Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 47

Apua! Pelaavatko miehet oikeasti tällaisia pelejä?
Mielensäpahoittajat, osa 47

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1457 (1461 ääntä)
      Taas ollaan kuin aikuisten päiväkodissa. "Mä tykkään näistä hampurilaisista" "Oo hiljaa!! Sun koira on ruma!"

      Lainaa

    2. Tulos: -85 (183 ääntä)
      Puppe: Taas ollaan kuin aikuisten päiväkodissa. “Mä tykkään näistä hampurilaisista” “Oo hiljaa!! Sun koira on ruma!”
      Ruma Puppe, hyhhyh. Kokoo ittes Puppe, ole mies.

      Lainaa

    3. Ristolainen 23.8.2018 1:23
      Tulos: +200 (382 ääntä)
      Rasmuslaiset, ahhhhh, nuo kansamme järjenjättiläiset.

      Lainaa

    4. totuuden_torvi 23.8.2018 1:32
      Tulos: +477 (503 ääntä)
      Kevyesti ärsyttää aina, kun jokin peli tai elokuva yhdistetään johonkin hulluun. OK! Jos pelillä sattuu olemaan esimerkiksi 10 000 000 pelaajaa, niin saattaa sinne toki pari hulluakin mahtua. Ikärajat ym. on hyviä, mutta noilla Breivikeillä yms. on valmiiksi päässä vikaa. Ei ole pelin vika, vaikka ois mies ja pelais kaiket yöt iPadilla järjestäytymätöntä peliä.

      Lainaa

    5. Tulos: +152 (286 ääntä)
      Eipä ollut yllätys että Rasmuksessa oleva on hieman pihalla :D

      Lainaa

    6. Tulos: -8 (114 ääntä)
      Veijo taitaa omistaa Eepin grillin.

      Lainaa

    7. Perspillu ja hyvät vitut 23.8.2018 2:04
      Tulos: +291 (323 ääntä)
      Minulla on unelma, että ihmiset lakkaisivat viimein syyttämästä videopelejä kaikista maailman kauheuksista kun ne eivät niitä aiheuta.

      Lainaa

    8. Tulos: -52 (106 ääntä)
      Eepin grillin hampparit on oikeesti kaupungin parhaat! Pari krtaa oon käyny burger kingissä ja itsellekin tuli vatsavaivoja, lisäks iha v'tun pahan makusta shaissee. Eepille ehdottomasti iso peukku!

      Lainaa

    9. Yökukkuja 23.8.2018 2:58
      Tulos: +173 (223 ääntä)
      Eikös Helena ole rasistinen, kun hän olettaa, ettei järjestäytymättömällä ja villillä joukolla voi oikeasti tarkoittaa viikinkejä?

      Lainaa

    10. Tulos: +137 (153 ääntä)
      PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Minulla on unelma, että ihmiset lakkaisivat viimein syyttämästä videopelejä kaikista maailman kauheuksista kun ne eivät niitä aiheuta.
      Kauhuelokuvafanina tunnen myötätuntoa. Oikeassa elämässä en satuttaisi edes kärpästä (oikeasti, mies nauraa kun yritän jahdata niitä varovaisesti ulos, en tosiaankaan pidä tappamisesta). Mutta jos ei ole kiire Amnestyn vetoomusten -tai kärpästen -kanssa niin sitten zombeja, BRAAAAAINS, kiitos. Edes jotenkuten täyspäinen ihminen erottaa fiktion todellisuudesta.

      Lainaa

    11. Sami Kuupas 23.8.2018 3:39
      Tulos: +88 (106 ääntä)
      Ihana koira. <3

      Lainaa

    12. Tulos: -124 (180 ääntä)
      Joo: Kauhuelokuvafanina tunnen myötätuntoa. Oikeassa elämässä en satuttaisi edes kärpästä (oikeasti, mies nauraa kun yritän jahdata niitä varovaisesti ulos, en tosiaankaan pidä tappamisesta). Mutta jos ei ole kiire Amnestyn vetoomusten -tai kärpästen -kanssa niin sitten zombeja, BRAAAAAINS, kiitos. Edes jotenkuten täyspäinen ihminen erottaa fiktion todellisuudesta.
      Ootko kännissä?

