Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 227

Kokeilin kasvojen maalausta. Vaatii kyllä harjoittelua.
Kuvakooste, osa 227

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 51 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +764 (808 ääntä)
      Lakule? Tofule? ..lle?

      Lainaa

    2. Tulos: +444 (610 ääntä)
      Ei nuo kasvot nyt mitkään järin huonot ole käsintehdyksi, muistuttaa vähän entisajan nukkejen maalauksia

      Lainaa

    3. Tulos: +968 (1036 ääntä)
      Tuo nukkepäivitys täällä on ehkä hieman ilkeä: olen nähnyt netissä paljon kuvia ja videoita siitä, miten ihmiset uudelleen maalaavat Barbie-nukkejen kasvoja ja tulokset ovat olleet tosi upeita! Kuitenkin: jostain se on aloitettava. Jos kokeilee tuollaista erikoisempaa harrastusta ihan ensimmäisiä kertoja niin ei voi olettaa, että heti syntyy upeata jälkeä. Harjoitus tekee mestarin ja juuri sitä Tuulikki tässä on varmasti tehnyt, nimittäin harjoitellut.

      Lainaa

    4. Tulos: +654 (664 ääntä)
      Onnex löyty valotaululle sopiva texti!

      Lainaa

    5. Tulos: +487 (523 ääntä)
      Vauva-palstalla kehutaan, kuinka 12-vuotias osaa englantia lähes natiivin tasoisesti, kun on oppinut sen peleistä. Epäilen, että äidin englannin taito on näissä tapauksissa tuota luokkaa.

      Lainaa

    6. Tulos: +502 (530 ääntä)
      Lakulla ja Tofulla... ei kun Lakula ja Tofula on ilmeisesti italialaisuutta veressään. "We-a bite! It's-a we, Laku & Tofu the Super Rodent Brothers! Mamma mia!"

      Lainaa

    7. Tulos: +111 (233 ääntä)
      Eeppinen: Ei nuo kasvot nyt mitkään järin huonot ole käsintehdyksi, muistuttaa vähän entisajan nukkejen maalauksia
      No nuket varmasti on paskoja maalaamaan ollut aina, että sikäli.

      Lainaa

    8. Tulos: +245 (297 ääntä)
      Niin, siinähän se Tuulikki ilmoittaa harjoittelevansa ja uudelleen kokeilusta päätellen aika ensimmäisiä kertoja vielä. Pitäisikö tänne sitten postata kaikenlaiset maalauskokeilut ja muut "mokat"? Aika ilkeää. Ajattelin aluksi, että tuohon tauluun olisi yritetty tilanpuutteessa sellaista tahallista väärää enkkua, mutta ei se kyllä siltikään toimi..

      Lainaa

    9. Tulos: +245 (275 ääntä)
      We a bite? Me purema? Jos pysyis vaan siitä ensimmäisessä kotimaisessa eikä ees yrittäis muita...

      Lainaa

    10. Kommentaattori 6.12.2018 8:33
      Tulos: -122 (158 ääntä)
      Ama: Tuo nukkepäivitys täällä on ehkä hieman ilkeä: olen nähnyt netissä paljon kuvia ja videoita siitä, miten ihmiset uudelleen maalaavat Barbie-nukkejen kasvoja ja tulokset ovat olleet tosi upeita! Kuitenkin: jostain se on aloitettava. Jos kokeilee tuollaista erikoisempaa harrastusta ihan ensimmäisiä kertoja niin ei voi [...]
      Jos on sama naama niin miten kasvon muodot ja silmät ja suun muoto muuttuu kun sen värittää uudelleen. Jos ennen ja jälkeen kuvassa sama naama.

      Lainaa

    11. Kilokalori 6.12.2018 9:22
      Tulos: +228 (260 ääntä)
      Kummaa, jos kotona vilisee niin paljon tuntemattomia ihmisiä, että pitää kotieläinten koskeminen kieltää ihan kyltillä. Kun ei jokaiselle itse ehdi sanoa, että varo noita häkissä olevia, saattavat purra.

      Lainaa

    12. Tulos: +179 (185 ääntä)
      Olen kans yrittänyt maalata nuken kasvoja kerran, jälki oli melko samanlaista. Noi vaatii harjoittelua + hyvin pienet välineet.

