Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikuisesti iholla, osa 37

Nimimerkillä: Nyt kaduttaa!
Ikuisesti iholla, osa 37

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -84 (214 ääntä)
   Miten tämä 2011 vuoden julkaisu on päätynyt tänne :D

   Lainaa

  2. Tulos: +351 (353 ääntä)
   Nämä ei petä koskaan.

   Lainaa

  3. Tulos: +556 (578 ääntä)
   Kiinnostaisi tietää tarkoitus tuon Etelän lipun takana Saulin tatuoinnissa. Elämän koulu kieltämättä huokuu.

   Lainaa

  4. Tulos: +685 (693 ääntä)
   Mulla ei oo yhtään tatskaa mutta ihmetyttää, että jos noin paksuviivainen tuherrus tehdään, niin kuinka älyttömän kännissä pitää olla ettei tajua mitä on meneillään? Taju kankaalla? Ja jos on niin tiedottomassa tilassa, eikö se täytä jo pahoinpitelyn tuntomerkit? Tosin tuo näyttää kyllä enempi siltä kuin olis sutattu mustalla paksulla tussilla toi "tatska" ja tussi hienoisesti levinnyt kuivalla iholla. Toivon Michaelan kannalta että asia olis niin.

   Lainaa

  5. Tulos: +386 (392 ääntä)
   Kuolema kuittaa nukkumisosastoilla.

   Lainaa

  6. Tulos: -246 (338 ääntä)
   Öh, miten Saulin elämämkoulu liittyy siihen minkä tatuoinnin Jukka ottaa selkäänsä?

   Lainaa

  7. Tulos: +431 (439 ääntä)
   Traumcity: Öh, miten Saulin elämämkoulu liittyy siihen minkä tatuoinnin Jukka ottaa selkäänsä?
   No, Saulin "elämän kova koulu" ei ole selkeästi ollut kovin edistynyt englannin opetuksessa...

   Lainaa

  8. MateInFinlant 25.10.2018 5:37
   Tulos: +297 (309 ääntä)
   Traumcity: Öh, miten Saulin elämämkoulu liittyy siihen minkä tatuoinnin Jukka ottaa selkäänsä?
   No siten, että ei kannata pyytää elämämkoululaista tatuoimaan mitään tekstiä. Ne kun näyttää aina menevän väärin

   Lainaa

  9. Tulos: -114 (164 ääntä)
   Leon: No, Saulin “elämän kova koulu” ei ole selkeästi ollut kovin edistynyt englannin opetuksessa…
   Ei varmaankaan, mutta eikai se nyt niin tavatonta ole olla huono englannissa jos on ilman pärjännyt? Jukka kuitenkin itse varmaan sanaillut tuon tatuointinsa. Jos ei ole, niin sitten toinen juttu. Tatuoinnissa hädin tuskin on pahinta tuo kirjoitusvirhe edes... huhhuh...

   Lainaa

  10. Tulos: -116 (202 ääntä)
   Leon: No, Saulin “elämän kova koulu” ei ole selkeästi ollut kovin edistynyt englannin opetuksessa…
   Ei ole tatuoijan tehtävä, saatika vastuulla tarkistella oikeinkirjoitusta.

   Lainaa

  11. Tulos: +251 (259 ääntä)
   Tuo on tussia, ei tatuointi. Tuollaista sahaisi koneella kohtuu pitkään. Siinä vähän hitaampikin tajuaa mitä iholle on tuloillaan.

   Lainaa

  12. Tulos: -56 (102 ääntä)
   Mä tiedän yhden alansa vakitöissä käyvän insinöörin, jonka profiilissa on elämän kova koulu joka kohdassa tai jostain vastaavaa. Mutta enkun taito hänellä on ihan surkea. Sitäkö se tarkoittaakin?

   Lainaa

  13. Tulos: -62 (102 ääntä)
   Leon: No, Saulin “elämän kova koulu” ei ole selkeästi ollut kovin edistynyt englannin opetuksessa…
   En mä ainakaan mokan perusteella oleta Saulin olevan englannin kielen opettaja. Jukkahan tässä on mogaillut kun tyhmän tekstin selkäänsä otti.

