin eikä siitä saa antaa murustakaan köyhille.

      Lainaa

    17. Tulos: +36 (60 ääntä)
      Aatelkaa jos ois takka joka oli joskus jonku vessanpönttö. :'D

      Lainaa

    18. Hammaspeikko 13.12.2018 13:23
      Tulos: +140 (144 ääntä)
      Jutusta pois leikatuissa kommenteissa kävi ilmi, että katja on feikkiprofiili, joka trollailee useissa fb-ryhmissä, eikä pönttö oikeasti ole hänen.

      Lainaa

    19. Tulos: +45 (67 ääntä)
      Pöö: En ymmärrä tuota, miksi ennemmin heitetään käyttökelpoista kamaa kaatikselle kuin annetaan tarvitsevalle. Tulee mieleen sanonta suomalainen maksaa 50 e siitä, että naapuri ei saa satasta.
      Maksetaan satanen siitä, ettei naapuri saa viittäkymppiä.

      Lainaa

    20. Tulos: +34 (52 ääntä)
      foo: Onhan joillain ravintoloillakin kiveen hakatut ohjeet, että valmistettu mutta myymättä jäänyt ruoka on ehdottomasti heitettävä roskiin eikä siitä saa antaa murustakaan köyhille.
      No siinä on ehkä enemmän se että osa porukasta ostaisi ruoan, väittäisi sairastuneensa, nostaisi oikeusjutun ja vaatisi amerikkalaistyyppisiä korvauksia. Onneksi systeemimme ei ole niin sekaisin vielä että sellainen onnistuisi, mutta ei estä ketään liikaa telkkaria katsonutta yrittämästä. (Ostan omat kasvikseni jääntöruokamyymälästä jonka tulot menevät hyväntekeväisyyteen; kai nyt aikuinen ihminen joka ei ole täysin sekaisin osaa määritellä aistinvaraisesti mitä voi syödä; ellei niin lie parempi poistaa itsensä geenipoolista).

      Lainaa

    21. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Haluaisin tietää Annan jutusta enemmänkin

      Lainaa

    22. Tulos: +16 (16 ääntä)
      No nyt on "mitäs helvettiä?" niin monella tasolla että tipahdin jo laskuista.

      Lainaa

    23. Tulos: +10 (22 ääntä)
      Frisker: Maksetaan satanen siitä, ettei naapuri saa viittäkymppiä.
      Miekin muistelisin et se olis nimenomaam näin päin.

      Lainaa

    24. Tulos: +8 (40 ääntä)
      foo: Onhan joillain ravintoloillakin kiveen hakatut ohjeet, että valmistettu mutta myymättä jäänyt ruoka on ehdottomasti heitettävä roskiin eikä siitä saa antaa murustakaan köyhille.
      Tämä tosin on ihan ymmärrettävää valitettavasti. Sana alkaa kiirimään ja kohta kaikki, hyvätuloiset mukaanluettuna, ovat kärkkymässä ilmaista ruokaa.

      Lainaa

    25. purppurakruunu 13.12.2018 17:01
      Tulos: -2 (34 ääntä)
      Joo: No siinä on ehkä enemmän se että osa porukasta ostaisi ruoan, väittäisi sairastuneensa, nostaisi oikeusjutun ja vaatisi amerikkalaistyyppisiä korvauksia.
      Tätä ei muuten ole tiedettävästi ikinä tapahtunut. Ei edes Jenkeissä.

      Lainaa

    26. Tulos: +30 (50 ääntä)
      ….: Tämä tosin on ihan ymmärrettävää valitettavasti. Sana alkaa kiirimään ja kohta kaikki, hyvätuloiset mukaanluettuna, ovat kärkkymässä ilmaista ruokaa.
      Eikö tämä ole samaa kategoriaa, kuin kommenteissa mainittu "suomalainen maksaa satasen, ettei naapuri saa viittäkymppiä"? Vanhaksi meneviä ruokia ei voi jakaa köyhille ja vähätuloisille, koska osa saattaa mennä keskituloisille ja rikkaille.

      Lainaa

    27. Tulos: +15 (25 ääntä)
      Minä en ole vielä käynyt ikinä kirjastossa paskalla.

      Lainaa

    28. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Anna! <3

      Lainaa

    29. Tulos: -23 (31 ääntä)
      Tuskin se käytetyssä pöntössä istuminen ole se ongelma. Itse en ole varma haluaisinko ottaa jätelavalta puolillaan olevaa pönttöä syliin tai auton kyytiin. Pöntön asentajakin saattaa narista.

