Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 29

Yksi nainen, kaksi kohtua + naistenhuone.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 29 Linkki artikkeliin.

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 47 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +883 (941 ääntä)
      Niin no, jos jotain hyvää niin ainakin Terhi pahoitteli. Jospa ensi kerralla osaisi olla avaamatta suutaan vastaavassa tilanteessa

      Lainaa

    2. Tulos: +548 (568 ääntä)
      Tuollaiset Terhit ärsyttää.

      Lainaa

    3. abort mission 2.10.2018 0:44
      Tulos: +814 (822 ääntä)
      Olinko hyväuskoinen hölmö kun aattelin, että alotuksen jälkeen olisi saanut lukea monta hyvää kysymystä ja niihin vastaukset? :/ meinaan aika jännä juttu ja harvoin tommosesta tulee kukaan avoimesti kertomaan

      Lainaa

    4. Tulos: +59 (145 ääntä)
      abort mission: Olinko hyväuskoinen hölmö kun aattelin, että alotuksen jälkeen olisi saanut lukea monta hyvää kysymystä ja niihin vastaukset? meinaan aika jännä juttu ja harvoin tommosesta tulee kukaan avoimesti kertomaan
      Mä olin kyyninen itseni, ja koska feissarimokissa ollaan niin odotin että kommenttikenttä on täynnä morkkauksia kun kuvassa näkyy jotain vaatteita lattialla. "Narkkarikämppä!!11"

      Lainaa

    5. Tulos: -118 (194 ääntä)
      traumcity: Mä olin kyyninen itseni, ja koska feissarimokissa ollaan niin odotin että kommenttikenttä on täynnä morkkauksia kun kuvassa näkyy jotain vaatteita lattialla. “Narkkarikämppä!!11″
      Lattia? Henkilön oikealla puolella on pöytätaso... ”Jännä” miten kaikki sun juttus on aina täynnä virheitä ja revit sun juttujas ties mistä.

      Lainaa

    6. Tulos: +57 (151 ääntä)
      Joopajoo: Lattia? Henkilön oikealla puolella on pöytätaso… ”Jännä” miten kaikki sun juttus on aina täynnä virheitä ja revit sun juttujas ties mistä.
      Saattaa olla pöytätasokin joo. Tuohon muuhuun vuodatukseesi en nyt oikein osaa mitään sanoa, haluatko jaksuhalin?

      Lainaa

    7. King Arthur 2.10.2018 5:23
      Tulos: +303 (315 ääntä)
      Äh näitä Terhin kaltaisia on Suomi pullollaan. Tiedetään muiden asiat paremmin. Aloittavat jo lapsena eivätkä pääse siitä yli. Ovat muuten yleensä itse melkoisia palturinpuhujia, ehkä siksi luulevat että kaikki muutkin?

      Lainaa

    8. Tulos: +159 (161 ääntä)
      Inhottavat käytöstavat Terhillä, toivottavasti ymmärtää hävetä.

      Lainaa

    9. Mustalaisnaamio 2.10.2018 6:52
      Tulos: -269 (361 ääntä)
      Isabell on ilmeisen ylpeä "toosastaan", kun siitä niin kovasti kertoilee.

      Lainaa

    10. Tulos: +135 (151 ääntä)
      Jaa: Niin no, jos jotain hyvää niin ainakin Terhi pahoitteli. Jospa ensi kerralla osaisi olla avaamatta suutaan vastaavassa tilanteessa
      Ei kyllä mun mielestä pahoitellut vikassa viestissä mitenkään

      Lainaa

    11. Tulos: -117 (243 ääntä)
      Miksi kukaan kertoo tollaisesta lehtiin? Ja sen jälkeen jakaa sen uutisen vielä johonkin ryhmään? Ja senkin jälkeen vielä kertoo intiimejä yksityiskohtia asiasta? I'm too old for this shit…

      Lainaa

    12. Tulos: +109 (115 ääntä)
      Jaa: Niin no, jos jotain hyvää niin ainakin Terhi pahoitteli. Jospa ensi kerralla osaisi olla avaamatta suutaan vastaavassa tilanteessa
      Pahoittelut ois ollu kyllä paikallaan. Semmosia ei vaan kuulunut(näkynyt).

