Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Loistava järjestys

  Suurenna näkymä

  70 kommenttia

  1. Pentti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +306 (392 ääntä)

   voi voi ulla… hiekkanen on sun pulla

     Lainaa

  2. Miarez93 kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +605 (623 ääntä)

   Ärsyttää noi “tuolla kuoli x määrä porukkaa” tai “tuolla jengillä on ongelmaa jo pelkästään ruoan saannissa”, joilla perustellaan, ettei sulla voi olla mitään ongelmia ja sun pitäs vaan olla kiitollinen, et asut näinkin hyvässä maassa…

     Lainaa

  3. Sami Kuupas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -47 (173 ääntä)

   Kyllä. Ullalla on hiekkaa pⅰIIussa. Pahasti.

     Lainaa

  4. Huoh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -394 (454 ääntä)

   Miarez93:
   Ärsyttää noi “tuolla kuoli x määrä porukkaa” tai “tuolla jengillä on ongelmaa jo pelkästään ruoan saannissa”, joilla perustellaan, ettei sulla voi olla mitään ongelmia ja sun pitäs vaan olla kiitollinen, et asut näinkin hyvässä maassa…

   Mielestäni tämä asia pitää nostaa usein esille. Jälleen pari päivää sitten vihreiden edustaja heitettiin väkivaltaisesti lentokoneesta ulos poliisien toimesta. Poliisilla ei ole toimivaltaa lentokoneessa joten ne toimivat väärin.

   Vihreiden edustaja halusi puoltaa ihmisoikeuksia ja estää omalla toiminnallaan ihmisen lähettämisen kuolemaan.

     Lainaa

  5. King Arthur kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +277 (341 ääntä)

   Ilman tuota typerää “ei saa puhua mistään kun muualla on pahemmin” -juttua alan olla Ullan kanssa samoilla linjoilla. Ihmiset ei voi enää mitään asiaa itse ratkaista vaan kaikki tullaan ihmettelemään someen.

     Lainaa

  6. Ankka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (87 ääntä)

   Mä taas luulen et Ullan lelulaatikossa on hiekkaa.

     Lainaa

  7. Sää taidat olla Sami Kuupas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +41 (203 ääntä)

   Huoh: Mielestäni tämä asia pitää nostaa usein esille. Jälleen pari päivää sitten vihreiden edustaja heitettiin väkivaltaisesti lentokoneesta ulos poliisien toimesta. Poliisilla ei ole toimivaltaa lentokoneessa joten ne toimivat väärin.

   Vihreiden edustaja halusi puoltaa ihmisoikeuksia ja estää omalla toiminnallaan ihmisen lähettämisen kuolemaan.

   Kun joku alkaa riehuun lentokoneessa, pitäisi kanssamatkustajien taltuttaa tälläinen riehuja välittömästi. Poliisi aikaili. Nää aatesuuntien edustajat on monien mielestä niin ihania, kunnes joku niistä kaappaa koneen ja rysäyttää sen tornitalon seinään tai Pentagoniin…

     Lainaa

  8. Tiu Tau Tulkku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -5 (41 ääntä)

   Minä luulen, että Ulla on trolli.

     Lainaa

  9. Joopajoo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +106 (190 ääntä)

   Huoh: Mielestäni tämä asia pitää nostaa usein esille. Jälleen pari päivää sitten vihreiden edustaja heitettiin väkivaltaisesti lentokoneesta ulos poliisien toimesta. Poliisilla ei ole toimivaltaa lentokoneessa joten ne toimivat väärin.

   Vihreiden edustaja halusi puoltaa ihmisoikeuksia ja estää omalla toiminnallaan ihmisen lähettämisen kuolemaan.

   ”… estää omalla toiminnallaan ihmisen lähettämisen kuolemaan.”

   Lopeta :D On se kumma, että Saksa on hengenvaarallinen yhdelle paluumatkalaiselle, mutta ko. arjen sankarille, hänen miehelleen tai saatika lapselleen Saksa ei kuitenkaan yhtä vaarallinen paikka sitten olekkaan, kun sinne voi lähteä lomailemaan…

     Lainaa

  10. Perspillu ja hyvät vitut kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +250 (278 ääntä)

   Tiesittekö että nytkin Afrikassa joka 60 sekunti kuluu yksi minuutti? Kiitos ajastanne ja auttakaa levittämään sanaa.

     Lainaa

  11. Tippa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -16 (28 ääntä)

   Semmosta semmosta…

     Lainaa

  12. Jepjoo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +49 (55 ääntä)

   Ei saa valittaa ruuasta, kun Afrikan lapset näkee nälkää… Nii

     Lainaa

  13. Nasu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -94 (154 ääntä)

   Miarez93:
   Ärsyttää noi “tuolla kuoli x määrä porukkaa” tai “tuolla jengillä on ongelmaa jo pelkästään ruoan saannissa”, joilla perustellaan, ettei sulla voi olla mitään ongelmia ja sun pitäs vaan olla kiitollinen, et asut näinkin hyvässä maassa…

   Itse asiassa pitäisi todellakin. Meillä hukkuvat vain lähinnä känniset pellet, muualla kokonaiset perheet, jotka etsivät parempaa elämää. Ylipäätään elämää.

