Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 86

Kaupan asiakas: Tämän lapun nähtyäni poistuin välittömästi paikalta.
Kohtaamisia kaupoilla, osa 86

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Sami Kuupas 3.5.2018 2:27
   Tulos: +1176 (1338 ääntä)
   No ne homomiehet nussii. Ja ne nauttii siitä. Ja se on ihan kiva niille. <3 Koska ne tykkää toisistaan.

   Lainaa

  2. Sami Kuupas 3.5.2018 2:28
   Tulos: +465 (553 ääntä)
   Yhdyssanavirheet vaikuttavat. En osta, jollei ole pakko.

   Lainaa

  3. Tulos: +1012 (1042 ääntä)
   Homothan kotiin päästessään alkavat ihan heti homoilemaan, kun ovi sulkeutuu.

   Lainaa

  4. Tulos: +1213 (1287 ääntä)
   On se kumma, kun homoparin näkeminen aiheuttaa tämän "miten minä kerron lapsille, miten he harrastavat seksiä syntisellä tavalla?!?!?!" -reaktion, mutta heteroparin pussaillessa lapsille kerrotaan rakkaudesta, eikä siitä minne se pippeli työnnetään...

   Lainaa

  5. Tulos: +183 (235 ääntä)
   Ihana kauppias :)

   Lainaa

  6. Tulos: +529 (575 ääntä)
   On se vaan niin kauhistuttavaa kun kaksi samaa sukupuolta tykkää toisistaan, niin. Jos noin kauhistuttaa niin kannattaa lopettaa lisääntyminen heti. Sillähän tavalla niitä homojakin tulee. Ja se pervoilu sun muu alkaa Helenan mielestä näköjään heti kun kotiovi sulkeutuu.

   Lainaa

  7. Tulos: +738 (768 ääntä)
   Helena siis näki toisiaan käsistä pitelevän parin, ja hyppäsi HETI AJATTELEMAAN SEKSIÄ? Hyi hyi Helena! Muistin tästä heti paikalla sen viime viikkoisen unen missä olin tulimeressä - RUKOILEN SIUNAUSTA JA PELASTUSTA HELENALLE!!!

   Lainaa

  8. Tulos: +607 (637 ääntä)
   Niin, homot tekee heti kotiin päästyään varmaan sitä samaa mitä kaikki muutkin: tekee ruokaa, siivoaa, katsoo TV:tä, juttelee toisilleen, harrastaa seksiä, ottaa päikkärit, viihdyttää vieraita ja mitä näitä nyt on...Että ei mee Helenan rukoukset hukkaan. Meleko syntistä.

   Lainaa

  9. Tulos: +390 (426 ääntä)
   Tuolle on kaksi selitystä. Joko parittelevat kuin puput, harrastavat kaikkea oksettavaa, ajavat koko maailman helvettiin ja varastavat kaikki hyvät miehet heteronaisilta. Tai sitten tekevät sitä mitä heterotkin: Nauttivat parisuhteesta ja toistensa seurasta. Veikkaan jälkimmäistä.

   Lainaa

  10. Tulos: +353 (355 ääntä)
   Näin kyläkaupassa työskennelleenä, kondomit jostain syystä vaan katoavat hyllyltä ilman maksua. Löytyivät meiltäkin kassan takaa, harmi sinänsä koska kynnys ostamiseen varmasti suureni jonkin verran D:

   Lainaa

  11. heppuheiluva 3.5.2018 5:12
   Tulos: -180 (220 ääntä)
   Sami Kuupas: No ne homomiehet nussii. Ja ne nauttii siitä. Ja se on ihan kiva niille. Koska ne tykkää toisistaan.
   Senkin kieroutunut, heti ajattelemassa seksiä vaikka Helena ihan selvästi kertoi vain miettineensä että mitähän se pari mahtaa kotiin päästyään alkaa puuhailemaan. Sanallakaan ei maininnut seksiä. Aivan yhtä tuomittavaksi voisi sinunkin ajatuksen tulkita Helenasta, jos pilkkuja ruvetaan viilailemaan. Älkäämme siis tuomitko nottei teitä tuomittaisi, vai mitä.

   Lainaa

  12. Tulos: -98 (148 ääntä)
   : On se kumma, kun homoparin näkeminen aiheuttaa tämän “miten minä kerron lapsille, miten he harrastavat seksiä syntisellä tavalla?!?!?!” -reaktion, mutta heteroparin pussaillessa lapsille kerrotaan rakkaudesta, eikä siitä minne se pippeli työnnetään…
   Sinnehän se etu pyllyyn työnnetään? Tä.

