Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Luontoilta, osa 2

Naapuri tuli länkyttämään. Keksin kännissä täydellisen koston.
Luontoilta, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 61 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Mustalaisnaamio 3.7.2018 0:45
      Tulos: +1349 (1391 ääntä)
      Joukossa tyhmyys tiivistyi...

      Lainaa

    2. Tulos: +1088 (1098 ääntä)
      Hyvä, Jouko. Helppo esittää syytöntä myöntämällä syyllisyytensä avoimesti netissä.

      Lainaa

    3. Tulos: +955 (985 ääntä)
      Se olis Joukon ehkäisypilleri täytyny ottaa jo vuosikymmeniä sitten.

      Lainaa

    4. Tulos: +469 (479 ääntä)
      Nyt sitten jatkoa tälle Joukon jälkiehkäisy-yritykselle.

      Lainaa

    5. Tulos: +533 (605 ääntä)
      Toivottavasti naapurit saavat tietää Joukon rikoksesta. Tollaset tyypit tulis kyllä "kitkeä" naapurustosta.

      Lainaa

    6. purppurakruunu 3.7.2018 0:58
      Tulos: +131 (151 ääntä)
      Nellin leirikuvaus... ajatuskin kirvelee.

      Lainaa

    7. Mustalaisnaamio 3.7.2018 1:00
      Tulos: +318 (424 ääntä)
      Jospa Joukolla olisi vaikka moottoripyörä (tuskin, oletan Joukon p*rseaukiseksi luuseriksi), niin sen voisi hakata vaikka lekalla paloiksi. Sen jälkeen voisi odotella, että tuleeko Jouko, tuo kusimutteri, kyselemään jotain.

      Lainaa

    8. purppurakruunu 3.7.2018 1:01
      Tulos: +5 (81 ääntä)
      On tosiaan omakohtaista kokemusta, tosin ei "naturist"-pohjaista, vaan enemmän tätä supisuomalaista "mökki ilman juoksevaa vettä ja huussiin ei jaksa koko ajan ravata" -laatua. Olisi kannattanut ihan suosiolla ottaa se puoli askelta poispäin puskasta.

      Lainaa

    9. Tulos: +285 (291 ääntä)
      Eipä varmaan kauaa mene kun joku hakee Joukon osoitteen Seinäjoelta ja ilmoittaa naapurille. Tarkistikohan tyyppi edes ettei naapuri ole ryhmissä...

      Lainaa

    10. Tuijottaja 3.7.2018 1:24
      Tulos: -78 (90 ääntä)
      En ymmärrä Nelliä :(

      Lainaa

    11. Tulos: +127 (145 ääntä)
      Tuijottaja: En ymmärrä Nelliä
      Naturisti=munasillaan (sarjassa tai yksittäin).

      Lainaa

    12. Tulos: +178 (180 ääntä)
      Tuijottaja: En ymmärrä Nelliä
      "Naturist" tarkoittaa nudistia, ihmistä joka tykkää hengailla alasti aina kun voi, myöskin porukalla.

      Lainaa

    13. Tulos: +204 (204 ääntä)
      Joukon tarina tarvitsee jatkoa.

      Lainaa

    14. Tulos: +155 (155 ääntä)
      purppurakruunu: On tosiaan omakohtaista kokemusta, tosin ei “naturist”-pohjaista, vaan enemmän tätä supisuomalaista “mökki ilman juoksevaa vettä ja huussiin ei jaksa koko ajan ravata” -laatua. Olisi kannattanut ihan suosiolla ottaa se puoli askelta poispäin puskasta.
      Ja niin hän sai nimen purppurakruunu.

      Lainaa

    15. Tulos: +289 (317 ääntä)
      Jouko, kumpi se kusimutteri olikaan? Toivottavasti tää kännikuningas joutuu korvaamaan tappamansa kasvit, sillä niiden summa saattaa nousta muutamiin satoihin euroihin.

      Lainaa

    16. Kilokalori 3.7.2018 7:40
      Tulos: +128 (154 ääntä)
      Ymmärrän kyllä, jos perunanviljelijänaapurit ovat alkukesän kuivuuden aikana kyntäneet peltoja, niin pölyssä on ollut ikkunoiden lisäksi puoli pitäjää. Mutta se on ihan vaan asuinpaikan valintapäätös, jos haluaa landella just pellon vieressä asua. Siinä pellon vieressä kun haisee keväällä myös ihan aito sianp...a. Tänä vuonna tosi pitkään, kun sateet ei tulleetkaan huuhtomaan lannoitetta peltoon. Mielestäni karmea p...anhaju on paljon pahempi, kuin pölyiset ikkunat.