   Lainaa

  14. Tulos: +171 (183 ääntä)
   Joopajoo: Ei ole tatuoijan tehtävä, saatika vastuulla tarkistella oikeinkirjoitusta.
   No kyllä se nyt tautoijankin olisi hyvä edes lukaista juttu ja mainita asiasta jos on noin päin vittua.

   Lainaa

  15. Tulos: +84 (104 ääntä)
   Traumcity: En mä ainakaan mokan perusteella oleta Saulin olevan englannin kielen opettaja. Jukkahan tässä on mogaillut kun tyhmän tekstin selkäänsä otti.
   Eihän tässä olla väitetty, että Sauli olisi opettajana, vaan Saulin saama opetus on huonoa. Lue uusiks. Ite tatuointiin liittyen, yllättävän kelvollinenhan tuo on, eikä mikään töherrys. Ainakin Saulin koulutustaustasta ei moista olettas. Sisältö ja oikeinkirjoitus on sit niitä ominaisuuksia, jotka antaa jänniä viboja.

   Lainaa

  16. Tulos: -97 (115 ääntä)
   Elukka: Eihän tässä olla väitetty, että Sauli olisi opettajana, vaan Saulin saama opetus on huonoa. Lue uusiks.
   Itse asiassa väitettiin, että ei ole edistynyt englannin opetuksessa (eli opettamisessa). Jos olisi saadusta opetuksesta kyse, olisi muoto 'oppimisessa' oikea.

   Lainaa

  17. Tulos: +185 (195 ääntä)
   Mikä juttu toi "elämän koulun" kirjottaminen omiin profiileihin oikein on? Miksi jotkut ihmiset antaa itsestään tarkoituksella yhteiskuntakelvottoman kuvan? :D

   Lainaa

  18. Tulos: +114 (122 ääntä)
   Jaakko: Mikä juttu toi “elämän koulun” kirjottaminen omiin profiileihin oikein on? Miksi jotkut ihmiset antaa itsestään tarkoituksella yhteiskuntakelvottoman kuvan?
   Koska juuri heidän mielestään se on arvostettava asia. Elämäm koulu siis. Yhteiskuntakelvottomuus on aika tuntematon käsite.

   Lainaa

  19. Tulos: -24 (100 ääntä)
   Ss: No kyllä se nyt tautoijankin olisi hyvä edes lukaista juttu ja mainita asiasta jos on noin päin vⅰttua.
   Jos ei tatuoijalla englannin kieli taitu, niin milläs tarkastaa... varsinkaan kun EDELLEENKÄÄN ei ole tatuoijan vastuulla asia.

   Lainaa

  20. Tulos: +250 (250 ääntä)
   Miks ei tatskannut vain tuota tekstiä suomenkielellä? "Kuolema kuittaa univelat" kuulostaa paljon hienommalta kuin tuo edes oikeinkirjoitettuna. Miksi sanojen/sanontojen kääntäminen eri kielelle tekee niistä automaattisesti tyylikkäitä? Tätä olen ihmetellyt!

   Lainaa

  21. Tulos: +63 (71 ääntä)
   32451: Itse asiassa väitettiin, että ei ole edistynyt englannin opetuksessa (eli opettamisessa). Jos olisi saadusta opetuksesta kyse, olisi muoto ‘oppimisessa’ oikea.
   Sanottiin, että Saulin elämänkoulu ei ole edistynyt englannin opetuksessa. Ei puhuttu siitä, että Sauli olisi opettaja.

   Lainaa

  22. Tulos: +39 (47 ääntä)
   Traumcity: Öh, miten Saulin elämämkoulu liittyy siihen minkä tatuoinnin Jukka ottaa selkäänsä?
   Oikeasti kouluja käynyt huomehtisi siitä, että pysyvä mietelause on kirjoitettu oikein ja ymmärrettävästi. Elämäm_koululaisen tuherrukset ovat usein (nytkin) puuta heinää.