     Lainaa

  14. Ulla Hiekaton kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -36 (72 ääntä)

   Jepjoo:
   Ei saa valittaa ruuasta, kun Afrikan lapset näkee nälkää… Nii

   Tuo on ajankohtaisempaa kuin luuletkaan. Et taida edes tajuta.
   Tuon rinnalla kukin ratkokoon diIdo-ongelmansa miten tahtoo. Minulla ne ovat yöpöydällä laatikossa, joka ei ole piilossa. Simple as that.

     Lainaa

  15. OTM kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -52 (160 ääntä)

   Joopajoo: ”… estää omalla toiminnallaan ihmisen lähettämisen kuolemaan.”

   Lopeta On se kumma, että Saksa on hengenvaarallinen yhdelle paluumatkalaiselle, mutta ko. arjen sankarille, hänen miehelleen tai saatika lapselleen Saksa ei kuitenkaan yhtä vaarallinen paikka sitten olekkaan, kun sinne voi lähteä lomailemaan…

   Ihminen, joka ei ollut rikkonut yhtään lakia, palautettiin Basraan, joka ei ole turvallinen kellekään.
   Vähän sinäkin tiedät, mutta luuloja riittää.

     Lainaa

  16. Anarkiaa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +76 (110 ääntä)

   Huoh: Mielestäni tämä asia pitää nostaa usein esille. Jälleen pari päivää sitten vihreiden edustaja heitettiin väkivaltaisesti lentokoneesta ulos poliisien toimesta. Poliisilla ei ole toimivaltaa lentokoneessa joten ne toimivat väärin.

   Vihreiden edustaja halusi puoltaa ihmisoikeuksia ja estää omalla toiminnallaan ihmisen lähettämisen kuolemaan.

   Kyllä poliisilla on valtaa sielläkin jos poliisi sinne pyydetään. Ei ole lentokenttä mikään “no man’s land”. Joku roti ja järjestys pitää olla. Jos mielestäsi vihreiden lainsäädäntösihteeri on toiminut oikein, niin kai myös tiedät syyt, miksi ihminen päätettiin lähettää kotimaahansa?

   Voihan se olla, että kyseinen palautettu ei viivy kotimaassaan kauan, vaan yrittää siirtyä muihin maihin jos siellä niin tukalaa on.

     Lainaa

  17. OTM kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -107 (181 ääntä)

   Sää taidat olla Sami Kuupas: Kun joku alkaa riehuun lentokoneessa, pitäisi kanssamatkustajien taltuttaa tälläinen riehuja välittömästi. Poliisi aikaili. Nää aatesuuntien edustajat on monien mielestä niin ihania, kunnes joku niistä kaappaa koneen ja rysäyttää sen tornitalon seinään tai Pentagoniin…

   Sinä olet ensinnäkin kipeä, toiseksi väärässä, kolmanneksi väärällä sivustolla (natseilla on omat) ja väärässä keskustelussa. Mene pois, ällöttävä vihanatsi. Väitteesi ovat teikäläisten keksimää roskaa.

   Vihreät puolustaa ihmisoikeuksia väkivallattimasti, te puolustatte Kelan päivärahojanne potkimalla muita päähän Asema-aukiolla ja Rautatientorilla.

     Lainaa

  18. Minää kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +63 (115 ääntä)

   Huoh: Mielestäni tämä asia pitää nostaa usein esille. Jälleen pari päivää sitten vihreiden edustaja heitettiin väkivaltaisesti lentokoneesta ulos poliisien toimesta. Poliisilla ei ole toimivaltaa lentokoneessa joten ne toimivat väärin.

   Vihreiden edustaja halusi puoltaa ihmisoikeuksia ja estää omalla toiminnallaan ihmisen lähettämisen kuolemaan.

   Kyllähän sinäkin olet sekaisin! Taitanet elellä siinä samaisessa kuplassa kuin tämä vihreä tapauskin

     Lainaa

  19. Pekka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +125 (143 ääntä)

   On se kumma, kun täälläkin pitää alkaa jankuttamaan maahanmuutosta ja pakkopalautuksista, vaikka moka ei niihin liittynytkään. Kaiken lisäksi useimmat keskustelijat yrittävät lähinnä olla nokkelia ja esittävät asiansa niin provosoiden, että aiheuttavat vain ärsytystä niin “vastapuolessa” kuin muissakin, jolloin oma viesti ei mene perille yhtään paremmin.

     Lainaa

  20. Kummallista kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +65 (103 ääntä)

   OTM: Ihminen, joka ei ollut rikkonut yhtään lakia, palautettiin Basraan, joka ei ole turvallinen kellekään.
   Vähän sinäkin tiedät, mutta luuloja riittää.

