Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 28

Sopimaton iskuyritys? Ei kai sellaista ole!
Näin saat naisia, osa 28

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +931 (969 ääntä)
      Toivottavasti joku kertoi Keijon kihlatulle. Eiköhän viimeistään täältä leviä.

      Lainaa

    2. Tulos: +338 (352 ääntä)
      Voi Keijo..

      Lainaa

    3. Tulos: +542 (546 ääntä)
      "Pidin näkemästäni." Paras perustelu.

      Lainaa

    4. Tulos: -237 (375 ääntä)
      Jos Keijon alkukertomus pitää paikkansa, niin en ihmettele että kaverin käytös on omituista. Vähempikin traumatisoi, aikuisenkin.

      Lainaa

    5. Tulos: +84 (98 ääntä)
      Miksei nää vaan poista julkasujaan?

      Lainaa

    6. pinkki puudeli 27.9.2018 2:13
      Tulos: +63 (217 ääntä)
      Sargee: Jos Keijon alkukertomus pitää paikkansa, niin en ihmettele että kaverin käytös on omituista. Vähempikin traumatisoi.
      Juu omituista on. Ensin pistää kylmäksi vaimon, sitten jakaa itseään koko kylälle. Oikee hyppykeppi koko ukko.

      Lainaa

    7. Tulos: +570 (616 ääntä)
      Jaa että kaks vuotta sitte kuollu vaimo ja ny jo kerenny uusiin kihloihin sekä viel miettimää sen pettämistä? Ehtiväinen mies tämä Keijo.

      Lainaa

    8. Tulos: -26 (90 ääntä)
      Anttonin kommentti :D

      Lainaa

    9. Tulos: +227 (237 ääntä)
      "Hirveä paine" kahdessa vuodessa muuttanut vain olomuotoaan.

      Lainaa

    10. Tulos: +305 (379 ääntä)
      Kaks vuotta on kyllä todella lyhyt aika. Itse menetin 2014 kolme perheen jäsentä ja tuntuu vieläkin niin kun se olisi tapahtunut äskettäin. Ensimmäinen vuosi meni täydessä sumussa. En muista koko vuodesta mitään enkä hautajaisista pahemmin.

      Lainaa

    11. Mahtinakki 27.9.2018 6:12
      Tulos: +130 (146 ääntä)
      Jenni, siinä sinulla on Omarin numero. Ei muuta kuin soittamaan.

      Lainaa

    12. Tulos: +69 (83 ääntä)
      Zew: “Pidin näkemästäni.” Paras perustelu.
      Melkein aina vähintäänkin se rehellisin. Mutta voi Keijo, Keijo... ei jatkuis mun kihlat jos olisin Jaanan asemassa tässä.

      Lainaa

    13. Tulos: +42 (86 ääntä)
      Kertokaa joku Keij9n kihlatulle tästä siasta

      Lainaa

    14. Tulos: +41 (81 ääntä)
      Ajattelikohan Keijo, että nuha lähtee nussimalla. :D

      Lainaa

    15. Tulos: +35 (83 ääntä)
      pinkki puudeli: Juu omituista on. Ensin pistää kylmäksi vaimon, sitten jakaa itseään koko kylälle. Oikee hyppykeppi koko ukko.
      Kävikö tämä henkirikos ilmi jostain tuosta mokasta, vai tunnetko henkilön?

      Lainaa

    16. Tulos: +188 (212 ääntä)
      Sargee: Jos Keijon alkukertomus pitää paikkansa, niin en ihmettele että kaverin käytös on omituista. Vähempikin traumatisoi, aikuisenkin.
      Trauma ei ole tekosyy vongata flunssaiselta kaverilta silloin kun oman selviytymistarinansa mukaan on toisen henkilön kanssa kihloissa. Ei pettämistä voi kuitata avunhuudon piikkiin tai vastaavaa. Kumppanin kuolema on raju kokemus, jota ei toivo kellekään, mutta ei vintin pitäisi mennä täysin pimeäksi rakkaan ihmisen lähdöstä. Lapsistakaan ei saa lisäpisteitä tässä skenaariossa. Kokonaiskuva saa Keijon näyttämään vain huomionhakuiselta.

      Lainaa

    17. Tulos: +98 (116 ääntä)
      Jos on ollut "elin hirveessä paineessa" pitkään, niin ymmärtäähän tuon viestittelyn. Mutta minkä takia asiaa ei voi hoitaa sen kihlatun kanssa...

