Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Reklamaatio, osa 2

  Yrityksen vika, kyllä, mutta asiakkaalla on myös mielenkiintoinen näkökanta.
  Suurenna näkymä
  Reklamaatio

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +639 (647 ääntä)
   Riihimäen paras pizzeria Vittufuck.

   Lainaa

  2. Tulos: +403 (411 ääntä)
   Siinä meni taas yksi hetki elämästä hukkaan, kun luki Sepon päivityksen.

   Lainaa

  3. mielipide vs fakta 27.9.2018 0:26
   Tulos: +343 (353 ääntä)
   Mun MIELESTÄ toi pitäs maksaa.

   Lainaa

  4. Tulos: +242 (282 ääntä)
   "vittufuck", otan käyttöön!

   Lainaa

  5. Tulos: +539 (545 ääntä)
   Kyllä nyt oli Sepon tekstissä jotain muuta pielessä kuin sana "mitäköhän".

   Lainaa

  6. Tulos: +427 (429 ääntä)
   Henkka on oikeassa........vittufuck kun on ärsyttävää......lukea tällä tavalla........kirjoitettuja viestejä...... Ja voi harmin paikka kun Jennillä on huono rahatilanne. Kyllä ne varmaan ymmärtää siellä firmassa että eihän sitä nyt voi mitä tahansa vaatia pieneltä ihmiseltä.

   Lainaa

  7. Tulos: +749 (749 ääntä)
   Jenni ei siis ollut varautunut maksamaan tuotteesta tai palveluksesta, jonka kuitenkin päätti ostaa? Laskutusmoka ei todellakaan poista asiakkaan velvollisuutta maksaa. Vittufuck...kuinka yksinkertaisia ihmisiä maa päällään kantaa.

   Lainaa

  8. Tulos: +243 (243 ääntä)
   Oi kuinka helppoa se olisikin jos ei tarvitsisi maksaa tuotteesta tai palvelusta jonka on ostanut.

   Lainaa

  9. Tulos: +362 (364 ääntä)
   Se on kumma miten niin moni henkilö luulee että ei tarvitse maksaa jos on tullut virhe. Ahneella on paskainen loppu.

   Lainaa

  10. Tulos: +219 (231 ääntä)
   Ehkä Sepon ei olisi kannattanut kirjoittaa Pizza-onlinen tilauskenttään näin: Täytteet: kinkku.......... ananas............salami............vittufuck..........

   Lainaa

  11. Tulos: +118 (120 ääntä)
   Onnea Sepolle oikeista täytteistä!

   Lainaa

  12. Tulos: +289 (301 ääntä)
   Sepon käsitys kieliopista on melko paskashit.

   Lainaa

  13. Tulos: +112 (124 ääntä)
   Näinhän se menee, Jenni. "Ää, lyöntivirhe! Ähäkutti, ähäkutti! Enpäs maksa!"

   Lainaa

  14. Tulos: +144 (150 ääntä)
   Hihi: Näinhän se menee, Jenni. “Ää, lyöntivirhe! Ähäkutti, ähäkutti! Enpäs maksa!”
   Olisi kai maksanut, jos olisi tullut 1000 euron lasku satasen sijaan ja sitten kysellyt facessa, onko pakko ottaa rahoja takaisin.

   Lainaa

  15. Tulos: +83 (95 ääntä)
   Kylläpäs (tiedän..... ettei ole paras mahdollinen sana aloittaa lause mutta....... ajattelin monia eri vaihtoehtoja ja tämä tähän nyt jäi kuitenkin ja jätin siihen vaikka olisi ollut helpompi vaihtaa koko sana kuin kirjoittaa pitkä selitys.......... sen jälkeen siis...... vittufuck.....) luottamus ihmisten järkevyyteen horjahti taas lisää.

   Lainaa

  16. Tulos: +209 (213 ääntä)
   "Tilasin sadalla eurolla mutta en ollut varautunut maksamaan sitä." Jenni, mitä ihmettä?

   Lainaa

  17. veeraveera 27.9.2018 9:33
   Tulos: +126 (130 ääntä)
   Ei taida Sepolla olla ihan kaikki täytteet pizzassa.

   Lainaa

  18. Kirjautuminen epäonnistui 27.9.2018 9:59
   Tulos: -7 (125 ääntä)
   Kyllä: Se on kumma miten niin moni henkilö luulee että ei tarvitse maksaa jos on tullut virhe. Ahneella on paskainen loppu.
   Mutta entä jos olisi tilanne toisinpäin. Jos olisi itse saamassa rahaa ja jonkun oman pikkuvirheen (jää joku rasti laittamatta ruutuun tms) takia 100 e muuttuisi 5 e:ksi. Oltaisiinko silloin yhtä "oikeudenmukaisia", että juu, ei minulle tietenkään tarvitse enää maksaa, kun näin kävi. Ja kun tuo toinenkin varmasti tarvitsee niitä rahoja! Yleensäkin ihmisten kauniiden aatteiden aitouden saa hyvin selville, kun kiepautetaan tilanne päinvastoin: olisitko vielä samaa mieltä, jos olisit itse toisella puolella? Esim. moni pienituloinen on sitä mieltä, että isotuloisia sietäisi verottaa miten paljon vain. 90% olisi hyvä veroprosentti, ja oikeastaan pitäisi asettaa katto, minkä yli ei saa kukaan tienata. Mutta jos he itse pääsisivät hyville palkoille, kyllä mielipide muuttuisi ja moinen "solidaarisuuden" vaatimus karisisi äkkiä.