   Lainaa

  13. Tulos: +315 (347 ääntä)
   Pieni vinkki, Helena: SINÄ olit siellä tulimeressä.

   Lainaa

  14. Tulos: +258 (282 ääntä)
   Pitänee kävellä surullisen näköisenä täst lähtien.

   Lainaa

  15. Tulos: +54 (188 ääntä)
   : On se kumma, kun homoparin näkeminen aiheuttaa tämän “miten minä kerron lapsille, miten he harrastavat seksiä syntisellä tavalla?!?!?!” -reaktion, mutta heteroparin pussaillessa lapsille kerrotaan rakkaudesta, eikä siitä minne se pippeli työnnetään…
   Homot eivät rakasta. Ne rakastelee ja täyttää maailman homolapsilla ja HIVllä. Ja vievät ihan tavallisen heteromiehen vaimon ja homostelee sitäkin.

   Lainaa

  16. Tulos: +93 (135 ääntä)
   Isot on ongelmat jos pelastusta miltä lie helvetin liekeiltä pitää rukoilla nähdessään homopariskunnan.. en edes tajua, miten kukaan pystyy tulkitsemaan niin sekavaa kirjaa millään tavalla, kuin mitä raamattu on.

   Lainaa

  17. Tulos: +182 (212 ääntä)
   Kukaan ei töiden jälkeen muuta tee kuin rakastelee. Näinhän se heteroillakin on. Ei ole esim. tarvis tehdä ruokaa, viedä koira ulos, soittaa äidille, imuroida tai mennä lenkille tai leffaan. Jos ei ole ketään rakasteltavaa, voi rukoilla ja/tai pössytellä koko ehtoon ja miettiä tulisia järviä tai kirjoitella fb:iin läpiä päähänsä. Niistä höpinöistä aikanaan joku kokoaa raamatun ja perustaa uskonnon.

   Lainaa

  18. Juropatti 3.5.2018 8:31
   Tulos: +52 (98 ääntä)
   Diipadaa: Isot on ongelmat jos pelastusta miltä lie helvetin liekeiltä pitää rukoilla nähdessään homopariskunnan.. en edes tajua, miten kukaan pystyy tulkitsemaan niin sekavaa kirjaa millään tavalla, kuin mitä raamattu on.
   Se ei ole kirja vaan tarkoitushakuisesti koottu KIRJASTO. Satuja, sukuluetteloita, houreita ja höpinää.

   Lainaa

  19. Tulos: +62 (72 ääntä)
   Sami Kuupas: Yhdyssanavirheet vaikuttavat. En osta, jollei ole pakko.
   Minä olen samoilla linjoilla.

   Lainaa

  20. Rampe&Naukkis 3.5.2018 9:29
   Tulos: +73 (105 ääntä)
   Jos nainen haluaa tietää, mitä meidän makuuhuoneessa tapahtuu, niin voi tulla kysymään. Ei se niin nolo juttu ole ;) T: Rampe & Naukkis

   Lainaa

  21. Kirjautuminen epäonnistui 3.5.2018 9:35
   Tulos: +32 (40 ääntä)
   Niin, olihan tuo ensimmäinen helmi eikä moka? o:)

   Lainaa

  22. Turnipsitonttu 3.5.2018 9:40
   Tulos: +33 (85 ääntä)
   Jaha. Jos raamatussa jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja teki sitten miehen ja naisen. Oliko tämä taruolento sitten transsukupuolinen? Siinä jeesustelijoille vähän lisää pohdittavaa. Että menee tunteisiin tollainen satukirjan mukaan tuomitseminen.

   Lainaa

  23. Poroporvari 3.5.2018 9:48
   Tulos: -60 (106 ääntä)
   Turnipsitonttu: Jaha. Jos raamatussa jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja teki sitten miehen ja naisen. Oliko tämä taruolento sitten transsukupuolinen? Siinä jeesustelijoille vähän lisää pohdittavaa. Että menee tunteisiin tollainen satukirjan mukaan tuomitseminen.
   Miksi hengellä olisi sukupuoli, kun sellainen ei ole sukupuolisesti lisääntyvä biologinen olento. Heitä vaan lisää tyhmiä kysymyksiä, kun kerran vauhdissa olet. Katsotaan, jos vastailen.

