Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 36

  Onko OK, jos nainen on miestä pidempi?
  Suurenna näkymä
  Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 36

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +940 (946 ääntä)
   Nyt on kyllä Saralla perusajatus hallussa :D ei se miehen mitta...

   Lainaa

  2. Tulos: +335 (367 ääntä)
   Saran kommentti piristi tämän yön :D

   Lainaa

  3. Tulos: +779 (793 ääntä)
   "ei miehen tarvii olla pidempi, kuha ite oon lyhyempi" What?

   Lainaa

  4. Tulos: -117 (225 ääntä)
   Miehen ei tarvitse olla pidempi, mutta itse en saa olla lyhyempi. Kovin on loogista.

   Lainaa

  5. Tulos: +424 (454 ääntä)
   No voi hyvänen aika. Tottakai korjataan hajonneet jutut, mutta en mä rupeisi sitten metsästämään jostain että mitähän mun nyt mahdollisesti pitää korvata. Ei ole noin vaikea sanoa.

   Lainaa

  6. Tulos: -80 (164 ääntä)
   Katsoin aluksi, että kuvassa oli tutti. Aika veikee olisi varmaa vauvan sellaista imeä. Ja miehellä kuuluukin olla pidempi.

   Lainaa

  7. Tulos: +426 (440 ääntä)
   Mitä väliä sillä pituudella on, jos toinen on ihana?

   Lainaa

  8. Liimat maalit pitää yksinkertaisesti tehdä mitään nii 1.11.2018 7:40
   Tulos: +8 (48 ääntä)
   Koolla ei ole väliä

   Lainaa

  9. Mustalaisnaamio 1.11.2018 7:43
   Tulos: -173 (225 ääntä)
   Ipe: Mitä väliä sillä pituudella on, jos toinen on ihana?
   Eli sinäkään et ymmärrä naisia? ;)

   Lainaa

  10. Tuusannuuska 1.11.2018 7:44
   Tulos: +156 (166 ääntä)
   Säikähtääköhän Sara, jos sitä kutsuu järjen jättiläiseksi :-)

   Lainaa

  11. Kommen63791 1.11.2018 7:47
   Tulos: -52 (112 ääntä)
   Jotenkin näitä naistenhuoneen juttuja tuntuu nyt olevan joka päivityksessä. Siis lähes ihan jokaisessa. Ihan hauskoja ne joskus ovat (niin kuin esim. nämäkin), mutta silti... Vähän taukoa?

   Lainaa

  12. Tulos: +94 (106 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Eli sinäkään et ymmärrä naisia?
   En ymmärrä ja olen lyhyt mies. Olen kuitenkin kokenut suurinta rakkautta ja intohimoa itseäni pidempien naisten kanssa. :)

   Lainaa

  13. Tulos: +172 (176 ääntä)
   Ei tarvii olla pidempi, kuhan on pidempi.

   Lainaa

  14. Tulos: +129 (153 ääntä)
   Taitaa olla ihan kaverin ite touhuissa hajottama, jos ton ois kissa hajottanu niin ois täynnä hampaanjälkiä

   Lainaa

  15. Tulos: +117 (129 ääntä)
   Oonko outo kun mun mielestä pituus ei kolahda? Ihan sama onko mittaa sen metrin tai kolme, kunhan kemiat kohtaa. Tietynlaiset kriteerit on outoja. Me ei kuitenkaan eletä missään kivikaudella että se jengin pisin kaveri tulee kolkkaamaan sun naisen ja vie mukanaan jos tahtoo.

   Lainaa

  16. Tulos: +124 (138 ääntä)
   Shor: No voi hyvänen aika. Tottakai korjataan hajonneet jutut, mutta en mä rupeisi sitten metsästämään jostain että mitähän mun nyt mahdollisesti pitää korvata. Ei ole noin vaikea sanoa.
   Joo. Kyllä tuollaisessa tilanteessa tekisi mieli heittäytyä tosi tyhmäksi ja leikkiä, ettei millään ymmärrä. Jos kehtaa jättää lelut lojumaan niin kehtaa varmaan sanoa ääneenkin, mitä sen tilalle sitten haluaa (varsinkin kun todnäk tiesi jo etukäteen, että kissa tykkää jyrsiä kaikenlaista). En minä ihan sokkona haluaisi lähteä shoppailemaan toiselle seksileluja. Mitä jos se on huonompi kuin hajonnut? Tai ei istu? Tai on muuten vääränlainen. Ne on kalliita (jos laadukasta haluaa)! Sanoisi suoraan vaan, että näin kävi, ja pahoittelut, että unohdin esille, mutta olisi kiva jos kissanomistajana korvaisit vaikka osan tämän arvosta (ja sitten perään verkkokauppalinkki tms). Mut tietysti tällekin voi hihitellä vaan, että Seksijuttu. Panolelu. Hihi.