   Lainaa

  23. Bad hair day 25.10.2018 10:34
   Tulos: +2 (46 ääntä)
   Kapu: Koska juuri heidän mielestään se on arvostettava asia. Elämäm koulu siis. Yhteiskuntakelvottomuus on aika tuntematon käsite.
   Yhteiskuntakelvottomien eli syrjäytyneiden ja antisosiaalisten sanavarasto on niukka kuin hiustenpesukerrat Soinin Timpalla.

   Lainaa

  24. Bad hair day 25.10.2018 10:35
   Tulos: +10 (26 ääntä)
   King: Kiinnostaisi tietää tarkoitus tuon Etelän lipun takana Saulin tatuoinnissa. Elämän koulu kieltämättä huokuu.
   Etelävaltioiden lippua käyttävät rotuoöpia

   Lainaa

  25. Tulos: +52 (76 ääntä)
   Joopajoo: Jos ei tatuoijalla englannin kieli taitu, niin milläs tarkastaa… varsinkaan kun EDELLEENKÄÄN ei ole tatuoijan vastuulla asia.
   Jos elättää itsensä tatuiointiartistina, saattaa ollaa järkevää laittaa omia tuotoksiaan esille nettiin. Jos niissä on monessakin aivan kökköjä virheitä, se ei anna kovin hyvää kuvaa tatskaajasta, vaikka virheet olisivat asiakkaasta lähtöisin. Lisäksi osa tatuointiartisteista varmasti katsoo olevansa taiteilijoita, jolloin he kieltäytyvät tekemästä sellaisia töitä, jotka eivät sovi heidän visioonsa. Tällainen voisi olla vaikka typerän suomenkielisen sanonnan umpisurkean käännöksen hakkaaminen Etelävaltioiden taistelylipun viereen. Ei niitä kieliä ole pakko osata, mutta veikkaan, että ainakin muutama suomalainen tatskaaja löytyy, jotka eivät halua kiinaa tai arabiaa hakata kenenkään ihoon, VARSINKIN jos asiakaskaan ei sitä osaa. Ei sit tarvii hävetä jälkikäteen.

   Lainaa

  26. Tulos: +104 (106 ääntä)
   "The death", "sleep depts". Se kuolema, yksi tietty kaapukaapo kaikista kalmakuntalaisten joukosta, kuittaa lepolaitokset. Sauli tietää kyllä kuka. Se on se tyyppi, jolla on etelävaltioiden lippu viikatteessaan, omasta naamasta teetetty kaulakoru sekä nelisormiset kädet.

   Lainaa

  27. Tulos: +36 (38 ääntä)
   PIN: Mulla ei oo yhtään tatskaa mutta ihmetyttää, että jos noin paksuviivainen tuherrus tehdään, niin kuinka älyttömän kännissä pitää olla ettei tajua mitä on meneillään? Taju kankaalla? Ja jos on niin tiedottomassa tilassa, eikö se täytä jo pahoinpitelyn tuntomerkit? Tosin tuo näyttää kyllä enempi siltä kuin olis [...]
   Näin tatuoituna menin vähän samoja ratoja. Ensinnäkin mustien viivojen tekeminen sattuu ainaki mulle kaikista eniten, toisekseen kännissä se sattuu ilmeisesti vieläkin enemmän ja kolmanneksi ton tekeminen on vienyt aika kauan.

   Lainaa

  28. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Olen myös tuota käännöksen aiheuttamaa syvällisyyden lisäystä miettinyt. Ihan isojenkin firmojen mainostoimistot tuntuvat olettavan, että mikä hyvänsä latteus paranee kun sen kääntää toiselle kielelle. Tatuointeja ottavat tuntuvat *) tähän käännöksen ylevöittävään voimaan uskovan vielä muuta väestöä hanakammin. Ovat vielä valmiita ottamaan riskin käännösvirheistä. *) Voi olla, että näkemykseni on kovinkin vino kun tatuointimaailma on tuttu lähinnä huumorisivustoilta. Parhaassa mahdollisessa tapauksessa alkuperäisen ajatuksen syvyydestä ei häviä mitään tai vain vähän verrattuna alkuperäiseen. Yleisessä tapauksessa häviää jotakin, mutta koskaan ei höttö kääntämällä parane.