   Lainaa

  24. Poroporvari 3.5.2018 9:49
   Tulos: -189 (215 ääntä)
   Rampe&amp;Naukkis: Jos nainen haluaa tietää, mitä meidän makuuhuoneessa tapahtuu, niin voi tulla kysymään. Ei se niin nolo juttu ole T: Rampe & Naukkis
   Kyllä sen ruskean reiän ympärillä köyriminen nolon puolelle menee... Ei millään pahalla :-)

   Lainaa

  25. Poroporvari 3.5.2018 9:51
   Tulos: -62 (104 ääntä)
   Diipadaa: en edes tajua, miten kukaan pystyy tulkitsemaan niin sekavaa kirjaa millään tavalla, kuin mitä raamattu on.
   Ironista, huomioiden miten sekavasti ilmaisit itseäsi virkkeessäsi. :-)

   Lainaa

  26. Tulos: +99 (107 ääntä)
   Näkeepä Helenan ajatuksista heti, mikä on hänen elämänsä keskiössä. Ei ihme, että näkee tulimeriunia.

   Lainaa

  27. Tulos: +115 (121 ääntä)
   Unista päätellen Helenaa taitaa närästää.

   Lainaa

  28. yli opisto hörhö 3.5.2018 11:07
   Tulos: +116 (136 ääntä)
   Poroporvari: Miksi hengellä olisi sukupuoli, kun sellainen ei ole sukupuolisesti lisääntyvä biologinen olento. Heitä vaan lisää tyhmiä kysymyksiä, kun kerran vauhdissa olet. Katsotaan, jos vastailen.
   Mitenkä henki, joka ei ole sukupuolisesti lisääntyvä biologinen olento, voi luoda "omasta kuvastaan" sukupuolisesti lisääntyviä biologisia olentoja?

   Lainaa

  29. Tulos: +136 (142 ääntä)
   Mä oon ymmärtäny ettei Jumala kauheasti tykkää sellasesista jotka luulee voivansa tuomita muita?? -Siks varmaan jo unissakin lillut tulimerissä :D.

   Lainaa

  30. Sniidelsnuu 3.5.2018 12:22
   Tulos: +120 (132 ääntä)
   Ne homot varmaan purkaa ostoksensa ja juttelee päivän tapahtumista. Sitten he varmaan tekevät ruokaa ja syövät yhdessä. Saattavat pitää välillä käsistä kiinni, tai jopa ovat muuten fyysisessä kontaktissa toistensa kanssa. Ehkä jopa hymyilevät toisilleenkin. Huih.

   Lainaa

  31. Arkkienkeli 3.5.2018 12:58
   Tulos: -17 (25 ääntä)
   Voi kauheeta. Ekana Mirka viljelee kirjoitusvirheitä messussaan ja sitten Helena syntiensä tuomassa tuskassa ja unien tulimeressä ajattelee homomiehiä imutushommissa ja ottamassa kakkoseen (kuten Helenakin on tehnyt raamatullisien oppien mukaan jossa kerrotaan kuinka ei voi saada lasta).

   Lainaa

  32. Seppo Maalastaa 3.5.2018 13:06
   Tulos: +17 (29 ääntä)
   Haluan Mirkan kanssa naimisiin. Heti.

   Lainaa

  33. Poroporvari 3.5.2018 13:15
   Tulos: -59 (89 ääntä)
   yli opisto hörhö: Mitenkä henki, joka ei ole sukupuolisesti lisääntyvä biologinen olento, voi luoda “omasta kuvastaan” sukupuolisesti lisääntyviä biologisia olentoja?
   Miksei voisi? Mistä sinä Jumalalle rajoituksia keksit?

   Lainaa

  34. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Helenan avautumisen voi tiivistää yhteen lauseeseen: Hän ajatteli heti, mitä nuo miehet mahtavat kotiin päästessään tehdä.

   Lainaa

  35. Tulos: +44 (56 ääntä)
   Ehkä olen vaan liian optimistinen, mutta itse kyllä mietin heti että olisiko Helenan kirjoitus vaan tyhmien seksihullujen fundisten pilkkaamista, sen verran yliampuva tyyli on.

   Lainaa

  36. Tulos: +76 (82 ääntä)
   Juomari: Helenan avautumisen voi tiivistää yhteen lauseeseen: Hän ajatteli heti, mitä nuo miehet mahtavat kotiin päästessään tehdä.
   Luultavasti laittaa ruokaa, lukea kirjaa tai katsoa jonkun filmin, kinata Feissarimokissa, stressata seuraavan päivän tapaamisesta töissä. Olisi kiva tietää miksi homofoobikot ajattelevat homoseksiä enemmän kuin homot itse.