   Lainaa

  17. Tulos: +90 (152 ääntä)
   En muuten lyhyenä naisena ymmärrä, miksi kumppanin pitäisi olla pitempi. Iso pituusero on ihan perseestä käytännössä. Seurustelin jonkin aikaa 20 senttiä pidemmän miehen kanssa, ja pussailua varten piti aina istua alas tai käydä pötkölleen, ettei kummankin niska olisi ihan helvetin jumissa. Vai eikö ihmiset tykkää pussailla?! Ihan vaikka kotitöiden lomassa pussailla joitakin minuutteja ja jatkaa sitten puuhastelua puna poskilla. Vaan viepäs ukko sängylle että nyt suudellaan muutama minuutti samalla kun jauheliha kypsyy, niin kohta sitä on selällään jalat kohti kattoa ja ruoka palaa pohjaan kun pussailu muuttuu muhinoinnin kautta naimiseksi! Mikä siis on toki mukavaa, mutta pitäähän sitä ihmisten syödäkin! Aikansa ja paikkansa, hyvänen aika!

   Lainaa

  18. Nimimerkki on jo käytössä 1.11.2018 11:18
   Tulos: +68 (106 ääntä)
   Mä en ylipäätänsä ymmärrä tommosta, että otetaan kissat hoitoon ja sit jos jotain hajoo ni vingutaan uutta. Siis joo tottakai itse korvaisin, jos joku pyytäis, mutta itse en kehtais pyytää. Olis sit mieluummit ottamatta kissoja hoitoon. Noh, en tunne kumpaakaan ihmistä niin vaikee sanoo.

   Lainaa

  19. Tulos: +75 (85 ääntä)
   Myöskään Saralle iällä ei ole väliä kunhan mies ei vain ole vanha.

   Lainaa

  20. Tulos: +171 (173 ääntä)
   Itse kissaihmisenä, kissoja hoitaneena ja omistavana lähden kyllä siitä periaatteesta, että kissa on hoidon ajan minun vastuullani. Säilytän myös tavarat huomioiden asian. Eli jos kissa syö mun kumileluni, olen itse vastuussa siitä, että ostan uuden. Ja myös mikäli kissa sattuu saamaan vierasesineen kurkkuunsa siitä kumilelusta, minä myös maksan eläinlääkärikulut.

   Lainaa

  21. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Taisi Niisku vähän trollata Elisaa :D

   Lainaa

  22. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Ei nälkä minua koskaan häiritse, mutta kylläisyyden tai rauhallisen vatsan tunteen puute...

   Lainaa

  23. Tulos: +133 (135 ääntä)
   Kerran törmännyt about 17-18v naispuoliseen tapaukseen joka sanoi että lyhyet miehet ovat vaan laiskoja koska tulisivat pidemmäksi jos vaan menisivät salille. Tosissaan luuli että on jotenkin mahdollista treenata itsensä pidemmäksi.

   Lainaa

  24. Tulos: -16 (42 ääntä)
   Liimat maalit pitää yksinkertaisesti tehdä mitään nii: Koolla ei ole väliä
   Sulle on valehdeltu.

   Lainaa

  25. Tulos: +88 (92 ääntä)
   Eikös ole sen asia hommata uusi rengas, joka on sen kotonaan jättänyt lojumaan? En mä ainakaan kehtaisi pyydellä pienenkään asian korvaamista jos olisin sen itse jättänyt esille ja hoitoeläin sen tuhoaisi.