      Lainaa

    13. Tulos: -105 (163 ääntä)
      Mie: Vauva-palstalla kehutaan, kuinka 12-vuotias osaa englantia lähes natiivin tasoisesti, kun on oppinut sen peleistä. Epäilen, että äidin englannin taito on näissä tapauksissa tuota luokkaa.
      Epäilen, että pelitietämyksesi ei riitä tekemään moisia arvioita.

      Lainaa

    14. Tulos: +147 (163 ääntä)
      Not touch. We a bite!

      Lainaa

    15. Tulos: +169 (173 ääntä)
      jallu: We a bite? Me purema? Jos pysyis vaan siitä ensimmäisessä kotimaisessa eikä ees yrittäis muita…
      Me suupala. Pientä syötävää siellä Millalla. Eihän nyt toisten ruokiin ole kohteliasta koskea.

      Lainaa

    16. Tulos: +84 (96 ääntä)
      Mamma Mia, we-a-bite!

      Lainaa

    17. Tulos: -107 (121 ääntä)
      Vaatii kyllä harjoittelua = älkää te muut edes yrittäkö kun tää meni niin nappiin!

      Lainaa

    18. Tulos: +88 (94 ääntä)
      All your base are belong to us.

      Lainaa

    19. Tulos: +159 (175 ääntä)
      Tuulikkihan on itsekin sitä mieltä että harjoittelua kaipaa, ei väitä lopputulosta priimaksi. Käväisi ilkeästi mielessäni että onhan tuo jälkeen-kuva jopa realistisempi, muutaman meikkausta aloittelevan teinin tuntevana, etenkin tämän hetken kulmakarvamuodilla. Ja sopii myös kivasti pikkujoulukauteen.

      Lainaa

    20. Tulos: +135 (155 ääntä)
      Nukkemaalaus on selkeästi ensimmäinen vedos, tehkääpä ekalla kerralla itse parempaa. Harjoittelemalla tuotokset paranee, ei todellakaan mikään moka. Hyvä Tuulikki!

      Lainaa

    21. Tulos: +52 (58 ääntä)
      Kilokalori: Kummaa, jos kotona vilisee niin paljon tuntemattomia ihmisiä, että pitää kotieläinten koskeminen kieltää ihan kyltillä. Kun ei jokaiselle itse ehdi sanoa, että varo noita häkissä olevia, saattavat purra.
      No mä muistan ainakin vanhempien kanssa asuessa juuri tämän, miten siellä vilisi niiden kavereita ja heidän muksujaan... Milloin oli otettu kaneja luvatta ulkotarhasta (jätetty vielä ovi auki kun oli viety ne takaisin) ja milloin oli käpälöity akvaariota. En todellakaan ehtinyt kieltää tarpeeksi kaikkia saati olla aina kotona samaan aikaan, eikä ne muksut aina edes totelleet. Tein sitten huoneeni oveen lopulta vihaisen kyltin, joka sai ainakin omat vanhemmat vähän käyttäytymään paremmin. Mut jos tää kyltti on ajamassa samanlaista asiaa, niin kieleksi ehkä mieluummin Suomi ja tekstiin jotain järkeäkin vielä. :D

      Lainaa

    22. Kirjautuminen epäonnistui 6.12.2018 16:51
      Tulos: +85 (99 ääntä)
      Malla: Nukkemaalaus on selkeästi ensimmäinen vedos, tehkääpä ekalla kerralla itse parempaa. Harjoittelemalla tuotokset paranee, ei todellakaan mikään moka. Hyvä Tuulikki!
      Sekä miettikää nyt, miten pientä piperrystä tuo on ja miten pienet välineet vaatii. Paljon parempi tuo on kuin mitä esim. minä saisin aikaan!

      Lainaa

    23. Tulos: +66 (76 ääntä)
      Niin siis sitä minäkin ajattelin, että jälkeen-kuva ainakin vastaa nykyteinien kulmakarvoja prikulleen.

