Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Häähirviöt, osa 8

  Tuntuu, etten halua tätä bestmania enää ollenkaan.
  Suurenna näkymä
  Häähirviöt, osa 8

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 81 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +606 (670 ääntä)
   Luulisi että kun puhutaan "hyvin tummasta" niin sävy on niin lähellä mustaa että eroa ei edes huomaa. Veikkaanpa että jos sulhon puku on selkeämpi lsinisen sävy niin ei kukaan huomaa best manin puvun väriä. Varsinki ku ei sinne häihin mennä niitä best maneja katsomaan.

   Lainaa

  2. miinaharava 28.6.2018 1:43
   Tulos: +727 (791 ääntä)
   Sitä vois kuvitella, että häissä on kyse toiseen ihmiseen sitoutumisesta ja sen juhlimisesta lähimmäisten kanssa. Mutta ei, kyse on bestmanien (huomaa monikko) mätsäävistä puvuista.

   Lainaa

  3. Tulos: +291 (705 ääntä)
   No onhan toi aika pahasti mokattu bestmanin kannalta ja sietäisikin saada kuulla siitä.. Ja miksei sitä mustaa pukua voisi vuokrata?

   Lainaa

  4. Tulos: +647 (663 ääntä)
   Ihan vaan uteliaisuuttani pohdin, että onkohan kaikkien bestmanien puvut saman merkkisiä/samasta paikasta ostettu? Ei muuten, mutta henkilönä, joka käyttää mustia vaatteita paljon, tiedän, ettei musta ole aina musta. Jos hyvin tummansininen puku jo saa noin kilahtamaan, niin mitenhän sitten, kun jollakin bestmanilla on sinertävän musta, toisella ruskehtavan musta ja yhdellä on punertavan musta?

   Lainaa

  5. Tulos: +90 (114 ääntä)
   Ja juu sekin vielä ettei niitä bestmaneja tulla sinne katsomaan niin ei sen väliä

   Lainaa

  6. Tulos: -87 (123 ääntä)
   Kyllä, esim. ortodoksisissa häissä bestmaneja on useampi kuin yksi.

   Lainaa

  7. KaroliinaCZ 28.6.2018 2:00
   Tulos: +112 (154 ääntä)
   Nyt on kyllä prioriteetit kohillaan.

   Lainaa

  8. Tulos: +365 (429 ääntä)
   Koska tärkeintähän häissä on se, että kaikki näyttää instagramkuvissa täydelliseltä <3

   Lainaa

  9. Tulos: +148 (228 ääntä)
   Olenko vanha vai miksi luulen että Bestman on yksikkö? Onko nykyään häissä better men?

   Lainaa

  10. ihanmummovaan 28.6.2018 2:27
   Tulos: +299 (329 ääntä)
   Emilia: Tämä on tällainen hyvän mielen ryhmä, niin menenpäs tänne purkamaan kiukkuni. Mitä, kaikki eivät tykänneetkään?!

   Lainaa

  11. Jigglypuff 28.6.2018 2:31
   Tulos: +371 (545 ääntä)
   Mä en kyllä tästä tarinasta saa ollenkaan sellaista samanlaista häähirviötä, joita kyllä aiemmissa osissa esiintyy. Itse ainakin tulkitsen, että harmistuksen taustalla on ihan yhtä paljon se, että jostain on yhdessä sovittu ja sitten sitä kuitenkin rikotaan ja vielä sellaisessa tilanteessa, jossa asiaa ei oikein voi enää korjata. Tämä "häähirviö" ei kuitenkaan ole heti myöskään perumassa häitä tai muuta vastaavaa yltiödramaattista, koska kaikki ei mennyt juuri hänen mukaansa.

   Lainaa

  12. Tulos: -21 (73 ääntä)
   Kyllä noinkin pienestä asiasta saa nopeasti tehtyä noinkin ison, varsinkin jos on todella tumman sininen, sitä ei mustasta erota.

   Lainaa

  13. Heatpump technology 28.6.2018 3:04
   Tulos: +125 (363 ääntä)
   Ei tämä kyllä mielestäni ole mikään häähirviö, ymmärrän todellakin tuon vitutuksen.

   Lainaa

  14. perse-eero 28.6.2018 3:06
   Tulos: -211 (339 ääntä)
   naisten prinsessaleikit on ihan ok lapsuudessa mutta myöhemmin 140kg tantan sana ei paljon paina, ostasin tahallani väärän värisen jos pakotettais johkin ruotuun.

