Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pakko saada Volvo

Tuliterä Volvo Facebook-kilpailusta. Liian hyvää ollakseen totta?
Suurenna näkymä
Pakko saada Volvo

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Mustalaisnaamio 21.8.2018 0:16
   Tulos: +354 (378 ääntä)
   Tykkään ja jaan.

   Lainaa

  2. Tulos: +366 (372 ääntä)
   Mukana

   Lainaa

  3. Tulos: +401 (411 ääntä)
   Mäki ajelen aina 500 km päivässä ollakseni työtön..

   Lainaa

  4. Nauran kotona räkänaurua kovaan ääneen:D 21.8.2018 1:23
   Tulos: +335 (341 ääntä)
   Tuomas kuitenki kyydissä istunut ja helkkarin isot kajarit roudannu, onko tästä kuvia?!?!

   Lainaa

  5. Tulos: +167 (183 ääntä)
   Ja eikö nyt kukaan edes kuvasta kattonu että tossa on etu- ja takaovet yhdessä avautuneena :D

   Lainaa

  6. Muumi (kopio) 21.8.2018 1:54
   Tulos: -51 (133 ääntä)
   Saako hevosta sanoa metukaksi? :D

   Lainaa

  7. Tulos: +247 (265 ääntä)
   Meilläkin on vedenhakureissu yli 100km suuntaansa ja ukkohuussikin on ihan eri maassa kuin missä itse asutaan. Lapsilla on kyllä omat huoneet, mutta nekin molemmat Kiinassa paitsi toinen Intiassa. Vaimo muutti sohvalle 400km päähän, että tulis kyllä Volvo tarpeeseen. Kattoakaan ei ole, joten olisihan se kiva päästä Volvoon edes silloin, kun sataa oikein Esteristä itsestään. Tästä tuskin tarvitsee maksaa dieselveroa? Vai mitenkä? En haluakaan jos tulee kalliiksi.

   Lainaa

  8. Tulos: +232 (240 ääntä)
   Wtf: Ja eikö nyt kukaan edes kuvasta kattonu että tossa on etu- ja takaovet yhdessä avautuneena
   Oli vaan liian kiire päästä kirjoittamaan tunteisiin vetoavaa nyyhkytarinaa työttömän 300 kilsan työmatkoista ja suunnitteilla olevan lapsen astmasta. :'(

   Lainaa

  9. Nauran kotona räkänaurua kovaan ääneen:D 21.8.2018 3:35
   Tulos: +62 (90 ääntä)
   Ja asuuko Sher jossain asuntovaunussa, kun talo kulkee trailerissa?

   Lainaa

  10. Nauran kotona räkänaurua kovaan ääneen:D 21.8.2018 3:36
   Tulos: +41 (55 ääntä)
   ... jos ei oo vetokoukkua niin voitte pitää sähkörekkanne!

   Lainaa

  11. Gäri Növille 21.8.2018 3:45
   Tulos: +85 (115 ääntä)
   Tää moka oli kyllä vitun praisles käydä Facebookista ettiin. Ilmeisesti ilmasia muoviämpäreitä tehokkaammin porukan pään pistää sekasin ilmanen leluauto. Eräällekin tapaukselle monta kertaa siellä tähdennettiin, että perhe ei mahdu tähän, tää on leluauto niin, "Joojoo! Haluun toitsikan tilalle Volvon!!!"

   Lainaa

  12. Eero Tikka 21.8.2018 5:07
   Tulos: +141 (157 ääntä)
   Nauran kotona räkänaurua kovaan ääneen:D: Ja asuuko Sher jossain asuntovaunussa, kun talo kulkee trailerissa?
   Sher tekee selkeästi pilaa näistä FB-arvontoihin nyyhkytarinoitaan vuodattavista tyypeistä.

   Lainaa

  13. Tulos: +157 (157 ääntä)
   Mikähän siinäkin on että ihmiset aina arvontoihin osallistuessaan korostavat sitä että arvottava asia "tulisi tarpeeseen". Ei se arvontakone mitään vetoomuksia kuuntele. Vai ajatellaanko että muut sitten jättävät osallistumatta jos uskovat että joku muu tarvitsee sitä enemmän?

