Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kirpputorin löytöjä, osa 286

  Onnea myyntiin. En ole kateellinen.
  Suurenna näkymä
  Kirpputorin löytöjä, osa 286

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Murmurmurmeli 19.7.2018 0:52
   Tulos: +1581 (1585 ääntä)
   Mitenkäs muuten ne kaupat sitten kuuluu hoitaa kuin yv:llä? Julkisesti ketjuun kaikki tili- ja osoitetiedot ym.?

   Lainaa

  2. Tulos: +588 (598 ääntä)
   Murmurmurmeli: Mitenkäs muuten ne kaupat sitten kuuluu hoitaa kuin yv:llä? Julkisesti ketjuun kaikki tili- ja osoitetiedot ym.?
   Yp n sana on laki. Ois enää puuttunu et yp ois alkanu HUUTAA joka TOISEN sanan..

   Lainaa

  3. Tulos: +367 (373 ääntä)
   En tiedä miksi yritän uskotella itselleni, että se on se helle mikä on aivot pehmittänyt?

   Lainaa

  4. Tulos: +237 (271 ääntä)
   Sinna vois lähteä internetistä ja Suomesta.

   Lainaa

  5. Tulos: +255 (255 ääntä)
   Muumi: Yp n sana on laki. Ois enää puuttunu et yp ois alkanu HUUTAA joka TOISEN sanan..
   Ei sentään vielä poliisilla uhannut.

   Lainaa

  6. Tulos: +535 (539 ääntä)
   Mirka varmaankin myi eteenpäin ennenmin kuin luopui noinkin mukavasta ryhmästä!:)

   Lainaa

  7. Tulos: +70 (88 ääntä)
   Itse lahjoitan kaiken enkä nyt mitään :-)

   Lainaa

  8. Tulos: +262 (264 ääntä)
   Koska fb-ryhmän säännöt menee lakien yli heittämällä

   Lainaa

  9. Yökukkuja 19.7.2018 2:27
   Tulos: +184 (192 ääntä)
   Martin kaltaisten ihmisten takia vihaan facebook-kirppareita ja kateuskorttia.

   Lainaa

  10. Perspillu ja hyvät vitut 19.7.2018 2:42
   Tulos: +216 (216 ääntä)
   Ei ole mitään arvokasta menetetty jos tulee fudut ryhmästä. Tommonen sääntö on täysin järjen vastainen.

   Lainaa

  11. Määäääää 19.7.2018 4:37
   Tulos: +164 (166 ääntä)
   Nykysuomen sanakirja: Kateus: idioottina pitäminen.

   Lainaa

  12. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Murmurmurmeli: Mitenkäs muuten ne kaupat sitten kuuluu hoitaa kuin yv:llä? Julkisesti ketjuun kaikki tili- ja osoitetiedot ym.?
   Ja jännä homma, että YP oikein ”painostaa petokseen” uhkailemalla...

   Lainaa

  13. Tulos: +282 (284 ääntä)
   Siis mitä hittoa tuossa vikassa tapahtui? Joo, mä ainakin EHDOTTOMASTI haluan kertoa kaikille ryhmäläisille sekä osoitetietoni että puhelinnumeroni. Vai pitääkö tuossa ryhmässä sopia julkisesti hakupaikka ja -aika? Miten ihmeessä yv-kaupat "ei ole reiluja muita kohtaan"?

   Lainaa

  14. Tulos: +81 (103 ääntä)
   Yv-kaupat kielletty? Millä tavallla tuo sitten muka on epäreilua? Käsittääkseni tuolla tavalla kaikki kirpparit toimii. Ai niin ja YP päättää kelle tuon saa myydä. Varmaan itselle havitteli. Hyppää Sinna suohon. Ps. Voisko nuo kirjoitusvirhe-mokat jättää jo pois täältä? Niistä yksikään ei ole ikinä hauska.

   Lainaa

  15. Kakanjauhaaja 19.7.2018 7:26
   Tulos: +99 (99 ääntä)
   Petkele: Ei sentään vielä poliisilla uhannut.
   Ei se vakuuta, jos uhkaa vähemmän valtaa omistavalla taholla.

   Lainaa

  16. Kommentoin 19.7.2018 7:34
   Tulos: +133 (133 ääntä)
   Monessa fb kirppis ryhmässä on sääntö, et yv ei ole varaus tmvs, mut tuossa ostaja kuitenkin ensin varasi tuotteen kommentoimalla "mulle!" Ja se riittää joissain mut ei nähtävästikään tässä...