   Lainaa

  15. Tulos: +146 (198 ääntä)
   Jigglypuff: Mä en kyllä tästä tarinasta saa ollenkaan sellaista samanlaista häähirviötä, joita kyllä aiemmissa osissa esiintyy. Itse ainakin tulkitsen, että harmistuksen taustalla on ihan yhtä paljon se, että jostain on yhdessä sovⅰttu ja sitten sitä kuitenkin rikotaan ja vielä sellaisessa tilanteessa, jossa asiaa ei oikein voi enää korjata. Tämä “häähirviö” ei kuitenkaan ole heti myöskään perumassa häitä tai muuta vastaavaa yltiödramaattista, koska kaikki ei mennyt juuri hänen mukaansa.
   ”Tuntuu, etten halua tätä bestmania enää ollenkaan bestmaninksi muiden kolmen kanssa, sillä värit eivät ole yhdenmukaiset.” Mutta siinä olet oikeassa, että pahempiakin on nähty.

   Lainaa

  16. Tulos: +92 (122 ääntä)
   Iara: Luulisi että kun puhutaan “hyvin tummasta” niin sävy on niin lähellä mustaa että eroa ei edes huomaa. Veikkaanpa että jos sulhon puku on selkeämpi lsinisen sävy niin ei kukaan huomaa best manin puvun väriä. Varsinki ku ei sinne häihin mennä niitä best maneja katsomaan.
   Kun kankaista puhutaan, niin mustiakin on loputtoman monta erilaista "sävyä". Sekä kankaan materiaali ja kudonta tapa, että käytetty väri vaikuttaa siihen, miten valo heijastuu kankaasta ja täten myös näkyvään kankaan väriin. Näin kesäiseen aikaan auringon valo vielä voimistaa eroavaisuuksia verrattuna valovoimaltaan heikompiin sähkölamppuihin. Sen kun sain sanottua, niin pitää mainita että minustakin tuleva morsian nillittää aivan turhasta.

   Lainaa

  17. Tulos: +198 (232 ääntä)
   Jaa, ei sulhanen erotu bestmanien joukosta vai? Morsiamen kannattaa hankkia vahvemmat silmälasit, sangat tietysti asusteisiin sopivat.

   Lainaa

  18. pinkki puudeli 28.6.2018 4:47
   Tulos: -18 (80 ääntä)
   Tatjana: Jaa, ei sulhanen erotu bestmanien joukosta vai? Morsiamen kannattaa hankkia vahvemmat silmälasit, sangat tietysti asusteisiin sopivat.
   Se on se suluhanen sellanen metrin mittanen olematon nöpönokka ja käppänä, ettei sitä isommasta joukosta nää ellei sillä oo oikeen räikiät vuatteet piällä.

   Lainaa

  19. Arkkienkeli 28.6.2018 5:42
   Tulos: -112 (116 ääntä)
   Iara: Luulisi että kun puhutaan “hyvin tummasta” niin sävy on niin lähellä mustaa että eroa ei edes huomaa. Veikkaanpa että jos sulhon puku on selkeämpi lsinisen sävy niin ei kukaan huomaa best manin puvun väriä. Varsinki ku ei sinne häihin mennä niitä best maneja katsomaan.
   Isinen & best man? wtf?

   Lainaa

  20. Tuijottaja 28.6.2018 7:12
   Tulos: +62 (70 ääntä)
   Arkkienkeli: Isinen & best man? wtf?
   *lsininen tyhmä

   Lainaa

  21. Tulos: -41 (51 ääntä)
   pinkki puudeli: Se on se suluhanen sellanen metrin mittanen olematon nöpönokka ja käppänä, ettei sitä isommasta joukosta nää ellei sillä oo oikeen räikiät vuatteet piällä.
   Etkö ollenkaan nukkunut koko yönä? Mikset? Sellainen käy terveyden päälle.

   Lainaa

  22. Tulos: +176 (202 ääntä)
   Itse en kyllä ole ikinä ymmärtänyt häissä tätä "kaikkien tulee pukeutua täysin samaan". Naiset yleensä mekkoon ja miehet väriin. Tuosta ei kuitenkaan ikinä tykkää kukaan muu kuin juhlapari itse. Itselleni lyötiin erään kerran kaksiviikkoa ennen häitä vaatimus, että täytyy pukeutua johonkin oliivinvihreään paitaan ja hopeiseen kravattiin. Joo eihän siinä, mutta olin jo hankkinut kaikki vermeet , joissa näytin pirun hyvältä. Antakaa ihmisten pukeutua juuri niinkuin haluavat(Enkä nyt sitten tarkoita, että" joo tulkaa vain verkkareissa!"). KAikki kuitenkin tod. näk. haluavat näyttää niin hyvältä kuin voivat.