   Lainaa

  14. No tottakai 21.8.2018 5:44
   Tulos: +2 (28 ääntä)
   Toi Cherin selitys! Ei jumalauta! :D

   Lainaa

  15. Gage Roundwell 21.8.2018 5:50
   Tulos: +117 (121 ääntä)
   Mukana!! Olis kyl meille just sopiva kun pikku Miggolla on astma ja Mirzun kuviokellunta joogaan pitää ajaa päivittäin 200km ylämäkee molempiin suuntiin.

   Lainaa

  16. Tulos: +135 (135 ääntä)
   Nyt se on todistettu. Suomalaisista iso osa lukee otsikon lisäksi vain ensimmäisen lauseen.

   Lainaa

  17. Naisoletettu 21.8.2018 7:34
   Tulos: +112 (114 ääntä)
   Nää on ihan uskomattomia. Ja todiste siitä, että ihmiset mitään lue, mitä saatetekstissä sanotaan. Taannoin oli jollain sivulla joku arvonta, johon ihan caps lockilla oli kirjoitettu, että ostallistuminen alkuperäisen kuvan alle+linkki kuvaan. Niin eikös siellä satakunta ihmistä ollut sen jaetun kuvan alla selittämässä nyyhkytarinoitaan, että miksi hänen pitää voittaa. Lisäksi olen ihmetellyt, että aina, kun on jotain ilmasta jaossa (oli se sitten festarilippuja tai pesuainetta), niin aina löytyy niitä, jotka tulee sinne kirjottamaan sitä ¤#&:n nyyhkytarinaa: "oon työtön, syönyt viimeeks viime vuonna, pomo on niin paska, että itkettää joka ilta, lonkka, pää ja silmä on kipee, ja Facebookin käyttäminekin on niin vaikeeta, mutta kyllä tämä ilmainen rätti piristäis niin arkea." Tai sitten, kun on näitä, että kommentoi pelkällä sydän-emojilla, niin oot mukana, niin sielläkin nää tampiot on vetämässä tätä itkustooria. Tekis mieli blokata kaikki sellaset. Argh.

   Lainaa

  18. Mitä hemmettiä 21.8.2018 7:58
   Tulos: +113 (113 ääntä)
   Oisin halunnu tietää, miten kuluttajansuoja oli vedetty tähän? Meinasko joku, että ne pakottaisi vaihtamaan palkinnon oikeaan Volvoon vai?

   Lainaa

  19. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Määää: Nyt se on todistettu. Suomalaisista iso osa lukee otsikon lisäksi vain ensimmäisen lauseen.
   Ja näkee kuvatkin sellaisina kuin toivoo, kun on arvonnasta kyse. Onhan tämä nähty. Suomalaisen niin sanottu lotto-optimismi käy järjen edellä. Sama ilmiö sai erään uutisissa vähän aikaa sitten mainitun siivoojan ottamaan yhteyttä pankin sijasta ennustajaan, kun hänen tilille ilmestyi tuntemattomasta syystä ja tuntemattomalta taholta kymmeniätuhansia euroja, ja kuluttamaan kys. rahat sitten pikapikaa laskuihin sekä lainaamaan loppuja omaisille (sekä em. ennustajalle), ennen kuin pankki etti ottaa yhteyttä toiselle ihmiselle tarkoitetuista rahoista.

   Lainaa

  20. Tulos: +64 (78 ääntä)
   En ois uskonu että feissarimokien lukijat ois näin pölijiä, et luulee et Sher on tosissaan. Johan sen huomaa tuosta "työmatka/työttömän"-jutusta... :D Sehän vastas tohon kommenttiin vielä et "

   Lainaa

  21. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Siis mitä heleä miksi nuo mun kommentit ei näy ikinä kokonaan?!

   Lainaa

  22. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Käykää katsomassa ton julkaisun muokkaushistoria. Alkuperäisessä ei ole mainintaa "lasten sähkömaasturi", vaan siinä lukee pelkkä maasturi. Noi kaikki osallistumiskommentit on tullut ennen tätä muokkausta.