      Lainaa

    13. Tulos: +149 (177 ääntä)
      Tää Isabell on niin rohkea, kun avautuu asiasta joka voisi olla arkalaatuinen. Erilaisuus on hyve ja se että saa ihmiset ymmärtämään tilaansa. Otan osaa kuukautiskipujen kanssa, itsellä on ollut teini-ikäisestä saakka miltei puukko alavatsassa kipujen kanssa, mutta onneksi iän ja lapsien myötä helpottivat.

      Lainaa

    14. niimpä niin 2.10.2018 9:25
      Tulos: +122 (130 ääntä)
      Jaa: Niin no, jos jotain hyvää niin ainakin Terhi pahoitteli. Jospa ensi kerralla osaisi olla avaamatta suutaan vastaavassa tilanteessa
      Omaan silmääni ei kyllä näyttänyt pahoittelulta. Enemmänkin pahoillaan siitä, että "jäi kiinni" bluffista. Tuommoisia ihmisperseitä on tämäkin maa täynnä.

      Lainaa

    15. Tulos: +218 (240 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Isabell on ilmeisen ylpeä “toosastaan”, kun siitä niin kovasti kertoilee.
      Ja miksei olisi? Ihan positiivinen viesti: jos "toosan" omaajalla on hauskaa, ja toosan, um, "vierailijalla" on hauskaa, niin ei haittaa mitään vaikka olisi vähän erikoisempi. Hyvä asenne muihinkin asioihin. Mutta nuo maailman Terhit ovat syy miksen enää kerro kellekään mitään paitsi läheisimmille ystäville. Reppumatkasin nuorena paljon ja asuin pitkään eri maissa; näin kaikenlaista outoa ja aika kummallisia asioita sattuikin -ei pahoja, mutta hyvin hämmästyttäviä/ omituisia/ mielenkiintoisia. Jos kertoo vaikkapa baarissa anekdootin niin jostain ilmestyy heti joku Terhi: "Ei noin omituisia satu, valehtelet!" Tekee aina mieli huomauttaa että jos edes joskus lähtisit lähiöpubista tai tietokoneen edestä niin huomaisit että totuus tosiaan on tarua ihmeellisempää. Mutta en jaksa, joten annan olla.

      Lainaa

    16. Tulos: +13 (99 ääntä)
      Miksi joku valehtelisi tämmöisestä? Yksinkertaisesti huomion takia. En sano, että tämä henkilö valehtelee, mutta huomion takia porukka valehtelee ties mistä.

      Lainaa

    17. TikkariKari 2.10.2018 10:57
      Tulos: -28 (110 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Isabell on ilmeisen ylpeä “toosastaan”, kun siitä niin kovasti kertoilee.
      No hemmetti miksei olis! Onhan se nyt kätsy dippailla molempia vuoronperään tai jakaa kaverin kans :)

      Lainaa

    18. Tulos: +37 (45 ääntä)
      Jaa: Niin no, jos jotain hyvää niin ainakin Terhi pahoitteli. Jospa ensi kerralla osaisi olla avaamatta suutaan vastaavassa tilanteessa
      Eikä edes pahoitellut?

      Lainaa

    19. Tulos: +61 (79 ääntä)
      Jaa: Niin no, jos jotain hyvää niin ainakin Terhi pahoitteli. Jospa ensi kerralla osaisi olla avaamatta suutaan vastaavassa tilanteessa
      Ja millä tapaa Terhi muka pahoitteli? Onko tuo sinun mielestä pahoittelua? Tuossa Terhin viimeisessä viestissä ei ollut mitään pahoittelua. Hän ainoastaan mainitsi, että levitti asian kun sai siitä tietää. Pahoittelua olisi esimerkiksi tämä: Anteeksi, että olen ärsyttävä juoruämmä, joka pistää kaikki huhut kiertämään ilman mitään faktoja.