      Lainaa

    24. Tulos: +8 (32 ääntä)
      Oliko ainoa, jolle tuli tuosta nukesta mieleen se Ihmis-Ken

      Lainaa

    25. Sukupuolivarianssi 6.12.2018 23:20
      Tulos: +25 (29 ääntä)
      mandi: Me suupala. Pientä syötävää siellä Millalla. Eihän nyt toisten ruokiin ole kohteliasta koskea.
      Tismalleen sama tuli mieleen, käännöskukkanen kauneimmillaan xD

      Lainaa

    26. Tulos: +39 (57 ääntä)
      Höpsis: Tuulikkihan on itsekin sitä mieltä että harjoittelua kaipaa, ei väitä lopputulosta priimaksi. Käväisi ilkeästi mielessäni että onhan tuo jälkeen-kuva jopa realistisempi, muutaman meikkausta aloittelevan teinin tuntevana, etenkin tämän hetken kulmakarvamuodilla. Ja sopii myös kivasti pikkujoulukauteen.
      Samaa mietin minäkin.tuonnäköisiä sutturoita kauppakeskusten aulat täynnä. Tuliko liian realistinen?

      Lainaa

    27. Tulos: +25 (27 ääntä)
      traumcity: No nuket varmasti on paskoja maalaamaan ollut aina, että sikäli.
      Et ole varmaan kuullut karakuri-nukeista? Eivät muuten ole ollenkaan paskoja maalaamaan minusta! https://www.youtube.com/watch?v=6rFrpgq-IAg Näitä on ollut olemassa vuosisatoja.

      Lainaa

    28. Tulos: -61 (73 ääntä)
      Ettekö te okieesti näe että tossa on ihan eri nukkejen päät!? Mikähän pointti tossakin taas on. "Kattokaa oon tehny kasvot täydellisesti, mut kulmakarvat ei vaan onnistu."

      Lainaa

    29. abort mission 7.12.2018 0:28
      Tulos: +59 (63 ääntä)
      Kommentaattori: Jos on sama naama niin miten kasvon muodot ja silmät ja suun muoto muuttuu kun sen värittää uudelleen. Jos ennen ja jälkeen kuvassa sama naama.
      Jälkeen-kuvassa on kuvattu hieman alaviistosta ja erilaisella valaistuksella. Muuten näyttäisi olevan sama naama.

      Lainaa

    30. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Ei ole tuo nukkemaalaus edes paha ensimmäiseksi kokeiluksi, olen itsekin testannut ja kun pinta-ala on noin pieni, ei maalaamisesta tule mitään. Akvarellikynillä nukkejen naamojen uusiminen on paljon helpompaa, harva ammattimaisesti nukkejen naamoja uusiva edes käyttää maalia kun sitä on nin vaikea työstää.

      Lainaa

    31. Tulos: +20 (66 ääntä)
      Mie: Vauva-palstalla kehutaan, kuinka 12-vuotias osaa englantia lähes natiivin tasoisesti, kun on oppinut sen peleistä. Epäilen, että äidin englannin taito on näissä tapauksissa tuota luokkaa.
      Tää varmaan saa paljon miinuspisteitä, mutta puhun vuosien kokemuksella. Sen verran paljon olen nettipeleissä ollut, että tiedän lasten siellä oppivan kiroamaan englanniksi tosi natiivin oloisesti ja monet osaavat kertoa hienosti esim. kuinka haluavat raiskata jotain vastapelaajan lähiomaisia. Suuri osa nettipelikulttuurin keskustelusta liittyy noihin aiheisiin. Sitten sieltä opitaan myös painostamaan toisia omien poliittisten mielipiteitä pohjalta Esim "jos ylistät allahia, niin en tapa sua" (tämän näin eilen) samaa toimintatapaa käytetään tietenkin myös muiden agendojen levittämiseen. (en tapa sua, jos tuot mulle x asian x paikasta). Valitettavasti sellaista järkevää keskustelua nettipeleissä on harvoin. Tai riippuu ehkä pelistä. Jossain yhteistyöhön painottavissa peleissä voi ehkä olla vähän asiallisempaa keskustelua.

      Lainaa

    32. Pöllötin 7.12.2018 8:57
      Tulos: -22 (60 ääntä)
      Mie: Vauva-palstalla kehutaan, kuinka 12-vuotias osaa englantia lähes natiivin tasoisesti, kun on oppinut sen peleistä. Epäilen, että äidin englannin taito on näissä tapauksissa tuota luokkaa.
      Jaa. Kyllä meillä mä ja veli varmaan oltiin 12v just tyyppejä, joista noin sanottiin, ja samasta syystä. Päästiin ib-lukioon, jonne todellakin tarvitaan hyvä englannin taito, ja sieltä päästiin suoraan vaikeapääsyisiin jatko-opintoihin, veli lähti opiskelemaan englannin kääntäjäksi ja minä Britteihin englanninkieliseen yliopistoon.