   Lainaa

  17. Tulos: +103 (103 ääntä)
   Mirka ilmaisee ostoaikeensa selkeästi sanomalla "mulle", mikä tuossa muka on "yv-kauppaa"? Mitä jos kukaan ei halua puhelinta ostaa, onko Mirkan pakko myydä se eteenpäin silti, koska onhan se nyt epäreilua ostaa jotain mitä kukaan muu ei halua. Mitä mä en tajua tässä yhtälössä?

   Lainaa

  18. Tulos: -50 (58 ääntä)
   Minua häiritsee tuossa puhelimessa se, että se ei ole iPhone 7 Plus. Minulla on sellainen ja kamera takana on kyllä ihan erilainen. :D

   Lainaa

  19. Tulos: +85 (85 ääntä)
   jellona: Minua häiritsee tuossa puhelimessa se, että se ei ole iPhone 7 Plus. Minulla on sellainen ja kamera takana on kyllä ihan erilainen.
   Siis tuo joka heijastuu kännykän lasista on erilainen? Jätän asiani siihen.

   Lainaa

  20. Tulos: +61 (67 ääntä)
   Käytännössä siis Paulin pitäisi Sinnan mielestä pitää kohde auki ja mikäli joku toinen haluaa ko. puhelimen, yhä tehdä kauppaa ja ottaa rahat, vaikka puhelinta ei enää ole? Vai pitääkö Paulin nyt käydä ostamassa uusi puhelin, jonka voi sitten myydä Sinnan mielen mukaan ostoaikeensa ilmaisseelle, että kaikki menee mukavasti, helposti ja sujuvasti?

   Lainaa

  21. Tulos: +61 (61 ääntä)
   jellona: Minua häiritsee tuossa puhelimessa se, että se ei ole iPhone 7 Plus. Minulla on sellainen ja kamera takana on kyllä ihan erilainen.
   Kuva on kyllä puhelimen etupuolelta

   Lainaa

  22. Tulos: -78 (84 ääntä)
   lol: Sinna vois lähteä internetistä ja Suomesta.
   Lähde sinäkin

   Lainaa

  23. Tulos: -31 (51 ääntä)
   Pyhimys: Itse lahjoitan kaiken enkä nyt mitään
   Myy. Optikko tai neuropsykologi auttaa.

   Lainaa

  24. Tulos: -42 (54 ääntä)
   Vituttaa tollaset Kertut, jotka tulevat puhkomaan muiden kaupankäynnit >:(

   Lainaa

  25. Tulos: +59 (59 ääntä)
   jellona: Minua häiritsee tuossa puhelimessa se, että se ei ole iPhone 7 Plus. Minulla on sellainen ja kamera takana on kyllä ihan erilainen.
   Missä sä edes näet ton puhelimen takakameran? :D

   Lainaa

  26. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Petkele: Ei sentään vielä poliisilla uhannut.
   Vielä.

   Lainaa

  27. Tulos: -5 (13 ääntä)
   jellona: Minua häiritsee tuossa puhelimessa se, että se ei ole iPhone 7 Plus. Minulla on sellainen ja kamera takana on kyllä ihan erilainen.
   Okei, ensinnäkin heijastus näyttää toisen puhelimen kameran, joka on luultavammin iphone 8 plus, jossa on samanlainen kamera kuin 7 plus. Heijastuva kamera siis on kuin 7 plus, mutta myydyn puhelimen kameraa ei näy.

   Lainaa

  28. Tulos: +76 (78 ääntä)
   Miten kukaan VOI kuvitella, että vanhalla tavaralla saa voittoa ostohintaan nähden. Saa olla aika fakiiri joka siinä onnistuu, varsinkin nykypäivänä kun tuollaisten tusinatavaroiden kuin ikean jakkaroiden hinnat löytyy sekunnissa netistä. Samaa sarjaa kirppismyyjien kanssa, jotka kuvittelee, että vanhoista räteistä (ei siis ees uudenveroisisa) saa saman hinnan kuin vastaavista vaatteista kaupassa, koska "tunnearvo/ toimii vielä ihan hyvin/ on mulla vaan ylimääränen mut oikeesti hyvä/ tartten nyt vaan rahaa"... Onnea vaan kaupantekoon. Joo, nää ärsyttää kun ihmiset laittaa tavaraa näytille ja laittaa jonku älyhinnan :D

   Lainaa

  29. Tulos: +48 (50 ääntä)
   YP:llä on kusi noussut päähän kaikesta vallasta FB kirpparilla että voi tehdä mielivaltaisia päätöksiä. Varmasti livenäkin upeita ihmisiä.