   Niin, neljän poliisin saattamana lentokoneessa, kun yleensä on kaksi. Toisekseen tuo mainitsemasi Basra näyttäisi olevan turvallisin mahdollinen paikka irakissa, koska sinne menee maan sisäisiä pakolaisiakin, wikin ja ulkomaisten lehtien mukaan. Touko A. kyllä lehtien mukaan sanoo, että afganistaniin lähetettävien pakolaisten siirto olisi keskeytettävä, näiden kahden maan välissä on iran.

   Sitten joku päättää hetken mielijohteesta laittaa kameran päälle, nousta ylös, aiheuttaa hämminkiä, jonka tämä karkotettava olisi saattanut käyttää hämmennyksen hyödyksi ja luoda vaaratilanteen epätoivossaan.

   Kenellä tässä loppupelissä on puurot ja vellit sekaisin?

     Lainaa

  21. Hiekkaloota kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -38 (96 ääntä)

   Aaagh, Ullahan vastas ihan asiallisesti kysymykseen, ja ihan oikein huomioi että aloittajan kysymys oli typerä, jokainen pitäköön lelunsa missä tykkää, ei ketään kiinnosta.
   Enemmänhän Moona veti tässä hiekkaa ties mihin, kun ihmiset eivät paheksuneet tai jeesustelleet hänen seksivälineidensä (uuu!) käyttöä. Ja kaiken lisäksi ensimmäinen kommentoija oli vanhempi henkilö, joka piilottaa seksivälineet lapsenlapsensa silmiltä, mutta rietastelee varmasti makuukamarissa enemmän kuin Moona. Moona ilmeisesti miettii seksivälineitä vain silloin, kun pitäisi tehdä päivitys siitä, laitetaanko diIdo sukkien sekaan vai voisiko sille askarrella jonkun kivan laatikon.

   Kuolleiden pakolaisten tuomisen keskusteluun ottaisin Ullalta ihan silkkana piilov*ttuiluna.

     Lainaa

  22. Nimesi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -26 (54 ääntä)

   Nasu: Itse asiassa pitäisi todellakin. Meillä hukkuvat vain lähinnä känniset pellet, muualla kokonaiset perheet, jotka etsivät parempaa elämää. Ylipäätään elämää.

   Ei tätä saa sanoa ääneen. Kyllä kermaperseellä pitää olla oikeus vaipua masennukseen siksi, ettei pysty kerskakuluttamaan enemmän kuin naapuri. Todellakin olisi syytä viedä Suomesta suurimmat Suomen oloista valittajat katsomaan, missä oloissa suurin osa ihmiskunnasta elää, jotta valittajat oppisivat nauttimaan kaikesta siitä, mitä heillä täällä jo on.

   Pakkopalautusten lopettamista en kannata, ja lentokoneessa toimitaan kuten kapteeni käskee.

     Lainaa

  23. amt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +116 (118 ääntä)

   Tuon koko ryhmän koko pointtihan on omien tavaroiden/kodin järjestely, ilmeisesti jotenkin paremmin tai tehokkaammalla tavalla. En minä(kään) tiedä miksi ihmiset tarvitsee fb-ryhmää järjestelläkseen omat tavaransa, mutta jos nyt tuollaiseen ryhmään on liittynyt niin outoa ihmetellä että joku tekee postauksen tavaroiden järjestelystä, tai valittaa ettei ketään kiinnosta miten joku kamansa järjestelee (ei kannata varmaan liittyä ryhmiin joiden koko tarkoitus on tavaroiden järjestely jos ei kiinnosta). Ihan oikeassa paikassahan Moonan kysymys oli.

     Lainaa

  24. asf kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (93 ääntä)

   Ilman papereita maahantunkeutuminen on rikos sekin. Vittuun sellaiset täältä

     Lainaa

  25. Joopajoo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (61 ääntä)

   OTM: Ihminen, joka ei ollut rikkonut yhtään lakia, palautettiin Basraan, joka ei ole turvallinen kellekään.
   Vähän sinäkin tiedät, mutta luuloja riittää.

   Itseasiassa tiedän aika yllättävän paljon ja varsinkin kyseisestä tapauksesta… toisin kuin taas hyvänä esimerkkinä tämä em. sankari, tai sinä! :D Yhtäkään ihmistä, joka joutuu pakkopalautettavaksi ei todellakaan palauteta NELJÄN (4) saattajan voimin (viitaten väitteeseesi lain rikkomattomuudesta) ihan vaan huvin vuoksi. Toisekseen, Suomessa ihmisen kiinnipito nippusiteillä on laitonta, joten tuskinpa on senkään osalta satutädin tarina totta. :)

     Lainaa

  26. ES kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (21 ääntä)

   Seksilelut halkolaatikkoon 2K18

     Lainaa

  27. Hööpölööpö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (5 ääntä)

   Kettu ja Kirsin kommentti piristivät päivää tänään. :)

     Lainaa

  28. Irene kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +43 (65 ääntä)

   Huoh: Mielestäni tämä asia pitää nostaa usein esille. Jälleen pari päivää sitten vihreiden edustaja heitettiin väkivaltaisesti lentokoneesta ulos poliisien toimesta. Poliisilla ei ole toimivaltaa lentokoneessa joten ne toimivat väärin.