      Lainaa

    33. Kappaleeton 7.12.2018 9:06
      Tulos: -12 (40 ääntä)
      Pöllötin: Jaa. Kyllä meillä mä ja veli varmaan oltiin 12v just tyyppejä, joista noin sanottiin, ja samasta syystä. Päästiin ib-lukioon, jonne todellakin tarvitaan hyvä englannin taito, ja sieltä päästiin suoraan vaikeapääsyisiin jatko-opintoihin, veli lähti opiskelemaan englannin kääntäjäksi ja minä Britteihin englanninkieliseen yliopistoon.
      Älä nyt tule pilaamaan narratiivia, kun täällä juuri päästiin sanomasta kuinka köyhää englantia peleistä vain oppii.

      Lainaa

    34. Tulos: +59 (61 ääntä)
      Lohdullista että tällä kertaa kamala englantia etäisesti muistuttava mongerrus ei ollut sentään tatuointiin ikuistettuna.

      Lainaa

    35. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Hihi: Lakulla ja Tofulla… ei kun Lakula ja Tofula on ilmeisesti italialaisuutta veressään. “We-a bite! It’s-a we, Laku & Tofu the Super Rodent Brothers! Mamma mia!”
      Noni, töissä piti taas selitellä mille yhtäkkiä tyrskähdin

      Lainaa

    36. Tulos: +67 (73 ääntä)
      Pöllötin: Jaa. Kyllä meillä mä ja veli varmaan oltiin 12v just tyyppejä, joista noin sanottiin, ja samasta syystä. Päästiin ib-lukioon, jonne todellakin tarvitaan hyvä englannin taito, ja sieltä päästiin suoraan vaikeapääsyisiin jatko-opintoihin, veli lähti opiskelemaan englannin kääntäjäksi ja minä Britteihin englanninkieliseen yliopistoon.
      Kyllä sitä englantia tosiaan käyttämällä oppii ja pelit ovat loistavia siihen tarkoitukseen, mutta perus 12-vuotiaat harvoin oikeasti puhuvat natiivin tasoisesti. Poikkeuksellisen sujuva kielitaito voi totta kai olla. En ollut itsekään pentuna ihan paska englannissa ja kohta valmistun maisteriksi englannin kääntämisestä, mutta tuntuisi edelleen vähän hassulta väittää, että puhun sitä lähes natiivin tasoisesti :D

      Lainaa

    37. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Hihi: Lakulla ja Tofulla… ei kun Lakula ja Tofula on ilmeisesti italialaisuutta veressään. “We-a bite! It’s-a we, Laku & Tofu the Super Rodent Brothers! Mamma mia!”
      Ai hitto, hörähtelin tälle liian kovaa duunissa :D

      Lainaa

    38. Pytonin omistaja 7.12.2018 15:40
      Tulos: +11 (21 ääntä)
      Näin käärmeen omistajana tuo teksti sopii kohtalaisen hyvin jyrsijöille. Verbi vain puuttuu lauseesta :p

      Lainaa

    39. Epäpoliitikko 7.12.2018 21:25
      Tulos: +1 (17 ääntä)
      jallu: We a bite? Me purema? Jos pysyis vaan siitä ensimmäisessä kotimaisessa eikä ees yrittäis muita…
      Ei kyllä tainnut ensimmäinen kotimainen sujua yhtään paremmin?

      Lainaa

    40. Tulos: +16 (18 ääntä)
      jallu: We a bite? Me purema? Jos pysyis vaan siitä ensimmäisessä kotimaisessa eikä ees yrittäis muita…
      Lakule ja Tofule?

      Lainaa

    41. Seppo Savoniemi 8.12.2018 10:19
      Tulos: -27 (37 ääntä)
      Xxcdx: Tää varmaan saa paljon miinuspisteitä, mutta puhun vuosien kokemuksella. Sen verran paljon olen nettipeleissä ollut, että tiedän lasten siellä oppivan kiroamaan englanniksi tosi natiivin oloisesti ja monet osaavat kertoa hienosti esim. kuinka haluavat raiskata jotain vastapelaajan lähiomaisia. Suuri osa [...]
      Nyt on taas kunnon psykoosit tulilla.

