Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Yliluonnolliset ilmiöt, osa 17

Yön aikana oli ilmestynyt yöpöydälle tällainen.
Yliluonnolliset ilmiöt, osa 17

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 84 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +429 (473 ääntä)
   Kyllä sen niin on nähtävä, että pinkki kana kävi yöllä kylässä :)

   Lainaa

  2. Tulos: +405 (423 ääntä)
   Enkelit lentää sun uniin

   Lainaa

  3. Tulos: +558 (574 ääntä)
   Energiahoidot on muutenkin sitä ettet tee käytännössä mitään ja sitten siihen vielä se, että voit tehdä sen etänä. Kuka näitä keksii!?

   Lainaa

  4. Tulos: +195 (215 ääntä)
   Mulla on varastolla ilmaseksi saatu peili jossa Disney-hahmon tarrakuva. Ei kait nyt joku kerta kun meen sinne, Bambi luistele pitkin lattiaa?

   Lainaa

  5. Tulos: +444 (456 ääntä)
   Laittakaa mun tilille 20€ niiin lähetän tekstarilla parannuksen teidän sairaalle lemmikille. Ei tarvi mihinkään eläinlääkärille viedä, tulee paljon halvemmaksi näin. 50 vuoden kokemuksella, rakkaudella ja luotettavasti <3

   Lainaa

  6. Tulos: +344 (364 ääntä)
   Muuten Ritvan kaltaiset sekopäät/huijarit olisivat koomisia, mutta tulee aina mieleen ne ihmiset jotka epätoivossaan maksavat siitä että tuollainen ihmisroska "kaukoparantaa henkimaailman kautta."

   Lainaa

  7. Tulos: +157 (169 ääntä)
   Soittaako se siis puhelimella sille elöimelle vai skypettääkö? Vai meneekö ihan ilman mitään kunhan on rahat vaan siirtyneet tilille? Tyhmähän ei ole se joka pyytää....

   Lainaa

  8. Tulos: -3 (37 ääntä)
   Ehh: Soittaako se siis puhelimella sille elöimelle vai skypettääkö? Vai meneekö ihan ilman mitään kunhan on rahat vaan siirtyneet tilille? Tyhmähän ei ole se joka pyytää….
   *eläimelle

   Lainaa

  9. Tulos: +136 (158 ääntä)
   James: Energiahoidot on muutenkin sitä ettet tee käytännössä mitään ja sitten siihen vielä se, että voit tehdä sen etänä. Kuka näitä keksii!?
   Kaveri kävi tällaisessa. Sillä erotuksella, että "hoitaja" ei kutsunut itseään henkiparantajaksi, vaan personal traineriksi.

   Lainaa

  10. Tulos: +27 (233 ääntä)
   Naurakaa vaan kaukohoidon tarjoajalle, mutta käytännössä samasta asiasta on kyse rukouspyynnöistä ja vastaavista joissa alan ammattilainen, pappi esimerkiksi lausuu rukouksia muiden puolesta. Ei sitä naurunalaisena pidetä, tai ainakaan siinä määrin kuin Ritvan kaltaisten toimintaa. Samaa humpuukia jokatapauksessa.

   Lainaa

  11. Tulos: +310 (334 ääntä)
   Peeke: Naurakaa vaan kaukohoidon tarjoajalle, mutta käytännössä samasta asiasta on kyse rukouspyynnöistä ja vastaavista joissa alan ammattilainen, pappi esimerkiksi lausuu rukouksia muiden puolesta. Ei sitä naurunalaisena pidetä, tai ainakaan siinä määrin kuin Ritvan kaltaisten toimintaa. Samaa humpuukia jokatapauksessa.
   Tosin luterilaisessa kirkossa esirukouspyynnöt eivät maksa mitään, joten niistä ei ole mitään harmiakaan. Puoskarit ja henkiparantajat taas ottavat maksua jaxuhalien lähettelystä.

   Lainaa

  12. Tulos: +279 (283 ääntä)
   Miten voin olla varma että etähoito osuu minun kissaani eikä mene naapuriin ?

   Lainaa

  13. niimpä niin 18.10.2018 8:38
   Tulos: +124 (128 ääntä)
   Jorkku: Miten voin olla varma että etähoito osuu minun kissaani eikä mene naapuriin ?
   No sun pitää antaa se luuri sille kissalles tietty. Sieltä Ritva sitten energisoi kissasi. Mistäs Katja tietää, että siinä pakasta vedetyssä Ikean hyllyssä ei olis niitä henkiä?

   Lainaa

  14. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Kyllähän joskus myytiin autoaki, jossa väitettiin kummittelevan ja se levisi netissä nopeesti

   Lainaa

  15. yli opisto hörhö 18.10.2018 10:19
   Tulos: +151 (155 ääntä)
   Nämä kaikenmaailman henkiparantajat on kyllä aikamoisia syöpäläisiä. Saisi viranomaiset puuttua tuohon toimintaan ihan kovalla kädellä. Käyttävät hyväksi ihmisen epätoivoa. Yksi tuttava tuntee pariskunnan joka tarjoaa "yksisarvisten energiaa" hoitomuotona vähän kaikenlaisiin vaivoihin, maksua vastaan tottakai. Ajatusmallina toimii (myös tän tuttavani osalta ikävä kyllä) "todista ettei yksisarvisia ole olemassa".

   Lainaa

  16. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Väsynyt: Mulla on varastolla ilmaseksi saatu peili jossa Disney-hahmon tarrakuva. Ei kait nyt joku kerta kun meen sinne, Bambi luistele pitkin lattiaa?
   Tai ilkeä äitipuoli kyylää sua siitä peilistä mirror mirror on the wall...

   Lainaa

  17. Tulos: +125 (127 ääntä)
   Kuvottavaa, että näitä henkiparannuksia on jo koirille. Ihan se ja sama, jos ihminen uskoo näihin ja kokee saavansa apua kipuihin (lumevaikutus), mutta eläinten kipuihin se ei toimi. Toivottavasti kukaan ei ole sellainen, että jättää viemättä eläimen eläinlääkäriin kipujen takia..