   Vihreiden edustaja halusi puoltaa ihmisoikeuksia ja estää omalla toiminnallaan ihmisen lähettämisen kuolemaan.

   Tietämättä, mitä tämä maasta poistettava henkilö on mahtanut täällä tehdä?

     Lainaa

  29. siiseliini kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +56 (60 ääntä)

   King Arthur:
   Ilman tuota typerää “ei saa puhua mistään kun muualla on pahemmin” -juttua alan olla Ullan kanssa samoilla linjoilla. Ihmiset ei voi enää mitään asiaa itse ratkaista vaan kaikki tullaan ihmettelemään someen.

   Ryhmän idea on jakaa järjestelemis- ja säilytysvinkkejä

     Lainaa

  30. Hihi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +38 (50 ääntä)

   Ulla kai lähetti lelunsa vähäosaisille pakolaisille parantaakseen heidän elämänlaatuaan? Tuskinpa hänen lapsenlapsensa etsisivät leluja sieltä.

     Lainaa

  31. niimpä niin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +22 (56 ääntä)

   Viekää nyt oikeasti tuo lentojupakka-keskustelu jo takapuoleenne. Etenkään kun ei edes osata keskustella asiallisesti. Hirveää provoa ja faktojen vääristelyä molemmilta puolilta. Etenkin kun täällä aletaan natsiksi haukkumaan ilman mitään perusteita.

   Ja ihan oikeasti? Kai nyt aikuinen ihminen osaa lelunsa laittaa juuri sinne minne haluaa ilman muiden neuvoja? Jos ei halua piilottaa niitä sinne sukkien sekaan niin laita laatikkoon pöydälle tmv.

     Lainaa

  32. niimpä niin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +50 (62 ääntä)

   Ai niin ja oikeasti tuollainen “tuolla hukkui ihmisiä,elä valita”, “tuolla kuoli tuon verran porukkaa,elä valita” on pirun rasittavaa. Maailmassa on tänäänkin tähän mennessä kuollut arviolta 73 000 ihmistä.

     Lainaa

  33. Epäpoliitikko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (31 ääntä)

   Huoh: Mielestäni tämä asia pitää nostaa usein esille. Jälleen pari päivää sitten vihreiden edustaja heitettiin väkivaltaisesti lentokoneesta ulos poliisien toimesta. Poliisilla ei ole toimivaltaa lentokoneessa joten ne toimivat väärin.

   Vihreiden edustaja halusi puoltaa ihmisoikeuksia ja estää omalla toiminnallaan ihmisen lähettämisen kuolemaan.

   Normaalit ihmiset eivät vain näe asiayhteyttä näiden asioiden välillä.

   Vallan kolmijako, https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Vallan_kolmijako-oppi on paitsi lainsäädäntösihteerille myös Touko Aallolle vieras.

   Lainsäädäntövallan lähellä tai itse sitä käyttävät ovatkin mielestään tuomiovallan ja toimeenpanovallan yläpuolella. Melkoinen tulkinta demokratiasta!

     Lainaa

  34. Dipoli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +34 (46 ääntä)

   Ei ole täällä kommenttiosastollakaan joillakin kaikki seksilelut halkolaatikossa

     Lainaa

  35. yli opisto hörhö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +45 (67 ääntä)

   Mielestäni kaiken uskottavuuden ihmisen hyvyydestä tai hyvistä aikeista vie se että kamera pitää pistää päälle ennen kuin aletaan “toimia omantunnon mukaan”. Tuollaisilla jutuilla on tapana päätyä lehtiin muutenkin, mutta parempihan se tän idiootin kannalta on että oma pärstä on ensimmäinen mikä uutisissa näkyy.. Ja kyllä, se tyyppi on idiootti. Sulla ei ole mitään aavistusta minkä takia henkilöä ollaan poistamassa maasta. Se voi olla ihan vain kielteinen turvapaikkapäätös, mutta se voi myös liittyä rikollisuuteen. Toivottavasti Finnair lykkää sakot kouraan ja toivottavasti sekin ylittää uutiskynnyksen niin toivottavasti enempää näitä hölmöjä ei tulisi. Ne ei nimittäin ole ihan pikkusummia mitä lentoyhtiöt voi määrätä tuollaisista tempauksista.

   Mitä tulee mokaan, Ulla lienee väärässä ryhmässä.

     Lainaa

  36. konteksti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -9 (23 ääntä)

   Nasu: Itse asiassa pitäisi todellakin. Meillä hukkuvat vain lähinnä känniset pellet, muualla kokonaiset perheet, jotka etsivät parempaa elämää. Ylipäätään elämää.