      Lainaa

    17. Tulos: +255 (271 ääntä)
      diddidii: Jouko, kumpi se kusimutteri olikaan? Toivottavasti tää kännikuningas joutuu korvaamaan tappamansa kasvit, sillä niiden summa saattaa nousta muutamiin satoihin euroihin.
      Voipi nousta tuhansiin jos on viimeisen päälle ja paljon kasveja,todella kusipää äijä.

      Lainaa

    18. Tulos: -249 (305 ääntä)
      Jouko on hieno mies! Noin ne naapurit laitetaan ojennukseen. Itse olen myrkyttänyt koko naapuruston koirat sukupuuttoon jo ajat sitten :D

      Lainaa

    19. Canis Lupus 3.7.2018 10:10
      Tulos: -336 (382 ääntä)
      Raino: Jouko on hieno mies! Noin ne naapurit laitetaan ojennukseen. Itse olen myrkyttänyt koko naapuruston koirat sukupuuttoon jo ajat sitten
      Ei nyt koiria sentään. Mutta muuten hienosti tehty! Jouko on kuningas. Ei se kasvimaa tonnien arvoinen ole, hyvänen aika. Vaikka joku ituhippivegaanifillarikommari sellaista inisi jossain kommentissa. Tappio on muutaman kympin luokkaa korkeintaan. Ei tuollaisesta typerästä kasvimaan hinkkaamisesta voi mitään arvoa työlle laskea, vaikka siellä olisi oltu perse pystyssä tuntikausia.

      Lainaa

    20. yli opisto hörhö 3.7.2018 10:19
      Tulos: +254 (280 ääntä)
      "Joo, naapuri valitti mulle mun pihan nokkosista joten on aivan kohtuullista että myrkytän koko niiden pihamaan vaikka siinä meneekin todennäköisesti muutamalla tuhannella eurolla kasveja" Että sellanen vatipää.

      Lainaa

    21. Tulos: +129 (145 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Joukossa tyhmyys tiivistyi…
      Kaikkea tollo kadehtiikin, muiden harrastuksia ja ahkeruutta. Tuo on vahingontekoa ja rikosilmoituksen paikka! Pihan rakentamiskustannukset kymppitonneja.

      Lainaa

    22. Tulos: +192 (208 ääntä)
      Canis Lupus: Ei se kasvimaa tonnien arvoinen ole, hyvänen aika. Vaikka joku ituhippivegaanifillarikommari sellaista inisi jossain kommentissa. Tappio on muutaman kympin luokkaa korkeintaan. Ei tuollaisesta typerästä kasvimaan hinkkaamisesta voi mitään arvoa työlle laskea, vaikka siellä olisi oltu perse pystyssä tuntikausia.
      Eli puutarhurin työlle ei voi laskea arvoa? Just.

      Lainaa

    23. Tulos: +203 (209 ääntä)
      diddidii: Jouko, kumpi se kusimutteri olikaan? Toivottavasti tää kännikuningas joutuu korvaamaan tappamansa kasvit, sillä niiden summa saattaa nousta muutamiin satoihin euroihin.
      muutama sata euroa menee jo viiteen puukasviin... toivottavasti ei ole perintö alppiruusuja jne...

      Lainaa

    24. grogrgrgrg 3.7.2018 11:54
      Tulos: -136 (168 ääntä)
      Naapuri olis päässy todennäköisesti helpommalla kun ei olis tullu itkemään asiasta mitään.

      Lainaa

    25. Tulos: +194 (212 ääntä)
      Canis Lupus: Ei nyt koiria sentään. Mutta muuten hienosti tehty! Jouko on kuningas. Ei se kasvimaa tonnien arvoinen ole, hyvänen aika. Vaikka joku ituhippivegaanifillarikommari sellaista inisi jossain kommentissa. Tappio on muutaman kympin luokkaa korkeintaan. Ei tuollaisesta typerästä kasvimaan hinkkaamisesta voi mitään arvoa työlle laskea, vaikka siellä olisi oltu perse pystyssä tuntikausia.
      Et tunnu tietävän kasveista, tai niiden hinnoista mitään, joten voisit olla hiljaa. Ääliö.