   Lainaa

  19. NäkemysNälkä 27.9.2018 10:27
   Tulos: +79 (101 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: Mutta entä jos olisi tilanne toisinpäin. Jos olisi itse saamassa rahaa ja jonkun oman pikkuvirheen (jää joku rasti laittamatta ruutuun tms) takia 100 e muuttuisi 5 e:ksi. Oltaisiinko silloin yhtä “oikeudenmukaisia”, että juu, ei minulle tietenkään tarvitse enää maksaa, kun näin kävi. Ja kun tuo toinenkin varmasti [...]
   Todellakin muuttuisi, jos rikastuisin. Juuri siksi haluankin yhteiskunnan hoitavan tuon verotuksen, ja tiukasti sittenkin, jotta mun oman ahneen paskiaisen vietit ei niele mua teeskentelyn kierteeseen, jossa satoja tuhansia tienaavana kuvittelen olevani HyväIhminen koska annoin kympin animalialle.

   Lainaa

  20. yli opisto hörhö 27.9.2018 10:33
   Tulos: +118 (118 ääntä)
   Ihanko oikeasti Jenni kuvitteli että koska laskuun oli tullut näppäilyvirhe ja 105e sijasta siinä olikin 5e niin hänen ei tarvitse koskaan sitä satasta maksaa? Mistä ihmeestä tällainen ajattelutapa tulee? Ihan käsittämätöntä. Myös se että sitten sanotaan myöhemmin ettei "ollut varautunut tähän menoon" kun sieltä kysellään sen satasen perään..

   Lainaa

  21. Seppo seppo 27.9.2018 11:42
   Tulos: +45 (45 ääntä)
   Seppo kirjoittaa, kuten William Shatner lausuu.

   Lainaa

  22. Tulos: +94 (94 ääntä)
   Sepon tapa käyttää pisteitä on kieltämättä aika raskas lukea, mutta eräs ihminen pisti tuostakin paremmaksi/pahemmaksi. Viesteilin jokin aika sitten erään ihmisen kanssa, joka teki tuota samaa, PILKUILLA :(

   Lainaa

  23. Tulos: +70 (70 ääntä)
   mielipide vs fakta: MIELESTÄ
   Ei laskuja tarvitse maksaa, jos kerran rahatilannekkin on huono

   Lainaa

  24. Tulos: +65 (77 ääntä)
   Tinka: “Tilasin sadalla eurolla mutta en ollut varautunut maksamaan sitä.” Jenni, mitä ihmettä?
   Voisin lähinnä kuvitella että maksaa kaikki laskut kerralla kasasta, kuten itsekin teen, ja katsoi että kas viiden euron lasku, maksan -hälytyskellot eivät soi niinkuin jos tulisi 0 E lasku tai 10 000 E lasku -laittaa koko pumaskan kansioon "maksetut laskut" ja tämän hoidettuaan katsoo voivansa käyttää rahojaan. Tietysti parempaa jälkeä tulee jos lukee ne laskut ensin, mutta huolimattomuusvirheitä sattuu... Jos sitten kahden viikon päästä tuleekin ylimääräinen satasen lasku niin on vähän että hetkinen nyt (tosin tämänkin takia kannattaisi olla säästöjä). Jenninä ottaisin laskutusfirmaan yhteyttä ja selittäisin että luulin maksaneeni laskun jo enkä siis ole varautunut, aikalisä ensi kuuhun, maksan sitten? Kyllä kai ne ymmärtäisivät kun virhehän oli heidän.

   Lainaa

  25. Tulos: +122 (122 ääntä)
   Huomasiko kukaan muu, että Sepon kirjoitus parani heti, kun tuli oikeanlainen pitsa? Ehkä pilkkujen liikakäyttö johtui nälkäkiukusta.

   Lainaa

  26. Tulos: +58 (60 ääntä)
   Se on kiva toi vittufuck kun se niinku iskee sen viestin tajuntaan ihan eri tavalla ku tavallinen vittu. Tai fuck.

   Lainaa

  27. Kummallista 28.9.2018 10:13
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Mikä ihme siinä on, että joka lauseen tai sanan jälkeen pitää laittaa noin kymmenen pistemerkkiä perään? Selkosuomi kirjoitusta? Hemmetin ärsyttävää. Jos väärän pitsan saaminen pistää tunteet myllerrykseen ja mielikuvan vihamielisestä maailmasta, jossa ei sallita virheitä niin asiat ovat olleet liian hyvin elämässä. Toiseen mokaan voi vaan sanoa, että ota yhteyttä kyseiseen firmaan ja maksa lasku.