      Lainaa

    18. Tulos: +160 (206 ääntä)
      Tonzo: Kaks vuotta on kyllä todella lyhyt aika. Itse menetin 2014 kolme perheen jäsentä ja tuntuu vieläkin niin kun se olisi tapahtunut äskettäin. Ensimmäinen vuosi meni täydessä sumussa. En muista koko vuodesta mitään enkä hautajaisista pahemmin.
      Otan osaa ja toivotan hirveästi voimia sinulle <3

      Lainaa

    19. Tulos: -27 (57 ääntä)
      Keijo on vain aikaansaava nuori isä. Tai ainakin yrittää olla sellainen.

      Lainaa

    20. Tulos: -236 (280 ääntä)
      Pidä huora turpasi kiinni.
      Lumi: Kertokaa joku Keij9n kihlatulle tästä siasta

      Lainaa

    21. Kirjautuminen epäonnistui 27.9.2018 9:46
      Tulos: +102 (104 ääntä)
      "Tapahtu mitä tahansa niin älkää menettäkö toivoa" sai kyllä nyt vähän uusia ulottuvuuksia...

      Lainaa

    22. Tulos: +87 (95 ääntä)
      Pöö: Toivottavasti joku kertoi Keijon kihlatulle. Eiköhän viimeistään täältä leviä.
      Ne jotka eniten hehkuttavat parisuhdetilaansa ovat juurikin näitä ns. häntäheikkejä.

      Lainaa

    23. Tulos: -36 (106 ääntä)
      Hihi: Trauma ei ole tekosyy vongata flunssaiselta kaverilta silloin kun oman selviytymistarinansa mukaan on toisen henkilön kanssa kihloissa. Ei pettämistä voi kuitata avunhuudon piikkiin tai vastaavaa. Kumppanin kuolema on raju kokemus, jota ei toivo kellekään, mutta ei vintin pitäisi mennä täysin pimeäksi rakkaan ihmisen [...]
      Musta on aika paha virhe ruveta täällä leikkimään mitään psykologia ja ilmoittamaan totuuksia kenenkään elämästä kun ei voi kuin arvata totuutta. Tyhmä mikä tyhmä, mutta et voi vähätellä ihmisten mahdollisia traumoja tai psyykkisiä ongelmia jos et tunne heitä. Pienten lasten vanhempana ja täten jonkinlaisen jatkuvan kohonneen stressitason omaavana voin todeta, että kyllä hyvinkin kaikki voisi romahtaa jos puoliso kuolisi. Jokaisen vintti pimenee kyllä jos on pimentyäkseen, älä sinä rupea täällä ilmoittelemaan vintin pimenemisen vaatimuksia yksilölle.

      Lainaa

    24. Tulos: +53 (75 ääntä)
      jgjjjg: Keijo on vain aikaansaava nuori isä. Tai ainakin yrittää olla sellainen.
      Ei se nyt mikään nuorinuori ole. Päälle 30. Olen ollut joskus jossain samassa fb-ryhmässä hänen kanssaan, ja vaimon kuolema tuli yllättäen. Mukavalta tyypiltä vaikutti, nyt meni arvostus.

      Lainaa

    25. Tulos: +59 (85 ääntä)
      Tonzo: Kaks vuotta on kyllä todella lyhyt aika. Itse menetin 2014 kolme perheen jäsentä ja tuntuu vieläkin niin kun se olisi tapahtunut äskettäin. Ensimmäinen vuosi meni täydessä sumussa. En muista koko vuodesta mitään enkä hautajaisista pahemmin.
      Otan osaa. Ite menetin puolison tammikuussa 2017. Ikävä joka päivä, enkä ole todellakaan edes ajatellut uutta. Rakastan häntä edelleen ihan liikaa enkä halua ketään muuta ikinä.

      Lainaa

    26. Tulos: +71 (99 ääntä)
      Mehän emme tiedä ettei kihlattu tiedä; joillain ihmisillä on erikoisempia parisuhdejärjestelyjä ja se heille sallittakoon. Tunnen ihan tarpeeksi porukkaa joiden kumppaneille ei tarvitse heidän seikkailuistaan ilmoittaa, kumppani kun tietää jo, ja on luultavasti jossain omilla seikkailuillaan. Mutta hehän ovatkin suostuvaisia aikuisia jotka ovat sopineet; varma moka tässä on se että Jaana tuskin on missään ilmoittanut että häneltä saa sitten Facessa vongata seksiä, eli häirintäähän tuo on.