   Lainaa

  37. Vesa-Matti Lordi 3.5.2018 16:21
   Tulos: +19 (43 ääntä)
   yuhaqre: Sami Kuupas: Yhdyssanavirheet vaikuttavat. En osta, jollei ole pakko. Minä olen samoilla linjoilla.   Lainaa
   Näin on. Jos kaupassa on jossain yhdyssanavirhe, niin jätän ostokset siihen ja matkaan vaikka 10 kilometrin päähän. Jos en löydä kelvollista kauppaa, niin kuolen nälkään mieluummin.

   Lainaa

  38. Tulos: +49 (57 ääntä)
   Violettikuvakkeinen Helena voisi toteuttaa kristinuskoaan menemällä avustustöihin johonkin sellaiseen maahan, missä nälänhätä on muuttanut lapset luuksi ja nahaksi. Ehkä sitten nämä kävelevät poikaparit asettuvat tärkeysjärjestyksessä sinne jonnekin häntäpäähän ja oikeatkin ongelmat oikeisiin mittasuhteisiin.

   Lainaa

  39. Tulos: -8 (22 ääntä)
   "Lasse! Lasse! Tuola oli yks homopoika joka ihan selvästi valehteli mulle kellonajan!"

   Lainaa

  40. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Omppumehu: Ehkä olen vaan liian optimistinen, mutta itse kyllä mietin heti että olisiko Helenan kirjoitus vaan tyhmien seksihullujen fundisten pilkkaamista, sen verran yliampuva tyyli on.
   Poen laki.

   Lainaa

  41. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Petkele: Homothan kotiin päästessään alkavat ihan heti homoilemaan, kun ovi sulkeutuu.
   ja ne homot muuten homoilee ihan homona

   Lainaa

  42. Vuokrafirman sankari 3.5.2018 19:41
   Tulos: +31 (43 ääntä)
   Kovimpia homofoobikoita ovat idiootit, epävarmat, uskovaiset ja... Miksi?

   Lainaa

  43. Tulos: +57 (63 ääntä)
   Lepäisikö Helenan sielu jos homopojat eivät olisi hymyilleet?

   Lainaa

  44. Tulos: +41 (61 ääntä)
   Jos ei uskalla pyytää kauppiaan selän takaa kondomeja niin onko sitä valmis harrastamaan akteja joihin sitä ehkäisyä tarvitaan?

   Lainaa

  45. Tulos: -5 (11 ääntä)
   "Olisiko tullut aika... soittaa Helenalle? Olisiko tullut aika Paksu-Bertta laukaista?"

   Lainaa

  46. Tulos: +42 (48 ääntä)
   Helenako se sinne tulimereen joutuu jos jotkut ovat homoja? Itse taas en usko, että sinne joutuu homopojatkaan.

   Lainaa

  47. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Missä ovat pilari_miehet? Nyt ehdottomasti tarvitaan pilari_miehiä! Ja tietysti pilari_naisia! Kiitos Helena, että rukoilet myös meidän ei-pilareiden puolesta. Tsemppiä jatkoon, ei se tule helppoa olemaan.

   Lainaa

  48. Tulos: -8 (12 ääntä)
   Mari: Niin, homot tekee heti kotiin päästyään varmaan sitä samaa mitä kaikki muutkin: tekee ruokaa, siivoaa, katsoo TV:tä, juttelee toisilleen, harrastaa seksiä, ottaa päikkärit, viihdyttää vieraita ja mitä näitä nyt on…Että ei mee Helenan rukoukset hukkaan. Meleko syntistä.
   Ja ui ilmeisesti tulimeressä!

   Lainaa

  49. Tulos: -42 (54 ääntä)
   Vuokrafirman sankari: Kovimpia homofoobikoita ovat idiootit, epävarmat, uskovaiset ja… Miksi?
   Harvemmin kukaan homoja pelkää. Ehkä joku sellaisen käsittelyyn lapsena joutunut voi pelätä. Tuo homofoobi terminä on varsinaista mielikuvamuokkausta, joka varmaankin tarkoituksellisesti selittää vastapuolen taustan väärin.

   Lainaa

  50. Tulos: +39 (47 ääntä)
   Taisi Helena vain säikähtää kun pitikin ajatuksesta. Hämmentää aina ihmiset, joiden täytyy kuvitella muut panemassa. Miksi?!

