Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kosto elää, osa 2

Voisiko Bandidos auttaa tämän ongelman kanssa?
Suurenna näkymä
Kosto elää, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kaali Kannibaali 2.8.2018 0:45
   Tulos: -320 (730 ääntä)
   Noin vain tapettavaksi viedään myös miljoonat tuotantoeläimet, vaikka olisivatkin ihan terveitä. Ei silloin huhuilla kenenkään moukaroimisen perään, joten jännä että näin tehdään lemmikkien kohdalla. Vain vanhempien ja ylipäätään jumiutuneen kulttuurin aiheuttama juttu. Ihmisten tulisi pysähtyä miettimään syitä omille toimilleen.

   Lainaa

  2. King Arthur 2.8.2018 1:17
   Tulos: +437 (449 ääntä)
   Kirsin ratkaisu on yhtä selkeä kuin ongelmakin.

   Lainaa

  3. Pahvitonttu 2.8.2018 1:20
   Tulos: +106 (210 ääntä)
   Kaali Kannibaali: Noin vain tapettavaksi viedään myös miljoonat tuotantoeläimet, vaikka olisivatkin ihan terveitä. Ei silloin huhuilla kenenkään moukaroimisen perään, joten jännä että näin tehdään lemmikkien kohdalla. Vain vanhempien ja ylipäätään jumiutuneen kulttuurin aiheuttama juttu. Ihmisten tulisi pysähtyä miettimään syitä omille toimilleen.
   Onko ees yhtään provo...?

   Lainaa

  4. Myrkkymuratti 2.8.2018 1:39
   Tulos: -22 (330 ääntä)
   Pahvitonttu: Onko ees yhtään provo…?
   Ei provo vaan vegaani.

   Lainaa

  5. Kirsi moikka! 2.8.2018 2:12
   Tulos: +288 (332 ääntä)
   Onkohan Kirsin vanhemmat serkuksia keskenään, kun mä en ainakaan saa mitään selvää tosta selityksestä?

   Lainaa

  6. Tulos: +99 (189 ääntä)
   Kaali Kannibaali: Noin vain tapettavaksi viedään myös miljoonat tuotantoeläimet, vaikka olisivatkin ihan terveitä. Ei silloin huhuilla kenenkään moukaroimisen perään, joten jännä että näin tehdään lemmikkien kohdalla. Vain vanhempien ja ylipäätään jumiutuneen kulttuurin aiheuttama juttu. Ihmisten tulisi pysähtyä miettimään syitä omille toimilleen.
   Niinpä. Jos ne ois tehnyt niistä kissoista pihvit, niin tämä asia olisi ollut täysin hyväksyttävää.

   Lainaa

  7. Perspillu ja hyvät vitut 2.8.2018 2:17
   Tulos: +210 (232 ääntä)
   Puhuuko kirsi jotain salakieltä jota vain harvat ja valitut ymmärtävät?

   Lainaa

  8. Tulos: +19 (63 ääntä)
   Qwerty: Niinpä. Jos ne ois tehnyt niistä kissoista pihvit, niin tämä asia olisi ollut täysin hyväksyttävää.
   Niin, ainakin loogista! Ja mennyt hyödynnettäväksi tarkoitukseen.

   Lainaa

  9. Tulos: -29 (141 ääntä)
   Kaali Kannibaali: Noin vain tapettavaksi viedään myös miljoonat tuotantoeläimet, vaikka olisivatkin ihan terveitä. Ei silloin huhuilla kenenkään moukaroimisen perään, joten jännä että näin tehdään lemmikkien kohdalla. Vain vanhempien ja ylipäätään jumiutuneen kulttuurin aiheuttama juttu. Ihmisten tulisi pysähtyä miettimään syitä omille toimilleen.
   PETA tappaa kasoittain eläimiä vuosittain, koska ne eivät ole tarpeeksi söpöjä.

   Lainaa

  10. Pöhköttäjä 2.8.2018 3:30
   Tulos: +423 (431 ääntä)
   Eli siis Kirsin luona on ollut joku naapurin muksu hoidossa ja hän sanoi muksun isälle että tyttö näkee painajaisia kauhuelokuvista joita kotona näytetään. Isä suuttui ja antoi arestia muksulle ja porttikiellon Kirsin luo. Kirsi haluaa tästä syystä että joku menee kovistelemaan tälle naapurille. Varmaan tulkitsin tämänkin väärin mutta ehkä osuu ees lähelle? :D Mut käsittämätön syy laittaa joku oven taa.

   Lainaa

  11. Tulos: -16 (40 ääntä)
   : PETA tappaa kasoittain eläimiä vuosittain, koska ne eivät ole tarpeeksi söpöjä.
   Eli naapurin mummo olikin PETAlainen ja logiikka kuitenkin sama kuin possujen yms kanssa.