      Lainaa

    27. Väsynyt tuhnu 27.9.2018 16:41
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      Keijo, nimi EI muutettu.

      Lainaa

    28. Tulos: -12 (86 ääntä)
      Joo: . Tunnen ihan tarpeeksi porukkaa joiden kumppaneille ei tarvitse heidän seikkailuistaan ilmoittaa, kumppani kun tietää jo, ja on luultavasti jossain omilla seikkailuillaan. [...]
      Ja sen kertoi sinulle...saanko arvata tämä seikkaileva kumppani "Joo, älä turhaan kerro sille mun puolisolle mitään kun se kato tietää jo. Ihan turhaan otat asian puheeks. Nolaat vaan ittes"

      Lainaa

    29. Tulos: +6 (52 ääntä)
      Jallu: Ja sen kertoi sinulle…saanko arvata tämä seikkaileva kumppani “Joo, älä turhaan kerro sille mun puolisolle mitään kun se kato tietää jo. Ihan turhaan otat asian puheeks. Nolaat vaan ittes”
      Vilkas mielikuvitus teillä päin =). Tai no, voi tuon tulkita surulliseksikin: "on mahdotonta että kukaan koskaan hyväksyisi mitään ellei ole oma lehmä ojassa". Älä muiden keittoa omalla kauhallasi mittaa?

      Lainaa

    30. Tulos: +57 (85 ääntä)
      Joo: Mehän emme tiedä ettei kihlattu tiedä; joillain ihmisillä on erikoisempia parisuhdejärjestelyjä ja se heille sallittakoon. Tunnen ihan tarpeeksi porukkaa joiden kumppaneille ei tarvitse heidän seikkailuistaan ilmoittaa, kumppani kun tietää jo, ja on luultavasti jossain omilla seikkailuillaan. Mutta hehän ovatkin [...]
      Tässä on pointti. Avoimista ja polysuhteista on sikäli paljon ollut viime vuosina juttua ympäriinsä - viimeksi kolumni tämän päivän Hesarissa - että turhan ehdoton tuo yksiavioisuusoletus tässä lukijoilla on. Olen itse elänyt avoimessa suhteessa nyt 15 vuotta, eikä se ole mitään "hih hih älä turhaan kerro kumppanilleni", vaan kyllä asiasta voi ihan rehellisesti puhua sekä minun että mieheni paikalla ollessa. Samassa saunassa ja samoilla lomareissuilla ovat olleet mukana molempien tiedetyt rakastajat. En nyt mitenkään väitä tai oleta, että tästä olisi mokan tapauksessa kysymys. Eikä kumpikaan meistä vonkaisi noin dorkalla tavalla. :)

      Lainaa

    31. Tulos: -62 (172 ääntä)
      Lumi: Kertokaa joku Keij9n kihlatulle tästä siasta
      Miksi jotkut aina ovat niin katkeria toisille, jotta täytyy oikein yrittämällä yrittää tuhota muiden liitto "hyvä tytöt" - tyylillä. Ps. Siaksi haukkuminen tuossa yhteydessä tekee kommentoijasta entistäkin huorahtavamman.

      Lainaa

    32. Tulos: +43 (77 ääntä)
      Maljakko: Ei se nyt mikään nuorinuori ole. Päälle 30. Olen ollut joskus jossain samassa fb-ryhmässä hänen kanssaan, ja vaimon kuolema tuli yllättäen. Mukavalta tyypiltä vaikutti, nyt meni arvostus.
      No nuori se on edelleenkin. Eipä toisten parisuhde niin paljoa muille kuulu, jotta jotain arvostuksia pitäisi sen perusteella muuttaa.

      Lainaa

    33. Tulos: +87 (111 ääntä)
      Tytti82: Miksi jotkut aina ovat niin katkeria toisille, jotta täytyy oikein yrittämällä yrittää tuhota muiden liitto “hyvä tytöt” – tyylillä. Ps. Siaksi haukkuminen tuossa yhteydessä tekee kommentoijasta entistäkin huorahtavamman.
      Vanha viidakon sananlasku: Se joka toista siaksi haukkuu on ite huora.