      Lainaa

    26. Tulos: +226 (248 ääntä)
      Jouko on kyllä todellinen kyrpä ja ääliö. Ensinnäkin RoundUp on aivan hirveää myrkkyä, jota ei kannattaisi käyttää kuin harkitusti, hyvin vähän ja mieluiten ei ollenkaan. Lisäksi kasvit voivat maksaa tuhansia puhumattakaan siitä työmäärästä, joka pihaan on varmasti mennyt. Eniten itseäni surettaisi ne kasvit, rakkaudella hoidetut ja nyt kuolleet. Monilla voi olla perintökasveja tai muuten tunnearvoltaan tärkeitä kasveja pihallaan. Joukon voisi nakata järveen.

      Lainaa

    27. Tulos: +213 (223 ääntä)
      Ei se kasvimaa tonnien arvoinen ole, hyvänen aika. Vaikka joku ituhippivegaanifillarikommari sellaista inisi jossain kommentissa. Tappio on muutaman kympin luokkaa korkeintaan. Ei tuollaisesta typerästä kasvimaan hinkkaamisesta voi mitään arvoa työlle laskea, vaikka siellä olisi oltu perse pystyssä tuntikausia.
      Kyseessä oli puutarha. Ei kasvimaa. Jos kasvimaalla on porkkanaa ja salaattia rivissä, puhutaan kympeistä. Jos puhutaan monivuotisista kasveista, lähdetään taimesta halvimmillaan 5 euroa kappale, nousten esim. 70-100 euroon kappale, eikä vielä puhuta edes kovin erikoisista kasveista. Kun taimi on ollut maassa vuoden tai pari, sen hinta on moninkertaistunut. Myös juurtuneella nurmikolla on hintansa. Googlaapa huviksesi vaikkapa siirtonurmikon hintaa ja tule sen jälkeen tänne väittämään "typerän kasvimaan" maksavan "muutamia kymppejä". Pitää olla todella rajoittunut elämänkokemus ja maailmankuva, ettei ymmärrä suomalaisena, että kasvit maksavat...

      Lainaa

    28. Tulos: +72 (78 ääntä)
      Jotenkin hellyyttävää kuinka Joukon kaltaiset oman elämänsä sankarit käyttää kovaa kieltä, mutta tulee julkisesti faceen itkemään naapurikahinoita ja omia kännisekoilujaan :D jos nyt ei ihan reppana ole, niin pystyy elämään samalla kadulla myös sen omasta mielestä ärsyttävän täti-ihmisen kanssa... ainakin pyrkii välttämään bensan heittämistä liekkeihin jotta tarttis olla mahdollisimman vähän sen kanssa tekemisissä.

      Lainaa

    29. Koskematon 3.7.2018 18:02
      Tulos: +14 (40 ääntä)
      Mainoksessa lukee "koskematon metsä" -> "miks tänne on jätetty nokkosia!" (Ja joo, ymmärsin, etteivät nokkoset olleet jutun pääpointti.)

      Lainaa

    30. Tulos: +37 (53 ääntä)
      Jouko ei ollut puutarhan terävin kukkakeppi.

      Lainaa

    31. Tulos: +90 (100 ääntä)
      Jiusonium: Et tunnu tietävän kasveista, tai niiden hinnoista mitään, joten voisit olla hiljaa. Ääliö.
      Ajattelin esittää kommenttisi kohteelle, Canis Lupukselle vierailua puutarhaliikkeeseen. Tosiaan jotain orvokeita saa purkissa parilla kympillä, jo kohtalainenkin pensas tai puu menee satasiin, ja jos siihen täytyy siirtää vaikkapa nurmikko ja täysikasvuisia puita & pensaita tms puutarhan saamiseksi ennalleen, mahdollisesti vaihtaa maaperääkin myrkkyjen poistamiseksi, niin Jouko voi samantien myydä asuntonsa laskun maksamiseksi. Ehkäpä naapurien tunnemenetystä lohduttaa että ainakin saavat uuden naapurin =7