      Lainaa

    20. Tulos: -55 (67 ääntä)
      Melko kamala kohtalo, onneksi ei sentään ole kahdet munasarjat :/

      Lainaa

    21. Tulos: +198 (202 ääntä)
      hyt: Melko kamala kohtalo, onneksi ei sentään ole kahdet munasarjat
      Jutun alla olevasta linkistä aukeaa Me Naiset -lehden artikkeli aiheesta, jonka mukaan häneltä löytyy kahdet munasarjat (ja myös kahdet kuukautiset, jotka tosin ovat synkronoituneet alkamaan samanaikaisesti ja kuukautiskivutkin omien sanojensa mukaisesti tulevat "kahden toosan voimalla" :D) : "Yksinkertaistettuna poikkeama tarkoittaa sitä, että Isabellilla on kaksi vaginaa ja kohtua. Yksityiskohtaisemmin ilmaistuna Isabelilla on yksi emättimen aukko, joka erottuu emättimen suulla väliseinämällä kahdeksi erilliseksi emättimeksi. Hänellä on kaksi kohdunkaulaa ja kohtu, joka on jakautunut kahdeksi. Hänellä on myös kahdet munasarjat. – Minulla saattaa olla myös kaksi virtsanjohdinta ja munuaisissa poikkeamaa. Kaikkea ei ole vielä tutkittu, Isabell kertoo." Todella rohkea nuori nainen, kun avaa keskustelua ja puhuu avoimesti häpeilemättä näinkin arasta ja henkilökohtaisesta aiheesta ja esimerkillään rohkaisee myös muita hyväksymään kehonsa kaikkine virheineen. Ei omaa kehoaan tarvitse hävetä, ja jos jokin asia mietityttää, niin rohkeasti lääkäriin ottamaan selvää asiasta. Esimerkillään antanut monelle jo nyt vertaistukea ja rohkeutta puhua asioista. Nostan hattua!

      Lainaa

    22. Tulos: -66 (92 ääntä)
      Ei ollut fiksua Terhiltä lähteä puuttumaan ilman että tiesi paremmin, mutta en nyt kovin syvästi tuomitse tai rupea tekemään luonneanalyyseja sen perusteella, että hän tuli niin tehneeksi. Piti varmaan todennäköisempänä, että Isabell valehtelee, kuin että hänelle viestiä laittanutta henkilöä kiinnostaisi valehdella hänelle, että Isabell valehtelee. Ehkä siksi, kuvitellen tietävänsä totuuden, hän päätti jakaa sen muillekin sen sijaan että katsoisi sivusta.

      Lainaa

    23. Tulos: +61 (61 ääntä)
      hyt: Melko kamala kohtalo, onneksi ei sentään ole kahdet munasarjat
      On. Ja kaksi kohtua. ja kahdet kuukautiset.

      Lainaa

    24. EsaVeskinen 2.10.2018 16:21
      Tulos: -25 (93 ääntä)
      Olen hämmentynyt. Mites tää perusmatematiikka nyt sitten toimii? Onko kakkonen nyt sitten tässä tapauksessa kolmonen? Vai oisko se jotenkin että ykkönen, yks ja puol, kakkonen? Vai onko sittenkin se ykkönen jaettu puoliksi ja se olis niinku, 0.5 ja 0.5 ja kakkonen?

      Lainaa

    25. Tulos: +35 (47 ääntä)
      hyt: Melko kamala kohtalo, onneksi ei sentään ole kahdet munasarjat
      Linkin takaa löytyvässä lehtijutussa kerrotaan, että hänellä nimenomaan on myös kahdet munasarjat. Ja sitä myöden myös kahdet kuukautiset.

      Lainaa

    26. Tulos: +21 (33 ääntä)
      EsaVeskinen: Olen hämmentynyt. Mites tää perusmatematiikka nyt sitten toimii? Onko kakkonen nyt sitten tässä tapauksessa kolmonen? Vai oisko se jotenkin että ykkönen, yks ja puol, kakkonen? Vai onko sittenkin se ykkönen jaettu puoliksi ja se olis niinku, 0.5 ja 0.5 ja kakkonen?
      Ainakin artikkelin naisella olisi edessä ilmeisesti yksi emättimen aukko, joka vaan johtaa kahteen eri emättimeen ja kohtuun, joten reikiä on kuitenkin "vain" kaksi siellä alhaalla. Ei liene sitten tarvetta puhua kolmesta eri aukosta. Mutta jos on, niin entäpä 1 A ja B sekä 2, kun kerran A ja B menisivät samaan kategoriaan?

      Lainaa

    27. Tulos: -30 (46 ääntä)
      Nipsu: On. Ja kaksi kohtua. ja kahdet kuukautiset.
      Mutta miettikää kuin näppärää sitten kun on vauvahaaveita! Voi yrittää kumpaankin kohtuun: kahdenkertaiset todennäköisyydet.