   Lainaa

  12. Puusilmä 2.8.2018 4:06
   Tulos: +197 (207 ääntä)
   PerspⅰIIu ja hyvät vⅰtut: Puhuuko kirsi jotain salakieltä jota vain harvat ja valitut ymmärtävät?
   Puhuisit itsekin salakieltä, jos olisit Facebookissa avoimesti etsimässä bandidosia hakkaamaan naapurin Pekan. Tai lapsesi isän. Tai mitä tuossa nyt siiten haettiinkaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +118 (156 ääntä)
   Qwerty: Niinpä. Jos ne ois tehnyt niistä kissoista pihvit, niin tämä asia olisi ollut täysin hyväksyttävää.
   Eli jos lainaan autoasi ja vien sen romutettavaksi tai vuokraan kämppääsi ja tuhoan sen niin se on teille ok? Laissa eläimet rinnastetaan omaisuuteen, nyt Adan omaisuutta on hävitetty.

   Lainaa

  14. Tulos: +173 (187 ääntä)
   Perhan naapuri ajoi mun kissan yli. Taidanpa käydä istuttamassa sen pihaan lupiineja kostoksi.

   Lainaa

  15. Tulos: +142 (144 ääntä)
   Pöhköttäjä: Eli siis Kirsin luona on ollut joku naapurin muksu hoidossa ja hän sanoi muksun isälle että tyttö näkee painajaisia kauhuelokuvista joita kotona näytetään. Isä suuttui ja antoi arestia muksulle ja porttikiellon Kirsin luo. Kirsi haluaa tästä syystä että joku menee kovistelemaan tälle naapurille. Varmaan tulkitsin tämänkin väärin mutta ehkä osuu ees lähelle? Mut käsittämätön syy laittaa joku oven taa.
   Näin se varmaan onkin, tuohon juttuun tuli heti enemmän järkeä kun ei ajatellut että kyseessä olisi Kirsin lapsi.

   Lainaa

  16. Tulos: -25 (101 ääntä)
   Kirsi moikka!: Onkohan Kirsin vanhemmat serkuksia keskenään, kun mä en ainakaan saa mitään selvää tosta selityksestä?
   Suomessa kaikki ovat serkuksia keskenään. Se selittääkin persut.

   Lainaa

  17. Tulos: +115 (127 ääntä)
   Kiutu: Eli jos lainaan autoasi ja vien sen romutettavaksi tai vuokraan kämppääsi ja tuhoan sen niin se on teille ok? Laissa eläimet rinnastetaan omaisuuteen, nyt Adan omaisuutta on hävitetty.
   Siitä voi tehdä rikosilmoituksen. Ihmettelen kyllä hartaasti, millainen ihminen "lainaa" lemmikkinsä dementikolle???

   Lainaa

  18. Tulos: -53 (129 ääntä)
   Kaali Kannibaali: Noin vain tapettavaksi viedään myös miljoonat tuotantoeläimet, vaikka olisivatkin ihan terveitä. Ei silloin huhuilla kenenkään moukaroimisen perään, joten jännä että näin tehdään lemmikkien kohdalla. Vain vanhempien ja ylipäätään jumiutuneen kulttuurin aiheuttama juttu. Ihmisten tulisi pysähtyä miettimään syitä omille toimilleen.
   Eikös nimi tuotantoeläin jo kerro, että se pääsee hengestään ja päätyy herkullisena lautaselle. Napostele sinä vain niitä ituja siellä helsingin betonikuutiossasi ja anna meidän muiden elää niinkuin evoluutio on tarkoittanut, syömällä lihaa (no vähän niitä itujakin)

   Lainaa

  19. Kryptistä 2.8.2018 7:56
   Tulos: +89 (91 ääntä)
   Pöhköttäjä: Eli siis Kirsin luona on ollut joku naapurin muksu hoidossa ja hän sanoi muksun isälle että tyttö näkee painajaisia kauhuelokuvista joita kotona näytetään. Isä suuttui ja antoi arestia muksulle ja porttikiellon Kirsin luo. Kirsi haluaa tästä syystä että joku menee kovistelemaan tälle naapurille. Varmaan tulkitsin tämänkin väärin mutta ehkä osuu ees lähelle? Mut käsittämätön syy laittaa joku oven taa.
   Kiitos. Tulin vain etsimään suomennosta.

   Lainaa

  20. Tulos: +31 (41 ääntä)
   Koko juttu on todella epäselvä etten tiedä että ketä täällä pitäisi kovistella vai voidaanko selvittää asia pelkällä kotiarestilla. Kirsille vaikka alkuun somekielto.