   Niinpä. Ongelmia on aina ja kaikilla mutta jos ne alkaa oikeasti ahdistamaan niin on hyvä pitää pieni tuumaushetki ja siitä että onko oikeasti aihetta ahdistua. Tai saahan niistä ahdistua mutta ehkä parempi miettiä kannattaako siitä sitten avautua ilman että muut katsoo vähän kieroon.

     Lainaa

  37. ....... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (51 ääntä)

   Huoh: Mielestäni tämä asia pitää nostaa usein esille. Jälleen pari päivää sitten vihreiden edustaja heitettiin väkivaltaisesti lentokoneesta ulos poliisien toimesta. Poliisilla ei ole toimivaltaa lentokoneessa joten ne toimivat väärin.

   Vihreiden edustaja halusi puoltaa ihmisoikeuksia ja estää omalla toiminnallaan ihmisen lähettämisen kuolemaan.

   Niin se koneen kapteeni käski raahata sen vittuun sieltä, ja sillähän se suurin auktoriteetti koneessa on. Täällä toimitaan lain mukaan eikä minkään viherAnarkian pelisäännöillä.

     Lainaa

  38. Iso Hoo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -8 (48 ääntä)

   Muistakaa jatkossa kun lähdette ulkomaanlennolle että ette suostu istuutumaan ennen kuin on koneeseen tuotu vähintään pari pakkopalautettavaa lisää :-D

     Lainaa

  39. Hiphei kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (50 ääntä)

   OTM: Sinä olet ensinnäkin kipeä, toiseksi väärässä, kolmanneksi väärällä sivustolla (natseilla on omat) ja väärässä keskustelussa. Mene pois, ällöttävä vihanatsi. Väitteesi ovat teikäläisten keksimää roskaa.

   Vihreät puolustaa ihmisoikeuksia väkivallattimasti, te puolustatte Kelan päivärahojanne potkimalla muita päähän Asema-aukiolla ja Rautatientorilla.

   Meneppä sinä parantamaan maailmaa sinne, missä niiden ongelmien alkulähde sijaitsee, eli lähi-itään ja vanhempiesi makuuhuoneeseen.

     Lainaa

  40. .... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (35 ääntä)

   En usko että Ullalla edes on mitään leluja. Ei hän muuten olisi noin kärttyinen, ja vetäisi keskusteluun mitä kummallisimpia siltoja seksilelujen ja kuolleiden pakolaislasten välille.

     Lainaa

  41. Tolkkuaja kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (57 ääntä)

   Joopajoo: ”… estää omalla toiminnallaan ihmisen lähettämisen kuolemaan.”

   Lopeta On se kumma, että Saksa on hengenvaarallinen yhdelle paluumatkalaiselle, mutta ko. arjen sankarille, hänen miehelleen tai saatika lapselleen Saksa ei kuitenkaan yhtä vaarallinen paikka sitten olekkaan, kun sinne voi lähteä lomailemaan…

   Kyseinen kansanedustaja oli lennolla matkalla Saksaan, mutta tuo palautettava ei (tietenkään) ollut jäämässä Saksaan vaan menossa jatkolennolla eteenpäin.
   On täysin idioottimaista puolustella pakkopalautuksia sillä, että lentokone laskeutuu välillä johonkin turvalliseen maahan. Osa palautettavista todella joutuu kotimaassaan vainotuksi tai jopa hengenvaaraan. Oikeasti turvallisiin maihin palauttaminen on tietysti täysin hyväksyttävää, mutta tuo on monien maiden kohdalla erittäin suhteellista. Esimerkiksi Turkki on useimmille turkkilaisille turvallinen (vaikkakin kieltämättä epämukava nykyisen diktatuurin aikana, jos haluaa vähänkään pitää ääntä hallituksen ihmisoikeusloukkauksista). Kuitenkin tunnetuille ”gulenisteille” Turkki on nykyisin hengenvaarallinen paikka, joten ihan ketä tahansa ei sinne voi palauttaa.
   Tosin käsittämätöntä oli myös tuon kansanedustajan toiminta tässä yksittäistapauksessa, koska omien sanojensa mukaan hän ei tiennyt mihin kyseistä matkustajaa oltiin palauttamassa. Hänellä ei siis ollut syytä yrittää estää pakkopalautusta, koska kyse saattoi aivan hyvin olla vaikkapa työperäisestä maahanmuuttajasta, joka oli menettänyt työpaikkansa ja jonka oleskelulupa oli vanhentunut. Asian olisi voinut selvittää ennen kuin yritti estää virkavaltaa suorittamasta laillista maastapoistamista.
   Vaikka vihervassarisuvakki olenkin, en todellakaan hyväksy tuollaista toimintaa.