   Lainaa

  29. Tulos: +69 (71 ääntä)
   "Kuolema kuittaa univelat"..? Sitäkö tässä yritetää sanoa? Sit jää vielä epäselväksi, miten se liittyy etelävaltioiden lippuun. Hämmentävä tatska.

   Lainaa

  30. Tulos: -29 (35 ääntä)
   Otin ite pari viikkoa sitten ekan tatuoinnin ja säikähdin että olisko se päätyny tänne.... ei tosin oo mikään ruma :D

   Lainaa

  31. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Peitetatuointi: MAKE <3 GREAT AGAIN

   Lainaa

  32. Nörri Hakanen 25.10.2018 15:29
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Njoo, ei ole tatuoija lain mukaan vastuussa asiakkaan epämääräisistä teksteistä, MUTTA jos tatuoijalla on minkäänlaista ammattiylpeyttä niin kyllä hän yleensä vähän tarkistelee. Omallani ainakin on periaatteita siitä, mitä tatuointeja hän tekee ja mitä ei. Toisaalta harvemmin näistä Feissarimokien paskojen tatuointien arkistoista mitään huippujälkeä löytääkään.

   Lainaa

  33. Tulos: +53 (61 ääntä)
   Jaakko: Mikä juttu toi “elämän koulun” kirjottaminen omiin profiileihin oikein on? Miksi jotkut ihmiset antaa itsestään tarkoituksella yhteiskuntakelvottoman kuvan?
   Mullakin luki se tiedoissa jonkin aikaa sen jälkeen kun faceen rekisteröidyin. Oli mielestäni hauska juttu. Kunnes kaveri vinkkasi, että kannattaa ottaa pois... Myöhemmin aloin lukemaan feissarimokia ja ymmärsin miksi XD

   Lainaa

  34. Tulos: +66 (76 ääntä)
   Mukava kuvitella elämäm kovan kolun käyneet keskustelevat tulevasta tatuoinnista... siis... ei LEIMASTA, kuten elämän kovassa koulussa opetetaan. Tatuointi on liian vaikea sana. - Mitä laitetaan? - No viikatemies nyt ainakin pitää olla! Ja sillä etelävaltioiden lippu! ROKENROOOOL!! Ja pääkallo... ei KAKS PÄÄKALLOA!! Eiku.... VI-TUS-TI PÄÄKALLOJA!!! Sitten pitää olla tekstiä. Englanniksi!! "Where there is mill, there is road!" Joo se on hyvä. Eiku pitää olla sittenkin rajumpi.... Mitäs tuo google kääntäjä sanoo tällaisesta...

   Lainaa

  35. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Joopajoo: Ei ole tatuoijan tehtävä, saatika vastuulla tarkistella oikeinkirjoitusta.
   Kyllä on. On osa duunia.

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (22 ääntä)
   Bad hair day: Etelävaltioiden lippua käyttävät rotuoöpia
   Mitä?

   Lainaa

  37. Tulos: +61 (63 ääntä)
   Ounastelen, että Etelävaltioiden lippu on valittu tatuointiin huolellisen historianopiskelun ja syvällisen tarinan takia.

   Lainaa

  38. Tulos: -4 (28 ääntä)
   Kerubi: Olen myös tuota käännöksen aiheuttamaa syvällisyyden lisäystä miettinyt. Ihan isojenkin firmojen mainostoimistot tuntuvat olettavan, että mikä hyvänsä latteus paranee kun sen kääntää toiselle kielelle. Tatuointeja ottavat tuntuvat *) tähän käännöksen ylevöittävään voimaan uskovan vielä muuta väestöä hanakammin. Ovat [...]
   Eikös tässä kuitenkin ole taustalla ihan natiivi englanninkielinen sanonta, josta nämä suomenkieliset väännöksetkin on tehty. Death pays all debts.