      Lainaa

    32. Canis Lupus 3.7.2018 18:59
      Tulos: -186 (210 ääntä)
      Huoh: Kyseessä oli puutarha. Ei kasvimaa. Jos kasvimaalla on porkkanaa ja salaattia rivissä, puhutaan kympeistä. Jos puhutaan monivuotisista kasveista, lähdetään taimesta halvimmillaan 5 euroa kappale, nousten esim. 70-100 euroon kappale, eikä vielä puhuta edes kovin erikoisista kasveista. Kun taimi on ollut maassa vuoden tai pari, sen hinta on moninkertaistunut. Myös juurtuneella nurmikolla on hintansa. Googlaapa huviksesi vaikkapa siirtonurmikon hintaa ja tule sen jälkeen tänne väittämään “typerän kasvimaan” maksavan “muutamia kymppejä”. Pitää olla todella rajoittunut elämänkokemus ja maailmankuva, ettei ymmärrä suomalaisena, että kasvit maksavat…
      Hahahahahahaha! Vai että taimien hinta oikein moninkertaistuu muutamassa vuodessa. En ole ikinä lukenut mitään noin äärimmäisen typerää väitettä. Mahtaisi olla hyvä bisnes kasvatella niistä satasen taimista usean sadan arvoisia rehuja myytäväksi. Tai sitten ei. Ainoastaan täysin idiootti voi uskoa tuollaista imbesilliä väitettä.

      Lainaa

    33. Tulos: +84 (94 ääntä)
      "Like most industries, tree nurseries pass this cost on to the customer. Michigan nursery Trim Pines Farm, for example, prices mature white cedars up to $25 per foot, as of publication. Trees that take longer in maturing or that are much larger, such as the live oak, can cost from $50,000 to $100,000". Tuon googlaaminen kesti kaksi sekuntia, eli about yhtä kauan kuin jonkun kutsuminen imbesilliksi, mutta on hiuk informatiivisempaa...

      Lainaa

    34. Tulos: +159 (167 ääntä)
      Canis Lupus: Mahtaisi olla hyvä bisnes kasvatella niistä satasen taimista usean sadan arvoisia rehuja myytäväksi.
      No sitähän ne idiootit taimikasvattajat tekee xD Ja toiset idiootit varta vasten menee ja ostaa niitä heiltä. Koskaan huomannut, että jonkun kasvin hinnalla saisi pussin saman kasvin siemeniä?

      Lainaa

    35. Tulos: +26 (92 ääntä)
      Juupa: No sitähän ne idiootit taimikasvattajat tekee Ja toiset idiootit varta vasten menee ja ostaa niitä heiltä. Koskaan huomannut, että jonkun kasvin hinnalla saisi pussin saman kasvin siemeniä?
      Paitsi jos haluaa pihalleen vaikkapa kirsikkapuun tai tuijan, joka olisi edes jossain määrin puun näköinen vielä tämän vuosisadan puolella, puhumattakaan hedelmistä. Tai jos haluaa vaikka pensasaidan näköesteeksi, niin kyllä ne pitää, sori vaan taimina ostaa, jotta sen saa tehtyä. Eipä sitä viitsi ootella 20vuotta, että kasvais sit joku puu tohon pihalle. Jos sä haluat omenapuun, ostat siis valmiin taimen(jotka puun/pensaan lajista riippuen ei tosiaan oo halpoja), jonka joku on kasvattanut valmiiksi sillee säädyllisen kokoiseksi ja johon sillä kasvattajalla on mennyt kaikenlaisia hoitokustannuksia yms. ja saat sen puun vieläpä samantien, etkä joskus vuonna 2200. Sama kuin Canis lupusin kohdalla, kommenttis tyyliset läpät kuulostaa aika lailla pelkältä provoomiselta ja tahalliselta urpoilulta, joten miksipä vaivautua vastaamaan, mutta ku on se mahdollisuus, että sä et vaan oikeesti tajua..? Nytpä tiedät tämänkin.

      Lainaa

    36. Tulos: +63 (71 ääntä)
      Umbrella: Paitsi jos haluaa pihalleen vaikkapa kirsikkapuun tai tuijan, joka olisi edes jossain määrin puun näköinen vielä tämän vuosisadan puolella, puhumattakaan hedelmistä. Tai jos haluaa vaikka pensasaidan näköesteeksi, niin kyllä ne pitää, sori vaan taimina ostaa, jotta sen saa tehtyä. Eipä sitä viitsi ootella 20vuotta, että kasvais sit joku puu tohon pihalle. Jos sä haluat omenapuun, ostat siis valmiin taimen(jotka puun/pensaan lajista riippuen ei tosiaan oo halpoja), jonka joku on kasvattanut valmiiksi sillee säädyllisen kokoiseksi ja johon sillä kasvattajalla on mennyt kaikenlaisia hoitokustannuksia yms. ja saat sen puun vieläpä samantien, etkä joskus vuonna 2200. Sama kuin Canis lupusin kohdalla, kommenttis tyyliset läpät kuulostaa aika lailla pelkältä provoomiselta ja tahalliselta urpoilulta, joten miksipä vaivautua vastaamaan, mutta ku on se mahdollisuus, että sä et vaan oikeesti tajua..? Nytpä tiedät tämänkin.
      Sulta tais nyt mennä ironia ohi korvien että viuhahti ;) Siis kyllä, pointtini oli juurikin se, että taimia kasvattamalla rikastuu, koska niille on kysyntää (ei se, että kuluttajat on idiootteja kun ostaa taimia, vaikka periaatteessa saman lopputuloksen saa siemenpussistakin). Peace :D