      Lainaa

    13. Tulos: +164 (166 ääntä)
      Rikardo: Veijo taitaa omistaa Eepin grillin.
      Eikä, kun Veijo varmaan omistaa jonkun kilpailevan grillin. Ei tykänny kun Eepin hamppareita kehuttiin.

      Lainaa

    14. Tulos: +127 (137 ääntä)
      Videopelit sun muu fiktio ei ole syypää rikollisuudelle, vaikka niitä miten yritetään demonisoida. Jos joku tekee rikoksen saatuaan idean pelistä, ei sen pelin tekijät ole siitä vastuussa. "Ammuin tyypin, mutta kun tää videopeli....."

      Lainaa

    15. Tulos: -15 (27 ääntä)
      Miggeli: Eepin grillin hampparit on oikeesti kaupungin parhaat! Pari krtaa oon käyny burger kingissä ja itsellekin tuli vatsavaivoja, lisäks iha v’tun pahan makusta shaissee. Eepille ehdottomasti iso peukku!
      Aamen, juuri näin!

      Lainaa

    16. Tulos: +84 (110 ääntä)
      Miggeli: Eepin grillin hampparit on oikeesti kaupungin parhaat! Pari krtaa oon käyny burger kingissä ja itsellekin tuli vatsavaivoja, lisäks iha v’tun pahan makusta shaissee. Eepille ehdottomasti iso peukku!
      Ei kiinnosta sun jutut Miggeli!

      Lainaa

    17. Tulos: +129 (145 ääntä)
      Helenalle tekisi muutama historiantunti ihan hyvää. Nätit rivit sotatantereella ei takaa voittoa tai ole sama asia kuin sivistys.

      Lainaa

    18. Tulos: +78 (88 ääntä)
      Viikinkejä tuskin tuolla tarkoitetaan oikeasti, mutta saksalaisia kyllä ihan oikeasti. Viikinkejä tarkoitetaan vain ihan leikillään. Älä kysy miksi.

      Lainaa

    19. Yrmeli Kuohittu-Jormanainen 23.8.2018 9:03
      Tulos: +116 (120 ääntä)
      Miggeli: Eepin grillin hampparit on oikeesti kaupungin parhaat! Pari krtaa oon käyny burger kingissä ja itsellekin tuli vatsavaivoja, lisäks iha v’tun pahan makusta shaissee. Eepille ehdottomasti iso peukku!
      Sulla on ruma koira.

      Lainaa

    20. Tulos: +34 (80 ääntä)
      Janni: Helenalle tekisi muutama historiantunti ihan hyvää. Nätit rivit sotatantereella ei takaa voittoa tai ole sama asia kuin sivistys.
      Minusta sotatantere on sivistyksen vastakohta. Tai mitä nyt kukin sivistyksenä pitää.

      Lainaa

    21. Tulos: +73 (83 ääntä)
      Tästä tuli mieleen Sunnuntai Suomalaisen juttu epäeettisistä vanhoista psykologisista kokeista. Yhdessä lapsille oli näytetty videota, jossa aikuinen hakkaa ja potkii nukkea. Sitten lapset yksi kerrallaan oli päästetty nuken kanssa samaan tilaan. Kaikki lapset olivat alkaneet hakata ja potkia nukkea kuten aikuiset.

      Lainaa

    22. Kirjautuminen epäonnistui 23.8.2018 9:58
      Tulos: +78 (82 ääntä)
      Yökukkuja: Eikös Helena ole rasistinen, kun hän olettaa, ettei järjestäytymättömällä ja villillä joukolla voi oikeasti tarkoittaa viikinkejä?
      Jos viikingeillä ei oikeasti tarkoiteta viikinkejä, niin ei kai saksalaisillakaan saksalaisia. Eikä ehkä villillä laumalla tarkoiteta oikeasti villiä laumaa, eikä järjestäytyneellä joukolla järjestäytynyttä. Hei, täähän on siistiä. Ajatelkaa, mikä mahdollisuuksien taivas: voin ottaa minkä tahansa kuvan tai tekstin, ja saada sen tukemaan omaa näkemystäni, kunhan tulkitsen sen oikein! Oottakaas kun vähän tutkailen "Viimeistä ehtoollista", niin saan kyllä selville, että se on tarkoitettu evoluutioteorian malliksi.