   Lainaa

  39. Tulos: +58 (58 ääntä)
   Itse asiassa google tai sanonta/fraasikirja ei edes tunne tuollaista sanontaa kuin "death pays the sleeping debts". Englanniksi se menee "Death pays all debts". Suomalaisessa sanonnassa kuolema kuittaa univelat. Hölmöä kääntää kotimaisia sananparsia englanniksi.

   Lainaa

  40. Tulos: -1 (11 ääntä)
   32451: Itse asiassa väitettiin, että ei ole edistynyt englannin opetuksessa (eli opettamisessa). Jos olisi saadusta opetuksesta kyse, olisi muoto ‘oppimisessa’ oikea.
   tatuoinnin Jukka ottaa selkäänsä? Leon: No, Saulin “elämän kova koulu” ei ole selkeästi ollut kovin edistynyt englannin opetuksessa… Pienellä kontekstin (mokassa Sauli on käynyt elämän kovan koulun) ymmärryksellä tästä on kovin helppo tulkita, että Sauli on siellä saanut opetusta eikä opettanut, vaikka Leon sanoikin "Saulin 'elämän kova koulu'", mikä ilman kontekstia viittaisi siihen, että Sauli koulun omistaisi, mikä taas ei kuitenkaan merkitsisi sitä, että Sauli olisi siellä englantia opettanut. Eli koulu (ei Sauli) ei ole ollut edistynyt englannin kielen opetuksessa. Tuli aika pitkä virke tuohon, mutta ymmärtääkö kaikki nyt?

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Mistähän tuo "tatuoinnin Jukka ottaa selkäänsä?" tuohon eksy? Elkää siitä välittäkö, ei pitäs olla siinä.

   Lainaa

  42. Jonkun muun tekarit 26.10.2018 11:31
   Tulos: +26 (36 ääntä)
   Mietin että mistä tuo elämänkoululainen on univelkaa saanut, yöllä kaupungilla notkumisesta? Laittomista piristeistä? Ei vaikuta siltä, että kova työnteko tai imettäminen valvottaa...

   Lainaa

  43. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Minäkin aloin ihmetellä miksi tuossa on Etelävaltioiden lippu. Onko se nykyään jonkinlainen universaali pahuuden, kapinallisuuden tai "kovisten" symboli? Jotenkin en usko että tällä tatuoinnilla on mitään tarkoituksellista yhteyttä Yhdysvaltojen sisällissotaan.

   Lainaa

  44. Tulos: +45 (47 ääntä)
   "Se kuolema maksaa ne uniosastot". Aika upee ja syvällinen suomennettuna, taidankin ottaa ton suomennoksen tatuointina otsaani.

   Lainaa

  45. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Joopajoo: Jos ei tatuoijalla englannin kieli taitu, niin milläs tarkastaa… varsinkaan kun EDELLEENKÄÄN ei ole tatuoijan vastuulla asia.
   Kyllä ainakin jokainen ammattitekijä jonka tiedän ja jolla käynyt on sen verran ammattiylpeitä, että tarkastaa vaikka googlella, mitään laillista vastuuta ei varmaan ole.

   Lainaa

  46. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Voisi olla ihan hyvä että Michaela peittäisi myös tuon Make-tekstin yläpuolella olevan vanhemman näköisen tatskan.

   Lainaa

  47. viisautta elämään 31.10.2018 17:22
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Minne noita "elämän viisauksia" voisi postittaa tuonne "elämän kouluun", kyllä minä niitä keksisin vaikka kuinka (parhaita en viitsi kertoa mutta pari alla) Vain voittajat voittaa Ferrariakin punaisempi punapää Kovempi kuin 24 karaatia Nopeampi kuin Sulo Vilen Maanteiden mannekiini

   Lainaa

  48. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Leon: No, Saulin “elämän kova koulu” ei ole selkeästi ollut kovin edistynyt englannin opetuksessa…
   Tekstin ja kuvan antaa se kenelle kuva tehdään(ei tatuoinnin tekijä)jotka usein napataan netistä. Sauli näköjään ei tarkista tekstejä.

   Lainaa

  49. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Eihän tuo eka mikään moka ole? Puhdas sattuma että ”lagom” sattuu olemaan myös jonkun kanafirman nimi.

