Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 28

  Olenko liian vaativa vai onko mieheni vaan lapsellinen?
  Suurenna näkymä
  Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 28

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -103 (369 ääntä)
   En tiedä miehistä mitään, mutta kokemuksella sanon, että naisten kohdalla ainakin käytetty on parempi, kuin käyttämätön. Enkä puhu edes mistään seksiin viittaavasta, vaan kaikesta muusta. Seksissä tämä vain korostuu.

   Lainaa

  2. Tulos: +383 (407 ääntä)
   Emelian ei olisi kannattanut lisääntyä, itsensä ja yhteiskunnan kannalta.

   Lainaa

  3. Tulos: -369 (519 ääntä)
   Useimmiten se kuitenkin on niin, että nainen hoitaa lapsen miehen laiminlyödessä vastuutaan kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Nämä miesvauvat ovat normi, vastuuttomat äidit sen sijaan poikkeus. Tuokin julkaisu voi olla feikki.

   Lainaa

  4. Tulos: -141 (245 ääntä)
   Meillä ukko kärsii krapulasta ja pyytää juttua x. En tee tai tuo, ite aiheutit. Sama, kun valittaa että on pää kipeä/huono olo tms. Harmi. Ihan ite aiheutit. Kärsi.

   Lainaa

  5. Perspillu ja hyvät vitut 25.9.2018 2:23
   Tulos: +186 (212 ääntä)
   Emelian olisi ehdottomasti pitänyt käyttää ehkäisyä.

   Lainaa

  6. Tulos: +257 (279 ääntä)
   Mirahan on itse sitten neitsyt toivottavasti, kun tuommosia laukoo.

   Lainaa

  7. Tulos: +31 (123 ääntä)
   Krapulaista tai tervettä en hyysää, se on ihan vaan laiskuutta toisen puolesta, krapula täysin itseaiheutettua. Jos on oikeasti kipeä, eikä pääse sängystä/sohvalta ylös, silloin kyllä haen ja muuten autan - paitsi jos oikeesti vaan heittäytyy (tyyliin pikkunuha, tai päänsärky). Ja auta armias, jos minä olen kipeänä tai migreenissä ja silloin toinen ruinaa hakemaan tai tekemään jotain. Ei todellakaan onnistu.

   Lainaa

  8. Tulos: +119 (131 ääntä)
   Onnea vaan Miralle koskemattoman miehen löytämisessä, jos jää sinkuksi yli kolmekymppisenä ja tahtoo ikäisensä kumppanin.

   Lainaa

  9. Tulos: -26 (56 ääntä)
   PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Emelian olisi ehdottomasti pitänyt käyttää ehkäisyä.
   Tai emelian vanhemmat.. Siis äiti ja joku niistä 5 tyypistä.

   Lainaa

  10. King Arthur 25.9.2018 8:19
   Tulos: +105 (157 ääntä)
   Hihi: Onnea vaan Miralle koskemattoman miehen löytämisessä, jos jää sinkuksi yli kolmekymppisenä ja tahtoo ikäisensä kumppanin.
   Olenko ainoa joka luki Miran kommentin ironisesti? Siis että siinä on vain vaihdettu sukupuolet siitä mitä normaalisti sanotaan? Voi mikä lumihiutale olenkaan.

   Lainaa

  11. Tulos: +257 (275 ääntä)
   Meidän parisuhteessa on ainakin ihan normaali käytäntö se, että se kumpi on ollu edellispäivänä juhlimassa, saa levätä, ja se toinen hoitaa lapset, käy kaupassa, tekee ruokaa jne. Mitä sitten vaikka onkin itse aiheutettua, kivahan se on silti toista, omaa puolisoa auttaa. Toki nyt vauva menee eelle, mut ei sitä vauvaa koko päivää syötetä :D

   Lainaa

  12. Tulos: +157 (209 ääntä)
   Jos olisin itse krapulassa ja mies hoitaisi vauvaa puolestani, niin kyllä se olisi jo siinä kohtaa mun mielestä hoitanu jo osuutensa mun krapulan hoitamisessa/ymmärtämisessä.

   Lainaa

  13. Tulos: +250 (254 ääntä)
   "Meillä on ollu muutenkin riitoja mutta ollaan puhuttu jopa toisen lapsen hankinnasta." Mikä voisi mennä pieleen.

   Lainaa

  14. Tulos: -56 (74 ääntä)
   Mua surettaa näissä jutuissa eniten se miten sairaan moni ottaa nää ihan todesta. HALOO aikuiset ihmiset nyt ainakin. Ette pitkälle elämässänne pääse tuolla medialukutaidolla.

   Lainaa

  15. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Vai kokematonta pitäisi saada.

   Lainaa

  16. Tulos: +20 (46 ääntä)
   DJkarhu: Useimmiten se kuitenkin on niin, että nainen hoitaa lapsen miehen laiminlyödessä vastuutaan kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Nämä miesvauvat ovat normi, vastuuttomat äidit sen sijaan poikkeus. Tuokin julkaisu voi olla feikki.
   No nyt puhut potaskaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +4 (36 ääntä)
   Janni: “Meillä on ollu muutenkin riitoja mutta ollaan puhuttu jopa toisen lapsen hankinnasta.” Mikä voisi mennä pieleen.
   Eikös se niin mennyt, että se heikompi a***s lisääntyy eniten?

