Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 80

Väärinkäsitys toisensa perään.
Roskalavalla rapisee, osa 80

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 22 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +767 (837 ääntä)
   Ihmiset on idiootteja. Älkää lisääntykö.

   Lainaa

  2. Tulos: +562 (568 ääntä)
   No nyt oli hyvin sekavaa.

   Lainaa

  3. Westside-Uliuli 11.10.2018 7:38
   Tulos: +90 (144 ääntä)
   Memerento: Ihmiset on idiootteja. Älkää lisääntykö.
   Lisääntykää ja pitäkää melua itsestänne. Tulee niin käyttistä tekstiä.

   Lainaa

  4. Pitsihousut 11.10.2018 7:42
   Tulos: -42 (80 ääntä)
   Katri tägäsi vahingossa Heljän, siksi tämä sekaannus. Sandra onkin sitten ihan erilailla sekoittanut.

   Lainaa

  5. Tulos: +361 (371 ääntä)
   "Pistin jo" oli kyllä paras. Sehän muuttaakin kaiken. Ei mahtunut edes "sori" loppuun. :D

   Lainaa

  6. niimpä niin 11.10.2018 8:26
   Tulos: -26 (100 ääntä)
   Siis tä? Onko tuo jotain turkulaisten juttua vai mitä ihmeen sekoilua tuo on. En ymmärrä, miksi tuo Heljä alkaa alussa edes kettuilemaan Sandralle tuosta pyynnöstä. Kai tuolla saa kysyä olisiko jollain juuri sellaista tarjolla? Mikä tuo KAtrinkin pointti oli? Tulee kertomaan miten aikoo pyytää 3 e. pöydästä varmaan, jopa 20 e. Melkoinen bisnesnainen. Sitten vielä 100 € samaa mitä Sandralla oli!

   Lainaa

  7. Tulos: -136 (206 ääntä)
   Liian innokas vegeily aiheuttaa degeneroitumista.

   Lainaa

  8. Tulos: +105 (123 ääntä)
   niimpä niin: Siis tä? Onko tuo jotain turkulaisten juttua vai mitä ihmeen sekoilua tuo on. En ymmärrä, miksi tuo Heljä alkaa alussa edes kettuilemaan Sandralle tuosta pyynnöstä. Kai tuolla saa kysyä olisiko jollain juuri sellaista tarjolla? Mikä tuo KAtrinkin pointti oli? Tulee kertomaan miten aikoo pyytää 3 e. pöydästä varmaan, [...]
   Jostain kumman syystä ihmiset tuppaa pahoittamaan mielensä, jos sattuu roskalavalla antamaan minkäänlaisia väritoiveita huonekalun tai halutun tavaran suhteen. Sama homma jos joku kehtaa ilmoittaa tarvitsevansa kolmea eri asiaa tai enemmän.

   Lainaa

  9. Tulos: +76 (84 ääntä)
   Kyllähän noita neutraalin värisiä ikea tmv pöytiä pyörii roskalavoilla, ei tosiaan mikään kohtuuton pyyntö. Oma menetys jos muunväriset ei kelpaa, miksi täytyy ryhtyä nillittämään?

   Lainaa

  10. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Ja kun voi kelvata ne muunkin väriset, kun kerta sanoi ”mieluusti”..
   batman: Kyllähän noita neutraalin värisiä ikea tmv pöytiä pyörii roskalavoilla, ei tosiaan mikään kohtuuton pyyntö. Oma menetys jos muunväriset ei kelpaa, miksi täytyy ryhtyä nillittämään?

   Lainaa

  11. Paskapallero 11.10.2018 11:02
   Tulos: +36 (48 ääntä)
   Teidän velvollisuus ON tehdä fiksuja muksuja tähän maailmaan. Mieti ku jatkossa tollaset määrää tahdin.

   Lainaa

  12. Tulos: +32 (46 ääntä)
   Memerento: Ihmiset on idiootteja. Älkää lisääntykö.
   Surkea logiikka. Ne idiootit just lisääntyy.

   Lainaa

  13. Tulos: +63 (69 ääntä)
   Vähän kyllä ikävällä asenteella Heljä otti Sandran pyynnön vastaan. Niinku joku muukin jo totes, niin ei mikään kohtuuton pyyntö, en tiedä sitten johtuko Sandran tavasta pyytää. Jos Sandra olis esimerkiksi pyytänyt, että "Jos jollain sattuu olemaan, niin ottaisin mieluusti vastaan", niinen tiedä oisko ollu samanlainen vastaanotto. Mutta jos tommosen vastaanoton saa, niin eihän tuolla uskalla koskaan kysyä mitään. Loppukeskusteluun en ota kantaa, meni niin sekavaksi ettei siitä ota pirukaan selvää.