   Lainaa

  21. Tulos: +112 (114 ääntä)
   Upsis: Siitä voi tehdä rikosilmoituksen. Ihmettelen kyllä hartaasti, millainen ihminen “lainaa” lemmikkinsä dementikolle???
   Vanhukset tuppaa olemaan yksinäisiä, mihin lemmikkieläin voi auttaa. Vaan jos oman lemmikkini vanhuksen seuraksi veisin niin todennäköisesti olisin aika tiuhaan yhteydessä kyseiseen vanhukseenkin.

   Lainaa

  22. Kaljantai 2.8.2018 8:38
   Tulos: +46 (64 ääntä)
   Kissat annettu pidempiaikaiselle vierailulle, joopa joo.

   Lainaa

  23. Tulos: +116 (132 ääntä)
   Ihan selvää, Kirsin ex-mies laitettiin kotiarestiin, koska hänelle on näytetty kauhuleffoja ja sen jälkeen 6-vuotias naapuri pitää hakata.

   Lainaa

  24. Tulos: +59 (67 ääntä)
   Dipoli: Vanhukset tuppaa olemaan yksinäisiä, mihin lemmikkieläin voi auttaa. Vaan jos oman lemmikkini vanhuksen seuraksi veisin niin todennäköisesti olisin aika tiuhaan yhteydessä kyseiseen vanhukseenkin.
   En inhoa lemmikkejäni niin paljoa, että jättäisin ne jonkun huostaan joka tuskin muistaa ruokkia, saati antaa virikkeitä.

   Lainaa

  25. Tulos: +2 (44 ääntä)
   Kaali Kannibaali: Noin vain tapettavaksi viedään myös miljoonat tuotantoeläimet, vaikka olisivatkin ihan terveitä. Ei silloin huhuilla kenenkään moukaroimisen perään, joten jännä että näin tehdään lemmikkien kohdalla. Vain vanhempien ja ylipäätään jumiutuneen kulttuurin aiheuttama juttu. Ihmisten tulisi pysähtyä miettimään syitä omille toimilleen.
   Älä trolli jaksa. Ei jaksa kukaan muukaan. :-)

   Lainaa

  26. Tulos: -26 (62 ääntä)
   Olen purkanut Kirsin koodin! Kirsi kertoo, että ensi viikolla Suomen illuminati hyökkää Puolaan, mutta aloitushyökkäystä johtamaan tarvitaan viisi viisasta vaahtokarkkia ja lihaksikas siili. Tai sitten Kirsi näytti naapurin tytölle kauhuleffoja ja kun työn isä ihmetteli, miksi tyttö näkee painajaisia, kertoi Kirsi kauhuleffoista. Nyt Kirsi valittaa että isä haukkui Kirsin ja kielsi tyttöä menemästä Kirsin luo. Jonkun karskijäbän pitäisi siis nyt mennä sanomaan naapurin ukolle että kyllä tyttö saa katsoa kauhuleffoja jos haluaa. Muuten kallistuisin jälkimmäisen kannalle, mutta ei kai Kirsi voi noin tyhmä olla, eihän?

   Lainaa

  27. Tulos: +52 (58 ääntä)
   Kannattaakin levittää haitallista, paikallisilta kasveilta elintilaa valtaavaa vieraslajia jonkin FB-päivitykseen perustuvan koston vuoksi. Fiksu Edin.

   Lainaa

  28. Kommentointi ja peukutus pois 2.8.2018 12:32
   Tulos: +18 (56 ääntä)
   Elukka: Olen purkanut Kirsin koodin! Kirsi kertoo, että ensi viikolla Suomen illuminati hyökkää Puolaan, mutta aloitushyökkäystä johtamaan tarvitaan viisi viisasta vaahtokarkkia ja lihaksikas siili. Tai sitten Kirsi näytti naapurin tytölle kauhuleffoja ja kun työn isä ihmetteli, miksi tyttö näkee painajaisia, kertoi Kirsi kauhuleffoista. Nyt Kirsi valittaa että isä haukkui Kirsin ja kielsi tyttöä menemästä Kirsin luo. Jonkun karskijäbän pitäisi siis nyt mennä sanomaan naapurin ukolle että kyllä tyttö saa katsoa kauhuleffoja jos haluaa. Muuten kallistuisin jälkimmäisen kannalle, mutta ei kai Kirsi voi noin tyhmä olla, eihän?
   Luin vain viestisi ensimmäisen kappaleen ja laitoin miinuksen. Älä yritä olla nokkela, kun et sitä ole.