     Lainaa

  42. Tolkkuaja kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +38 (52 ääntä)

   Huoh: Mielestäni tämä asia pitää nostaa usein esille. Jälleen pari päivää sitten vihreiden edustaja heitettiin väkivaltaisesti lentokoneesta ulos poliisien toimesta. Poliisilla ei ole toimivaltaa lentokoneessa joten ne toimivat väärin.

   Vihreiden edustaja halusi puoltaa ihmisoikeuksia ja estää omalla toiminnallaan ihmisen lähettämisen kuolemaan.

   Pakkopalautuksia palautettaville vaarallisiin maihin täytyy tietysti vastustaa. Tässä tapauksessa tosin ei ollut siitä kyse, koska kyseinen kansanedustaja kertoi myöhemmin, että hän ei tiennyt mihin palautettavaa oltiin viemässä. Toisin sanoen hän ei vastustanut palautusta vaaralliseen maahan vaan palautusta ylipäätään. Ja siinähän taas ei ole järjen hiventä, että vastustetaan luvattomasti maassa olevan palautusta turvalliseen kotimaahansa.

     Lainaa

  43. King Arthur kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -17 (35 ääntä)

   siiseliini: Ryhmän idea on jakaa järjestelemis- ja säilytysvinkkejä

   Joten siellä on pakko kysyä mihin joka ikinen tavara kuuluu ennen kuin sen voi omassa kodissaan päättää?

     Lainaa

  44. asf kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (35 ääntä)

   Tolkkuaja: Pakkopalautuksia palautettaville vaarallisiin maihin täytyy tietysti vastustaa. Tässä tapauksessa tosin ei ollut siitä kyse, koska kyseinen kansanedustaja kertoi myöhemmin, että hän ei tiennyt mihin palautettavaa oltiin viemässä. Toisin sanoen hän ei vastustanut palautusta vaaralliseen maahan vaan palautusta ylipäätään. Ja siinähän taas ei ole järjen hiventä, että vastustetaan luvattomasti maassa olevan palautusta turvalliseen kotimaahansa.

   Ei kuulu meille pätkääkään muiden maiden paperittomat

     Lainaa

  45. Jean kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -13 (29 ääntä)

   Come on, Ullahan on tolkun naisia.
   Ei ihme, että Suomi on edelleen jäljessä kaikesta kun ihmiset kuluttaa aikaansa diIdolaatikon paikan miettimiseen.

     Lainaa

  46. Väsynyt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (16 ääntä)

   Eikös mokissa ollut ratkaistu(? tai ei …) seksileluongelma? Joku kämppään muuttanut löysi edellisten asukkaisen kätkön tarkastusluukun takaa tjsp. Enpä tietenkään juttua löydä.

     Lainaa

  47. Wtf kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (7 ääntä)

   Juuh.. joka päivä kuolee 150.000 ihmistä.

     Lainaa

  48. Sitruuna* kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (19 ääntä)

   Erittäin hyvä kysymyshän tuo oli, varsinkin lapsiperheissä… että minne ne lelut piilottais, ettei lapset löydä, mutta kuitenkin olisi saatavilla… olisko parempia ideoita kuin halkolaatikko?! Yöpöydän laatikkoja kun ei saa lukittua!

     Lainaa

  49. Jep kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (27 ääntä)

   Vähän tarpeettomasti kyselee kun käytännössä vastas omaan kysymykseensä.
   Taitaa olla vaan näitä että halua ilmottaa maailmalle että omistaa seksileluja.

     Lainaa

  50. Halkolaatikko kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +35 (41 ääntä)

   Miksi Ulla viettää aikaansa Loistava Järjestys -ryhmässä samaan aikaan kun ihmisiä hukkuu?

     Lainaa

  51. jamppa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +31 (37 ääntä)

   Olisiko ne seksileut voinut piilottaa sinne lentokoneeseen?
   Se kun jotenkin käsittämättömästi tuntuu liittyvän tähän juttuun… ;)

     Lainaa

  52. Toteamus vain kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +35 (39 ääntä)

   Toivottavasti jokainen afrikkakortin vetäjä ja “muualla on asiat paljon huonommin” -tyyppi käyttää puolet säästöistään auttaakseen näitä hädässä olevia, tai ainakin tekee voitavansa heidän hyväkseen. Jos ei, on turha tulla aukomaan päätänsä nettiin ja vieläpä tuntemattomille ihmisille.

     Lainaa

  53. Jopas kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -5 (25 ääntä)

   Pentti:
   voi voi ulla… hiekkanen on sun pulla

   Ulla ei ole tässä se joka mokaa vaan Moona. Miksi Moona siis itse piilottaa lelunsa vaatekaapin perälle ja sitten itse ihmettelee omaa käytöstään ja ehdottaa että itse laittaisi omat lelunsa näkyvillä olevaan rasiaan.

   Moona vähän niin kuin itse hymähtelee omalle toiminalleen.

   Mikä tässä siis on ongelma? Tekee kuten ajatteli ja sillä siisti.