   Lainaa

  23. Pumpulipupu 28.6.2018 7:53
   Tulos: -50 (96 ääntä)
   Eikös tuo avioliitto ala olla muutenkin instituutiona aika turha. Parempi olis kun kukaan ei menisi naimisiin, säästyttäisiin näiltäkin nillityksiltä.

   Lainaa

  24. Väsynyt tuhnu 28.6.2018 8:07
   Tulos: -102 (142 ääntä)
   Jossain Sudanissa on lain puitteissa ihan ok, että 10-vuotiaita pikkutyttöjä naitetaan kymmeniä vuosia vanhemmille miehille ja eikös samalla mantereella ihmisiäkin tiettävästi kuole nälkään. Eikä tämä tietenkään mitenkään tarkoita sitä, ettei joku pahottaisi mieltään siitä että bestman hankki puvun joka ei näytä siltä kuin pitäisi, eikä estä jota kuta tuntemasta empatiaakin tästä. Niin on isot ongelmat etäällä. Emilia on vielä nuori lapseton nainen jossain vaaleaksi sisustetussa rivitalokaksiossaan. Kyllä se parin lapsen, yövalvomisten, vatsatautien, täiden ja korvatulehdukierteiden jälkeen on kypsempi.

   Lainaa

  25. Tulos: +114 (122 ääntä)
   Ei ongelma eikä mikään: muiluttavat väärin pukeutuneen bestmanin Dressmanniin ja ulos ei päästetä ennenkuin päällä on satasen musta puku. Oppiipahan teettämään mittatilauksensa oikean värisinä.

   Lainaa

  26. Tulos: +108 (114 ääntä)
   Plaah: Kyllä, esim. ortodoksisissa häissä bestmaneja on useampi kuin yksi.
   No eihän ole. Kruununkantajia on usein vähintään kaksi, koska sitä kruunua pitää kannatella melkeen puoli tuntia. Mut ei ne mitään bestmaneja sen takia ole, vaikka usein siihen rooliin päätyy jo ennestään bestmaniksi valittu. Ja "oikea" nimitys miehen hääseurueelle on groomsmen, josta sitten valintaan YKSI bestman. Sama kuin morsiusneidoista yksi on kaaso.

   Lainaa

  27. Tulos: +93 (97 ääntä)
   Itse en muista yksistäkään häistä miten kukaan muu kuin morsiuspari on pukeutunut, hyvä jos muistan omaa pukuani. Asioista saa tietenkin vaikeita jos tarpeeksi yrittää.

   Lainaa

  28. Kilokalori 28.6.2018 8:28
   Tulos: +131 (159 ääntä)
   Missä vaiheessa muista _ihmisistä_ on tullut hääteeman väreihin koristeltavia seremonialisäkkeitä? Saako yksi värjätä hiukset punaiseksi, vai pitääkö kaikkien blondata samalla vetyperoksidilla?

   Lainaa

  29. Tulos: +31 (53 ääntä)
   Yes Bush: ”Tuntuu, etten halua tätä bestmania enää ollenkaan bestmaninksi muiden kolmen kanssa, sillä värit eivät ole yhdenmukaiset.” Mutta siinä olet oikeassa, että pahempiakin on nähty.
   No eipä tuo ole ollenkaan paha uhkaus. Ellei kyseessä ole mammuttimaisen suuret häät, neljä bestmania on liioittelua -> Bestmanien todellinen tehtävä noissa häissä on näyttää hyvältä häiden ryhmäkuvissa.

   Lainaa

  30. Tulos: +73 (77 ääntä)
   Pumpulipupu: Eikös tuo avioliitto ala olla muutenkin instituutiona aika turha. Parempi olis kun kukaan ei menisi naimisiin, säästyttäisiin näiltäkin nillityksiltä.
   On lähisukulaisuudesta nyt juridisesti ihan hyötyäkin, puhumattakaan siitä, jos on lapsia mennyt hankkimaan.

   Lainaa

  31. Mäd maick 28.6.2018 9:23
   Tulos: -12 (52 ääntä)
   Hetken toivoin miehen puolesta että syy ryhmästä poistumiseen olisi ollut perutut häät.