      Lainaa

    23. Tulos: +41 (87 ääntä)
      PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Minulla on unelma, että ihmiset lakkaisivat viimein syyttämästä videopelejä kaikista maailman kauheuksista kun ne eivät niitä aiheuta.
      Onpas tieteellisesti sanottu: "kun minä sanon niin eivät ne sitä aiheuta" :D Tutkimustulokset ovat löytäneet sekä positiivisia että negatiivisia vaikutuksia. Totta on, että videopelit saattavat altistaa väkivallalle, mutta eivät ne pelit siltikään väkivaltaisuutta suoraan aiheuta. Altistustekijä silti on olemassa.

      Lainaa

    24. Tulos: +44 (62 ääntä)
      Väsynyt: Minusta sotatantere on sivistyksen vastakohta. Tai mitä nyt kukin sivistyksenä pitää.
      sotatanner*

      Lainaa

    25. Tulos: -39 (81 ääntä)
      kyhmy: sotatanner*
      Ainakin yleiskielessä myös "tantere" taitaa olla hyväksytty muoto.

      Lainaa

    26. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Onko Eepin grilli Mikkelissä se jossa on hinnat katossa ja sen lisäksi mausteet maksaa vielä erikseen?

      Lainaa

    27. Tulos: +62 (76 ääntä)
      Jokupoika: Onpas tieteellisesti sanottu: “kun minä sanon niin eivät ne sitä aiheuta” Tutkimustulokset ovat löytäneet sekä positiivisia että negatiivisia vaikutuksia. Totta on, että videopelit saattavat altistaa väkivallalle, mutta eivät ne pelit siltikään väkivaltaisuutta suoraan aiheuta. Altistustekijä silti on olemassa.
      Käsittääkseni nykyhetken konsensus olisi edelleenkin se, että videopelit voivat laukaista väkivaltaista käytöstä, mutta ettei taipumuksella väkivaltaisuuteen olisi kausaalisuhdetta videopeleihin. Näyttö perustuu yksinkertaisesti siihen, ettei säännöllisesti saati paljon pelaavien keskuudessa esiinny sen enempää väkivaltaista käytöstä – edes marginaalisesti – kuin epäsäännöllisesti tai vähän jos ollenkaan pelaavien joukossa. Siltä pohjalta on aika turvallista todeta, että "kun ne eivät vaan aiheuta". Vaikka videopeli voi olla laukaiseva tekijä, altistavat tekijät ovat yleensä muualla.

      Lainaa

    28. yli opisto hörhö 23.8.2018 11:19
      Tulos: +57 (69 ääntä)
      Yksinkertainen mieli etsii asiayhteyksiä paikoista joissa sitä ei ole. Aikoinaan kun Breivik teki Norjassa mitä teki, iltapäivälehdet kaivoivat esiin tiedon siitä että Breivik pelasi World of Warcraftia ja siitäkin piti otsikko repiä. "Yllättäen" saatiin keskustelu aikaiseksi siitä, että sehän olikin osittain WoWin syytä että näin kävi ja mitenköhän käy tulevaisuudessa kun silläkin pelillä on kymmeniä miljoonia pelaajia. Jepjep. Tuntuu naurettavalta syyttää pelejä sairaiden ihmisten tekosista, mutta joillekin se tuntuu olevan totuus.

      Lainaa

    29. Tulos: +58 (60 ääntä)
      "If you have an iPad, This strategy game is a must have" Tässäkään ei kyse taida edes olla mistään pelistä, vaan huonosti tehdystä klikkimainoksesta.

      Lainaa

    30. heididididihan 23.8.2018 11:43
      Tulos: +86 (88 ääntä)
      Onko alemman mokan lähettäjä itse Veijo? Vai miksi lähettäjä on reagoinut Janitan ekaan kommenttiin Vihainen -reaktiolla? Näkee siitä, että reaktio on värillinen joka näkyy vain reagoijaille itselleen.

      Lainaa

    31. Espoolainen 23.8.2018 13:05
      Tulos: +20 (22 ääntä)
      Kalle: “If you have an iPad, This strategy game is a must have” Tässäkään ei kyse taida edes olla mistään pelistä, vaan huonosti tehdystä klikkimainoksesta.
      Perhana ku piti alas asti rullata et löyty tää kommentti. :D

      Lainaa

    32. Muumi (kopio) 23.8.2018 13:15
      Tulos: +21 (61 ääntä)
      Rasmuslaiset ne aina jaksaa yllättää. Juuri kun luuli ettei kukaan enää voi mennä alemmaksi niin johan sieltä taas tulee uusi pönni.

      Lainaa

    33. Tulos: +21 (87 ääntä)
      Vakoilin aikanaan joskus tota Rasmus ryhmää pari päivää. Siksi vain pari päivää, kun en kestänyt enempää. Se idiotismin taso siellä on kuin toiselta planeetalta. Sama tosin noissa feministiryhmissä sun muissa samankaltaisissa joukkohysteriaryhmissä.

      Lainaa

    34. Tulos: +4 (14 ääntä)
      Puppe: Taas ollaan kuin aikuisten päiväkodissa. “Mä tykkään näistä hampurilaisista” “Oo hiljaa!! Sun koira on ruma!”
      Kommaamisella ja koomaamisella on vain hieno ero.

      Lainaa

    35. Tulos: +18 (36 ääntä)
      PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Minulla on unelma, että ihmiset lakkaisivat viimein syyttämästä videopelejä kaikista maailman kauheuksista kun ne eivät niitä aiheuta.
      Itse tykkään sekä pelata että käydä metsällä, mutta kuin ihmeen kaupalla en ole muuttunut riehuvaksi psykopaatiksi heti kun kivääri on kourassa. Sohvalla istuessa on mukava mennä rynkyt ja singot laulaen eteenpäin, vaan jostain syystä metsässä talsiessa asetta kunnioitetaan ja ollaan satavarmoja että se liipasin halutaan painaa pohjaan ennen kuin toimitaan. Onkohan minussa joku vika?

      Lainaa

    36. Tulos: +7 (27 ääntä)
      ”Movies don’t create psychos, movies make psychos more creative!” Sama viisaus pätee myös videopeleihin

      Lainaa

    37. Tulos: +21 (33 ääntä)
      Eikö ketään muuta hämmennä tuo lähettäjän vihainen reaktio?

      Lainaa

    38. Tulos: +27 (61 ääntä)
      Rasmus... Tuo yksinäisten muka-antirasistien sädekehän kiilloitusrinki, myötähäpeä teitä kohtaan. Yrittäkää edes.

      Lainaa

    39. Arkkienkeli 23.8.2018 18:31
      Tulos: -8 (28 ääntä)
      PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Minulla on unelma, että ihmiset lakkaisivat viimein syyttämästä videopelejä kaikista maailman kauheuksista kun ne eivät niitä aiheuta.
      Samaa mieltä olen. Ei ennen syytelty esim. 40-luvulla saksalaisia liiasta pasianssin peluusta tai ottomaaneja liiallisesta shakin peluusta, sekä niiden aiheuttamasta väkivaltaisesta käytöksestä.

      Lainaa

    40. Tulos: -45 (49 ääntä)
      kyhmy: sotatanner*
      Päätellen saamistani miinuksista olet oikeassa. Sotatantere on suurta sivistystä. Sotatanner kaiketi myös. Inarista oli löytynyt melkoinen sivistyjä/sivistäjä, omisti joukkotuhoaseita. Varmaan Pol Pot oli äärimmäisen "sivistynyt", hän tappoin parikytä miljoonaa ja joka ikisen korkeakoulutetun. Kolme taisi selvitä. Se lienee FMn "sivistystä". Rohkenenko kommentoida.

      Lainaa

    41. Tulos: -29 (31 ääntä)
      Näistä peleistä tuli mieleen ... eikös tämä "itsemurhapeli" ole sekä pelien kannattajien ("ei ne pelit vaikuta") että vastustajien ("roskasakin poisto") mielestä ihan hyvä?

      Lainaa

    42. Tulos: -19 (53 ääntä)
      Vihaajat vihatkoon, mutta eivät nuo koirat varsinaisesti mitään söpöjä ole.

      Lainaa

    43. Aavikkoahmed 24.8.2018 5:52
      Tulos: +9 (27 ääntä)
      Profiili: Vakoilin aikanaan joskus tota Rasmus ryhmää pari päivää. Siksi vain pari päivää, kun en kestänyt enempää. Se idiotismin taso siellä on kuin toiselta planeetalta. Sama tosin noissa feministiryhmissä sun muissa samankaltaisissa joukkohysteriaryhmissä.
      No niin se on kyllä monella valtamedian toimittajallakin, kun nielevät outi popin aavikkoahmed jutut suoraan, vaikka Basra aikoo olla seuraava Dubai eli siellä tuskin joutuu varmaan kuolemaan. Muun muassa rakenteilla maailman korkein tornitalo.