      Lainaa

    42. Tulos: -10 (18 ääntä)
      Kommentaattori: Jos on sama naama niin miten kasvon muodot ja silmät ja suun muoto muuttuu kun sen värittää uudelleen. Jos ennen ja jälkeen kuvassa sama naama.
      Kattelin kanssa että onko edes sama nukke??

      Lainaa

    43. Tulos: +29 (37 ääntä)
      Seppo Savoniemi: Nyt on taas kunnon psykoosit tulilla.
      Niin, eihän kenelläkään saa tällaisia kokemuksia olla elämästä?

      Lainaa

    44. lapinmordor 9.12.2018 3:11
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Jjj: Lakule? Tofule? ..lle?
      varmaan kemiläinen!

      Lainaa

    45. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Jjj: Lakule? Tofule? ..lle?
      Jos Millalla ei ollut tarpeeksi älliä?

      Lainaa

    46. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Kilokalori: Kummaa, jos kotona vilisee niin paljon tuntemattomia ihmisiä, että pitää kotieläinten koskeminen kieltää ihan kyltillä. Kun ei jokaiselle itse ehdi sanoa, että varo noita häkissä olevia, saattavat purra.
      Kyllä on itsekin joutunut kylttejä kotiin asentamaan kissan takia :D Vaikka joka kaverille ja muille kylässäkävijöille ollaan sanottu moneen kertaan että lähtiessä ENSIN väliovi kiinni, ja sitten vasta ulko-ovi auki, muuten pääsee katti livahtamaan. Silti ei muisteta tai kuunnella tai en minä tiedä mistä se johtuu, että kun kaverilla on kengät jalassa ja lähtöä ollaan tekemässä, pitää jäädä hetkeksi suusta kiinni ovenpieleen ja sen aikana se ohjeistus sitten katoaakin mielestä.

      Lainaa

    47. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Hihi: Lakulla ja Tofulla… ei kun Lakula ja Tofula on ilmeisesti italialaisuutta veressään. “We-a bite! It’s-a we, Laku & Tofu the Super Rodent Brothers! Mamma mia!”
      Lukenut monta vuotta feissarimokia ja tämän takia oli pakko kommentoida ekaa kertaa! Repesin huutonauruun :D

      Lainaa

    48. FM (engl.fil.) 14.12.2018 9:55
      Tulos: -14 (26 ääntä)
      Mie: Vauva-palstalla kehutaan, kuinka 12-vuotias osaa englantia lähes natiivin tasoisesti, kun on oppinut sen peleistä. Epäilen, että äidin englannin taito on näissä tapauksissa tuota luokkaa.
      Minun 7-vuotias tyttäreni puhuu/lukee/kirjoittaa englantia todella hyvin, ja hän on oppinut taitonsa peleistä ja videoista ilman minkäänlaista ulkopuolista opastusta. Kannattaa myös muistaa, että läheskään kaikkien natiivien kielitaito ei ole kehumisen arvoinen, sen paremmin suomea kuin englantiakaan äidinkielenään puhuvien keskuudessa.

      Lainaa

    49. Tulos: -3 (9 ääntä)
      FM (engl.fil.): Minun 7-vuotias tyttäreni puhuu/lukee/kirjoittaa englantia todella hyvin, ja hän on oppinut taitonsa peleistä ja videoista ilman minkäänlaista ulkopuolista opastusta. Kannattaa myös muistaa, että läheskään kaikkien natiivien kielitaito ei ole kehumisen arvoinen, sen paremmin suomea kuin englantiakaan äidinkielenään puhuvien keskuudessa.
      Minä huomasin jo parikymppisenä että hallitsen englannin kielen kieliopin ja oikeinkirjoituksen paremmin kuin monet natiivit. Ääntämykseni ei tosin kuitenkaan ollut yhtä hyvä kuin natiiveilla.

      Lainaa

    50. Nimi löytyy 30.12.2018 7:28
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Luulin ensin, että Lakule ja Tofule on niiden hiiren tms. nimet :D

      Lainaa

    51. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Jjj: Lakule? Tofule? ..lle?
      Lappilainen. Nehän myös piettää, ei pidä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, Barbie, kasvot, maalata, valotaulu, sisustus, kuusi, kyltti, kuusi yhden hinnalla