      Lainaa

    28. Tulos: +36 (36 ääntä)
      Joo: Ja miksei olisi? Mutta nuo maailman Terhit ovat syy miksen enää kerro kellekään mitään paitsi läheisimmille ystäville. [...]
      Tää. Niin paljon tää. Tämän maailman Terhit pilaavat ihmisten välisen luottamuksen kun kenenkään sanomisiin ei voi enää luottaa kun se voi toinen olla Terhi

      Lainaa

    29. Tulos: -67 (85 ääntä)
      Kertokaa mulle joku miten on vasta ihan vähänaikaa vasta tiennyt itsellä olevan kaksi vaginaa? Onko se jotenkin sitten sen toisen sisällä tai jtn?

      Lainaa

    30. Tulos: +85 (85 ääntä)
      Ss: Kertokaa mulle joku miten on vasta ihan vähänaikaa vasta tiennyt itsellä olevan kaksi vaginaa? Onko se jotenkin sitten sen toisen sisällä tai jtn?
      Epämuodostumat ei aina näy ulospäin, ja jos näkyy niin ei ne aina ole mitään valtavan erikoisen näköisiä. Suurin osa naisen sukuelimistä on kuitenkin sisäpuolella. Kyseisessä tapauksessa emätin on ilmeisesti ulkoisesti hyvin tavallisen näköinen, mutta sisäpuolella ne ns. jakautuu kahdeksi.

      Lainaa

    31. GogitoErgoSum 2.10.2018 20:01
      Tulos: -34 (68 ääntä)
      Amerikassa aikuisviihdetahot varmaan tarjoaisivat merkittävää summaa videosessioista.

      Lainaa

    32. Tulos: +65 (67 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Isabell on ilmeisen ylpeä “toosastaan”, kun siitä niin kovasti kertoilee.
      Toosistaan, Naamio hyvä, toosistaan...

      Lainaa

    33. Tulos: +75 (75 ääntä)
      Sisse: Miksi kukaan kertoo tollaisesta lehtiin? Ja sen jälkeen jakaa sen uutisen vielä johonkin ryhmään? Ja senkin jälkeen vielä kertoo intiimejä yksityiskohtia asiasta? I’m too old for this shit…
      No esimerkiksi sen takia, ettei varmaan ole ainoa maailmassa jolla on tuo poikkeama. Jos tauti on kovin harvinainen, ihminen voi tuntea olevansa yksin sen kanssa ja tällainen artikkeli voi auttaa. Toki tässä voi olla huomion hakemistakin, mutta toisaalta ihmisellä on oikeus kertoa omasta kehostaan mitä haluaa. Tuossa samassa ryhmässä yksivaginaiset puhuvat avoimesti intiimeistä asioista, miksei sitten Isabellkin?

      Lainaa

    34. Tulos: -23 (35 ääntä)
      Pics or didn't happen.

      Lainaa

    35. Tulos: +8 (16 ääntä)
      GogitoErgoSum: Amerikassa aikuisviihdetahot varmaan tarjoaisivat merkittävää summaa videosessioista.
      Briteissä aamuteeveesä asiasta kertonut nobody sai miljoonan dollarin tarjouksen. Sai tosin myös muita tv ja tositv tarjouksia. Tälle on ilmeisesti kysyntää. Tuplasti iloa?

      Lainaa

    36. Teräsmees 3.10.2018 1:33
      Tulos: -29 (29 ääntä)
      Kyllä niin halut heräsi tuosta artikkelista. Jospa ylimääräiset "vehkeet" vieläpä kuuluisivat jonkinmoiselle lovecraftilaiselle parasiittikaksoselle, niin avot!

      Lainaa

    37. Tulos: -50 (64 ääntä)
      Mihin lehteen voin kertoa mun peniksestä? Haluaako joku kysellä lisätietoja?

      Lainaa

    38. Tulos: +39 (47 ääntä)
      Cffvv: Mihin lehteen voin kertoa mun peniksestä? Haluaako joku kysellä lisätietoja?
      Piti tulla vielä takaisin antamaan miinuspiste omalle kommentille.

      Lainaa

    39. Tulos: -1 (5 ääntä)
      https://abcnews.go.com/blogs/health/2012/01/12/born-with-two-vaginas-not-so-rare/ https://www.youtube.com/watch?v=l42VHkDs5Kg Kyllähän noita on. Tuo tuplasti iloa, varsinkin nykyaikana kun muutamalla eurolla saa vaikka mitä seksileuluja ja helppo löytää molemiin toosiinsa täydellinen värisytin.