   Lainaa

  18. Tulos: +160 (174 ääntä)
   Dipoli: Jos olisin itse krapulassa ja mies hoitaisi vauvaa puolestani, niin kyllä se olisi jo siinä kohtaa mun mielestä hoitanu jo osuutensa mun krapulan hoitamisessa/ymmärtämisessä.
   Eikö vauvan hoitaminen ole muka ihan normaalia isän tehtävää muinakin päivinä? Omassa lähipiirissä miehet hoitaa vauvoja ihan vaan isällisestä kiinnostuksesta eikä se ole mikään palvelus äidille.

   Lainaa

  19. Tulos: +44 (50 ääntä)
   DJkarhu: Useimmiten se kuitenkin on niin, että nainen hoitaa lapsen miehen laiminlyödessä vastuutaan kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Nämä miesvauvat ovat normi, vastuuttomat äidit sen sijaan poikkeus. Tuokin julkaisu voi olla feikki.
   No johan ny. Siis nää ihmiset, jotka tekee tällasia yleistyksiä "kaikki miehet on--" ja "kaikki naiset on--"... Toivottavasti joku päivä kykenet näkemään pikkuriikkisen kuplasi läpi ja tajuat miten epäreiluja tuollaiset yleistykset on.

   Lainaa

  20. Tulos: +28 (46 ääntä)
   Lilliska: Krapulaista tai tervettä en hyysää, se on ihan vaan laiskuutta toisen puolesta, krapula täysin itseaiheutettua. Jos on oikeasti kipeä, eikä pääse sängystä/sohvalta ylös, silloin kyllä haen ja muuten autan – paitsi jos oikeesti vaan heittäytyy (tyyliin pikkunuha, tai päänsärky). Ja auta armias, jos minä olen kipeänä [...]
   Jospa kukaan ei joudu sinun kanssasi suhteeseen.

   Lainaa

  21. Tulos: +38 (48 ääntä)
   Siis onhan nää naisten feissariryhmät usein monen miehen pelastus kun tässäkin Emelia odotti saavansa kauheesti tukea itsellensä mutta saikin tajuta olevansa aika itsekeskeinen juntti.

   Lainaa

  22. Tulos: +20 (34 ääntä)
   Nyt kyllä helpotti. Olen ajatellut että olen ihan kamala kumppani kun krapulassa haen jääkaapista/teen/tilaan jotain safkaa ja menen sohvalle katsomaan jotain pariksi tunniksi enkä jaksa esim. siivota ennen kuin olo paranee. Koskaan krapulassa ei ole tullut mieleenkään pyytää miestä tekemään jotain varta vasten minulle. Muutaman kerran kyllä on tehnyt pyytämättä ja olen liikuttunut melkein kyyneliin asti. Tekisin samoin hänelle, mutta hän haluaa tehdä ruokansa itse. Yritän sitten helpottaa hänen oloaan muilla tavoilla... :)

   Lainaa

  23. Tulos: +65 (79 ääntä)
   On aika törkeää olla auttamatta toista oli sitten ongelma itseaiheutettu tai ei -vähän amerikkalaisen presidentin puhetta mukaillakseni, ei pidä kysyä mitä puolisoni voi tehdä minun eteeni vaan mitä minä hänen eteensä. Meillä ainakin tehdään toiselle krapulasafkat ihan ystävällisesti tai annetaan nukkua koko päivä ja hoidetaan kotityöt ja brunssi valmiiksi jos toinen on pelannnut koko perjantaiyön ja nukkuu sitten koko lauantain. Harva on täydellinen ja vittuilu ei ole onnellisen suhteen avain. Mutta sitten meni kippo nurin ja kaikki myötätunto kun "vauva kyllä pärjää sen aikaa syömättä". Siis olettaisit että miehesi tekisi sinulle darrasafkaa ja hakisi lisää viinaa, vauvan hyvinvoinnin kustannuksella? Psyko.

   Lainaa

  24. Tulos: +52 (60 ääntä)
   Itse kyllä hyysään krapulaista tai tervettäkin, ihan vaan koska haluaisin samaa kohtelua kun itsellä on darra :D ja välillä on kiva palvella, voihan sitä nyt tehdä palveluksen vaikka olisikin itseaiheutettua.

   Lainaa

  25. Mitäs veetua 25.9.2018 18:22
   Tulos: +89 (93 ääntä)
   Eikö sille kumppanille siis voi olla mukava? Joo, itse aiheutettu, mutta kyllä minä voin pizzan hakea, koska sitä krapulaista ihmistä silti rakastan, on tila itse aiheutettu tai ei :D Mikä ongelma joillakin täällä on? Eri asia tietenkin jos krapulat olis vaikka päivittäisiä, mutta jos nyt sillon tällön näin käy, olen ihan yhtä huomaavainen kuin aina ennenkin. Minua ei moinen haittaa. Tosin tuo "minä vauvan edelle" asenne on kyllä järjetön, ei siinä.