   Lainaa

  23. Kirjautuminen epäonnistui 21.8.2018 9:52
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   Naisoletettu: Nää on ihan uskomattomia. Ja todiste siitä, että ihmiset mitään lue, mitä saatetekstissä sanotaan. Taannoin oli jollain sivulla joku arvonta, johon ihan caps lockilla oli kirjoitettu, että ostallistuminen alkuperäisen kuvan alle+linkki kuvaan. Niin eikös siellä satakunta ihmistä ollut sen jaetun kuvan alla [...]
   Samaa mieltä kyllä, mutta ilmiö on jo niin vanha ja tunnettu, että on luonut myös paljon parodioijia. Joten iso osa niistä nyyhkytarinoista on nykyään vain vitsillä/trollilla heitettyä. Tässäkin mokassa suurin mokaaja on se, joka luulee että kaikki nuo ovat tosissaan...

   Lainaa

  24. pinkki puudeli 21.8.2018 10:23
   Tulos: +10 (24 ääntä)
   No tottakai: Toi Cherin selitys! Ei jumalauta!
   Se kirjoitettiin s:llä eikä c:llä, todennäköisesti koko nimi on Sheriffi? Cher taas on erittäin naisellinen nimi ja myös amerikkalainen laulaja.

   Lainaa

  25. Tulos: -11 (17 ääntä)
   Jos on pakko saada ruotsalainen niin ostakaa saab

   Lainaa

  26. Tulos: +98 (110 ääntä)
   Nykysuomessa on ihan mahdollista, että työmatkaa on 300 km vaikka on käytännössä työtön eli ei saa palkkaa. Halleluja työkokeilut ja orjatyö!

   Lainaa

  27. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Naisoletettu: Nää on ihan uskomattomia. Ja todiste siitä, että ihmiset mitään lue, mitä saatetekstissä sanotaan. Taannoin oli jollain sivulla joku arvonta, johon ihan caps lockilla oli kirjoitettu, että ostallistuminen alkuperäisen kuvan alle+linkki kuvaan. Niin eikös siellä satakunta ihmistä ollut sen jaetun kuvan alla [...]
   Facebook mainosti sponsoroituna mainoksena jotain kisaa joka oli päättynyt 2 vuotta aiemmin ja siihenkin näkyi tulleen koko ajan jatkuvalla syötöllä osallistumis-ilmoituksia.

   Lainaa

  28. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Angst: En ois uskonu että feissarimokien lukijat ois näin pölijiä, et luulee et Sher on tosissaan. Johan sen huomaa tuosta “työmatka/työttömän”-jutusta… Sehän vastas tohon kommenttiin vielä et ”
   työtön voi joutua tekemään "työmatkan" 9 euron päiväpalkkallaan (työkokeilu, kuntouttava, aktiivimalli) matka todennäköisti ei ole tällöin ihan noin pitkä, vaikka siihenkin on teoriassa hyvin pieni mahdollisuus

   Lainaa

  29. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Dogma: Nykysuomessa on ihan mahdollista, että työmatkaa on 300 km vaikka on käytännössä työtön eli ei saa palkkaa. Halleluja työkokeilut ja orjatyö!
   Toki, mutta sen lisäksi pitäisi olla koukku kodin eli asuntovaunun kuljettamiseen niin miksi sitä 300 km tarvitsisi edes kulkea oli töissä tai ei, kun kuvittelisi asuntovaunulle olevan parkkeja lähempänäkin. Selvä nyyhkytarinatrollihan tämä.

   Lainaa

  30. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Vuohi: Mikähän siinäkin on että ihmiset aina arvontoihin osallistuessaan korostavat sitä että arvottava asia “tulisi tarpeeseen”. Ei se arvontakone mitään vetoomuksia kuuntele. Vai ajatellaanko että muut sitten jättävät osallistumatta jos uskovat että joku muu tarvitsee sitä enemmän?
   Ja miksi osallistua arvontaan jos se tuote EI tulisi tarpeeseen, miksi se pitää erikseen mainita? “haluaako joku tämän tuotteen x, osallistuin arvontaan, enkä tarvitsekaan tätä palkintoa, luulin että olisin voittanut villasukat"

   Lainaa

  31. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Toivon että ton voittaa joku joka luulee sen olevan oikee auto.