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (44 ääntä)
   : PETA tappaa kasoittain eläimiä vuosittain, koska ne eivät ole tarpeeksi söpöjä.
   USA:ssa pelastetaan vuosittain yksistään yli 7 miljoonaa koiraa, kun taas adoptoitua saadaan noin 3 miljoonaa. Simppelillä matematiikalla USA:n pitäisi perustaa joka vuosi 4 miljoonaa tarhapaikkaa, jos meinaisi pitää kaikki sisään otetut koirat elossa.

   Lainaa

  30. Tulos: -1 (37 ääntä)
   Kaali Kannibaali: Noin vain tapettavaksi viedään myös miljoonat tuotantoeläimet, vaikka olisivatkin ihan terveitä. Ei silloin huhuilla kenenkään moukaroimisen perään, joten jännä että näin tehdään lemmikkien kohdalla. Vain vanhempien ja ylipäätään jumiutuneen kulttuurin aiheuttama juttu. Ihmisten tulisi pysähtyä miettimään syitä omille toimilleen.
   Pettämätön logiikka. Tuolla tapetaan eläimiä, joten näiden eläinten tappaminen pitää myös hyväksyä. Itseasiassa taidan itsekin tehdä kissastani rukkaset, kun kerran Atriakin tappaa eläimiä.

   Lainaa

  31. Insest is best 2.8.2018 15:23
   Tulos: -7 (39 ääntä)
   Jasku: Suomessa kaikki ovat serkuksia keskenään. Se selittääkin persut.
   Ja vihreiden suosikkiohjelma on Sisarvaimot?

   Lainaa

  32. Tulos: -7 (37 ääntä)
   Qwerty: Niinpä. Jos ne ois tehnyt niistä kissoista pihvit, niin tämä asia olisi ollut täysin hyväksyttävää.
   Kattini syövät teuraseläinten lihaa. Turha verrata rakasta lemmikkieläintä nimettömään tuotantoeläimeen. Vaikka en tehotuotantoa hyväksykään, niin näitä asioita on hölmö verrata. Jos nuo kissat olisivat olleet nimettömiä kulkukissoja, ketään ei myöskään kiinnostaisi. Eläinsuojeluyhdistykset pursuavat kodittomia kissoja, jotka lopetetaan yleensä 2 viikon päästä kun perään kyselijöitä ei ole.

   Lainaa

  33. akateeminen tyttö 2.8.2018 15:57
   Tulos: +41 (49 ääntä)
   Elukka: Tai sitten Kirsi näytti naapurin tytölle kauhuleffoja ja kun työn isä ihmetteli, miksi tyttö näkee painajaisia, kertoi Kirsi kauhuleffoista. Nyt Kirsi valittaa että isä haukkui Kirsin ja kielsi tyttöä menemästä Kirsin luo. Jonkun karskijäbän pitäisi siis nyt mennä sanomaan naapurin ukolle että kyllä tyttö saa katsoa kauhuleffoja jos haluaa.
   Jotenkin näin. Paitsi että Kirsillä on myös oma tytär tai tyttäriä, koska hän sanoi "tyttöjen takia". Naapurin kuusivuotias ei siis käy katsomassa kauhuleffoja vain Kirsin kanssa, mikä olisikin vielä kummallisempaa, olettaen että Kirsi on aikuinen. Oudointa tässä ei ole se, että Kirsi haluaisi jonkun lihaskimpun naapuria kovistelemaan, vaan ilmeisesti hieromaan sovintoa. Koska "haluaisin sopia tyttöjen takia." Sovinnon tekeminen ei vaikuta kovin tutulta puuhalta, jos Kirsi olettaa, että voimakeinot edesauttavat sen syntyä. "Nyt jos et anna Kirsille anteeksi saatana niin mä vittu vedän sua turpaan!" Voisiko ihmissuhdetaidoista olla joku pakollinen kurssi ihan kaikille.

   Lainaa

  34. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Minäkään en tajua mitä Kirsi yrittää selittää, mutta puolestani voisivat painua helvettiin sekä ihmiset jotka näyttää lapsille kauhuelokuvia, että ne jotka lopettaa terveitä eläimiä. Ihan sairasta.