   Lainaa

  30. Tulos: +22 (28 ääntä)
   No niin, Martti ja Sinna. Koneet kiinni hetkeksi, ettei teille tule liian kuuma tässä helteessä.

   Lainaa

  31. Tulos: -21 (47 ääntä)
   Siiiis..... Miksi hakea kymmenellä eurolla uudenveroiset jakkarat Martilta kun ikeasta saa samat kymmenellä eurolla? En nyt jotenkin tajua tuota ininää tuossa. Eihän martti edes tee siinä voittoa?

   Lainaa

  32. Tulos: +80 (82 ääntä)
   grogrgrgrg: Siiiis….. Miksi hakea kymmenellä eurolla uudenveroiset jakkarat Martilta kun ikeasta saa samat kymmenellä eurolla? En nyt jotenkin tajua tuota ininää tuossa. Eihän martti edes tee siinä voittoa?
   Ei tuo mielestäni ollut ininää, vaan lähinnä tiedoksi, että niiden hinta uutena on se 10 € siltä varalta, että a) mahdollinen ostaja ei tiedä tätä tai b) Martti ei itse ole tietoinen asiasta. Yleensä tavaran hinta laskee heti, kun sen kantaa kaupasta ulos ja katsotaan käytetyksi mm. siksi, että Ikea korvaa viallisen tuotteen, mutta Martti ei. Voihan silti joku olla halukas ostamaan jakkarat Martilta, koska hän saattaa asua huomattavasti lähempänä kuin Ikea. Reilua kuitenkin mainita, että täyteen hintaan lähtee.

   Lainaa

  33. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Hinnoista: Ei tuo mielestäni ollut ininää, vaan lähinnä tiedoksi, että niiden hinta uutena on se 10 € siltä varalta, että a) mahdollinen ostaja ei tiedä tätä tai b) Martti ei itse ole tietoinen asiasta. Yleensä tavaran hinta laskee heti, kun sen kantaa kaupasta ulos ja katsotaan käytetyksi mm. siksi, että Ikea korvaa viallisen tuotteen, mutta Martti ei. Voihan silti joku olla halukas ostamaan jakkarat Martilta, koska hän saattaa asua huomattavasti lähempänä kuin Ikea. Reilua kuitenkin mainita, että täyteen hintaan lähtee.
   Ihan asiaa. Ja Martin vastauksessa tuli samalla myyjän rehtiys ja reiluus melko vielä selvemmäksi. Martti olisi hyvin voinut vedota vaikka juuri siihen, että häneltä saa jakkarat lähempää ja pienemmillä bensakuluilla. Protestoinnista päätellen taisikin olla todella tärkeää saada sen kymmenen euroa takaisin, jonka maksoi jakkaroista.

   Lainaa

  34. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Jo on jumaluuskompleksi Sinnalla isollaan. Painuis vittuun maapallolta

   Lainaa

  35. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Kommentoin: Monessa fb kirppis ryhmässä on sääntö, et yv ei ole varaus tmvs, mut tuossa ostaja kuitenkin ensin varasi tuotteen kommentoimalla “mulle!” Ja se riittää joissain mut ei nähtävästikään tässä…
   Mikä on aivan järjetön sääntö _kirpputorilla_. Alunperin ollut vain huutokaupalla käytävissä kohteissa, mikä on ollut täysin järkevää ja perusteltua. Siinä kohtaa myyjä pystyy huijaamaan julkaisussa olevia vaatimalla korkeampaa hintaa, jonka ”joku on muka tarjonnut” yvllä. Ei ihan oo sama asia käydä perus kirpparikauppoja yvllä... :D Toki siinä tapauksessa saattaa joku päästä ohittelemaan, mutta kyllä myyjällä pysyy täys päätäntävalta siihen, että kenelle myy.