      Lainaa

    40. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Eli hänellä on yksi vulva ja kaksi vaginaa/emätintä.

      Lainaa

    41. pinkki puudeli 3.10.2018 23:28
      Tulos: +2 (22 ääntä)
      eusmilus: Eli hänellä on yksi vulva ja kaksi vaginaa/emätintä.
      Siis vain yksi vulva eli ulkoinen sukuelin. Entäs se naisen tärkein elin eli klitoris? Jos hänellä on niitäkin kaksi, alan olla oikeasti kateellinen.

      Lainaa

    42. Tulos: +13 (15 ääntä)
      traumcity: Mä olin kyyninen itseni, ja koska feissarimokissa ollaan niin odotin että kommenttikenttä on täynnä morkkauksia kun kuvassa näkyy jotain vaatteita lattialla. “Narkkarikämppä!!11″
      Kuva on hotellihuoneesta :D
      Joopajoo: Lattia? Henkilön oikealla puolella on pöytätaso… ”Jännä” miten kaikki sun juttus on aina täynnä virheitä ja revit sun juttujas ties mistä.
      Kyseessä on hotellihuoneen vessan pöytätaso :D oltiin häissä Indonesiassa ja mies juoksi suihkuun kun oli kiire jo paikalle, hän on kuvanotto hetkellä siis suihkussa ja viskasi alushousunsa vessanpöytätasolle.

      Lainaa

    43. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Ss: Kertokaa mulle joku miten on vasta ihan vähänaikaa vasta tiennyt itsellä olevan kaksi vaginaa? Onko se jotenkin sitten sen toisen sisällä tai jtn?
      Tästä huomaa taas että ihmisillä on käsitteet ihan sekaisin. Vagina ei ole sama asia kuin vulva. Biologian oppitunnille mars!

      Lainaa

    44. Tulos: +53 (55 ääntä)
      hyt: Melko kamala kohtalo, onneksi ei sentään ole kahdet munasarjat
      Minulla on sama poikkeama kuin tuolla kirjoituksen tytöllä. Se poikkeama on toki jotain harmia ja hankaluutta elämään tuonut, mutta ei se nyt mikään "kamala kohtalo" ole sentään. Ei sitä enää edes ajattele. Joskus menkkojen aikaan sitä miettii että olispa kivaa jos voisi käyttää tamponia, ja papakokeessa aina varoitan lääkäriä että tietää mitä löytää. Raskaudet olivat riskiraskauksia ja lapset syntyivät sektiolla. Minulla vain toinen kohduista on ollut raskaana. Minun mielestä oli hienoa että tällaisista erilaisuuksista tulee välillä juttua julkisuuteen, sillä etenkin nuorilla voi olla aika yksinäinen olo erikoisuuksineen. Varsinkin jos kyse on "toosaosastosta" niin tabu on melkoinen, niistä ei hirveästi puhuta ja asia voi pelottaa ja hävettää.

      Lainaa

    45. Tulos: +35 (35 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Isabell on ilmeisen ylpeä “toosastaan”, kun siitä niin kovasti kertoilee.
      Tarkoitus oli vertaistuki ja tiedon jakaminen. Näin henkilö on kertonut. Moni häpeää tämän tyyppisiä asioita. Haastateltu henkilö on sitä mieltä ettei häpeälle ole syytä.

      Lainaa

    46. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Masa: Toosistaan, Naamio hyvä, toosistaan…
      Oletko nyt ihan toosissaan? ;)

      Lainaa

    47. Sijaiskärsijä 11.10.2018 18:08
      Tulos: -6 (10 ääntä)
      Hihi: Ainakin artikkelin naisella olisi edessä ilmeisesti yksi emättimen aukko, joka vaan johtaa kahteen eri emättimeen ja kohtuun, joten reikiä on kuitenkin “vain” kaksi siellä alhaalla. Ei liene sitten tarvetta puhua kolmesta eri aukosta. Mutta jos on, niin entäpä 1 A ja B sekä 2, kun kerran A ja B menisivät samaan kategoriaan?
      Sittenhän se vasta sekavaksi menee, jos B-rappu voikin tarkoittaa ykköstä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: poikkeama, naistenhuone, lehti, valehdella, syytös, Me Naiset