   Lainaa

  26. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Sopuli: Itse kyllä hyysään krapulaista tai tervettäkin, ihan vaan koska haluaisin samaa kohtelua kun itsellä on darra ja välillä on kiva palvella, voihan sitä nyt tehdä palveluksen vaikka olisikin itseaiheutettua.
   Ei siinä toisen auttamisessa ja ystävällisyydessä mitään. Minusta tuntuu vain että miehen tokaisuun vauvan ruokkimisesta olisi normaalimpi vastaus: ”Joo ruoki vaa rauhassa, mut voisitko jooko sen jälkeen laittaa mulle ja vaikka itelleski jotai ruokaa?” Eikä: ”No kyllä se vauva tän aikaa vois venata et sä ensi ruokit mut.” Jokainen tavallaan mutta en tiedä riittäisikö itselläkään kärsivällisyyttä sellaiselle joka käyttää tuota jälkimmäistä.

   Lainaa

  27. Tulos: -27 (37 ääntä)
   PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Emelian olisi ehdottomasti pitänyt käyttää ehkäisyä.
   Jossain vaiheessa tämä lapsi on aikuinen ja tulee ehkä lukemaan tämän tekstin. Kiva varmaan lukea kuinka joku tuntematon persepillu on sitä mieltä että hänen ei olisi pitänyt syntyä, sen takia kun äiti on alkoholisti.

   Lainaa

  28. Tulos: -3 (21 ääntä)
   Toj Karin: En tiedä miehistä mitään, mutta kokemuksella sanon, että naisten kohdalla ainakin käytetty on parempi, kuin käyttämätön. Enkä puhu edes mistään seksiin viittaavasta, vaan kaikesta muusta. Seksissä tämä vain korostuu.
   Miehet pruukaa olemaan huonoja oli sit käytettyjä tai ei

   Lainaa

  29. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Rinsessa: Meillä ukko kärsii krapulasta ja pyytää juttua x. En tee tai tuo, ite aiheutit. Sama, kun valittaa että on pää kipeä/huono olo tms. Harmi. Ihan ite aiheutit. Kärsi.
   Meillä nimenomaan autetaan, vuorovedoin. Mukava saada pizza ja kokis sänkyyn darrassa, ja kiva antaa sama kohtelu vaikkapa päähieronnalla höystettynä kun itsellä sunnuntaiaamu luistaa paremmin kuin toisella. Hassua miten moni suostuu elämään noin katkerassa ja vihamielisessä suhteessa jossa jotenkin lasketaan pisteitä tai ivaillaan toisen töppäilyille. Suosittelen kaikille avarakatseisuutta ja "sen oikean" etsimistä!

   Lainaa

  30. talvityttö 26.9.2018 18:58
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Toj Karin: En tiedä miehistä mitään, mutta kokemuksella sanon, että naisten kohdalla ainakin käytetty on parempi, kuin käyttämätön. Enkä puhu edes mistään seksiin viittaavasta, vaan kaikesta muusta. Seksissä tämä vain korostuu.
   En tiedä, miksi saat downvoteja?? Oscar Wilde juurikin sanoi samaa: ''I like a man with a future and a woman with a past''. Olen itse nuori nainen, enkä luokkaantunut kommentistasi yhtään. Onko nyt miehet siitä vihasia, että naisella saa olla seksuaalinen menneisyys?

   Lainaa

  31. Leipäressu 27.9.2018 17:57
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Gaius: Meillä nimenomaan autetaan, vuorovedoin. Mukava saada pizza ja kokis sänkyyn darrassa, ja kiva antaa sama kohtelu vaikkapa päähieronnalla höystettynä kun itsellä sunnuntaiaamu luistaa paremmin kuin toisella. Hassua miten moni suostuu elämään noin katkerassa ja vihamielisessä suhteessa jossa jotenkin lasketaan pisteitä [...]
   Näinhän se parhaassa tapauksessa onkin. Ehkä tuo Emelia hemmottelee miestään silloin, kun tällä on darra. Mutta vauvan odottamiskommentista päätellen hän voi myös olla esimerkiksi: - itsekeskeinen mulkku, joka asettaa omat tarpeensa aina etusijalle - vanhempi, joka on juuri käyttänyt viikon ruokarahat viinaan ja taksiin - alkoholisti (ja tämä on juuri kirkastumassa puolisolle) Ehkä oli sovittu, että lapsen isä pääsee kavereiden kanssa pelaamaan jalkapalloa, mutta äidin darran takia suunnitelmat menivät pieleen jälleen kerran? Tällaisissa tilanteissa ei juurikaan huvittaisi kokata toiselle. Nimim. Kokemuksen rintaääni

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: naistenhuone, mies, käytetty, krapula, palvoa, vaativa, ruoka, vauva, lapsi