   Lainaa

  35. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Tuo tyttö ei liene Kirsillä hoidossa, vaan hengailee heillä tuntikausia kaverinsa luona ja tyttö sitten kertoilee noita juttuja Kirsille, jonka kokee omia vanhempiaan luotettavammaksi. Kirsi on sitten vienyt asian eteenpäin, koska on huolissaan ja saanut haukut tytön isältä, joka näyttäätytölle kauhuleffoja, silloin kun tyttö sattuu olemaan kotona haitoilla. Kauhuleffojen tarkoitus onkin pelästyttää tyttö ja saada tyttö menemään naapuriin leikkimään (=ilmaiseen hoitoon), jotta isä saisi touhuilla omiaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Ps. Kissataloilta voi aina kysyä, mitä tehdä terveille eläimille, jos ei pysty itse niistä huolehtimaan. He eivät välttämättä voi niitä aina ottaa, mutta voivat auttaa asiassa eteenpäin. Tässä tapauksessa kai koti olisi ollutkin, jos olisi edes kysytty?

   Lainaa

  37. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Kirsin tapauksessa on aika selvää, että naapurin tytär on ollut Kirsin tyttärellä kylässä ja viipynyt siellä monta tuntia päivittäin. Tämä on jo selvä syy ottaa yhteyttä naapurin tytön vanhempiin. Siitä minäkään en ihan varmaksi saanut selkoa, onko niitä kauhuleffoja katsottu Kirsillä vai naapurissa. Veikkaan, että naapuri on antanut oman lapsensa katsoa. Kirsi on siis huolissaan oman lapsensa kaverista, koska tämän isä vaikuttaa vähät välittävän lapsesta, koska tämä kyläilee niin pitkään ja saa kuusivuotiaana katsoa kauhua. Kirsi lienee yrittänyt vähän kysellä, että näinkö on, ja naapurin iskä siitä hermostunut. Hankala tilanne kyllä, jos naapurin isi on paska isi. Vauvapalstalla huudettaisiin jo lasua.

   Lainaa

  38. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Upsis: Siitä voi tehdä rikosilmoituksen. Ihmettelen kyllä hartaasti, millainen ihminen “lainaa” lemmikkinsä dementikolle???
   Missähän Ada mainitsi vanhuksen olevan dementikko? Kyllä ihminen voi olla vanha olematta dementikko.

   Lainaa

  39. pinkki puudeli 3.8.2018 0:39
   Tulos: -11 (29 ääntä)
   Pöhköttäjä: Eli siis Kirsin luona on ollut joku naapurin muksu hoidossa ja hän sanoi muksun isälle että tyttö näkee painajaisia kauhuelokuvista joita kotona näytetään. Isä suuttui ja antoi arestia muksulle ja porttikiellon Kirsin luo. Kirsi haluaa tästä syystä että joku menee kovistelemaan tälle naapurille. Varmaan tulkitsin tämänkin väärin mutta ehkä osuu ees lähelle? Mut käsittämätön syy laittaa joku oven taa.
   Kirsi on rasittunut, kun naapurin muksu on ollut heillä leikkimässä 7 tuntia päivässä. Naapurin muksun isä on raivostunut Kirsille, koska Kirsi kertoi (kenelle?), että epäilee että lapsi on nähnyt kauhuleffoja(oma lapsi vai se naapurin?) Arestissa on joko Kirsin tai naapurin lapsi, naapuri on ihan hiilenä ja Kirsi haluaa kostaa tälle naapurille, mutta mitä hän haluaa kostaa? Itse suuttuisin, jos joku tulisi valittamaan, että "teidän lapsi saa katsoa kotona telkkarista kauhua", ihan kuin joku tekisi tahallaan sellaista. Eiköhän tällaista tapahdu siten, että lapset salaa katsovat jotain kiellettyä leffaa, eivätkä suinkaan ilkeiden vanhempiensa kanssa? Yleensä se, joka paheksuu muita äitejä ja isiä, on itse se pahin laiminlyöjä. Kovaäänisimmän valittajan oma enkeli onkin lähemmässä tarkastelussa se pääpiru...

   Lainaa

  40. pinkki puudeli 3.8.2018 0:51
   Tulos: -10 (34 ääntä)
   Sanazebbo: Kirsin tapauksessa on aika selvää, että naapurin tytär on ollut Kirsin tyttärellä kylässä ja viipynyt siellä monta tuntia päivittäin. Tämä on jo selvä syy ottaa yhteyttä naapurin tytön vanhempiin. Kirsi on siis huolissaan oman lapsensa kaverista, koska tämän isä vaikuttaa vähät välittävän lapsesta, koska tämä kyläilee niin pitkään ja saa kuusivuotiaana katsoa kauhua. naapurin isi on paska isi. Vauvapalstalla huudettaisiin jo lasua.
   Heh. :D Vai leikkivät naapurin lapset monta tuntia yhdessä? Paska isi? Lasu? Melekosta porukkaa olette. Meillä oli tänään(kin) naapurin muksu vähintään 7 tuntia kylässä, välillä käytiin porukalla uimarannalla. Kuten eilenkin. Ja melkein joka päivä koko kesän. Lapset viihtyvät meillä, koska talomme on avara ja lapsiystävällinen, enkä minä vaadi omaa rauhaa ja hiljaisuutta, vaan siedän hyvin lapsia. Lapseni parhaan kaverin vanhemmat ovat kasvatus- ja sosiaalialan viroissa. Meilläkin on ollut tilanne, että lapset näkivät keskenään tabletista pätkän Ringin traileria ja pelkäsivät pitkän tovin pimeää koko sakki. Ketään ei silti haukuttu paskaksi isäksi, ei uhkailtu, ei soiteltu lasuja, eikä muutenkaan. Mitä lastenkasvatusta se sellainen muka on? Yrittäkää nyt edes!