   Lainaa

  28. Tulos: -24 (28 ääntä)
   MariN: Jenni ei siis ollut varautunut maksamaan tuotteesta tai palveluksesta, jonka kuitenkin päätti ostaa? Laskutusmoka ei todellakaan poista asiakkaan velvollisuutta maksaa. Vⅰttufuck…kuinka yksinkertaisia ihmisiä maa päällään kantaa.
   Eihän tuossa niin sanottu. Hän oli valmis maksamaan 100 euroa, muttei 105 euroa..........ittufck

   Lainaa

  29. Tulos: -21 (25 ääntä)
   Ööö…: “vⅰttufuck”, otan käyttöön!
   Ai nyt vasta otat käyttöön? Tuotahan kuulee joka puolella...

   Lainaa

  30. Tulos: +11 (27 ääntä)
   Kyllä: Se on kumma miten niin moni henkilö luulee että ei tarvitse maksaa jos on tullut virhe. Ahneella on paskainen loppu.
   Kun kuluttaja tekee virheen niin se on petos, mutta kun yritys tekee virheen, niin sille pitää antaa aikaa korjata virheensä ja virheellisiä laskuja voi korjailla vuosia.

   Lainaa

  31. Tuttu ilmiö 29.9.2018 10:38
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Juuh eli: Oi kuinka helppoa se olisikin jos ei tarvitsisi maksaa tuotteesta tai palvelusta jonka on ostanut.
   Tuollainen ilmiö on olemassa. Sitä kutsutaan varkaudeksi ;)

   Lainaa

  32. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Nyt kun tuli puhe näistä vituista ja fuckeista, niin haluaisin kysyä kysymyksen, joka on kaivellut mieltäni jo jonkin aikaa. Kun luen Feissarimokien kommentteja, ne näyttäisivät olevan Arialia, mutta kun joku sanoo "vittu", niin tuo "vitun" i-kirjain onkin DejaVu Serifiä. Joka kerta. Kaikki muut kirjaimet, myös i-kirjaimet ovat Arialia, mutta joka ikisen "vitun" i on eri fontilla. Kokeeko kukaan muu tätä ja miksi asia on näin?

   Lainaa

  33. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Kala: Nyt kun tuli puhe näistä vⅰtuista ja fuckeista, niin haluaisin kysyä kysymyksen, joka on kaivellut mieltäni jo jonkin aikaa. Kun luen Feissarimokien kommentteja, ne näyttäisivät olevan Arialia, mutta kun joku sanoo “vⅰttu”, niin tuo “vⅰtun” i-kirjain onkin DejaVu Serifiä. Joka kerta. Kaikki muut kirjaimet, myös [...]
   Totta! Mitä ihmettä? En huomannut ennen tätä kommenttia. :o

   Lainaa

  34. Hiljainen fani 30.9.2018 17:05
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   Kala: Nyt kun tuli puhe näistä vⅰtuista ja fuckeista, niin haluaisin kysyä kysymyksen, joka on kaivellut mieltäni jo jonkin aikaa. Kun luen Feissarimokien kommentteja, ne näyttäisivät olevan Arialia, mutta kun joku sanoo “vⅰttu”, niin tuo “vⅰtun” i-kirjain onkin DejaVu Serifiä. Joka kerta. Kaikki muut kirjaimet, myös [...]
   Ylläpidon ovela juoni saada Kala takaisin kommentoimaan? <3

   Lainaa

  35. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Just: Ai nyt vasta otat käyttöön? Tuotahan kuulee joka puolella…
   No täytyy myöntää että elän elämää, jossa "vittufuck"ia ei kuule joka puolella. En koe tätä silti suurena tappiona, koska saatoin nyt oppia feissarimokista jotain uutta.

   Lainaa

  36. What the fuck 26.2.2020 12:46
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Ööö…: No täytyy myöntää että elän elämää, jossa “vittufuck”ia ei kuule joka puolella. En koe tätä silti suurena tappiona, koska saatoin nyt oppia feissarimokista jotain uutta.
   Harrastan vanhojen mokien pakonomaista selailua aina kun haluan paeta työstressiä ja yleistä elämäahdistusta (=päivittäin, useasti, monta tuntia kerrallaan). Olen tämänkin mokan varmaan miljoona kertaa lukenut, mutta vasta nyt tajusin mitä tuo vittufuck tarkoittaa. Onkohan Seppo luullut, että what the fuck kirjoitetaan vittufuck vai onko hän itse tehnyt sanaleikin what the fuckista muotoon vittufuck. Ihan sama, mutta alan käyttää itsekin ihan vaan siksi että nerokasta. Muut varmaan on tämän jo tajunnut ja saan tällä kommentilla itseni näyttämään vain ja ainoastaan pätevältä idiootilta. Ehkä pakenen elämäahdistusta jatkossa vaikka Wikipedia-artikkelien pariin. Kiitos hei. Ps. Huomasin, että yllä "pätevä idiootti" tarkoittaa myös kahta asiaa. This afternoon has definetely been an eye-opener.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: lasku, pizza, pitsa, tilaus, maksu, virhe, hinta