   Lainaa

  14. Tulos: +39 (55 ääntä)
   riesa: Vähän kyllä ikävällä asenteella Heljä otti Sandran pyynnön vastaan. Niinku joku muukin jo totes, niin ei mikään kohtuuton pyyntö, en tiedä sitten johtuko Sandran tavasta pyytää. Jos Sandra olis esimerkiksi pyytänyt, että “Jos jollain sattuu olemaan, niin ottaisin mieluusti vastaan”, niinen tiedä oisko ollu samanlainen [...]
   Se on aivan sama miten roskalavoilla pyytää, niin mikään ei oo ikinä hyvä. Oon kerran aikaisemmin kertonut täällä omasta kokemuksesta roskalavalla, jossa muutin puolison kanssa yhteen isoon kaksioon kimppakämpästä ja meillä ei ollut mitään muuta huonekalua kuin sänky ja tietokonepöytä + ylipienet verhot. Aikamoinen paskamyrsky nous minuuteissa, kun olin uhkarohkeasti laittanut 10 asian listan väritoiveineen (neutraalit + musta, muutkin käy). Lisäks keskusteluun löys useampi näitä ”Mulle voi kans lahjoittaa kuorma-autollisen rahaa ja uuden omakotitalon ja koirat ja elämän ja blaablaablaa hehhe!”

   Lainaa

  15. Tulos: -2 (20 ääntä)
   Voi hyvä jumala. Ja nämä ihmiset saa laillisesti vielä lisääntyä.

   Lainaa

  16. Tulos: -13 (21 ääntä)
   turkulaiset taas vauhdissa..

   Lainaa

  17. Tulos: -7 (37 ääntä)
   Heljä, mä tarvisin uuden television, saa olla pinkki ja oisko sulla lämmintä hernekeittoa, ilman rusinoita. Jos ei kumpaakaan löydy, voitko käydä ostamassa piritorilta?

   Lainaa

  18. Arkkienkeli 11.10.2018 19:12
   Tulos: +62 (68 ääntä)
   Silloin kun olin nuori, 80-luvulla, piti ihan itse kirjoittaa mielipide paperille ja sulkea se kuoreen ja lähettää sanomalehteen. Vain murto-osa julkaistiin. Nyt jokainen pilviveikko kirjoittelee randomeita pitkin nettiä ja kaikki tulee luettavaksi. Siinä mielessä uusi aika on paljon hauskempaa, kun saa lueskella lennokasta shaissea...

   Lainaa

  19. Sukupuolivarianssi 11.10.2018 21:38
   Tulos: +40 (46 ääntä)
   Nhtmf: No nyt oli hyvin sekavaa.
   Nää on niitä jotka pää sauhuten hoitaa kymmentä asiaa yhtä aikaa somessa... ilmotuksia ei ehditä lukemaan kunnolla, ei tarkisteta millä välilehdellä ollaan, kenelle vastataan tai mistä edes puhutaan. Kauhee kiire vaan joka tapauksessa :D

   Lainaa

  20. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Onhan se maalaaminen tosiaan todella vaativaa puuhaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Memerento: Ihmiset on idiootteja. Älkää lisääntykö.
   Voi kunpa tämä koskisikin oikeasti kaikkia maailman ihmisiä.

   Lainaa

  22. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Joopajoo: Jostain kumman syystä ihmiset tuppaa pahoittamaan mielensä, jos sattuu roskalavalla antamaan minkäänlaisia väritoiveita huonekalun tai halutun tavaran suhteen. Sama homma jos joku kehtaa ilmoittaa tarvitsevansa kolmea eri asiaa tai enemmän.
   Annoin kerran ilmaiseksi vaatekaapin ja hakia alkoi taivastelemaan kaapin ovessa ollutta kolhua. En oikein keksinyt mitä hän ajoi sillä takaa. Ilmaisesta on vähän paha antaa edes alaennusta kolhun vuoksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: roskalava, kirpputori, kirppari, kirppis, pöytä, ekotori, viesti, yksityisviesti, väärinkäsitys, ruokapöytä, hinta