   Lainaa

  26. Tulos: +52 (58 ääntä)
   Eihän tuolla mainittu että se rengas olisi lojunut jossakin esillä. Kyllähän kissat saavat aika näppärästi esim kaapin ovia auki. Outoa kuitenkin pyytää etsimään uusi tuote kun voisi ennemmin pyytää korvaava rahasumma, vaikkei olisikaan kyse seksilelusta niin aika vaikea lähtä selaamaan kaikki mahdolliset nettikaupat läpi etsien juuri samaa esinettä, mikäli sitä edes on enää myynnissä. Itse en kyllä mainostaisi kauheasti penisrenkaitani vaan hommaisin itse uuden ihan kaikessa hiljaisuudessa.

   Lainaa

  27. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Ilari: Myöskään Saralle iällä ei ole väliä kunhan mies ei vain ole vanha.
   Tai ei siinä vanhassa miehessä mitään, jos Sara ei itse tuntisi oloaan liian nuoreksi tämän seurassa.

   Lainaa

  28. Tulos: +5 (27 ääntä)
   Liimat maalit pitää yksinkertaisesti tehdä mitään nii: Koolla ei ole väliä
   Kunhan on iso.

   Lainaa

  29. Tulos: -8 (56 ääntä)
   Boo: En muuten lyhyenä naisena ymmärrä, miksi kumppanin pitäisi olla pitempi. Iso pituusero on ihan perseestä käytännössä. Seurustelin jonkin aikaa 20 senttiä pidemmän miehen kanssa, ja pussailua varten piti aina istua alas tai käydä pötkölleen, ettei kummankin niska olisi ihan helvetin jumissa. Vai eikö ihmiset tykkää [...]
   Mä oon reilut 150cm. En vaan pysty viehättymään itseäni lyhyemmästä miehestä, koska noh se on sitten vaan tosi lyhyt. Onneksi suurin osa on minua pidempiä. Olen muuten seurustellut itseäni 55cm pidemmän miehen kanssa. En nähnyt ongelmaa.

   Lainaa

  30. Tulos: +185 (187 ääntä)
   Sd:Olen muuten seurustellut itseäni 55cm pidemmän miehen kanssa. En nähnyt ongelmaa.
   Eikä hän nähnyt sinua. Ba-dum tss.

   Lainaa

  31. Tulos: +16 (30 ääntä)
   Voisiko Sara selittää miten hän voi olla miestä lyhyempi ilman että mies on häntä pidempi?

   Lainaa

  32. Tulos: +34 (40 ääntä)
   Boo: En muuten lyhyenä naisena ymmärrä, miksi kumppanin pitäisi olla pitempi. Iso pituusero on ihan perseestä käytännössä. Seurustelin jonkin aikaa 20 senttiä pidemmän miehen kanssa, ja pussailua varten piti aina istua alas tai käydä pötkölleen, ettei kummankin niska olisi ihan helvetin jumissa. Vai eikö ihmiset tykkää [...]
   Luulen että suurin osa ihmisistä, jotka toivoo kumppanin olevan itseä pidempi/lyhyempi, toivoo maltillista pituuseroa eikä niin suurta, että siitä on käytännön haittaa.

   Lainaa

  33. It is what it is 1.11.2018 16:53
   Tulos: +25 (39 ääntä)
   Kommen63791: Jotenkin näitä naistenhuoneen juttuja tuntuu nyt olevan joka päivityksessä. Siis lähes ihan jokaisessa. Ihan hauskoja ne joskus ovat (niin kuin esim. nämäkin), mutta silti… Vähän taukoa?
   Älkää höpötelkö siellä naistenhuoneella noin tyhmiä juttuja, mikäli ette tänne halua

   Lainaa

  34. Tulos: +68 (80 ääntä)
   foo: Voisiko Sara selittää miten hän voi olla miestä lyhyempi ilman että mies on häntä pidempi?
   Huono sanavalinta Saralta, mutta hän varmasti tarkoitti sitä, että hän haluaa tuntea itsensä miestä lyhyemmäksi/pienemmäksi. Toki miehen on pakko olla pitempi, että tuo toive toteutuu, mutta Saran pointti oli varmaan se, että hän ei mitenkään ajattele miehestä negatiivisesti, jos tämä on lyhyt, vaan itsestään.