   Lainaa

  41. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Kirsi moikka!: Onkohan Kirsin vanhemmat serkuksia keskenään, kun mä en ainakaan saa mitään selvää tosta selityksestä?
   Voit olla iloinen, ettet tajua mitään tuosta sekoilusta. Kirsi elää ihan omassa todellisuudessaan, joka on aika sekopäinen.

   Lainaa

  42. Tulos: +16 (22 ääntä)
   jamppa: Voit olla iloinen, ettet tajua mitään tuosta sekoilusta. Kirsi elää ihan omassa todellisuudessaan, joka on aika sekopäinen.
   Tai riippuu tietysti siitä, kenen kotona niitä kauhuleffoja lapsille näytetään. Joku prosenttikerholainen taas on joka tapauksessa väärä osoite, jos lapselle halutaan parempaa elämää.

   Lainaa

  43. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Pöhköttäjä: Eli siis Kirsin luona on ollut joku naapurin muksu hoidossa ja hän sanoi muksun isälle että tyttö näkee painajaisia kauhuelokuvista joita kotona näytetään. Isä suuttui ja antoi arestia muksulle ja porttikiellon Kirsin luo. Kirsi haluaa tästä syystä että joku menee kovistelemaan tälle naapurille. Varmaan tulkitsin tämänkin väärin mutta ehkä osuu ees lähelle? Mut käsittämätön syy laittaa joku oven taa.
   Itsekin pienemmästäkin suuttuisin, jos en saisi pitää toisen lasta korissa arestissa.

   Lainaa

  44. Tulos: +11 (15 ääntä)
   JoJo: USA:ssa pelastetaan vuosittain yksistään yli 7 miljoonaa koiraa, kun taas adoptoitua saadaan noin 3 miljoonaa. Simppelillä matematiikalla USA:n pitäisi perustaa joka vuosi 4 miljoonaa tarhapaikkaa, jos meinaisi pitää kaikki sisään otetut koirat elossa.
   Kaikista USA:n eläinsuojiin vuosittain saapuvasta 6–8 miljoonasta koirasta ja kissasta PETA ottaa vastaan... parisentuhatta. PETA:lla olisi hyvin varaa pitää vastaanottamiaan eläimiä pitkään hengissä muttei ryhdy edes vastaanotettujen ja poimittujen eläinten tarvitsemien tilojen järjestämiseen. PETA ei myöskään suorita kaikkia tarvittavia toimenpiteitä (usein ei ollenkaan) mahdollisten omistajien tai adoptiopaikkojen löytämiseksi vaan lopettaa vastaanottamistaan eläimistä 75–90 %. Perinteikkäästi PETA:lla on lopetettu eläimiä liki saman tien niiden vastaanottamisesta eläinten iästä riippumatta. Jos adoptioon pääsee edes viidennes kaikista napatuista eläimistä minään vuonna, se on hyvä luku PETA:n tilastoissa. Vertaa PETA:n alle 20 % adoptiotasoa valtakunnalliseen 40–50 prosenttiin. Huom. PETA-järjestö pyörii (edelleen) kymmenissä miljoonissa dollareissa, eli resursseista ei pitäisi olla puutetta. PETA:n löytöeläinkäytännöt käyvät silti yksiin heidän moraalisten kantojensa kanssa: – Lemmikkejä sekä kulkukoiria ja -kissoja on ihan liikaa, joten niiden "eettinen lopettaminen" ei vaadi korkeaa jos mitään kynnystä. – Sitä paitsi eläimet eivät ole täällä ruoaksemme, vaatteiksemme, koekappaleiksemme eivätkä viihdykkeeksemme ensinkään. – Näin ollen PETA:n tappo on armo, t. PETA.