     Lainaa

  54. Arthur Brown kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (25 ääntä)

   Miarez93:
   Ärsyttää noi “tuolla kuoli x määrä porukkaa” tai “tuolla jengillä on ongelmaa jo pelkästään ruoan saannissa”, joilla perustellaan, ettei sulla voi olla mitään ongelmia ja sun pitäs vaan olla kiitollinen, et asut näinkin hyvässä maassa…

   Toisaalta, aina kun Soinit ja muut uskovaiset perustelevat ihmisoikeuksien rajoittamista “ihmiselämän arvokkuudella”, niin voi hihitellä kaksinaismoralismille.

   Todella vähän tuntuvat noita nuo ihmiselämät kiinnostavan, jos samalla ei voi kaventaa [vähemmistön/naisten] oikeuksia.

     Lainaa

  55. Kyöpeli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +41 (43 ääntä)

   Ette nyt oikeasti tee DILDOISTAKIN jotain #+*&€@#!/n maahanmuuttokeskustelua?!

   Joskus en jaksa.

     Lainaa

  56. Pahvikampela kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (6 ääntä)

   Pentti:
   voi voi ulla… hiekkanen on sun pulla

   Huutonaurua :D

     Lainaa

  57. J kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (12 ääntä)

   Eikös ne voi piilottaa sinne missä niitä käytetäänkin eli rasiaan?

     Lainaa

  58. .... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (18 ääntä)

   OTM: Sinä olet ensinnäkin kipeä, toiseksi väärässä, kolmanneksi väärällä sivustolla (natseilla on omat) ja väärässä keskustelussa. Mene pois, ällöttävä vihanatsi. Väitteesi ovat teikäläisten keksimää roskaa.

   Vihreät puolustaa ihmisoikeuksia väkivallattimasti, te puolustatte Kelan päivärahojanne potkimalla muita päähän Asema-aukiolla ja Rautatientorilla.

   Niin natsin aina parhaiten tunnistaa siitä että he eivät halua riehujia lentokoneisiin. Lentoemännät ovat näitä pahimpia natseja. Myös Hitler kuuluisasti sanoi: “”Meidän pitää turvata meidän kansamme olemassaolo sekä varmistaa että vihreät ei riehu lentokoneissa”

     Lainaa

  59. Typerät Vihreät kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (15 ääntä)

   Huoh: Mielestäni tämä asia pitää nostaa usein esille. Jälleen pari päivää sitten vihreiden edustaja heitettiin väkivaltaisesti lentokoneesta ulos poliisien toimesta. Poliisilla ei ole toimivaltaa lentokoneessa joten ne toimivat väärin.

   Vihreiden edustaja halusi puoltaa ihmisoikeuksia ja estää omalla toiminnallaan ihmisen lähettämisen kuolemaan.

   Rikollinen palautetiin Finnairin Berliinin-lennolla Saksaan.

   Mistä lähtien Saksassa on ollut kuolemantuomioita?

   Poliisilla oli valtuudet.

     Lainaa

  60. Nimesi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -11 (19 ääntä)

   Toteamus vain:
   Toivottavasti jokainen afrikkakortin vetäjä ja “muualla on asiat paljon huonommin” -tyyppi käyttää puolet säästöistään auttaakseen näitä hädässä olevia, tai ainakin tekee voitavansa heidän hyväkseen. Jos ei, on turha tulla aukomaan päätänsä nettiin ja vieläpä tuntemattomille ihmisille.

   Olet ymmärtänyt asian väärin. Kyse on siitä, että tyhjänpäiväisistä asioista valittajista ei tykkää kukaan, ja sillä afrikkakortilla yritetään osoittaa kermaperseelle, kuinka tyhjänpäiväinen hänen valituksenaiheensa on. Kermaperse vain on yleensä niin tyhmä ja sivistymätön, ettei ymmärrä asiaa edes rautalangasta väännettynä, vaan jatkaa itsesäälissä rypemistään vaikka hänellä olisi käytännössä kaikki hyvin. Siksi kermaperseet pitäisi ihan viedä kehitysmaihin, jotta asia menee perille. Sieltä takaisin tullessa kun asia yleensä on ymmärretty ja tyhjänpäiväinen valitus loppunut.

     Lainaa

  61. Juuhjuuhjuuh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (6 ääntä)

   DiIdot piilotetaan samaan paikkaan kuin lihakin.

     Lainaa

  62. juu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (19 ääntä)

   Moona: jos teillä ei ole lapsia, vieraita ei kiinnosta penkoa teidän kaappia, niin miksi ne lelut pitäisi piilottaa mihinkään sukkalaatikkoon? teillä omassa kodissa ne lelut saa olla vaikka keittiön pöydällä näyttelyesineenä jos te itse niin tahdotte. tai makuuhuoneessa joku rasia minkä itsekkin ehdotit, ja jos niitä on enemmänkin, niin joku oma lipasto/kaappi että kaikki ovat samassa paikassa, tai vedenkestävät lelut voitte pitää vaikka kylpyhuoneessa. te saatte ihan itse päättää missä ja miten lelunne pidätte. raivatkaa niille vaikka kokonainen oma huone, niin ei tarvitse etsiä sukkien seasta tositoimissa.
   meillä on lapsia, ja välineet on omassa kaapissa.