      Lainaa

    44. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Peeke: Ei kiinnosta sun jutut Miggeli!
      oot ruma!

      Lainaa

    45. Tulos: +32 (48 ääntä)
      Eli Helenan mielestä "villi lauma" voi tarkottaa vain jotain muuta rotua kun valkoihoisia, ja ainoa syy miksi ne on pelissä viikinkejä on koska pelin tekijöillä on joku salainen agenda. Taitaa Helena ihan itse olla rasisti.

      Lainaa

    46. Just saying 25.8.2018 22:00
      Tulos: +9 (33 ääntä)
      Rasmuslaiset ovat syyntakeettomia, sama kun pilkkaisi vammaisia.

      Lainaa

    47. Tulos: +2 (26 ääntä)
      Miksi näissä jutuissa pitää mennä aina ääripäihin? Joko ollaan totaalisia aidosti rasistisia, lapsellisia ja typeriä muukalaisvihamielisiä patriootteja, tai sitten ollaan lapsellisia kotimaisuutta vihaavia mistään mitään tajuamattomia muukalaishyysäreitä. Eikö voisi suhtautua ihmisiin niinkuin ihmisiin? Omasta mielestä Suomeen saa tulla, kunhan hyväksytään paikallinen kulttuuri ja ei tulla kaikki kerralla.

      Lainaa

    48. Tulos: +6 (24 ääntä)
      Rasmuksessa on melko pipiä porukkaa. Saa siellä kyllä viihdyttää itseään, naurattaa niin perkuleesti.

      Lainaa

    49. Tulos: +5 (29 ääntä)
      Joo: Miksi näissä jutuissa pitää mennä aina ääripäihin? Joko ollaan totaalisia aidosti rasistisia, lapsellisia ja typeriä muukalaisvihamielisiä patriootteja, tai sitten ollaan lapsellisia kotimaisuutta vihaavia mistään mitään tajuamattomia muukalaishyysäreitä. Eikö voisi suhtautua ihmisiin niinkuin ihmisiin? Omasta [...]
      Mutta jos ja kun sitä eräät ei näytä hyväksyvän? Omia lakeja vaaditaan mm. eläinten tainnuttaminenkin pitäisi tehdä kiduttamalla ja homot tulisi kieltää jne. Ei mene minun järkeeni ei!

      Lainaa

    50. Kuha sanoo 29.8.2018 8:48
      Tulos: +19 (19 ääntä)
      Puppe: Taas ollaan kuin aikuisten päiväkodissa. “Mä tykkään näistä hampurilaisista” “Oo hiljaa!! Sun koira on ruma!”
      Ei se noin mennyt. Janitalla ei edes ole kantaa hampurilaisiin. "Anne taitaa tykätä Eepin hampurilaisista." "Oo hiljaa. Sun koira on ruma."

      Lainaa

    51. Kuumennettu kookos 14.9.2020 12:23
      Tulos: 0 (14 ääntä)
      RASMUS-ryhmän meininki on kyllä surkuhupaisaa luettavaa. Ei siinä etteikö rasimia yms pitäisi vastustaa, mutta kyseisen ryhmän toiminta on kyllä melko psykoottista.

      Lainaa

    52. Vanhahtava siili 14.9.2020 17:35
      Tulos: -4 (12 ääntä)
      Kuumennettu kookos: RASMUS-ryhmän meininki on kyllä surkuhupaisaa luettavaa. Ei siinä etteikö rasimia yms pitäisi vastustaa, mutta kyseisen ryhmän toiminta on kyllä melko psykoottista.
      Kuten minkä tahansa ääriliikkeen.

      Lainaa

    53. heimosenkeimo 3.11.2021 22:34
      Tulos: -3 (3 ääntä)
      tottahan se on, koirat on rumia ja ärsyttäviä piskejä jotka kuolaa ja haisee. miks siitä nii itteensä ottaa jos joku sanoo et "ruma koira".

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, koirat, Hesburger, Burger King, hampurilainen, sotapeli