   Lainaa

  51. Tulos: -27 (39 ääntä)
   : On se kumma, kun homoparin näkeminen aiheuttaa tämän “miten minä kerron lapsille, miten he harrastavat seksiä syntisellä tavalla?!?!?!” -reaktion, mutta heteroparin pussaillessa lapsille kerrotaan rakkaudesta, eikä siitä minne se pippeli työnnetään…
   No onhan se hanuriin vetäminen luonnotonta, mutta heteroseksissä vieläpä luonnottomampaa kuin kahden miehen välisessä. Miehillä kun tuppaa olemaan ne g-pisteet siellä main..

   Lainaa

  52. Tulos: -16 (32 ääntä)
   Ulffi: Harvemmin kukaan homoja pelkää. Ehkä joku sellaisen käsittelyyn lapsena joutunut voi pelätä. Tuo homofoobi terminä on varsinaista mielikuvamuokkausta, joka varmaankin tarkoituksellisesti selittää vastapuolen taustan väärin.
   Sama homma jonkun naurettavan islamofobian kanssa, miksi ei esim. kristittyjä ja ateisteja vihaavia kutsuta näin naurettavin termein?

   Lainaa

  53. Tulos: -16 (40 ääntä)
   Joni: Violettikuvakkeinen Helena voisi toteuttaa kristinuskoaan menemällä avustustöihin johonkin sellaiseen maahan, missä nälänhätä on muuttanut lapset luuksi ja nahaksi. Ehkä sitten nämä kävelevät poikaparit asettuvat tärkeysjärjestyksessä sinne jonnekin häntäpäähän ja oikeatkin ongelmat oikeisiin mittasuhteisiin.
   No, kristityt eivät sentään murhaa homoja esim. tiputtamalla katolla alas tai kivittämällä. ONNEKSI!

   Lainaa

  54. moka-addikti 4.5.2018 13:17
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Juukeli: Kukaan ei töiden jälkeen muuta tee kuin rakastelee. Näinhän se heteroillakin on. Ei ole esim. tarvis tehdä ruokaa, viedä koira ulos, soittaa äidille, imuroida tai mennä lenkille tai leffaan. Jos ei ole ketään rakasteltavaa, voi rukoilla ja/tai pössytellä koko ehtoon ja miettiä tulisia järviä tai kirjoitella fb:iin läpiä päähänsä. Niistä höpinöistä aikanaan joku kokoaa raamatun ja perustaa uskonnon.
   Kuulostaa kyl mukavalta toi homoelämä, pelkkää seksiä koko ajan, eikä mitään tylsiä heterosuhteessa elävien velvollisuuksia. :'D

   Lainaa

  55. Tulos: +44 (52 ääntä)
   wsssd: No, kristityt eivät sentään murhaa homoja esim. tiputtamalla katolla alas tai kivittämällä. ONNEKSI!
   Ja täähän johtuu taas siitä, että kristinusko on Euroopassa valistuksen vanavedessä kesyyntynyt uskonto, mitä islam ei ole. Eikä siitä, että kristinuskossa oltaisiin jotenkin erityisen paljon hyväksyvämpiä homoja kohtaan kuin islamissa. Kristityt nyt vaan eivät kivitä tai tyrkkää katolta KETÄÄN nykypäivänä, riippumatta heidän "synneistään". Ts. kristityt vihaavat/ inhoavat homoja niin paljon kuin se on heidän yhteiskuntansa sosiaalisten normien rajoissa on mahdollista. ...ja toisaalta. Joistain afrikkalaisista uskonyhteisöistä VOI löytää myös kristittyjä, jotka ovat valmiita tappamaan homoja (kuten monia muitakin). Ratkaisevaa on se, missä yhteisössä uskovainen elää, ei se, mikä uskonto hänellä on.

   Lainaa

  56. Junan käyttäjä 5.5.2018 3:36
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Pilarimiehet on ainakin Helsingin rautatieasemalla. Naisista en tiedä.

   Lainaa

  57. Hairysteed 8.5.2018 14:38
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   "...ajattelin heti mitä nuo miehet mahtavat kotiin päästessään tehdä" - niin varmasti Helena ajattelikin ;)

   Lainaa

  58. Tulos: +8 (12 ääntä)
   "Rukoilen siunausta ja pelastusta ihmisillemme" Niin mitä ne homot sitten ovat elleivät ihmisiä? Taas yksi ihminen joka saa uskovaiset näyttämään tekopyhiltä ja suvaitsemattomilta. Katsotaanpa, Jeesuksen pääsanomahan oli rakkaus? Tuo Helena ei kyllä tunnu hyväksyvän rakkautta piirun vertaa, eli tekopyhä idiootti kyseessä.