      Lainaa

    30. Tulos: +17 (21 ääntä)
      R: Anna!
      Enkä!

      Lainaa

    31. Tulos: +12 (34 ääntä)
      hmm: Eikö tämä ole samaa kategoriaa, kuin kommenteissa mainittu “suomalainen maksaa satasen, ettei naapuri saa viittäkymppiä”? Vanhaksi meneviä ruokia ei voi jakaa köyhille ja vähätuloisille, koska osa saattaa mennä keskituloisille ja rikkaille.
      En väitä että se on oikein, mutta tuo olisi riski bisneksille. Miksi kukaan enää maksaisi ruoasta kun sitä voi jotenkin saada ilmaiseksikin? Jotkut oman elämänsä Roope Ankat nyt valitettavasti vain ovat itsekkäitä ja kieroja ja tulisivat hyödyntämään tätä systeemiä.

      Lainaa

    32. Tulos: +14 (18 ääntä)
      ….: En väitä että se on oikein, mutta tuo olisi riski bisneksille. Miksi kukaan enää maksaisi ruoasta kun sitä voi jotenkin saada ilmaiseksikin? Jotkut oman elämänsä Roope Ankat nyt valitettavasti vain ovat itsekkäitä ja kieroja ja tulisivat hyödyntämään tätä systeemiä.
      No itse asiassa vanhaksi menevä ruoka maistuu kuitenkin pahemmalta kuin juuri tuoreeltaan tarjoiltu, joten kyllä siitä tuoreesta kannattaa maksaa. Mutta muuten kyllä ymmärrän pointtisi.

      Lainaa

    33. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Jaa: Mikä ihme voi olla syynä siihen että Katja väkisin haluaa pöntön menevän kaatopaikalle?
      Sitä en tiedä, mutta on otettava huomioon että ainoa todiste siitä että pönttö on oikeasti joskus kuulunut Katjalle, on Katjan oma sana asiasta.

      Lainaa

    34. Tulos: +29 (35 ääntä)
      ….: En väitä että se on oikein, mutta tuo olisi riski bisneksille. Miksi kukaan enää maksaisi ruoasta kun sitä voi jotenkin saada ilmaiseksikin? Jotkut oman elämänsä Roope Ankat nyt valitettavasti vain ovat itsekkäitä ja kieroja ja tulisivat hyödyntämään tätä systeemiä.
      Olen samaa mieltä, että osa hyvävaraisista varmasti käyttäisi tämän mahdollisuuden tullessa hyväkseen. Myyntiin tämä asia tuskin vaikuttaisi, ellei hävikkiä aleta marketeissa tyrkyttämään. Vaikka vieläkin kaupoissa on ruokahävikkiä, on se viime vuosina laskenut valtavasti. On paljon päivittäin käytettäviä elintarviketuotteita, joista hävikkiä ei synny. Suurin osa roskiin menevistä on tuotteita, jotka on käytettävä päivien sisällä. Leipäjonoista saa jo nykyisin ilmaista ruokaa. Ahneat rikkaat eivät ole pätevä syy, miksi tällaistä toimintaa ei pidä laajentaa, kehittää ja luoda lisää. Ja niin sitä tehdäänkin. Pointti on, että ahneat ihmiset on likinäköinen argumentti, pelkkä tekosyy, ruoan roskiin heittämisen hyväksyviltä.

      Lainaa

    35. Leipäressu 15.12.2018 0:44
      Tulos: +49 (53 ääntä)
      Katja hei, jos haluatte pöntön nimenomaan menevän kaatopaikalle, kannattaisi viedä se sinne. Hei Lasse, kerron, vaikket ehkä halua tietää. Ostin koeponnistetun kuivakäymälän. Käytetyn. Putsattu oli. Se on ihan jees. Ja P.S. mulla oli naapuri, joka heitti toimivat stereot roskiin. Kehuskeli leikanneensa johdot poikki, ettei kukaan muu saisi siitä itselleen stereoita. Tarkistin: niin se oli tosiaan tehnyt. Oli muuten paska naapuri.

      Lainaa

    36. Pipariparru 18.12.2018 16:24
      Tulos: +7 (11 ääntä)
      Liina: Yllättävää ehkä, mutta kyllä, ihmiset hakee vaikka käytettyjä haljenneitä 60-vuotta vanhoja pönttöjäkin ilmaiseksi.
      No ei. Itse remppaäijänä olen useasti yrittänyt ihan ilmaiseksi jakaa täysin toimivia, jopa uudenveroisia saniteettiporsliinituotteita kaikenmaailman palstoilla, eikä ne koskaan kelpaa kenellekään. Nykyään suosiolla kaatopaikalle vaan.

      Lainaa

    37. jukkapalmu 6.7.2020 12:23
      Tulos: -2 (4 ääntä)
      Mikä helvetin leivinuuni toi on olevinaan :D

      Lainaa

    38. Grillattu soturi 26.8.2020 23:04
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      jukkapalmu: Mikä helvetin leivinuuni toi on olevinaan :D
      Onhan siinä uuninluukku kyljessä. Leivinuunitakkoja ollut olemassa jo vuosikymmeniä. 

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, takka, leivinuuni, WC, vessa, vessanpönttö, kirpputori, kirppari, kirppis, posliini, lumi