   Lainaa

  18. Tulos: +131 (137 ääntä)
   Peeke: Naurakaa vaan kaukohoidon tarjoajalle, mutta käytännössä samasta asiasta on kyse rukouspyynnöistä ja vastaavista joissa alan ammattilainen, pappi esimerkiksi lausuu rukouksia muiden puolesta. Ei sitä naurunalaisena pidetä, tai ainakaan siinä määrin kuin Ritvan kaltaisten toimintaa. Samaa humpuukia jokatapauksessa.
   No pappi harvemmin pyytää rahaa. Tuossa on tosi iso ero. Harvat uskovatkaan varmasti kuvittelevat, että papin rukous olisi jotenkin voimallisempi kuin tavallisen pulliaisen. Sen sijaan esirukousta pyydetään, koska halutaan yhteisön tukea ja lohtua siitä ajatuksesta, että joku myötäelää. Tai mistäs minä tiedän, olen ateisti.

   Lainaa

  19. Tulos: +19 (53 ääntä)
   Traumcity: Kyllä sen niin on nähtävä, että pinkki kana kävi yöllä kylässä
   Pinkki? Valkoinen tuo höyhen on. Sen punertavuus kuvassa tulee kameran virheellisestä valkotasapainosta. Virheellinen tarkoittaa erilaista, kuin sinun silmät ja aivot käsittelevät näkemääsi maisemaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +15 (51 ääntä)
   Janni: No pappi harvemmin pyytää rahaa. Tuossa on tosi iso ero. Harvat uskovatkaan varmasti kuvittelevat, että papin rukous olisi jotenkin voimallisempi kuin tavallisen pulliaisen. Sen sijaan esirukousta pyydetään, koska halutaan yhteisön tukea ja lohtua siitä ajatuksesta, että joku myötäelää. Tai mistäs minä tiedän, olen ateisti.
   Muistelen lukeneeni jonkun tutkimuksen jonka mukaan esirukouksesta *on* haittaa -nocebovaikutus, eli porukka luulee olevansa sairaampi kuin onkaan, kun on jo rukoiluksi mennyt. Eli placebo paitsi huonoon suuntaan. Silti esirukoilijat kai kuitenkin yrittävät auttaa, käärmeöljyä epätoivoisille rahan himossa myyvät pitäisi viedä saunan taakse ja. Epätoivoinen/ pelokas ihminen ei ajattele kovin selkeästi ja sillä saalistaminen on törkeää.

   Lainaa

  21. Tulos: +45 (53 ääntä)
   Peeke: Naurakaa vaan kaukohoidon tarjoajalle, mutta käytännössä samasta asiasta on kyse rukouspyynnöistä ja vastaavista joissa alan ammattilainen, pappi esimerkiksi lausuu rukouksia muiden puolesta. Ei sitä naurunalaisena pidetä, tai ainakaan siinä määrin kuin Ritvan kaltaisten toimintaa. Samaa humpuukia jokatapauksessa.
   Pidetäänpäs. Mutta tosiaan kyllä se raja siinä rahastuksessa menee, jos ilmaista placeboa tarjoaa ja joku siitä kuvittelee hyötyvänsä niin go nuts.

   Lainaa

  22. niinpäniin 18.10.2018 12:34
   Tulos: +49 (49 ääntä)
   James: Energiahoidot on muutenkin sitä ettet tee käytännössä mitään ja sitten siihen vielä se, että voit tehdä sen etänä. Kuka näitä keksii!?
   Jos on riittävän epätoivoisessa tilanteessa, jotkut maksaa jopa toisten myötämielisistä ajatuksista :(

   Lainaa

  23. Tulos: +66 (70 ääntä)
   Minulla on ollut useammassakin ostamassani käytetyssä autossa hirvittävä räyhähenki kiinnittyneenä. Paikallisen autokorjaamon manaajat ovat saaneet niitä joskus hetkeksi taltutettua, mutta ainoa tapa päästä hengestä lopullisesti eroon on viedä auto paalattavaksi.

   Lainaa

  24. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Kävin kerran hieronnassa, mitä mainostettiin helläotteiseksi ja rauhalliseksi. Innostuin heti, koska mulla hieroja usein satuttanut ja oon ollut käsittelyn jälkeen aivan mustelmilla. Se mitään hierontaa ollut nähnytkään! Jotain sakraalihömpötystä, missä vähän paineli sieltä täältä ja piteli käsiään kipeiden kohtien päällä. Olin ihan hemmetin pettynyt, mutta ennen kaikkea nolona. Ja edelleen jumissa....

   Lainaa

  25. Tulos: +5 (43 ääntä)
   Ostin just kokonaisen enkelin ja laitan siitä ruokaa kunhan oon repiny lihat irti ensin.

   Lainaa

  26. Tulos: +50 (58 ääntä)
   Kyllä, enkelten siivet on tehty tusina-askarteluhöyhenistä. Taivaallista tavaraa.

   Lainaa

  27. halle_lujaa 18.10.2018 14:28
   Tulos: -17 (71 ääntä)
   Kilokalori: Tosin luterilaisessa kirkossa esirukouspyynnöt eivät maksa mitään, joten niistä ei ole mitään harmiakaan. Puoskarit ja henkiparantajat taas ottavat maksua jaxuhalien lähettelystä.
   "Kirkollisvero Suomessa on Suomen evankelis-luterilaisen ja ortodoksisen kirkon kunnallisveroa maksavien jäsenten maksama vero. Kirkollisvero maksetaan paikalliselle seurakunnalle tai seurakuntayhtymälle. Veroprosentti vaihtelee paikkakunnittain."

   Lainaa

  28. GogitoErgoSum 18.10.2018 14:32
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Oottakaas kun Juha Sipilä kuulee Ritvasta. Ritva hoitaa koko soten!

   Lainaa

  29. Tulos: -13 (49 ääntä)
   yli opisto hörhö: Ajatusmallina toimii (myös tän tuttavani osalta ikävä kyllä) “todista ettei yksisarvisia ole olemassa”.
   Sitä vaan, että mistäs tiedät ettei niitä ole? Itsellä on myös pari vastaavaa tuttua ja annan heidän uskoa yksisarvisiinsa ja enkeleihinsä (kunhan eivät ota maksua siitä). Ei heidän uskonsa minua haittaa (kunhan eivät vahingoita ketään) enkä tosiaan voi todistaa heidän olevan väärässä. Ehkä jossain laukkaa yksisarvislauma, joka ulostaa ylimääräistä energiaa meidän hyväksemme. Mistä minä tiedän. Olen siis agnostikko.