   Lainaa

  59. bananaforscale 31.5.2018 16:19
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Hienosti tuhlattu mustetta tossa ekassa.

   Lainaa

  60. Tulos: -26 (30 ääntä)
   EK: “Rukoilen siunausta ja pelastusta ihmisillemme” Niin mitä ne homot sitten ovat elleivät ihmisiä? Taas yksi ihminen joka saa uskovaiset näyttämään tekopyhiltä ja suvaitsemattomilta. Katsotaanpa, Jeesuksen pääsanomahan oli rakkaus? Tuo Helena ei kyllä tunnu hyväksyvän rakkautta piirun vertaa, eli tekopyhä idiootti kyseessä.
   Taas yksi, joka kuvittelee että sana rakkaus oikeuttaa tekemään syntiä. Ei se niin mene. Syntiä ei saa tehdä edes rakkaudesta, muutenhan esimerkiksi aviorikoskin olisi ookoo kunhan siinä on rakkaus mukana. Siinä muuten toinen synti, jota homostelun ohella ei millään haluta enää mieltää synniksi.

   Lainaa

  61. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Wendi: Taas yksi, joka kuvittelee että sana rakkaus oikeuttaa tekemään syntiä. Ei se niin mene. Syntiä ei saa tehdä edes rakkaudesta, muutenhan esimerkiksi aviorikoskin olisi ookoo kunhan siinä on rakkaus mukana. Siinä muuten toinen synti, jota homostelun ohella ei millään haluta enää mieltää synniksi.
   Niin ja Helenako on se jolla on oikeus tuomita?

   Lainaa

  62. Paskamyrsky 16.7.2019 9:39
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Ulffi: Harvemmin kukaan homoja pelkää. Ehkä joku sellaisen käsittelyyn lapsena joutunut voi pelätä. Tuo homofoobi terminä on varsinaista mielikuvamuokkausta, joka varmaankin tarkoituksellisesti selittää vastapuolen taustan väärin.
   Ne on yleensä pedofiilejä ei homoja

   Lainaa

  63. Ainoa luovuttaja 23.7.2020 22:24
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Raamatussahan kielletään avioerot ja pettäminen yms, heidätkin kivitetään missä homotkin, joten miksi pelkkä homous on nykyään syntiä ja "kivityksen" kohteena mutta ei muut jutut?

   Lainaa

  64. Kellokortiton jänis 7.1.2021 16:07
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Aina sanonut että jos ei uskalla kortsua ostaa, niin ei ole tarpeeksi kypsä myöskään koskemaan toiseen sukupuoleen.

   Lainaa

  65. Tulos: -1 (1 ääni)
   Wendi: Taas yksi, joka kuvittelee että sana rakkaus oikeuttaa tekemään syntiä. Ei se niin mene. Syntiä ei saa tehdä edes rakkaudesta, muutenhan esimerkiksi aviorikoskin olisi ookoo kunhan siinä on rakkaus mukana. Siinä muuten toinen synti, jota homostelun ohella ei millään haluta enää mieltää synniksi.
   Homous ei ole syntiä missään muualla kuin abrahamilaisissa uskonnoissa (kristinusko, juutalaisuus ja islam).
   Ennen kyseisten uskontojen syntymistä, se oli täysin normaalia. Mesopotamiassa oli esim. eunukkipappeja (kutsuttiin nimellä galli), jotka pukeutuivat naisiksi, kasvattivat pitkät hiukset ja käyttivät vahvaa meikkiä; muinaisen Kiinan ja Japanin uskonnoissa on jopa homoja suojelevia jumalia (nykyään maat ovat konservatiivisempia, länsimaisten vaikutusten takia); ja hindulaisuudessa on hijra-nimellä kulkevia "naismaisia miehiä", joita pidetään 4000 vuotta vanhoissa teksteissä hyvän onnen tuojina.
   Joten sinun uskontosi synnit eivät ole syntejä kaikkialla. Opettele kunnioittamaan muita; jos et sitä osaa tehdä, et itsekään ansaitse muiden kunnioitusta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, lappu, viesti, oikeinkirjoitus, kirjoitusvirhe, luotettava, loppu, kassa, kauppias, homot