   Lainaa

  35. yli opisto hörhö 1.11.2018 16:57
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Vaakku: Taitaa olla ihan kaverin ite touhuissa hajottama, jos ton ois kissa hajottanu niin ois täynnä hampaanjälkiä
   Nojaa. Tutulla on kissa joka katkoo kaikki johdot mitä saa hampaisiinsa. Yks puraisu ja se on siinä. Ei mitään tietoa minkä takia. Siinäkin mielessä uskon ennemmin että kissa järsinyt ton kumisen penisrenkaan rikki kuin että olis "käytössä katkennut", se kun tosiaan on kumia ja kumi ei ihan helposti anna periks itsestään.

   Lainaa

  36. Tulos: +26 (42 ääntä)
   Ipe: En ymmärrä ja olen lyhyt mies. Olen kuitenkin kokenut suurinta rakkautta ja intohimoa itseäni pidempien naisten kanssa.
   Joo: "Olet ihana" Joon poikaystävä: "Mutta lyhyt! Niin lyhyt!" Joo: "Eli olet hyvää ja samanmielistä seuraa, korkeasti koulutettu, omaat kivan työn ja kivat kaverit, olet hyvännäköinen, fiksu ja filmaattinen, ystävällinen, hyvä sängyssä, musikaalinen ja sitoutumishaluinen ...ja tässä pitäisi mittanauhaan tarttua?" Joon poikaystävä: "Mutta lyhyt! Niin lyhyt! Ihmeellisen epäitsekästä että et välitä!" Joo: "..." Ei tässä valittamista ole, päinvastoin, mutta miessukupuolta on kyllä välillä aika vaikea ymmärtää.

   Lainaa

  37. Arkkienkeli 1.11.2018 17:38
   Tulos: -6 (26 ääntä)
   Kyllä, tuo on juuri se tärkein tiiviste kodinkoneessa. Tiivistämisen jälkeen värisee kodinkoneen poistoaukkoa vasten. Säilytetään useasti kertakäyttöisten lateksi/kumi pussukoiden kanssa...

   Lainaa

  38. Tulos: -40 (40 ääntä)
   Missä helvetin kellarissa tuo Elisa on elänyt...?

   Lainaa

  39. Setä Tiramisu 1.11.2018 20:12
   Tulos: +32 (42 ääntä)
   Sprikles: Itse kissaihmisenä, kissoja hoitaneena ja omistavana lähden kyllä siitä periaatteesta, että kissa on hoidon ajan minun vastuullani. Säilytän myös tavarat huomioiden asian. Eli jos kissa syö mun kumileluni, olen itse vastuussa siitä, että ostan uuden. Ja myös mikäli kissa sattuu saamaan vierasesineen kurkkuunsa siitä kumilelusta, minä myös maksan eläinlääkärikulut.
   Itse taas kissalle hoitopaikkaa etsineenä olen lähtenyt siitä, että kulut/kärsimys/haitta korvataan. Meille tulisi siis tämä klassinen "virkayskä" vaihe. -Höm. Tuo kukkaruukku -Höm. Itse jätin vahtimatta -Höm. Minun kissa -Höm. Minun ruukku -Höm -Höm -Höm

   Lainaa

  40. Tulos: -24 (36 ääntä)
   Sara tekee kyllä vaikeaksi olla heittämättä läppää naisen logiikasta.

   Lainaa

  41. Tulos: +11 (29 ääntä)
   Nimimerkki on jo käytössä: Mä en ylipäätänsä ymmärrä tommosta, että otetaan kissat hoitoon ja sit jos jotain hajoo ni vingutaan uutta. Siis joo tottakai itse korvaisin, jos joku pyytäis, mutta itse en kehtais pyytää. Olis sit mieluummit ottamatta kissoja hoitoon. Noh, en tunne kumpaakaan ihmistä niin vaikee sanoo.
   Jaa. Kyllä se on ihan perusasioita että jos toinen lemmikkiäsi hoitaa ja se rikkoo jotain, korvaat tavaran kyselemättä ja odottamatta että pyydetään.