      Lainaa

    37. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Kilokalori: Ymmärrän kyllä, jos perunanviljelijänaapurit ovat alkukesän kuivuuden aikana kyntäneet peltoja, niin pölyssä on ollut ikkunoiden lisäksi puoli pitäjää. Mutta se on ihan vaan asuinpaikan valintapäätös, jos haluaa landella just pellon vieressä asua. Siinä pellon vieressä kun haisee keväällä myös ihan aito sianp…a. Tänä vuonna tosi pitkään, kun sateet ei tulleetkaan huuhtomaan lannoitetta peltoon. Mielestäni karmea p…anhaju on paljon pahempi, kuin pölyiset ikkunat.
      Liete kyl levitetään pellolle, muttei siinä sateita odotella vaan levityksen jälkeen maa kynnetään (eli käännetään) eikä liete haise enää. Tai no ei ainakaan naudan, sianliete on kyl pahempaa. Kuka maksaa ikkunapesun, jos se pöly tulee pihatieltä? Säälle ei ihminen mitään voi ja mokailijan kannattaisi harkita muuttoa kaupunkiin.

      Lainaa

    38. Tulos: +71 (73 ääntä)
      Jorkku: Voipi nousta tuhansiin jos on viimeisen päälle ja paljon kasveja,todella kusipää äijä.
      Jos tapettujen kasvien joukossa on isompia puita tai hidaskasvuisia pensaita, jo yhden puun tai pensaan hinta voi olla tuhansia tai kymmeniä tuhansia. Esimerkiksi 50-vuotiasta tammea ei hankita mistään, joten sen korvaushinta nousee hyvinkin korkeaksi. Sama koskee tietysti harvinaisuuksia. Esimerkiksi joidenkin vähän harvinaisempien kukkasipuleiden hinta voi olla 100-200 euroa kappaleelta ja puutarhaharrastajalla saattaa hyvinkin olla pihassaan tuon hintaluokan kasveja, jos hänellä on taipumusta keräilyyn. Vakavan puutarhaharrastajan puutarhan korvaushinta saattaa siksi olla kymmeniä ja jopa satoja tuhansia euroja.

      Lainaa

    39. Tulos: +60 (62 ääntä)
      Canis Lupus: Hahahahahahaha! Vai että taimien hinta oikein moninkertaistuu muutamassa vuodessa. En ole ikinä lukenut mitään noin äärimmäisen typerää väitettä. Mahtaisi olla hyvä bisnes kasvatella niistä satasen taimista usean sadan arvoisia rehuja myytäväksi. Tai sitten ei. Ainoastaan täysin idiootti voi uskoa tuollaista imbesilliä väitettä.
      Vilkaisin tutun taimitarhan hinnastoa. Esimerkiksi yhden japaninvaahteralajikkeen hinta kolminkertaistuu, kun taimen koko kaksinkertaistuu. 90-100cm timanttituija maksaa alle 20 euroa, mutta 200-250cm taimi maksaa jo 225 euroa. Esimerkiksi viherrakentamisessa käytetään tavallisia kotipuutarhoja suurempia taimia, joiden hinnat ovat huomattavasti korkeampia. Hinnan voi periaatteessa laskea suoraan siitä, miten monta pienempää taimea samassa tilassa olisi samassa ajassa kasvattanut. Oletetaan, että yhden tavallisen taimen kasvattaminen kestää vaikkapa 4 vuotta ja isomman taimen kasvattaminen 20 vuotta. Jos iso taimi tarvitsee lopussa tilaa yhtä paljon kuin neljä tavallista taimeaa, voi karkeasti laskeskella, että ison taimen kasvuaikana samassa tilassa olisi voinut kasvattaa 20 pientä taimea tai yhden ison ja 8 pientä taimea. Jos pienen taimen hinta on 20 euroa, 20 vuoden aikana samassa tilassa pitäisi pystyä kasvattamaan 400 euron edestä taimia. Tuosta voisi laskeskella, että ison taimen hinta on vähintää viisinkertainen, mutta todennäköisesti yli kymmenkertainen. Tuo on vasta karkea laskelma ihan näppituntumalla. Jos otetaan huomioon todellinen tilantarve kasvatuksen aikana, normaalit vahinkoriskit (sää, kasvitaudit) ja ylimääräinen työ, joka ison taimen siirtämiseksi pitää tehdä, hinta voi olla vielä paljon korkeampi.