   Lainaa

  50. Tulos: -13 (17 ääntä)
   Tunkekaa nyt ne elämänkoulunne jo johonkin, tulee todella ylimielinen kuva näistä kommentoijista. Jotkut kyllä tietää mitä elämänkoululla tarkoitetaan, te vissiin ette tiedä.

   Lainaa

  51. Tulos: -3 (7 ääntä)
   hei: Tunkekaa nyt ne elämänkoulunne jo johonkin, tulee todella ylimielinen kuva näistä kommentoijista. Jotkut kyllä tietää mitä elämänkoululla tarkoitetaan, te vissiin ette tiedä.
   "Elämänkoulu" on kiertoilmaus sille ettei ole kouluja käyty tai niistä ei ole ihmeemmin välitetty. Kunhan keksittiin jokin sana joka loppuu "-koulu" siinä harhaluulossa että muut luulisivat että se muka on jokin oikea koulu.

   Lainaa

  52. Pohjaton matelija 20.3.2021 16:59
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   hei: Tunkekaa nyt ne elämänkoulunne jo johonkin, tulee todella ylimielinen kuva näistä kommentoijista. Jotkut kyllä tietää mitä elämänkoululla tarkoitetaan, te vissiin ette tiedä.
   Tiedetään. Sillä tarkoitetaan että ei ole käyty yhtään mitään kouluja. Sossun luukulta elanto. Päihteiden väärinkäyttöä. Rikoksia. Huostaanotettuja lapsia. Tatuointeja. Avioeroja. Vuokralla asumista. Persujen äänestämistä. Pummimista. Luottotiedottomuutta. Vaimojen ja tyttöystävien mukiloimista. Sivistymättömyyttä. Aviottomia kakaroita. Yleistä häiriköintiä ja muiden syyttämistä omista ongelmista. Kaiken huippuna kaiken tuon edellisen glorifiointi. Omassa mielikuvituksessaan vertaa itseään johonkin elokuvien romantisoituihin ja karskeihin lainsuojattomiin, jotka eivät välitä yhteiskunnan normeista. Yhteiskunta on mätä, eikä siitä ole mihinkään, vaikka nämä pummit elävät täysin yhteiskunnan tukien varassa. "Katujen kasvatti" tarkoittaa todellisuudessa että on juonut TAAS vuokrakämpän altaan ja kaverit joutuvat majoittamaan nurkissaan tuota pummaavaa, lainailevaa ja varastelevaa ihmisjätettä. Lastensuojelu vie kakaran toisensa perään ja lisää vaan porsitaan, koska ehkäisy on täysin tuntematon asia. Ja sekin on yhteiskunnan ja lastensuojelun vika. Sellaista se elämän kova koulu todellisuudessa on. Nämä oikeasti omillaan pärjäävät, "viimeiset cowboyt" ovat vain utopiaa.

   Lainaa

  53. Kirpeä ahven 2.5.2022 19:05
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Hihi: "The death", "sleep depts". Se kuolema, yksi tietty kaapukaapo kaikista kalmakuntalaisten joukosta, kuittaa lepolaitokset. Sauli tietää kyllä kuka. Se on se tyyppi, jolla on etelävaltioiden lippu viikatteessaan, omasta naamasta teetetty kaulakoru sekä nelisormiset kädet.
   Pakko kommentoida kun kukaan muu ei ole: Tuo kirjain sanassa debts ei ole p vaan thorn, lausutaan th. Eli siinä lukee "Death pays the sleep deths"

   Lainaa

  54. apinaattori 4.2.2023 6:38
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   King: Kiinnostaisi tietää tarkoitus tuon Etelän lipun takana Saulin tatuoinnissa. Elämän koulu kieltämättä huokuu.
   Tuo lippu on mun mielestä varsin hieno ihan ilman tarkoitustakin.

   Lainaa

  55. toni määttänen 20.2.2024 11:14
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Riinan logiikalla kaikki Sinit ovat nimetty siivousvälineiden mukaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, tatuoinnit, tatuointimoka, univelat, univelka, peitetatuointi, lagom, kana