Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Helle pehmittää aivot

Vai meneekö tämä edes helteen piikkiin?
Suurenna näkymä
Helle pehmittää aivot

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +398 (448 ääntä)
   Tuosta ilmalämpöpumppujutusta voisi varmaan poistaa ainakin nuo lasten kuvat.

   Lainaa

  2. Sami Kuupas 9.8.2018 2:21
   Tulos: +320 (340 ääntä)
   Eija on ammattiloukkaantuja, jolla varmaankin oma elämä menee päin persettä, kun pitää olla kaikesta heti loukkaantumassa muiden puolesta.

   Lainaa

  3. Tulos: +206 (216 ääntä)
   Kaikki on otettava tosissaan, ainakin Eijan mielestä. Etenkin huumorikuvat.

   Lainaa

  4. Muumi (kopio) 9.8.2018 6:19
   Tulos: -30 (188 ääntä)
   Eija taitaa kuulua lentokoneseisojiin.

   Lainaa

  5. King Arthur 9.8.2018 6:29
   Tulos: +383 (445 ääntä)
   Tämä ikävä kyllä vahvistaa ennakkokäsitystäni ihmisistä joilla on sisustuselementteinä tusinasitaatteja ja muovisia unisieppareita.

   Lainaa

  6. Tulos: +169 (185 ääntä)
   Eija ei kovin hyvin ole tainnut Armanin somehistoriaan tutustua, jos tuo on rimanalitus. Muistan ajat, kun Arman tykitti menemään loistavaa ja mautonta läppää jatkuvalla syötölllä. Sitten hän alkoi parantamaan maailmaa ja tuo jäi vähemmälle.

   Lainaa

  7. Tulos: +91 (99 ääntä)
   Ihmiset varmasti pitävät enemmän hauskaa keskenään, kuin Eijan kanssa

   Lainaa

  8. Tulos: +232 (304 ääntä)
   Miksi helteestä ei saa valittaa? Jos ulkona, kotona, töissä ja ihan kaikkialla on tukalan kuuma kellon ympäri, niin miksei saisi valittaa epämukavasta olosta? Loskapaskakeleillä ei minun mielestäni saa valittaa, kun aina on mahdollista laittaa lämpimämpää vaatetta päälle. Jos on liian kuuma, niin sitä ei pääse millään eroon vaikka kulkisi alasti.

   Lainaa

  9. Tulos: +213 (223 ääntä)
   Minen nyt ihan tajunnut mikä tuossa Pekka Poudan sanomassa on väärin. Eikö me muka kaikki kuolla? :O

   Lainaa

  10. Tulos: +266 (290 ääntä)
   Mua niin ärsyttää toi asenne, että helteestä ei muka sais valittaa ”siksi koska TALVI JA KYLMÄ JA LOSKA!!” Joku oli jossain muualla todennut, että saahan ripulista valittaa vaikka olisi sitä ennen ollut ummetusta. Mielestäni ihan hyvä analogia.

   Lainaa

  11. Tötterö 9.8.2018 9:07
   Tulos: +104 (126 ääntä)
   Jos tykkäät enemmän viileestä, valita vaan. Homma perustuu kai enempi siihen, kun tietty ihmistyyppi valittaa oli keli mikä vaan. "Oispa lämpimämpää" "oispa kylmempää" "tulispa vettä välillä" "oispa kuivaa välillä". Säästä valittaminen on joka tapauksessa turhaa, kun ei se keli siitä muutu.

   Lainaa

  12. yli opisto hörhö 9.8.2018 9:11
   Tulos: +154 (180 ääntä)
   "Ei saa valittaa" jos kämpässä on kuukauden ajan +30 lämmintä eikä ilma kierrä ollenkaan. "Ei saa valittaa" jos et tykkää 30 asteen helteistä ulkonakaan. Helvetin suomalaiset aina inisemässä mistä saa ja mistä ei saisi valittaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +23 (143 ääntä)
   Tänä vuonna on ollut ihana kesä, ihan kuin olisi etelänlomalla ollut ihan ilmaiseksi.

   Lainaa

  14. Tulos: +114 (118 ääntä)
   Vajaammin ymmärtävää Eijaa saa nyt rauhoitella päiväkausia. :D

   Lainaa

  15. Tulos: +45 (105 ääntä)
   Uniseppari ja joku elämäm kulu tsemppitaulu, eikä osaa käyttää ilmalämpöpumppuja. Yllättävää.

   Lainaa

  16. Kirjautuminen epäonnistui 9.8.2018 10:19
   Tulos: +130 (136 ääntä)
   Pisteet Jonnulle kyvystä nauraa itselleen! Ei sentään alkanut syytellä valmistajaa "harhaanjohtavista" merkinnöistä ja vaatimaan korvauksia... Taikka piilottelemaan omaa virhettään viimeiseen asti ja syyttelemään että kaikki muut ovat väärässä jne... (Äskeinen oli läpileikkaus Feissarimokista) Kaikki me olemme joskus tehneet hölmöjä erehdyksiä, jotkut vain eivät kerro niistä ääneen :)

   Lainaa

  17. Tulos: -60 (88 ääntä)
   Todennäköisesti Eija tulee kuolemaan hiekkaan pinpissä.

   Lainaa

  18. Tulos: -15 (41 ääntä)
   p: Minen nyt ihan tajunnut mikä tuossa Pekka Poudan sanomassa on väärin. Eikö me muka kaikki kuolla?
   Se implikoi valheellisesti, että kaikki kuoltaisiin helteen vaikutuksesta, koska virkkeet ovat samassa yhteydessä. Asiayhteydestä poistettuna ne ovat totta.

   Lainaa

  19. Tulos: +74 (90 ääntä)
   Eija on elävä esimerkki siitä, miten hiuksenhieno on raja mielenterveyspotilaan ja -hoitajan välillä.

   Lainaa

  20. Tulos: -11 (39 ääntä)
   Mira: Mua niin ärsyttää toi asenne, että helteestä ei muka sais valittaa ”siksi koska TALVI JA KYLMÄ JA LOSKA!!” Joku oli jossain muualla todennut, että saahan ripulista valittaa vaikka olisi sitä ennen ollut ummetusta. Mielestäni ihan hyvä analogia.
   Kyllä kaikesta saa ja pitää aina valittaa. Aina. Ruokapöydässä etenkin ummetuksesta ja ripulista.

   Lainaa

  21. Tulos: +84 (96 ääntä)
   Aleskeli: Miksi helteestä ei saa valittaa? Jos ulkona, kotona, töissä ja ihan kaikkialla on tukalan kuuma kellon ympäri, niin miksei saisi valittaa epämukavasta olosta? Loskapaskakeleillä ei minun mielestäni saa valittaa, kun aina on mahdollista laittaa lämpimämpää vaatetta päälle. Jos on liian kuuma, niin sitä ei pääse millään eroon vaikka kulkisi aIastⅰ.
   Kiitos. Itse en ole koskaan nauttinut kuumuudesta, ja tämä kesä on ollut yhtä tuskaa. Kylmiä kelejä tässä odotan, joten ärsyttää ihmiset, jotka käskevät nauttimaan sillä perusteella, että kohta on kylmä. Nauti siinä sitten, kun päässä alkaa heittää ja hiki valuu koko ajan.

   Lainaa

  22. purppurakruunu 9.8.2018 11:25
   Tulos: +84 (88 ääntä)
   zxc: Todennäköisesti Eija tulee kuolemaan hiekkaan pinpissä.
   Johan lähti juomapeli aikasin alkuun.

   Lainaa

  23. Olvityttö 9.8.2018 11:29
   Tulos: -55 (75 ääntä)
   Eijalla on selvästi santaa vazinassa.

   Lainaa

  24. Tulos: -21 (75 ääntä)
   Karmea sisustus, nimi "Jonnu", eikä osaa käyttää laitetta. En ole yllättynyt.

   Lainaa

  25. Tulos: +37 (45 ääntä)
   Aleskeli: Miksi helteestä ei saa valittaa? Jos ulkona, kotona, töissä ja ihan kaikkialla on tukalan kuuma kellon ympäri, niin miksei saisi valittaa epämukavasta olosta? Loskapaskakeleillä ei minun mielestäni saa valittaa, kun aina on mahdollista laittaa lämpimämpää vaatetta päälle. Jos on liian kuuma, niin sitä ei pääse millään eroon vaikka kulkisi aIastⅰ.
   Just näin. Eilen oli tarkoitus (ja toteutinkin) saunaan pilkkoa halkoja. No kirves käteen, niin silmät niin täynnä jo hikeä, että joutui ns. vanhasta muistista hakkaamaan. Ja ei en ole kipeä, hyvä verenkierto ja aineenvaihdunta vain.

   Lainaa

  26. Tulos: -10 (12 ääntä)
   Tötterö: Jos tykkäät enemmän viileestä, valita vaan. Homma perustuu kai enempi siihen, kun tietty ihmistyyppi valittaa oli keli mikä vaan. “Oispa lämpimämpää” “oispa kylmempää” “tulispa vettä välillä” “oispa kuivaa välillä”. Säästä valittaminen on joka tapauksessa turhaa, kun ei se keli siitä muutu.

   Lainaa

  27. Tulos: +40 (56 ääntä)
   ….:
   Tunnustan kuuluvani tuohon ihmistyyppiin. Talvella, keväällä, kesällä ja syksyllä valitan Suomen paskoja kelejä. Viime kesänä valitin sitä että Suomessa ei ole koskaan kunnon kesiä, kesällä pitäisi olla kuuma. Nyt olen about kuukauden valittanut pirullisista helteistä. En tiedä mistä tämä paskamainen luonteenpiirteeni johtuu.

   Lainaa

  28. Tulos: +57 (73 ääntä)
   Toi "Sinä riität" -taulu.. And for that reason, I'm out.

   Lainaa

  29. Tulos: +59 (67 ääntä)
   Toj Karin: Se implikoi valheellisesti, että kaikki kuoltaisiin helteen vaikutuksesta, koska virkkeet ovat samassa yhteydessä. Asiayhteydestä poistettuna ne ovat totta.
   Ottaen huomioon ilmastonmuutoksen, ei tuo helteeseen kuoleminen ihan täysin valheellistakaan ole

   Lainaa

  30. Tulos: -18 (32 ääntä)
   King Arthur: Tämä ikävä kyllä vahvistaa ennakkokäsitystäni ihmisistä joilla on sisustuselementteinä tusinasitaatteja ja muovisia unisieppareita.
   Toivottavasti nyt kuitenkin saat nukuttua.

   Lainaa

  31. Tulos: +47 (47 ääntä)
   Surullisinta on, että tuo Eijan mielensäpahottaminen sai taustatukea muutamalta muulta, jotka ei nyt IHAN ymmärtänyt tän Armanin vitsin pointtia. Ja jossain myöhemmässä kommentissa Eija sanoi, että kyllä hänellä on huumorintajua, mutta ilmeisesti halusi kuitenkin varmuuden vuoksi loukkaantua niiden puolesta, joilla sitä ei ole. Minä niin mieleni pahoitin, koska joku muu voi tästä mielensä pahoittaa, koska Arman on jakanut ”ainutlaatuisen” vitsikuvan, jossa on vähän ”rankempaa” huumoria.

   Lainaa

  32. Mustalaisnaamio 9.8.2018 16:40
   Tulos: -23 (33 ääntä)
   Olmia: Surullisinta on, että tuo Eijan mielensäpahottaminen sai taustatukea muutamalta muulta, jotka ei nyt IHAN ymmärtänyt tän Armanin vitsin pointtia. Ja jossain myöhemmässä kommentissa Eija sanoi, että kyllä hänellä on huumorintajua, mutta ilmeisesti halusi kuitenkin varmuuden vuoksi loukkaantua niiden puolesta, joilla sitä ei ole. Minä niin mieleni pahoitin, koska joku muu voi tästä mielensä pahoittaa, koska Arman on jakanut ”ainutlaatuisen” vitsikuvan, jossa on vähän ”rankempaa” huumoria.
   Niin kovin suvaitsevaiselta kuullostaa... Mielensäpahoittajaloukkaantuja.

   Lainaa

  33. Murmurmurmeli 9.8.2018 21:16
   Tulos: +14 (34 ääntä)
   Toj Karin: Se implikoi valheellisesti, että kaikki kuoltaisiin helteen vaikutuksesta, koska virkkeet ovat samassa yhteydessä. Asiayhteydestä poistettuna ne ovat totta.
   Siis missä lukee, että kaikki kuolevat helteen vaikutuksesta?

   Lainaa

  34. Tulos: -64 (84 ääntä)
   kiivi: Ottaen huomioon ilmastonmuutoksen, ei tuo helteeseen kuoleminen ihan täysin valheellistakaan ole
   Ilmastonmuutos nyt on vain sitä mitä Vihreät hehkuttavat, ja haluavat sen takia lisää verotuloja. Ilmasto on muuttunut ennenkin jo ilman ihmistä ja tulee muuttumaan.

   Lainaa

  35. Tulos: +35 (41 ääntä)
   kävi tismalleen sama ku Jonnulle. Vaikka seiniltä puuttuu fraasitaulut (tai Mokoman biisien nimet) ja unisieppari!

   Lainaa

  36. death trooper 9.8.2018 23:26
   Tulos: +55 (59 ääntä)
   Annika: Ilmastonmuutos nyt on vain sitä mitä Vihreät hehkuttavat, ja haluavat sen takia lisää verotuloja. Ilmasto on muuttunut ennenkin jo ilman ihmistä ja tulee muuttumaan.
   Juuh, valheita kaikki. Ilmastonmuutos tällaisessa mittakaavassa ei ole millään tasolla normaalia ja tutkitusti ihmisten toiminnan syytä. Suosittelen perehtymään esimerkiksi www.ucsusa.org sivulle, Union of Concerned Scientist. Tieteilijöistä suurin osa huolissaan ilmastonmuutoksesta (muun muassa ilmastopakolaisuus tulee jättämään tämän nykyisen Euroopan pakolaisongelman varjoonsa lähivuosikymmeninä). Tiede toki fake news, eikös vaan?

   Lainaa

  37. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Suomalaiset on helppo jakaa kahteen ryhmään; Ne jotka aina valittaa ja ne jotka valittaa, kun muut aina valittaa.

   Lainaa

  38. Tulos: -25 (39 ääntä)
   Aleskeli: Miksi helteestä ei saa valittaa? Jos ulkona, kotona, töissä ja ihan kaikkialla on tukalan kuuma kellon ympäri, niin miksei saisi valittaa epämukavasta olosta? Loskapaskakeleillä ei minun mielestäni saa valittaa, kun aina on mahdollista laittaa lämpimämpää vaatetta päälle. Jos on liian kuuma, niin sitä ei pääse millään eroon vaikka kulkisi aIastⅰ.
   Muuttuuko se nyt sitten paremmaksi kun oikein kovasti valitat?

   Lainaa

  39. King Arthur 10.8.2018 7:01
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Irene: Toivottavasti nyt kuitenkin saat nukuttua.
   En saanut. Ei tarviis olla yöllä lähes helle.

   Lainaa

  40. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Gggg: Muuttuuko se nyt sitten paremmaksi kun oikein kovasti valitat?
   Muuttui. Kotona ja töissä lämpötila säädettiin siedettävälle tasolle. Ilmarinen ei ole vielä korvaansa lotkauttanut valitukselle, mutta tulevista ukkosmyräköistä päättelisin, että sitä alkaa korpeamaan ihmisten ainainen kitinä.

   Lainaa

  41. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Annika: Ilmastonmuutos nyt on vain sitä mitä Vihreät hehkuttavat, ja haluavat sen takia lisää verotuloja. Ilmasto on muuttunut ennenkin jo ilman ihmistä ja tulee muuttumaan.
   Tieteellinen yhteisymmärrys nykyisestä ilmastonmuutoksesta on ollut vakaa jo vuosia globaalilla mittakaavalla. Kannattavatko tiedemiehet ympäri maailman (ainakin läpi kaikkien länsimaiden) suomalaista Vihreän liiton puoluetta? Kummallista, ettei tämä käy ilmi Ylen säännöllisesti julkaisemissa kannatusprosenteissa. :O Nopein tiedossa oleva ilmaston luonnollinen lämpeneminen tapahtui edellisen jääkauden lopussa. Siihen nähden nykyisen, viimeisen 200 vuoden aikana tapahtuneen ja edelleen jatkuvan ilmastonmuutoksen tahti on ollut yli kymmenkertainen. Mitä luonnollista tässä on?

   Lainaa

  42. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Kieltämättä noiden ilmalämpöpumppujen symbolit on joksenkin sekavia. Aina saa miettiä että tarkoittaako auringon kuva sitä että käytetään aurinkoisella jäähdyttämiseen vai lämmittääkö se kuten aurinko. Miksi niissä ei voi lukea että jäähdyt ja lämmitys?

   Lainaa

  43. Tulos: -23 (31 ääntä)
   Hihi: Tieteellinen yhteisymmärrys nykyisestä ilmastonmuutoksesta on ollut vakaa jo vuosia globaalilla mittakaavalla. Kannattavatko tiedemiehet ympäri maailman (ainakin läpi kaikkien länsimaiden) suomalaista Vihreän liiton puoluetta? Kummallista, ettei tämä käy ilmi Ylen säännöllisesti julkaisemissa kannatusprosenteissa. Nopein tiedossa oleva ilmaston luonnollinen lämpeneminen tapahtui edellisen jääkauden lopussa. Siihen nähden nykyisen, viimeisen 200 vuoden aikana tapahtuneen ja edelleen jatkuvan ilmastonmuutoksen tahti on ollut yli kymmenkertainen. Mitä luonnollista tässä on?
   100 tuhannen vuden takaisista lämpötila-arvioista ei todellakaan nähdän myöskään ilmastonmuutosnopeutta.

   Lainaa

  44. Arkkienkeli 10.8.2018 18:47
   Tulos: +7 (17 ääntä)
   Valittaminen on suomalaisille annettu jo syntyessä. Taloyhtiötoiminnassa tämä näkyy hyvin. Kesällä on valitettu kun on liian kuumaa sisällä (sisälämpötila 23.5C) ja viime talvena sama kun sisällä on liian kylmää (sisälämpötila 23.5C). Kaikki asunnot automaagisesti koneohjatulla asuntokohtaisella ilmastoinnilla & lämmityksellä/viilennyksellä.

   Lainaa

  45. Arkkienkeli 10.8.2018 18:49
   Tulos: +10 (30 ääntä)
   Jopas: Kieltämättä noiden ilmalämpöpumppujen symbolit on joksenkin sekavia. Aina saa miettiä että tarkoittaako auringon kuva sitä että käytetään aurinkoisella jäähdyttämiseen vai lämmittääkö se kuten aurinko. Miksi niissä ei voi lukea että jäähdyt ja lämmitys?
   Leivänpaahtimessakin on kuva lumihiutaleesta. Ajattelitko sen pakastavan leivän? http://www.feissarimokat.com/2013/03/pikapakastin/

   Lainaa

  46. Tulos: +7 (27 ääntä)
   kiivi: Ottaen huomioon ilmastonmuutoksen, ei tuo helteeseen kuoleminen ihan täysin valheellistakaan ole
   Ei tuossa ole kyse ilmastonmuutoksesta vaan kuumasta kelistä. Yhdestä pisteestä ei voi mitata pidemmän ajanjakson muitosta
   Arkkienkeli: Leivänpaahtimessakin on kuva lumihiutaleesta. Ajattelitko sen pakastavan leivän? http://www.feissarimokat.com/2013/03/pikapakastin/
   Analogiasi ei toimi lainkaan. Ilmalämpöpumpulla voi viilentää ja lämmittää, paahtimella vain lämmittää.

   Lainaa

  47. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Arkkienkeli: Leivänpaahtimessakin on kuva lumihiutaleesta. Ajattelitko sen pakastavan leivän? http://www.feissarimokat.com/2013/03/pikapakastin/
   No en kyllä ole koskaan nähnyt leivänpaahtimessa lumihiutaleen kuvaa. Omassani on kylä nappi jossa lukee "defrost"

   Lainaa

  48. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Hellyttävä tuo "Sinä riität" -taulu tässä yhteydessä.

   Lainaa

  49. Tulos: +25 (27 ääntä)
   "Sinä riität" Ei näköjään riittänyt :D

   Lainaa

  50. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Annika: Ilmastonmuutos nyt on vain sitä mitä Vihreät hehkuttavat, ja haluavat sen takia lisää verotuloja. Ilmasto on muuttunut ennenkin jo ilman ihmistä ja tulee muuttumaan.
   On toki. Ihminen on vaan omalla toiminnallaan saanut aikaan sellaisen muutosnopeuden, mistä valtava osa nyt ympärillämme elävistä eläin- ja kasvilajeista ei selviä. Tätä tarkoittaa ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos. Esim. Normaali sukupuuttonopeus on n. 5-10 lajia vuodessa. Tällä hetkellä sukupuuttoon kuolee n. 5000-10000 lajia vuodessa, ihmisen ympäristöön aiheuttaman kokonaisvaikutuksen takia. Vertailun vuoksi, viimeksi tätä tahtia kuoli lajeja sukupuuttoon 65miljoonaa vuotta sitten, mukaanlukien dinosaurukset, liitukauden joukkosukupuutossa. Yhteensä tapahtumia on aiemmin ollut 5kpl, joissa jokaisessa on kuollut n. 50-90% kaikista kulloinkin olemassa olleista eliölajeista. Tämän takia meidän aikakauttamme kutsutaan jo kuudenneksi joukkosukupuutoksi. Mut hei, se on vaan virheiden öyhötystä veroeurojen ryöstämiseksi. George Carlinin sanoin. Maapallo on ollut täällä 4miljardia vuotta, ei sillä ole mitään hätää. Ihmiset ovat kusessa.

   Lainaa

  51. purppurakruunu 17.8.2018 12:40
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Jopas: Kieltämättä noiden ilmalämpöpumppujen symbolit on joksenkin sekavia. Aina saa miettiä että tarkoittaako auringon kuva sitä että käytetään aurinkoisella jäähdyttämiseen vai lämmittääkö se kuten aurinko. Miksi niissä ei voi lukea että jäähdyt ja lämmitys?
   Mun vuokrakämpän kymmeniä vuosia vanhan patterin asteikko menee, suurimmasta pienimpään: 6, 5, 4, 3, 2, 1, kuu, aurinko, 0. Kuun päättelin varmaan tarkoittavan, että sitä käytetään yölämmöllä, jos päivällä on tarpeeksi lämmin, mutta toi aurinko hämmentää...

   Lainaa

  52. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Sinä riität! Siinä on taas kerran niin hieno taulu ja slogan, että itkettää.

   Lainaa

  53. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Mira: Mua niin ärsyttää toi asenne, että helteestä ei muka sais valittaa ”siksi koska TALVI JA KYLMÄ JA LOSKA!!” Joku oli jossain muualla todennut, että saahan ripulista valittaa vaikka olisi sitä ennen ollut ummetusta. Mielestäni ihan hyvä analogia.
   Monet vielä pitävät enemmän viileästä ja pakkasista. Aina jaksaa naurattaa kun pohjoisessa asuvat kitisevät kylmyydestä!

   Lainaa

  54. Tulos: -5 (11 ääntä)
   death trooper: Juuh, valheita kaikki. Ilmastonmuutos tällaisessa mittakaavassa ei ole millään tasolla normaalia ja tutkitusti ihmisten toiminnan syytä. Suosittelen perehtymään esimerkiksi http://www.ucsusa.org sivulle, Union of Concerned Scientist. Tieteilijöistä suurin osa [...]
   Ja tähän kaikkeen on syynä? No se liikakansoitus josta ei saa puhua. Vihreätkin lisääntyvät ja pitävät muita itseään huonompina kun käyttävät kestovaippoja :D. Minä en lisäänny, mutta ajan autoa, olen siis lähinnä rikollinen.

   Lainaa

  55. Säädytön lehmä 29.6.2021 17:21
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Arkkienkeli: Valittaminen on suomalaisille annettu jo syntyessä. Taloyhtiötoiminnassa tämä näkyy hyvin. Kesällä on valitettu kun on liian kuumaa sisällä (sisälämpötila 23.5C) ja viime talvena sama kun sisällä on liian kylmää (sisälämpötila 23.5C). Kaikki asunnot automaagisesti koneohjatulla asuntokohtaisella ilmastoinnilla & lämmityksellä/viilennyksellä.
   Vaikka onkin 3 vuotta vanha, niin vastaan silti. 
   Tässä loistava esimerkki siitä miten ilmankosteus vaikuttaa asiaan!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: helle, kuuma, sää, Pekka Pouta, ilma, lämmitys, ilmalämpöpumppu, ilmastointi, maailmanloppu