      Lainaa

    40. Väsynyt tuhnu 4.7.2018 3:18
      Tulos: +55 (57 ääntä)
      Joukon kiinnijäämisestä ei kannata murehtia. Hän on niin umpitollo että jäisi kiinni kyllä ilman julkista tunnustustaankin. Tuskin lienee edes ensi kerta Joukon elämässä kun kännissä pöllöilee. Ihme että on ilmeisesti kuitenkin aikuiseksi ehtinyt...luonnon valintaan nämä usein törmää.

      Lainaa

    41. Tulos: +46 (48 ääntä)
      diddidii: Jouko, kumpi se kusimutteri olikaan? Toivottavasti tää kännikuningas joutuu korvaamaan tappamansa kasvit, sillä niiden summa saattaa nousta muutamiin satoihin euroihin.
      Ei riitä, jos vuosia laitettu ja hoidettu niin summat nousee tuhansiin. Eihän satasella saa kuin muutaman puun tai pensaan. Toivottavasti joutuu vastuuseen tekosistaan.

      Lainaa

    42. Murmurmurmeli 4.7.2018 12:10
      Tulos: +57 (65 ääntä)
      Canis Lupus: Ei se kasvimaa tonnien arvoinen ole, hyvänen aika. Vaikka joku ituhippivegaanifillarikommari sellaista inisi jossain kommentissa. Tappio on muutaman kympin luokkaa korkeintaan. Ei tuollaisesta typerästä kasvimaan hinkkaamisesta voi mitään arvoa työlle laskea, vaikka siellä olisi oltu perse pystyssä tuntikausia.
      Idiootti. Menepä käymään taimitarhalla vilkaisemassa hintoja.

      Lainaa

    43. Tyrmistynyt 4.7.2018 12:33
      Tulos: +61 (65 ääntä)
      Jos minun "sisäpuutarhani" arvo on jo noin 1000 euroa (+ siihen käytetty työ), niin voin vaan kuvitella ulkopuutarhan. Puut ja kookkaammat, monivuotiset kasvit ovat todella arvokkaita. Erityisesti nyppii jos joku pelle tuhoaa satoa tuottavat kasvit. Jouko, olet idiootti.

      Lainaa

    44. nakkimuusi 4.7.2018 12:55
      Tulos: -50 (62 ääntä)
      Siis mitä helvettiä ihmiset?! Eikö kukaan muka tajua, että tuo "Jouko" on ilmiselvä trolli? Mun usko menee teihin, kanssahermannit...

      Lainaa

    45. Tulos: -36 (38 ääntä)
      Pluri: Ja niin hän sai nimen purppurakruunu.
      Epäilette siis Nellin heittäytyneen alasti nokkosiin ihan vain koska naturistialue?

      Lainaa

    46. Tulos: +50 (54 ääntä)
      nakkimuusi: Siis mitä helvettiä ihmiset?! Eikö kukaan muka tajua, että tuo “Jouko” on ilmiselvä trolli? Mun usko menee teihin, kanssahermannit…
      Olen nähnyt niin paljon niin tyhmiä ihmisiä, että voin uskoa ihmisistä melkein mitä vain.

      Lainaa

    47. Tulos: +45 (55 ääntä)
      Ihmiset, jotka ottavat noin itseensä asiallisen kritiikin esim. naapureilta, ovat helvetin rasittavia.