   Lainaa

  32. Tulos: +68 (162 ääntä)
   No kyllä minä ymmärrän tuota morsianta. Ja en ymmärrä bestmania. Jos ensin sovitaan yhdessä, että mustat puvut, ja se käy KAIKILLE, niin miksi vitussa mennä teettämään kalliilla sininen puku? Miksi ei mustaa, jos kerta ensin oli ok? Tai ois vittu ostanu prismasta satasella sen mustan puvun ja teettänt sit sen sinisen. Tuskinpa sillä nyt niin väliä maksaako se/ne 2500 vai 2600..

   Lainaa

  33. Tulos: +17 (85 ääntä)
   hmm, miten tällä morsiammella olisi millään tavalla oikeus puuttua sulhasen bestman-valintoihin? Ei häät ole vain naisen juhla vaan hääparin juhla.

   Lainaa

  34. Tulos: +32 (78 ääntä)
   Ei tuohon voi sanoa kuin että voi hyvää päivää! Onko ne häät rakkauden juhla ja iloa yhteen liittymisestä vai joku hemmetin morsiamen väsäämä muotinäytös? En ikimaailmassa voi kuvitella, että joku omassa ystävä- tai tuttavapiirissäni olisi vaatinut, että jollakin mukaan tulevalla on oltava tietynväriset vaatteet. :o

   Lainaa

  35. Tulos: +38 (64 ääntä)
   Jos häiritsee niin suunnattomasti, voi harkita mustan puvun ostamista bestmania varten itse. Eiköhän sen sulhasen pitäisi erottua kuvista muunkin kuin pelkän puvun perusteella. Ja eikö pikemminkin Emilian elämä vaikuta menneen kuin Strömsössä, kun kerran on varaa purnata noin joutavista?

   Lainaa

  36. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Miksi ylipäätään pitää olla monta ihmistä siinä seurueessa? Jos olisi 1 kaaso ja 1 bestman niin olisi paljon helpompaa saada mitä haluaa tai keskustella mielipiteistä.

   Lainaa

  37. Tulos: -2 (50 ääntä)
   Ärsyttäisi muakin, vaikken ole morsian kiskaan ollut tai varmaan tule olemaankaan.

   Lainaa

  38. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Laita miehille sinistä rintataskuun?

   Lainaa

  39. Tulos: +102 (116 ääntä)
   Jos hääpari haluaa jotain tiettyä ystäviensä päälle, niin ei kai ne kaverit sitä sponsoroi? Vuokraus tai osto hääbudjetista. Se, joka määrää, myös kustantaa.

   Lainaa

  40. Tulos: +40 (58 ääntä)
   Bestmanit? Kaasot? Eikö niitä olekaan vain yksi kumpaakin? Ja miksi niillä pitää olla yhteensopivat puvut, eikö ne saa itse päättää mitä pukevat?

   Lainaa

  41. Tulos: +13 (33 ääntä)
   Oon nähnyt aivan liikaa julkaisuja tällaisiltä hää-hirviöiltä ja nähnyt aivan liian monta hääohjelmaa, missä lyödään homma ihan yli. Suoraan sanottuna: vihaan häitä.

   Lainaa

  42. Tulos: +80 (90 ääntä)
   Onhan se ongelma jos ei sulhasta erota bestmaneista, Emiliahan saattaa lähteä viettämään hääyötä väärän miehen kanssa jos niitä ei ole värikoordinoitu. Ehkä sen takia saa lukea tarinoita miten häissä on lähdetty väärän kaverin matkaan, kun ei niitä ukkoja tuhannen päissään enää erota toisistaan.

   Lainaa

  43. Tulos: +58 (118 ääntä)
   Itse mä ihmettelen sitä Bestmanin toimintaa. Mun mielestä menee vittuilun puolelle ostaa sininen puku kun on sovittu mustasta. Haluisikohan hiukan kiusata morsianta? Vaikka kuinka ei tykkäisi kaverinsa puolisosta niin häät ei ole oikea hetki ruveta mieltään osoittamaan. Kyllä mä ymmärrän tota morsianta. Mutta ihan helppohan toi tilanne on korjata. Jos on rahaa ostaa 2500 euron puku niin satanen siihen päälle ei enää voi olla ongelma. Sillä rahalla saa H&M:stä, Prismasta, Dressmanista tms mustan puvun joka yhden illan ajan näyttää oikein siistiltä.

   Lainaa

  44. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Kirpparilta saa mustan puvun muutamalla kympillä, ja ongelma on korjattu. Siihen mitään auton hintaista pukua tarvihe.