   Lainaa

  42. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Setä Tiramisu: Itse taas kissalle hoitopaikkaa etsineenä olen lähtenyt siitä, että kulut/kärsimys/haitta korvataan. Meille tulisi siis tämä klassinen “virkayskä” vaihe. -Höm. Tuo kukkaruukku -Höm. Itse jätin vahtimatta -Höm. Minun kissa -Höm. Minun ruukku -Höm -Höm -Höm
   Ihana vuoropuhelu, tästä saisi sketsin. :*

   Lainaa

  43. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Ei k-k-k-koolla ole väliä.

   Lainaa

  44. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Eikö kuitenkin järkevämpää olisi esim. pistää suora linkki oikeaan tuotteeseen seksikaupan nettisivuilla? Eikä odottaa että toinen penkoo kaikki mahdolliset seksikaupat ja mahdollisesti löytää jonkun ehkä vähän sitä muistuttavan?

   Lainaa

  45. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Jos oot ottanut eläimiä hoitoon, niin mun mielestä se on sun vastuulla että piilotat pippelirenkaasi yms jutut mitä eläimet voi luulla leluiksi. Ei se omistaja voi tollasia asioita hoitaa. Jos se hyökkäis ihmisten kimppuun, tai olis aggressiivinen eikä omistaja olis kertonut asiasta, niin sitten mun mielestä olis eri tilanne.

   Lainaa

  46. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Moi: Jos oot ottanut eläimiä hoitoon, niin mun mielestä se on sun vastuulla että piilotat pippelirenkaasi yms jutut mitä eläimet voi luulla leluiksi. Ei se omistaja voi tollasia asioita hoitaa. Jos se hyökkäis ihmisten kimppuun, tai olis aggressiivinen eikä omistaja olis kertonut asiasta, niin sitten mun mielestä olis eri tilanne.
   Tai jos eläimellä olis tapana tuhota kaikki mahdollinen, tyyliin sohvat jne. Sittenkin se olis omistajan vastuulla kertoa että näin voi tapahtua. Parempi varmaan aina kirjallisesti kertoa etukäteen, että eläin on itse paholainen ja ainakin yrittää tuhota kaiken, laita piiloon. Näin asia on selvitetty.

   Lainaa

  47. Tulos: -13 (15 ääntä)
   Jep: Oonko outo kun mun mielestä pituus ei kolahda? Ihan sama onko mittaa sen metrin tai kolme, kunhan kemiat kohtaa. Tietynlaiset kriteerit on outoja. Me ei kuitenkaan eletä missään kivikaudella että se jengin pisin kaveri tulee kolkkaamaan sun naisen ja vie mukanaan jos tahtoo.
   Miksi kaikki puhuu meisseleiden pituudesta, kun ei liity postauksee mitenkään. Kyseinen "lelu" vain koventaa erektiota sisältäen väristimen klitorista varten.

   Lainaa

  48. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Irvikissa: Jaa. Kyllä se on ihan perusasioita että jos toinen lemmikkiäsi hoitaa ja se rikkoo jotain, korvaat tavaran kyselemättä ja odottamatta että pyydetään.
   Anteeksi en oikein ymmärtänyt logiikkaa tässä. Mistä voin tietää, jos minulla olisi kissa ja se olisi hoidossa popsinut hoitajan seksilelun, jos hän ei sitä pyydä korvaamaan? Siis pitäisikö varmuudeksi sitten lyödä kasa seksileluja hoitajalle kouraan aina kun hakee katin hoidosta ilman pyyntöä ja sen enempää asiasta puhumatta? Voishan siinä olla aika priceless ilme toisella :)

   Lainaa

  49. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Boo: Joo. Kyllä tuollaisessa tilanteessa tekisi mieli heittäytyä tosi tyhmäksi ja leikkiä, ettei millään ymmärrä. Jos kehtaa jättää lelut lojumaan niin kehtaa varmaan sanoa ääneenkin, mitä sen tilalle sitten haluaa (varsinkin kun todnäk tiesi jo etukäteen, että kissa tykkää jyrsiä kaikenlaista). En minä ihan sokkona [...]
   Niin. Kun mikään pakkohan oikeasti ei edes olisi kertoa mitä hajosi, sen kuin pyytäisi korvauksen ihan RAHANA ja kävisi itse shoppaamassa uuden tarvittavansa. Kaikille helpompaa. Mut kai tuo joku läppä tieten oli.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, kissat, mies, pituus, lyhyt, pitkä