   Lainaa

  36. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Murmurmurmeli: Mitenkäs muuten ne kaupat sitten kuuluu hoitaa kuin yv:llä? Julkisesti ketjuun kaikki tili- ja osoitetiedot ym.?
   Itsehän lensin täysin samanlaisen myyntiepisodin vuoksi ulos Pelikonsolit ja pelit (Retro) -ryhmästä. (Minä siis myyjänä lensin, käsittääkseni ostaja armahdettiin kuitenkin kämmistäni.) Ensin ongelmana oli, etten ollut hinnoitellut tuotteita (kun itselläni ei ollut tuon taivaallista tajua Suomen markkinahinnoista. Ebaysta saa toki osviittaa ja niillä hinnoin sitten korjasin ilmoitukseen hinnatkin, mutta kokemuksieni mukaan Suomessa et saa mistään keräilykamoista kansainvälisiä hintoja.) Eräs mukava ostaja ilmoitti (julkisesti) kiinnostuksensa myymästäni figuurista ja speksit (tapaamispaikka ja -aika) sovittiin yv:llä. Minä julkisesti ilmoitin kohteen myydyksi ja tämä oli sitten liikaa ja bannivasara heilahti. Meinasin kiukuspäissäni kysäistä, että onko todellakin tarkoituksenmukaista julkaista kaikki maksutiedot, yms. siinä myyntiketjussa, mutta se kiukuttelu ei olisi päätöstä mihinkään suuntaan muuttanut ja saanut minut vain näyttämään kiukuttelevalta lapselta. Kiitin siis, että sain olla ryhmässä ja toivotin muille hyviä kauppoja. Harmittaa ihan hemmetisti vieläkin. Oli ihan mahtava ryhmä. Ei pelkästään kauppapaikkana vaan ylipäätään hyvä keskustelupaikka retropeleistä kiinnostuneille.

   Lainaa

  37. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Tinka: Siis mitä hittoa tuossa vikassa tapahtui? Joo, mä ainakin EHDOTTOMASTI haluan kertoa kaikille ryhmäläisille sekä osoitetietoni että puhelinnumeroni. Vai pitääkö tuossa ryhmässä sopia julkisesti hakupaikka ja -aika? Miten ihmeessä yv-kaupat “ei ole reiluja muita kohtaan”?
   Käytännössä jos myis vaikka useita tuotteita niin hintatarjouksien ja muiden kertominen yv:n kautta eivät ole reiluja toisia kohtaan. Sen veran mitä itse törmännyt yv-kauppoja kieltäviin ryhmiin. Mutta ei nekään nyt sentään kiellä ensimmäisenä ilmottautuneen ostajan yhteystietojen kysymistä yv:nä

   Lainaa

  38. Tulos: -19 (33 ääntä)
   Sinna on lurttu

   Lainaa

  39. Tulos: -24 (26 ääntä)
   Onko kellään Kertun yhteystietoja. Vois kiinnostaa mikäli hänellä on esim. omistusasunto tai muuta arvokasta omaisuutta.

   Lainaa

  40. Arkkienkeli 19.7.2018 19:31
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   Ekan täytyy olla Tornion Facebook-kirppikseltä. Missään muualla ei yritetä myydä IKEA:n käytettyjä antiikkikalusteita 2-3 krt. ovh. hinnalla. Ja kun huomauttaa että uutena saa halvemmalla, niin sitten hyökätään koko Odinin poikien voimin...

   Lainaa

  41. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Sä oot vaan kateellinen siitä että mä kehtaan myydä käytettyä tavaraa uutta kalliimmalla hinnalla. Mitähän epäreilua siinä on että myy tavaransa sille joka haluaa ostaa sen?

   Lainaa

  42. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Harmi että 1930-luvulla ei ollut facebookkia, Hitler olis saattanut tyytyä vaan olemaan fb-kirppiksen ylläpitäjä.

   Lainaa

  43. Vieraslajeihin kuuluva 20.7.2018 11:32
   Tulos: 0 (12 ääntä)
   Sinna ulos Suomesta.

   Lainaa

  44. Tulos: +7 (9 ääntä)
   lol: Sinna vois lähteä internetistä ja Suomesta.
   Cannan cancca

   Lainaa

  45. Ugandaknuckles 23.7.2018 7:06
   Tulos: -9 (17 ääntä)
   Petkele: En tiedä miksi yritän uskotella itselleni, että se on se helle mikä on aivot pehmittänyt?
   Ei se oo helle. Esim raskauden mukana monella livahtaa aivot lapsiveteen ja sitä kautta ulos. Tällänen "Sinna" vaikuttaa just sellaselta.

   Lainaa

  46. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Singer: Lähde sinäkin
   Terve Sinna.

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Arkkienkeli: Ekan täytyy olla Tornion Facebook-kirppikseltä. Missään muualla ei yritetä myydä IKEA:n käytettyjä antiikkikalusteita 2-3 krt. ovh. hinnalla. Ja kun huomauttaa että uutena saa halvemmalla, niin sitten hyökätään koko Odinin poikien voimin…
   Tampereen alueen kirpparilta ;)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, Ikea, tuolit, jakkarat, puhelimn, iPhone, ylläpito, yv-kauppa, säännöt, Hemnes, kirjoitusvirhe, kirpputori, kirppari, kirppis