      Lainaa

    34. Tulos: -19 (121 ääntä)
      Jaanan käytös tossa nyt eniten vituttaa. Kihloissa voi olla ja samalla avoimessa suhteessa. Jaanojen takia lopetin Facebookin ja siirryin muihin appeihin, joissa voi jakaa päivitykset vain haluamilleen henkilöille ja kommentointi pysyy yksityisenä.

      Lainaa

    35. Tulos: -31 (105 ääntä)
      Ne on jänniä nää avoimet suhteet. Joka kerta kun olen moiseen törmännyt, se on se mies joka elää "avoimessa suhteessa". Jos kysyy vaimosta, niin "hän ei harrasta avoimia suhteita". Aina jää mielikuva, ettei vaimo edes tiedä elävänsä avoimessa suhteessa.

      Lainaa

    36. Tulos: -65 (163 ääntä)
      Lumi: Kertokaa joku Keij9n kihlatulle tästä siasta
      Saksi haukkuja on itse hu*rahtava käytöksellään. Yhdenkään ihmisen sukupuolielämä ei kuulu ulkopuolisille, oli se sitten typerästi tehty tai ei. Pettäminen on useimmiten täysin hyväksyttävää.

      Lainaa

    37. Tulos: +23 (113 ääntä)
      Jos Keijo eläisi avoimessa suhteessa niin tuskin olisi raukkamaisesti kadonnut ryhmästä jäätyään kiinni vonkaamisesta. Varmasti avoimia suhteita on nykyään paljon mutta pettäviä miehiä (ja toki naisiakin) silti paljon enemmän.

      Lainaa

    38. fakta homma 28.9.2018 15:32
      Tulos: +30 (130 ääntä)
      Tytti82: Miksi jotkut aina ovat niin katkeria toisille, jotta täytyy oikein yrittämällä yrittää tuhota muiden liitto “hyvä tytöt” – tyylillä. Ps. Siaksi haukkuminen tekee kommentoijasta huorahtavan.
      Millä logiikalla selität tuollaista? Mikä on "huorahtava"? Jokin hävettävä, naisellinen vika, joka ilmestyy naiseen kuin leima otsaan aina silloin, kun hän uskaltaa arvostella Miehistä Miestä? Vie se huorahtavasi takaisin sinne 1800-luvulle, sinä kurja, ruokoton miehimys.

      Lainaa

    39. Tulos: +23 (69 ääntä)
      Pöö: Toivottavasti joku kertoi Keijon kihlatulle. Eiköhän viimeistään täältä leviä.
      Miksi? Saa kai sitä keskustella?

      Lainaa

    40. Tulos: +79 (99 ääntä)
      Väsynyt: Ne on jänniä nää avoimet suhteet. Joka kerta kun olen moiseen törmännyt, se on se mies joka elää “avoimessa suhteessa”. Jos kysyy vaimosta, niin “hän ei harrasta avoimia suhteita”. Aina jää mielikuva, ettei vaimo edes tiedä elävänsä avoimessa suhteessa.
      ¨ En elä avoimessa suhteessa, mutta kolmikossa kylläkin. Minä, mies, ja yhteinen poikaystävä. Sattuu ihan liikaa että joku tulee "kauhuissaan" (mutta oikeasti aika vahingoniloisen oloisena) todistamaan "Miehesi PETTÄÄ! Se on HOMO!!!" "Joo, ei ole". "Näin sen kaupungilla käsi kädessä jonkun MIEHEN kanssa!!!1121!" "Annas kun arvaan, mies oli (lyhyt kuvaus ulkonäöstä) ja oli tiistai?" "...mistä sinä sen tiesit?" "Se on poikaystävä ja tiistai on niiden ilta". "Miksi sinä levität tuollaista hirveyttä!" "No en olisi levittänyt, itse sotkeennut muiden asioihin". Tietysti mies kuulee ihan samaa paitsi eri viikonpäivä ja huorittelulla homottelun sijaan. Tämä ei mitenkään poista sitä että, kuten ylläkirjoittanutkin monisuhteinen sanoi, jos kumpikaan heistä vonkaisi noin törkeästi niin olisi piru merrassa.

      Lainaa

    41. Tyttigokki 29.9.2018 0:23
      Tulos: +32 (86 ääntä)
      Joo: ¨ En elä avoimessa suhteessa, mutta kolmikossa kylläkin. Minä, mies, ja yhteinen poikaystävä. Sattuu ihan liikaa että joku tulee “kauhuissaan” (mutta oikeasti aika vahingoniloisen oloisena) todistamaan “Miehesi PETTÄÄ! Se on HOMO!!!” “Joo, ei ole”. “Näin sen kaupungilla käsi kädessä jonkun MIEHEN kanssa!!!1121!” “Annas [...]
      Juuri tämä. Ihminen on "luotu" kokemaan ihastuksia ja kokeilemaan uutta. Toki vallitsevan uskonnon mukaan moni luonnollinen asia on väärin, muttatodellisuudessa moni kaipaa avioelämän lisäksi jotain muuta. Nämä siaksi haukkuvat ja rollijat ovat useimmiten itse vain epävarmoja. Purkavat epävarmuuttaan noilla muifen haukkumisilla ja "kertokaa joku" mantrallaan.

      Lainaa

    42. Tulos: -5 (51 ääntä)
      Joo: Mehän emme tiedä ettei kihlattu tiedä; joillain ihmisillä on erikoisempia parisuhdejärjestelyjä ja se heille sallittakoon. Tunnen ihan tarpeeksi porukkaa joiden kumppaneille ei tarvitse heidän seikkailuistaan ilmoittaa, kumppani kun tietää jo, ja on luultavasti jossain omilla seikkailuillaan. Mutta hehän ovatkin [...]
      Ai ollaan jo siinä pisteessä että pitää kysyä/anoa lupa seksin vonkaamiseen? :D:D Satutko muistamaan mikä koodi siinä lomakkeessa oli millä tätä anotaan?

      Lainaa

    43. Tulos: -22 (28 ääntä)
      Traumcity: Vanha viidakon sananlasku: Se joka toista siaksi haukkuu on ite huora.
      Viimeinen tippa on aina housussa. Myös hyvin vanha viidakon sanonta.

      Lainaa

    44. Tulos: -16 (28 ääntä)
      Keijo olikin kertonut nyt tarinansa Mtv:n nettiuutisille, tunteet-osastolle :D

      Lainaa

    45. Tulos: -7 (33 ääntä)
      Voi Keijo... https://www.mtv.fi/lifestyle/tunteet/artikkeli/aamulla-keijon-4-vuotias-poika-yritti-kompia-vanhempien-valiin-aiti-olikin-kuollut-yon-aikana-ikava-jaa-mutta-se-muuttaa-muotoaan/7091826

      Lainaa

    46. Tulos: +21 (51 ääntä)
      Pysäyttävää tekstiä. Voisi ävat kaikki yrpeät kommentoijat lukea Tunteella. Tsemppiä keijolle.

      Lainaa

    47. Tulos: -5 (49 ääntä)
      Kawaii: Ai ollaan jo siinä pisteessä että pitää kysyä/anoa lupa seksin vonkaamiseen? :D:D Satutko muistamaan mikä koodi siinä lomakkeessa oli millä tätä anotaan?
      Tulee mieleen keskustelut sisarukseni kanssa, joka seikkailee autismispektrumilla. "Et voi mennä ihmisten luokse ja kysyä "oletko lukenut sen ja sen kirjan, ai et, olet tyhmä" ja marssia pois taas. Tai voit tietysti, mutta et tule saamaan po
      Kawaii: Ai ollaan jo siinä pisteessä että pitää kysyä/anoa lupa seksin vonkaamiseen? :D:D Satutko muistamaan mikä koodi siinä lomakkeessa oli millä tätä anotaan?
      Joo, muistan kyllä. Lomakkeen koodi on "yleiset käytöstavat". Voi vaikka Hesarin Kirstiltä, tai sitten ihan psykologilta, kysyä, jos muiden ihmisten lukeminen on tosiaan niin järkyttävän vaikeaa ettei ilman lomaketta pärjää. Älä lannistu, neuvontaa saa kyllä, ja joskus sinäkin pystyt tulemaan muiden kanssa toimeen ilman että aina törmäät lomakkeeseen 404 not found. :)

      Lainaa

    48. Tulos: -8 (52 ääntä)
      Teemutipe: Saksi haukkuja on itse hu*rahtava käytöksellään. Yhdenkään ihmisen sukupuolielämä ei kuulu ulkopuolisille, oli se sitten typerästi tehty tai ei. Pettäminen on useimmiten täysin hyväksyttävää.
      No siellä taas vanha setämies yrittää puolustaa omaa surkeaa käytöstään. Puolison helmoista ulisee nuorta pesää, mutta ei uskalla omillaan elää. Keijolla vielä pari lasta kärsimässä äijän panetuksista. No onneksi on Cannoja ja Yasminetiffanyjä sitten.

      Lainaa

    49. Tulos: -24 (40 ääntä)
      Niinno: Jos Keijo eläisi avoimessa suhteessa niin tuskin olisi raukkamaisesti kadonnut ryhmästä jäätyään kiinni vonkaamisesta. Varmasti avoimia suhteita on nykyään paljon mutta pettäviä miehiä (ja toki naisiakin) silti paljon enemmän.
      Päätellen peukutuksista joko ihmisten seksielämä on radikaalisti muuttunut nuoruuteni ajoista - tai sitten ei.

      Lainaa

    50. Tytterö86 1.10.2018 0:21
      Tulos: +8 (40 ääntä)
      Väsynyt: Päätellen peukutuksista joko ihmisten seksielämä on radikaalisti muuttunut nuoruuteni ajoista – tai sitten ei.
      Tai olisiko tullut rouvalle mieleen, että nykyään on muutakin kuin se iänikuinen kristillinen malli seksielämään. Jopa naisetkin saavat nauttia seksielämästä. Ja jos kotona ei kaikki tarpeet ja halut tule tyydytettyä, on jopa täysin hyväksyttyä tehdä asialle jotain. Yhdessä tai erikseen, tietysti avoimin mielin ns. Luvan kanssa. Maailma katsos muuttuu. Tämä ei liity varsinaisesti keijon tapaukseen, mutta toivottavasti tuo ajateltavaa kaikille "kertokaa sian vaimolle!" - kääkättäjiin.

      Lainaa

    51. Tulos: -23 (39 ääntä)
      Kristillinen malli on kyllä ihan sama sekä naisille että miehille. Se on, että älkää antautuko himojenne valtaan. Nykyaikainen "paranneltu" Malli, missä ei ole mitään sääntöjä vaan aiheuttaa ihmisille ongelmia.

      Lainaa

    52. Väsynyt tuhnu 1.10.2018 23:27
      Tulos: -10 (42 ääntä)
      Tuntee itsensä vanhaksi kun lukee näitä kiihkolla kirjoitettuja julistuksia siitä että nainenkin saa nattia seksistä ja sen voi tehdä tarpeen tullen vaikka isommassa ryhmässä. Kirjoittaja itsekö tämän oivalsi vai olisko kuitenkin ollut jo joku ennen häntä. Nössöjä kuitenkin on kaltaiseni jotka eivät halua, ehkä se johtuu tyytyväisyydestä nykytilannetta kohtaan. Meillä on varmasti vapautuksen kokeneiden näkökulmasta järkyttävän yksitoikkoista. Säälin itseäni.

      Lainaa

    53. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Kaaleppi: Musta on aika paha virhe ruveta täällä leikkimään mitään psykologia ja ilmoittamaan totuuksia kenenkään elämästä kun ei voi kuin arvata totuutta. Tyhmä mikä tyhmä, mutta et voi vähätellä ihmisten mahdollisia traumoja tai psyykkisiä ongelmia jos et tunne heitä. Pienten lasten vanhempana ja täten jonkinlaisen jatkuvan [...]
      Eli on annettava säälipillua?

      Lainaa

    54. Tulos: +11 (19 ääntä)
      Väsynyt: Ne on jänniä nää avoimet suhteet. Joka kerta kun olen moiseen törmännyt, se on se mies joka elää “avoimessa suhteessa”. Jos kysyy vaimosta, niin “hän ei harrasta avoimia suhteita”. Aina jää mielikuva, ettei vaimo edes tiedä elävänsä avoimessa suhteessa.
      Olen ihmetellyt sitä, että jos ollaan avoimessa suhteessa niin heidän puolisoilleen ei saa silti mainita mistään. Ei edes sitä, että "Olette kuulemma avoimessa suhteessa." Eräs vastasi tuohon kunnon selitykset, kuinka se on hänen ja vaimonsa "leikki" ja jutun taika katoaa, jos otetaan asia esille. Juttu on kuulemma salaisuus muille ja heidän kahdenkeskinen juttu. Kului hieman yli vuosi, kun se vaimo pisti avioeron vireille. Taisi leikit loppua siihen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: yksityisviesti, kihloissa, parisuhde, kihlat, ulkomaalainen, iskuyritys, varattu