   Lainaa

  45. Minäminä 3.8.2018 10:41
   Tulos: +7 (23 ääntä)
   pinkki puudeli: Itse suuttuisin, jos joku tulisi valittamaan, että “teidän lapsi saa katsoa kotona telkkarista kauhua”, ihan kuin joku tekisi tahallaan sellaista. Eiköhän tällaista tapahdu siten, että lapset salaa katsovat jotain kiellettyä leffaa, eivätkä suinkaan ilkeiden vanhempiensa kanssa? Yleensä se, joka paheksuu muita äitejä ja isiä, on itse se pahin laiminlyöjä. Kovaäänisimmän valittajan oma enkeli onkin lähemmässä tarkastelussa se pääpiru…
   Minä olisin hyvin kiitollinen, jos joku kertoisi, että lapseni on katsonut kotona kauhua. Kuten sanoit, sitä ei tehdä vanhempien kanssa tai luvalla, vaan heiltä salaa. Miten osaisin puuttua asiaan, josta en tiedä mitään?

   Lainaa

  46. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Tuo kostofantasisointi on ihan naurettavaa, mutta voisiko tuosta toisen omistaman lemmikkieläimen luvatta lopettamisesta tehdä rikosilmoituksen? Olisin kyllä itsekin aivan raivoissani ja kauhuissani jos joku noin tekisi, kun oli sovittukin että kissat tulee takaisin sitten jos niitä ei enää jaksa tai pysty hoitamaan. Ja vaikka mummo itse olisi ihan seniili eikä enää tajuaisi mistään mitään, niin oliko se sisko sitten myös yhtä sekaisin ettei tiedä että ei jonkun toisen eläimiä saa noin vaan lopettaa?

   Lainaa

  47. Tulos: +1 (21 ääntä)
   Ada ei jaksanut itse hoitaa kissojaan, mutta muiden olisi pitänyt jaksaa. En edes halua tietää minkälainen on Kirsin "koriaresti", vaikuttaa melko himmeältä tyypiltä.

   Lainaa

  48. Uskomatonta 3.8.2018 21:36
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   Essi taitaa olla ensimmäinen täysjärkinen yp joka tällä saitilla on nähty

   Lainaa

  49. pinkki puudeli 3.8.2018 21:50
   Tulos: -14 (28 ääntä)
   Minäminä: Minä olisin hyvin kiitollinen, jos joku kertoisi, että lapseni on katsonut kotona kauhua. Kuten sanoit, sitä ei tehdä vanhempien kanssa tai luvalla, vaan heiltä salaa. Miten osaisin puuttua asiaan, josta en tiedä mitään?
   Koska osaan itsekin tarkkailla lastani. Huomaan taatusti, jos hänellä on pimeänpelkoa. Tuollainen ns. hyvää tarkoittava "ei millään pahalla, mutta minun on nyt pakko kertoa sellainen asia teidän lapsesta..." ei ole mikään rehti ihminen. Naapurien lapsia kyttäävä ihminen ei tarkoita mitään hyvää, eikä halua oikeasti auttaa, vaan vain korostaa itseään, esiintyä ja juoruilla, sekä saada aikaiseksi jotain toimintaa naapurustossa, mieluiten jotain dramaattista. Parasta tällaisen Hyvää Tarkoittavan Naapurin mielestä on aina se, jos hän joutuu soittamaan, ilmoittamaan, paheksumaan, spekuloimaan, varoittelemaan muita, kiihtymään, huutamaan ja neuvomaan sormi pystyssä kaikkia kuolevaisia. Kauhea ihmistyyppi.