   Lainaa

  30. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Eikö olisi tehokkaampaa jos kaukohoito tulisi ihan suoraan tämän maailman kautta eikä suotta kävisi mutkaa henkimaailman puolella? En tosin ole henkimaailmasignaalitieteiden ammattilainen, mutta pitäisin kuitenkin varsin mahdollisena että hoidon tehokkuus laskee jos tehdään ylimääräisiä mutkia matkalla.

   Lainaa

  31. Tulos: -18 (52 ääntä)
   Janni: No pappi harvemmin pyytää rahaa. Tuossa on tosi iso ero. Harvat uskovatkaan varmasti kuvittelevat, että papin rukous olisi jotenkin voimallisempi kuin tavallisen pulliaisen. Sen sijaan esirukousta pyydetään, koska halutaan yhteisön tukea ja lohtua siitä ajatuksesta, että joku myötäelää. Tai mistäs minä tiedän, olen ateisti.
   Joo seison korjattuna, eroaa se monella tavalla MUTTA siis pappiko ja sitä myöten kirkkoko ei pyydä rahaa? Halleluja, siellä vasta hyväuskoisten rahat imuroidaan vailla minkään asteisia omatunnontuskia.

   Lainaa

  32. Tulos: +39 (49 ääntä)
   Tips: Sitä vaan, että mistäs tiedät ettei niitä ole? Itsellä on myös pari vastaavaa tuttua ja annan heidän uskoa yksisarvisiinsa ja enkeleihinsä (kunhan eivät ota maksua siitä). Ei heidän uskonsa minua haittaa (kunhan eivät vahingoita ketään) enkä tosiaan voi todistaa heidän olevan väärässä. Ehkä jossain laukkaa [...]
   Tuolle linjalle jos lähtee, niin mitään ei voi tietää. Eikä voikaan, mutta voit silti nykytietämyksen valossa olla 99,9999..% varma siitä, että yksisarvisia ei ole. Eikä vihreitä menninkäisiäkään. Eikä tonttuja eikä muitakaan mielikuvituksen tuotteita.

   Lainaa

  33. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Jorkku: Miten voin olla varma että etähoito osuu minun kissaani eikä mene naapuriin ?
   Suomalaisen pahin pelko: naapuri hyötyy jotenkin (etäenergiahoidosta)

   Lainaa

  34. abort mission 18.10.2018 20:08
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Katjan mokasta tuli mieleen eräs Supernatural-jakso, jossa metsästettiin kirpputoreilta peiliä, josta Bloody Mary pääsi luikahtamaan vapaaksi. Ja taisi olla aika monessa muussakin jaksossa sama idea, räyhähenkiä löytyi taulusta, nukesta, auton osista ja mistä vielä. Onneksi voi aina suolata ja polttaa.

   Lainaa

  35. Tulos: +8 (44 ääntä)
   ….: Tuolle linjalle jos lähtee, niin mitään ei voi tietää. Eikä voikaan, mutta voit silti nykytietämyksen valossa olla 99,9999..% varma siitä, että yksisarvisia ei ole. Eikä vihreitä menninkäisiäkään. Eikä tonttuja eikä muitakaan mielikuvⅰtuksen tuotteita.
   Ei mitään voikaan tietää. Tiede on selittänyt paljon ja ne selitykset muuttuu aikojen kuluessa - tai sitten ei. Pointti olikin, että jos joku kovasti uskoo, mistä tiedät ettei asia ole hänelle tosi, koemmeko kaikki todellisuuden samalla tavalla. Yksi syvästi uskovainen kaverini kertoi, että hän tuli uskoon kun enkeli vieraili (tai jumala puhui, en muista) ja se toi hänelle ehdottoman varmuuden että jumala on olemassa. Niin mikäs minä olin hänelle sanomaan että eipäs ole, nyökyttelin kiinnostuneena. Minua kiehtoo ajatus, että mikään ei ole mahdotonta. Ei menninkäiset, tontut, jumalat tai massiivinen globaali salaliitto että maa onkin litteä. Erittäin epätodennäköistä, muttei mahdonta. Täten mikään ei juuria myöten järkytäkään. Kaikki kun on teoriassa mahdollista. Normaali elämässä nojaan toki tieteen saavutuksiin, mutta suon muille vaihtoehtoisen elämänkatsomuksen.

   Lainaa

  36. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Enkelillä on sulkasato.

   Lainaa

  37. Arthur Brown 18.10.2018 23:31
   Tulos: -10 (46 ääntä)
   Kilokalori: Tosin luterilaisessa kirkossa esirukouspyynnöt eivät maksa mitään, joten niistä ei ole mitään harmiakaan. Puoskarit ja henkiparantajat taas ottavat maksua jaxuhalien lähettelystä.
   Ilmeisesti Kilokalori ei ole kuullut kirkollisverosta...

   Lainaa

  38. Nörri Hakanen 18.10.2018 23:47
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   On ihmisiä, jotka ostavat seksileluja käytettynä. Itse en voisi ikinä, koska pahimmassa tapauksessa siinä dildossa on myyjän 1952 kuolleen Jokke-sedän henki.

   Lainaa

  39. Tulos: +65 (79 ääntä)
   Älkää nyt jaksako. Ei kirkollisverosta mitään esirukoilemisia makseta, vaan tyylillä hautajaisia ja lasten päiväkerhoja ja kirkkourkujen huoltoa. Kuka tahansa voi mennä kirkkoon ja laittaa esirukouspyynnön, ne ovat nimettömiä eikä siinä mitään veronmaksua kysellä. Eikä niitä mikään asiantuntija-auktoriteetti lue vaan seurakunta yhdessä jumalanpalveluksessa. Huuhaata se voi olla, mutta aika kaukana jostain henkiparannuskaupasta.

   Lainaa

  40. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Luulisi, että niitä henkiä olisi ennemmin uutena ostetuissa Bangladeshissa hikipajassa kärsimyksen keskellä tehdyissä kivan sisustuskaupan koripunospeilinlehyksissä.

   Lainaa

  41. Pipariparru 19.10.2018 2:58
   Tulos: -17 (21 ääntä)
   Leon: Muuten Ritvan kaltaiset sekopäät/huijarit olisivat koomisia, mutta tulee aina mieleen ne ihmiset jotka epätoivossaan maksavat siitä että tuollainen ihmisroska “kaukoparantaa henkimaailman kautta.”
   8 tyyppiä tätäkin on peukuttanut hyväksyen. Hulluja riittää jokaiseen lähtöön. Toi 8 ei kyllä piisaa siihen, että ite alkaisin kaukoparantamaan mitään, koska oma nykytili parempi. Eli siis, pienipalkkaset sydänhymiörakkaudellaparannus mihin vaan yrittää vedättää niitä yhtälötovereitaan kellä ei ole varaa lääkäriin/eläinlääkäriin? Jes!

   Lainaa

  42. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Av! Voitko mitata? Koiratalous? Onko henkiä kiinnittyneenä?

   Lainaa

  43. Tulos: -17 (25 ääntä)
   Kilokalori: Tosin luterilaisessa kirkossa esirukouspyynnöt eivät maksa mitään, joten niistä ei ole mitään harmiakaan. Puoskarit ja henkiparantajat taas ottavat maksua jaxuhalien lähettelystä.
   Kylläpä kolikko kirstuun kilahtaa ja veroja kannetaan vastineeksi loitsuista ja rukouksista.

   Lainaa

  44. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Litton: Enkelillä on sulkasato.
   Loppuvaihees joutuu raukka nyhtämään kanalta tai muulta lintueläimeltä korvikehöyhenet ripoteltaviksi. On se raskasta enkelinki elämä. Viestejä pitää lähettää unis, höyhenis ja vielä muistaa korttipakkojaki pitää silmällä, että tulee oikea loru oikealle ihmiselle. Mutta on ne aika epeliä. Rannon Kirsillekki Helsingis parkkipaikan järkkäsivät. Onneksi oli nälänhädäs ja tulvis pikku paussi, että kerkesivät.

   Lainaa

  45. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Toj Kar: Pinkki? Valkoinen tuo höyhen on. Sen punertavuus kuvassa tulee kameran virheellisestä valkotasapainosta. Virheellinen tarkoittaa erilaista, kuin sinun silmät ja aivot käsittelevät näkemääsi maisemaa.
   Ääh, kyllä son enkelin viesti. Pinkkinä höyhenen näkevät saavat pian autuuden ja ikuisen onnen. Juoksentelevat kukkaniityillä uljaan prinssinsä kera. Paino putoaa, rinnat kasvaa ja iho on kuulas kuin kasteinen kesäaamu. Suonikohjut ja kynsisieni ovat kohta muisto vain.

   Lainaa

  46. halle_lujaa 19.10.2018 8:53
   Tulos: -25 (37 ääntä)
   Kyöpeli: Älkää nyt jaksako. Ei kirkollisverosta mitään esirukoilemisia makseta, vaan tyylillä hautajaisia ja lasten päiväkerhoja ja kirkkourkujen huoltoa. Kuka tahansa voi mennä kirkkoon ja laittaa esirukouspyynnön, ne ovat nimettömiä eikä siinä mitään veronmaksua kysellä. Eikä niitä mikään asiantuntija-auktoriteetti lue vaan [...]
   Mistä rahoista ajattelit että koko Kirkko-instituutio rahoitetaan? Tottakait rahaa menee muuhunkin ja jopa moneen hyvään, mutta myös esirukousten tyyppiseen humpuukiin.

   Lainaa

  47. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Onkohan pipariparrulla ongelmia ymmärtää lukemaansa?

   Lainaa

  48. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Vanha kaveri yritti kovasti saada uskomaan kaukoparantajiin kun itse käytti näitä palveluita alvariinsa (siitäkin huolimatta että sellainen lähes tappoi hänen koiransa yllyttämällä täysin väärään hoitoon). Hän tilaili meille näitä "parannuksia" ja kun tulos ei ollut toivotunlainen, hän piti parantajansa ja pisti meikäläisen kiertoon.

   Lainaa

  49. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Leon: Muuten Ritvan kaltaiset sekopäät/huijarit olisivat koomisia, mutta tulee aina mieleen ne ihmiset jotka epätoivossaan maksavat siitä että tuollainen ihmisroska “kaukoparantaa henkimaailman kautta.”
   Mua kans surettaa ne herkkäuskoiset "uhrit". :'( Tuttavaperhe on hieman simppeliä väkeä ja ne reppanat syytää vähiä rahojaan ennustalle, vaikka velkaa piisaa. Ja ne uskoo siihen ämmään, vaikka sen ennustukset ei edes toteudu. :'( Pitäähän sitä elantonsa jostain saada, mutta tuo on jo mun mielestä täysin moraalitonta.

   Lainaa

  50. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Ukkelk: Enkelit lentää sun uniin
   Enkelit lentää, surrurrur

   Lainaa

  51. Kyttääjä 19.10.2018 12:39
   Tulos: -19 (25 ääntä)
   Kilokalori: Tosin luterilaisessa kirkossa esirukouspyynnöt eivät maksa mitään, joten niistä ei ole mitään harmiakaan. Puoskarit ja henkiparantajat taas ottavat maksua jaxuhalien lähettelystä.
   Ne ottaa maksun kirkollisveron muodossa!

   Lainaa

  52. Kyttääjä 19.10.2018 12:49
   Tulos: -24 (38 ääntä)
   Kyöpeli: Älkää nyt jaksako. Ei kirkollisverosta mitään esirukoilemisia makseta, vaan tyylillä hautajaisia ja lasten päiväkerhoja ja kirkkourkujen huoltoa. Kuka tahansa voi mennä kirkkoon ja laittaa esirukouspyynnön, ne ovat nimettömiä eikä siinä mitään veronmaksua kysellä. Eikä niitä mikään asiantuntija-auktoriteetti lue vaan [...]
   Meinaatko ettei se pappi saa palkkaa siitä kun lukee näitä esirukouksia?

   Lainaa

  53. Tulos: -27 (35 ääntä)
   Papin palkka on muuten siinä neljän tonnin polemmin puolin, että kyllä siinä tulee esirukouksille hintaa.. Papit ei kuitenkaan tietääkseni tee 8 tuntia päivässä töitä! Sikamaista mun mielestä.

   Lainaa

  54. Tulos: -20 (22 ääntä)
   Kyllähän ne hoidot toimii ja on tieteellisesti tutkittukin. Huoh.

   Lainaa

  55. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Tips: Ei mitään voikaan tietää. Tiede on selittänyt paljon ja ne selitykset muuttuu aikojen kuluessa – tai sitten ei. Pointti olikin, että jos joku kovasti uskoo, mistä tiedät ettei asia ole hänelle tosi, koemmeko kaikki todellisuuden samalla tavalla. Yksi syvästi uskovainen kaverini kertoi, että hän tuli uskoon kun enkeli [...]
   Maa ei ole litteä ja tämän on tiede todistanut. Menninkäisten olemassaolottomuutta tiede ei ole todistanut, koska olematonta on mahdoton todistaa olemattomaksi. Mutta koska niitä ei ole todistettu oleviksi, voidaan uskoa että niitä ei ole. Todistustaakka on siis menninkäisiin uskovilla. Kuka tahansa saa minun puolestani uskoa mihin vain, kunhan ei vahingoita uskollaan muita. Valitettavasti satuolentoihin uskominen ei useinkaan ole harmitonta.

   Lainaa

  56. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Tips: Minua kiehtoo ajatus, että mikään ei ole mahdotonta. Ei menninkäiset, tontut, jumalat tai massiivinen globaali salaliitto että maa onkin litteä. Erittäin epätodennäköistä, muttei mahdonta.
   Ehkei jollain filosofisella, ajatuksen tasolla mahdotonta mutta käytännössä kyllä ihan mahdotonta, siis monet uskomukset. Litteä maa jäävuorireunoineen rikkoisi useampaa kuin yhtä universumin ominaisuutta, joita kutsumme fysiikan laeiksi. Se, että koemme kaikki todellisuuden enemmän tai vähemmän eri tavalla, on vain osoitus subjektiivisten kokemusten merkitsettömyydestä, mitä enkelten vierailut ja Jumalan viestit ovat. Kummaa miten se onnistutaan kääntämään päälaelleen, kun kyse on yliluonnollisesta: "Hei, en minä ole skitsofreninen; te ette vaan koe tätä osuutta todellisuudesta, ja ettehän te sitä voi tietää." Nimenomaan jaettujen eli objektiivisten havaintojen pohjalta voimme tietää, eikä minkään muiden, ihan sama onko kyse omasta kokemuksesta vai jonkun toisen.

   Lainaa

  57. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Toj Kar: Pinkki? Valkoinen tuo höyhen on. Sen punertavuus kuvassa tulee kameran virheellisestä valkotasapainosta. Virheellinen tarkoittaa erilaista, kuin sinun silmät ja aivot käsittelevät näkemääsi maisemaa.
   Eli se pinkki kana ei osaa säätää kameransa asetuksia?

   Lainaa

  58. Tulos: -4 (18 ääntä)
   ….: Maa ei ole litteä ja tämän on tiede todistanut. Menninkäisten olemassaolottomuutta tiede ei ole todistanut, koska olematonta on mahdoton todistaa olemattomaksi. Mutta koska niitä ei ole todistettu oleviksi, voidaan uskoa että niitä ei ole. Todistustaakka on siis menninkäisiin uskovilla. Kuka tahansa saa minun [...]
   Miksi ihmisillä on niin jyrkät mielipiteet siitä ettei menninkäisiin saa uskoa ihan mutta sitten sellaiset asiat joilla on oikeasti merkitystä menevät täysin ilman kritiikkiä ohi. Oliko Irakissa joukkotuhoaseita? Tekikö Osama bin Laden WTC-iskut? Vakoileeko USA koko maailmaa? Onko maahanmuutto rikkaus? Onko pakolaisten joukkoon soluttautunut terroristeja? Ihmiset uskovat koko ajan täysin olemattomiin asioihin joilla on oikeasti vakavia seurauksia miljoonien ihmisten elämään mutta näitä "skeptikkoja" ei tälläiset pikku jutut kiinnosta. Niitä kiinnostaa menninkäiset.

   Lainaa

  59. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Ni.: Papin palkka on muuten siinä neljän tonnin polemmin puolin, että kyllä siinä tulee esirukouksille hintaa.. Papit ei kuitenkaan tietääkseni tee 8 tuntia päivässä töitä! Sikamaista mun mielestä.
   Kaikki mun tuntemat papit tekee enemmän kuin 8h päivässä töitä. Seurakuntien työehtosopimuksissa meillä viranhaltijoilla jotka teemme hengellistä työtä ei ole työaikaa, joka tarkoittaa sitä että työpäivinämme olemme käytännössä koko ajan töissä. Nykyään oletus on että papin saa aina kiinni puhelimella, s-postilla, whatsappilla yms. Itse oon nuorisotyönohjaaja ja illalla vastailen vielä nuorten viesteihin koska silloin he ottavat yhteyttä, eivät virka-aikaan. Aamusta saakka on toki ollut kokouksia, suunnittelua, paperihommia yms. Vapaapäiviä on viikossa 2, jotka jäävät välillä toteutumatta leirien yms takia. Emme saa työehtosopimuksen ollessa tämä lisiä illoista tai viikonlopuista. Mun palkka bruttona on 2300 e. Ja olen kyllä unelma-ammatissani, välillä vaan ärsyttää olla "koko ajan" töissä.

   Lainaa

  60. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Olen ajatellut aloittaa autojen ja muiden laitteiden kaukokorjauksen ja kaukohuollon. Eikö olisi kätevää pistää vaan rahat tililleni ja tekisin yöllä nukkuessani auton määräaikaishuollon etänä.

   Lainaa

  61. Kustaa Kalisteinen 20.10.2018 15:26
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Aksa: Kyllähän ne hoidot toimii ja on tieteellisesti tutkittukin. Huoh.
   No linkitäppäs niitä tieteellisiä tutkimuksia sitten

   Lainaa

  62. Nörri Hakanen 20.10.2018 22:25
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Kustaa Kalisteinen: No linkitäppäs niitä tieteellisiä tutkimuksia sitten
   Mieluiten vertaisarvioituja meta-analyysejä.

   Lainaa

  63. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Aksa: Kyllähän ne hoidot toimii ja on tieteellisesti tutkittukin. Huoh.
   Sitten varmaan kannattaisi edes kertoa kuka on tutkinut etteivät ihmiset pidä sinua idioottina.

   Lainaa

  64. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Jallu: Miksi ihmisillä on niin jyrkät mielipiteet siitä ettei menninkäisiin saa uskoa ihan mutta sitten sellaiset asiat joilla on oikeasti merkitystä menevät täysin ilman kritiikkiä ohi. Oliko Irakissa joukkotuhoaseita? Tekikö Osama bin Laden WTC-iskut? Vakoileeko USA koko maailmaa? Onko maahanmuutto rikkaus? Onko pakolaisten [...]
   Koska silloin kun mennään näihin menninkäis/enkelihoitoihin, huijataan ihmisiä. Jos ihminen uskoo enkeleihin eikä vahingoita sillä muita niin se on mielestäni ihan ok. Mutta jos hän rahastaa sillä epätoivoisia ihmisiä, jotka ehkä tämän vuoksi jättävät käyttämättä sen oikean, lääketieteellisen avun, niin silloin ollaan vaarallisilla vesillä. Salaliittoteoriat voivat olla tosia, mutta ne pitää jonkun ensin todistaa aukottomasti, ennen kuin niihin kannattaa alkaa uskoa. Aika usein nämä salaliittoteoreetikot kompastuvat, kun aletaan tutkimaan tiedon kriteereitä. Ja esimerkiksi salaliittoteoriaan perustuva rokotevastaisuus on oikeasti vahingollista.

   Lainaa

  65. Tulos: -24 (24 ääntä)
   ….: Koska silloin kun mennään näihin menninkäis/enkelihoitoihin, huijataan ihmisiä. Jos ihminen uskoo enkeleihin eikä vahingoita sillä muita niin se on mielestäni ihan ok. Mutta jos hän rahastaa sillä epätoivoisia ihmisiä, jotka ehkä tämän vuoksi jättävät käyttämättä sen oikean, lääketieteellisen avun, niin silloin ollaan [...]
   Eli siis ihmisten tappaminen sodassa on ihan jees ja sitä ei tarvitse perustella millään tieteellisillä tutkimuksilla. Riittää vaan kun joku sanoo, että hei noilla on joukkotuhoaseita. Mutta se, että joku vie joltain pari kymppiä rahaa jollain yksisarvishoidolla, se on väärin! Te skeptikot olette aika kuvottavia ihmisiä. Sekä uskomattoman pikkusieluisia että autoritäärisiä mulkkuja

   Lainaa

  66. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Jallu: Eli siis ihmisten tappaminen sodassa on ihan jees ja sitä ei tarvitse perustella millään tieteellisillä tutkimuksilla. Riittää vaan kun joku sanoo, että hei noilla on joukkotuhoaseita. Mutta se, että joku vie joltain pari kymppiä rahaa jollain yksisarvishoidolla, se on väärin! Te skeptikot olette aika kuvottavia ihmisiä. Sekä uskomattoman pikkusieluisia että autoritäärisiä mulkkuja
   Luin kaikki viestisi ja viestit joihin ne oli vastaus monta kertaa, enkä parhaalla tahdollanikaan keksi, miten onnistuit päättelemään jotain tällaista.

   Lainaa

  67. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Ni.: Papin palkka on muuten siinä neljän tonnin polemmin puolin, että kyllä siinä tulee esirukouksille hintaa.. Papit ei kuitenkaan tietääkseni tee 8 tuntia päivässä töitä! Sikamaista mun mielestä.
   Pitää olla oikeasti jo kirkkoherra nostaakseen 4000 e kuukausiansioita. Kukaan muu ei sellaisia palkkoja saa. Vakinaisessa työssä peruspapit nauttivat vain korkeahkosta keskipalkasta, sellaista 2600-2800 e luokkaa, etsittyään ensin sitä työpaikkaa itselleen parisen vuotta.

   Lainaa

  68. Tulos: -19 (19 ääntä)
   Puuhöylä: Sitten varmaan kannattaisi edes kertoa kuka on tutkinut etteivät ihmiset pidä sinua idioottina.
   Mulle ei ole väliä, jos ihmiset pitää mua idioottina. Mulla ei ole tarvetta todistella asiaa ja alkaa etsimään niitä linkkejä. :D Jos oikeasti kiinnostaa niin googlettaa. Tieteellisesti on tutkittu vaikka mitä. Suosittelen David Wilcockin Lähdekenttä kirjaa.

   Lainaa

  69. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Aksa: Mulle ei ole väliä, jos ihmiset pitää mua idioottina. Mulla ei ole tarvetta todistella asiaa ja alkaa etsimään niitä linkkejä. Jos oikeasti kiinnostaa niin googlettaa. Tieteellisesti on tutkittu vaikka mitä. Suosittelen David Wilcockin Lähdekenttä kirjaa.
   Vaikuttaa siltä että etseit jo, etkä löytänyt mitään järkevää tai edes hiukan tieteelliseltä kuullostavaa. Nyt aloitit sitten tämän suuren sumutusoperaation, missä annat ymmärtää että todisteita on maailma täynnä, mutta et vaan itse jaksa niitä nyt näyttää. "Etsikää itse".

   Lainaa

  70. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Jallu: Eli siis ihmisten tappaminen sodassa on ihan jees ja sitä ei tarvitse perustella millään tieteellisillä tutkimuksilla. Riittää vaan kun joku sanoo, että hei noilla on joukkotuhoaseita. Mutta se, että joku vie joltain pari kymppiä rahaa jollain yksisarvishoidolla, se on väärin! Te skeptikot olette aika kuvottavia ihmisiä. Sekä uskomattoman pikkusieluisia että autoritäärisiä mulkkuja
   No eikö se sun mielestä muka ole väärin, jos joku vie joltain parikymppiä rahaa jollain yksisarvishoidolla? Asioiden vääristely on mielestäni aina väärin. Sun mielestä 20e saa huijata, jos sen tekee valehtelemalla yksisarvisista, mutta isommat huijaukset on väärin. Mun mielestä myös pienet huijaukset on väärin.

   Lainaa

  71. Tulos: -14 (16 ääntä)
   Ffvh: Vaikuttaa siltä että etseit jo, etkä löytänyt mitään järkevää tai edes hiukan tieteelliseltä kuullostavaa. Nyt aloitit sitten tämän suuren sumutusoperaation, missä annat ymmärtää että todisteita on maailma täynnä, mutta et vaan itse jaksa niitä nyt näyttää. “Etsikää itse”.
   Usko mitä haluat :) Mun mielestä lähtökohtaisesti keskustelu, jossa koen tulevani ahdistelluksi ja epäkunnioitetuksi on keskustelu, johon en halua osallistua.

   Lainaa

  72. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Aksa: Usko mitä haluat Mun mielestä lähtökohtaisesti keskustelu, jossa koen tulevani ahdistelluksi ja epäkunnioitetuksi on keskustelu, johon en halua osallistua.
   Okei, ymmärrän tuon kannan hyvin ja olen pahoillani jos loikkasin jotenkin. Koitan keskustella asiallisesti. Toivon kuitenkin että jaksaisit näyttää niitä tieteellisiä todisteita linkkien muodossa, sillä minulla ei aidosti ole mitään hajua missä niitä tutkimuksia on, jos niitä kerran kuitenkin on.

   Lainaa

  73. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Aksa: Mulle ei ole väliä, jos ihmiset pitää mua idioottina. Mulla ei ole tarvetta todistella asiaa ja alkaa etsimään niitä linkkejä. Jos oikeasti kiinnostaa niin googlettaa. Tieteellisesti on tutkittu vaikka mitä. Suosittelen David Wilcockin Lähdekenttä kirjaa.
   Toki "etsivä löytää" minkä tahansa höpönlöpön tueksi edes jotain kirjallisuutta Googlen syövereistä. Tieteellistä näyttöä ei vaan löydy puolesta yhtään helposti, mutta vastaan löytyy sitten vino pino, kun on uskomushoidoista kyse. Niin se vaan menee, että kun väittää jotain ilman perusteita, muut voivat sitten lytätä sen ilman perusteita. Jos ei muka ole tarvetta todistella muiden sitä pyytäessä, ei kellään ole tarvetta ottaa sanomaasi millään tasolla tosissaan.

   Lainaa

  74. Tulos: -10 (10 ääntä)
   Ffvh: No eikö se sun mielestä muka ole väärin, jos joku vie joltain parikymppiä rahaa jollain yksisarvishoidolla? Asioiden vääristely on mielestäni aina väärin. Sun mielestä 20e saa huijata, jos sen tekee valehtelemalla yksisarvisista, mutta isommat huijaukset on väärin. Mun mielestä myös pienet huijaukset on väärin.
   On pienetkin huijaukset väärin mutta pointti olikin se, että en ole koskaan nähnyt skeptikoiden vaativan todisteita ns. viralliselle totuudelle. Eikö sun mielestä isommat huijaukset ole väärin?

   Lainaa

  75. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Jallu: On pienetkin huijaukset väärin mutta pointti olikin se, että en ole koskaan nähnyt skeptikoiden vaativan todisteita ns. viralliselle totuudelle. Eikö sun mielestä isommat huijaukset ole väärin?
   Isommat huijaukset on myös väärin tietenkin. Mutta niitä kritisoidaan yleensä eri foorumilla ja osittain eri menetelmillä. Niihin tarvitaan Yleen vähän journalistisempaa otetta, koska isoja juttuja joutuu tutkimaan hiukan enemmän, että saa tarttumapintaa. Jos koitat saada vaikka jotain kummitusfoorumia keskustelemaan Irakin sodasta, niin tulet pettymään. Tai politiikkafoorumia kritisoimaan horoskooppeja. Taas pettymys. Vaikea saada näitä asioita yhdistettyä samaan keskusteluun ja yleensä eri asioista kiinnostuneet keskustelee eri foorumeilla. Kukaan ei voi olla kaikkien alojen asiantuntija. Nykyään on niin paljon tietoa eri asioista, ettei sitä enää voi omaksua kokonaan.

   Lainaa

  76. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Ffvh: Okei, ymmärrän tuon kannan hyvin ja olen pahoillani jos loikkasin jotenkin. Koitan keskustella asiallisesti. Toivon kuitenkin että jaksaisit näyttää niitä tieteellisiä todisteita linkkien muodossa, sillä minulla ei aidosti ole mitään hajua missä niitä tutkimuksia on, jos niitä kerran kuitenkin on.
   Yes, kiitos ymmärryksestä. Musta on kiva keskustella niin, että molemmat osapuolet haluaa ymmärtää ja kunnioittaa toisiaan, vaikka ei olisikaan aiheesta samaa mieltä :) Monesti on tullut vastaan tekstejä, jotka sivuaa asiaa ja mulle se on oman kokemuksen ja järkeni kautta aika selkee juttu. Tässä nyt pari linkkiä: https://www.uclahealth.org/rehab/workfiles/Urban%20Zen/Research%20Articles/Reiki_Really_Works-A_Groundbreaking_Scientific_Study.pdf http://www.ingentaconnect.com/contentone/cog/aetr/2017/00000042/00000003/art00001

   Lainaa

  77. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Nyt täytyi selvittää ensin, että mitä reiki hoito edes on. Wikipediasta sain hyvän kuvan asiasta. Eli käsilläparantamista käyttämällä hyväksi universumin energiaa. Valitettavasti tämän energian olemassaoloa ei ole todistettu. Tiedetään toki että energiaa on kaikkialla, mutta voiko ihminen tahdonvoimalla kanavoida sitä energiaa jotenkin käsien kautta toisiin ihmisiin. Sitä ei ole todistettu. Yleensäkin miksi tätä energiaa pitäisi kanavoida toisiin ihmisiin? Millä perusteella universumissa oleva energia on hyvä juttu? Astronautti, joka viettää pitkiä aikoja avaruudessa ei varsinaisesti tule takaisin terveempänä. Päinvastoin. Liikunnan puutteen ja avaruuden energian, eli säteilyn takia hän tulee takaisin sairaampana. Linkeissä ollut teksti kuulosti mielestäni enemmän markkinointipuheelta kuin tutkimukselta. Squid magnetometer jonka reikityypit ovat patentoineet kuulostaa tässä asiayhteydessä vähän samanlaiselta gimmick laitteelta jota scientologit käyttää mitatakseen tetaaneja ja tässä mielestäni tarkoituksellisesti sekoitetaan asioita toisiinsa. (vaikka laitteen keksijä toki sai fysiikan Nobelin, mutta käsittääkseni reikienergiaa ei silti olla saatu mitattua aidosti, vaan asiat voidaan selittää toisella tavalla) Tässä ei myöskään kerrota mitä vertailuryhmää käytetään, jotta tiedetään millon energiat on täydellisesti balanssissa. Vertailuryhkien puute tekeekin kaikista siihen sortuvista tutkimuksista 0-tutkimuksia. Toinen ongelma on liian pieni otanta. Pienessä joukossa voi tapahtua mitä tahansa melkein, mutta kun tehdään tutkimus vaikka 1000 ihmisestä, saadaan satunnainen tilastoheittely tasoitettua jo aika hyvin. Reikiopetukset perustuvat japanilaisen Mikao Usuin saamaan väitettyyn yliluonnolliseen ilmestykseen hoidosta. Eli nyt tähän juttuun sotkeutuu jo uskontokin. Hän itse kuoli jo 61-vuotiaana sydänkohtaukseen kaikesta reikitouhuilusta huolimatta.

   Lainaa

  78. Tulos: 0 (2 ääntä)
   yli opisto hörhö: Nämä kaikenmaailman henkiparantajat on kyllä aikamoisia syöpäläisiä. Saisi viranomaiset puuttua tuohon toimintaan ihan kovalla kädellä. Käyttävät hyväksi ihmisen epätoivoa. Yksi tuttava tuntee pariskunnan joka tarjoaa “yksisarvisten energiaa” hoitomuotona vähän kaikenlaisiin vaivoihin, maksua vastaan tottakai. [...]
   Tähän mennessä 125 tökkäystä ja 4 ihmistä on sun kanssa eri mieltä. :) Jos sovelletaan sitä suhdelukua koko maailman väkimäärän niin täällä on hemmetisti täyshulluja.Ja epäilen, että se on vasta jäävuoren huippu. Esim. jopa Virossa on taikausko ihan eri tasolla kuin Suomessa.

   Lainaa

  79. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Maltese: Tähän mennessä 125 tökkäystä ja 4 ihmistä on sun kanssa eri mieltä. Jos sovelletaan sitä suhdelukua koko maailman väkimäärän niin täällä on hemmetisti täyshulluja.Ja epäilen, että se on vasta jäävuoren huippu. Esim. jopa Virossa on taikausko ihan eri tasolla kuin Suomessa.
   *2 ihmistä. Lisäksi joku on voinut antaa miinuksen vaikka periaatteesta tai sitten ihan vaan vahingossa, koska annettua ääntä ei voi muuttaa, joten varsinaisesti erimielisiä saattaa olla vain 1 jos yhtään. Erimielisiä on prosentti tai puolitoista, huijui! Totta kai koko maailman väestössä on "hemmetisti" täyshulluja, siis numeraalisesti. Suhteutettuna tilanne on eri. Yli 7 miljardiin mahtuu joka ikistä kuviteltavissa olevaa ihmistyyppiä "ihan hemmetisti". On ihan täydellisiäkin ihmisiä niin maan hemmetisti. Hemmetisti superneroja. Hemmetisti enkeleitä. Hemmetisti sankareita. Voi hemmetin hemmetti. :D

   Lainaa

  80. Tulos: +4 (4 ääntä)
   abort mission: Katjan mokasta tuli mieleen eräs Supernatural-jakso, jossa metsästettiin kirpputoreilta peiliä, josta Bloody Mary pääsi luikahtamaan vapaaksi. Ja taisi olla aika monessa muussakin jaksossa sama idea, räyhähenkiä löytyi taulusta, nukesta, auton osista ja mistä vielä. Onneksi voi aina suolata ja polttaa.
   Grab the salt for that ghost!

   Lainaa

  81. Kirjautuminen epäonnistui 8.11.2018 13:11
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Onhan aika moni löytänyt enkelin höyheniä. Juuri vaikeassa elämäntilanteessa, jostain yhtäkkiä ilmestyy valkoinen höyhen, joka koetaan "merkiksi" tai muuten vain lohduttavaksi. Ja yleensä selitetään, että on tosi epätodennäköistä, että täällä olisi lähellä ollut lintuja tai höyhentyynyjä. Osa pitää lohtuhöyhentä vain symbolisena enkelinhöyhenenä, mutta osa uskoo tosissaan, että se on konkreettinen enkeliolennon fyysinen osa. Olen miettinyt, että jälkimmäisissä tapauksissa olisi mielenkiintoista tutkia höyhenen DNA! Jos kerran on varmaa, että kyseessä on enkeli, kyllä ainakin minusta olisi äärettömän mielenkiintoista perehtyä enkelin fyysiseen olemukseen. Onko sillä ihmisen DNA? Ihmistä muistuttava DNA? Täysin erilainen kuin ihmisillä ja eläimillä? Ei DNA:ta lainkaan? Koostuuko enkeli soluista vai ei?

   Lainaa

  82. Reipas roska 5.8.2020 15:22
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Janni:   Tai mistäs minä tiedän, olen ateisti.
   Tips: Olen siis agnostikko.
   Olisiko yhtään kasvissyöjää joukossa? Kaikkia kuitenkin kiinnostaa että mikä sinä olet.

   Lainaa

  83. Syötävä kesyhanhi 15.10.2020 21:21
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   James: Energiahoidot on muutenkin sitä ettet tee käytännössä mitään ja sitten siihen vielä se, että voit tehdä sen etänä. Kuka näitä keksii!?
   Ihmiset jotka on keksineet että tyhmiltähän voi lypsää rahaa tekemättä yhtään mitään. Tai sekopäät.

   Lainaa

  84. Lukematon käärme 9.9.2021 17:56
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   James: Energiahoidot on muutenkin sitä ettet tee käytännössä mitään ja sitten siihen vielä se, että voit tehdä sen etänä. Kuka näitä keksii!?
   Mitä väliä tekeekö etänä vai läsnä kun sillä ei oo kuitenkaan mitään vaikutusta?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, höyhen, enkeli, henkimaailma, kaukohoito, eläimet, kirpputori, henget, yliluonnollista, yliluonnollinen, kaukoparannus, untuva