      Lainaa

    48. Tulos: +57 (61 ääntä)
      Canis Lupus: Hahahahahahaha! Vai että taimien hinta oikein moninkertaistuu muutamassa vuodessa. En ole ikinä lukenut mitään noin äärimmäisen typerää väitettä. Mahtaisi olla hyvä bisnes kasvatella niistä satasen taimista usean sadan arvoisia rehuja myytäväksi. Tai sitten ei. Ainoastaan täysin idiootti voi uskoa tuollaista imbesilliä väitettä.
      Oletko ikinä kuullut Plantagenista, kukkakaupoista tai muista puutarhamyymälöistä? Tiedoksi vaan että kasvien myynti ON hyvä bisnes. Voisit samalla myös vilkaista miten kasvien hinnat nousevat liikkeissä niiden koon mukaan (eli sen mukaan kauanko ne ovat kasvaneet). Et kyllä muutenkaan oikein näytä ymmärtävän lukemaasi.

      Lainaa

    49. Tulos: +30 (48 ääntä)
      Rounduppia eli fosfaattia käyttävät vain idiootit.

      Lainaa

    50. Tulos: -34 (46 ääntä)
      JPT: Jouko on kyllä todellinen kyrpä ja ääliö. Ensinnäkin RoundUp on aivan hirveää myrkkyä, jota ei kannattaisi käyttää kuin harkitusti, hyvin vähän ja mieluiten ei ollenkaan. Lisäksi kasvit voivat maksaa tuhansia puhumattakaan siitä työmäärästä, joka pihaan on varmasti mennyt. Eniten itseäni surettaisi ne kasvit, rakkaudella hoidetut ja nyt kuolleet. Monilla voi olla perintökasveja tai muuten tunnearvoltaan tärkeitä kasveja pihallaan. Joukon voisi nakata järveen.
      Kasvissyöjät syövät tietämättään tätä myrkkyä suurina määrinä viikottain.

      Lainaa

    51. Canis Lupus 4.7.2018 19:17
      Tulos: -77 (85 ääntä)
      ….: Oletko ikinä kuullut Plantagenista, kukkakaupoista tai muista puutarhamyymälöistä? Tiedoksi vaan että kasvien myynti ON hyvä bisnes. Voisit samalla myös vilkaista miten kasvien hinnat nousevat liikkeissä niiden koon mukaan (eli sen mukaan kauanko ne ovat kasvaneet). Et kyllä muutenkaan oikein näytä ymmärtävän lukemaasi.
      Kylläpäs te multapeukalot ja salaatinsyöjät olette herkkähipiäistä ja typerää sakkia. Ettekä ymmärrä lukemaanne. Ensinnäkään glyfosaatti ei tapa niitä isoäidin perintötammia ja omenapuita, sillä se imeytyy ainoastaan kasvin vihreiden osien kautta. Tuskin Joukolla on ollut tikkaita ja satoja litroja glyfosaattia pikku kepposessaan. Toiseksi, Plantagenin toiminta on erittäin tappiollista. Se on helppo tarkistaa julkisista lähteistä. Ei jää kuin yksi mahdollisuus. Jokella on nyt iso ongelma, sillä naapurin hirmuisen tuottoisa kasvimaa on ollut Sativa-kukkaviljelmä. Niillä kasveilla on kieltämättä hyvä tuotto ja yleensä aika kiukkuiset kasvattajat. Jokke juokse!

      Lainaa

    52. Tulos: +40 (44 ääntä)
      Canis Lupus: Kylläpäs te multapeukalot ja salaatinsyöjät olette herkkähipiäistä ja typerää sakkia. Ettekä ymmärrä lukemaanne. Ensinnäkään glyfosaatti ei tapa niitä isoäidin perintötammia ja omenapuita, sillä se imeytyy ainoastaan kasvin vihreiden osien kautta. Tuskin Joukolla on ollut tikkaita ja satoja litroja glyfosaattia pikku kepposessaan. Toiseksi, Plantagenin toiminta on erittäin tappiollista. Se on helppo tarkistaa julkisista lähteistä. Ei jää kuin yksi mahdollisuus. Jokella on nyt iso ongelma, sillä naapurin hirmuisen tuottoisa kasvimaa on ollut Sativa-kukkaviljelmä. Niillä kasveilla on kieltämättä hyvä tuotto ja yleensä aika kiukkuiset kasvattajat. Jokke juokse!
      Muuten vain yritys aloittanut vuodesta 86 ja levinnyt useisiin Pohjoismaihin ja yhä jatkaa toimintaansa. Juu'u. Oli sitä paitsi vain yksi esimerkki muiden joukossa, esimerkiksi kotimatkallani on varmaan 10 viherliikettä ja kyllä ne vaan edelleen porskuttavat vuodesta toiseen, vaikka kilpailuakin on.

      Lainaa

    53. Tulos: -42 (52 ääntä)
      Naapureille hyvä opetus, olla naputtamatta muille ja keskittyä omiin asioihin.

      Lainaa

    54. Tulos: +33 (35 ääntä)
      diddidii: Jouko, kumpi se kusimutteri olikaan? Toivottavasti tää kännikuningas joutuu korvaamaan tappamansa kasvit, sillä niiden summa saattaa nousta muutamiin satoihin euroihin.
      Tuhansiin, jos tosiharrastajia. Plus vanhoja kantoja / kasveja ei voi rahalla korvata.

      Lainaa

    55. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Tyrnävä mainittu! Torille!

      Lainaa

    56. Mr D:n kaveri 5.7.2018 17:26
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Isäni ajeli Unkarissa ”luonnonpuistoon” aikanaan. Oli siinä luonnossa ihmettelemistä (ei saanut autoa heti käännettyä, peltotie)! Siskolle terkkuja!

      Lainaa

    57. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Canis Lupus: Ei nyt koiria sentään. Mutta muuten hienosti tehty! Jouko on kuningas. Ei se kasvimaa tonnien arvoinen ole, hyvänen aika. Vaikka joku ituhippivegaanifillarikommari sellaista inisi jossain kommentissa. Tappio on muutaman kympin luokkaa korkeintaan. Ei tuollaisesta typerästä kasvimaan hinkkaamisesta voi mitään arvoa työlle laskea, vaikka siellä olisi oltu perse pystyssä tuntikausia.
      No käypäs puutarhaliikkeessä katselemassa hintoja puut 50-hyvin monta saraa euroa, pensaat kymppejä ja ihan yksi kesäkukkakin voi maksaa helposyi 20-40€ esim terassihortensia. Omaan pihaan mennyt jo ties kuinka monta tonnia ja pieni osa vasta laitettu. Piha ja puutarharyhmässä joku muuten just valitteli naapurista tulleen roundupia tuulenmukana ja tappaneen heidän kasvit. Pitääkin etsiä oliko tuoltapäin Suomea.

      Lainaa

    58. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Canis Lupus: Ei nyt koiria sentään. Mutta muuten hienosti tehty! Jouko on kuningas. Ei se kasvimaa tonnien arvoinen ole, hyvänen aika. Vaikka joku ituhippivegaanifillarikommari sellaista inisi jossain kommentissa. Tappio on muutaman kympin luokkaa korkeintaan. Ei tuollaisesta typerästä kasvimaan hinkkaamisesta voi mitään arvoa työlle laskea, vaikka siellä olisi oltu perse pystyssä tuntikausia.
      Esim 50 m tuija-aitaa maksaa pari sataa euroa, nurmikon siemenet, kalkki ym parin tuhannen neliön alueelle useita satasia. Uudet mullat ja vanhan poisto töineen tonnin luokkaa. Pihasta riippuen voi lasku nousta hyvin korkeaksi. Ja ei olla kommareita, harjoitetaan hyvinkin oikeistolaista politiikkaa.

      Lainaa

    59. Puutarhapöllerö 17.7.2018 20:20
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      diddidii: Jouko, kumpi se kusimutteri olikaan? Toivottavasti tää kännikuningas joutuu korvaamaan tappamansa kasvit, sillä niiden summa saattaa nousta muutamiin satoihin euroihin.
      Voi nousta helposti pariin kolmeen tonniin jos oikein tykkää puutarhaa laittaa. Olettaen ettei ole kovin iso piha, siis. Nimimerkillä itse juuri miehen kanssa upotettiin pariin puuhun ja tusinaan puskaan reilu 2500 euroa.

      Lainaa

    60. Tulos: -27 (29 ääntä)
      Hyvä Jouko oikein tehty. Tollasten tarvii tulla ketään käskyttämään. Kiinnostaa miten tarina jatkuu.

      Lainaa

    61. Kunniakas viinirypäle 26.4.2022 20:58
      Tulos: -6 (6 ääntä)
      Aika kovin jengi "lynkkaamassa" Joukoa, joka halusi korjata tilanteen, eikä ollut tyyliin "siitäs sai kusipäänaapuri". Hänhän hankki myrkkyä nokkosilleen NAAPURIN valituksesta. Itse olisin sanonut, että tervetuloa kitkemään, jos häiritsee.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, Ranska, luonto, pelto, pöly, verot, ikkunat, multa, lika, Roundup, puutarha, naapuri, väärinkäsitys, loma, matka