   Lainaa

  45. yli opisto hörhö 28.6.2018 12:23
   Tulos: +44 (84 ääntä)
   Jos nyt mietitään siltä kantilta että itse käyttäisin 2500e pukuun niin kyllä aivan varmasti ostaisin sellaisen minkä itse haluan, en sellaista minkälaisen kaverini morsian haluaa heidän häihinsä. Haloo nyt siellä. Tummansinistä ja mustaa nyt ei kuitenkaan erota kuin auringonpaisteessa ja läheltä katsottuna toisistaan. Pienestä se on onni kiinni.

   Lainaa

  46. Tulos: +40 (52 ääntä)
   Sulho on väärin valittu jos ei muusta kuin väristä erota.

   Lainaa

  47. Tulos: +57 (71 ääntä)
   yli opisto hörhö: Jos nyt mietitään siltä kantilta että itse käyttäisin 2500e pukuun niin kyllä aivan varmasti ostaisin sellaisen minkä itse haluan, en sellaista minkälaisen kaverini morsian haluaa heidän häihinsä. Haloo nyt siellä. Tummansinistä ja mustaa nyt ei kuitenkaan erota kuin auringonpaisteessa ja läheltä katsottuna toisistaan. Pienestä se on onni kiinni.
   Tuossahan oli, että juurikin tä teettävä heebo halusi mustan. Nyt sitten näköjään viime hetkillä tulikin ilmi, ettei sittenkää ole musta. Enemmän tuossa lienee tuo muutos ja ettei siitä mitään sanottu ongelmana, kuin se puvun väri sinällään.

   Lainaa

  48. Tulos: +52 (64 ääntä)
   ”Tuntuu, etten halua tätä bestmania enää ollenkaan bestmaninksi muiden kolmen kanssa, sillä värit eivät ole yhdenmukaiset.” Tähän ei vissiin sitten ole sulhasella mitään sanottavaa? Kyllä minä ihan itse bestmanin valitsin aikoinaan ja siihen ei ollut morsmaikolla mitään sanottavaa. Eipä kyllä tullut hänelle edes mieleen

   Lainaa

  49. Tulos: +77 (83 ääntä)
   Eikö enää olekaan tapana se, että jos hääparilla on vaatimuksia kaasojen ja bestmanien pukeutumisen suhteen, pari itse kustantaa heille mieleisensä asut? Ainakin vuosituhannen vaihteessa tämä oli mielestäni ihan yleinen käytäntö. Esimerkiksi mulle kaverini maksoi vaalean lilan kaasonpuvun, koska halusi minun pukeutuvan juuri siihen sävyyn.

   Lainaa

  50. Tulos: +68 (72 ääntä)
   Naurettava tämä jenkkihäähörhöohjelmista kopioitua tapa että morsiusneitoja ja "bestmaneja" pitää olla kumpaakin 10 ja kaikki toistensa klooneja. Tylsää ja persoonatonta.

   Lainaa

  51. Tulos: -11 (13 ääntä)
   Tuijottaja: *lsininen tyhmä
   *Isinisen

   Lainaa

  52. Tulos: +35 (63 ääntä)
   Hieman OT, mutta en usko sekuntiakaan, että puvun hinta olisi oikein. Jos mies ei omista edes yhtä tummaa pukua, hän ei todellakaan ole sen tyyppinen ihminen, joka käyttäisi pukuun noin paljon rahaa. Tarkoituksellista p*skapuhetta joko bestmanilta tai morsiamelta.

   Lainaa

  53. Tulos: +44 (62 ääntä)
   Miksi bestmaneja pitää olla neljä? Onko niiden kanssa tarkoitus vetää kimppakivaa? "Sulhanen ei vaan erotu enää kunnolla", no laittakaa sille vaikka pinkki mekko päälle niin eiköhän ala erottumaan.

   Lainaa

  54. Tulos: +42 (52 ääntä)
   Musta: Ihan vaan uteliaisuuttani pohdin, että onkohan kaikkien bestmanien puvut saman merkkisiä/samasta paikasta ostettu? Ei muuten, mutta henkilönä, joka käyttää mustia vaatteita paljon, tiedän, ettei musta ole aina musta. Jos hyvin tummansininen puku jo saa noin kilahtamaan, niin mitenhän sitten, kun jollakin bestmanilla on sinertävän musta, toisella ruskehtavan musta ja yhdellä on punertavan musta?
   Ja näyttäähän se nyt törkeältä, jos nappeja ja nappirivejä on eri määrä tai kaulus eri muotoinen. Kuka siinä enää morsiusparia huomaakaan, kun vertailee sulhaspoikien asuja. Rennolle morsiolle tiedoksi vain <3