     Lainaa

  63. plööt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (5 ääntä)

   Voi samperi kun palaa käämi. Miksi, voi miksi, ihmiset jaksaa niin paljon draamailla jostain tyypistä joka nousi lentokoneessa seisomaan? Ikään kuin täällä olis nyt tulossa joku vallankumous ja kaikki paskaks ja anarkiaa saatana. En ota kantaa sen enempää siihen oliko asia oikein vai väärin, mutta ihan massiivinen kohu on noussut, kun täälläkin pitää hölistä. Feissarimokien kommentteihin yleensä ihmiset tulee etsimään nasevia letkautuksia ja sitä että naureskellaan hölmöille, ei puhumaan politiikkaa. Jos tää olis joku “lentokone kaapattiin ja kaikki kuoli ja uus 9/11″ niin ehkä sitten olis ymmärrettävää, mut joku nousi seisomaan. Voivoi.

   Mä pidän muuten lelua sohvalla tyynyn alla, senkään luulis niin vaikeeta olevan.

     Lainaa

  64. .... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +9 (11 ääntä)

   Nimesi: Olet ymmärtänyt asian väärin. Kyse on siitä, että tyhjänpäiväisistä asioista valittajista ei tykkää kukaan, ja sillä afrikkakortilla yritetään osoittaa kermaperseelle, kuinka tyhjänpäiväinen hänen valituksenaiheensa on. Kermaperse vain on yleensä niin tyhmä ja sivistymätön, ettei ymmärrä asiaa edes rautalangasta väännettynä, vaan jatkaa itsesäälissä rypemistään vaikka hänellä olisi käytännössä kaikki hyvin. Siksi kermaperseet pitäisi ihan viedä kehitysmaihin, jotta asia menee perille. Sieltä takaisin tullessa kun asia yleensä on ymmärretty ja tyhjänpäiväinen valitus loppunut.

   Kaikki, siis ihan kaikki länsimaalaisten ihmisten ongelmat ovat mitättömän pieniä verrattuna kehitysmaiden ihmisten ongelmiin. Entäs sitten? Etkö itse valita koskaan mistään?

     Lainaa

  65. .... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (8 ääntä)

   Kyöpeli:
   Ette nyt oikeasti tee DILDOISTAKIN jotain #+*&€@#!/n maahanmuuttokeskustelua?!

   Joskus en jaksa.

   :D Tämä niin hitosti.

     Lainaa

  66. ira kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (7 ääntä)

   Mikä nyt on Moonan ongelma? Minne laittaa lelut kun ei ole lapsia eikä vieraat kaivele laatikoita? No jos vaikka sinne laatikkoon?

     Lainaa

  67. Kiti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (6 ääntä)

   Eniten häiritsee se, että Moona ei joko tajunnut vastaavansa aloituksessa omaan kysymykseensä tai hän odottaa jotakin siunausta lelujensa säilytyspaikasta.

   En ymmärrä tätä, että ylipäätänsä kaikki ajatuksensa on tuotava julki ja tarvitaan sitä hyväksyntää muilta. Miksei voi tehdä miten itse on ajatellut? Miksei voi luottaa omaan makuun ja ajatuksiinsa?

   Ystävälläni on mm. lasinen diIdo vitriinissä ja käsiraudat makuuhuoneen seinällä. Hän tuskin on pohtinut asiaa muiden (vieläpä tuntemattomien) kanssa ennen säilytyspaikkojen valintaa. On jokaisen oma asia, miten kotonaan esineitä pitää. Miksi sekin asia pitää tuoda epävarmuuden piiriin?

     Lainaa

  68. Näin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (4 ääntä)

   Ja tähänkin saatiin niisk-nyyh “pakolaiset” mukaan.

     Lainaa

  69. Näin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -2 (6 ääntä)

   ….: Kaikki, siis ihan kaikki länsimaalaisten ihmisten ongelmat ovat mitättömän pieniä verrattuna kehitysmaiden ihmisten ongelmiin. Entäs sitten? Etkö itse valita koskaan mistään?

   Jos itse tietoisesti hankkiutuu jatkuvalla syötöllä raskaaksi vaikka ei ole rahaa niin ketä siitä voi syyttää? Peiliä.

     Lainaa

  70. Näin kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (4 ääntä)

   Typerät Vihreät: Rikollinen palautetiin Finnairin Berliinin-lennolla Saksaan.

   Mistä lähtien Saksassa on ollut kuolemantuomioita?

   Poliisilla oli valtuudet.

   Ruotsistakin yritettiin karkottaa se naistaan pahoinpidellyt mies, mutta feministi sai sen pysymään maassa :(

     Lainaa

  71. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , , , ,