Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rengasrikko

Yhyy, ennen vanhaan kaikki oli paremmin!
Rengasrikko

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +344 (418 ääntä)
   Toi viimenen hymiö on nii symppis :3 vaikka henkilö ei siltä vaikutakkaan.

   Lainaa

  2. Tulos: +382 (392 ääntä)
   Marjatta voisi itse mennä näyttämään esimerkkiä komentelemisen sijaan.

   Lainaa

  3. Tulos: +530 (534 ääntä)
   Tee toisille kuin haluaisit itselle tehtävän —> nimittelee muita —> vetää tunteisiin kun muut tekee niin kuin Marjatta on itse muita kohdellut Ristiriita 6/5

   Lainaa

  4. Tulos: +349 (359 ääntä)
   Hyvä idea Marjatta... Toteutus vaan vaatii tietyökorttikoulutuksen, huomiovaatetuksen ja mahdollisesti jopa liikenteenohjaajan. Tietenkin, jos ei haittaa, että sakot saat tästä hyvästä työstä, ni ei muuta ko valtatielle luudan kanssa heilumaan!

   Lainaa

  5. King Arthur 17.7.2018 2:40
   Tulos: +346 (354 ääntä)
   Minustakin tulee joku päivä vielä Marjatta. Iän varjolla laskettelen menemään mitä sylki suuhun tuo ja käsken muita siivoamaan suunsa.

   Lainaa

  6. Tulos: +132 (144 ääntä)
   Mie kun olin ihan varma että nuo sanat on sanonu Jesse eikä Einari. Kaikkee sitä vanhalta oppii.

   Lainaa

  7. Muumi (kopio) 17.7.2018 6:52
   Tulos: -157 (231 ääntä)
   Marjatta on elävä esimerkki siitä miksi #metoo meni överiksi.

   Lainaa

  8. Tulos: +209 (219 ääntä)
   "Marjatta potkas oven sisään ja tuli revolverit paukkuen saluunaan" Repesin huutonauruun - mielikuva oli aika vahva ja viihdyttävä!

   Lainaa

  9. Tulos: +185 (191 ääntä)
   Sanotaan että "vanhuus ja viisaus", mutta jos on ollut tyhmä koko ikänsä niin mikä sen tilanteen muuttaisi kun tulee vanhaksi?

   Lainaa

  10. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Marjatta, mitä...?

   Lainaa

  11. anonyymi ameeba 17.7.2018 10:40
   Tulos: +135 (153 ääntä)
   Muumi (kopio): Marjatta on elävä esimerkki siitä miksi #metoo meni överiksi.
   Eihän se nyt siihen liity.

   Lainaa

  12. Tulos: +102 (106 ääntä)
   haluaisin niin tykätä Mikan saluunakommentista. tuli ihan puun takaa, huutonaurua!

   Lainaa

  13. ihanmummovaan 17.7.2018 11:23
   Tulos: +175 (181 ääntä)
   Aloitus kivimurskasta tiellä, ja muutaman kommentin jälkeen Marjatta on jo puhumassa toosasta eikä antais Juhan kähmiä. :o

   Lainaa

  14. Tulos: +125 (127 ääntä)
   "Einari Vuorelan sanoin"... Minä en ole mikään kristinuskon asiantuntija, mutta käsittääkseni tuo lausahdus on peräisin Jeesuksen vuorisaarnasta? Toki saattoi olla vanhaa perua jo tuolloin.

   Lainaa

  15. Tulos: -17 (29 ääntä)
   Kom-posti: Marjatta voisi itse mennä näyttämään esimerkkiä komentelemisen sijaan.
   Kom-postilla ottaa pattiin nyt. :D Ottaa kyllä itselläkin Marjatan jutut.

   Lainaa

  16. Tulos: -19 (53 ääntä)
   Jannen ohje oli asiallinen. Mikalle tiedoksi että tienpitäjä ei ole vastuussa siitä jos joku tien käyttäjä on pudottanut tielle jotain, joten Mikan pitäisi saada murskaa pudottanut firma tai henkilö vastuuseen ja jotenkin todistaa että tämä on syyllinen. Marjatalla taitaa olla soraa tai vähintäänkin hiekkaa alakerran rattaissa.

   Lainaa

  17. Tulos: -53 (85 ääntä)
   ”Uudet renkaat jonkun laskuun”. Vasemmistolaisuus on vahvana Mikassa.

   Lainaa

  18. Tulos: +17 (31 ääntä)
   Miarez93: Hyvä idea Marjatta… Toteutus vaan vaatii tietyökorttikoulutuksen, huomiovaatetuksen ja mahdollisesti jopa liikenteenohjaajan. Tietenkin, jos ei haittaa, että sakot saat tästä hyvästä työstä, ni ei muuta ko valtatielle luudan kanssa heilumaan!
   Olen käsittänyt, että jos huomaa tiessä jonkin vaaran, esim syvän kolon, on velvollisuus merkitä se jotenkin. Tai poistaa haittaava esine.

   Lainaa

  19. Tulos: +17 (37 ääntä)
   1 + 1 =: “Einari Vuorelan sanoin”… Minä en ole mikään kristinuskon asiantuntija, mutta käsittääkseni tuo lausahdus on peräisin Jeesuksen vuorisaarnasta? Toki saattoi olla vanhaa perua jo tuolloin.
   Buddhalaista alkuperää, Kant&kategorinen imperatiivi ja Raamattu toki ovat lainanneet tätä hyvää ajatusta:)

   Lainaa

  20. Tulos: -3 (35 ääntä)
   Väsynyt: Olen käsittänyt, että jos huomaa tiessä jonkin vaaran, esim syvän kolon, on velvollisuus merkitä se jotenkin. Tai poistaa haittaava esine.
   Kerro toki lisää. Tarkoittanet kai jotain tuomiopäivän kuilu-tyyppistä halkeamaa, etkä mitään rekasta tippunutta soraa tai routakuoppaa tiessä? Tai siinäkin tapauksessa, koska en ole itse moisesta kuullut, haluaisin hyvin paljon sun tästä tietävänä kertovan, miten mun tulee lain mukaan toimia, jos havaitsen syvän kolon moottoritiellä. Siis mä luulisin soittavani jonnekin, mutta sä haluat mun merkkaavan sen. Miten? Tai poistavan haittaavan esineen? Vai koskeeko tää vaan maanteitä joilla on levähdyspaikkoja? Vai kenties vaan kaupunkialueita? Mitä mulle käy jos en todistetusti merkkaa kuoppaa tai poista haittaavaa esinettä?

   Lainaa

  21. Tulos: -25 (41 ääntä)
   marjatassa haiskahtaa lestadiolaisuus

   Lainaa

  22. Tulos: +42 (42 ääntä)
   MissK: Kerro toki lisää. Tarkoittanet kai jotain tuomiopäivän kuilu-tyyppistä halkeamaa, etkä mitään rekasta tippunutta soraa tai routakuoppaa tiessä? Tai siinäkin tapauksessa, koska en ole itse moisesta kuullut, haluaisin hyvin paljon sun tästä tietävänä kertovan, miten mun tulee lain mukaan toimia, jos havaitsen syvän kolon moottoritiellä. Siis mä luulisin soittavani jonnekin, mutta sä haluat mun merkkaavan sen. Miten? Tai poistavan haittaavan esineen? Vai koskeeko tää vaan maanteitä joilla on levähdyspaikkoja? Vai kenties vaan kaupunkialueita? Mitä mulle käy jos en todistetusti merkkaa kuoppaa tai poista haittaavaa esinettä?
   Terveisiä maan tieliikennelailta, vastuitasi tuntematon ihmispolo: "62§ Tiellä oleva este Tielle ei saa panna eikä jättää mitään, mikä voi vaarantaa tai haitata liikennettä. Milloin jonkun syystä tielle on joutunut 1 momentissa tarkoitettu este, jota ei voida heti poistaa, hänen on merkitsemällä tai muulla tavoin kiinnitettävä muiden tienkäyttäjien huomiota esteeseen, kunnes hän on saanut sen poistetuksi. Milloin tiellä on este, josta saattaa aiheutua vakavaa vaaraa liikenteelle, jokaisen esteen havainneen tienkäyttäjän on mahdollisuuksiensa mukaan viipymättä ryhdyttävä 2 momentissa tarkoitettuihin toimenpiteisiin taikka, jollei se ilman kohtuutonta hankaluutta ole mahdollista, ilmoitettava asiasta poliisille." Tyypillistä on toki nykyään olla edes ilmoittamatta, kaiken kun pitäisi olla valmiina ja/tai jonkun muun vastuulla.

   Lainaa

  23. Tulos: -64 (74 ääntä)
   Olenko mä ainut kenen mielestä toi Marjatta oli ihan oikeella asialla ja Juha oli todella törkee? Kenenkään ei tarvii alkaa ruotimaan toisten markkina-arvoo.

   Lainaa

  24. Tulos: +11 (13 ääntä)
   MissK: Kerro toki lisää. Tarkoittanet kai jotain tuomiopäivän kuilu-tyyppistä halkeamaa, etkä mitään rekasta tippunutta soraa tai routakuoppaa tiessä? Tai siinäkin tapauksessa, koska en ole itse moisesta kuullut, haluaisin hyvin paljon sun tästä tietävänä kertovan, miten mun tulee lain mukaan toimia, jos havaitsen syvän kolon moottoritiellä. Siis mä luulisin soittavani jonnekin, mutta sä haluat mun merkkaavan sen. Miten? Tai poistavan haittaavan esineen? Vai koskeeko tää vaan maanteitä joilla on levähdyspaikkoja? Vai kenties vaan kaupunkialueita? Mitä mulle käy jos en todistetusti merkkaa kuoppaa tai poista haittaavaa esinettä?
   Tuskin sulle käy mitenkään. Kuten ei käy jos jätät loukkaantuneen tiensyrjään, voithan ainakin sanoa, että "oli päissään". https://ls24.fi/uutiset/jokaisella-on-velvollisuus-merkita-vaaralliset-kuopat-tiessa

   Lainaa

  25. Tulos: -39 (43 ääntä)
   Marjatalla on varmaan kokemusta... maailman vanhimmasta ammatista

   Lainaa

  26. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Jos vaan joku kertoo missä sitä kivimurskaa näkýy kun vaan ei näy niin missä ongelma :/

   Lainaa

  27. herätystodellisuuteen 18.7.2018 4:13
   Tulos: -50 (70 ääntä)
   Marjatta on täysin oikeassa. Miehet olivat ennen miehekkäämpiä. Nykymiehistä enemmistö on mammanpoikia, epämiehekkäitä, velttoja heittopusseja, passiivisia, henkisesti ja fyysisesti heikkoja, saamattomia luusereita. Monet naiset käyttävät heistä nimitystä 'miesvauva' ja ihan aiheesta. Nykymiehelle ei tarvitse kuin vähän huutaa päin naamaa ja hän murtuu, pahimmillaan alkaa pillittämään kuin mikäkin pikkutyttö. Näistä ei ole puolustamaan isänmaatamme. Tai ylipäätään mihinkään. Edes sota ei tekisi heistä miehiä, he ovat menetettyjä tapauksia.

   Lainaa

  28. Tulos: +10 (22 ääntä)
   Rnd: Terveisiä maan tieliikennelailta, vastuitasi tuntematon ihmispolo: “62§ Tiellä oleva este Tielle ei saa panna eikä jättää mitään, mikä voi vaarantaa tai haitata liikennettä. Milloin jonkun syystä tielle on joutunut 1 momentissa tarkoitettu este, jota ei voida heti poistaa, hänen on merkitsemällä tai muulla tavoin kiinnitettävä muiden tienkäyttäjien huomiota esteeseen, kunnes hän on saanut sen poistetuksi. Milloin tiellä on este, josta saattaa aiheutua vakavaa vaaraa liikenteelle, jokaisen esteen havainneen tienkäyttäjän on mahdollisuuksiensa mukaan viipymättä ryhdyttävä 2 momentissa tarkoitettuihin toimenpiteisiin taikka, jollei se ilman kohtuutonta hankaluutta ole mahdollista, ilmoitettava asiasta poliisille.” Tyypillistä on toki nykyään olla edes ilmoittamatta, kaiken kun pitäisi olla valmiina ja/tai jonkun muun vastuulla.
   Minulla on aina varmuuden vuoksi pickupin lavalla ylimääräisiä sahapukkeja. Jos näen moottoritiellä routakuopan, joka ehkä voisi haitata liikennettä, laitan lainkuuliaisena tienkäyttäjänä sahapukin tielle ettei kuoppa pääse liikennettä haittaamaan. Jäähän kuitenkin se toinen kaista ajoneuvojen käyttöön. Sen jälkeen soitan poliisille ja sitten Destialle ja kerron roudan tehneen kuopan heidän tiehensä. Tätä voi tehdä ihan jokainen, joka pystyy autossaan sahapukkeja kuljettamaan. Suosittelen, jos lakia aikoo noudattaa.

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Mitä: Buddhalaista alkuperää, Kant&kategorinen imperatiivi ja Raamattu toki ovat lainanneet tätä hyvää ajatusta:)
   Ei se mitään buddhalaista alkuperää ole, kun se löytyy jo antiikin Egyptistä 1500 vuotta ennen Buddhaa ja Mooseskin sen jo kirjasi ylös sellaiset 1000 vuotta Buddhaa aikaisemmin. Jeesuksella tuo sääntö on poikkeuksellisesti positiivisessa muodossaan (tee toiselle, kuten haluaisit itsellesi tehtävän). Useimmiten, Buddha mukaan lukien, se esiintyy negaationa (älä tee toiselle mitä et halua itsellesi tehtävän).

   Lainaa

  30. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mikan kommentti xDDDDd

   Lainaa

  31. Tulos: +30 (38 ääntä)
   herätystodellisuuteen: Marjatta on täysin oikeassa. Miehet olivat ennen miehekkäämpiä. Nykymiehistä enemmistö on mammanpoikia, epämiehekkäitä, velttoja heittopusseja, passiivisia, henkisesti ja fyysisesti heikkoja, saamattomia luusereita. Monet naiset käyttävät heistä nimitystä ‘miesvauva’ ja ihan aiheesta. Nykymiehelle ei tarvitse kuin vähän huutaa päin naamaa ja hän murtuu, pahimmillaan alkaa pillittämään kuin mikäkin pikkutyttö. Näistä ei ole puolustamaan isänmaatamme. Tai ylipäätään mihinkään. Edes sota ei tekisi heistä miehiä, he ovat menetettyjä tapauksia.
   Ennen myös miesten valta-asemaa pönkitettiin. Naiset ei saaneet äänestää, avioliitossa ei tunnettu käsitettä raiskaus ja perheväkivaltaan ei juuri poliisin taholta puututtu, ellei puukolla tehty reikää.

   Lainaa

  32. Tulos: -10 (12 ääntä)
   ihanmummovaan: Aloitus kivimurskasta tiellä, ja muutaman kommentin jälkeen Marjatta on jo puhumassa toosasta eikä antais Juhan kähmiä.
   Taitaa olla pienoinen puute tai jotain xD

   Lainaa

  33. Eila Junnola 18.7.2018 20:31
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   herätystodellisuuteen: Marjatta on täysin oikeassa. Miehet olivat ennen miehekkäämpiä. Nykymiehistä enemmistö on mammanpoikia, epämiehekkäitä, velttoja heittopusseja, passiivisia, henkisesti ja fyysisesti heikkoja, saamattomia luusereita. Monet naiset käyttävät heistä nimitystä ‘miesvauva’ ja ihan aiheesta. Nykymiehelle ei tarvitse kuin vähän huutaa päin naamaa ja hän murtuu, pahimmillaan alkaa pillittämään kuin mikäkin pikkutyttö. Näistä ei ole puolustamaan isänmaatamme. Tai ylipäätään mihinkään. Edes sota ei tekisi heistä miehiä, he ovat menetettyjä tapauksia.
   Miksi miehille pitää nimenomaan huutaa? Itse asiassa Tuntemattoman sotilaan Koskela sai porukat tottelemaan ihan rauhallisella äänensävyllä, kun taas Lammion tiukka komentelu herätti vain vastarintaa.

   Lainaa

  34. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Niipakka: Minulla on aina varmuuden vuoksi pickupin lavalla ylimääräisiä sahapukkeja. Jos näen moottoritiellä routakuopan, joka ehkä voisi haitata liikennettä, laitan lainkuuliaisena tienkäyttäjänä sahapukin tielle ettei kuoppa pääse liikennettä haittaamaan. Jäähän kuitenkin se toinen kaista ajoneuvojen käyttöön. Sen jälkeen soitan poliisille ja sitten Destialle ja kerron roudan tehneen kuopan heidän tiehensä. Tätä voi tehdä ihan jokainen, joka pystyy autossaan sahapukkeja kuljettamaan. Suosittelen, jos lakia aikoo noudattaa.
   3kpl n. 1m pituista harjateräksen pätkää sidottuna pukin muotoon on myös havaittu hyväksi. Kun käy merkkaamassa, niin kannattaa parkkeerata auto siihen kaistalle, missä kuoppa on, ettei kukaan sokea tunari aja yli kun sitä merkkiä on viemässä.

   Lainaa

  35. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Kom-posti: Marjatta voisi itse mennä näyttämään esimerkkiä komentelemisen sijaan.
   ...ja tsekata lähteensä. Jeesus sanoi asian vähän ennen Einari Vuorelaa, ja muinaiset babylonialaiset ennen Jeesusta.

   Lainaa

  36. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Sargee: 3kpl n. 1m pituista harjateräksen pätkää sidottuna pukin muotoon on myös havaittu hyväksi. Kun käy merkkaamassa, niin kannattaa parkkeerata auto siihen kaistalle, missä kuoppa on, ettei kukaan sokea tunari aja yli kun sitä merkkiä on viemässä.
   Aika riskialtista, ellei harjateräskyhöelmässä ja sahapukissa ole heijastimia ja huomioväriä... Esteiden asettelu väylille on rikos. Jokainen on muuten lain nojalla velvollinen poistamaan tieltä sinne pudonneet mahdollisesti vaaralliset esineet. Muuten esimerkillistä toimintaa, äijät ;)

   Lainaa

  37. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Eila Junnola: Miksi miehille pitää nimenomaan huutaa? Itse asiassa Tuntemattoman sotilaan Koskela sai porukat tottelemaan ihan rauhallisella äänensävyllä, kun taas Lammion tiukka komentelu herätti vain vastarintaa.
   Se oli fiktiota.

   Lainaa

  38. Tulos: +5 (7 ääntä)
   herätystodellisuuteen: Marjatta on täysin oikeassa. Miehet olivat ennen miehekkäämpiä. Nykymiehistä enemmistö on mammanpoikia, epämiehekkäitä, velttoja heittopusseja, passiivisia, henkisesti ja fyysisesti heikkoja, saamattomia luusereita. Monet naiset käyttävät heistä nimitystä ‘miesvauva’ ja ihan aiheesta. Nykymiehelle ei tarvitse kuin vähän huutaa päin naamaa ja hän murtuu, pahimmillaan alkaa pillittämään kuin mikäkin pikkutyttö. Näistä ei ole puolustamaan isänmaatamme. Tai ylipäätään mihinkään. Edes sota ei tekisi heistä miehiä, he ovat menetettyjä tapauksia.
   Kivikova mies helähtää rikki elämän ensummäisestä

   Lainaa

  39. Tulos: +33 (35 ääntä)
   JTU: ”Uudet renkaat jonkun laskuun”. Vasemmistolaisuus on vahvana Mikassa.
   Eikö äärioikeisto (T. Hakkarainen & kumpp.) yritä elää kansan kustannuksella? Ajoi päin turvapuomia ja yritti velkoa korjauskulut eduskunnan kansliasta, joka verovaroilla pyörii? Vasemmistolaisuus on kaukana loisimisesta. Eliitti loisii.

   Lainaa

  40. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Keksikö kukaan, mikä tuossa meni Marjatan mielestä väärin?

   Lainaa

  41. pinkki puudeli 19.7.2018 18:23
   Tulos: -9 (23 ääntä)
   eri: Ennen myös miesten valta-asemaa pönkitettiin. Naiset ei saaneet äänestää, avioliitossa ei tunnettu käsitettä raiskaus ja perheväkivaltaan ei juuri poliisin taholta puututtu, ellei puukolla tehty reikää.
   Eli miesten velttous on siis naisten aseman paranemisen seuraus. Kaikki naisten oikeudet normaaliin elämään, vapauteen, työssäkäyntiin ja omaan rahaan on pahaksi miehille? Mies on reipas ja reilu vain silloin, jos saa yhteiskunnan sallimana kieltää asioita naisilta, sekä raiskata ja lyödä heitä? Elät todella sovinistisessa ja naisvihamielisessä kuplassa.

   Lainaa

  42. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Rnd: Terveisiä maan tieliikennelailta, vastuitasi tuntematon ihmispolo: “62§ Tiellä oleva este Tielle ei saa panna eikä jättää mitään, mikä voi vaarantaa tai haitata liikennettä. Milloin jonkun syystä tielle on joutunut 1 momentissa tarkoitettu este, jota ei voida heti poistaa, hänen on merkitsemällä tai muulla tavoin kiinnitettävä muiden tienkäyttäjien huomiota esteeseen, kunnes hän on saanut sen poistetuksi. Milloin tiellä on este, josta saattaa aiheutua vakavaa vaaraa liikenteelle, jokaisen esteen havainneen tienkäyttäjän on mahdollisuuksiensa mukaan viipymättä ryhdyttävä 2 momentissa tarkoitettuihin toimenpiteisiin taikka, jollei se ilman kohtuutonta hankaluutta ole mahdollista, ilmoitettava asiasta poliisille.” Tyypillistä on toki nykyään olla edes ilmoittamatta, kaiken kun pitäisi olla valmiina ja/tai jonkun muun vastuulla.
   Jos olisin tämän pykälän muistanut, niin olisin ottanut viimeviikolla juuri auton alle jääneen peuran kyytiin. Jos poliisi olisi kysellyt mitä puuhaan, niin olisin voinut vedota pykälään 62.

   Lainaa

  43. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Jep: Olenko mä ainut kenen mielestä toi Marjatta oli ihan oikeella asialla ja Juha oli todella törkee? Kenenkään ei tarvii alkaa ruotimaan toisten markkina-arvoo.
   Peukutuksista päätellen ehkä yksi on kanssasi samaa mieltä. Marjatta käsksi siivota suut, vaikka eihän tuolla ollut mitään törkeyksiä ennen kuin hän alkoi itse niitä suoltamaan.

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (7 ääntä)
   otto: Sanotaan että “vanhuus ja viisaus”, mutta jos on ollut tyhmä koko ikänsä niin mikä sen tilanteen muuttaisi kun tulee vanhaksi?
   Shh. Jokainen on viisas omalla tasollaan

   Lainaa

  45. jukkapalmu 2.2.2020 12:24
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Huomaa kuka on jäänyt marjatta, älyttä, ilotta ja paitsi kaikesta muustakin tarpeellisesta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, bussi, renkaat, rengas, puhki, miehet