   Lainaa

  55. Kirjautuminen epäonnistui 28.6.2018 16:54
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Woodrow: Ei ongelma eikä mikään: muiluttavat väärin pukeutuneen bestmanin Dressmanniin ja ulos ei päästetä ennenkuin päällä on satasen musta puku. Oppiipahan teettämään mittatilauksensa oikean värisinä.
   Hei joo, se sopii hyvin polttariohjelmaksi tai hääleikiksi :D

   Lainaa

  56. voi taas kerran 28.6.2018 17:11
   Tulos: +13 (49 ääntä)
   Hirveitä tommoset ihmiset jotka yrittävät järjestää toisten ihmisten asioita jotka eivät itselle millään tavalla kuulu. Jos joku haluaa sinisen puvun, laittakoon sinisen puvun. Jos joku haluaa sinisen, tai vaikka vihreän mekon, laittakoon. Jos oikeasti on best man tai muu kaveri, niin eihän niitä pakoteta leikkimään jotain hääleikkiä. Itse en ainakaan menisi häihin jossa on määrätty mitä pitää pukea, millainen kampaus pitää olla, yms. Eihän siellä best manejä juhlita vaan hääparia.

   Lainaa

  57. Tulos: +39 (65 ääntä)
   voi taas kerran: Hirveitä tommoset ihmiset jotka yrittävät järjestää toisten ihmisten asioita jotka eivät itselle millään tavalla kuulu. Jos joku haluaa sinisen puvun, laittakoon sinisen puvun. Jos joku haluaa sinisen, tai vaikka vihreän mekon, laittakoon. Jos oikeasti on best man tai muu kaveri, niin eihän niitä pakoteta leikkimään jotain hääleikkiä. Itse en ainakaan menisi häihin jossa on määrätty mitä pitää pukea, millainen kampaus pitää olla, yms. Eihän siellä best manejä juhlita vaan hääparia.
   Oudointa on se, että puvun väri oli nimenomaan sovittu pukua teettävän bestmanin kanssa, ja silti meni sitä vielä hääparille kertomatta vaihtamaan. Liian pikkutarkka räpeltäminen pilaa omastakin mielestä häiden tunnelmaa. Mutta jos siihen haluaa ryhtyä, mielestäni tässä mokassa oli toimittu oikein kun oli neuvoteltu bestmanien (pukujen ostajien) kanssa.

   Lainaa

  58. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Epäonnen bloggaajako se siellä?

   Lainaa

  59. Tulos: -22 (50 ääntä)
   Ei vttu mikä akka! Sääliks käy tulevaa aviomiestä tollasen hirviön kanssa elämään.

   Lainaa

  60. Tulos: +53 (75 ääntä)
   Asiaa lähemmin seuranneena vituttaisi minuakin. Bestamanien pukujen musta väri oli tämän sooloilijan vaatimus alunperin, hän oli vannottanut, että kaikki hankkii mustat ja sitten menee itse ja tekee toisin. Tässä tilanteessa tumma sininen oli kuitenkin ihan selkeän sininen, ei mustaan verrattava. Kaiketi aikoivat selvittää vuokrapukujen mahdollisuutta, bestman muistaakseni tosi pitkä ja hoikka, perus Dressmanit eivät istuneet.

   Lainaa

  61. Tulos: +37 (59 ääntä)
   Kyllä mä ymmärrän vitutuksen jos se mies itse on asiasta sopinut ja sitten ei teekään niin kuin itse on sanonut. Mikä häähirviö tää muka on ?

   Lainaa

  62. Tulos: +35 (41 ääntä)
   yli opisto hörhö: Jos nyt mietitään siltä kantilta että itse käyttäisin 2500e pukuun niin kyllä aivan varmasti ostaisin sellaisen minkä itse haluan, en sellaista minkälaisen kaverini morsian haluaa heidän häihinsä. Haloo nyt siellä. Tummansinistä ja mustaa nyt ei kuitenkaan erota kuin auringonpaisteessa ja läheltä katsottuna toisistaan. Pienestä se on onni kiinni.
   Mutta eihän tuossa ollut tuo pointtina. Tyyppi oli itse halunnut teettää itselleen puvun ja vaati että sen pitää saada olla musta ja muillekin bestmaneille oli sitten sovittu mustat puvut. Ja sitten oli kuitenkin toiminut toisin kuin oli ensin itse sanonut. Enpä usko että vitutuksen syynä on niinkään tuo vääränvärinen puku kuin se, että ei pidetä sovituista asioista kiinni, oli ne jonkun mielestä miten "turhia" tahansa. Omastakin mielestäni tuo reaktio oli aika äärimmäinen, mutta toisaalta ymmärrän sen että kyseessä on ensivitutus ennen kuin asiaa on alettu purkaa asianosaisten kanssa. Sinäsnä kyllä olis kaikille hyvä muistaa, että ensivitutusta ei välttämättä kannata purkaa usean tuhannen ihmisen facebook-ryhmässä, koska voi käydä just näin. Toivottavasti tästä ei tule tuolle porukalle lisää harmia, koska muistelen Häät-ryhmästä lukeneeni, että olivat jo keskenään saaneet sovittua asian.

   Lainaa

  63. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Ppp: Miksi ylipäätään pitää olla monta ihmistä siinä seurueessa? Jos olisi 1 kaaso ja 1 bestman niin olisi paljon helpompaa saada mitä haluaa tai keskustella mielipiteistä.
   Voi johtua jostain; miehelläni oli kaksi bestmania koska toinen pääsi paikalle pakottavista syistä vasta myöhään (olisin itse valinnut bestmanin joka jopa tulee vihkitilaisuuteen mutta eiväthän ne ole *minun* hääni vaan *meidän*, joten jos sellaisesta tapellaan niin hyvin alkaa) -bestman ja todistaja jos haluatte. Ei kyllä tullut mieleen tarkistaa että he sointuivat lautasliinoihin; kunhan sain itseni puetuksi, paperit kirjoitetuksi ja kaikki hyvin ruokituksi niin tilanne hallinnassa. Ymmärrän että vitutus on voinut johtua asioista jotka eivät postista selviä, kuten siitä ettei sovitusta pidetä kiinni, mutta avautumista varten kun ei kestä enää on kaaso joka ymmärtää. Netti ei voi tietää mistä on kyse.

   Lainaa

  64. Tulos: +14 (20 ääntä)
   miinaharava: Sitä vois kuvitella, että häissä on kyse toiseen ihmiseen sitoutumisesta ja sen juhlimisesta lähimmäisten kanssa. Mutta ei, kyse on bestmanien (huomaa monikko) mätsäävistä puvuista.
   Ehei, häissä on kyse siitä kuinka täydellisen näköiset niistä saa. Mutta kyllä ihmetyttää miksi Bestman teetätti tummansinisen puvun vaikka sanoi ja halusi teetättää mustan. Ellei se ole niin tumma että on vain sävyero.

   Lainaa

  65. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Hitto, meillä ei ollut bestmaneilla yhdenmukaisia pukuja. Liitto pilalla. Eiku, eihän meillä ollut bestmanejakaan. Eikä häitä kirkossa, eikä häämatkaa, eikä hääjuhlia. Liitto pilalla.

   Lainaa

  66. Tulos: -6 (22 ääntä)
   Näille bridezilloille häät ovat juhlat, joissa vieraiksi suostuvia saa vapaasti pompottaa oman mielen mukaan ihan vaatteista lähtien ja vieraat kustantavat pompotuksen. Näytelmä, joka on esitetään vain siksi, että bridezilla saa instaan kauniita kuvia. Parin vuoden päästä tuleekin jo ero, koska miestä tarvittiin vain häitä varten, ja ne on jo saatu valmiiksi.

   Lainaa

  67. Tulos: +8 (22 ääntä)
   Pera: Olenko vanha vai miksi luulen että Bestman on yksikkö? Onko nykyään häissä better men?
   Niin että best-sanasta on mielestäsi olemassa erillinen monikkomuoto, joka on siis better?

   Lainaa

  68. Tulos: +1 (27 ääntä)
   mandi: Niin että best-sanasta on mielestäsi olemassa erillinen monikkomuoto, joka on siis better?
   Bestman voi kieliopillisesti tarkoittaa vain yhtä miestä. Bestmen puolestaan ei toimi ajatuksellisesti, koska parhaita olisi useita. Niinpä palstakaverimme keksimä muoto on ihan looginen ja siinä mitassa oivaltava, että sinulta meni yli hilseen. Älä välitä, eivät kaikki aina pysy kärryillä. Tällä kertaa sinä putosit.

   Lainaa

  69. Tulos: -8 (18 ääntä)
   Pera: Olenko vanha vai miksi luulen että Bestman on yksikkö? Onko nykyään häissä better men?
   Jos nyt opettelisit sitä englantia ennen kun rupeat pätemään. Dorka :)

   Lainaa

  70. Tulos: -10 (22 ääntä)
   Kisse: Bestman voi kieliopillisesti tarkoittaa vain yhtä miestä. Bestmen puolestaan ei toimi ajatuksellisesti, koska parhaita olisi useita. Niinpä palstakaverimme keksimä muoto on ihan looginen ja siinä mitassa oivaltava, että sinulta meni yli hilseen. Älä välitä, eivät kaikki aina pysy kärryillä. Tällä kertaa sinä putosit.
   Kisse. Sinä olet paskaa :)

   Lainaa

  71. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Tässä on ihan selvästi bestmanin moka. Jos on *itse* vaatinut, että otetaan käyttöön musta puku, mutta teettää sitten itselleen 2500 eurolla sinisen puvun, niin kyllä siitä saa suuttua.

   Lainaa

  72. Arthur Brown 2.7.2018 10:29
   Tulos: +5 (15 ääntä)
   Ei hitto ku porukka on sekaisin. Häät ei ole mikään prinsessasatu, jossa kaiken pitää mennä kuten prinsessa haluaa. Siinä juhlitaan yhdessäoloa ja toiselle lupautumista, eikä tarkoituksena SAA olla pitää mitään natsiunivormukekkereitä.

   Lainaa

  73. Hairysteed 2.7.2018 10:43
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   pepelaku: Koska tärkeintähän häissä on se, että kaikki näyttää instagramkuvissa täydelliseltä
   Tulee mieleen Black Mirror-jakso nimeltä Nosedive

   Lainaa

  74. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Ei ole mikään ihme, että liitot eivät nykyään kestä.

   Lainaa

  75. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Arthur Brown: Ei hitto ku porukka on sekaisin. Häät ei ole mikään prinsessasatu, jossa kaiken pitää mennä kuten prinsessa haluaa. Siinä juhlitaan yhdessäoloa ja toiselle lupautumista, eikä tarkoituksena SAA olla pitää mitään natsiunivormukekkereitä.
   Ne ovat pelkät narsististen bileet nykyään, miksi pitää päästä esittämään?

   Lainaa

  76. Omaa vuoroa odotellessa 3.7.2018 20:38
   Tulos: +3 (15 ääntä)
   Kyllä mä vaan jotenkin todella hyvin ymmärrän, että jos on vuosi tai useampi järjestetty ja asioita isolla rahalla hankittu, sekä suostuttu tiettyihin muutoksiin yhden ihmisen toiveiden takia, niin kyllä se v*tuttaisi ihan armottomasti että toinen menee sooloilemaan. Kaikki sympatia tälle morsiamelle.

   Lainaa

  77. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Morsiamella ei pitäisi olla pienintäkään päätösvaltaa bestmaneihin liittyen. Sulhasen tovereita.

   Lainaa

  78. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Mies: Morsiamella ei pitäisi olla pienintäkään päätösvaltaa bestmaneihin liittyen. Sulhasen tovereita.
   Ei ollut morsiammen vaan sulhasen päätös kyseiset puvut

   Lainaa

  79. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Mulle tuli mieleen, että kyseinen mies ompelijalla: "Se pitää olla sit tumma." "Tässä näitä tummia vaihtoehtoja." "Joo toi näyttää kivalta" Anteeksi kun aliarvioin, mutta moni mies ei ole niin tarkka ja ei ymmärtänyt värien suurta merkitystä morsiamelle. Morsian taas ei ymmärrä, ettei se yksi puku sieltä erotu. Jos on itse ollut jonkun häissä niin mitä sieltä muistaa: tunnelman, hääparin ja pöydässä ruuan odottamisen (jonka jälkeen odottaa tunnin kahvia ja kakkua).

   Lainaa

  80. Jeesus saatana mitä paskaa 16.7.2018 1:42
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Ei perkele minkälaista hullunmyllyä näissä kommenteissa (ja varsinkin niiden tykkääjissä/dissaajissa) esitetään. Jos valta olisi niin laitattaisin teistä melkein jokaisen pöpilään, perkele. Häät on iloinen asia, ei mitkään fantasialeikit lapsuusvuosilta! Ihan ahistaa, että teilläkin on oikeus äänestää, saatana!

   Lainaa

  81. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Itteäni henkilökohtasesti ärsyttää toi, että jos on saanu ite vielä teetättää sen asun, ni miksei oo voinu teetättää sit sellasta minkä on pitänytkin olla. Siis joo, ylireagointia häiden suhteen, mutta en ihmettele vaikka tilanne saiskin noin raivon partaalle, ku on just saanu kuulla et yks teetättää asun, ja teetättääki vääränlaisen, vaikka on tienny millanen pitää olla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: häät, puku, väri, musta, bestman, tummansininen