   Lainaa

  50. Partamuumi 4.8.2018 14:27
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Hihi: Kaikista USA:n eläinsuojiin vuosittain saapuvasta 6–8 miljoonasta koirasta ja kissasta PETA ottaa vastaan… parisentuhatta. PETA:lla olisi hyvin varaa pitää vastaanottamiaan eläimiä pitkään hengissä muttei ryhdy edes vastaanotettujen ja poimittujen eläinten tarvitsemien tilojen järjestämiseen. PETA ei myöskään suorita kaikkia tarvittavia toimenpiteitä (usein ei ollenkaan) mahdollisten omistajien tai adoptiopaikkojen löytämiseksi vaan lopettaa vastaanottamistaan eläimistä 75–90 %. Perinteikkäästi PETA:lla on lopetettu eläimiä liki saman tien niiden vastaanottamisesta eläinten iästä riippumatta. Jos adoptioon pääsee edes viidennes kaikista napatuista eläimistä minään vuonna, se on hyvä luku PETA:n tilastoissa. Vertaa PETA:n alle 20 % adoptiotasoa valtakunnalliseen 40–50 prosenttiin. Huom. PETA-järjestö pyörii (edelleen) kymmenissä miljoonissa dollareissa, eli resursseista ei pitäisi olla puutetta. PETA:n löytöeläinkäytännöt käyvät silti yksiin heidän moraalisten kantojensa kanssa: – Lemmikkejä sekä kulkukoiria ja -kissoja on ihan liikaa, joten niiden “eettinen lopettaminen” ei vaadi korkeaa jos mitään kynnystä. – Sitä paitsi eläimet eivät ole täällä ruoaksemme, vaatteiksemme, koekappaleiksemme eivätkä viihdykkeeksemme ensinkään. – Näin ollen PETA:n tappo on armo, t. PETA.
   Vaikka ideaalimaailmassa kaikki lemmikit saataisiin adoptoitua, näin ei valitettavasti ole. Raadollisesti ajateltuna on parempi, että esim. kulkukissa lopetetaan humaanisti, kuin jätetään ulos lisääntymään ja kuolemaan nälkään, kylmään, sairauksiin tai ihmisten/autojen/petojen takia. Tosin oman paikkakuntani eläinkoti on nimenomaan tällainen, missä suurella prosentilla lopetetaan eläimiä (veikkaisin resurssien ja tilojen puutetta), enkä tästä syystä ole sinne vienyt ensimmäistäkään löytämääni eläintä, vaan kukkaron kustannuksella löytänyt toisen ratkaisun. Tällaisiakaan ongelmia ei olisi, jos ihmiset kohtelisivat lemmikkejään paremmin, eivätkä esimerkiksi antaisi niiden lisääntyä holtittomasti tai kannattaisi (tahallaan tai tahattomasti) pentutehtailua.

   Lainaa

  51. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kyllä minäkin lapsena katoin K-18 kauhuelokuvia. Okei en ihan 6 vuotiaana, mutta alle 10 vanhana kuitenkin. Eikä ne olleet koskaan mielestäni niin pelottavia kuin monet lasten elokuvat. Kuten vaikka hiidenpata, josta näin painajaisia pitkään. Oli sekin yksi suosikki leffoistani, minun oli vain suljettava korvat ja silmät aina kun hornansarvi astui kuvioihin. Siskoni aina kertoi kun kohtaus oli vaihtunut.. :D

   Lainaa

  52. It's a deal 6.8.2018 11:27
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Seuraavassa Bandidoksen kokouksessa: "Sitten meillä on asialistalla tää Kirsin tapaus, Pena ja Miksu hoitaa tän, eiks jeh? Jos se ukko käy hankalaksi, syötätte sille Amityville 3:n vhs-kasetilla."

   Lainaa

  53. Tulos: +6 (14 ääntä)
   : PETA tappaa kasoittain eläimiä vuosittain, koska ne eivät ole tarpeeksi söpöjä.
   Ei kun PETA tappaa niitä eläimiä koska heidän sairas toimintaperiaate on, että eläinten on parempi kuolla kuin elää ihmisten orjuudessa. Tuhansia eläimiä jotka on terveitä ja hyväkuntoisia ja joille löytyisi koti JA joiden ylläpitoon PETAlla olisi varaa kun saavat niin paljon lahjoituksia, mutta ne tapetaan periaatteesta. En ikinä anna penniäkään tukea PETAlle, vaikka tekee myös hyvää työtä turkiksia vastaan ym.

   Lainaa

  54. Alistettu haltija 11.6.2020 19:42
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Miksi Ada antoi lemmikkieläimensä "lainaksi" toiselle ihmiselle? Miksi ei hoitanut itse lemmikkejään?

   Lainaa

  55. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Pöhköttäjä: Eli siis Kirsin luona on ollut joku naapurin muksu hoidossa ja hän sanoi muksun isälle että tyttö näkee painajaisia kauhuelokuvista joita kotona näytetään. Isä suuttui ja antoi arestia muksulle ja porttikiellon Kirsin luo. Kirsi haluaa tästä syystä että joku menee kovistelemaan tälle naapurille. [...]
   Tajusin saman näin kahden vuoden päästä, kun lueskelen vanhoja 😅

   Lainaa

  56. Vahvistettu hämähäkki 10.1.2021 16:59
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Lemon: Ei kun PETA tappaa niitä eläimiä koska heidän sairas toimintaperiaate on, että eläinten on parempi kuolla kuin elää ihmisten orjuudessa. Tuhansia eläimiä jotka on terveitä ja hyväkuntoisia ja joille löytyisi koti JA joiden ylläpitoon PETAlla olisi varaa kun saavat niin paljon lahjoituksia, mutta ne [...]
   Eli olet vain keksinyt jonkun tekosyyn minä takia et anna omistasi kenellekään mitään. Turhaan kaunistelet ja hurskastelet siinä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: moottoripyöräkerhot, kostaa, kosto, kissat, lopettaa, naapuri