   Lainaa

  32. Pullamössö 21.8.2018 18:42
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   av

   Lainaa

  33. Tulos: +29 (51 ääntä)
   Määää: Nyt se on todistettu. Suomalaisista iso osa lukee otsikon lisäksi vain ensimmäisen lauseen.
   Mikä on todistettu?

   Lainaa

  34. Tulos: +9 (21 ääntä)
   Murmeli: Toki, mutta sen lisäksi pitäisi olla koukku kodin eli asuntovaunun kuljettamiseen niin miksi sitä 300 km tarvitsisi edes kulkea oli töissä tai ei, kun kuvittelisi asuntovaunulle olevan parkkeja lähempänäkin. Selvä nyyhkytarinatrollihan tämä.
   Sähä oikee Sherlockki oot

   Lainaa

  35. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Angst: En ois uskonu että feissarimokien lukijat ois näin pölijiä, et luulee et Sher on tosissaan. Johan sen huomaa tuosta “työmatka/työttömän”-jutusta… Sehän vastas tohon kommenttiin vielä et ”
   Sarkasmi on vaikea laji, kaikki ei vaan ymmärrä

   Lainaa

  36. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Pitkästä aikaa oikeesti HAUSKA!

   Lainaa

  37. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Kaisa: Käykää katsomassa ton julkaisun muokkaushistoria. Alkuperäisessä ei ole mainintaa “lasten sähkömaasturi”, vaan siinä lukee pelkkä maasturi. Noi kaikki osallistumiskommentit on tullut ennen tätä muokkausta.
   Just tämä. Ap:stä ei kyllä tekstistä käy lelu ilmi. Tervejärkiset ihmiset toki tajuaa suhteellisen nooeasti, ettei tämä ole Suomessa mahdollista. Mutta miksi näitä julkaisuja muokataan/kommentteja poistetaan alkuperäisistä niin paljon täällä?

   Lainaa

  38. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Gäri Növille: Tää moka oli kyllä vⅰtun praisles käydä Facebookista ettiin. Ilmeisesti ilmasia muoviämpäreitä tehokkaammin porukan pään pistää sekasin ilmanen leluauto. Eräällekin tapaukselle monta kertaa siellä tähdennettiin, että perhe ei mahdu tähän, tää on leluauto niin, “Joojoo! Haluun toitsikan tilalle Volvon!!!”
   "praisles"

   Lainaa

  39. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Onko tyhmyydellä rajaa? Ei ole. Onko ahneudella rajaa? Ei ole.

   Lainaa

  40. death trooper 22.8.2018 23:30
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Angst: En ois uskonu että feissarimokien lukijat ois näin pölijiä, et luulee et Sher on tosissaan. Johan sen huomaa tuosta “työmatka/työttömän”-jutusta… Sehän vastas tohon kommenttiin vielä et ”
   Kenties täällä kyynistyy ja turtuu ihmisten typeryydelle, oletus että kaikki on tasoa NETTINETTINETTI.

   Lainaa

  41. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Aluksi siinä päivityksessä ei tosiaan mainittu suoraan että se on lasten sähköauto. Todennäköisesti tahallaan tekivät sen. Silti sen pystyi helposti rivien välistä lukemaan, sekä näki myös kuvasta, jos viitsi vähänkin katsoa. Halvin oikea XC90 maksaa 83000 euroa. Pienehkö firma ei todennäköisesti voisi arpoa tällaista autoa. Meneekö ihmisillä aivot OFF-asentoon, kun Facebook avataan?

   Lainaa

  42. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Määää: Nyt se on todistettu. Suomalaisista iso osa lukee otsikon lisäksi vain ensimmäisen lauseen.
   Minä luin muka hyvin, mutta näköjään en sitten kuitenkaan tuota viimeistä lausetta, kun jäin tavaamaan, että mitä ihmettä tarkoittaa että "iloa perheen pienimmillekkin", ja kuvasta yritin keksiä, että mistä erottaa leluautoksi, en keksinyt, kuin vasta fm-kommenteista kun joku toinen oli keksinyt. Aikamoisen hämäävä ilmoitus kyllä :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Volvo, auto, lelu, kilpailu, kuva, sähköauto, lapset, lasten

 • Uusimmat

 • Kategoriat